Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jddjv - 2015-03-18 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-23 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tasmańskie ufoludki,a jak w potrzebie to wiecie gdzie pójść? Nie narzekam praca ok!
zdjecie uzytkownika
iiwona - 2015-04-06 22:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie orientuje czy sa przyjecia do pracy na dzial. Montazu lub wlotow powietsza?
zdjecie uzytkownika
weekend - 2015-04-13 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iiwona - 2015-04-06 22:09:17]:
Co to jest " powietsze "?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-13 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak romanse? Coś nowego słychać?
zdjecie uzytkownika
ploik - 2015-04-13 18:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo na powietszu to tsza sie znac;-)
zdjecie uzytkownika
www - 2015-04-14 09:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
PRZYJĘCIA NA DZIAŁ WLOTÓW POWIRTSZU MOŻE NIE MA.....ALE NA DZIAŁ WYLOTÓW POWIETRZA NA GÓRZE W BIURACH PEWNIE SĄ.....PARANOIA CO SIĘ DZIEE W TYM ZAKŁADZIE JEDEN WIELKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRACOWNICY WEEKENDOWI KTO ICH WOGULE PRZYJMOWAŁ??? NA JAKIEJ PODSTAWIE BYLI PRZYJECI CI LUDZIE SKORO POŁOWA Z NICH NIENADAJE SIĘ NAWET DO ZAMIATANIA ULIC!!!!!AHA I SOBIE WYOBRAŻŚCIE ŻE CI LUDZIE MAJĄ PŁACONE 14ZŁ ZA GODZINE....PONIŻANIE NAS PRACOWNIKÓW...KTÓRZY JEBIĄ BEZ ŻADNYCH PODWYŻEK....PREMIE TO JAKIŚ ŻART CHYBA....SZKODA SŁOW!!!!PO DRUGIE WSZYSCY MAJA WSZYSTKO W DUPIE ZACZYNAJĄC OD KIEROWNICTWA....KIEROWNIK NIE WIE....PRUFER NIE WIE....BRYGADZISTA NIE WIE....USTAWIACZ NIE WIE....A NAM KAŻDĄ DECYDOWAĆ, A PÓŻNIEJ FOCHY JAK MOGŁEŚ COŚ TAKIEGO NIEZUWAŻYC...I KURWA JESZCZE ZA DARMO PRZYCHODZIĆ I RZEBIERAĆ ZA NIEWIEDZE I NIERUBSTWO KIEROWNICTWA....A PO TRZECIE SZKOLENIA BHP....STRASZENIE LUDZI NA SZKOLENIACH ŻE IM RĘCE POUCINAJĄ MASZYNY...OPOWIADANIE O SWOIM ŻYCIU PRYWATNYM....CO TO KOGO OBCHODZI!!!CZŁOWIEKU OGARNIJ SIE!!!!ZSCHODZIMY NA PSY....ŻYCZE POWODZENIA W DALSZEJ PRACY...POZDRAWIAM...BYŁY PRACOWNIK
zdjecie uzytkownika
trele-morele - 2015-04-15 10:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkońcu ktoś napisał prawde co się dzieje w tym zakładzie!!!!!!!Szkoda słow.
zdjecie uzytkownika
rtv - 2015-04-17 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brak szkolen jakosciiowych,jest mnostwo nowych projektow na wtrysku,ale o przekazywaniu informacji nijt nie mysli,potrafia tylko wymagac..garstka ludzi,ktorym zalezy na pracy stracila juz motywawacje,bo nie ma sensu sie starac,tylko nerwy i stres w zamian
zdjecie uzytkownika
on jej leb ujjebie - 2015-04-24 19:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam robia same k.ur.wy mowa tu o kobietach oczywiscie ale kazdy wie o co chodzi , jedna zdradzi , druga jak malpa za nia idzie i robi to samo , zaklad w sam raz dla dobrego je.ba.k.i...
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-04-26 19:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozpedz sie a sciana sama wyrosnie
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-27 12:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos mogłby przyblizyc jakie sa zarobki w tym zakladzie i warunki pract. Dziekuje
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-04-27 21:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę nawet kilka wymienić
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-27 22:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wp - 2015-04-27 21:06:15]:
to poprosze
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-04-27 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe,bo wiekszosc moze czuc sie urazona
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.jeb*c misztala
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.j( usunięte przez administratora )misztala
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.jeb*c misztala
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-05-03 01:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna opinia bylego pracownika,gwiazdy jednej maszyny..
zdjecie uzytkownika
os - 2015-05-10 07:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z wars. Czepianie sie innych ludzi za swoje błędy. Cisniecie tu ludziom jak pendolino! Zmianowy/brygadzista na nich tez naciskają! Wszędzie tak jest! A skoro wam taka przykrość robili trzeba bylo zgłosić a nie wciskać nowym pracownikom jalowych kawałków jacy to źli ludzie ze się czepija,zabierają premie,wymagają!Widocznie nadajecie sie tylko do tarcia chrzanu!
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-05-10 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektore wypowiedzi tutaj sa tak slabe,ze nic tylko sie smiac,bo nie ma sensu nawet sie przejmowac.Kazdy pracownik w zaleznosci od stanowiska na swoje obowiazki,dlatego ocenianie tutaj kierownikow przez pracownikow jest troche snieszne.Oni sa od tego by nadzorowac,a pracownik ma obowiazek produkowac dobre czesci i wyrabiac normy.Nie miejcie pretensji,ze trzeba po pracy sortowac,tylko trzeba przestac myslec o glupotach,grac na tel i zajac sie tym za co placa.Niech kazdy patrzy na siebie,bo kazdy wylewa zale,a sam bez winy nie jest.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-10 15:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie zgadzam się z opinia wyżej cv ......skoro kierownik/brygadzista jest od tego by nadzorować....to niech to robi a nie umywa ręce od podejmowania jakiejkolwiek decyzji.....ile razy tak jest że pytasz brygadzisty czy to może iść on na to że tak a na drugi dzień przychodzi do ciebie z wiadomością że buble puściłeś a sam to dopuścił!!!!!!!!! PARANOJA!!!!!!A gdy już rzeczywiście mówi że to nie może iść i każe ci iść do ustawiacza z problemem(oni tez mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to idż i powiedz ale nie zatrzymuj maszyny produkuj dalej buble póki ustawiacz nie podejdzie....bo kierownik się trzepia że maszyna stoi!!!! GŁUPOTA!!!
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-05-10 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest pilne,wszystko musi isc i dlatego jest jak jest,ale ktos tu slusznie zwrocil uwage,ze jezeli cos nie pasuje to trzeba to zglaszac.Pracownik podczas dniowki odpowiada za pare projektow,a idzie na zmianie trzydziesci pare plus montaz wiec wybaczcie,ale to nierealne aby kierownik mogl decydiwac o tyn czy cis idzie czy nie,id tego jest kontroler..teoretycznie..sprawa ustawiaczy,mechanikow to inna bajka,ale ktos sie na to wszystko godzi,na ta paranoje
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-05-11 09:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby pracy tyle, że nikt czasu nie ma, a romansow wiecej niz....
zdjecie uzytkownika
taka tam - 2015-05-12 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko zaczyna sie powoli pier.......Roboty mamy wszyscy coraz wiecej,niema co ukrywac.Popatrzcie ile nam projektów przybyło a niektórzy ludzie przyzwyczajeni do sielanki z przed 4 lat.Teraz niestety ale nie pracujemy tylko zapier....Robimy wszystko zeby produkcja nie stanęła ale nie zawsze sie udaje i niema sie co dziwic.Zamawiamy czesci u chlopaków z magazynu i czekamy czasem po 4 godz.Ale widac ze robia co moga w tym syfie(nie wszyscy co prawda)Nie dziwie sie ze wszystkiego nie ogarniaja bo sama bym sie tam zagubila.Co drugi dzien slychac ze ktos sie zwalnia i niema sie co dziwic.Moze ci na gorze wreszcie sie obudza i jeszcze sprobuja cos zrobic zeby dobrzy pracownicy nie odchodzili ale szczerze wątpie.Pozdrawiam wytrwałych:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geiger Technik Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert