Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Pracowałeś w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ten ktos 2 - 2014-07-09 14:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jako dawna osoba z wew nie polecam tej firmy do współpracy, (usunięte przez administratora) dziwi mnie fakt ze jeszcze ktos u nich jezdzi
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-07-10 19:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam nadzieję, że jest tu ktoś z firmy bo oferta pracy na przedstawiciela na Waszej stronie nie działa. Nie otwiiera sie nic.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-07-11 11:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam przed Du..d.a Tran..sp chcieli mnie wykiwać na grubą kasę. Dałem sprawę do kancelari prawnej numer znalazłem kiedyś tu na forum ale pokasowali tel to( usunięte przez administratora )Sporo odzyskałem. Ostatnio też mnie skasowali, ale przestrzegam wszystkich...
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-07-11 16:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Banan - 2014-07-11 11:22:57]:
przeczytałem najważniejsze i ostatnie komentarze dotyczące tej firmy, ale po pierwsze ja nie daję się kantować, po drugie, w wielu firmach jest podobnie :/
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-07-14 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6-10k z wynajmowaną naczepą weźmiesz zależy ile km zrobisz. Pamietaj żeby uważnie przeczytać umowę i brać zlecenia jak dzwonią do Ciebie bo inaczej będziesz narzekał jak reszta tutaj ze kary dostali i jestes na minusie
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-15 18:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
o to sie nie martwie jestem dosc skrupulatnym czlowiekiem. bardziej mnie zastanawia jedna kwestia czy mozna sie szybko wypalic, bo taka praca męczy okrutnie. jak dlugo siedzą u Was chłopaki średnio?
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2014-07-15 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie - przewoźnicy. Jeżeli nie chcecie iść pod most, to przestrzegam przed zawieraniem umowy z firmą DUDA. Ja mam już sprawę w sądzie i nie jestem jedynym, którego oszukali na dużą kasę. Zresztą - wpisani są do KRD, to o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-16 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naiwny - 2014-07-15 19:31:16]:
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-24 08:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety ale na tym forum wiekszosc negatywnych opinii jest szybko usuwana ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-07-26 17:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ).Płatności po42 dniach(trzeba się upominać) Frachty z Polski jeszcze jako tako ale zagranicą beznadzieja.na przykład z Francji do Niemiec ze stalą 0,52Euro.Jak ktoś chce podpisać umowę to tylko w obecności swojego prawnika(KARY TYLKO DLA CIBIE)
zdjecie uzytkownika
Global Inkaso - 2014-07-31 11:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOŚWIADCZENIE W WINDYKACJI TEJ FIRMY !!


Global Inkaso oferuje szybką, tanią i skuteczną windykację należności na każdym etapie sprawy. Specjalizujemy się w windykacji w branży transportowej!! Profesjonalnie reprezentujemy Klienta zarówno w postępowaniu polubownym, postępowaniu sądowym, jak również w postępowaniu egzekucyjnym.! Posiadamy szereg wypracowanych metod działania w zależności od stopnia trudności powierzonych spraw W celu zapewnienia jak najwyższej skuteczności windykacji wierzytelności, dostosowujemy strategię działania do określonego rodzaju spraw, jak i oczekiwań Klienta. Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, a wynagrodzenie prowizyjne należne jest wyłącznie od wyegzekwowanej kwoty (succes fee). Zapraszamy do kontaktu: Global Inkaso ul. Ostrowskiego 30 lok. 304 53-254 Wrocław tel.: +48 71 79 66 000 kom.: +48 608 691 334 e-mail: kontakt@globalinkaso.pl www.globalinkaso.pl
zdjecie uzytkownika
spontan - 2014-08-01 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, a raczej odradzam!!!!!!!!!!!!!
nie płacą!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
Anulka - 2014-08-09 18:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś sam - 2014-06-03 22:17:05]:
Tak pracowałem i Zostałem wyrolowany do tej pory nie wypłacili mi pieniędzy za wykonaną pracę Położyli moją firmę na łopatki i do dziś dnia nie widzę kasy .( usunięte przez administratora ) z góry nastawieni na to że ci nie wypłacą . Moja propozycja wszyscy poszkodowani może byśmy zebrali się wszyscy i postawili im zarzuty w sądzie
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-08-13 17:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przedstawiciel - 2014-07-11 16:25:12]:
Banan mogę prosić o nr tel do Ciebie ? Też zostałem oszukany przez D.ude .Jeśli możesz pomóc to proszę napisz swój nr na niusia0204@wp.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-08-13 18:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anulka - 2014-08-09 18:18:30]:
Anulka jak możesz to napisz mi swój nr tel na niusia0204@wp.pl
Mam podobny problem z D.uda .Musimy się zjednoczyć!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
zdjecie uzytkownika
Global Inkaso - 2014-08-19 12:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE DOSTAŁEŚ PIENIĘDZY ZA SWOJĄ PRACĘ? USŁUGĘ?


Global Inkaso oferuje szybką, tanią i skuteczną windykację należności na każdym etapie sprawy. Specjalizujemy się w windykacji w branży transportowej!! Profesjonalnie reprezentujemy Klienta zarówno w postępowaniu polubownym, postępowaniu sądowym, jak również w postępowaniu egzekucyjnym.! Posiadamy szereg wypracowanych metod działania w zależności od stopnia trudności powierzonych spraw W celu zapewnienia jak najwyższej skuteczności windykacji wierzytelności, dostosowujemy strategię działania do określonego rodzaju spraw, jak i oczekiwań Klienta. Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, a wynagrodzenie prowizyjne należne jest wyłącznie od wyegzekwowanej kwoty (succes fee). Zapraszamy do kontaktu: Global Inkaso ul. Ostrowskiego 30 lok. 304 53-254 Wrocław tel.: +48 71 79 66 000 kom.: +48 608 691 334 e-mail: kontakt@globalinkaso.pl www.globalinkaso.pl
zdjecie uzytkownika
blondi - 2014-08-21 16:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30]:
@zainteresowany: masz jakie kolwiek informacje? Bo ja mam podobną zagwostkę. Szukam pracy jako handlowiec, a widzę na stronie Dudy fajną ofertkę na handlowca stacjonarnego na Katowice. Tylko mam jedną wątpliwość, bo szukałam ofert po słowie "Handlowiec", a nigdy nic nie miałam do czynienia z autami. Sprzedawałam do tej pory elektroniczne papierosy i wózki dla niepełnosprawnych, ale oprócz talentudo sprzedaży to raczej nie wiele mam wspólnego z tym, czym się trzeba zajmować. Chociaż nie ukrywam, korcą mnie te rzeczy, które są zapewnione pracownikowi tej ofercie pracy. Napiszcie jak wiecie, czy baba na pokładzie bez dużej wiedzy o tej branży może dać sobie radę, może pracują u Was inne kobitki? :)
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-08-28 16:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po prostu płaca jak chcą maja ochotę to płaca nie to nie płacą telefonu do nikogo nie dostaniesz a jak się już gdzieś dodzwonisz to zawsze sprawdzają taki rozwój firmy opłacony jest klęskami innych. wiadomo ze pieniądze odzyskasz ale kiedy. a jak pzestaniesz jezdzic kara jest w uowie 50tys wiec jak nie placa i tak musisz jezdzic takie cuda tylko w Polsce. poza tym sa w KRD. odradzam firme która zeruje na małych pzewoznikach. nie wspułpracuja z żadna duza firma. ponownie odradzam i pzestrzegam
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-08-28 22:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby inni się nie dali wykiwać… Przestrzegam przed (usunięte przez administratora) chcieli mnie wykiwać na grubą kasę. Dałem sprawę do kancelarii prawnej numer znalazłem kiedyś tu na forum ale pokasowali tel to (usunięte przez administratora). Sporo odzyskałem. Pewnie skasują moją opinie ale uważajcie na nich
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-30 03:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
zdjecie uzytkownika
niedajsieoszustowi - 2014-09-01 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestrzegam przed oszustem dudom chciał ukraść mi 60000 tys nazwane obciążeniem nie udało sie oszustowi zgłosiłem do prokuratury to odstąpił od obciążenia jest już KR D
zdjecie uzytkownika
kielce22222 - 2014-09-01 22:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duda bankrutuje pozytywnie piszą jego spedytorży
zdjecie uzytkownika
kielce22222 - 2014-09-01 22:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duda bankrutuje pozytywnie piszą jego spedytorży
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-09-02 13:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmienili nazwę pzewoznicy jerzdzą pod bankrutem a orange to nowa jakość kpina
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski