Zakłady Mięsne Viando

Radojewice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 263 ocen.

Zakłady Mięsne Viando
3 263 6 1

Opinie o Zakłady Mięsne Viando

Rzeźnik

Pracowałem w Viando na stanowisku przedstawiciela. Szczerze NIE POLECAM pracy w tej firmie. To nawet nie jest komuna ale średniowiecze. Jest Państwo właściciele na wsi a reszta pracowników to wasale. O obiecanej umowie o pracę można zapomnieć, zero premii, zero wymian towaru, nawet nie wiesz co sprzedajesz bo żadnych gratisów - zupełnie żadnego wsparcia marketingowego. Samochody - stare graty na wykończeniu - podbijane na lewo dowody rejestracyjne. Pracujące soboty za które nikt nigdy Ci nie zapłaci. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy w tym czymś. Z normalnie prosperującą firmą VIANDO nie ma zupełnie nic wspólnego. Odradzam

Olg
@Rzeźnik 17.05.2017 15:11

Proszę nie obrazac wasali .Ja. bym niżej obstawiala mianowicie chłopi na folwarku panszczyznianym .Oczywiście nie obrazajac nikogo tylko bronie wasala.Proszę przyjrzec się kto tam pracuję. Ludzie po podstawowkach nic wspolnego z fachowoscia tak naprawde nie maja.Coś jakby ja nie wiem na fachowcow nie stac ich bylo no nie wiem trudno okreslic

Kludia
@Rzeźnik 17.05.2017 15:11

Opisz coś więcej o pracy pH. Ubiega się o to stanowisko

Pony

A czy może się wypowiedzieć ktoś na temat pracy w dziale księgowym dla osoby bez doświadczenia?

Administrator

Są na forum jacyś pracownicy firmy Zakłady Mięsne Viando? Jak Wam się tam pracuje?

pracownik viando
@Administrator 15.04.2018 09:31

Mi pracuje się bardzo dobrze. Zarabiam na chleb, bułki, szynkę dostaję za darmo na śniadanie.

Macius
@Administrator 15.04.2018 09:31

nie narzekam 16zlotych na h 250godzin 4000tys to dobrze no nie

anonymous
@Macius 20.08.2018 17:44

ale jakbym pracował po8 godzin to bym zarabiał jak wieszcz

anonymous

Ja mam pytanie. Czy pracują też może renciści?

robson
@anonymous 11.06.2018 12:27

tam co drugi to ruszasie jak emeryt

Gutek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę można dostać na początek?

On

Viando przysparza tak niemiłych zapachów swoim sąsiadom że żyć się nie daje .Coś okropnego okna w nocy otworxyć nie idzie dzieci z astmą się duszą.... Fatalna postawa firmy....odnośnie ludzi żyjących w obrębie kilku kilometrów

Zuzanna

@pracownik viando Dziękuję za Twoją wypowiedź. Jakie warunki zatrudnienia oferują Zakłady Mięsne Viando swoim pracownikom? Zależy mi na informacji o tym, jaką formę zatrudnienia firma ta proponuje swojemu pracownikowi na początku współpracy oraz jak aktualnie byś ocenił atmosferę, która w firmie panuje? Jeśli mógłbyś udzielić mi te informacje, to będę Ci wdzięczna.

Zuzanna

@Grzesiek, a czy mógłbyś napisać jeszcze kilka zdań na ten temat. Dlaczego Twoim zdaniem firma Zakłady Mięsne Viando to dobry pracodawca? Co jest największą zaletą tego pracodawcy? Jakie stanowiska, Twoim zdaniem, są najczęściej nie obsadzone i warto na nie aplikować? Im więcej takich informacji znajdą tutaj użytkownicy tego forum, tym łatwiej będzie im podjąć decyzję gdzie warto podjąć pracę.

Grzesiek

Może dobrze byście zaczęli doceniać, że pracujecie w dobrej firmie!!!

Juleczka

Mój tata tu pracuje i dostał bony na produkty i zrealizowaliśmy je.Moim zdaniem te produkty które tata mi polecił bardzo mi smakowały chociarz jestem wybredna viando jest naaaaajlepsze.

Zuzanna

@Ktoś, może warto poruszyć temat wynagrodzeń z pracodawcą? Jak poza tą kwestią oceniasz pracę w Zakłady Mięsne Viando? @ssss, czy wciąż jesteś zainteresowana podjęciem pracy w tym miejscu? A może już tu pracujesz i możesz powiedzieć coś na temat warunków proponowanych przez pracodawcę? @mala mi, @karolina wypowiadacie się z perspektywy pracowników - powiecie coś więcej o pracy w Viando? Jak oceniacie stosunek przełożonych do pracowników, ogólną atmosferę w pracy? @Anka aplikowałaś? Jak poszło? Podzielisz się wrażeniami z rekrutacji?

