brak logo

wrigley poland

Poznań

Opinie o wrigley poland

American Big Qutas 2017-06-26 20:31
Na pewno firma nie jest dla Techników Utrzymania Ruchu – Elektromechaników, którzy muszą utrzymać rodzinę płacić rachunki.

Młodzi single którzy mają wikt i opierunek u rodziców mogą startować.
W Poznaniu w ciągu 2 wekendów na pewno przepijecie cała wypłatę.

Mile widziani są również "jelenie" chociaż to gatunek rzadki. Ponieważ "Lasy rzedną świat się zmienia coraz trudniej o jelenia"
NnN. 2017-06-28 21:47
Hej jak wygląda praca jako PH w Wrigley? Na pracuj.pl jest sporo ogłoszeń. Jakie warunki, samochody? z góry dzięki za odp :)
wrigley 2017-06-30 20:10
Ale jak ktoś pracuje tam normalnie przez zakład z umowa na stałe dziewczyna to ma 3 tys zł na reke nawet ponad na produkcji.
Nowinka 2017-07-02 22:29
Jaka jest prawda o firmie. Słyszałem sporo dobrego a tu niektórzy nieźle oskarżają firmę. Chociaż takie forum nie jest obiektywne ale sieje zamęt i nowi sie boją.
Master of puppets 2017-07-10 12:31
Witam ile można zarobić jako pomocnik produkcji i jak wygląda system pracy?
Andrzej 2017-07-12 14:46
Z tego co wiem, to PH Wrigley'a zarabiają ok. 3 500 netto ("na rękę") podstawy i jeżdżą czarnymi VW Passatami kombi z rejestracją ORBIT.
Czy wiecie ile mają wizyt dziennie i czy powyższe się zgadza?
Pozdro :)
Pracownica 2017-07-15 19:27
Wrigley to firma z ustabilizowaną pozycją na rynku światowym. Pracuję w takiej znanej firmie i to jest dla mnie dodatkowy powód do zadowolenia. Wiele osób n ie pracuje jak trzeba , maja później problemy !
Leo 2017-07-24 11:05
Często zwalniają nowych pracowników czy mozna liczyc na dłuższą kariere w Wrigley?
Baśka 2017-07-25 22:22
Firma ma raczej stabilną załogę i niewiele ofert pracy co się chwali.
Marucha 2017-07-29 15:20
Beznadziejna robota za najnizsza krajowa,fatalne warunki i wynagrodzenie,nie polecam,zwalniajcie sie poki mozecie
4
U 2017-07-30 06:45
Ta fabryka to dno, pensja rzenada
3
Jagoda 2017-07-31 07:13
wyzysk za grosze..bylam pol roku i dzieki bardzo,nie mam zamiaru nigdy tu wracac,smiech na sali,i traktuja pracownika..sami wiecie jak
2
Pracownik 2017-07-31 10:36
Jestem bardzo ciekawa jakim stażem pracy mogą pochwalić się osoby narzekające na wysokość wynagrodzenia? Pół roku czy krócej? Może trzeba popracować , pokazać co się potrafi i dopiero oczekiwać dobrej pensji.
Nick 2017-07-31 21:25
co sie potrafI?lamac guume?nie badz smieszna,to praca dla roboli z podstawowym wyksztalceniem
Eda elektryk 2017-08-04 00:11
Technik Utrzymania Ruchu Elektrotechniki pracujący obecnie niestety w Niemczech.
Techniczni we Wrigleju zarabiają kopiejki. Szkoda czasu. We Wrigley nikt cię nie doceni. Nadmuchany balonik.
Zaza 2017-08-07 14:28
Niestety prawda z tym ze traktują cie źle ale to głównie współpracownicy a dokładnie baby są tak wredne ze brak słów. Atmosfera fatalna szczególnie zmiana d na pakowaniu. Ale myślę że zło do nich wrócić tyle ze podwójnie. Oby tak się stało.
1
Paletnik 2017-08-08 09:59
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy Wrigley ma jakieś potrzeby pracownicze? Nigdzie nie mogę namierzyć żadnej oferty a chciałbym tu pracować tym bardziej, że słyszałem o firmie dobre opinie. Niektórzy narzekają ale sami sobie robią piekło w pracy bez sensu.
American Big Qutas 2017-08-09 17:22
Szukają od kilku lat Techników Utrzymania Ruchu – Elektromechaników. ale


Jelonek Bambi, zaprzyjaźnił się z królikiem Tuptusiem i skunksem Kwiatkiem. Bambi poznałą łanię Felinkę,
W zimie mama Bambiego została zastrzelona w lesie podczas polowania i nie będzie więcej JELONKÓW.
American Big Qutas 2017-08-09 17:24
Szukają od kilku lat Techników Utrzymania Ruchu – Elektromechaników. ale


Jelonek Bambi, zaprzyjaźnił się z królikiem Tuptusiem i skunksem Kwiatkiem. Bambi poznałą łanię Felinkę,
W zimie mama Bambiego została zastrzelona w lesie podczas polowania i nie będzie więcej JELONKÓW.
Obserwator 2017-08-11 13:43
Jesteście pewni, że nie można o firmie napisać coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm tak jak nie ma idealnych osób. Błędy mogą przydarzyć się każdemu trzeba tylko wyciągać z nich wnioski i dalej pracować.
WRIGLEYOWA 2017-08-13 17:50
TYLKO TE STARE PRACOWNICE CHODZI MI O STAZ PRACY TO MAJA 3 TYS ZŁ NA REKE NA PRODUKCJI I NIEZŁY SOCJAL WIEC MAŁO NIE PŁACA TYLKO NIESTETY NIE MA PRZYJEC BEZPOSREDNIO PRZEZ ZAKŁAD I DLATEGO GROSZE PŁACA TAK JUZ JEST W WIEKSZOSCI ZAKŁADACH.
1
Lechu 2017-08-15 14:08
Jak firma jest dobra to nie mają nawet ofert pracy. Szkoda bo miałam zamiar aplikować do firmy ale skoro nie ma ofert to zbyteczna moja fatyga. Nawet na forum nie można się zbyt dużo dowiedzieć o firmie i pracy. Chyba, że ktoś słyszał o nowych etatach i mógłby coś napisać?
Filip 2017-08-21 23:10
Lechu skoro miałaś aplikować, to aplikuj od kilku lat od kilku lat szukają technicznych. W internecie znajdziesz ogłoszenie Technik Utrzymania Ruchu. Płacą bo muszą. Firma to typowy amerykański fajans. Wielkie slogany nic pozatym.
American Big Qutas 2017-08-22 07:43
"Wrigley nie jest zwykłym miejscem pracy.

Jako część Mars Incorporated tworzymy wielokulturowy zespół składający się
z ludzi wzajemnie się inspirujących.

Nasi Współpracownicy to nie tylko światowej klasy profesjonaliści, ale także niesamowite osobowości. Dlatego do naszego zespołu szukamy tych, którzy potrafią nadać pracy większy sens i lubią mieć wpływ na to, co ich otacza."

Co przez ten slogan Korpolud rozumie.

Szukacie motylków żywiących się nektarem?
Napiszcie ile zarobi Technik Utrzymania ruchu.

Norbi 2017-08-22 21:11
Nie ma idealnych firm, ludzi również. Jeśli komuś praca w firmie nie odpowiada to lepiej ja zmienić dla dobra wszystkich.
Marta 2017-08-25 11:34
Masz rację @Filip ogłoszenie na stanowisko Technik Utrzymania Ruchu – Elektromechanik (http://www.gowork.pl/praca/obsluga-klienta-call-center;b/poznan;l?oferta_opinie=infopraca.pl14221541) jest ciągle dostępne. Czy Ty pracujesz na tym stanowisku i mógłbyś więcej powiedzieć na ten temat? Pracodawca oferuje pracownikom rozbudowany program szkoleniowy, możliwość rozwoju i awansu zawodowego, atrakcyjne warunki wynagradzania, pakiet benefitów obejmujący między innymi ubezpieczenie na życie, opiekę medyczną, program emerytalny oraz zatrudnienie na umowę o pracę. Powiesz coś na ten temat? Czy wszystko się zgadza w praktyce?
We are living in America. America ist wunderbar 2017-08-30 20:19
Nawet w ogłoszeniu Technik Utrzymania Ruchu – Elektromechanik oznaczone jest jako "super oferta".
Na propagandę nie żałujemy kasy?

- rozbudowany program szkoleniowy Zagadka? może chodzi o szkolenia BHP, może jak ulepić "korpoluda"
- możliwość rozwoju i awansu zawodowego pusty amerykański slogan,
- atrakcyjne warunki wynagradzania 2500 na rękę żadna łaska w Poznaniu jak się chodzi na zmiany.
- ubezpieczenie na życie za free czy odciągane z pensi?
- opiekę medyczną dobra rzecz jak się naprawdę choruje. Fuchy na chorobowym nie odwalisz
- program emerytalny free czy odciągane z pensi?
Kuba 2017-08-31 22:00
Szukając pracy trafiłem na Wrigley Poland i dowiedziałem się, że mają opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czytałem wpisy na forum i sądzę, że to jedna osoba stara się zrobić dużo złego. Myślę, że prawda wyjdzie.
Marta 2017-09-14 14:18
@We are living in America. America ist wunderbar to nie pytanie do mnie, a do firmy wrigley poland, bo ja dla tej firmy nie pracuje. Ja tylko zarządzam dyskusją, by była na prawidłowym torze, który umożliwia pozyskanie największej liczby rzetelnych informacji, bo jestem moderatorem tego forum/ @Kuba a skąd posiadasz takie informacje? Możesz powiedzieć co dokładnie słyszałeś o firmie?
Delfi 2017-09-15 18:46
Pracuje w innej firmie w Poznaniu od 20 lat,z nienaganna opinią,myślałam o zmianie pracy ale czytając o wrigley to się nie dziwię już niczemu,w każdej pracy można powiedzieć jest tak samo z załogą.Wiadome,że ludzie którzy pracują już z długim stażem potrafią wiele,ale niech dają innym szansę sprawdzenia się i nie stresowanie innych,w stresie człowiek gorzej pracuje,nie lepiej wytłumaczyć spokojnie nowemu o co chodzi by szła praca lepiej?Wiem coś o tym bo sama mam co chwilę nowa osobę,a jak już ja nauczę to mi ją zabierają na inne stanowisko.I ja mam dosyć swojej pracy i wyzysku ,że też muszę zapieprzac za innych , ale cóż,masz rodzinę i rachunki,trzeba pracować dalej .Myślałam by przenieść się do Waszej firmy ,ale chyba niema sensu,kiedy ktoś ma być traktowany z góry,że nic nie potrafi ,nie znając człowieka,a za chwilę zostać wogole bez pracy.Dzieki,wybieram swoją sprawdzona firmę.
IZA 2017-09-19 16:33
ALE KOŁO 3 TYS ZŁ BADZ PONAD SIE ZARABIA ZWYKŁA PRACOWNICA MA Z TAKIM STAZEM WIEC NIGDZIE NA POCZATEK TEGO NIE MA PLUS FAJNY SOCJAL TAK JAK W WRIGLEYU WIEC ZAKŁAD ZLE NIE PŁACIŁ I NIE PŁACI SA ZAKŁADY ZE MNIEJSZE SA ZAROBKI.
Randstadt 2017-09-23 07:10
Czytam te opinie i dam rady dalej. Jeśli chodzi jak traktowani są pracownicy z agencji to uwłacza to ludzkiej godności. Koordynatorzy mają cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Największym burakiem. Jest marek nic u niego nie załatwisz , ludziom starszym zlecają ciężka pracę no po prostu wykorzystują ich za 8 netto za godzine , gdzie pracownik wwrigleya ma ok 15 netto za godzine i krząta się po stołówce udając że coś robi. Z umowami też trudno jak nie masz w rodzinie kierownika koordynatora albo kogoś innego z firmy to umowy nie dostaniesz. Ogólnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Muszę szybko znaleźć inną pracę bo tu czuje się jak śmieć a mam już swoje lata.
Gosc 2017-09-24 12:54
Jak bym mial 15 zl na reke to juz bym tam dawno nie pracowal... Sezonowi tez 8 zl nie maja tylko wiecej.
Randstadt 2017-09-24 17:23
Sezonowi mają 11 brutto więc niecale 8 netto nie wiesz to nie pisz glupot
S.E.Z.o.N. 2017-09-25 19:28
Ale łeb z Ciebie 8zl netto i huh ! Bez uprawnien na wozki 14-15,20zl brutto/h Z uprawnieniami 14,60-16zl brutto/h za nocki dolicz 2-2,50zl brutto/h oczywiście to jest skandalicznie mało jak na 4 brygady dlatego coraz mniej sezonów przychodzi do firmy .
Marta 2017-09-26 13:38
Jak pracownicy mogą mieć 8 zł skoro 13zł/h brutto to stawka ustawowo ustalona w Polsce. Na pewno nie powinno wychodzić mniej niż 9 zł/h netto. To skąd w wrigley poland są takie stawki?
randstadt 2017-09-26 19:25
Nod dobra moze ni 8 a 9 dla mnie to bez różnicy grunt ze sezonowi tam mają ciężko
S.E.Z.o.N. 2017-09-26 21:08
Na jakim dziale maszynie pracujesz ze Ci ciężko ? Stawka jest fatalna zarabiamy w 2017r. Tyle ile stały staly pracownik zarabial 12-13 lat temu wszystko przez jeb*ną agencje i tak jest w większości zakładów ale nie gadaj że jest jakoś super ciężko bo pracowałem w innych firmach produkcyjnych za jeszcze mniejsze bejmy czasmi 6-7 dni w tygodniu i uwierz mi ze nie raz piekło przechodziłem... na maszynach jak i z ludźmi kolego...
Ella 2017-09-30 03:40
Szkoda ze firma wrigley daje zarobić agencjom a nie ludziom. Wiadomo już od dawna zresztą to Amerykanie udowodnili ze pracownik dobrze opłacanych jest bazie wydajny. Tyle że tu rządzą Polacy a wiadomo też ze są jednymi z najgorszych szefow. Przykład firma brigston dopóki rządzili Polacy była klapa rządzą Koreańczycy i ludzie dobrze zarabiają. A nasi tylko do siebie PRL owski naród
Toudi 2017-10-03 14:45
Jest kilka starych klemp które powinni wywalić na zbity pysk wydaje się im ze są niezastąpione i wszystko wiedzą i umieją najlepiej a zachowują się jak dzieci rozkapryszone z przedszkola. Szkoda ze góra tego nie chce widzieć . Mała czystka i zaraz atmosfera byłaby inna. A tak traci przede wszystkim pracodawca szkoda ze nie słyszą jak psy na nim wieszają.
1
John McClane 2017-10-04 22:23
Z korporacjami i terrorystami się nie dyskutuje.
Faraon 2017-10-10 05:55
Prosze o zetelna wypowiedz .Ile zarabia magazynier operator wozka. Odpowiedz prosze wyslac na adres przystojniak79@gmail.com
Kolla 2017-10-10 22:54
Czy jest nadzieja, że coś się w firmie zmieni i będziecie zadowoleni z pracy? Pracownik zadowolony to i firma na tym zyskuje, to jest prawda znana od lat.
Qaz 2017-10-11 19:12
Gdyby zlikwidowali 4 brygady i praca by była tak jak kiedyś na 3 zmiany i weekendy wolne na pewno było by lepiej, sezonowi to już w ogóle są ruch#ni na robotę i p'
Qaz 2017-10-11 19:13
Gdyby zlikwidowali 4 brygady i praca by była tak jak kiedyś na 3 zmiany i weekendy wolne na pewno było by lepiej, sezonowi to już w ogóle są ruch#ni na robotę i p'
Mariusz 2017-10-14 22:49
Może ktoś napisać jak się teraz pracuje, w jakiej atmosferze? Mam zamiar aplikować dlatego podpytuję.
PRACOWNICA DŁUGOLETNIA 2017-10-16 10:50
Stare pracownice które pracują x lat to zarabiają 3 tys zl i więcej NA PRODUKCJI PLUS BOGATY SOCJAL JEST.
PRACOWNICA DŁUGOLETNIA 2017-10-16 10:51
Stare pracownice które pracują x lat to zarabiają 3 tys zl i więcej NA PRODUKCJI PLUS BOGATY SOCJAL JEST.
We are living in America. America ist wunderbar 2017-10-16 22:04
Technik Utrzymania Ruchu – Elektromechanik

Może aby zachęcić kandydatów w następnym ogłoszeniu zamiast SUPER OFERTA. Wstawić:

KTO PRZYŚLE CV CZTEROPAK GRATIS !!!
KTO PRZYJDZIE NA ROZMOWĘ FLASZKA GRATIS !!!

Cziko 2017-10-17 08:33
Nie ma nadzieii bo roszada które robią nie pomagają a tylko dezorganizuja . Osoby które nie mają pojęcia wskakuje na stanowiska bardxo decyzyjne.
Zostaw swoją opinię o wrigley poland - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wrigley poland