Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zz - 2014-07-22 12:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mocarz - 2014-07-18 13:50:25]:
Wszystko ładnie pieknie tylko branża Ci sie pomyliła ;)
zdjecie uzytkownika
maj - 2014-07-22 22:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy by mogli sobie darować wypowiedzi,,,,, najśmieszniejsze jest to,że Ci którzy się wypowiadają codziennie robią to samo, a narzekanie zostawiają tylko tutaj.........
zdjecie uzytkownika
SUPER - 2014-07-25 01:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmieszne jest to że ci ludzie narzekają na forum bo nie potrafią powiedzieć wprost co myślą udaj przed wszystkimi jakie są fajne a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają na prawo i lewo wszystkim, ale co tu się dziwić nasze kierownictwo robi to samo.
zdjecie uzytkownika
maj - 2014-07-25 16:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo - śmiech na sali - pokaz niezły dali w Niemczech. Jedynie Pan dyrektor z jakości umiał się zachować -/+ jeszcze może ze dwie osoby. Ja naprawdę nie pojmuje, gdy ludzie pojadą za granice to im szajba odbija na maksa. Wieśniactwo na maksa - dla tych którym się mówi,że nie wolno stawiać wódki na stole to bądźcie na tyle inteligentni i róbcie co wam każą, widać było że bydło przyjechało z POlski.
zdjecie uzytkownika
akuku - 2014-07-27 15:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakładzie nie ma kierownictwa pomine bartosza bo on jest ok za to rafał masakra wredny i dwulicowy cham interesuja go tylko boje wszystko musi wiedziec i wszystko kablowac nie nadaje sie na kierownika bo nie umie z ludzmi sie dogadywac.Magda tez jest zawzieta traktuje ludzi jak popychadla do nikogo nie ma szacunku narcyz zapatrzony w siebie
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-27 21:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozumiem, że Ci co wypisują o niemczech to byli najbardziej spoko na wyjeździe albo wogóle tam nie byli. Gratuluję Inteligencji. Przez niektórych przemawia czysta zazdrość. Kto był ten wie jak było. Po co takie teksty pisać.
zdjecie uzytkownika
maj - 2014-07-29 00:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie X no pewnie też żeś szalał na maksa i ochoczo...... nie trzeba tam być by widzieć jak niektórzy szaleli i wieśniactwo robili.......
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-16 11:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko,chciałam sie dowiedzieć czy to prawda że do Geigera można się dostać za pośrednictwem Gigroup???? a jeśli tak to czy sa jakieś konkretne wymogi co do przyjęcia????
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-08-31 10:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co .. jak patrze na to wszystko co tu pisze , to poprostu nie do wiary . Tam sie idzie zarabiac pieniądze , a nie zamieniac się w przescieradło . Co 10 dostajesz wyplate , to patrz gosciu w swoje konto, a nie szefostwu do wyra ;] pozdrawiam pracownik :)
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-08-31 21:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zamiast prca wiekszosc zajmuje sie romansami...
zdjecie uzytkownika
Wolt - 2014-09-09 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie niektórzy nie mają własnego prywatnego życia i wolą się zajmować innymi. Trochę to żałosne, chyba, że taka niewidzialna więź łączy pracowników Geiger Technik - wtedy tylko pozazdrościć (ironia). Tak na poważnie, jaka panuje atmosfera i na jakie wynagrodzenie może liczyć żółtodziób z 2letnim doświadczeniem?
zdjecie uzytkownika
cc - 2014-09-11 17:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiez jest niesamowita.... kolezanek z montazu do kolegow
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-09-23 10:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast jakieśkonkrety pisać o firmie to wy o romansach rozprawiacie, nikogo to nie interesuje, napiszcie lepiej jakieś konkrety o pracy w Geigerze.
zdjecie uzytkownika
ppw - 2014-09-26 17:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pozdrwaiam Wiole P. z montażu
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-10-07 17:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak Panowie z jakości się sprawują?
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-10-17 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mozna byc zmianowa i zachowywac sie jak osoba niespelna rozumu wyzywajac swojego kierownika ktora uwaza ze on nic nie potrafi i tylko dzieki niej c7 jakos funkcjonuje osoba ktora w innym zakladzie produkcyjnym nigdy nie miala by takiego stanowiska z takim zachowaniem
zdjecie uzytkownika
Czesia - 2014-10-19 16:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-10-17 10:40:36]:
Bo c7 to stan umysłu ;)))
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-23 12:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można sie dostać do pracy w Geiger????
zdjecie uzytkownika
walnięty juzio - 2014-10-23 17:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Próbuj przez gi Group ale podobno jak na razie przyjęcia są wstrzymane
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-28 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo słyszałam że niedawno otworzyli nową linię, ale zastanawiam sie czy mam jakieś szanse się tam dostać bez większego doświadczenia na produkcji i znajomości?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-29 17:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-10-17 10:40:36]:
Jeszcze w weekendy pracuje w koszulce z napisem "POLICJA". Zastanawiam sie, czy to zgodne z prawem wgl
Żal.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-29 18:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hihi powiadomcie prokurature..
zdjecie uzytkownika
solidarność - 2014-10-30 11:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!!e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
zdjecie uzytkownika
rus - 2014-10-30 16:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako, ze zbliżają sie swieta rozpoczal sie sezon na nagonki na pracowników. Z jednej strony przyznaje sie świadczenia na święta a z drugiej nie przyznaje premii. Powód znajdzie sie zawsze. Tak jest dwa razy w roku, przed urlopem i przed świętami.
zdjecie uzytkownika
wp - 2014-10-31 05:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pozdrawiam Wiole
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x