Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cristriano - 2015-03-11 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo a co sie stalo z rogaczem? Czy ktos wie?
zdjecie uzytkownika
Rogacz - 2015-03-12 08:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co steskniles się?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-03-12 17:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mozna prosic o opinie e sprawie pracy,czy warto tam skladac cv?
zdjecie uzytkownika
Otulony - 2015-03-15 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma przyjęć jak narazie.
zdjecie uzytkownika
zau - 2015-03-15 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obyś na dobra zmianę trafila. Bo gora z dołem to koleżeństwo
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-03-15 21:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dobra zmiane?jest szaansa wyboru?
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-03-16 18:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam firmowe romanse?
zdjecie uzytkownika
Ragga - 2015-03-17 00:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jak myślałem od zawsze - większość z Was wypowiadających się tutaj to zbieranina prostactwa i nieudaczników życiowych - popatrzcie na swoje odbicie lustrzane - naprawdę polecam, bo aż nie wierzę w to, co tutaj czytam. Co Wy tutaj sobą reprezentujecie? Ludzi o wysokiej kulturze osobistej, pracowników godnych pochwał za swoją pracę? Czytając Wasze "skromne" komentarze normalny człowiek ma wrażenie, że ponad połowa z Was wypowiadających się tutaj nie skończyła szkoły średniej z maturą, a Wasz poziom intelektualny jest wprost proporcjonalny do wykonywanej przez Was pracy. Czuć cebulą na kilometry. Wypominanie jakiś romansów, bezpodstawne docinki, głupie i bzdurne odzywki. I jak Wy chcecie mieć jakikolwiek szacunek u kogokolwiek wyżej - kierownictwa, ludzi Wami zarządzającymi i przydzielającymi Wam wynagrodzenie? Wasze cebulakowanie tutaj nic nie pomoże - bo tak jak każdy niedowartościowany człowiek, czy "typowy polaczek" potraficie tylko narzekać. Nie podoba Wam się? To wypad i z pracy, i z tego forum, na którym wypisujecie kompletne i totalne bzdury o wszystkim, tylko nie o samej strukturze pracy i pracodawcy. Przecież jesteście tacy światowi. Macie studia, znacie języki, po co się marnować skoro jesteście przecież kimś. Proste. Ciesze się, że i kierownik produkcji wychodzi z takiego samego założenia. Przy Was normalni ludzie potrafią do reszty zgłupieć.
zdjecie uzytkownika
true - 2015-03-17 08:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z opinia powyzej!z czym do ludzi??zachowanie jest tragiczne,z przykroscia czyta sie te bzdury tutaj..brak kompetencji,ambicji przelewacie tutaj..kierownictwo trzyma z gora?to chyba llogiczna sprawa-po to sa!
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-18 01:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po to właśnie udostępniono ludziom internet Ty inteligentny do bólu niedojebańcu...żeby każdy, anonimowo mógł powiedzieć co sobie tylko wymyśli... Boli Cie to? To wypier... Z forum i dziękuję. Człowieka poznaje się po czynach a nie po tym co mówi a robić z siebie ostatniego sprawiedliwego i mądrego to możesz w niedziele w kościele. Może to kogoś podnieca albo daje mu satysfakcję? Niech sobie pisze - ma do tego prawo czy w Twoim idealnym świecie jest miejsce tylko dla takich super ludzi jak Ty? Z reguły juz tak jest ze Ci najmadrzejsi są niestety najbardziej niedojebani... Nie pasuje to won - proste.
zdjecie uzytkownika
jddjv - 2015-03-18 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-23 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tasmańskie ufoludki,a jak w potrzebie to wiecie gdzie pójść? Nie narzekam praca ok!
zdjecie uzytkownika
iiwona - 2015-04-06 22:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie orientuje czy sa przyjecia do pracy na dzial. Montazu lub wlotow powietsza?
zdjecie uzytkownika
weekend - 2015-04-13 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiwona - 2015-04-06 22:09:17]:
Co to jest " powietsze "?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-13 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak romanse? Coś nowego słychać?
zdjecie uzytkownika
ploik - 2015-04-13 18:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo na powietszu to tsza sie znac;-)
zdjecie uzytkownika
www - 2015-04-14 09:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
PRZYJĘCIA NA DZIAŁ WLOTÓW POWIRTSZU MOŻE NIE MA.....ALE NA DZIAŁ WYLOTÓW POWIETRZA NA GÓRZE W BIURACH PEWNIE SĄ.....PARANOIA CO SIĘ DZIEE W TYM ZAKŁADZIE JEDEN WIELKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRACOWNICY WEEKENDOWI KTO ICH WOGULE PRZYJMOWAŁ??? NA JAKIEJ PODSTAWIE BYLI PRZYJECI CI LUDZIE SKORO POŁOWA Z NICH NIENADAJE SIĘ NAWET DO ZAMIATANIA ULIC!!!!!AHA I SOBIE WYOBRAŻŚCIE ŻE CI LUDZIE MAJĄ PŁACONE 14ZŁ ZA GODZINE....PONIŻANIE NAS PRACOWNIKÓW...KTÓRZY JEBIĄ BEZ ŻADNYCH PODWYŻEK....PREMIE TO JAKIŚ ŻART CHYBA....SZKODA SŁOW!!!!PO DRUGIE WSZYSCY MAJA WSZYSTKO W DUPIE ZACZYNAJĄC OD KIEROWNICTWA....KIEROWNIK NIE WIE....PRUFER NIE WIE....BRYGADZISTA NIE WIE....USTAWIACZ NIE WIE....A NAM KAŻDĄ DECYDOWAĆ, A PÓŻNIEJ FOCHY JAK MOGŁEŚ COŚ TAKIEGO NIEZUWAŻYC...I KURWA JESZCZE ZA DARMO PRZYCHODZIĆ I RZEBIERAĆ ZA NIEWIEDZE I NIERUBSTWO KIEROWNICTWA....A PO TRZECIE SZKOLENIA BHP....STRASZENIE LUDZI NA SZKOLENIACH ŻE IM RĘCE POUCINAJĄ MASZYNY...OPOWIADANIE O SWOIM ŻYCIU PRYWATNYM....CO TO KOGO OBCHODZI!!!CZŁOWIEKU OGARNIJ SIE!!!!ZSCHODZIMY NA PSY....ŻYCZE POWODZENIA W DALSZEJ PRACY...POZDRAWIAM...BYŁY PRACOWNIK
zdjecie uzytkownika
trele-morele - 2015-04-15 10:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkońcu ktoś napisał prawde co się dzieje w tym zakładzie!!!!!!!Szkoda słow.
zdjecie uzytkownika
rtv - 2015-04-17 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brak szkolen jakosciiowych,jest mnostwo nowych projektow na wtrysku,ale o przekazywaniu informacji nijt nie mysli,potrafia tylko wymagac..garstka ludzi,ktorym zalezy na pracy stracila juz motywawacje,bo nie ma sensu sie starac,tylko nerwy i stres w zamian
zdjecie uzytkownika
on jej leb ujjebie - 2015-04-24 19:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam robia same k.ur.wy mowa tu o kobietach oczywiscie ale kazdy wie o co chodzi , jedna zdradzi , druga jak malpa za nia idzie i robi to samo , zaklad w sam raz dla dobrego je.ba.k.i...
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-04-26 19:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozpedz sie a sciana sama wyrosnie
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-27 12:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos mogłby przyblizyc jakie sa zarobki w tym zakladzie i warunki pract. Dziekuje
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-04-27 21:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę nawet kilka wymienić
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-27 22:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wp - 2015-04-27 21:06:15]:
to poprosze
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-04-27 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe,bo wiekszosc moze czuc sie urazona
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geiger Technik Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie