Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Adecco

Opinie o Adecco

Pracowałeś w firmie Adecco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-31 00:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy też w jakim się jest wieku powyżej 23 lat wychodzi sie znacznie lepiej
zdjecie uzytkownika
Ophidian - 2015-03-31 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze się z tobą AA. Tyle że za moich czasów było coś takiego jak dodatek za norme. Nie wiem czy to dalej jest. Powyżej 110% w tygodniu dostawało się 50 euro netto do wypłaty. Norme tak jak pisałem...115%+ a wypłata 120/140. Odliczając kwote za wyrobienie normy (50) wychodzi 70/90 za same godziny? Coś chyba nie bardzo. Cieli ludzi na hajsie jak mogli i kiedy tylko mogli. Podwójnie odciągnieta kwota za ubranie robocze. etc etc.
zdjecie uzytkownika
nobotakatacotak - 2015-04-14 16:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie co chcecie....Wyjeżdżacie zarabiacie i dalej to samo... czy można jeszcze wiecej....
Speak the fucking English and your life will be easier.
zdjecie uzytkownika
niedoszła pracownica - 2015-04-15 14:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Adecco w Katowicach to jakaś porażka. Miałam mieć pracę w fimie CEVA przy pakowaniu , panie pracujące tam są kompletnie niesłowne, miałam mieć badania w przychodni u lekarza medycyny pracy, w końcu skończyło się na tym , że jedna z pań powiedziała, że mają już komplet osób. Straciłam tylko czas, nerwy i pieniądze. Robią z ludzi idiotów. Nie polecam nikomu tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-04-20 16:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzisiaj złożyłam cv w firmie adecco i mają zadzwonić a u was w jakim czasie był odzew z ich strony? :) pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
Oczekująca - 2015-05-12 09:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adecco Poznan- bardzo nie zorganizowani pracownicy. tracisz czas i pieniądze,każą zrobić badania lekarskie,bo od poniedziałku do pracy.Jak w trakcie rozmowy wyczają ze masz pojęcie o prawach pracowniczych itd.to taki poniedziałek nigdy nie nadchodzi i czekasz jeden miesiąc,drugi,kiedy zadzwonisz każą czekać dalej.Mało poważna firma,omijajcie ją z daleka.
zdjecie uzytkownika
JOLAAA - 2015-05-12 09:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2014-12-30 14:05:27]:
adecco ul. wólczańska- najgorsza agencja pracy jaka tylko istnieje! nie polecam nikomu! dzwonią, ściągają ludzi do swojej siedziby i dają ofertę po czym wysyłają do zakładu pracy a przy czym się okazuje że nic nikt nie wie! generalnie strata czasu i nic więcej. a wszystko to przez to że pewna "bystra" pani zapomniała przekazać informacji dalej!!!
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-06-02 08:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma to zwyczajni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci !!!!!!!!!! wymyslili sobie stanowisko młodszy monter w firmie w skarbimierzu .nie mam pojecia czym to sie rózni od stanowiska montera aha oczywiscie stawka 1800 brutto!!!!! parodia !!! ludzie mieli pracowac na stanowisku młodszy monter przez 3 miesiace i czwarta umowa juz miala byc na montera . oczywiscie ludzie przyszli po odbior czwatej umowy a tam dalej stanowisko młodszy monter . Oszusciiiii!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Hostessa - 2015-06-12 10:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beznadziejny pośrednik pracy, wypłaty po terminie określonym w umowie, kwoty wiecznie się nie zgadzają (miesiąc temu dostałam 1/4 wypłaty mniej i nadal czekam na uregulowanie). Nikt nie odbiera telefonu a jak tak, to mydlą oczy. NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Inwentaryzacja - 2015-06-18 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja byłem raz na inwentaryzacji z tej firmy (odział Szczecin) i złego słowa nie powiem. To co mieli zrobić - zrobili i wypłatę wręczyli. Bez opóźnienia, zgodnie z umową.
zdjecie uzytkownika
nieważne - 2015-06-21 15:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie Adecco dla Amazona.To była jakaś masakra!Przed podpisaniem umowy z Firmą Adecco głęboko się zastanów a jak już podpiszesz umowę to nie płacz że mają Ciebie głęboko w ... nosie i będziesz miał problemy w uzyskaniu swoich pieniędzy!!!
zdjecie uzytkownika
txt - 2015-06-23 19:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Holandii do pracy jako monter elektroniki do Bredy? jak wyglądają testy manualne i jezykowe w biurze w Opolu?
zdjecie uzytkownika
tomi77 - 2015-06-26 19:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [txt - 2015-06-23 19:38:53]:
taaaaaaaa ja jadeee :P jak cos podawaj meila
zdjecie uzytkownika
txt - 2015-06-27 00:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
38263951 gg moje
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-03 14:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam dziś w adecco w BB i co mnie uderzyło na wstępie w tych malutkich pokoikach co mają rekrutacje jest brud. Pajęczyny na ścianach.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam jak spotykam się na rozmowach w sprawie pracy. Niezbyt ciekawie zaczyna się współpraca.....
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-05 09:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracuje/pracował ktoś Sogndal Norwegia?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-07-08 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje w legnicy na strefie przez adecco.?ja mam jutro rozmowę kwalifikacyjną na strefę w legnickie polu. czytając opinie nie wiem czt warto tam iść.Co z zarobkami ?
zdjecie uzytkownika
miriam - 2015-07-22 00:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ ona w dzisiejszych czasach jest duzo negatynych opini w interneci na temat pracodawcow a mimo wszystko ludzie pracuja. czy warto? zawsze warto nie kazdy pryzpadek jest taki sam. ja za to slyszalam ze w adecco pieniadze na czas nie bylo wiekszych z tym problemow praca tez donajgorszych nie nalezała. ponadto aktualnie trwa wiele nqbor na rozne stanowiska mysle ze kazdy cos moze dla siebie znalezc. praca stale, sezonowe dotaktowe.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-07-22 10:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś może w Kampen na książkach ? Jakie opinie ? :) Właśnie dostałam propozycje, wyjazd już w ten weekend, więc mało czasu zostało i nie wiem czy się zdecydować...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-23 16:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-07-23 16:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy. Aplikowałam na stanowisko pracy w Polsce przez tą firmę
i uzyskałam błędne informacje. Straciłam dwa dni na rozmowy rekrutacyjne
i pieniądze na dojazd do biura i miejsca pracy. Niekompetencyjne biuro pracy!
Uważajcie! Wstyd..
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-07-24 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam - wyjazd do pracy za granicę został przesunięty o 2 tygodnie na jeden dzień przed opuszczeniem kraju