Ktoś

Witam. Niech viando wkońcu wprowadzi konkretne podwyżki pracownikom. Ukraińcy i więzownie zarabiają więcej od długoletnich pracowników. Śmiech na sali żeby w zakładach mięsnych zarabiać 1.700 zł. I utrzymać z tego rodzinę.

ssss

Powiedziedzcie mi jak praca w laboratorium? warto czy nie ? ile się zarabia ?

mala mi
@ssss 09.01.2018 12:44

Warto, super praca zarobki i atmosfera!

karolina
@ssss 09.01.2018 12:44

Zarobki bardzo dobre ➕ dodatki ➕ premie . Polecam

marek
@karolina 28.01.2018 16:12

wazelina totalna

Anka

Cześć, czy warto aplikować na stanowisko specjalista ds. transportu :) bardzo proszę o radę , pozdrawiam serdecznie :)

anonymous

Wałsciciel obraza kobiety.

Zuzanna

@życzliwy nazywając firmie burakami, jedynie ich obrażasz, a nie mówisz konkretniej nic osobie, która szuka możliwości zatrudnienia w tych okolicach. Możesz napisać dokładniej - co sprawia, że w ten konkretny sposób ocenisz Zakłady Mięsne Viando?

Zuzanna

@ciekawski a pytasz bo wiesz, że firma będzie poszukiwała takich pracowników? Obecnie można wziąć udział w rekrutacjach na stanowisko przedstawiciela handlowego albo sprzedawcy. Czy proces rekrutacyjny w Zakłady Mięsne Viando jest wieloetapowy?

CIEKAWSKI

A JAK TAM WYGLADA PRACA ELEKTRONIKA /INFORMTYKA? CIEKAWA PRACA ZA GODNA PENSJE?

Zuzanna

@Renia tworząc takie nazewnictwo można obrazić niektórych pracowników.. Zakłady Mięsne Viando w ofertach pracy wyraźnie zaznacza, że zatrudnia swoich pracowników na zasadzie doświadczenia w branży mięsnej, więc jednak każdy pracownik musi mieć jakąś wiedzę. Jakie warunki pracy mają Ci ludzie na produkcji?

Renia

dzień dobry chciałabym pracować jako maskotka paroweczka dałoby radę pozdro

Zuzanna

@mariolaszyszkowskapróbowałaś skontaktować się w tej sprawie bezpośrednio z firmą? Kontakt znajdziesz między innymi na stronie internetowej http://viando.pl/kontakt/

Rafal

Czy w tym roku parowki fimy beda na bolidach F1 tak fajnie wtedy sie ogladalo panie Krzysztofie

mariolaszyszkowska

REKLAMACJA : W dniu 22 kwietnia br. kupiłam w sklepie w Inowrocławiu dla czteroletniego dziecka parówki z cielęciną . Miały termin do spożycia do 28.04. 2017 r.- masa netto 0,303 kg - nr partii 100. Okazały się niejadalne dla dziecka z powodu nadmiaru soli. To pierwszy taki przypadek, chłopiec bardzo lubił te parówki i często mu je kupowałam. Pamiętajcie, że te parówki kupuje się przede wszystkim dla dzieci i ludzi starszych i pilnujcie receptur ! Mariola Szyszkowska

Yogi
@mariolaszyszkowska 27.04.2017 07:18

No witam odpowie ktos na temat tych parowek no. Co sie tam wyrabia

viando
@Yogi 27.04.2017 23:17

Witam, proszę o kontakt w tej sprawie na viando@viando.pl

zootechnik

warunki pracy (bhp i pomieszczenia) beznadziejne, brud srmór i ubóstwo, padlina na słoncu, wypalanie odpadów w kontenerze, okropne traktowanie zwierzat

Zuzanna

@FirmaKrzakco masz na myśli? Pracujesz w Viando? Chętnie dowiemy się więcej o sytuacji w firmie.

colders

jak wyglada praca technologa, aktualnie poszukują święzej krwi. Proszę o solidne wypowiedzi

FirmaKrzak

KompletnaDezorganizacja. To jest hit co tam sie dzieje.

Zuzanna

Śledzicie aktualności na temat firmy? Zachęcam do zaglądania na stronę internetową firmy http://viando.pl/aktualnosci/ Pracujesz w firmie Viando? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie.

Rafal

Wroce i piec mnie to chociaz chca przyjac a ty klamiesz na temat firmy a trzymasz sie nogami i recami gdzie takiego ronchla z pgru przyjma ani wygladu ani kasy nawet nie masz gdzie mieszkac

Rafalek
@Rafal 10.01.2017 18:25

Brawo Ty brawo Ja haha

Absolwentka

Jak wygląda praca w chlewni w Radojewicach w charakterze zootechnika?

Rafal
@Absolwentka 31.12.2016 21:37

Wy to macie l( usunięte przez administratora ) Co tak narzekacie nie podoba sie wypad zobaczymy kto w inowroclawiu da ci 2500 za 8 godzin .Tak 8 jestes w pracy osle 9 9.5 godziny bo zamiast pracowac to po kiblach lazisz usiasc zamiast w domu z rodzina posiedziec. Pgr zawsze byl pgr malo chlopakow z inowroclawia a szkoda miastowy to porzadny chlopak

Zostaw opinię o Zakłady Mięsne Viando - Radojewice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Viando