Zakłady Mięsne Viando
3 264 6 1

Opinie o Zakłady Mięsne Viando

Filtruj opinie po kryteriach:

Paul
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Płacą w talonach haha

Pomocna?
TakNie
Fryderyk
 Opinia

Dziwne opinie. Firma ma opinię dobrego pracodawcy a tu coś zupełnie innego, o co chodzi?

Pomocna?
TakNie
Twojamać
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Raczej szefowa z tego co slyszalem obciaza ludzi kwotami wyssanych z palca paru kierowcom podobno nie wyplacila pieniedzy gdy sie zwalniali i ostawila ich na pastwe losu bez pieniedzy a rodziny musieli utrzymac oplaty itp straszne !! A wszyscy sie boja

Pomocna?
TakNie
Strataczasu
 Opinia
@Twojamać 19.01.2019 14:05

Ludzie na zakładzie jak by mogli to by Cię zjedli,kierownik nie ma nic do gadania rządzą ludzie,z ich strony występuje bardzo duży mobbing masz słabą psychikę to wylatujesz..jeśli szukasz pracy a masz słabą psychikę to nie polecam jest wiele innych zakładów gdzie nie traktują Cię jak intruza przykre Ale niestety prawdziwe

Pomocna?
TakNie
MokebetuKenia
 Opinia

Ja robić" duzio" duzio godzina, skalpować szybko.Zakład mało płacić i jak nie wyrabiać się, wysyłać mnie na plantacje chińskich grzybków.Białe ludki licker cmokier.Robić sobie pod górkę (nie lubić duzio ludków gdy jest na hali)chytra na robota robić duzio i być bardzo zmęczona.Chyba lubić kaszanka bo robić za nią duzio ,ja majster duzio .Ja uciekać do Afryka " Kenia"bo w polszy raciści płacić mało i duzio robić.

Pomocna?
TakNie
dreiver
 Opinia

kierowcy maja dobrze kradna co sie da i ile sie da he he ciche przyzwoleie

Pomocna?
Mmmm
 Opinia

Umowa zlecenie plus do podpisania weksel im blanco. Nie podpiszesz weksla nie pracujesz. Praca bez badań.

Pomocna?
Lalala
 Opinia

Nie polecam, ludzi mają za nic. Nie płacą na czas. Umowy smieciowe w nieskończoność. P. Magdalena wiecznie nie zadowolona i tylko cyfry jej w głowie Ty się nie liczysz. Zastanów się zanim się tam zatrudnisz!!!

Pomocna?
Jerzy
 Opinia

Dużo pytań od zainteresowanych ale nie bardzo jesteście chętni do udzielania informacji. Szkoda bo opinia od pracownika to jest to!

Pomocna?
TakNie
Rzeźnik
 Opinia

Pracowałem w Viando na stanowisku przedstawiciela. Szczerze NIE POLECAM pracy w tej firmie. To nawet nie jest komuna ale średniowiecze. Jest Państwo właściciele na wsi a reszta pracowników to wasale. O obiecanej umowie o pracę można zapomnieć, zero premii, zero wymian towaru, nawet nie wiesz co sprzedajesz bo żadnych gratisów - zupełnie żadnego wsparcia marketingowego. Samochody - stare graty na wykończeniu - podbijane na lewo dowody rejestracyjne. Pracujące soboty za które nikt nigdy Ci nie zapłaci. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy w tym czymś. Z normalnie prosperującą firmą VIANDO nie ma zupełnie nic wspólnego. Odradzam

Pomocna?
Olg
 Opinia
@Rzeźnik 17.05.2017 15:11

Proszę nie obrazac wasali .Ja. bym niżej obstawiala mianowicie chłopi na folwarku panszczyznianym .Oczywiście nie obrazajac nikogo tylko bronie wasala.Proszę przyjrzec się kto tam pracuję. Ludzie po podstawowkach nic wspolnego z fachowoscia tak naprawde nie maja.Coś jakby ja nie wiem na fachowcow nie stac ich bylo no nie wiem trudno okreslic

Pomocna?
Kludia
 Opinia
@Rzeźnik 17.05.2017 15:11

Opisz coś więcej o pracy pH. Ubiega się o to stanowisko

Pomocna?
TakNie
Pony
 Opinia

A czy może się wypowiedzieć ktoś na temat pracy w dziale księgowym dla osoby bez doświadczenia?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Są na forum jacyś pracownicy firmy Zakłady Mięsne Viando? Jak Wam się tam pracuje?

Pomocna?
TakNie
pracownik viando
 Opinia
@Administrator 15.04.2018 09:31

Mi pracuje się bardzo dobrze. Zarabiam na chleb, bułki, szynkę dostaję za darmo na śniadanie.

Pomocna?
Macius
 Opinia
@Administrator 15.04.2018 09:31

nie narzekam 16zlotych na h 250godzin 4000tys to dobrze no nie

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Macius 20.08.2018 17:44

ale jakbym pracował po8 godzin to bym zarabiał jak wieszcz

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Ja mam pytanie. Czy pracują też może renciści?

Pomocna?
TakNie
robson
 Opinia
@anonymous 11.06.2018 12:27

tam co drugi to ruszasie jak emeryt

Pomocna?
TakNie
Gutek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę można dostać na początek?

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia

Viando przysparza tak niemiłych zapachów swoim sąsiadom że żyć się nie daje .Coś okropnego okna w nocy otworxyć nie idzie dzieci z astmą się duszą.... Fatalna postawa firmy....odnośnie ludzi żyjących w obrębie kilku kilometrów

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@pracownik viando Dziękuję za Twoją wypowiedź. Jakie warunki zatrudnienia oferują Zakłady Mięsne Viando swoim pracownikom? Zależy mi na informacji o tym, jaką formę zatrudnienia firma ta proponuje swojemu pracownikowi na początku współpracy oraz jak aktualnie byś ocenił atmosferę, która w firmie panuje? Jeśli mógłbyś udzielić mi te informacje, to będę Ci wdzięczna.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@Grzesiek, a czy mógłbyś napisać jeszcze kilka zdań na ten temat. Dlaczego Twoim zdaniem firma Zakłady Mięsne Viando to dobry pracodawca? Co jest największą zaletą tego pracodawcy? Jakie stanowiska, Twoim zdaniem, są najczęściej nie obsadzone i warto na nie aplikować? Im więcej takich informacji znajdą tutaj użytkownicy tego forum, tym łatwiej będzie im podjąć decyzję gdzie warto podjąć pracę.

Pomocna?
TakNie
Grzesiek
 Opinia

Może dobrze byście zaczęli doceniać, że pracujecie w dobrej firmie!!!

Pomocna?
TakNie
Juleczka
 Opinia

Mój tata tu pracuje i dostał bony na produkty i zrealizowaliśmy je.Moim zdaniem te produkty które tata mi polecił bardzo mi smakowały chociarz jestem wybredna viando jest naaaaajlepsze.

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Ktoś, może warto poruszyć temat wynagrodzeń z pracodawcą? Jak poza tą kwestią oceniasz pracę w Zakłady Mięsne Viando? @ssss, czy wciąż jesteś zainteresowana podjęciem pracy w tym miejscu? A może już tu pracujesz i możesz powiedzieć coś na temat warunków proponowanych przez pracodawcę? @mala mi, @karolina wypowiadacie się z perspektywy pracowników - powiecie coś więcej o pracy w Viando? Jak oceniacie stosunek przełożonych do pracowników, ogólną atmosferę w pracy? @Anka aplikowałaś? Jak poszło? Podzielisz się wrażeniami z rekrutacji?

Pomocna?
Ktoś
 Opinia

Witam. Niech viando wkońcu wprowadzi konkretne podwyżki pracownikom. Ukraińcy i więzownie zarabiają więcej od długoletnich pracowników. Śmiech na sali żeby w zakładach mięsnych zarabiać 1.700 zł. I utrzymać z tego rodzinę.

Pomocna?
ssss
 Opinia

Powiedziedzcie mi jak praca w laboratorium? warto czy nie ? ile się zarabia ?

Pomocna?
mala mi
 Opinia
@ssss 09.01.2018 12:44

Warto, super praca zarobki i atmosfera!

Pomocna?
karolina
 Opinia
@ssss 09.01.2018 12:44

Zarobki bardzo dobre ➕ dodatki ➕ premie . Polecam

Pomocna?
marek
 Opinia
@karolina 28.01.2018 16:12

wazelina totalna

Pomocna?
Anka
 Opinia

Cześć, czy warto aplikować na stanowisko specjalista ds. transportu :) bardzo proszę o radę , pozdrawiam serdecznie :)

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Wałsciciel obraza kobiety.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@życzliwy nazywając firmie burakami, jedynie ich obrażasz, a nie mówisz konkretniej nic osobie, która szuka możliwości zatrudnienia w tych okolicach. Możesz napisać dokładniej - co sprawia, że w ten konkretny sposób ocenisz Zakłady Mięsne Viando?

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@ciekawski a pytasz bo wiesz, że firma będzie poszukiwała takich pracowników? Obecnie można wziąć udział w rekrutacjach na stanowisko przedstawiciela handlowego albo sprzedawcy. Czy proces rekrutacyjny w Zakłady Mięsne Viando jest wieloetapowy?

Pomocna?
TakNie
CIEKAWSKI
 Opinia

A JAK TAM WYGLADA PRACA ELEKTRONIKA /INFORMTYKA? CIEKAWA PRACA ZA GODNA PENSJE?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Renia tworząc takie nazewnictwo można obrazić niektórych pracowników.. Zakłady Mięsne Viando w ofertach pracy wyraźnie zaznacza, że zatrudnia swoich pracowników na zasadzie doświadczenia w branży mięsnej, więc jednak każdy pracownik musi mieć jakąś wiedzę. Jakie warunki pracy mają Ci ludzie na produkcji?

Pomocna?
TakNie
Renia
 Opinia

dzień dobry chciałabym pracować jako maskotka paroweczka dałoby radę pozdro

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@mariolaszyszkowskapróbowałaś skontaktować się w tej sprawie bezpośrednio z firmą? Kontakt znajdziesz między innymi na stronie internetowej http://viando.pl/kontakt/

Pomocna?
TakNie
Rafal
 Opinia

Czy w tym roku parowki fimy beda na bolidach F1 tak fajnie wtedy sie ogladalo panie Krzysztofie

Pomocna?

Zostaw opinię o Zakłady Mięsne Viando - Radojewice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Viando

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.