A teraz wiadomość dla ludzi, których wyjazd również został przesunięty - jest nas pewnie kilkanaście(kilkadziesiąt) osób proponuję żebyśmy się zebrali i pomyślimy co dalej - więc jeżeli ktoś z was to czyta proszę zgłaszać się do mnie na profil (usunięte przez administratora) w wiadomościach prywatnych - dziękuję
zdjecie uzytkownika
Szy - 2015-07-24 17:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jan kiedy miales jechac, mam wyjechac w ta niedziele (26.07) do ede praca na chłodni. ktos tez tam jedzie?
zdjecie uzytkownika
tyszanin - 2015-08-11 12:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam oddziału w Tychach. Bardzo kiepska obsługa, proponują rozmowę w swojej siedzibie, po czym słyszy się tekst w stylu : ,,Prześlemy Pana CV do tej firmy i jeśli będą zainteresowani, to damy znać". W takim razie po co zawracać kandydatowi głowę, skoro później się go olewa ? Oferty pracy też bardzo słabe, marne zarobki mimo dobrego wykształcenia i sporego doświadczenia. Nie polecam nikomu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Puszczaja film o Polakach tzn....chlop kroi cebule i sie cieszy ! z czego ? a potem pani w kantynie angielski na poziomie przedszkola ,,tez sie cieszy
Pytania: wies spiewa i tanczy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 14:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
joasia - 2015-08-21 14:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tyszanin, to bardzo dobrze że proponują rozmowę w swojej siedzibie, to o czymś świadczy, prawda jest taka że powinniśmy wybierać agencje pracy tylko takie z którymi spotyakmy się w ich własnych siedzibach. napisz też złociutki o jakie konkretnie zatrudnienie się starałeś bo np. ja to do bergen chciałam jechać na kucharza
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-08-29 18:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tyszanin - 2015-08-11 12:09:51]:
tyszanin, a to przypadkiem na tak wygląda rekrutacja? Najpierw rekruter przeprowadza wstępną selekcję i wraz z CV wysyła kandydaturę do klienta... przecież ostatnie słowo zawsze należy do klienta, nie ma co się burzyć...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adecco?
Zadaj pytanie
alert