Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-04 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@roki to jak teraz Ci przewoźnicy jeżdżą konkretnie, masz na ten temat informacje jakieś? ja nic nie wiem, żeby coś się pozmieniało u nich, moze ktoś jeszcze coś zauważył.. ale wydawało mi się, że firma się teraz bedzie rozwijała, jakieś nowe projekty, pomysły miały dojść i co z tym się stało w końcu
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-09 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
zdjecie uzytkownika
Duda ok - 2014-09-09 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-19 13:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest już tak źle, że oferują się tutaj firmy, które zajmują się szybką i tanią windykacją? naprawdę nie nie jest pozytywny objaw bynajmniej.. jedni się kłócą, że firma słaba, inni na to, że nie prawda - dajcie po prostu konkretny argument, a nie się wzajemnie przekrzykujecie na forum, to nic nie daje
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-03 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a jak ktoś naprawdę miał z nimi dobre doświadczenia, po co kłamać, co to komu da, każdy wypowiada się o sobie tak naprawde, więc nie wiem czy ten komentarz nie świadczy o koledze wyżej. Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia bezpodstawne są karane i powinieneś mieć tego świaodmość, poniewaz zaakceptowałeś regulamin.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Terry26 - 2014-10-17 13:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-20 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i już nie ma reklamy firm windykacyjnych.. swoją drogą to słaby pomysł, żeby tutaj takie ogłoszenia zamieszczać. Mam nadzieje, że spokojnie da się w tej firmie zarobić i nie robią problemów za dużo, jak to wygląda u szefa, jest ludzki czy nie bardzo? Czekam na wasze opinie o nich na ten temat, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-06 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Duda ok - 2014-09-09 13:50:10]:
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-08 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
podróżnik zbyszek - 2014-11-12 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja czyli doświadczony kierowca z kategorią jaką chcesz chętnie podejmie pracę i to najlepiej właśnie w Duda Transport & Logistic. tylko czy teraz szukają kierowców i gdzie mogę się dowiedzieć więcej na ten temat? najbardziej zalezy mi oczywiście na wysokich pieniążkach i dobrze skonstruowanej umowie żeby potem niespodzianek nie było
zdjecie uzytkownika
Adud - 2014-11-27 01:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego sugerujecie, że nie wypłacają należności? Przecież jest to zagwarantowane w umie którą się podpisuje z pracodawcą. Z nie wiadomych przyczyn taki stan rzeczy jest obecny, ale czy naprawdę da się narzekać aż tyle na tego pracodawcę? Zastanawiające jest tylko to, kiedy te pani pozwzlałaąby zamieszkać, a wciąż jestem.....
zdjecie uzytkownika
ronin53 - 2014-12-11 14:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-19 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24]:
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
zdjecie uzytkownika
danwoz - 2015-03-16 10:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Witek - 2015-04-11 06:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-04-12 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-04-12 09:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-23 20:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
madmax - 2015-04-23 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ronin53 - 2014-12-11 14:22:29]:
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-06-11 09:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę jako pracownik. Fajni współpracownicy, wypłaty zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-06-18 08:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dziale handlowym pracuje się super. Można zdobyc ciekawe doświadczenia. Najwazniejsze jest to, że kasa na czas i płacone tyle, na ile sie rzeczywiście umawiało. Dostałam tel i laptopa do pracy, ja trzeba bylo wyjechać do klienta, to bez problemu dają auto służbowe. Super współpraca z chłopakami ze spedycji.
zdjecie uzytkownika
magicz - 2015-07-22 20:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo w dziale handlowym jakoś bardzo nie jest, grunt to robić swoje a pieniądze wpadają, nie rozumiem za bardzo czemu niektórzy mają jakieś niesmaczki co do firmy. Ja osobiście nie spotkałem się z żadnymi nieprzyjemnościami na terenie firmy, może dlatego też mam tylko pozytywne zdanie na ich temat.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 18:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
TomaszJ - 2015-09-03 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
TomaszJ - 2015-09-03 18:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DUDA TRANSPORT & LOGISTIC?
Zadaj pytanie
alert