Firma która stawia na rozwoj pracownika i mowi tak duzo o pracy zespolowej,chca jak najwiecej mlodych ludzi zatrunic.Niestety firma tylko mowi , ze stawia na rozwoj , rekrutacje ustawione, dostaja sie osoby które nie przyszly na rekrutacje, rozwój-wysyłają Cię na najgorszy dzial 'na chwilę', obiecuja złote góry, po czym gdy w końcu masz szanse na jakikolwiek rozwój -po długim czasie oczekiwania , ktos blokuje Cię , że nie masz opcji zeby isc na inny dział , bo na tym nie ma ludzi. Dodam jeszcze, ze w ten dzien byla szkolona osoba za Ciebie..wiec krotko mowiac wrzucaja Cie tam gdzie jest im wygodnie i nie patrza czy jestes w najlepszym wieku produkcyjnym i masz duze szanse na rozwoj. ROZWOJU W TEJ FIRMIE BRAK. Praca zespołowa ? Nie ma tutaj czegos takiego. Młodzi ludzie będą przychodzić i jeszcze szybciej odchodzić z firmy. Może firma nie była by taka zła gdyby zmieniła się kadra zarządzająca , mówię tutaj o kierownikach zmiany, działu. Oczywiście są wyjątki.
OPERATOR MASZYN. Ktoś jest w stanie napisać coś więcej na temat zarobków, systemu pracy itp. Można oczywiście na meila Mateusz471990@wp.pl
Najlepszy program stażowy w miesicie. Chyba zapomnieli ze w mieście jest VOLKSWAGEN co daje 2x (zł) tyle na stażu co gumy
Mało ,że daje więcej "zł"to jeszcze przyjmują młodych i nie tylko z otwartymi ramionami . Moje dziecko właśnie po szkole zawodowej tam chce iść do pracy i ma rację . Zakład ten bierze udział w wielu projektach ,które nie kończą w szufladach tylko przynoszą korzyści zakładowi . Tak chcę żeby moje dorastające dziecko miało pracę na dobrych warunkach ,z umowa o pracę ,bez agencji ,z stawka proporcjonalna do umiejętności i możliwość dalszego rozwoju . Czy Wrigley jest w stanie naszym dzieciom zapewnić zatrudnienie i jakie ?
W tej Firmie mozna tylko garba dostać..
Marta powiedz mi bo wiem że jesteś z firmy Randstadt , ile premii dostaną pracownicy Randstadt którzy przepracowali cały rok budżetowy w firmie Wrigley. Pracownicy wrigleya dostaną bowiem 130% premii . Jak wiadomo pracownicy firm zewnętrznych pracujących w innych firmach jak np firmy Sanpro która zatrudnia dla Kompanii Piwowarskiej dostają premie zbliżone do tych co pracownicy Kp oczywiście po przepracowaniu całego roku budżetowego . 130% to jak wyliczyłem będzie jakieś 3500 netto, może trochę więcej , A ile dostaną premii pracownicy Randstadt ?
Skoro plan do wyrobienia nas interesuje to premie za wyrobienie jego też nam się należą. Nie może być tak że jedni dostają premie a ci z Randstadu nie, ja nie pracuję na pracownika wrigleya tylko na siebie do ku. Nędzy.
Ostatnie Wasze opinie na wątku firmy wrigley poland dotyczą głównie agencji przez, którą pracujecie. Może te negatywne opinie powinniście pisać na wątku tej agencji, skoro to do niej macie pretensje? Czy nie da się zatrudnić bezpośrednio przez firmę?
Firma tragedia nie dla młodych ludzi przynajmniej stanowiska produkcyjne bo to katorga,szukaja techników bo nikt tam nie chce robic. Bez rozwoju i szkoleń to co tam mają ludzie szukać.Nie długo będą cukiernicy robić w UR.Jak już może nie robią
No cóż podobno mamy tu możliwość rozwojurozwoju tylko jakiego ?
@Technik Utrzymania Ruchu – Ele to cytat z ogłoszenia o pracę w firmie wrigley poland? Skoro nie zgadzasz się z tymi słowami to jaka jest Twoja opinia o tej firmie? Co sądzisz o pracy w tym miejscu?
Dno i wodorosty. albo Technik Utrzymania Ruchu – Elektromechanik - najczęściej powtarzane ogłoszenie
Jest ktoś w stanie opisać jednym zdaniem byłego pracownika Edwarda?
To jak kierownictwo traktuje pracowników randstadu to nieporozumienie , mam wrażenie że traktują nas jak śmiecie nikomu niepotrzebne śmiecie, o umowie to można zapomnieć pracuję tu już długo , jestem zmęczona, kobietom zleca się prace dla facetów którzy patrzą jak się męczysz i przeglądają Facebooka w czasie pracy, wkoncu dostał pracę po znajomości to co mu tam , przecież go nie zwolnią. Wrigley nie szanuję kobiet z firmy Randstadt o swoich pracowników pewnie dba ale jak można tak nie szanować kobiet
To takie małe miasteczko intryg,kłamstw,plotek,niedomówień,nieporozumień .Czas.się ogarnąć ludzie dorośli ,a dzieci zachowanie.
Witam serdecznie. Czy ktoś życzliwy mógłby mi powiedzieć jak się pracuje na utrzymaniu ruchu? Jest oferta pracy, któraś z rzędu w tym roku. Firma niby duża, poważna, a ciągle szuka techników utrzymania ruchu.O co tu chodzi? Tak wysokie wymagania? Kiepska kasa? Czy może tak jak w niektórych firmach produkcyjnych jak nie ma roboty, to każą robić technikom na maszynach? Chciałbym aplikować, ale nie wiem czy warto sobie zawracać głowę. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
ciągle szukaja bo jeleni mało - na poważnie trzeba zapinadalać za etatowych a oni ci wyjaśnią 5 zasad wrigleya - czyli czy się sto i czy leży zapieradalać tymczasowi się należy
zarobki porównywalne do McDonalda, technika z lat 80 ,kierownicy nie ma ją pojęcia o ur. 4 brygadowy czas pracy, świątki piątki trzeba bombać bez jakiego kolwiek dodatku ale ci napisza ze dostaniesz debutat gumny w wysoości 20 zl :) .Chora firma
Dobrze a więc hahahahaha randstad śmieszne jak ja Cię sunę mówil o podwyzce pakowanie nic nie dostalo rekrutacje wszystkie ustawione tak tak moge podac wiele przykladow co do pracownikow wrigleya ludzie ktorzy tu pracuja od 6 do 13 lat zarabiaja mniej niz nowo zatrudnieni tak dostaja 3,500 tys na reke zarabiaja tylko ci ktorzy tu pracuja od poczatku jesli chodzi o wynagrodzenia jednym slowem paranoja takie przepasci sa ale pamietajcie najlepszy staz w miescie ahahahahahahahha nie polecam tez z tad uciekam bo smieszne jest to aby pracownik z doswiadczeniem jadacy na roznych maszynach zarabial mniej od nowo zatrudnionego wola zatrudniac albo po znajomosci albo tych co liza (usunięte przez administratora) wiem duzo bledow i chetnie podyskutuje :)
Niestety masz rację rekrutacje z góry ustawione. Jak nie masz plecow to zapomnij abyś się dostał. A ranstad oszukuje jak tylko się da na każdym kroku na wszystkim. Zarząd wrigley jest ślepy czy ktoś komuś w lape daje ze trzymają ta agencje najgorsza ba rynku. (usunięte przez administratora)
Ja jakos znajomości nie miałam 12 lat temu I MNIE PRZYJETO a to ze mamy ponad 3 tys zł na reke to prawda to tez sobie poszukaj prace przez zakład a nie przez agencje gdzie tyle płaca a nie pisz bzdur bo to nie nasza wina jest.
Piszecie, że pracownicy agencyjni nie są traktowani tak samo jak stali pracownicy firmy wrigley poland, wręcz gorzej. Jestem w stanie zrozumieć, że agencja ma inne zasady, ale czy nie ma opcji, żeby zostać pracownikiem firmy? Czy nie ma rekrutacji, w której w pierwszej kolejności zgłaszali się pracownicy agencyjni?
Wszystkie negatywne opinie to prawda, pracownik radstadt momentami moze poczuć się jak w (usunięte przez administratora) bo się narobi jak wół a dostanie marne grosze no i dodam że jak pracownicy wwrigleya dostają na święta 1000 zł to ci randstadu pomimo tego ze pracuja tam kilka lat nie dostają nic na święta a więc tu 1000 zł. A tu 0 zł. Jak ktoś pisał wyżej 5 sort ludzi. I takich kontrastów jest wiele . Wrigley daje umowy po znajomości, ciągle wychodzi na jaw od kogo jest ten czy tamten istne kolesiostwo.
Praca w Wrigley to jakas parodia, jeśli ktoś jest ułomny to może sobie pozwolić na prace w tej firmie. Zarobki przez agencje fatalne bo około 2 tys na reke, praca w systemie 4 brygadowym w tym czasem po 12 h, praca również w weekendy bez jakiegokolwiek dodatku do pensji. Kolesiostwo. Jedna wielka sciema stalych pracowników, tylko kraza od palarni do toalety, albo po działach do swoich kumpli na obgadywanie. Nowych pracowników traktują jak gorszy sort. Oczywiście nie wszyscy, sa ludzie w porządku i chcą przekazac jakas wiedze ale to ewenement. Osobiscie nie polecam pracy w tej firmie
ALE STARE PRACOWNCIECE JAKOS PRACUJA X LAT W TEJ FIRMIE I NIENARZEKAJA NA WYPŁATY I NA SOCJAL BO IM W MIARE PŁACA.
Wow ale Randstad poszedl podwyżka taka ze będą walić drzwiami i oknami ale z wrigley nie do wrigley. Podstawą niby wyżej ale o kilka groszy a nocna nic się nie zmieniła tzn. obniżyla się do tego co było. . He he stacza się firma i pedzi ku dnu. Wrażenie takie jakby ktoś próbował z zarządzających ta firmę zlikwidować po mału.
Stawką się nie zmieniła, tylko zrobili premię miesięczne i kwartalne... tak śmiesznie małe ze szkoda pisać. zachorujesz dłużej niż 5 dni tracisz obie premie paranoja, na święta znów nic nie będzie, a to wszystko po to abyście pracowali z nami jak najdłużej... dno dno dno
Tej firmy już nic nie jest w stanie uratować. Idzie na dno. Wygląda Jakby celowo ktoś rozwala firmę od środka. Szkoda bo była to dobra forma ale z naciskiem była.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy pracuje się również w święta takie jak Wielkanoc i Boże Narodzenie?
Sorki, ale trochę nie zatrybiłem. Nie pracujecie w żadne święta czy tylko Wielkanoc, Boże Narodzenie i 1 listopada?
Nie pracujemy w Wielkanoc, boże narodzenie i 1 listopada aaa i sylwester oczywiście. Reszta pracująca
pracujemy!!! Jeśli chodzi o działy takie jak personalny, księgowy czy inne logistyczne ale dział produkcji i pakowania pracuje... Np.1 listopada 2017 zmiana C pracowała na nocną zmianę... 1 ,2 i 3 maj 2017 były pracujące z pełną postawą 3 zmianową !!! ..
Ale rozumiem, że to była zmiana od 22:00 do 6:00 z 31.10 na 1 listopada czy może z od 22: z 1.11 na 2.11?
Jak się pracuje w Wrigley Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Wrigley Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 55.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Wrigley Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 31, z czego 2 to opinie pozytywne, 17 to opinie negatywne, a 12 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Wrigley Poland Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Wrigley Poland Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.