brak logo

P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.

Kraków

Opinie o P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.

admin 2015-07-15 11:02
Czy uważasz, że to co pisze się w internecie na temat firmy P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O. to prawda? Dodaj swoją opinię na naszym forum.
11
oknofan 2015-12-06 16:01
Witam!

Pracowałem tam kiedyś,strona jest do zmiany,ale jeszcze tego nie zrobiono.Aplikowac można,ale nie wiem,jak z odpowiedziami na te aplikacje.Płacą dobrze,zawsze na czas,wszyscy są bardzo mili,mówią sobie po imieniu.Prezes bardzo kulturalny człowiek.Polecam to miejsce.
3
Tomasz 2016-11-13 20:05
Pytanie do kogos kto tam pracuje bo poszukuja pracownika do dzialu technicznego w obecnej pracy w konkurencji robie to samo czego oni oczekuja tylko czy unich zarobie 3200 na reke i jaka umowa bo jak bym do nich przeszedl to odeszedl by mi dojazd do pracy bo jestem z Libertowa czy warto












--
3
juri 2016-11-17 18:18
bierz w ciemno...będzie ciemno...
9
kris 2016-12-07 20:32
Nie narzekajcie, bo firma po prostu dąży do tego żeby wszyscy pracownicy mieli szanse żeby dostać rodzina 500+, gdzie do niedawna każdy pięciokrotnie przekraczał ten pułap
14
Farciarz 2016-12-09 13:09
Prawda, i to duża prawda.
13
Pracownik 2016-12-09 19:10
Niestety ale to wszystko prawda !!!
8
fan 2016-12-10 00:21
Prawda
11
pracownik 2016-12-14 07:10
Znów kolejni starzy pracownicy odchodzą z hali produkcyjnej, niedługo starzy będą mówić o pracujących miesiąc albo tydzień
8
tencotujeszczerobi 2016-12-14 11:47
Chciałbym napisać coś pozytywnego o tej firmie ale na dzień dzisiejszy już nic mi takiego do głowy nie przychodzi. ( usunięte przez administratora ). Tyle w tym temacie. Trzymajcie się z dala od OknoPlusu i uzdrowiciela... Spotkamy się w konkurencji
10
Piotrek 2016-12-14 15:37
Hej w ktorej firmie tyle zarobie
1
Pracownik 2016-12-15 13:05
Widzę nie zadowolenie wielu pracowników otóż dodam też coś od siebie. Miałem szanse pracować w tej firmie otóż zapowiadało się całkiem nieźle, na rozmowie kwalifikacyjnej zapewnianie że okres pierwszych 3 miesięcy to taki bardziej przygotowawczy stawka oczywiście najniższa krajowa lecz po 3 miesiącach stawka pójdzie w górę podjąłem się lecz to był duży błąd.. odrazu rzucenie na głęboką wodę co chwile wprowadzenia nowych zmian zero stabilności (oczekiwałem całkiem czegoś innego) po 3 miesiącach Zero podwyżki Masz rypać i nie pytać.. uciekłem stamtąd po 4 miesiącach szkoda czasu na tą firmę..Odradzam.
13
waclaw 2016-12-15 19:48
Cóż powiedzieć......... ale to wszystko jest smutną prawdą
15
fan 2016-12-27 16:12
jeszcze pracują????????????????????????????????????????????????
4
były pracownik 2017-01-12 22:20
Witam nie polecam pracy u nich ponieważ zarobki na poziomie 1700-1900 zł za ciężką prace. Firma przy zatrudnieniu oferuje podstawę czyli najniższa krajową która ma wzrosnąć o 50% po upływie 3 miesięcy ,ale
tak się nie stanie ponieważ pan kierownik umiejętnie mówi o podwyżce nie podstawy ale premii która jest naliczana od wyprodukowanych okien. Jeśli komuś odpowiadają zarobki w takiej wysokości to dobrze trafił.
Pozdrowienia dla pracowników produkcji.
6
Bystry obserwator 2017-02-09 07:33
Pracowniku czyżbyś wyłączył myślenie i zamknął oczy? A może jesteś z drużyny uzdrowiciela..
5
O 2017-02-23 08:24
Czytamy i to w pierwszej kolejności mamy ustawione powiadomienia o Waszych wypocinach reasumując jak się komuś niepodobna to niech się zwolni a nie maci w glowie osobom chcącym podjąć pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku z wypłatą na czas.
1
madra 2017-02-24 08:07
Zauważ że rotacja jest tylko na hali produkcyjnej gdzie teraz po zmianach może pracować każdy bez potrzeby jakichś nad miernych umiejętności wystarczy tylko przychodzić do pracy i robic swoją wyuczona czynność wiec ile za to chciałbyś zarabiać? Co innego w biurze gdzie pracuje wykwalifikowana kadra po studiach zarabiająca w miarę przyzwoite wynagrodzenie w stosunku do swojego wyksztalcenia tutaj rotacji nie ma.
3
Jerry 2017-02-24 20:03
Piękna ściema, o jakiej wykwalifikowanej kadrze piszesz? Rozumiem że piszesz o pracownikach którzy pracują tam wiele lat, a nie o nowych nabytkach/zabytkach( usunięte przez administratora )
7
informowany 2017-02-24 20:08
Taka jesteś modra i nawet nie wiesz że nie tylko w biurach pracują ludzie po studiach. A co do zwolnień z biur to zaczynając od księgowości poprzez dział handlowy a skończywszy na dziale technicznym którego już praktycznie niema to mało zwolnień? Na halach jest taka rotacja bo przychodzi nowy pracownik pracuje przez tydzień, a po tygodniu ma szkolić nowego pracownika. Później uzdrowiciel robi burzliwe zebranie że niema wydajności, a kto ma robić wydajność jak większość pracowników zielona i więcej towaru napsuje.
Tacy to mądrzy w tych biurach po studiach którzy się na niczym nie znają o przepraszam znają się że miotła i łopata wisi na ścianie.
9
Audytorka 2017-02-24 20:15
Niech żyją kąciki czystosci!!!! Może niedługo HACCP będziemy wprowadzać haha
7
pracus 2017-02-24 21:09
Wysokowykwalifikowana i na pewno po wyższych studiach:D
5
młody 2017-02-25 12:14
Witam. Jakie zarobki na produkcji???
2
... 2017-02-25 14:37
Zarobki? Jakie zarobki? Takie ze lepiej w domu siedzieć. Chyba ze jesteś kawalerem nie masz rodziny i nie lubisz korzystać z zycia. Na to styknie.
4
młody 2017-02-25 15:23
A coś więcej????? Zarobki na zgrzewarce???? Na kj??? Na tzw gumie??? Proszę o więcej informacji.
2
młody 2017-02-25 16:05
Dzięki za obszerny opis,ale ja proszę o przykłady. Opisz na jakim stanowisku Ty pracujesz i jakie masz z tego wynagrodzenie. Pozdrawiam
1
Ogarnięta 2017-02-25 16:08
Piszecie że słabe zarobki,że na życie nie starcza itp to dlaczego jeszcze tam pracujecie? haha ale ziemniaki z was.
Może czas zmienić prace gdzie zarobki sięgają zenitu niż wylewać swoje żale na stronie, bo tylko tyle potraficie a jak przyjdzie co do czego to głowa w dół i "tak panie ( usunięte przez administratora )e,już już się robi..". Żenujące jest to co tu wypisujecie nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z waszej głupoty. Zastanówcie się trochę nad sobą ,dojdźcie do jakiś wniosków nikt przecież was na siłę tam nie trzyma.
2
młody 2017-02-25 16:43
Witam Panią może pani przyblżyć jakieś przykłady wynagrodzenia na lini produkcyjnej
2
ja 2017-02-25 17:10
Szukamy caly czas.. A jak znajdziemy to znikniemy :)pozdrawiam
3
ONA 2017-02-25 17:39
Powodzenia. Polecam poczytać ziemniaczane żale o innych pracodawcach.
2
BBBBBB 2017-02-25 20:26
Dobrze napisałaś jak się komuś nie podoba to niech się zwolni a nie robi sabotażu,jeśli coś sobą prezentuje to chętnie go przejmie konkurencja tak jak mnie ,DLA NAPRAWDĘ SZUKAJĄCYCH PRACY OKNOPLUS ODRADZAM POLECAM Oknoplast lepsze pieniądze,normalna atmosfera,dobry social.
6
janosik 2017-02-25 20:59
Tu nie chodzi o żale o innych pracodawcach tu chodzi o naszą firmę OknoMinus gdzie pracujemy od kilkunastu dni-miesięcy-lat i nie godzimy się na takie traktowanie a gdzie mamy się wyżalić jak nie na forum ogólnym przecież wszyscy nad nami mają ( usunięte przez administratora ) każdy dba aby jemu kasa się zgadzała i fałszywie się uśmiecha i wmawia że będzie lepiej ODRADZAM TĄ FIRMĘ pomimo iż tu jeszcze pracuję.
6
pracujacy 2017-02-25 21:06
100 % prawdy w tej calej smutnej prawdzie. Liczę ze ktos w końcu uslyszy nasz niemy krzyk. Zrozumie ze to my tworzymy firme a nie jeden uzdrowiciel.
8
3 miesiace tam jestem 2017-02-26 20:17
Święta prawda! Brawo Bolek. Pozytywne komentarze sa produkowane na zlecenie uzdrowiciela. Pewnie jedna lub dwie z nich otrzymaly polecenie sluzbowe zeby produkowac ta scieme. Ciemność widzę. W każdym razie konwersacja dzieki temu jest podtrzymana. Dobra robota drogie panie. A jutro " panie dyrektorze meldujemy wykonanie zadania".haha
5
Luis 2017-02-26 22:05
Widzę tu jakiś święty gniew na firmę a trochę szkoda bo jak ktoś daję okazję na zarobek i możliwość zarobku to powinno się to doceniać a nie truć jakim to się jest smutnym i nie zadowolonym z posady, ale z drugiej strony widać jak nas traktują ci z biura po komentarzach... Polecam obu stronom Znaleźć lepsze hobby
trewor 2017-03-06 11:13
Nie pracowałem w tej firmie, byłem tylko na rozmowie. Ale wiem że nie tylko po studiach można dużo zarabiać, czasem jest tak że ludzie zaczynają od zawodówek a kończą na studiach, ale mają "fach" w ręku.
Ale też chyba zapomnieliscie że ludzi z dużym doswiadczeniem się dobrze opłaca bo to oni budują podstawę firmy mimo że są pracownikami fizycznymi. Bo tak się składa że gdyby nie było tych ludzi
na chali to ciebie koleżanko i reszty zarządu też by nie było. Bo to oni na was pracują a nie na odwrót i to powiniscie szanować. Na koniec w stabilnych firmach nie ma takiej rotacji, jest dobra płaca i ludzie nie wypisują po blogach.
7
robotnik 2017-03-07 10:16
W czwartek mam rozmowę opłaca się w ogóle przyjechać ? jak wygląda wypłata dla nowego ? jak z godzinami pracy są jakieś zmiany czy coś?
Robot 2017-03-28 17:55
Wszystkich dobrych niezadowolonych pracowników firmy oknoplus zapraszam do oknoplastu. U nas tez podobnie ale lepsza kasa.
2
Grażyna 2017-04-19 17:14
Jakim cudem jak ostatnio patrzyłem było 140 opini a teraz koło 40? Ludzie po to są takie fora by pomóc podjąć decyzję przyszłym pracownikom czy chcą pracować w danej firmie, opinie powinny być też negatywne
7
ariel 2017-05-17 18:41
ja byłem na rozmowie i wywniaskowałem ze nie przyjmuja do pracy ludzi .na rozmowie sie okazało ze bajere kierownik puszcza i babka tez.
2
zastraszony 2017-06-03 16:50
Niestety to co było prawdą zostało usunięte a teraz wzywają na Policję celem złożenia wyjaśnień czemu dokonywaliśmy wpisów negatywnych wobec OknoPlusa jaki pracodawca takie wpisy ludzie niezadowolenie okazywali na forum a Prezes uznał to za szkodzenie firmie i zgłosił sprawę na policje to poco takie portale ?
4
Zostaw swoją opinię o P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.