Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geiger Technik Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-12 09:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)

Jak nazwać ludzi którzy zamiast pracą zajmują się cudzym życiem prywatnym......a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to kogo obchodzi!!!Ide zrobie swoje i do domu.....za to mi płacą a nie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plotek!!!
zdjecie uzytkownika
abc... - 2015-02-12 19:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotki, ploteczki, hihi;) reumowskie "trudne sprawy " :D
zdjecie uzytkownika
abc... - 2015-02-12 19:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-05 15:00:40]:
Aaaale cię ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] złapał... Co, ciebie olała? Peszek...
zdjecie uzytkownika
wwo - 2015-02-13 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda slow..do pracy sie odechciewa chodzic..
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-02-16 10:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu sie odechciewa? w pracy zleci, koleżanki czas umilą...
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-20 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca godna polecenia!!!!ludzie gdzie teraz nie ma romansów?!co ma firma do tego?
zdjecie uzytkownika
tv - 2015-02-21 02:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnieee gdzie teraz jest inaczej..i co ma pracodawca do tego co robia jego pracownicy..przeciez to sa dorosli ludzie..szkoda energii na zajmowanie sie cudzym zyciem,bo praca jest naprawde fajna
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-02-22 11:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tam nie jest normalny. Starasz się i tak jesteś złym.
zdjecie uzytkownika
tio - 2015-02-24 22:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta strona będzie jak Moda na Sukces nie dlugo.
zdjecie uzytkownika
re - 2015-02-25 01:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszosc wypowiedzi nie wogle nic wspolnego z opinia o pracy..czy wy wieciedo czego sie zobowiazaliscie podpisujac umowy i ns czym PRACA polega?nikt nie jest obrazany i szykanowany,a wydawanie komus polecen to nie mobing
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-01 17:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w umowie chyba nie ma nic o zajmowaniu sie romansami zamiast praca
zdjecie uzytkownika
machete - 2015-03-05 00:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Na terenie parkingu zakładowego kradzione są tablice rejestracyjne. Jest to poważna rzecz, ponieważ pracownik musi załatwić sprawę w urzędzie, wziąć wolny dzień w pracy i ponieść koszta finansowe. Pracodawca jak dotychczas ręce umywa, sugerując, żeby przykręcić tablice śrubami. To jest po prostu Orwell "Rok 1984". Wyobraźcie sobie, że wy gdy ukradniecie coś, co do pracodawcy należy - zostaniecie zwolnieni dyscyplinarnie, czy też jakąś naganę itp. co oczywiście jest uzasadnione, bo kradzież to przestępstwo. Dlaczego pracodawca ma nie pokrywać kosztów gdy to wy zostaniecie okradzeni na terenie, który jest monitorowany przez kamery i który należy do pracodawcy? Parking jest w nieodpowiednim miejscu, powinno się wjeżdżać na niego przez główną bramę a nie dodatkową, w pobliżu której nie ma pomieszczenia z pracownikiem ochrony? Naprawdę żenada...
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-05 07:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZGADZAM SIE....JUZ TYLE CZASU I NIKT NIC NIE ZROBIŁ Z TYMI KRADZIEŻAMI!!!!!!!!!! PROPONUJE WSZYSTKIM SIEDZĄCYM U GÓRY ZOSTAWIĆ AUTO NA TYM NIBY STRZEŻONYM PARKINGU.....CIEKAWE CZY TEŻ PRZYKRĘCĄ SOBIE TABLICE ŚRUBAMI!!!!!.......PROPONUJE POMYŚLEĆ ZACZYM SIĘ COŚ POWIE......I PROPONUJE WKOŃCU ZACZĄŚĆ DZIAŁAĆ BO NAPRAWDE PRZECHODZI LUDZKIE POJĘCIE.
zdjecie uzytkownika
cristriano - 2015-03-11 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo a co sie stalo z rogaczem? Czy ktos wie?
zdjecie uzytkownika
Rogacz - 2015-03-12 08:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co steskniles się?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-03-12 17:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mozna prosic o opinie e sprawie pracy,czy warto tam skladac cv?
zdjecie uzytkownika
Otulony - 2015-03-15 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma przyjęć jak narazie.
zdjecie uzytkownika
zau - 2015-03-15 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obyś na dobra zmianę trafila. Bo gora z dołem to koleżeństwo
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-03-15 21:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dobra zmiane?jest szaansa wyboru?
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-03-16 18:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam firmowe romanse?
zdjecie uzytkownika
Ragga - 2015-03-17 00:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jak myślałem od zawsze - większość z Was wypowiadających się tutaj to zbieranina prostactwa i nieudaczników życiowych - popatrzcie na swoje odbicie lustrzane - naprawdę polecam, bo aż nie wierzę w to, co tutaj czytam. Co Wy tutaj sobą reprezentujecie? Ludzi o wysokiej kulturze osobistej, pracowników godnych pochwał za swoją pracę? Czytając Wasze "skromne" komentarze normalny człowiek ma wrażenie, że ponad połowa z Was wypowiadających się tutaj nie skończyła szkoły średniej z maturą, a Wasz poziom intelektualny jest wprost proporcjonalny do wykonywanej przez Was pracy. Czuć cebulą na kilometry. Wypominanie jakiś romansów, bezpodstawne docinki, głupie i bzdurne odzywki. I jak Wy chcecie mieć jakikolwiek szacunek u kogokolwiek wyżej - kierownictwa, ludzi Wami zarządzającymi i przydzielającymi Wam wynagrodzenie? Wasze cebulakowanie tutaj nic nie pomoże - bo tak jak każdy niedowartościowany człowiek, czy "typowy polaczek" potraficie tylko narzekać. Nie podoba Wam się? To wypad i z pracy, i z tego forum, na którym wypisujecie kompletne i totalne bzdury o wszystkim, tylko nie o samej strukturze pracy i pracodawcy. Przecież jesteście tacy światowi. Macie studia, znacie języki, po co się marnować skoro jesteście przecież kimś. Proste. Ciesze się, że i kierownik produkcji wychodzi z takiego samego założenia. Przy Was normalni ludzie potrafią do reszty zgłupieć.
zdjecie uzytkownika
true - 2015-03-17 08:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z opinia powyzej!z czym do ludzi??zachowanie jest tragiczne,z przykroscia czyta sie te bzdury tutaj..brak kompetencji,ambicji przelewacie tutaj..kierownictwo trzyma z gora?to chyba llogiczna sprawa-po to sa!
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-18 01:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po to właśnie udostępniono ludziom internet Ty inteligentny do bólu niedojebańcu...żeby każdy, anonimowo mógł powiedzieć co sobie tylko wymyśli... Boli Cie to? To wypier... Z forum i dziękuję. Człowieka poznaje się po czynach a nie po tym co mówi a robić z siebie ostatniego sprawiedliwego i mądrego to możesz w niedziele w kościele. Może to kogoś podnieca albo daje mu satysfakcję? Niech sobie pisze - ma do tego prawo czy w Twoim idealnym świecie jest miejsce tylko dla takich super ludzi jak Ty? Z reguły juz tak jest ze Ci najmadrzejsi są niestety najbardziej niedojebani... Nie pasuje to won - proste.
zdjecie uzytkownika
jddjv - 2015-03-18 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-23 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tasmańskie ufoludki,a jak w potrzebie to wiecie gdzie pójść? Nie narzekam praca ok!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geiger Technik Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geiger Technik Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie