Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Pracowałeś w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-15 18:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
o to sie nie martwie jestem dosc skrupulatnym czlowiekiem. bardziej mnie zastanawia jedna kwestia czy mozna sie szybko wypalic, bo taka praca męczy okrutnie. jak dlugo siedzą u Was chłopaki średnio?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-16 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
zdjecie uzytkownika
blondi - 2014-08-21 16:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30]:
@zainteresowany: masz jakie kolwiek informacje? Bo ja mam podobną zagwostkę. Szukam pracy jako handlowiec, a widzę na stronie Dudy fajną ofertkę na handlowca stacjonarnego na Katowice. Tylko mam jedną wątpliwość, bo szukałam ofert po słowie "Handlowiec", a nigdy nic nie miałam do czynienia z autami. Sprzedawałam do tej pory elektroniczne papierosy i wózki dla niepełnosprawnych, ale oprócz talentudo sprzedaży to raczej nie wiele mam wspólnego z tym, czym się trzeba zajmować. Chociaż nie ukrywam, korcą mnie te rzeczy, które są zapewnione pracownikowi tej ofercie pracy. Napiszcie jak wiecie, czy baba na pokładzie bez dużej wiedzy o tej branży może dać sobie radę, może pracują u Was inne kobitki? :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-30 03:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-04 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@roki to jak teraz Ci przewoźnicy jeżdżą konkretnie, masz na ten temat informacje jakieś? ja nic nie wiem, żeby coś się pozmieniało u nich, moze ktoś jeszcze coś zauważył.. ale wydawało mi się, że firma się teraz bedzie rozwijała, jakieś nowe projekty, pomysły miały dojść i co z tym się stało w końcu
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-09 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
zdjecie uzytkownika
Duda ok - 2014-09-09 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-19 13:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest już tak źle, że oferują się tutaj firmy, które zajmują się szybką i tanią windykacją? naprawdę nie nie jest pozytywny objaw bynajmniej.. jedni się kłócą, że firma słaba, inni na to, że nie prawda - dajcie po prostu konkretny argument, a nie się wzajemnie przekrzykujecie na forum, to nic nie daje
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-03 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a jak ktoś naprawdę miał z nimi dobre doświadczenia, po co kłamać, co to komu da, każdy wypowiada się o sobie tak naprawde, więc nie wiem czy ten komentarz nie świadczy o koledze wyżej. Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia bezpodstawne są karane i powinieneś mieć tego świaodmość, poniewaz zaakceptowałeś regulamin.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Terry26 - 2014-10-17 13:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-20 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i już nie ma reklamy firm windykacyjnych.. swoją drogą to słaby pomysł, żeby tutaj takie ogłoszenia zamieszczać. Mam nadzieje, że spokojnie da się w tej firmie zarobić i nie robią problemów za dużo, jak to wygląda u szefa, jest ludzki czy nie bardzo? Czekam na wasze opinie o nich na ten temat, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-06 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Duda ok - 2014-09-09 13:50:10]:
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-08 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
podróżnik zbyszek - 2014-11-12 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja czyli doświadczony kierowca z kategorią jaką chcesz chętnie podejmie pracę i to najlepiej właśnie w Duda Transport & Logistic. tylko czy teraz szukają kierowców i gdzie mogę się dowiedzieć więcej na ten temat? najbardziej zalezy mi oczywiście na wysokich pieniążkach i dobrze skonstruowanej umowie żeby potem niespodzianek nie było
zdjecie uzytkownika
Adud - 2014-11-27 01:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego sugerujecie, że nie wypłacają należności? Przecież jest to zagwarantowane w umie którą się podpisuje z pracodawcą. Z nie wiadomych przyczyn taki stan rzeczy jest obecny, ale czy naprawdę da się narzekać aż tyle na tego pracodawcę? Zastanawiające jest tylko to, kiedy te pani pozwzlałaąby zamieszkać, a wciąż jestem.....
zdjecie uzytkownika
ronin53 - 2014-12-11 14:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-19 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24]:
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
zdjecie uzytkownika
danwoz - 2015-03-16 10:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Witek - 2015-04-11 06:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-04-12 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-04-12 09:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
zdjecie uzytkownika
madmax - 2015-04-23 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ronin53 - 2014-12-11 14:22:29]:
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-06-11 09:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę jako pracownik. Fajni współpracownicy, wypłaty zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-06-18 08:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dziale handlowym pracuje się super. Można zdobyc ciekawe doświadczenia. Najwazniejsze jest to, że kasa na czas i płacone tyle, na ile sie rzeczywiście umawiało. Dostałam tel i laptopa do pracy, ja trzeba bylo wyjechać do klienta, to bez problemu dają auto służbowe. Super współpraca z chłopakami ze spedycji.
zdjecie uzytkownika
magicz - 2015-07-22 20:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo w dziale handlowym jakoś bardzo nie jest, grunt to robić swoje a pieniądze wpadają, nie rozumiem za bardzo czemu niektórzy mają jakieś niesmaczki co do firmy. Ja osobiście nie spotkałem się z żadnymi nieprzyjemnościami na terenie firmy, może dlatego też mam tylko pozytywne zdanie na ich temat.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-09-04 12:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że firma obrywa niektórymi komentarzami, bo to kwestia tego, jakie człowiek ma podejście do pracy czy samego pracodawcy. Nie da się chyba jasno powiedzieć, że firma jest dobra, albo zła @magicz. Ciebie nie spotkało tam nic złego, ale może kto inny miał jakieś nieprzyjemności, po prostu.
zdjecie uzytkownika
B3 - 2015-09-10 13:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BCUBE TRANSPORT Sp. z o. o. (Sosnowiec)
zatrudni kierowców i spedytorów
kontakt pod
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Tj - 2015-09-15 22:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
okm - 2015-10-04 15:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja kiedyś widziałem że potrzebowali w firmie Duda Transport & Spedition osób na stanowisko spedytora międzynarodowego, pracownika działu handlowego, doradcy klienta indywidualnego i konsultanta telefonicznego w Katowicach, chciałem u nich aplikować do firmy ale jak czytam te wasze komentarze to zaczynam mieć wątpliwości
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-11-03 18:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty @okm az tak nie powinienes brac pod uwage tylko komentarzy. wiec ze kazdy moze roznie pisac, a rzeczywistosc moze byc inna. ja tam mimo wszystko chce sprobowac, akurat poszukuja osob na stanowiska handlowca stacjonarnego. przekonuej mnie to ze za prace oferuja podstawe + premie + prowizje. a nie w kazdej firmie mozna sie z tym spotkac zas w Duda Transport & Spedition jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
raf - 2015-11-05 17:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie maja teraz baze bo od jakiegos czasu plac przy dk79 pusty
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-11-19 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baza na Roździeńskiego 188b w Ktowicach
zdjecie uzytkownika
pestek - 2015-12-03 17:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
RSA - 2016-01-25 17:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Znam ten sam przypadek u znajomego...Z daleka od DuDy!
zdjecie uzytkownika
Roi - 2016-02-12 15:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jaki masz znowu problem, bo ja nie do końca ogarniam @przewoźnik i chciałbym zrozumieć Twoją sytuację, możesz mi to zdradzić? Będę bardzo wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Roi - 2016-03-15 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dla klienta musi być mocno wzorowo, nie jest to chyba powód do zaskoczeń, ja tam uważam, że jest to raczej dobra zabawa, znacz praca, dobrze prowadzona
zdjecie uzytkownika
edel - 2016-03-18 12:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że coś jest na rzeczy @obecnypodwykonawca..ale ciekawi mnie jaką masz umowę bo jeśli o pracę to jesteś na wygranej pozycji, trzeba walczyć o swoje
zdjecie uzytkownika
close - 2016-03-21 13:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm mnie np. @obecny podwykonawca dochodzą słuchy, że naprawdę dobrze się u nich pracuje i właśnie chciałem ciebie zapytać, skoro tam pracujesz, czy nie szykują się jakieś nowe przyjęcia
zdjecie uzytkownika
tomj - 2016-04-04 20:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same pozytywy nic negatywnego dziwne
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-04-05 15:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a co powiecie na oferte pracy od nich jako Doradca Klienta Indywidualnego? bo zdaje się warunki mają dobre, tylko, ze stawki są nadal nieznane z tego co widze.
zdjecie uzytkownika
dalon - 2016-05-06 16:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy jest taka potrzeba, może wszystko się wyjaśni, firma przecież dobra, jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
miller - 2016-05-06 18:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalon, skąd Ty się urwałeś człowieku? Firma, w której pracujesz oszukuje przewożników na setki tysięcy zl, a ty twierdzisz, że sie się wszystko wyjaśni????
Oprócz zgłoszenia na Policję zgłoszę również sprawę do wojewody i ministra transportu, ktoś musi ukrócić oszustwa amber transport & logistic.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2016-05-14 18:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukuja przewożników na grube tysiące i dalej się śmieją.
zdjecie uzytkownika
miller - 2016-05-15 15:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA 8 SPÓŁEK DUDY: ORANGE KRS376908,DG INWEST 459873,SCHNAIDER 592917,DTL 380107,PKS24 593993,AKADEMIA TRANSPORTU 494843,TRUCK CENTER 379310,DTL 310269( to nie pomyłka są 2 spółki o tej samej nazwie) DUDA sławomir we wszystkich spółkach jest udziałowcem, prezesami są słupy, które odpowiadają prywatnym majątkiem w przypadku niewypłacalności spółki, min: Wioletta Pawlik-naganiacz przewożników w firmach DTL dawniej DUDA, ORANGE, LKW FRIDRICH itd. Snopek Piotr, który ma 1% udziałów w kilku spółkach i jest również prezesem zarządu.
zdjecie uzytkownika
Agga - 2016-05-19 19:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Duda w charakterze spedytora. Praca w porządku, zarobki też, najwiecej problemów miałam z informacjami od przewożników, którym nie płacono za frachty. Dlatego się zwolniłam, codziennie ktos dzwonił z pytanim kiedy firma zapłaci?
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2016-05-24 06:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zetge - 2014-11-08 10:47:19]:
Wystarczy zajrzeć do KRD. Mają wpisów na 500 tys. Sama czekam na płatność przeterminowanych faktur na pokaźną sumę. Gdybyśmy zajmowali się tylko transportem pewnie już położyliby mi firmę. Bez sądu chyba się nie obejdzie...
zdjecie uzytkownika
kolejny naiwny - 2016-05-24 06:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-01-19 09:52:55]:
Haczyk w tym, że nie płacą ani po 9 ani po 45 dniach. Wpisy do KRD też mają gdzieś. Potem włóczysz się po sądach żeby odzyskać swoją kasę o ile Cię na to stać. Jeśli nie to po prostu Ty plajtujesz a oni mają czysty zysk

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert