Pracuje w tej firmie juz kilka lat i jakoś wlasciciel jest bardzo pomocny w sprawach urzedowych i nie tylko mieszkanie za darmo dojazdy do pracy rownierz za nic nie potraca a co do czystosci to co niektorzy nie potrafia nawet użyć szczotki by pozamiatac jak mu z cmika spadnie. I nie klamac co do rozliczenia ze placi skladki od 420
Jakie wartości są cenione w Prefbau Sp. z o.o.?
Katastrofa nie polecam
Z całą pewnością nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora) czy pracujesz 10 godzin czy 12 nie zarobisz nic więcej wyzysk .
Witam może ktoś z pracowników powiedzieć coś o firmie (zarobki ,warunki mieszkaniowe its Planuje podjąć prace
Czy pracownicy Prefbau Sp. z o.o. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
Nie polecam nikomu pracowałem chwilę ale szefostwo to porażka jak i pieniążki a warunki mieszkalne katastrofa
Witam orientuje się ktos jak wygląda praca na terenie Niemiec z tej firmy? Warunki zarobki itd
Zarobki jak się szefowi podoba warunki w pokojach ile się da i (usunięte przez administratora) ile można.
Nie za bardzo rozumiem Twój komentarz. Jak to zarobki 'jak się szefowi podoba'? Od czego w takim razie zależy wysokość wynagrodzenia w Prefbau? Chętnie dowiem się jak najwięcej na ten temat. Czy możesz dodać coś jeszcze na temat atmosfery pracy między pracownikami? Jest w porządku?
Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Prefbau Sp. z o.o.?
@sequ a jak dłużej to wypłacają nadgodziny?
Nie polecam pracy dla tego pracodawcy (usunięte przez administratora) co do godzin pracy a wynagrodzenie za pracę to loteria i obiecanki.
Nie polecam pracy w tej firmie jedno (usunięte przez administratora) co do płacy i godzin
Ile jest zmian w Prefbau Sp. z o.o.?
Jaki jest styl zarządzania kadrą w Prefbau Sp. z o.o.?
Jeden kolega zmarł w tej firmie na terenie Niemiec w Dieburg .Ciekawe czy pracodawca pomyślał o rodzinie tego pana np dzieci ,czy sprawa została zmieciona pod dywan bo szkoda kasy.Pazerny traci dwa razy.
Mam pytanie do tych którzy to napisali po co pracowali i po co pracują nadal. A skoro moja pracę za 4500 to idź pracować za 4500 tylko jeszcze trzeba coś umieć a nie tylko pić
W Niemczech Zbrojarz zarabia nawet do4500euro a nie jakieś1700
(usunięte przez administratora) praca płatna od wyrobu nie od godzin, na umowie 420€ wypłacane do 10 i od tej kwoty są odprowadzane podatki ale... Szef mówi że zarabia się od 1700€ ale nie mówi że ta kwota nie jest udokumentowana na umowie, i nie wspomina też nic o tym że np w marcu nie ma pracy i dostanie się za cały miesiąc 500€. Zakwaterowanie o ile można tak to nazwać, jest zapuszczone śmierdzi wszędzie (usunięte przez administratora) zero warunków do mieszkania, nie polecam nikomu pracy u tego pana
Jak się pracuje w Prefbau Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Prefbau Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Prefbau Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!