Czy wymagane jest doświadczenie dla obecnej oferty dla asystenta księgowego? Jak to wygląda z elastycznymi godzinami pracy ?
Panie (usunięte przez administratora) czego Pan nie poleca ? Byłoby nam łatwiej to poprawić jeżeli ujawniłby się Pan i powiedział jaki związek miał/ma Pan z nasza firmą ? Wtedy bylibyśmy wstanie się poprawić i wyeliminować to czego niby Pan nie poleca :) Pozdrawiamy PIK
Piotrze, Czyżbyś nie wiedział, że istnieje coś takiego, jak RODO i nie można wypowiadać się w ten sposób, ponieważ narażasz się w ten sposób na nieprzyjemności? Zapytaj koleżanek z kadr, one powinny Ci wyjaśnić tę kwestię. Do jakiego pracodawcy chcesz iść ze swoimi rewelacjami? Może opowiedz o swoim podejściu do klientów i swoim (usunięte przez administratora) wobec kolegów i koleżanek w pracy, a także do chlebodawcy.
Prosił Pan o atencję ubliżając w komentarzach to ją Pan dostał :) Zresztą dowody Pana pracy same mówią za siebie. Mam nadzieję że zostanie Pan pociągnięty do odpowiedzialności za powstałe błędy.
Nikt nikomu nie ubliża. Negatywna ocena pracodawcy nie była obrazą, a powiedzeniem prawdy. Proszę zająć się swoją pracą i brakiem kultury osobistej, a także ubytkami w wiedzy dotyczącej RODO.
Bardzo polecam pracę w Polskim Instytucie Księgowości ! Jest to nowoczesna i dynamicznie rozwijająca się firma. Stawia na rozwój pracowników i automatyzację pracy księgowych. Obsługiwani klienci to głównie spółki z o.o. działające w różnych branżach, przez co praca jest bardzo ciekawa i bardzo dużo można się nauczyć. Samodzielni księgowi pracują wraz z asystentkami księgowymi, przez co praca przebiega płynnie. Jeśli chodzi o atmosferę: pracuję tu od prawie 4 lat.. zespół PIK tworzą zawsze pomocne, uśmiechnięte i przesympatyczne osoby :) Dodatkowo często organizowane są szkolenia i imprezy integracyjne :) Pracownicy to głównie młode osoby, pełne pomysłów, zaangażowania z optymistycznym podejściem. Super praca, z czystym sercem polecam !
Pracowałam jakiś czas temu w tej firmie. Organizują szkolenia , z przepisami są na bieżąco. Jak tylko pojawia się jakiś problem , na bieżąco korzystają z usług Doradcy Podatkowego lub Doradcy Prawnego. Zawsze można liczyć na wsparcie Kadry Zarządzającej. Zarobki na dobrym poziomie. Odeszłam nie względu na firmę , tylko plany życiowe i priorytety mi się zmieniły. Czasami brakuje mi PIK-u
Fajna atmosfera, szkolenia i super ludzie. Fajna praca , w pełni nowoczesna księgowość Szansa nauki i rozwoju.
Jestem pracownikiem od samego początku powstania firmy Polski Instytut Księgowości. Zaczynałem tutaj karierę zawodową i dzięki tej firmie udało mi się zdobyć bardzo duże doświadczenie. Zarobki są na bardzo wysokim poziomie. Atmosfera jest świetna. W firmie przewinęło się kilka osób, które nie radziły sobie z zakresem obowiązków (nie dysponowały odpowiednią wiedzą z zakresu księgowości, a miały o sobie bardzo wysokie mniemanie). Z czystym sumieniem polecam pracę w PIK-u.
Byłam u nich na rozmowie, jeszcze nie zadzwonili czy mnie zatrudniają czy nie ale w porównaniu z moją poprzednią pracą jestem pod wrażeniem. Wszystko wygląda wysoce profesjonalnie, nie wiem jak z pracą ale pod względem organizacyjnym na pierwszy rzut oka biją na głowę łódzkie biura rachunkowe.
Polecam pracę w tej firmie, jestem asystentką księgowej, naprawdę dużo można się nauczyć i co najważniejsze dają możliwość rozwoju kariery.
Czy praca tak jak zostało napisane w obecnej ofercie pracy jest możliwa tylko z dyspozycyjnością 40h tygodniowo? Czy jednak dają szansę na mniejszy etat?
Zapraszamy do wysłania CV na biuro@pik-ksiegowosc.pl w tytule proszę wpisać Asystentka Księgowej. Mamy elastyczne godziny pracy, jednak min 30h tygodniowo wymagamy.
Zdecydowanie nie zgodzę się z opinią na temat hurtowych odejść z PIKu. Pracuje tutaj od 2 lat , w świetnej atmosferze , w prężnie rozwijającej się firmie wśród ludzi którzy są tutaj od momentu kiedy podjęłam współpracę aż po dzień dzisiejszy. Pracodawca uczciwy, słowny , wynagrodzenie adekwatne do wykonywanych obowiązków. Nigdy nie miałam problemu z dogadaniem się względem pogodzenia pracy z innymi obowiązkami jeszcze jako studentka. Praca daje możliwości rozwoju, pozyskania wiedzy niezbędnej do podjęcia pracy w zawodzie. Wiele osób w firmie zatrudniających się do pracy na stanowiska asystujące obecnie pracuje jako samodzielny pracownik. Atmosfera zdecydowanie jest ogromnym atutem tego miejsca, jedna z nielicznych firm do której po prostu chce się przyjść do pracy ! Rekomenduje w stu procentach ! Zadowolony pracownik.
Polecam pracę w PIK. Świetna atmosfera, pensje na czas, wspaniały zespół ludzi którzy twoją pozycję tej firmy.
Pracuje w Polskim Instytucie Księgowości dość długo i uważam że warto. Fajna atmosfera , firma rozwija się dynamicznie. Praca w księgowości jest zawsze... tym bardziej że zmieniające się przepisy narzucają nam wykonanie obowiązku sprawozdawczego w szybszym czasie niż normalnie. Ale to nie wina pracodawcy. Płace na bardzo dobrym poziomie. Rada dla "Zniesmaczonego" . Dobry księgowy jest wytrwały, obowiązkowy i konsekwentny w działaniu.... Nie zauważyłam hurtowych odejść z pracy. Jak się ktoś nie nadaje niech ma tą cywilną odwagę i napisze dlaczego odchodzi... , na pewno nie z winy Pracodawcy. Zawsze dobrze tam gdzie nas nie ma...
(usunięte przez administratora) Plusem jest atmosfera.
Sporo pracy tak jak wszędzie ale płacą lepiej niż konkurencja. Moje sugestie dla Polski Instytut Księgowości Sp. z o.o.: Sporo pracy ale płacą lepiej niż konkurencja
Polecam pracę w tej firmie, jestem księgową 2 lata u nich pracuję. Dobra pensja, fajna atmosfera, elastyczne godziny pracy, programy automatyzujące pracę księgowych. Fajne miejsce ale też wymagają od pracowników :)
Jak się pracuje w Polski Instytut Księgowości Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Polski Instytut Księgowości Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polski Instytut Księgowości Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 7 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!