Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-16 11:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko,chciałam sie dowiedzieć czy to prawda że do Geigera można się dostać za pośrednictwem Gigroup???? a jeśli tak to czy sa jakieś konkretne wymogi co do przyjęcia????
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-08-31 10:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co .. jak patrze na to wszystko co tu pisze , to poprostu nie do wiary . Tam sie idzie zarabiac pieniądze , a nie zamieniac się w przescieradło . Co 10 dostajesz wyplate , to patrz gosciu w swoje konto, a nie szefostwu do wyra ;] pozdrawiam pracownik :)
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-08-31 21:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zamiast prca wiekszosc zajmuje sie romansami...
zdjecie uzytkownika
Wolt - 2014-09-09 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie niektórzy nie mają własnego prywatnego życia i wolą się zajmować innymi. Trochę to żałosne, chyba, że taka niewidzialna więź łączy pracowników Geiger Technik - wtedy tylko pozazdrościć (ironia). Tak na poważnie, jaka panuje atmosfera i na jakie wynagrodzenie może liczyć żółtodziób z 2letnim doświadczeniem?
zdjecie uzytkownika
cc - 2014-09-11 17:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiez jest niesamowita.... kolezanek z montazu do kolegow
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-09-23 10:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast jakieśkonkrety pisać o firmie to wy o romansach rozprawiacie, nikogo to nie interesuje, napiszcie lepiej jakieś konkrety o pracy w Geigerze.
zdjecie uzytkownika
ppw - 2014-09-26 17:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pozdrwaiam Wiole P. z montażu
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-10-07 17:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak Panowie z jakości się sprawują?
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-10-17 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mozna byc zmianowa i zachowywac sie jak osoba niespelna rozumu wyzywajac swojego kierownika ktora uwaza ze on nic nie potrafi i tylko dzieki niej c7 jakos funkcjonuje osoba ktora w innym zakladzie produkcyjnym nigdy nie miala by takiego stanowiska z takim zachowaniem
zdjecie uzytkownika
Czesia - 2014-10-19 16:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-10-17 10:40:36]:
Bo c7 to stan umysłu ;)))
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-23 12:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można sie dostać do pracy w Geiger????
zdjecie uzytkownika
walnięty juzio - 2014-10-23 17:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Próbuj przez gi Group ale podobno jak na razie przyjęcia są wstrzymane
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-28 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo słyszałam że niedawno otworzyli nową linię, ale zastanawiam sie czy mam jakieś szanse się tam dostać bez większego doświadczenia na produkcji i znajomości?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-29 17:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-10-17 10:40:36]:
Jeszcze w weekendy pracuje w koszulce z napisem "POLICJA". Zastanawiam sie, czy to zgodne z prawem wgl
Żal.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-29 18:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hihi powiadomcie prokurature..
zdjecie uzytkownika
solidarność - 2014-10-30 11:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!!e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
zdjecie uzytkownika
rus - 2014-10-30 16:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako, ze zbliżają sie swieta rozpoczal sie sezon na nagonki na pracowników. Z jednej strony przyznaje sie świadczenia na święta a z drugiej nie przyznaje premii. Powód znajdzie sie zawsze. Tak jest dwa razy w roku, przed urlopem i przed świętami.
zdjecie uzytkownika
wp - 2014-10-31 05:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pozdrawiam Wiole
zdjecie uzytkownika
emulgator - 2014-11-02 19:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiamy wszystkich normalnych ludzi z tego zakładu czyli jakieś 6 osób :)
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-02 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAROBKI!!!
Proszę, napiszcie ile można zarobić w tej Firmie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-11-04 20:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalni sa Ci ktorzy nie ciesza sie dobra opinia..zwlaszcza wsrod pracownikow..malo kto lubi jak sie od niego czegos wymaga
zdjecie uzytkownika
gonzalez - 2014-11-06 20:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest praca,potrzebują ludzi.

2050zl brutto przez gi group jak i pod firmą.
da sie wyjsc lekko 1800na reke jak sie walnie jakas niedziele czy nadgodzinki
zdjecie uzytkownika
majki - 2014-11-06 20:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie wiem co to ma być. Pytać się konkretnie o coś to piszecie jakieś idiotyczne pierdoły. Mówicie,że ktoś jest taki czy owaki,że nie umie czytać, wyzywacie się itd.. Przede wszystki nietety ktoś kto ma podstawówkę skończoną nigdy nie zaświeci inteigencją, no może są wyjątki, ale to rzdkość. Tak więc czytajcie ze zrozumieniem i udzielajcie adekwatnych odpowiedzi na zadane wam pytania. PS; wózkowi też nie szalejcie za bardzo.....
zdjecie uzytkownika
Syrenka - 2014-12-15 13:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałabym sięod was dowiedzieć jak to jest w koncu z tymi przyjęciami do Geigera, słyszałam ze niby jakieś przyjęcia były, a w piątek w biurze Gi group mi powiedziano że do konca roku nie przewiduja żadnych przyjęć, to w końcu jak to u was jest?????
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-17 14:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy geiger to Reum?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geiger Technik Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
x