Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Pracowałeś w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-16 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-24 08:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety ale na tym forum wiekszosc negatywnych opinii jest szybko usuwana ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
spontan - 2014-08-01 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, a raczej odradzam!!!!!!!!!!!!!
nie płacą!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
zdjecie uzytkownika
blondi - 2014-08-21 16:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30]:
@zainteresowany: masz jakie kolwiek informacje? Bo ja mam podobną zagwostkę. Szukam pracy jako handlowiec, a widzę na stronie Dudy fajną ofertkę na handlowca stacjonarnego na Katowice. Tylko mam jedną wątpliwość, bo szukałam ofert po słowie "Handlowiec", a nigdy nic nie miałam do czynienia z autami. Sprzedawałam do tej pory elektroniczne papierosy i wózki dla niepełnosprawnych, ale oprócz talentudo sprzedaży to raczej nie wiele mam wspólnego z tym, czym się trzeba zajmować. Chociaż nie ukrywam, korcą mnie te rzeczy, które są zapewnione pracownikowi tej ofercie pracy. Napiszcie jak wiecie, czy baba na pokładzie bez dużej wiedzy o tej branży może dać sobie radę, może pracują u Was inne kobitki? :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-30 03:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-04 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roki to jak teraz Ci przewoźnicy jeżdżą konkretnie, masz na ten temat informacje jakieś? ja nic nie wiem, żeby coś się pozmieniało u nich, moze ktoś jeszcze coś zauważył.. ale wydawało mi się, że firma się teraz bedzie rozwijała, jakieś nowe projekty, pomysły miały dojść i co z tym się stało w końcu
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-09 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
zdjecie uzytkownika
Duda ok - 2014-09-09 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
zdjecie uzytkownika
Generał - 2014-09-10 07:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam !!!!!!!! ( usunięte przez administratora ) Ogólnie Lipa !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Generał - 2014-09-10 07:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39]:
Jest to nieprawda!!!!!!Co jesteś znajomym właściciela ?!
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-19 13:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest już tak źle, że oferują się tutaj firmy, które zajmują się szybką i tanią windykacją? naprawdę nie nie jest pozytywny objaw bynajmniej.. jedni się kłócą, że firma słaba, inni na to, że nie prawda - dajcie po prostu konkretny argument, a nie się wzajemnie przekrzykujecie na forum, to nic nie daje
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-03 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a jak ktoś naprawdę miał z nimi dobre doświadczenia, po co kłamać, co to komu da, każdy wypowiada się o sobie tak naprawde, więc nie wiem czy ten komentarz nie świadczy o koledze wyżej. Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia bezpodstawne są karane i powinieneś mieć tego świaodmość, poniewaz zaakceptowałeś regulamin.
zdjecie uzytkownika
artu - 2014-10-04 20:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
Nie bądź taki pewien, że innym wlepiają kary, a tobie nie, bo jesteś zawsze w porządku. Ty może i jesteś, ale oni mają taką strategię, żeby każdego, wcześniej czy później, uszczęśliwić ogromnymi karami. Taki mają sposób na dodatkowe dochody. I będziesz się cieszył, jak obstąpią od wyliczonych kar, a "tylko" nie zapłacą ci za kilka miesięcy pracy. Oby cię to nie spotkało. Ja kogoś takiego, kto rozstałby się z nimi w normalny sposób (czytaj bez ugody, na mocy której traci swoje pieniądze) nie spotkałem.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Terry26 - 2014-10-17 13:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-20 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i już nie ma reklamy firm windykacyjnych.. swoją drogą to słaby pomysł, żeby tutaj takie ogłoszenia zamieszczać. Mam nadzieje, że spokojnie da się w tej firmie zarobić i nie robią problemów za dużo, jak to wygląda u szefa, jest ludzki czy nie bardzo? Czekam na wasze opinie o nich na ten temat, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-06 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Duda ok - 2014-09-09 13:50:10]:
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-08 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
podróżnik zbyszek - 2014-11-12 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czyli doświadczony kierowca z kategorią jaką chcesz chętnie podejmie pracę i to najlepiej właśnie w Duda Transport & Logistic. tylko czy teraz szukają kierowców i gdzie mogę się dowiedzieć więcej na ten temat? najbardziej zalezy mi oczywiście na wysokich pieniążkach i dobrze skonstruowanej umowie żeby potem niespodzianek nie było
zdjecie uzytkownika
Adud - 2014-11-27 01:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego sugerujecie, że nie wypłacają należności? Przecież jest to zagwarantowane w umie którą się podpisuje z pracodawcą. Z nie wiadomych przyczyn taki stan rzeczy jest obecny, ale czy naprawdę da się narzekać aż tyle na tego pracodawcę? Zastanawiające jest tylko to, kiedy te pani pozwzlałaąby zamieszkać, a wciąż jestem.....
zdjecie uzytkownika
Molinek - 2014-12-11 08:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawdę włos jeży się na głowie na myśl o tym, że można w ten sposób podchodzić do współpracy z przewoźnikami. Nie rozumiem zupełnie systemu na którym się opierają bo on nie uwzględnia tego, że ludzie chcą być rzetelnie i uczciwie traktowani. Wydaje mi się, że w ten sposób firma długo nie pojedzie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ronin53 - 2014-12-11 14:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
zdjecie uzytkownika
ronin53 - 2014-12-11 20:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za info kolego.
Z drugiej strony trochę dziwię się kto podpisuje takie kontrakty, wygląda na to że Duda tylko twardo egzekwuje to co jest zapisane w umowie.
ps
Kiedyś miałem zacząć współpracę z G... F..... L.... i też mnóstwo kary, odszkodowań za zerwanie kontraktu itp, a w zamian żadnych zobowiązań ani gwarancji dla przewoźnika. Oczywiście obiecywali złote góry, że kary to tylko martwe zapisy których nigdy nie użyją, ale jak widać po przykładzie Dudy pilnujmy się przed podpisywaniem takich umów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DUDA TRANSPORT & LOGISTIC?
Zadaj pytanie
x