brak logo

Hassa i Jagodziński

Katowice

Opinie o Hassa i Jagodziński

były pracownik 2010-06-10 15:19:16
JESTEM ZDZIWIONY JAKO BYŁY PRACOWNIK FIRMY H&J TAKIMI OPINIAMI.PRACOWAŁEM KILKA MIESIĘCY(NIESTETY) ODSZEDŁEM Z UWAGI NA CHOROBĘ ALE NIC ZŁEGO NIE MOGE POWIEDZIEC ANI NA ZAROBKI CZY TRAKTOWANIE PRZEZ PRZEŁOZONYCH.SKŁADKI OBOWIAZKOWE RÓWNIEZ ZOSTAŁY ODPROWADZONE PRAWIDŁOWO,NO BYĆ MOŻE COŚ SIĘ ZMIENIŁO W CIĄGU PARU MIESIĘCY LECZ TEN OKRES PRACY BYŁ DLA MNIE BARDZO DOBRY.
bolek 2011-09-05 14:29:35
Witam. Pracowałem tam 3 miesiące jako inżynier budowy. Pan (usunięte przez administratora) na rozmowie w sprawie pracy okłamał mnie, obiecywał złote góry i możliwość robienia uprawnień. (usunięte przez administratora). Jedno niewygodne słowo i wylatujesz - na tym opiera się ta firma.
1
Tadek 2011-09-06 12:29:52
ta starsza Pani ma uprawnienia i pieczątkę od 1976roku i pracuje w budownictwie dłużej niż Ty żyjesz na tym świecie.
bolo 2011-09-07 09:29:00
Piszę głównie do młodych inżynierów-nie dajcie się nabrać na gatkę (usunięte przez administratora) o wynikach firmy w rankingach FORBSA. Na rozmowie w sprawie pracy są obiecanki i świetlanej przyszłości i dużych możliwościach i jeszcze nie wiadomo co. Myślicie, że dlaczego regularnie poszukują inżynierów? Bo ci odchodzą regularnie-zazwyczaj po 3 miesiącach. I wszystko w tym temacie. A co do tej pani z uprawnieniami to z całym szacunkiem dla wieku jeśli po 35 latach pracy nie liczy się z tobą nikt na budowie to nie wiem czy to można nazwać jakimś osiągnięciem.
2
... 2012-01-22 08:55:38
po treści stylistycznej i językowej waszych "opinii" wnioskuję , iż normalni tam nie pracują i nigdy nie będą ... choć na "budowlańca" nie potrzebny jest żaden dyplom - nawet matura (niby inżynier piszący "gatki" - gatki człowieku masz na(usunięte przez administratora) i tyle w sprawie twojej gadki :))
1
jojo 2012-01-30 08:29:19
nie dajcie sie zwiezc tym bzdura co wam obiecuja bo z reguly to brednie tylko do lopaty ludzi potrzebuja o kursach zapomnij mozer po 5latah zinwestuja w ciebie (usunięte przez administratora) dziwny czlowiek nie da sie dojsc z nim do porozumienia a kierownik(usunięte przez administratora) sie na pracownikach co do reszty zalogi to maja pozycje wyrobione i tak sie trzymaja bo kredyt musi splacic ale z reguly w najbliszszych czasach to duzo osubz tamtad odejdzie moze wtedy sie cos zmieni pozdrawiam :)
1
... 2012-04-19 08:29:23
jojo dał kolejny przykład na potwierdzenie tezy o pracownikach tej jak i większości firemek budowlanych w tym państewku - potem taki ktoś buduje lub remontuje mi dom itp. - naucz się człowieku najpierw pisać i przestań walić browar :))
zefel 2012-06-03 08:38:22
Wielkie pozdro dla załogi remontowej z hij! Pamiętajcie HARE KRYSZNA wos kocho!!!ave
pracownik 2012-10-01 09:57:15
panuje w tej firmie takie ogólne stwierdzenie ,że \" tutaj nikt normalny nie pracuje\" i wszyscy się z tym zgadzają :) , niestety jak już ktoś napisał ludzie mają zobowiązania i się trzymają nogami i rękami :) , a i wiele osób ma \"plecy\" w tej firmie :) , tu nie tylko pracuje HiJ ale i wujki ,ciotki ,zony,bracia , siostry i kto go tam jeszcze wie .... czas hossy się skończył ale nie każdy w tej firmie to rozumie .
Obiecują złote góry ale czar szybko pryska ...
Często wykorzystują \"zabawę\" w dobrego i złego glinę :) ,na nowicjuszach to robi wrażenie :)
1
były pracownik 2013-05-21 20:10:28
ta cała firma to jedna ściema pełno na obiecują a potem czar pryska
dużo ludz w tej firmie podpiepszy cie za przysłowiową miske ryżu
(usunięte przez administratora)
2
alco 2013-05-21 22:16:18
w tej firmie nie pracują normalni ludzie. albo trzymają się bo musza kredyty spłacić lub nie maja wyjścia.droga bez powrotu
(usunięte przez administratora)żal mi tych ludzi
1
alco 2013-05-21 22:21:50
trzeba uwazac bo są w tej firmie konfidenci
(usunięte przez administratora)
1
zibi 2014-03-08 15:25:24
ja dawno nie widziałem żeby pracownicy byli w pełni zadowoleni ze swoich zarobków, także i tu w HiJ pozytywów raczej nie ma co szukać
2
Pillo 2014-03-13 17:07:13
Strona Hassa i Jagodziński jest bardzo przyjemnie zrobiona, liczba referencji i certyfikatów za duża nie jest, ale konkretna, może trochę denerwuje ta skacząca koniczyna.
a. 2014-04-23 22:18:48
Mnie akurat koniczyna bardzo urzekła, może napiszcie lepiej jak oni traktuja pracowników, bo referencje to jedno...
zbychu 2014-04-25 22:06:11
Ja poznałem na budowie w Krakowie takiego pracownika co wołaja na niego (usunięte przez administratora)czy jakos tam .Wydawal sie fajny ale to zwykły cieć i sprzedawczyk wszystko mowi szefostwu co i jak ktoś robi zwykły kabel..
Jupiter 2014-07-10 13:49:24
Witam
Po raz kolejne powtarzane pytanie , jak wyglada sprawa zarobkow ( tych na czysto )
od pomocnika po kierownika.
chce złożyć papiery do Firmy ale nie wiem czy warto.
Żyrardów 2014-10-17 15:40:39
Kawał oszustów pracowałem tam ponad miesiąc. Zarobiłem 1300zł dodatkowo 250zł tylko dostałem. Reszta przepadła wraz z pracodawcami.
4
pawcio 2015-02-03 18:23:32
Z tego co wiem, to hassa i jagodziński specjalizują się głównie w pracach wykończeniowych, dachach, konstrukcjach drewnianych i żelbetowych. Robiłem już w życiu podobne rzeczy, a teraz poszukuję pracy, nie wiecie może czy jest tu szansa na zatrudnienie? Poważnie zarobki tutaj oscyluja w okół minimalnej krajowej?
Robokop 2016-03-22 20:21:59
Dużo rodzinki zatrudniają, trzeba uważać :( Dużo obiecują na rozmowie a mało z tego zobaczysz. Potem grają w dobrego i złego policjanta (dwóch wspólników).
Chyba rzeczywiście firma pada, albo coś złego tam się dzieje
2
Ricky 2016-04-22 21:37:40
Trzeba przyznać atmosfera tu nieciekawa, a ściany mają uszy. Zarobki też mierne, wiele się spodziewać nie można, ale cóż mamy kapitalizm w czystej postaci
4
Luuuu 2016-05-08 21:41:31
A ten niewysoki blondynowaty to nawet miły jak się z nim gada, ale to chyba tylko ma dobry bajer. Taki czarusiowaty, bo ten drugi szef to taki niemiły z obycia.
1
Lolek 2016-07-30 23:38:31
Widać, że właściciele śledzą portal i zaraz wrzucają swoje "pozytywne" uwagi .... ha,ha .... koń by się uśmiał. Nie dajcie się nabrać na takie wpisy. Pracowałem to wiem, ale teraz niestety ciężko znaleźć dobrą robotę w budowlance.
4
gabi 2016-08-02 12:33:12
słuchajcie, co powiecie na temat firmy Hassa i Jagodziński? bo ogólnei wiem, że naprwde dobrze wygląda to jesli chodzi o oferty pracy... tylko jeszcze pytanie jak to wszystko funkcjonuje w praktyce tak naparwdę, bo też jest dobra kasa z tego.
duo 2016-11-10 11:29:20
Współpracowałam z firmą Hassa i Jagodziński w tym roku . Firma solidna , płacą w terminie. Nie rozumiem niektórych opinii na forum, może problemem jest to że szefowie są wymagający a ludziom nie chce się pracować. Z mojej perspektywy współpraca przebiegała zgodnie z ustaleniami. Polecam.
duo 2016-11-10 11:29:52
Współpracowałam z firmą Hassa i Jagodziński w tym roku . Firma solidna , płacą w terminie. Nie rozumiem niektórych opinii na forum, może problemem jest to że szefowie są wymagający a ludziom nie chce się pracować. Z mojej perspektywy współpraca przebiegała zgodnie z ustaleniami. Polecam.
Rambo 2016-12-10 12:54:17
przeciętniactwo jeśli chodzi o zatrudnienie w budowlance, czyli kokosów się nie spodziewaj, oferty może i ciekawe, w praktyce tak różowo to już nie wygląda
Zostaw swoją opinię o Hassa i Jagodziński - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hassa i Jagodziński