logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Katowice

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

pytanie 2014-07-16 09:58:42
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zainteresowany 2014-08-15 20:27:30
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
1
blondi 2014-08-21 16:24:30
@zainteresowany: masz jakie kolwiek informacje? Bo ja mam podobną zagwostkę. Szukam pracy jako handlowiec, a widzę na stronie Dudy fajną ofertkę na handlowca stacjonarnego na Katowice. Tylko mam jedną wątpliwość, bo szukałam ofert po słowie "Handlowiec", a nigdy nic nie miałam do czynienia z autami. Sprzedawałam do tej pory elektroniczne papierosy i wózki dla niepełnosprawnych, ale oprócz talentudo sprzedaży to raczej nie wiele mam wspólnego z tym, czym się trzeba zajmować. Chociaż nie ukrywam, korcą mnie te rzeczy, które są zapewnione pracownikowi tej ofercie pracy. Napiszcie jak wiecie, czy baba na pokładzie bez dużej wiedzy o tej branży może dać sobie radę, może pracują u Was inne kobitki? :)
xyz 2014-08-30 03:29:07
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
1
romek 2014-09-04 18:33:03
@roki to jak teraz Ci przewoźnicy jeżdżą konkretnie, masz na ten temat informacje jakieś? ja nic nie wiem, żeby coś się pozmieniało u nich, moze ktoś jeszcze coś zauważył.. ale wydawało mi się, że firma się teraz bedzie rozwijała, jakieś nowe projekty, pomysły miały dojść i co z tym się stało w końcu
1
hania 2014-09-09 13:44:04
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
1
Przewoznik 2014-09-09 13:45:39
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
2
Duda ok 2014-09-09 13:50:10
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
3
tadek 2014-09-19 13:57:55
jest już tak źle, że oferują się tutaj firmy, które zajmują się szybką i tanią windykacją? naprawdę nie nie jest pozytywny objaw bynajmniej.. jedni się kłócą, że firma słaba, inni na to, że nie prawda - dajcie po prostu konkretny argument, a nie się wzajemnie przekrzykujecie na forum, to nic nie daje
1
tymek 2014-10-03 17:55:02
no a jak ktoś naprawdę miał z nimi dobre doświadczenia, po co kłamać, co to komu da, każdy wypowiada się o sobie tak naprawde, więc nie wiem czy ten komentarz nie świadczy o koledze wyżej. Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia bezpodstawne są karane i powinieneś mieć tego świaodmość, poniewaz zaakceptowałeś regulamin.
przedstawiciel 2014-10-08 12:55:24
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
2
Terry26 2014-10-17 13:16:44
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
1
janek 2014-10-20 14:15:46
no i już nie ma reklamy firm windykacyjnych.. swoją drogą to słaby pomysł, żeby tutaj takie ogłoszenia zamieszczać. Mam nadzieje, że spokojnie da się w tej firmie zarobić i nie robią problemów za dużo, jak to wygląda u szefa, jest ludzki czy nie bardzo? Czekam na wasze opinie o nich na ten temat, pozdrawiam!
zetge 2014-11-06 21:53:58
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
2
zetge 2014-11-08 10:47:19
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
4
podróżnik zbyszek 2014-11-12 19:26:49
ja czyli doświadczony kierowca z kategorią jaką chcesz chętnie podejmie pracę i to najlepiej właśnie w Duda Transport & Logistic. tylko czy teraz szukają kierowców i gdzie mogę się dowiedzieć więcej na ten temat? najbardziej zalezy mi oczywiście na wysokich pieniążkach i dobrze skonstruowanej umowie żeby potem niespodzianek nie było
2
Adud 2014-11-27 01:27:52
Dlaczego sugerujecie, że nie wypłacają należności? Przecież jest to zagwarantowane w umie którą się podpisuje z pracodawcą. Z nie wiadomych przyczyn taki stan rzeczy jest obecny, ale czy naprawdę da się narzekać aż tyle na tego pracodawcę? Zastanawiające jest tylko to, kiedy te pani pozwzlałaąby zamieszkać, a wciąż jestem.....
2
ronin53 2014-12-11 14:22:29
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
13
były pracownik 2015-01-19 09:52:55
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
3
danwoz 2015-03-16 10:35:36
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
3
Witek 2015-04-11 06:25:01
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
7
Jola 2015-04-12 09:43:34
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
4
Jola 2015-04-12 09:45:04
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
5
madmax 2015-04-23 20:39:54
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
lelek 2015-06-11 09:50:45
Polecam firmę jako pracownik. Fajni współpracownicy, wypłaty zawsze na czas.
alka 2015-06-18 08:28:34
W dziale handlowym pracuje się super. Można zdobyc ciekawe doświadczenia. Najwazniejsze jest to, że kasa na czas i płacone tyle, na ile sie rzeczywiście umawiało. Dostałam tel i laptopa do pracy, ja trzeba bylo wyjechać do klienta, to bez problemu dają auto służbowe. Super współpraca z chłopakami ze spedycji.
magicz 2015-07-22 20:53:56
Wiadomo w dziale handlowym jakoś bardzo nie jest, grunt to robić swoje a pieniądze wpadają, nie rozumiem za bardzo czemu niektórzy mają jakieś niesmaczki co do firmy. Ja osobiście nie spotkałem się z żadnymi nieprzyjemnościami na terenie firmy, może dlatego też mam tylko pozytywne zdanie na ich temat.
Daniel 2015-09-04 12:07:11
Wydaje mi się, że firma obrywa niektórymi komentarzami, bo to kwestia tego, jakie człowiek ma podejście do pracy czy samego pracodawcy. Nie da się chyba jasno powiedzieć, że firma jest dobra, albo zła @magicz. Ciebie nie spotkało tam nic złego, ale może kto inny miał jakieś nieprzyjemności, po prostu.
B3 2015-09-10 13:16:19
BCUBE TRANSPORT Sp. z o. o. (Sosnowiec)
zatrudni kierowców i spedytorów
kontakt pod
( usunięte przez administratora )
Tj 2015-09-15 22:31:55
Nie polecam
1
okm 2015-10-04 15:43:59
no ja kiedyś widziałem że potrzebowali w firmie Duda Transport & Spedition osób na stanowisko spedytora międzynarodowego, pracownika działu handlowego, doradcy klienta indywidualnego i konsultanta telefonicznego w Katowicach, chciałem u nich aplikować do firmy ale jak czytam te wasze komentarze to zaczynam mieć wątpliwości
mila 2015-11-03 18:50:31
ty @okm az tak nie powinienes brac pod uwage tylko komentarzy. wiec ze kazdy moze roznie pisac, a rzeczywistosc moze byc inna. ja tam mimo wszystko chce sprobowac, akurat poszukuja osob na stanowiska handlowca stacjonarnego. przekonuej mnie to ze za prace oferuja podstawe + premie + prowizje. a nie w kazdej firmie mozna sie z tym spotkac zas w Duda Transport & Spedition jak najbardziej.
raf 2015-11-05 17:28:02
a gdzie maja teraz baze bo od jakiegos czasu plac przy dk79 pusty
lolek 2015-11-19 14:05:11
Baza na Roździeńskiego 188b w Ktowicach
pestek 2015-12-03 17:29:39
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.
RSA 2016-01-25 17:09:15
Znam ten sam przypadek u znajomego...Z daleka od DuDy!
7
Roi 2016-02-12 15:33:05
Ale jaki masz znowu problem, bo ja nie do końca ogarniam @przewoźnik i chciałbym zrozumieć Twoją sytuację, możesz mi to zdradzić? Będę bardzo wdzięczny
Roi 2016-03-15 21:10:21
No dla klienta musi być mocno wzorowo, nie jest to chyba powód do zaskoczeń, ja tam uważam, że jest to raczej dobra zabawa, znacz praca, dobrze prowadzona
edel 2016-03-18 12:10:27
widzę, że coś jest na rzeczy @obecnypodwykonawca..ale ciekawi mnie jaką masz umowę bo jeśli o pracę to jesteś na wygranej pozycji, trzeba walczyć o swoje
close 2016-03-21 13:38:52
hmm mnie np. @obecny podwykonawca dochodzą słuchy, że naprawdę dobrze się u nich pracuje i właśnie chciałem ciebie zapytać, skoro tam pracujesz, czy nie szykują się jakieś nowe przyjęcia
tomj 2016-04-04 20:47:25
same pozytywy nic negatywnego dziwne
1
romek 2016-04-05 15:03:18
hej! a co powiecie na oferte pracy od nich jako Doradca Klienta Indywidualnego? bo zdaje się warunki mają dobre, tylko, ze stawki są nadal nieznane z tego co widze.
dalon 2016-05-06 16:09:27
Nie wiem czy jest taka potrzeba, może wszystko się wyjaśni, firma przecież dobra, jest umowa o pracę.
amen 2016-06-16 10:22:55
kochani różne rzeczy nieciekawe się o tej firmie słyszy, ja im nie ufam, wierze w renomę i prestiż tej firmy - czy w takim razie oni nadal szukają pracowników działu handlowego? nie mogę w necie rekrutacji znaleźć
heyo 2016-07-26 08:21:53
Firma się rozwija na okradaniu podwykonawców i niewypłacaniu pieniędzy za wykonane frachty. Czy jest w Polsce przewoźnik, który dostał od nich choćby złotówkę, za wykonana pracę?
heyo 2016-07-26 08:22:52
Firma się rozwija na okradaniu podwykonawców i niewypłacaniu pieniędzy za wykonane frachty. Czy jest w Polsce przewoźnik, który dostał od nich choćby złotówkę, za wykonana pracę?
darek 2016-07-26 08:25:38
Moźe ty jesteś zadowolona, ale oszukani przewoźnicy nie.
darek 2016-07-26 08:27:58
Nie pakuj się w to, bo i tak nie zobaczysz pieniędzy za kursy.
jarko35 2016-07-26 08:37:15
Pracownicy od Dudy odchodzą bo nie mogą patrzec na tysiące oszukanych przewoźników. I tak to skasują, ale moźe kilka osob to przeczyta. Praca tam polega na odbieraniu telefonów od oszukanych podwykonawców i spychaniu rozmowy do pani koordynator, której telefon zawsze pozostaje nie odebrany, bo w rzeczywistości taki pracownik nie istnieje. Dziecinada!!!!
okm 2016-07-26 17:21:27
ja tam uwaxam ze najlepiej to jest sie przekonac samemu jak jest nie ma co tak do konca sie sugerowac opioniami innych bo wiaodmo kazdy moze miec swoje zdanie
Zostaw swoją opinię o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC