Widzę, że mają ogłoszenie na pracownika magazynu części, ktoś coś wie, jak wygląda ta praca i na jakie zarobki można liczyć?
Dojezdnym zwalniaj zaraz Autobusy nie będą mieć kogo wozić kończy się już tam firma nie polecam nikomu
Zdecydowanie nie polecam zarobki żenujace brak premii , organizacja pracy na bardzo niskim poziomie, wszystkie sprzęty bardzo wyeksploatowane , biurka, telefony z początku lat 90 tych nie posiadają nawet urządzenia do ustawiania świateł w samochodzie nie wspominając już o poważniejszych narzędziach. Pracowałem już w wielu firmach ale nigdy nie spotkałem aż tylu smutnych ludzi którzy tam pracują wiecznie narzekają i mają pretensje do całego świata. Smutne to i nikomu nie polecam tam pracować.
Pracuję w tej firmie już kilka lat. Wielu dealerów zniknęło z trójmiejskiego rynku, a Euro-Car sobie radzi, a nawet się rozwija. Płaca przeciętna, ale na czas i wielu fajnych ludzi. Jak w każdej firmie są plusy i minusy.

Z tego co widzę panowała tu ogromna rotacja. Czy tak jest nadal? Czy wciąż pracownicy masowo przychodzą i zwalniają się? Nic nie jest w stanie tu zatrzymać na dłużej?
Żałosna firma. Zarząd rodem z komuny nie ogarnia nowej rzeczywistości. Ludzie tu pracują z przyzwyczajenia lub lenistwa, bo na pewno nie dla pieniędzy.
Witam, czy ktoś może powiedzieć mi czy firma Euro-car posiada jakieś benefity w swojej firmie, może trzynastki lub wczasy pod gruszą ? Z góry dziękuję.
Żadnych trzynastek, żadnych wczasów pod gruszą. Możesz sobie wykupić kartę typu multisport, ale o bardzo małej ilości obiektów za około 100 zł na miesiąc, czyli żadna łaska. Nic innego.
A czy prócz karty multisport jeszcze coś jest oferowane? Na przykład prywatna opieka medyczna? Fajnie jest móc liczyć na jakieś dodatki będąc pracownikiem firmy. Interesuje mnie też kwestia wynagrodzenia. Czy wypłacana jest tylko podstawa czy też jakieś premie?
Oh, nie ma tygodnia żeby ta firma nie zalewała portali swoimi ogłoszeniami.
@T to nie wiedzą ile im potrzeba pracowników, że za dużo zatrudniają czy o co chodzi?
Najpierw się ogłaszają zatrudniają okres próbny i dowodzenia a najlepsze jest to że sam prezes ostatnio mówił że nie planuje żadnych zwolnień ci ludzie są nie poważni sami nie wiedzą co chcą.
Nie polecam pracy w tej firmie szkoda czasu na nich ci ludzie są nie poważni mówią co innego i robią co innego sami nie wiedzą czego chcą najpierw zatrudniają ludzi potem ich zwalniają no i te pensje małe.
tu nie ma czego ratować, ten statek tonie
Dlaczego tak uważasz? Nie podałeś żadnych argumentów na poparcie swoich słów. Warto wiedzieć, co w firmie można zmienić lub poprawić, żeby lepiej prosperowała, a pracownicy mieli korzystniejsze warunki pracy.
Atmosfera w pracy w serwisie blacharsko lakierniczym poprawiła się po zwolnieniu pana Marka teraz jest ok ale jeszcze mogłyby się się poprawić pensje.
Hmm co by tu pisać, jeszcze dużo do poprawy Lubię atmosferę w Euro-Car Sp. z o.o. za: Ludzie
Jeśli jeszcze tu zaglądasz to daj znać, co konkretnie miałeś na myśli pisząc, że jest jeszcze dużo do poprawy w Euro-Car. Pod jakimi względami? Dziękuję
Lubię atmosferę w Euro-Car Sp. z o.o. za: W Euro-Car pracuje się dobrze. Ludzie są bardzo fajni i pomocni, wypłata jest zawsze na czas, warunki pracy dobre. Szczególnie polecam osobom, które są na początku swojej kariery- można się sporo nauczyć i np. po jakimś czasie zmienić dział i rozwijać się w innym kierunku, który bardziej nam odpowiada.
Słabe miejsce pracy, słabe płace, zerowy socjal. Plany sprzedażowe niemożliwe do wyrobienie a tym samym brak premii. W ostatnich miesiącach ogromna rotacja, nowi ludzie pojawiają się co chwilę i na chwilę. Już na dzień dobry musisz prosić się tygodniami o umowę, a jak ją dostaniesz to będzie na niej 1000 zł brutto. I nie ważne że to poniżej minimalnej. Taka jest "tradycja w Euro-Carze ". Opis stanowiska najprawdopodobniej nie będzie zawierał 1/3 tego z co będziesz musiał zrobić w ciągu 8 godzin. A osoba, która będzie Cie zatrudniać nie będzie znała Twojego stanowiska, więc nic Ci o nim nie powie ani nie oceni rzetelnie. Nie polecam, szczególnie dla kobiet.
Jak się pracuje w Euro-Car Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Euro-Car Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Euro-Car Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!