ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 43 ocen.

Opinie o ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o.

Dominika

@Gosia 2593 jesteś już po rozmowie. Możesz powiedzieć jakie masz wrażenia? Jakie to było stanowisko? @N. rozumiem, że możesz mieć takie odczucia, ale mimo wszystko panuje na forum regulamin, który trzeba przestrzegać. A ja jako moderator, a nie pracownik firmy ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o. muszę pilnować by ten regulamin nie był łamany.

Gosia 2593

Jutro idę na rozmowę na Starowiślną, zaryzykuje, pomimo negatywnych opinii :)

Hihi
@Gosia 2593 02.11.2017 16:48
Jutro idę na rozmowę na Starowiślną, zaryzykuje, pomimo negatywnych opinii :)

I jak byłaś na rozmowie?

osoba
@Gosia 2593 02.11.2017 16:48
Jutro idę na rozmowę na Starowiślną, zaryzykuje, pomimo negatywnych opinii :)

I jak Pani opinia o firmie?

Marzena

Witam! NA ULICY DŁUGIEJ 44/9 NIE PROWADZĄ REKRUTACJI DO GOGO! SKĄD TAKIE FAŁSZYWE INFORMACJE! OCZERNIACIE FIRMĘ BEZ PODSTAW! TO ŻE KTOŚ NIE CHCE PODAWAĆ INFORMACJI DOT. PRACY PRZEZ TELEFON TO WCALE NIE JEST DZIWNE!!!!!!!!

Akropol

Doczekałam się odpowiedzi. Z firmy centrum nauki i biznesu. Na różne stanowiska praca, po czym powiedziałam ze sprawdzę w necie firmę. ..pani oburzona co chce sprawdzać. Po czym oburzona rzuciła słuchawka ;)

Akropol

Witam, wczoraj miałam telefon z tej firmy na rozmowe o pracę przy ul.dlugiej 44/9 . Wysyłam aplikacji setki wiec grzecznie zapytalam Pani na jakie stanowisko i jaka firma. Odpowiedzi nie uzyskałam. Dzisiaj wysłałam im wiadomość ze odpowiedzi nie uzyskałam jaka firma i obawiam się ze nie uzyskam. Odradzam wszystkim. Nie podają żadnych informacji jak ich pytasz omijają temat, jak drazy sz miła. .

Dominika

@Nico a dlaczego tak uważasz o ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP? Proszę podaj uzasadnienie Twojej opinii. Dlaczego obrażasz firmę na forum? Wiesz, że takie treści nie powinny pojawiać się na forum? O wszystkim jest mowa w regulaminie forum: http://www.gowork.pl/regulamin z którym powinieneś się zapoznać przed wejściem na forum.

Nico
@Dominika 04.10.2017 11:24
@Nico a dlaczego tak uważasz o ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP? Proszę podaj uzasadnienie Twojej opinii. Dlaczego obrażasz f...

Natomiast,jeśli kogokolwiek urazilam to przepraszam,nie miałam tego w zamiarze,ale nerwy i związana z tym miejscem trauma zrobiły swoje. Jednak nie mam możliwości cofnięcia komentarza.

Deb
@Nico 04.10.2017 17:11
Natomiast,jeśli kogokolwiek urazilam to przepraszam,nie miałam tego w zamiarze,ale nerwy i związana z tym miejscem trauma zrobi...

Zgadzam się z Toba w zupełności. Walą ludzi w niezłego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dodatkowo umowa widmo, która była i gdzieś się zmyła. Szkoda czasu i nerwów, bo wykończą fizycznie i psychicznie (w zależności na jaka placówkę trafisz). Wiem jak praca tam wyglada od „góry” i „dołu” i lepiej darujcie sobie te firmę, bo chorzy ludzie nią zarządzają!

Dominika

@corinne na stronie firmy ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o. w zakładce kontakt masz wszystkie informacje kontaktowe: http://www.icg-group.com/inkasso_icg_international_consulting_group.html @J.s i @Nico a może podzielicie się tutaj swoimi doświadczeniami z ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o.?

Nico

Pracowalas tam? Prosze jesli tak to odezwij sie. Ja pracowalam i mam pare pytan do ciebie. Mam traume po tym miejscu!!!!!!

corinne

Ma ktos moze maila zeby sie z nimi skontaktowac? Pozdrawiam!

Dominika

@Dzejdzej jak to ochroniarze bili pracowników? Ale jakim prawem i z jakiego powodu? Czemu nie próbowaliście nic z tym zrobić i gdzieś to zgłosić? A ktoś teraz pracuje w ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP i może powiedzieć czy nadal tak to wygląda?

Dzejdzej
@Dominika 13.09.2017 09:28
@Dzejdzej jak to ochroniarze bili pracowników? Ale jakim prawem i z jakiego powodu? Czemu nie próbowaliście nic z tym zrobić i...

Różne były sytuacje. Pracownicy z tzw. "Góry" tuszowali sprawę żeby po prostu nie było z tego problemów. Na takich zasadach to niestety ale działa. A my stosowaliśmy się jedynie do poleceń przełożonych.

Dzejdzej

Pracowałam w tej firmie i szczerze odradzam. Ludzi tam traktuje się jak zwierzęta nieważne jakie stanowisko. Obcinają kasę za każde niespełnione widzi mi się a nawet jest problem z l4 bo można szybko wylecieć. Na klubach zdarzały się pobicia personelu przez ochroniarzy jak i klientów a sprawy były tuszowane żeby przypadkiem nic nie wyciekło. Ogólnie rekrutatorki zapierają się nogami i rękami ze nie chodzi o kluby nocne tylko lokale gastronomiczne. Dopiero po przyjściu na dzień próbny wychodzi ze to jednak gogo. Szkoda czasu i nerwów na tego typu patole jaka maja wiec omijajcie te firmę szerokim łukiem!

ICG International Consulting Group s.c. - Głogów

UWAGA KOMUNIKAT Firma ICG International Consulting Group s.c.- zajmująca się usługami prawnymi w tym windykacją należności w Polsce i całej Europie OŚWIADCZA, że nie ma nic wspólnego z nieetyczną działalnością firmy ICG Sp. z o.o. z Krakowa- wspomnianą w przedmiotowym poście.

tildik

Oczywiście jest to branża GO GO. Kilka faktów na temat tej firmy i jej podobnym, których jest naprawdę wiele. - umowa zlecenie ewentualnie o dzieło - system pracy monitorowany przez kamery CCTV których jest średnio po 60 na jednym obiekcie (wliczając w to ubikacje - w niektórych przypadkach) - Jeśli chodzi o pracę tancerek, to liczcie się z tym, że nie ma czegoś takiego jak podstawa. Klienta trzeba urabiać na jak największe wydatki a od tego masz procent czytaj: jeśli do lakalu nie zawita klient nie zarobisz nawet 1zł. -ciekawostka dla klientów takich lokali; jesli łudzicie się na jakąkolwiek dyskrecje to jesteście - słusznie jak panujące przekonanie w firmie - frajerami. Podczas całego pobytu na terenie lokalu jesteście ciągle obserwowani przez co najmniej 3 osobową grupę pracowników monitoringu. Wliczając w to pokoje prywatne, toalety, tzw. zoom na terminal gdzie wpisywany jest Kod pin. Materiał z kamer nigdy nie jest usuwany nawet po dłuższym czasie. Jakość monitoringu jest HD więc widać wszystko nawet to jak wysyłacie żonie smsa, że jesteście na spotkaniu służbowym. -Kelnerki mają taki sam system pracy jak tancerki z wyjątkiem tego, że nie muszą się obnażać. -Tancerki muszą pić drinki, które zamawiają im klienci - był przypadek, że jedna z dziewczyn odmawiała. Została zwolniona z tekstem " idz szukaj sobie pracy za taką kase w spożywce" - Kluby co prawda pilnują aby w klubie nie dochodziło do nierządu ale jeśli klient zostawia troche gotówki, to dozwolona jest "robótka ręczna" - Jeśli chodzi o usługi lokalu to wyglądają one następująco; pokaz podstawowy 1260 + butelka szampana ( bo trzeba jakoś nabić paragon aby Urząd skarbowy nie dokuczał) Pokaz zaawansowany 18040 + szampan - i nie, nie dodało się przypadkowe 0 bo pokazy kosztują nawet po 20tyś zł!!!!!!! - Nowi pracownicy są ciągle sprawdzani przez grupkę z monitoringu bo są z automatu podejrzani. - Promotorki jeśli nie wprowadzą klientów do lokalu zostają obciążone karami 50, 100 zł - Jedyny komfort pracy mają ochroniarze wystarczy, żę siedzą na telefonach i grają w gry. Mają płacone za obecność więc mogą sobie nawet żonglować. Założenie firmy jest takie, że można w dowolny sposób wykorzystywać pracowników - w szczególności tancerki - ponieważ są to przeważnie ludzie z patologicznych środowisk, które są skazane na tego typu zajęcie. Wiele dziewczyn łudzi się, że to nie jest prostytucja ale prawda jest niestety taka, że decydując się na takie zajęcie stajecie się towarem który musi się sprzedawać, musi być ustawiany ,przestawiany ,myty, malowany itp . Liczcie się z takimi kosztami jak; przymusowa opłata za służbowe mieszkanie (uwaga niekiedy 15- osobowe!) . To raptem niewielka część informacji dla potencjalnych pracowników tej branży. PS. Praca oczywiscie od 20 do ostatniego klienta, niekiedy do 7;00 10;00 rano

J.s
@tildik 14.06.2017 16:38
Oczywiście jest to branża GO GO. Kilka faktów na temat tej firmy i jej podobnym, których jest naprawdę wiele. - umowa zleceni...

Prosze odezwij sie do mnie na email joanna.senyszyn@o2.pl pracowalam tam,tragedia.

Emilia

Pracowałam w innym klubie go go na selekcji i uwierzcie mi - oni często nie piszą od razu o jaki klub chodzi bo właśnie ludzie szybko stereotypowo oceniają. Nikt nikogo nie zmusza na inne stanowisko. Dziewczyny trzymają się razem, jest dobra atmosfera choć czasem napięta. Jeśli nie jesteś tancerka to jest to praca jak każda inna - na monitoringu, selekcji, kelnerka czy barmanka. Dodam, że na dole pracują przeważnie same kobiety na wszystkich stanowiskach prócz ochroniarzy. Nieoceniajcie stereotypowo, a właśnie w stripe można zarobić najwięcej - koordynator promotorów czy manager.

klontwa

byłam kiedys u nich na rozmowie na stanowisko prawnik. Oczywiscie okazało się, że chodzi o prowadzenie spraw dotyczacych klubów nocnych. Bardzo się zdziwiłam bo w ogłoszeniu nic takiego nie było napiasane, dla mnie trochę podejrzany pracodawca. Ps. rozmowę miałam z Panią, która wyglądała tak jakby w nocnych godzinach pracowała własnie w takim klubie.

cotozafirma...

Panie/Panowie zakładają fikcyjne konta na facebooku i piszą,że praca polega na zwykłej promocji miejsca (roznoszenia MENU, którego obecnie nie mogą zrobić zdjęcia ani napisać co zawiera,bo trzeba go zobaczyć dopiero na rozmowie inie używają tu ani słowa klub ani restauracja i ciężko się dowiedzieć co to jest). Na rozmowę rekrutacyjną wstępnie umówiłam się na godzinę 17 ale musiałam przełożyć na godzinę 19. Próbowałam się dowiedzieć co to za miejsce, jak się nazywa (klub,pub,restauracja) i gdzie się mieści ale niestety ciężko było czegokolwiek się dowiedzieć. Chwyt rozmowy rekrutacyjnej polega na tym,że próbują wmówić,że trzeba być o 17,ponieważ o 17:30 jest już NASTĘPNA OSOBA,której nie ma. Po kilku pytaniach dowiedziałam się,że to klub fashion na ul. floriańskiej ale niestety w internecie nie mogę takiego znaleźć, Żenua

ktosktozna
@cotozafirma... 21.02.2017 18:12
Panie/Panowie zakładają fikcyjne konta na facebooku i piszą,że praca polega na zwykłej promocji miejsca (roznoszenia MENU, któr...

Klub Fashion czyli praca przy roznoszeniu ulotek z parasolką.

Odważna

Dzień dobry Mam nie miłe doświadczenie z tą firmą. Zanim pojechałam na rozmowę wstępną, przeczytałam to forum. I zapytałam tej Pani z którą się umówiłam na rozmowę: czy ta praca ma coś wspólnego z klubami nocnymi typu go-go. Niestety Pani nie odpowiedziała mi na pytanie. Powiedziała tylko, że dział promocji pilnuje pracy promotorek weryfikuje przez kamery czy podchodzą do potencjalnych klientów. Pani zignorowała moje pytanie które zadałam 3 razy co znaczy, że są to kluby go go. Gdyby potraktowała mnie uczciwie powiedziałaby prawdę. Cieszę się,że nie zmarnowałam pieniędzy na bilet i czasu. Przykro mi, że zostałam potraktowana z brakiem szacunku. I nie polecam tej firmy.

Grzesiek

Praca dotyczy różnorakich stanowisk w nocnych klubach. Obsługa monitoringu, tajemniczy klient, kelnerki (...) Mi osobiście ciężko się do czegoś przyczepić - od strony technicznej wszystko było tak jak na rozmowie kwalifikacyjnej. Rzeczywiście mają "dziwny" (jak już ktoś wyżej wspomniał) system wypłacania pensji, ale byłem o nim wyraźnie informowany przed podpisaniem umowy. Należne pieniądze trafiały na moje konto zawsze bez ani jednego dnia zwłoki. Jeśli komuś nie przeszkadzają zmiany nocne i specyficzna praca o której lepiej nie mówić babci, to polecam.

Gloria

Już trzeci raz pod przykrywką nazwy innej firmy zaproszono mnie na rozmowę. Ogłoszenie było bez nazwy firmy albo pod inną nazwą. Na miejscu jeszcze inne nazwy. Dopytywalam i powiedzieli "BMC". Na budynku "ICG", przy wejsciu do biura jeszcze inna.... Przez telefon ani mailowo nie podaja szczegolow, natomiast na miejscu okazuje sie to różnoraka praca dla klubu go-go... Manager (dyrygowanie promotorkami chodzacymi z parasolkami lub pracownikami wewnatrz czyli tanczacymi na rurze), tajemniczy klient, monitoring, rekruter, bramka, praca "biurowa"... Niby dobre zarobki, ale mam znajome kolezanki ktore sie tak wkopaly, ze mialy pracowac na innym stanowisku, a i tak koniec koncow tanczyly na rurze, nie wyplacano im pieniedzy, jakies "zamrażania".... Do tego wyjazd szkoleniowy bardzo dlugi na podejrzanych warunkach, w nie wiadome miejsce/miasto... Jestem zażenowana, ze wszedzie ich PEŁNO.. Powinni miec baze osob rekrutowanych i nie tracic czasu osob, ktore w ogole nie sa zainteresowane pracowaniem dla nich ... Radze wszystkim UWAŻAĆ ... Firme zdecydowanie ODRADZAM. Zarowno na ul. Starowiślna jak i plac Dominikański... To jest to samo powidło..

Momo

W ogłoszeniach o pracę nie pisza o co chodzi, bardzo enigmatycznie, olx.pl nie podają nawet nazwy firmy bo można sobie sprawdzić co to za firma. A zapraszając na rozmowy marnuja czas osób, które mają inny plan na życie, niż rekrutacja striptizerek.

Horton

Bardzo przyzwoite warunki zatrudnienia, dobre stawki na umowie. Pracy jest dużo, ale to odbieram akurat za plus. Można wykazać się zawodowo i to jest dla mnie najcenniejsze. Praca zarówno zespołowa, jak i indywidualna. Wypłata wynagrodzenia zawsze o czasie, czasem można liczyć na dodatkowe bonusy w postaci premii.

kaja

Bardzdo dobre warunki finansowe, systematyczne wypłaty co daje stabilność finansową, pracuje od 7mies owszem są minusy, ale gdzie nie ma? .umowa o pracę akurat nie jest dla mnie taka istotna przynajmniej mnie państwo nie obdziera z połowy wypłaty.Firma daje duże mozliwosci i wiele ciekawych stanowisk zarówno w klubach jak i w centrali.Polecam.

W3k

Nie wypłacają należnych pieniędzy! Umowa jest tak skonstruowana, że bez pozwu się nie obędzie, a i tak nie ma szans wygrać i odzyskać pieniądze. ODRADZAM!

Jędrek

Niestety musiałem się z nimi pożegnać - nie zapłacili mi!

xyz
@Jędrek 21.10.2016 15:13
Niestety musiałem się z nimi pożegnać - nie zapłacili mi!

Pracowałeś bez umowy?

Były pracownik
@xyz 22.10.2016 18:17
Pracowałeś bez umowy?

xyz, na umowie o dzieło, którą dostajesz nie masz wpisanego wynagrodzenia za pracę. Więc w praktyce możesz dostać- nic ;)

Jolanta

Przepracowałam tam ponad 2 lata i muszę przyznać, że bardzo dobre warunki pracy. Szczególnie dla osób bez większego doświadczenia zawodowego. Miałam normalną umowę o pracę więc nie jest wcale tak źle. Od siebie mogę polecić tego pracodawcę, można nieźle zarobić, a nawet jest szansa na karierę :)

Andrzej

Omijajcie szerokim lukiem... Właścicielem jest nie jaki Piotr Hawryła, który założył ponad 40 podobnych spółek. To pralnia pieniędzy....

anonim

(usunięte przez administratora)

ed

Ale czy to jest ta sama firma?Stanowisko niby dotyczy specjalisty ds rekrutacji, widze ze w necie maja rozne oferty a nie rekrutacja do tanczenia na rurze...

ed

Czy to jest ta sama firma w krk co na dlugiej 44/9?mam zaproszenie na rozmowe ale nie wiem czy jest sens pojsc jak chodzi o kluby go go...

w

ponawiam temat czy ktoś wie coś więcej o stanowisku specjalista ds. rekrutacji?

zto
@w 22.09.2016 16:56
ponawiam temat czy ktoś wie coś więcej o stanowisku specjalista ds. rekrutacji?

Rzeczywiście mają do czynienia z klubami nocnymi , ale stanowisko specjalista ds. rekrutacji / HR nie tańczy na rurze. Bez przesady! Normalna praca, tylko w innej branży.

w

ponawiam temat czy ktoś wie coś więcej o stanowisku specjalista ds. rekrutacji?

damga

jutro mam rozmowę, czy ktoś wie coś więcej o stanowisku specjalista ds. rekrutacji/HR?

nick

czy ktoś z was był na rozmowie kwalifikacyjnej na starowiślnej 48 na stanowisko manager ds. rekrutacji/hr lub specjalista ds. rekrutacji i może powiedzieć o tym coś więcej?

Projektant

Witam wszystkich, zostałem zaproszony na rozmowę do ICG przy Starowiślnej 48 w Krakowie na stanowisko projektanta lecz nie mam takiej aplikacji w wysłanych a Pan, który zapraszał dość enigmatycznie opowiadał o stanowisku. Wiecie coś o tej firmie i jej profilu działalności, bo w necie jak na lekarstwo?

Marzena

Czy te opinie są o ICG Sp.zoo Kraków ul.Starowiślna? Bardzo proszę o odpowiedź

Vilis
@Marzena 04.07.2016 18:20
Czy te opinie są o ICG Sp.zoo Kraków ul.Starowiślna? Bardzo proszę o odpowiedź

Tak, ICG Starowiślna Wszystko co napisali poprzednicy jest prawdą, dziwna rozmowa rekrutacyjna (2 etapowa), umowa śmieciowa, urlop bezpłatny do 10 dni w roku, po miesiącu działalność gospodarcza, mało-klarowne warunki finansowe, niby tygodniówki ale w jakimś dziwnym systemie 50%,10%,40% plus "mrożenia" -25% z każdego miesiąca przez 3 (albo 4 miesiące- nie pamiętam) niby zwrotne w momencie odejścia i zachowania 2 tyg. okresu wypowiedzenia. W skrócie... totalne pomieszanie z poplątaniem....

moooooon

ma ktoś jeszcze jakąs informacje na temat tej firmy?? np praca przy "monitoringu"???

Marzenkkka

Byłam 6.06. na rozmowie na kierowniczkę/managerkę klubu. W ogłoszeniu nie było informacji do jakiego klubu prowadzona jest rekrutacja. Na rozmowie dowiedziałam się, że jest to klub nocny. Poczytałam różne opinie na necie i nie kieruję się tym co mówią rozżalone jednostki. W sumie praca jak każda inna, branża specyficzna ale ja nie jestem z tych co mają uprzedzenia. Jadę w poniedziałek na szkolenie. Napiszę jak będę w trakcie, co i jak. Na razie zapowiada się ciekawie i dobrze finansowo (płacą za szkolenie!). Pozdrawiam MarzenkkkA

CiociaSoprano
@Marzenkkka 08.06.2016 10:00
Byłam 6.06. na rozmowie na kierowniczkę/managerkę klubu. W ogłoszeniu nie było informacji do jakiego klubu prowadzona jest rekr...

Jak po szkoleniu ? Więcej info ? Dziś bylam na rozmowie tez mam jechać na szkolenie. Proszę daj znać

Klaudiaa
@Anulka 30.08.2016 12:31
Marzenkkka ja byłam również na rozmowie na managera klubu, jest dla mnie podejrzany wyjazd na 4- tygodniowe szkolenie, ukończył...

Jestem po ukończonym szkoleniu. To co napisała Marzenka to wszystko prawda, maja inny system rozliczeniowy niz inni pracodawcy. Jest system procentowy, mrożenia i tygodniowa wypłata. Dzieki temu ciagle mam pieniądze. Otrzymałam wlasnie prace w tej firmie na menagera czyli koordynatorka promocji. Pieniądze są mi uczciwe wypłacane, a zarobki są jak obiecywali. Nie ma co sie bać bo wszystko jest zgodnie z tym co powierza wam w pierwszym dniu na szkoleniu. Krąży dużo opinii ale gdybym ja jimi sie sugerowała to nie zarabialambym tyle ile zarabiam. Jestem zadowolona. Pozdrawiam. PS. Jesli ktos nie był a tylko słyszał to nie piszcie tu głupot i bredni.

ciekawa

Czy pod adresem Plac Dominikański 2/3a jest jeszcze jakaś inna firma? Zadzwoniła do mnie dziewczyna i zaprosiła tam na rozmowę rekrutacyjną na stanowisko "manager ds. rekrutacji", co prawda nie pamiętam, żebym się na to zgłaszała, ale nie wykluczam takiej opcji, że jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie na jakieś ogłoszenie, w którym zapewne nie było żadnych szczegółów... więc zgodziłam się przyjść. No, ale kluby gogo mnie nie interesują :)

ICG Głogów

ICG International Consulting Group z siedziba w Głogowie, informuje, iż nie ma nic wspólnego z firmą ICG z siedzibą w Krakowie.

fsdf

potwierdzam - oferty pracy firmy dotyczą klubów go-go. w ogłoszeniach żadnej informacji szczegółowej o zakresie obowiazków na stanowisku na które prowadzona jest rekrutacja, ani słowa o profilu działalności. Szkoda zmarnowanego czasu na rozmowę

gurken

To widzę, że tam remont trwa od kilku miesięcy... Byłem na rozmowie na stanowisko tajemniczy klient. Nastawiony na pracę jako TK w delikatesach, gastronomii itp. zachodzę na rozmowę, a tam gość zaczyna coś kręcić. Gość z firmy bmc, a byłem w siedzibie firmy icg których obydwu nota bene właścicielem jest ta sama osoba. Po krótkiej rozmowie okazało się, że praca ma charakter wyjazdowy np. na tydzień do innego miasta i tam praca przy OCENIE klubów go-go.. I też nie wiadomo w charakterze kogo. Patologia.

Oferty Pracy

Koordynatorka ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z.o.o. 2016-02-02 Żródło: Gowork.pl Katowice (śląskie) Poszukuję kobiety na stanowisko KOORDYNATORKI. Obowiązki: - koordynowanie pracy podległemu zespołowi promotorek - tworzenie grafików  - raportowanie wyników zespołu - motywowanie podległego zespołu Oferujemy: - pracę na pełny etat - atrakcyjne wynagrodzenie - nawet 1200zł tygodniowo - pracę w młodym zespole - możliwość rozwoju i awansu Nie wymagamy doświadczenia - przeprowadzamy profesjonalne szkolenie.

Agnieszka
@Oferty Pracy 09.02.2016 14:11
Koordynatorka ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z.o.o....

Dzień Dobry, Chętnie podejmę pracę w charakterze koordynatorki. Mam do zaoferowania doświadczenie w kordynowaniu zasobami ludzkimi. Proszę o rozważenie mojej kandydatury, Pozdrawiam, Agnieszka Farbaniec

xxx

Tak to prawda spółka zajmuje sie rozliczeniami innych spółek czyli klubów nocnych w całej Polsce. Atmosfera i ludzie w wiekszości super. Umowa to tragedia...zlecenie (składki płacone od najniższej możliwej kwoty) a od nowego roku umowa o dzieło i najlepiej jak pracownik założy działalność gospodarczą... Umowa zlecenie a jesteś traktowany jak na umowie o pracę!! tylko oczywiście nie masz płatnych urlopów i innych przywilejów! wypłata w formie tygodniówek

zażenowana

Uważajcie na tą firmę, bo na rozmowie okazuje się że zajmują się klubami nocnymi pod przykrywką jakiejś innej firmy. PATOLOGIA!

una

Dziwna firma. Byłam na rozmowie i nic z tego. Wymagania żadne. Umowa zlecenie. Chyba trzeba założyć pieniądze na dalekie podróże po całej Polsce z własnej kasy. Może tworzą jakąś baze danych albo szukają pracowników sponsorów? Ciągle dają ogłoszenia od 4 miesiecy. Sama firma wygląda jakby tam była chwilkę i miała się zmywać. Kręcą się ludzie o podejrzanej proweniencji. Pozdrawiam

Zostaw opinię o ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ICG INTERNATIONAL CONSULTING GROUP Sp. z o.o.