Jestem ciekaw dlaczego firma gttrans podwyższyła cenę biletu i kosztuje 10 zł z Alwerni czy brodel itd.
Jaka atmosfera między kierowcami?
Gt trans jest kozacki ja nie moge Sławek dobra morda Gieniu super Marek miły typ Tomek ( kierownik) super chłop Włodek jest z nim beka, ten ukrainiec co ma epapierosa długopis super , ten inny co kiedyś zamiatał też spoko
Ostatnio zostałem nie wpuszczony do busa pod pretekstem tego że nie ma miejsca . Okej zrozumiałem i zamknąłem drzwi ale później się dowiedziałem że kierowca wpuścił jeszcze dwie kobiety mimo że rzekomo nie było miejsca. To było bardzo chamskie zachowanie. Kierowcy strasznie nieprzyjaźni i niemili . Nie polecam jak komuś się gdzieś śpieszy, bo jak już kierowca jedzie to jak pirat. Lepiej poczekać na busa od innego przewoźnika... Żenada
Jadąc busem firmy GT trans 03.07 (start godzina 15:00 płyta główna Kraków) przy 29 stopniach Celsjusza kierowca zabronił kategorycznie otworzenia szyberdachu w sposób umożliwiający cyrkulację powietrza (był otworzony w taką stronę że powietrze w ogóle przez niego nie wlatywało do busa). Ze względu na swoje problemy zdrowotne ciężko było mi wytrzymać w tym busie 15min, nie mówiąc już o czasie jazdy na trasie całego kursu. Można również dodać, że wszystkie miejsca siedzące w busie były zajęte, a 5 osób musiało stać. W takiej sytuacji argument 'nie ma przecież 35 stopni' bardzo traci na sile, ponieważ w busie temperatura mogła sięgać takiej wysokości. A komentarz kierowcy 'u Wojtka tak szyba poszła' każe pasażerom myśleć że busy Państwa firmy nie są bezpieczne. Pan kierowca siedząc przy otwartym oknie nie ma jak narzekać na panującą w busie saunę dla pasażerów. Pragnę jeszcze dodać, że gdy wysiadłam z busa temperatura na zewnątrz była o wiele niższa niż w środku i nawet Pani siedzącej obok kierowcy spłynął trochę makijaż. Jesli przez podróż busem Państwa firmy poniosę konsekwencje zdrowotne, nie omieszkam również pociągnąć do odpowiedzialności i konsekwencji Państwa firmy / kierowcy. Numer rejestracyjny busa kwa2x50. Kierowca poproszony o swoje dane osobowe odmówił podania mi ich przez co nie mogę złożyć skargi tylko na danego kierowcę, a na całą Państwa firmę.
w celu wyjaśnienia watpliwości należy skierować sprawę do przewoźnika a nie opisywać Go na forum. Przypominam o RODO
Jak się pracuje w G.T. Trans Gołba Tomasz?
Zobacz opinie na temat firmy G.T. Trans Gołba Tomasz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.