Na jakie wsparcie w Liangroup Sp. z o.o. mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
Super atmosfera w biurze i fajny kontakt z pracodawcami. Możliwość rozwoju i a także kontakt z wieloma klientami w różnych branżach.
Oprogramowanie jest na czasie? Można liczyć na jakieś dodatki do pensji? Coś więcej niż goła wypłata?
Żart, chyba sami właściciele piszą te opinie, bo może oni siebie tak postrzegają ale nie ma nic wspólnego z rzeczywistością wystarczy porozmawiać z dziewczynami zatrudnionymi, i przemyśleć skąd tak duża rotacja
Właśnie szkoda, że te dziewczyny, jak piszesz, nie odzywają się tutaj. Wątpię, czy jak wpadnę do biura to mnie, obcej osobie, opowiedzą jak się pracuje. A tu jest anonimowo, a jednak cisza...
Zuzanno, praca jak to w księgowości - zawsze jest co robić. Atmosfera pozytywna między dziewczynami. Jeśli chodzi o zarząd to żyją w przekonaniu że "mają najgorzej" przez co finanse są kiepskie. Strach iść zawalczyć o coś więcej bo tylko się człowiek nasłucha.
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Liangroup Sp. z o.o.?
Hej. Najpierw jest rozmowa, a następnie test na komputerze. Nie jakoś mocno trudny. Bardziej bym powiedziała, że z obsługi komputera i office. Czy poprawiło się oferowane wynagrodzenie? Mi na stanowisko młodszej księgowej zaproponowano około 2.500,00 zł.
podstawy na start? a słuchaj wiadomo coś o wprowadzeniu jakiś premii? wiem, że kiedyś pisali o ich braku ale różnie może być. Mają tu jeszcze jakieś inne stanowiska do obsadzenia? Wiadomo ile ich w sumie jest?
Premia? A co to? :P nie oczekiwałabym tego! Nie wiem czy aktualnie poszukują pracownika.
To jak mowa o dziale księgowości i wynagrodzeniach, to ja zapytam o stawkę dla Samodzielnej księgowej. Bo natrafiłam na ofertę, ale nie podali stawki. Wiecie jaka tutaj jest pensja jak się ma doświadczenie ponad 7 lat?
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Liangroup Sp. z o.o.?
Tak. Z rozmowy wynikło, że to podkładanie godzin pod "umowę", a nie wypłata za przepracowane godziny.
wolałabym wiedzieć od Ciebie. bo miałeś styczność z tą firmą, a ja mogę się tylko domyślać.
Czy w Liangroup Sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
Miła atmosfera i wyrozumiali pracodawcy
Zdecydowanie odradzam. Poczatkowo pozornie mila atmosfera. Tak jak juz ktoś pisal wlasciciele patrza tylko na swoja kieszeń. Wlasne zdanie tam sie nie liczy, masz byc pionkiem w tej firmie. Najlepiej robic jak najwiecej za jak najmniej. Jesli chodzi o umowy - przy umowach dla studentow/stazystow jest to zlecenie i co prawda na ktore stazysci sami sie godza chociaz jest to fikcja i zmuszanie do podpisu godzin pracy o wiele mniejszych niż faktycznie sie pracowalo. Pracodawcy przypominaja sobie by docenic pracownika dopiero jak pracownik zastanawia sie nad swoim bytem w tej firmie i odejsciem w celu znalezienia czegos lepszego (wg mnie to rowniez granie na psychice) Dla spokoju i zdrowia psychicznego lepiej sie trzymac daleko od nich. Nie polecam.
Niskie zarobki, słaba atmosfera pracy i zero profesjonalizmu. Większość pracowników to studenci - firma tnie koszty kosztem jakości usług.
@nyu tej oferty juz nie ma o ktorej piszecie..ale powiem Wam ze mysle ze jest szansa ze bedzie w najblizsyzm czasie rekrutacja jakas u nich w firmie..
Jak się pracuje w Liangroup Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Liangroup Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.