Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ragga - 2015-03-17 00:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jak myślałem od zawsze - większość z Was wypowiadających się tutaj to zbieranina prostactwa i nieudaczników życiowych - popatrzcie na swoje odbicie lustrzane - naprawdę polecam, bo aż nie wierzę w to, co tutaj czytam. Co Wy tutaj sobą reprezentujecie? Ludzi o wysokiej kulturze osobistej, pracowników godnych pochwał za swoją pracę? Czytając Wasze "skromne" komentarze normalny człowiek ma wrażenie, że ponad połowa z Was wypowiadających się tutaj nie skończyła szkoły średniej z maturą, a Wasz poziom intelektualny jest wprost proporcjonalny do wykonywanej przez Was pracy. Czuć cebulą na kilometry. Wypominanie jakiś romansów, bezpodstawne docinki, głupie i bzdurne odzywki. I jak Wy chcecie mieć jakikolwiek szacunek u kogokolwiek wyżej - kierownictwa, ludzi Wami zarządzającymi i przydzielającymi Wam wynagrodzenie? Wasze cebulakowanie tutaj nic nie pomoże - bo tak jak każdy niedowartościowany człowiek, czy "typowy polaczek" potraficie tylko narzekać. Nie podoba Wam się? To wypad i z pracy, i z tego forum, na którym wypisujecie kompletne i totalne bzdury o wszystkim, tylko nie o samej strukturze pracy i pracodawcy. Przecież jesteście tacy światowi. Macie studia, znacie języki, po co się marnować skoro jesteście przecież kimś. Proste. Ciesze się, że i kierownik produkcji wychodzi z takiego samego założenia. Przy Was normalni ludzie potrafią do reszty zgłupieć.
zdjecie uzytkownika
true - 2015-03-17 08:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z opinia powyzej!z czym do ludzi??zachowanie jest tragiczne,z przykroscia czyta sie te bzdury tutaj..brak kompetencji,ambicji przelewacie tutaj..kierownictwo trzyma z gora?to chyba llogiczna sprawa-po to sa!
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-18 01:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po to właśnie udostępniono ludziom internet Ty inteligentny do bólu niedojebańcu...żeby każdy, anonimowo mógł powiedzieć co sobie tylko wymyśli... Boli Cie to? To wypier... Z forum i dziękuję. Człowieka poznaje się po czynach a nie po tym co mówi a robić z siebie ostatniego sprawiedliwego i mądrego to możesz w niedziele w kościele. Może to kogoś podnieca albo daje mu satysfakcję? Niech sobie pisze - ma do tego prawo czy w Twoim idealnym świecie jest miejsce tylko dla takich super ludzi jak Ty? Z reguły juz tak jest ze Ci najmadrzejsi są niestety najbardziej niedojebani... Nie pasuje to won - proste.
zdjecie uzytkownika
jddjv - 2015-03-18 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-23 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tasmańskie ufoludki,a jak w potrzebie to wiecie gdzie pójść? Nie narzekam praca ok!
zdjecie uzytkownika
iiwona - 2015-04-06 22:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie orientuje czy sa przyjecia do pracy na dzial. Montazu lub wlotow powietsza?
zdjecie uzytkownika
weekend - 2015-04-13 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iiwona - 2015-04-06 22:09:17]:
Co to jest " powietsze "?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-13 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak romanse? Coś nowego słychać?
zdjecie uzytkownika
ploik - 2015-04-13 18:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo na powietszu to tsza sie znac;-)
zdjecie uzytkownika
www - 2015-04-14 09:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
PRZYJĘCIA NA DZIAŁ WLOTÓW POWIRTSZU MOŻE NIE MA.....ALE NA DZIAŁ WYLOTÓW POWIETRZA NA GÓRZE W BIURACH PEWNIE SĄ.....PARANOIA CO SIĘ DZIEE W TYM ZAKŁADZIE JEDEN WIELKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRACOWNICY WEEKENDOWI KTO ICH WOGULE PRZYJMOWAŁ??? NA JAKIEJ PODSTAWIE BYLI PRZYJECI CI LUDZIE SKORO POŁOWA Z NICH NIENADAJE SIĘ NAWET DO ZAMIATANIA ULIC!!!!!AHA I SOBIE WYOBRAŻŚCIE ŻE CI LUDZIE MAJĄ PŁACONE 14ZŁ ZA GODZINE....PONIŻANIE NAS PRACOWNIKÓW...KTÓRZY JEBIĄ BEZ ŻADNYCH PODWYŻEK....PREMIE TO JAKIŚ ŻART CHYBA....SZKODA SŁOW!!!!PO DRUGIE WSZYSCY MAJA WSZYSTKO W DUPIE ZACZYNAJĄC OD KIEROWNICTWA....KIEROWNIK NIE WIE....PRUFER NIE WIE....BRYGADZISTA NIE WIE....USTAWIACZ NIE WIE....A NAM KAŻDĄ DECYDOWAĆ, A PÓŻNIEJ FOCHY JAK MOGŁEŚ COŚ TAKIEGO NIEZUWAŻYC...I KURWA JESZCZE ZA DARMO PRZYCHODZIĆ I RZEBIERAĆ ZA NIEWIEDZE I NIERUBSTWO KIEROWNICTWA....A PO TRZECIE SZKOLENIA BHP....STRASZENIE LUDZI NA SZKOLENIACH ŻE IM RĘCE POUCINAJĄ MASZYNY...OPOWIADANIE O SWOIM ŻYCIU PRYWATNYM....CO TO KOGO OBCHODZI!!!CZŁOWIEKU OGARNIJ SIE!!!!ZSCHODZIMY NA PSY....ŻYCZE POWODZENIA W DALSZEJ PRACY...POZDRAWIAM...BYŁY PRACOWNIK
zdjecie uzytkownika
trele-morele - 2015-04-15 10:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkońcu ktoś napisał prawde co się dzieje w tym zakładzie!!!!!!!Szkoda słow.
zdjecie uzytkownika
rtv - 2015-04-17 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brak szkolen jakosciiowych,jest mnostwo nowych projektow na wtrysku,ale o przekazywaniu informacji nijt nie mysli,potrafia tylko wymagac..garstka ludzi,ktorym zalezy na pracy stracila juz motywawacje,bo nie ma sensu sie starac,tylko nerwy i stres w zamian
zdjecie uzytkownika
on jej leb ujjebie - 2015-04-24 19:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam robia same k.ur.wy mowa tu o kobietach oczywiscie ale kazdy wie o co chodzi , jedna zdradzi , druga jak malpa za nia idzie i robi to samo , zaklad w sam raz dla dobrego je.ba.k.i...
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-04-26 19:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozpedz sie a sciana sama wyrosnie
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-27 12:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos mogłby przyblizyc jakie sa zarobki w tym zakladzie i warunki pract. Dziekuje
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-04-27 21:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę nawet kilka wymienić
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-27 22:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wp - 2015-04-27 21:06:15]:
to poprosze
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-04-27 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe,bo wiekszosc moze czuc sie urazona
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.jeb*c misztala
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.j( usunięte przez administratora )misztala
zdjecie uzytkownika
szpachla - 2015-05-02 02:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze dalej chore jazdy na zakladzie.Ludzie z osobna zajebisci,a atmosfera chickpea.jeb*c misztala
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-05-03 01:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna opinia bylego pracownika,gwiazdy jednej maszyny..
zdjecie uzytkownika
os - 2015-05-10 07:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z wars. Czepianie sie innych ludzi za swoje błędy. Cisniecie tu ludziom jak pendolino! Zmianowy/brygadzista na nich tez naciskają! Wszędzie tak jest! A skoro wam taka przykrość robili trzeba bylo zgłosić a nie wciskać nowym pracownikom jalowych kawałków jacy to źli ludzie ze się czepija,zabierają premie,wymagają!Widocznie nadajecie sie tylko do tarcia chrzanu!
