Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
vv - 2015-02-05 08:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość kobiet w tym zakładzie nie myśli o awansie tylko o "romansach". Może dlatego tak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-05 15:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczka z wtrysku puszczala sie z szefem wtrysku a teraz puszcza się z ustawiaczem - masakra
zdjecie uzytkownika
cc - 2015-02-06 12:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ona jedna. Takich bab jest więcej...
zdjecie uzytkownika
for - 2015-02-06 20:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzy znamy
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-06 21:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
które?
zdjecie uzytkownika
reksio - 2015-02-07 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko się tam zatrudnić...
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-07 13:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez zobowiązań. Zawsze
zdjecie uzytkownika
ploik - 2015-02-08 12:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj to chyba same dewoty wchodza i pisza.na koncu jednej hali przetniesz palca a na drugim juz wiedza ze ci reke urwalo.idzcie ludzie do pracy,zrobcie swoje 8 godzin i wracajcie do domu a i nie zajmowac sie czyims zyciem i bajkami zakladowymi
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-08 23:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oho,jakiś obrońca słabych i uciśnionych... Ciekawe czy jak by ci się kobita skurwila też byś tak gadal hehe
zdjecie uzytkownika
te - 2015-02-09 08:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty zraniony ksiaze a moze zadaj sobie pytanie czym sobie na to zasluzyles a nie rozpisuj sie jaki to jestes skrzywdzony na roznych portalach Rogaczu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-09 13:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zraniony ksiaze?? buhahaha uderz w stol a nozyce sie odezwa!! nie wiem o kim mowa ale widze ze ktos tu sie broni hahaha
zdjecie uzytkownika
ploik - 2015-02-09 15:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ja...No na forum to napewno bym tego nie pisał.
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-02-09 17:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie dziewczyny lubią obcych. niby od męża odejść niechce, ale zabawić się można...
zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-09 23:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IDIOCI!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-11 19:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym to inaczej nazwał
zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-12 09:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)

Jak nazwać ludzi którzy zamiast pracą zajmują się cudzym życiem prywatnym......a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to kogo obchodzi!!!Ide zrobie swoje i do domu.....za to mi płacą a nie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plotek!!!
zdjecie uzytkownika
abc... - 2015-02-12 19:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotki, ploteczki, hihi;) reumowskie "trudne sprawy " :D
zdjecie uzytkownika
abc... - 2015-02-12 19:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-05 15:00:40]:
Aaaale cię ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] złapał... Co, ciebie olała? Peszek...
zdjecie uzytkownika
wwo - 2015-02-13 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda slow..do pracy sie odechciewa chodzic..
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-02-16 10:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu sie odechciewa? w pracy zleci, koleżanki czas umilą...
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-20 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca godna polecenia!!!!ludzie gdzie teraz nie ma romansów?!co ma firma do tego?
zdjecie uzytkownika
tv - 2015-02-21 02:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnieee gdzie teraz jest inaczej..i co ma pracodawca do tego co robia jego pracownicy..przeciez to sa dorosli ludzie..szkoda energii na zajmowanie sie cudzym zyciem,bo praca jest naprawde fajna
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-02-22 11:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tam nie jest normalny. Starasz się i tak jesteś złym.
zdjecie uzytkownika
tio - 2015-02-24 22:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta strona będzie jak Moda na Sukces nie dlugo.
zdjecie uzytkownika
re - 2015-02-25 01:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszosc wypowiedzi nie wogle nic wspolnego z opinia o pracy..czy wy wieciedo czego sie zobowiazaliscie podpisujac umowy i ns czym PRACA polega?nikt nie jest obrazany i szykanowany,a wydawanie komus polecen to nie mobing
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geiger Technik Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie