brak logo

wrigley poland

Poznań

Opinie o wrigley poland

Adam 2017-03-24 18:30
A powiesz mi jeszcze kolego na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Ktoś wcześniej już pisał że jako pomocnik można liczyć na 2200 ale to pomocnik a więc jako operator na pewno jest coś więcej
Edek z fabryki kredek 2017-03-24 19:13
Adam jesli dostaniesz sie na produkcje to wydaje mi sie ze bedziesz musial zaczac od pomocnika natomiast na pakowaniu sa tylko operatorzy. Co do róznicy zarobkow to obstawiam ok 300zl
kraina czarów 2017-03-24 23:27
Jakiś czas temu miałam okazję pracować w tej firmie...a raczej sortowni buraków. Zazdrość, obgadywanie na każdym kroku, atmosfera okropna. Bywają i tacy, którzy do pracy nie przychodzą pracować, tylko poplotkować. Nie polecam.
7
Natalia 2017-03-25 16:28
Wrigley poland ma w swojej ofercie pracę dla "European Engineering Leadership Programme". Może ktoś mógłby dodać coś więcej? Jak pracuje się w firmie? Czy poza podstawową pensją są jeszcze jakieś dodatki typu socjalnego?
komando 2017-03-26 12:40
Edek z z fabryki jak czytam twoje komentarze to powinieneś byc Edkiem z krainy czarów, po co mydlisz oczy ludziom wy tam tylko wykorzystujecie sezonów a rekrutacja jest zawsze ustwiona wieć albo nie wiesz co piszesz albo jesteś zepsuty do szpiku kości
komando 2017-03-26 12:40
Edek z z fabryki jak czytam twoje komentarze to powinieneś byc Edkiem z krainy czarów, po co mydlisz oczy ludziom wy tam tylko wykorzystujecie sezonów a rekrutacja jest zawsze ustawiona wiec albo nie wiesz co piszesz albo jesteś zepsuty do szpiku kości
5
Rafał 2017-03-28 18:45
Firma Wrigley jest uznanym liderem w branży słodyczy, oferują szeroką gamę produktów, w tym gumy do żucia, miętusy, cukierki oraz lizaki. Fajnie jest tu pracować.
1
wawrzyn 2017-04-01 12:13
Ostatnia opinie napisal ( usunięte przez administratora ) dyrektor z 10 letnim stazem z kasa 30..... na reke
2
Klaus 2017-04-10 17:53
Jestem pracownikiem firmy Wrigley i po lekturze wpisów wszystko mnie denerwuje. Jeśli komuś jest tak bardzo źle w firmie może zawsze zmienić pracę a w chwili obecnej jest dużo pracy na rynku. Niestety niektórzy przychodzą do pracy robić wrażenie i mają problem!
3
Tomek 2017-04-27 08:03
Technik Utrzymania Ruchu – Elektromechanik ogłoszenie pojawia się regularnie.

Ludzie nie zagrzewają długo miejsca w tej firmie ? Ile można zarobić na tym stanowisku?
Neron 2017-05-03 10:05
Wrigley poland to światowa marka, dla mnie to spokojna przyszłość. Mam taką filozofię życia, że w firmie trzeba pracować i jest mi dobrze. Polecam to myślenie.
1
Biju 2017-05-06 01:00
Zarobki napewno światowe z Bangladeszu.
Klara 2017-05-07 11:21
Myślę, że firma Wrigley Poland nie zmusza nikogo do pracy. Ja mam taką filozofię, że do pracy idę żeby pracować z zaangażowaniem. Wiem również , że takie podejście owocuje w wynagrodzeniu. Może trzeba tak pracować?
1
Jaras 2017-05-15 00:52
Coś ostatnio brakuje pracowników sezonowych, ale nie ma co się dziwić praca w 4 brygadówce a zarobki Max. 2tys na rękę i jeszcze te soboty po 12h dziękujemy Marsowi za system 4 brygadowy !!!
3
Malina 2017-05-16 20:36
Najlepiej usiąść i narzekać a może trzeba wziąć się ostro do pracy a jak będa efekty to firma z pewnością nie pozostanie dłużna.
Poznaniak 2017-05-17 22:41
Tak to my tero nie bydymy godać w Poznaniu. Dejcie wincy abo idymy prek.
1
Poznaniak 2017-05-17 22:42
Tak to my tero nie bydymy godać w Poznaniu. Dejcie wincy abo idymy prek.
1
Miłosz :) 2017-05-20 22:21
praca w tej firmie jako pomocnik opratora to dno i wodorosty :) kiedys płacili 3500 brutto a teraz prawie najniższa krajowa :) dno nie polecam :)
1
Miłosz :) 2017-05-20 22:21
praca w tej firmie jako pomocnik opratora to dno i wodorosty :) kiedys płacili 3500 brutto a teraz prawie najniższa krajowa :) dno nie polecam :)
1
Miłosz :) kolego świete słowa napisałes :) 2017-05-20 22:24
kolego świete słowa napisałes :) 100 % prawdy :)
1
Jacek 2017-05-25 12:09
Bardzo wysokich lotów są opinie na forum szkoda mówić. Jest proste wyjcie z tej sytuacji, można zmienić firmie i nie będzie problemu. Tylko myślę, że tu nie o to chodzi. Są osoby dla których hjt to sposób na życie, a może ktoś ich inspiruje do pisania?
1
5 zasad 2017-05-25 20:49
Badanie zaangażowania jak i great place to work czy inne jasno wskazują że jest to świetne miejsce pracy.

W duchu wzajemności jeśli ktoś ma jakiś problem zawsze może porozmawiać z innym współpracownikiem celem pomocy w rozwiązaniu problemu :)

Jeśli problem jest na tyle duży i nie ma szans go rozwiązać zawsze można szukać takiego miejsca pracy które sprosta indywidualnym oczekiwanią-jak w życiu.
student 2017-05-29 22:07
Cześć,
Czy ktoś wie cokolwiek na temat programu EELP Wrigleya? Czy da się czegoś nauczyć, jakie są mniej więcej zarobki, czy jest perspektywa jakiegoś rozwoju po programie?
3
Józek 2017-06-04 10:12
Widziałem ofertę pracy dla specjalisty ds. wsparcia sprzedaży. Może ktoś ma wiedzę w tym temacie? Jakie warunki stawia firma na początek? Czy wynagrodzenie jest w porządku? Słyszałem trochę dobrego o firmie.
dd 2017-06-16 17:35
ta firma to wielkie dno. Kierownicy do niczego. Współpracownicy to zbieranina różnego elementu. Teraz zatrudniają byle kogo.
3
Norbi 2017-06-20 18:15
Czy przedstawiciel ds. sprzedaży i merchandisingu ma w firmie dobrą pozycję? Jakie poza pensją profity mogą go dotyczyć? A tak ogólnie to w firmie dobrze się pracuje? Jeszcze jedno pytanie jaka umowę i na jaki czas firma podpisuje? Dopytuję na forum , lubię być przygotowany.
1
Miszcz 2017-06-20 23:35
Ogłoszenie Technik utrzymania ruchu pojawiło się ponownie. Da się utrzymać za kasę którą oferują? Jakie są powody rotacji ? Czy dużo jest w tej firmie korpoidiotyzmow?
Nowinka 2017-06-24 14:35
Świetna firma, ale nie dla wszystkich, niestety taka prawda
American Big Qutas 2017-06-26 20:31
Na pewno firma nie jest dla Techników Utrzymania Ruchu – Elektromechaników, którzy muszą utrzymać rodzinę płacić rachunki.

Młodzi single którzy mają wikt i opierunek u rodziców mogą startować.
W Poznaniu w ciągu 2 wekendów na pewno przepijecie cała wypłatę.

Mile widziani są również "jelenie" chociaż to gatunek rzadki. Ponieważ "Lasy rzedną świat się zmienia coraz trudniej o jelenia"
NnN. 2017-06-28 21:47
Hej jak wygląda praca jako PH w Wrigley? Na pracuj.pl jest sporo ogłoszeń. Jakie warunki, samochody? z góry dzięki za odp :)
wrigley 2017-06-30 20:10
Ale jak ktoś pracuje tam normalnie przez zakład z umowa na stałe dziewczyna to ma 3 tys zł na reke nawet ponad na produkcji.
Nowinka 2017-07-02 22:29
Jaka jest prawda o firmie. Słyszałem sporo dobrego a tu niektórzy nieźle oskarżają firmę. Chociaż takie forum nie jest obiektywne ale sieje zamęt i nowi sie boją.
Master of puppets 2017-07-10 12:31
Witam ile można zarobić jako pomocnik produkcji i jak wygląda system pracy?
Andrzej 2017-07-12 14:46
Z tego co wiem, to PH Wrigley'a zarabiają ok. 3 500 netto ("na rękę") podstawy i jeżdżą czarnymi VW Passatami kombi z rejestracją ORBIT.
Czy wiecie ile mają wizyt dziennie i czy powyższe się zgadza?
Pozdro :)
Pracownica 2017-07-15 19:27
Wrigley to firma z ustabilizowaną pozycją na rynku światowym. Pracuję w takiej znanej firmie i to jest dla mnie dodatkowy powód do zadowolenia. Wiele osób n ie pracuje jak trzeba , maja później problemy !
Leo 2017-07-24 11:05
Często zwalniają nowych pracowników czy mozna liczyc na dłuższą kariere w Wrigley?
Baśka 2017-07-25 22:22
Firma ma raczej stabilną załogę i niewiele ofert pracy co się chwali.
Marucha 2017-07-29 15:20
Beznadziejna robota za najnizsza krajowa,fatalne warunki i wynagrodzenie,nie polecam,zwalniajcie sie poki mozecie
2
U 2017-07-30 06:45
Ta fabryka to dno, pensja rzenada
2
Jagoda 2017-07-31 07:13
wyzysk za grosze..bylam pol roku i dzieki bardzo,nie mam zamiaru nigdy tu wracac,smiech na sali,i traktuja pracownika..sami wiecie jak
1
Pracownik 2017-07-31 10:36
Jestem bardzo ciekawa jakim stażem pracy mogą pochwalić się osoby narzekające na wysokość wynagrodzenia? Pół roku czy krócej? Może trzeba popracować , pokazać co się potrafi i dopiero oczekiwać dobrej pensji.
Nick 2017-07-31 21:25
co sie potrafI?lamac guume?nie badz smieszna,to praca dla roboli z podstawowym wyksztalceniem
Eda elektryk 2017-08-04 00:11
Technik Utrzymania Ruchu Elektrotechniki pracujący obecnie niestety w Niemczech.
Techniczni we Wrigleju zarabiają kopiejki. Szkoda czasu. We Wrigley nikt cię nie doceni. Nadmuchany balonik.
Zaza 2017-08-07 14:28
Niestety prawda z tym ze traktują cie źle ale to głównie współpracownicy a dokładnie baby są tak wredne ze brak słów. Atmosfera fatalna szczególnie zmiana d na pakowaniu. Ale myślę że zło do nich wrócić tyle ze podwójnie. Oby tak się stało.
Paletnik 2017-08-08 09:59
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy Wrigley ma jakieś potrzeby pracownicze? Nigdzie nie mogę namierzyć żadnej oferty a chciałbym tu pracować tym bardziej, że słyszałem o firmie dobre opinie. Niektórzy narzekają ale sami sobie robią piekło w pracy bez sensu.
American Big Qutas 2017-08-09 17:22
Szukają od kilku lat Techników Utrzymania Ruchu – Elektromechaników. ale


Jelonek Bambi, zaprzyjaźnił się z królikiem Tuptusiem i skunksem Kwiatkiem. Bambi poznałą łanię Felinkę,
W zimie mama Bambiego została zastrzelona w lesie podczas polowania i nie będzie więcej JELONKÓW.
American Big Qutas 2017-08-09 17:24
Szukają od kilku lat Techników Utrzymania Ruchu – Elektromechaników. ale


Jelonek Bambi, zaprzyjaźnił się z królikiem Tuptusiem i skunksem Kwiatkiem. Bambi poznałą łanię Felinkę,
W zimie mama Bambiego została zastrzelona w lesie podczas polowania i nie będzie więcej JELONKÓW.
Obserwator 2017-08-11 13:43
Jesteście pewni, że nie można o firmie napisać coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm tak jak nie ma idealnych osób. Błędy mogą przydarzyć się każdemu trzeba tylko wyciągać z nich wnioski i dalej pracować.
WRIGLEYOWA 2017-08-13 17:50
TYLKO TE STARE PRACOWNICE CHODZI MI O STAZ PRACY TO MAJA 3 TYS ZŁ NA REKE NA PRODUKCJI I NIEZŁY SOCJAL WIEC MAŁO NIE PŁACA TYLKO NIESTETY NIE MA PRZYJEC BEZPOSREDNIO PRZEZ ZAKŁAD I DLATEGO GROSZE PŁACA TAK JUZ JEST W WIEKSZOSCI ZAKŁADACH.
Lechu 2017-08-15 14:08
Jak firma jest dobra to nie mają nawet ofert pracy. Szkoda bo miałam zamiar aplikować do firmy ale skoro nie ma ofert to zbyteczna moja fatyga. Nawet na forum nie można się zbyt dużo dowiedzieć o firmie i pracy. Chyba, że ktoś słyszał o nowych etatach i mógłby coś napisać?
Zostaw swoją opinię o wrigley poland - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wrigley poland