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-05-10 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektore wypowiedzi tutaj sa tak slabe,ze nic tylko sie smiac,bo nie ma sensu nawet sie przejmowac.Kazdy pracownik w zaleznosci od stanowiska na swoje obowiazki,dlatego ocenianie tutaj kierownikow przez pracownikow jest troche snieszne.Oni sa od tego by nadzorowac,a pracownik ma obowiazek produkowac dobre czesci i wyrabiac normy.Nie miejcie pretensji,ze trzeba po pracy sortowac,tylko trzeba przestac myslec o glupotach,grac na tel i zajac sie tym za co placa.Niech kazdy patrzy na siebie,bo kazdy wylewa zale,a sam bez winy nie jest.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-10 15:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie zgadzam się z opinia wyżej cv ......skoro kierownik/brygadzista jest od tego by nadzorować....to niech to robi a nie umywa ręce od podejmowania jakiejkolwiek decyzji.....ile razy tak jest że pytasz brygadzisty czy to może iść on na to że tak a na drugi dzień przychodzi do ciebie z wiadomością że buble puściłeś a sam to dopuścił!!!!!!!!! PARANOJA!!!!!!A gdy już rzeczywiście mówi że to nie może iść i każe ci iść do ustawiacza z problemem(oni tez mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to idż i powiedz ale nie zatrzymuj maszyny produkuj dalej buble póki ustawiacz nie podejdzie....bo kierownik się trzepia że maszyna stoi!!!! GŁUPOTA!!!
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-05-10 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko jest pilne,wszystko musi isc i dlatego jest jak jest,ale ktos tu slusznie zwrocil uwage,ze jezeli cos nie pasuje to trzeba to zglaszac.Pracownik podczas dniowki odpowiada za pare projektow,a idzie na zmianie trzydziesci pare plus montaz wiec wybaczcie,ale to nierealne aby kierownik mogl decydiwac o tyn czy cis idzie czy nie,id tego jest kontroler..teoretycznie..sprawa ustawiaczy,mechanikow to inna bajka,ale ktos sie na to wszystko godzi,na ta paranoje
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-05-11 09:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby pracy tyle, że nikt czasu nie ma, a romansow wiecej niz....
zdjecie uzytkownika
taka tam - 2015-05-12 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Wszystko zaczyna sie powoli pier.......Roboty mamy wszyscy coraz wiecej,niema co ukrywac.Popatrzcie ile nam projektów przybyło a niektórzy ludzie przyzwyczajeni do sielanki z przed 4 lat.Teraz niestety ale nie pracujemy tylko zapier....Robimy wszystko zeby produkcja nie stanęła ale nie zawsze sie udaje i niema sie co dziwic.Zamawiamy czesci u chlopaków z magazynu i czekamy czasem po 4 godz.Ale widac ze robia co moga w tym syfie(nie wszyscy co prawda)Nie dziwie sie ze wszystkiego nie ogarniaja bo sama bym sie tam zagubila.Co drugi dzien slychac ze ktos sie zwalnia i niema sie co dziwic.Moze ci na gorze wreszcie sie obudza i jeszcze sprobuja cos zrobic zeby dobrzy pracownicy nie odchodzili ale szczerze wątpie.Pozdrawiam wytrwałych:)
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-06-11 20:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak wszedzie, ale kolezanki bardzo umilaja prace
zdjecie uzytkownika
ereer - 2015-06-11 20:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanki są fajne z montazu
zdjecie uzytkownika
ereer - 2015-06-11 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zielono oka czarna mambo☺
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-06-15 20:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te zmontażu to nawet bardzo fajne..... można się nawet zabawić....
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-23 12:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja teZ przyjelam sie w tamtym roku do zakładu gerger tylko przepracowałam tam trzy miesiace i mnie zwolnili po miesiacu byly nowe przyjęcia ale mnie olali zero szacunku od nich dla pracownika tylko robic a mlode siksy brygadzistki tylko sie usmiechały jak ktos z biura sie pokazał wogole nie sprawdzali jak ktos nowy sie przyjal do pracy tylko z marszu straszyli same zaloty i kochanki co rusz i chlanie.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-06-23 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...jasny gwint co tam się dzieje?
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-06-24 18:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie tam fajnie pracuje, nikt nic nie wie? polecam kierownika Rafała Kurka facet ma pojęcie o wszystkim. coś was tam wkurzyło? widocznie nie nadajecie sie do pracy GAMONIE. pozdrowienia z montażu. ;*
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-06-26 00:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie (usunięte przez administratora) sa osobami na dobrych stanowiskach! PODEJDA,POMOGA, NIE UBLIZAJA! Bravo Panowie! :-) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-06-26 00:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie P.(usunięte przez administratora) oraz P.(usunięte przez administratora) sa osobami na dobrych stanowiskach! PODEJDA,POMOGA, NIE UBLIZAJA! Bravo Panowie! :-) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-06-28 20:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czarna Wiolka też potrafi nieżle "pomóc"
zdjecie uzytkownika
janko - 2015-06-29 21:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, a tak przechodzac do meritum, to czy warto pracować w geiger technik, czy jednak polecacie mi poszukać czegoś zdecydowanie innego. Póki co jestem osobą z zewnątrz, to nawet jak czytam te komentarz i ksywki, czy nazwiska to niewiele mi to mówi, także prosiłbym o podsumowanie, czy aplikować, czy nie.
zdjecie uzytkownika
pad - 2015-07-12 23:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie K wolny jesteś to zarywaj
zdjecie uzytkownika
serio - 2015-08-24 19:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie zgadzam sie z @janko. nic za bardzo nie mowia mi te komentarze a takze chcialabym sie dostac do firmy z tym ze narazie widze zadnych ofert. powiedzcie tak szczerze czy daja umowe o prace, czy zwykla smieciowke jak to bywa w tych czasach. bylabym wdzieczna za szczera odpowiedz, gdyz widze ze wczensiej nikt nie odpowiedzial koledze powyzej
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-26 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dostalismy sie na zmiane do jakiegos błazna kierownika drze chamsko ryja robi mini tiki i chodzi smiesznie przebieramy sie w wc musisz byc za 15 a koniec 30 minut po porazka polskie chamstwo niewolnictwo za grosze panie błaznie jasiu fasolo tam wysłał nas gi group nastepna mafia cwaniaków z zachodu ludzie pracujcie w niemczech tam jest pełno pracy
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-09-23 23:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i widze ze dalej brak odpowiedzi. moze ktos jednak odpowie. bo ja tez nic nie rozumiem z tych komentarzy. a chcialbym cos sensownego wyciagnac z tych wypowiedzi. chcialbym sie dostac do pracy do Geiger Technik Polska Sp. z o.o ale moze ktos powie czy w ogole sa prowadzone jakies nabory do firmy? bo narazie nic nie widze.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-09-25 08:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca godna polecenia. Noe słuchaj komentarzy,zloz cv i sam się przekonasz. Wystarczy skupic sie na pracy a wszystko będzie dobrze. Wynagrodzenie pozytywne. Zakład czysty kierownicto lojalne. Takze polecam
zdjecie uzytkownika
pitus - 2015-10-15 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka.Jak pracujesz i skupiasz się na swojej pracy to jest ok i masz pracę stałą.No chyba że robić się nie chce a myśleć w ogóle no to wiadomo że podziekuja.wynagrodzenie moim zdaniem gdzieś tam pewnie lepsze a gdzieś dużo gorsze.średnio ale nie jest źle.Masz możliwość zrobić jakiś dzień lub dwa w weekend,masz wtedy płacone 100%.zawsze warto spróbować.to nic nie kosztuje.nie sugerował bym się komentarzami tutaj.
zdjecie uzytkownika
magas - 2015-10-24 02:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to spokojnie można pracować w tej firmie przez wiele lat tylko trzeba właśnie się wziąć do roboty a nie kombinować nie wiadomo co , firma na pewno nie chce zrobić nikomu krzywdy i raczej dba o swoich pracowników, słyszałem że w najbliższym czasie planowane są podwyżki, wiece coś na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
kolinia - 2015-11-07 18:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok. Placa tez.Nowe szefostwo. Kiero wtrysku nareszcie jakiś normalny usmiechniety ,bez focha
zdjecie uzytkownika
maksyminio - 2015-12-09 18:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolinia a od kiedy tam parcujesz? ja cały czas szukam informacji o konkretnych zaorbkach, wie, że większosc z Was dostaje mniej więcej po 2000 zł netto.
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-01-05 14:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 napewno nie dla nowego pracownika
zdjecie uzytkownika
klk - 2016-01-06 14:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aa w takim razie ile mozna oczekiwac jesli jest sie nowym pracownikiem? daja od razu umowe o prace czy jakis okres probny przewiduja? Moze cos slyszeliscie o rekrutacji na nowe stanowiska bo nie moge nic znalezc

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert