Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ll - 2014-07-16 16:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kieronictwo z tym nic nie robi. Może czas wymieszać zmiany, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-07-16 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyzszy czas rozwaloc te bandy i czas zaczac karac tych ktorzy robia bledy
zdjecie uzytkownika
v - 2014-07-16 16:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze zaczniecie wyciagać swe brudy gdzie indziej?targacie dobre imie firmy!
zdjecie uzytkownika
kyky - 2014-07-16 19:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proponuje aby każda osoba która " udziela " się na tym forum rozpedziła się a ściana sama się znajdzie.. pozdrawiam Was PROŚCI LUDZIE..
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-16 19:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno wielkie ruchanie,każdy z każdym... WSZYSCY JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI
zdjecie uzytkownika
kzkgop - 2014-07-16 19:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2014-07-15 16:07:02]:
Człekokształtna pato-istoto o pseudonimie 'kibic' ,a mnie to się wierzyć nie chce ,że masz tak patologiczną mentalność i urojenia we łbie. Widocznie rodzice w genach zastawili ci pułapkę ,przekazali jakiś błąd. Wszędzie są anioły i demony. Weź odepnij od majt guzik i wrzuć na luzik ,jak można być tak pospinanym pędzlem i wypisywać takie bzdury i kłamstwa! Chyba byłeś/aś na jakimś innym wyjeździe! Nikt nikogo nie zgwałcił ,nikt nikogo nie pobił ,nikt nie płakał przez nikogo tak ,więc o co chodzi!? Panowała fajna atmosfera sportowa ,aura wzajemnego szacunku ,miłości i harmonijnej zajebistości. Ludzie mają prawo niech się bawią i robią co chcą zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniem ,a ty sraj sobie tym swoim żarem z dupy w domu działkowca ssąc konewkę! Widocznie przeszkadza to takim scierwoludziom jak ty ,a może coś ci po prostu nie pykło. Trzeba było nie zabierać swojego hejterskiego dupska z domu z przed komputera! Z takimi słabymi prowokacjami i zmyślonymi sensacyjkami ,to możesz sobie lecieć do superekspresu może za złotówkę to kupią i założą ci artykuł na ostatniej stronie pod gołą babą! Wiedz też ,że anonimowość w cyberprzestrzeni już dawno się skończyła ,a po skryptach i adresie IP można spokojnie ustalić takich 'kibicusiów' !
Wszyscy normalni i wyluzowani cieszyli się z zabawy tej miłej odskoczni. Niemcy z całym personelem i zapleczem gastronomicznym też ,a zawistne chimery niech liżą knedle wikingowi z Sosnowca!
zdjecie uzytkownika
jd - 2014-07-16 21:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [żenada - 2014-07-09 00:05:48]:
Nie warto UCIEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kzk c h u j - 2014-07-16 21:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kzkgop - 2014-07-16 19:36:29]:
Masakra układaj lepiej zdania bo z twojego wpisu wynika jakas totalna masakra nie wiadomo co masz na mysli piszesz idiotyczne rzeczy niewiem czym chcesz zabłysnac duza wypowiedz o gownianej tresci:))))))))))))))))))))))))pozdrawiam normalnych
zdjecie uzytkownika
kzkgop - 2014-07-17 07:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kzk c h u j - 2014-07-16 21:57:04]:
W przeciwieństwie do ciebie ty patogenie ,to ja przynajmniej używam polskich znaków i stosuję interpunkcję ,bo tak mnie nauczano. Widocznie koleżko nie masz mózgu skoro nie rozumiesz ,co wynika z tej mojej prawdziwej opowieści o dziwnej treści. :) Marny z ciebie prowokatorek. Pozdrawiam środkowym palcem.
zdjecie uzytkownika
kzk c h u j - 2014-07-17 09:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kzkgop - 2014-07-17 07:18:58]:
Polskie znaki i interpunkcja proasze cie nie rozsmieszaj mnie patogenie-he he a srodkowy palec możesz do d u p y sobie wsadzić i polizac jak lubisz
zdjecie uzytkownika
obserwator z ramienia uefa - 2014-07-17 09:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) .widze że kilka osób nie dostało podwyżki i zalewa to forum swoimi głębokimi jak Przemsza przemyśleniami.
sorry pobudka! to jest Polska a nie Bahrajn i za składanie klocków lego podparte zawodowym wykształceniem raczej domu nie wybudujecie.
Proponuję się zwolnić, a wolny czas poświęcić na douczenie się, choć skoro wiele z Was ma problem z wydostaniem się z kabiny solarium to ostrzegam że może nie być łatwo! zajmijcie się sobą i nie zagladajcie innym do łóżka bo przez to w życiu latwiej wam nie bedzie.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-07-17 17:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyna z tatuażem jak z tego filmu tyle ze nasasza zakladowa o wiele piekniejsza
zdjecie uzytkownika
Mocarz - 2014-07-18 13:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwestia podwyżek czy premii może również wynikać z braku zaangażowania w sprawy firmy. Nie będę nikogo oceniać pod tym względem, niech każdy sam we własnym sumieniu się zastanowi.A jeżeli rzeczywiście ktoś myśli, że zasłużył to niech idzie do prezesa i z nim porozmawia na ten temat...Geiger myślę, że powinien to uszanować i podjąć dyskusję skoro zależy im na dobrych i rzetelnych pracownikach w branży budowlanej.
zdjecie uzytkownika
zz - 2014-07-22 12:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mocarz - 2014-07-18 13:50:25]:
Wszystko ładnie pieknie tylko branża Ci sie pomyliła ;)
zdjecie uzytkownika
maj - 2014-07-22 22:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy by mogli sobie darować wypowiedzi,,,,, najśmieszniejsze jest to,że Ci którzy się wypowiadają codziennie robią to samo, a narzekanie zostawiają tylko tutaj.........
zdjecie uzytkownika
SUPER - 2014-07-25 01:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmieszne jest to że ci ludzie narzekają na forum bo nie potrafią powiedzieć wprost co myślą udaj przed wszystkimi jakie są fajne a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają na prawo i lewo wszystkim, ale co tu się dziwić nasze kierownictwo robi to samo.
zdjecie uzytkownika
maj - 2014-07-25 16:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo - śmiech na sali - pokaz niezły dali w Niemczech. Jedynie Pan dyrektor z jakości umiał się zachować -/+ jeszcze może ze dwie osoby. Ja naprawdę nie pojmuje, gdy ludzie pojadą za granice to im szajba odbija na maksa. Wieśniactwo na maksa - dla tych którym się mówi,że nie wolno stawiać wódki na stole to bądźcie na tyle inteligentni i róbcie co wam każą, widać było że bydło przyjechało z POlski.
zdjecie uzytkownika
akuku - 2014-07-27 15:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakładzie nie ma kierownictwa pomine bartosza bo on jest ok za to rafał masakra wredny i dwulicowy cham interesuja go tylko boje wszystko musi wiedziec i wszystko kablowac nie nadaje sie na kierownika bo nie umie z ludzmi sie dogadywac.Magda tez jest zawzieta traktuje ludzi jak popychadla do nikogo nie ma szacunku narcyz zapatrzony w siebie
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-27 21:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozumiem, że Ci co wypisują o niemczech to byli najbardziej spoko na wyjeździe albo wogóle tam nie byli. Gratuluję Inteligencji. Przez niektórych przemawia czysta zazdrość. Kto był ten wie jak było. Po co takie teksty pisać.
zdjecie uzytkownika
maj - 2014-07-29 00:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie X no pewnie też żeś szalał na maksa i ochoczo...... nie trzeba tam być by widzieć jak niektórzy szaleli i wieśniactwo robili.......
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-16 11:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko,chciałam sie dowiedzieć czy to prawda że do Geigera można się dostać za pośrednictwem Gigroup???? a jeśli tak to czy sa jakieś konkretne wymogi co do przyjęcia????
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-08-31 10:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co .. jak patrze na to wszystko co tu pisze , to poprostu nie do wiary . Tam sie idzie zarabiac pieniądze , a nie zamieniac się w przescieradło . Co 10 dostajesz wyplate , to patrz gosciu w swoje konto, a nie szefostwu do wyra ;] pozdrawiam pracownik :)
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-08-31 21:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zamiast prca wiekszosc zajmuje sie romansami...
zdjecie uzytkownika
Wolt - 2014-09-09 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie niektórzy nie mają własnego prywatnego życia i wolą się zajmować innymi. Trochę to żałosne, chyba, że taka niewidzialna więź łączy pracowników Geiger Technik - wtedy tylko pozazdrościć (ironia). Tak na poważnie, jaka panuje atmosfera i na jakie wynagrodzenie może liczyć żółtodziób z 2letnim doświadczeniem?
zdjecie uzytkownika
cc - 2014-09-11 17:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiez jest niesamowita.... kolezanek z montazu do kolegow
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x