Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-04-27 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe,bo wiekszosc moze czuc sie urazona
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.jeb*c misztala
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.j( usunięte przez administratora )misztala
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.jeb*c misztala
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-05-03 01:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna opinia bylego pracownika,gwiazdy jednej maszyny..
zdjecie uzytkownika
os - 2015-05-10 07:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z wars. Czepianie sie innych ludzi za swoje błędy. Cisniecie tu ludziom jak pendolino! Zmianowy/brygadzista na nich tez naciskają! Wszędzie tak jest! A skoro wam taka przykrość robili trzeba bylo zgłosić a nie wciskać nowym pracownikom jalowych kawałków jacy to źli ludzie ze się czepija,zabierają premie,wymagają!Widocznie nadajecie sie tylko do tarcia chrzanu!
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-05-10 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektore wypowiedzi tutaj sa tak slabe,ze nic tylko sie smiac,bo nie ma sensu nawet sie przejmowac.Kazdy pracownik w zaleznosci od stanowiska na swoje obowiazki,dlatego ocenianie tutaj kierownikow przez pracownikow jest troche snieszne.Oni sa od tego by nadzorowac,a pracownik ma obowiazek produkowac dobre czesci i wyrabiac normy.Nie miejcie pretensji,ze trzeba po pracy sortowac,tylko trzeba przestac myslec o glupotach,grac na tel i zajac sie tym za co placa.Niech kazdy patrzy na siebie,bo kazdy wylewa zale,a sam bez winy nie jest.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-10 15:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie zgadzam się z opinia wyżej cv ......skoro kierownik/brygadzista jest od tego by nadzorować....to niech to robi a nie umywa ręce od podejmowania jakiejkolwiek decyzji.....ile razy tak jest że pytasz brygadzisty czy to może iść on na to że tak a na drugi dzień przychodzi do ciebie z wiadomością że buble puściłeś a sam to dopuścił!!!!!!!!! PARANOJA!!!!!!A gdy już rzeczywiście mówi że to nie może iść i każe ci iść do ustawiacza z problemem(oni tez mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to idż i powiedz ale nie zatrzymuj maszyny produkuj dalej buble póki ustawiacz nie podejdzie....bo kierownik się trzepia że maszyna stoi!!!! GŁUPOTA!!!
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-05-10 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko jest pilne,wszystko musi isc i dlatego jest jak jest,ale ktos tu slusznie zwrocil uwage,ze jezeli cos nie pasuje to trzeba to zglaszac.Pracownik podczas dniowki odpowiada za pare projektow,a idzie na zmianie trzydziesci pare plus montaz wiec wybaczcie,ale to nierealne aby kierownik mogl decydiwac o tyn czy cis idzie czy nie,id tego jest kontroler..teoretycznie..sprawa ustawiaczy,mechanikow to inna bajka,ale ktos sie na to wszystko godzi,na ta paranoje
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-05-11 09:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby pracy tyle, że nikt czasu nie ma, a romansow wiecej niz....
zdjecie uzytkownika
taka tam - 2015-05-12 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Wszystko zaczyna sie powoli pier.......Roboty mamy wszyscy coraz wiecej,niema co ukrywac.Popatrzcie ile nam projektów przybyło a niektórzy ludzie przyzwyczajeni do sielanki z przed 4 lat.Teraz niestety ale nie pracujemy tylko zapier....Robimy wszystko zeby produkcja nie stanęła ale nie zawsze sie udaje i niema sie co dziwic.Zamawiamy czesci u chlopaków z magazynu i czekamy czasem po 4 godz.Ale widac ze robia co moga w tym syfie(nie wszyscy co prawda)Nie dziwie sie ze wszystkiego nie ogarniaja bo sama bym sie tam zagubila.Co drugi dzien slychac ze ktos sie zwalnia i niema sie co dziwic.Moze ci na gorze wreszcie sie obudza i jeszcze sprobuja cos zrobic zeby dobrzy pracownicy nie odchodzili ale szczerze wątpie.Pozdrawiam wytrwałych:)
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-06-11 20:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak wszedzie, ale kolezanki bardzo umilaja prace
zdjecie uzytkownika
ereer - 2015-06-11 20:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanki są fajne z montazu
zdjecie uzytkownika
ereer - 2015-06-11 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zielono oka czarna mambo☺
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-06-15 20:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te zmontażu to nawet bardzo fajne..... można się nawet zabawić....
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-23 12:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja teZ przyjelam sie w tamtym roku do zakładu gerger tylko przepracowałam tam trzy miesiace i mnie zwolnili po miesiacu byly nowe przyjęcia ale mnie olali zero szacunku od nich dla pracownika tylko robic a mlode siksy brygadzistki tylko sie usmiechały jak ktos z biura sie pokazał wogole nie sprawdzali jak ktos nowy sie przyjal do pracy tylko z marszu straszyli same zaloty i kochanki co rusz i chlanie.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-06-23 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...jasny gwint co tam się dzieje?
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-06-24 18:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie tam fajnie pracuje, nikt nic nie wie? polecam kierownika Rafała Kurka facet ma pojęcie o wszystkim. coś was tam wkurzyło? widocznie nie nadajecie sie do pracy GAMONIE. pozdrowienia z montażu. ;*
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-06-26 00:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie (usunięte przez administratora) sa osobami na dobrych stanowiskach! PODEJDA,POMOGA, NIE UBLIZAJA! Bravo Panowie! :-) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-06-26 00:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie P.(usunięte przez administratora) oraz P.(usunięte przez administratora) sa osobami na dobrych stanowiskach! PODEJDA,POMOGA, NIE UBLIZAJA! Bravo Panowie! :-) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-06-28 20:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czarna Wiolka też potrafi nieżle "pomóc"
zdjecie uzytkownika
janko - 2015-06-29 21:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, a tak przechodzac do meritum, to czy warto pracować w geiger technik, czy jednak polecacie mi poszukać czegoś zdecydowanie innego. Póki co jestem osobą z zewnątrz, to nawet jak czytam te komentarz i ksywki, czy nazwiska to niewiele mi to mówi, także prosiłbym o podsumowanie, czy aplikować, czy nie.
zdjecie uzytkownika
pad - 2015-07-12 23:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie K wolny jesteś to zarywaj
zdjecie uzytkownika
serio - 2015-08-24 19:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie zgadzam sie z @janko. nic za bardzo nie mowia mi te komentarze a takze chcialabym sie dostac do firmy z tym ze narazie widze zadnych ofert. powiedzcie tak szczerze czy daja umowe o prace, czy zwykla smieciowke jak to bywa w tych czasach. bylabym wdzieczna za szczera odpowiedz, gdyz widze ze wczensiej nikt nie odpowiedzial koledze powyzej
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-26 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dostalismy sie na zmiane do jakiegos błazna kierownika drze chamsko ryja robi mini tiki i chodzi smiesznie przebieramy sie w wc musisz byc za 15 a koniec 30 minut po porazka polskie chamstwo niewolnictwo za grosze panie błaznie jasiu fasolo tam wysłał nas gi group nastepna mafia cwaniaków z zachodu ludzie pracujcie w niemczech tam jest pełno pracy
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-09-23 23:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i widze ze dalej brak odpowiedzi. moze ktos jednak odpowie. bo ja tez nic nie rozumiem z tych komentarzy. a chcialbym cos sensownego wyciagnac z tych wypowiedzi. chcialbym sie dostac do pracy do Geiger Technik Polska Sp. z o.o ale moze ktos powie czy w ogole sa prowadzone jakies nabory do firmy? bo narazie nic nie widze.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-09-25 08:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca godna polecenia. Noe słuchaj komentarzy,zloz cv i sam się przekonasz. Wystarczy skupic sie na pracy a wszystko będzie dobrze. Wynagrodzenie pozytywne. Zakład czysty kierownicto lojalne. Takze polecam
zdjecie uzytkownika
pitus - 2015-10-15 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka.Jak pracujesz i skupiasz się na swojej pracy to jest ok i masz pracę stałą.No chyba że robić się nie chce a myśleć w ogóle no to wiadomo że podziekuja.wynagrodzenie moim zdaniem gdzieś tam pewnie lepsze a gdzieś dużo gorsze.średnio ale nie jest źle.Masz możliwość zrobić jakiś dzień lub dwa w weekend,masz wtedy płacone 100%.zawsze warto spróbować.to nic nie kosztuje.nie sugerował bym się komentarzami tutaj.
zdjecie uzytkownika
magas - 2015-10-24 02:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to spokojnie można pracować w tej firmie przez wiele lat tylko trzeba właśnie się wziąć do roboty a nie kombinować nie wiadomo co , firma na pewno nie chce zrobić nikomu krzywdy i raczej dba o swoich pracowników, słyszałem że w najbliższym czasie planowane są podwyżki, wiece coś na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
kolinia - 2015-11-07 18:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok. Placa tez.Nowe szefostwo. Kiero wtrysku nareszcie jakiś normalny usmiechniety ,bez focha
zdjecie uzytkownika
maksyminio - 2015-12-09 18:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolinia a od kiedy tam parcujesz? ja cały czas szukam informacji o konkretnych zaorbkach, wie, że większosc z Was dostaje mniej więcej po 2000 zł netto.
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-01-05 14:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 napewno nie dla nowego pracownika
zdjecie uzytkownika
klk - 2016-01-06 14:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aa w takim razie ile mozna oczekiwac jesli jest sie nowym pracownikiem? daja od razu umowe o prace czy jakis okres probny przewiduja? Moze cos slyszeliscie o rekrutacji na nowe stanowiska bo nie moge nic znalezc
zdjecie uzytkownika
fifarafa - 2016-03-02 08:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki...?śmiech na sali bez nadgodzin 1500zł...ludzie super!!! tylko co z tego ze pewien kierownik chodzi na ćpany lub na kacu do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
0lo - 2016-03-10 20:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zmianowej z c7 nikt nie przebije w arogancji chamstwie i glupocie
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-03-16 16:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boże ja naprawdę nie czaje tej firmy, jak można produkować dziurawe elementy albo zjebać cała produkcje i połączyć dwa elementy w odwrotną stronę ja nie wiem czy ten kierownik jakości śpi czy jest walnięty i nie wie co to jest instruktaż pracowników, jakość do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a współpraca z Niemcami tragiczna, kierowników zapraszam do lektury z jakości i Kaizen
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-03-17 17:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ma być dobrze jak pół firmy się między sobą.....
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-03-22 11:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trele-morele - 2015-04-15 10:51:11]:
Dobrze, żeby były.. Bo jakbym dalej patrzeć na Ciebie na hali musiała to w końcu musiałabym zwymiotować. Narzekanie, zaściankowość i zero kultury - to twoje główne cechy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Neje - 2016-04-08 17:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klk z tego co mi wiadomo to już od pierwszego dnia pracy dają umowę o pracę, więc nie masz co się martwić.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-13 15:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym wyslac Cv do waszej Firmy chyba teraz się nazywa Reum ,proszę o e-maila do dzialu Kadr.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-04-27 20:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Stanowczo odradzam pracę na stanowisku biurowym, bardzo nieżyczliwa/niekoleżeńska/drętwa atmosfera w pracy. Szkoda nerwów i czasu.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-07 19:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WITAM NA DZIALE WTRYSKU.....Dzisiaj już nie zabija się niewygodnych ludzi, ale zadaje im się śmierć zawodową, cywilną czy też niszczy ekonomicznie lub się ich zaszczuwa. Jeden człowiek potrafi tak manipulować innymi aby zgnoić i zniszczyć niewinnego, ale niewygodnego pracownika. Każdy człowiek ma swoją godność i nie lubi, gdy się nim pomiata. Zwłaszcza, gdy robi to wasz przełożony który powinien dbać o dobro firmy nie działać przeciw logice i zdrowemu rozsądkowi.Jak człowiek ma silny kręgosłup i nie można go złamać to w drugiej kolejności wysadza się go z siodła i niszczy. od dłuższego czasu prześladuje mnie pytanie: Czy warto być porządnym i uczciwym człowiekiem? biorąc pod uwagę to, co widać w na dziale wtrysku i własne doświadczenie dochodzę do wniosku, ze może i warto, ale zupełnie się to nie opłaca.Niewygodnym pracownikom przedstawia się domniemania, nawet bez żadnych podstaw, licząc na naiwność lub brak wiedzy w tym zakresie z ich strony,nie dając im szans obrony. Nasuwa się tu pytanie, o co tu chodzi, jaki jest sens tego wszystkiego,myślę że dyrektor o wielu sprawach nie wie bo nie pozwolił by na takie traktowanie ludzi.
zdjecie uzytkownika
M - 2016-05-08 11:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [? - 2016-05-07 19:34:22]:
Zgadzam się ,bo gdyby dyrektor wiedział o tym co się tam wyrabia ,to kierownik wtrysku już by tam nie pracował.Szkoda tylko tych pracowników którzy walczyli z niegospodarnością ,niesprawiedliwością ,zastraszaniem albo się zwolnili albo ich zwolniono.Nowe motto brzmi dobrych pracowników zamienił na alkoholików.To kiedyś było nie dopuszczalne żeby po pijanego pracownika przyjechała policja to skandal i oto profesjonalizm kierownictwa wychodzi na światło dzienne.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-05-09 15:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
Z JEDNYM SIĘ ZGADZAM ŻE DYREKTOR NIE WIE WSZYSTKIEGO CO SIĘ DZIEJE NA ZAKŁADZIE.!!! NAPEWNO TERAZ NA WTRYSKU JEST LEPIEJ I TO WIDAĆ GOŁYM OKIEM-ZAPANOWAŁ TAM ŁAD I PORZĄDEK TYLKO NIEKTÓRZY NIE MOGĄ SIĘ Z TYM POGODZIĆ......I TO JEST PRAWDA.PRAWDA PRACOWNICY BYLI KIEDYŚ ZASTRASZANI ZOSTAWALI PO PRACY ZA DARMO....NO PRAWDA ŻE KIEDYŚ NIE BYŁO DOPUSZCZALNE ŻEBY PO PIJANEGO PRACOWNIKA PRZYJECHAŁA POLICJA...BO KIEDYŚ PIJANEGO PRACOWNIKA DOPUŚCIŁO BY SIĘ DO PRACY NIE PATRZĄC NA TO ŻE COŚ SIĘ MOŻE STAĆ.WŁASAŚNIE WYSZEDŁ PROFESJONALIZM KIEROWNICTWA ŻE NIE DOPUŚCILI TAKIEJ OSOBY DO PRACY!!!
zdjecie uzytkownika
M - 2016-05-09 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2016-05-09 15:42:18]:
Tak kiedyś na umowę o pracę trzeba było sobie zapracować nie uśmiechem i lataniem za kierownikiem tylko profesjonalizmem.Jeżeli zostawało się po pracy to po to by przebierać własne buble,i to było sprawiedliwe.Dzisiaj selekcję robią za notorycznych bublarzy inni,a bublarze przechodza w nagrodę pod zakład nawet po czterech miesiącach pracy.Dawniej nie wyrzucało się braków zanim kierownik nie sprawdził i nie podpisał arkusza błędów,dzisiaj wyrzuca się tony czy dobre czy złe.A pływaki, kiedyś za nieważenie ich wylatywało się z pracy a dzisiaj okazuje się że niektórzy potrafią przesypać pływaki z 6 maszyn i są chwaleni,bo im się wydaje że produkują donice na kwiaty.A co do pijanej pracownicy to pod wpływem przychodziła cały tydzień do pracy a zareagowano w Piątek bo już nie była potrzebna .Piątki wspomagają weekendowcy więc jest siła robocza.A czysto jest owszem bo niektórzy zamiast oglądać detale to nie rozstają się ze szczotką, i ta czystość jest powierzchowna.
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-05-10 07:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest coś takiego jak czystość sumienia nie wszyscy wiedzą o co chodzi.Taki mały pływak może spowodować że zbiornik hamulcowy zadziała lub nie i co wówczas?
Kierownik zapewne winą obarczy pracownika nie przyzna się że to na jego polecenie. .Nawet jak znajdziemy jakieś niezgodności to i tak pchamy to na montaż .Dzięki Bogu na dziale montażu pracują ludzie dobrze wyszkoleni i te błędy wyłapują ,inaczej zakład poszedł by z torbami.
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-05-10 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAWNIEJ BYŁO JESZCZE WIĘCEJ BRAKÓW...BUBLI BYŁO JESZCZE WIĘCEJ ALE RĘKA RĘKE KRYŁA .....NO WIADOMO DLACZEGO!!!TERAZ DETALE WEDŁUG MNIE MAJĄ DOBRĄ KONTROLĘ....NIEMÓWIE ŻE NIE MA BRAKÓW BO OWSZEM SĄ MY JESTEŚMY TYLKO LUDZIMI MAMY PRAWO SIĘ MYLIĆ....CHYBA ŻE SIĘ MYLĘ...BO NIE MA LUDZI NIE OMYLNYCH....LUDZIE DAWNIEJ ZAMIAST SKUPIĆ SIĘ NA PRACY W CIĄGU DNIÓWKI LICZYLI 10 RAZY KOSZE Z BRAKAMI Z OBAWY ŻE ZARAZ KTOŚ GO WYZWIE OD NIEUDACZNIKA ŻE NIE UMIE LICZYĆ ....NO I LATAJĄCE KOSZE PO WTRYSKU....NO NA MONTAŻU PRACUJĄ LUDZIE NIEOMYLNI....DOBRZE ŻE NA MONTAŻU PRACUJĄ LUDZIE DOBRZE WYSZKOLENI...NA BLOKOWANIE WTRYSKU PO ZŁOŚCI BO POJEMNIKI BEZ KODU DATY LUDZIE NIEOMYLNIE DALEJ PUSZCZAJA I NIE TYLKO TO....LUDZIE OBUDZCIE SIĘ GDYBY NIE WTRYSK MONTAŻU BY NIE BYŁO....CHYBA LOGICZNE!!!!WTRYSK JEST FILAREM TEGO ZAKŁADU I TAK ZOSTANIE BO SAMI SOBIE CZĘŚCI NA MONTAŻU NIE WTRYŚNIECIE....TAKŻE RÓBCIE TAK DALEJ I DZIAŁAJCIE DALEJ NA NIEKORZYŚĆ ZAKŁADU....TO ANI MONTAŻ ANI WTRYSK DOBRZE NA TYM NIE WYJDZIE.A DZIŁANIE NA NIEKORZYŚĆ JEDNEGO DZIAŁU JEST NIEMORALNE.
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-05-10 16:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Buble były ale były wyrzucane i wpisywane na arkusze błędów.A dzisiaj wykazujemy mniej bubli bo ich nie wpisujemy jest O kontroli.A kiero karze pchać wszystko na montaż bo może się nie kapną.Gorzej jak potencjalny klient się kapnie i zrobi zwrot,no cóż może zamkną ten zakład.
zdjecie uzytkownika
M - 2016-05-14 18:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [.... - 2016-05-10 16:02:13]:
Owszem gdyby nie wtrysk montażu by nie było,ale nie namawiajcie innych do przymykania oczu na błędy.Nikt z was nie pracował na montażu i mimo tego że od wtrysku tyle zależy to ostatnie słowo należy właśnie do montażu,to na nas spoczywa największa odpowiedzialność.Niestety błędy które blokujemy nie powinny do nas trafić bo od tego zależy jakość zbiorników i bezpieczeństwo na drodze przyszłego użytkownika.Jeżeli tego nie zrozumiecie to po prostu nie nadajecie się do pracy w tym zakładzie proponuje zmienić pracę np.na produkcji długopisów.Kierownik wtrysku już nie pierwszy raz dał plamę a to puszcza przełączniki z niewysuszonego materiału albo pomieszanego tworzywa ,pływaki to w ogóle porażka strach montować je do zbiorników ,ale wy o tym wiecie tylko nie macie odwagi się przyznać ci którzy ten temat poruszyli wprost to albo ich zwolnił albo przeniósł na inne zmiany albo dostali nagany.Może ktoś zmądrzeje i napisze do właściciela Grammer AG.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-25 22:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy są aktualnie przyjęcia ? Przez zakład czy jakieś biuro pracy?Gdzie dostarczyć cv?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert