Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adecco

Pracowałeś w firmie Adecco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-08-05 07:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! widze ze opisy zgadzają się z tym, czym się spotkałem z Adecco. nie ma tam poważnych ludzi!!!!, a co do ofert pracy, to widze ze dość kiepska firma!... rekrutują, rekrutują i nikt u nich nie chce pracować. Domyslam się ze każdy ich olewa, co zostali oszukani!!!!Jednym słowem LIPA i BADZIEW!!!
zdjecie uzytkownika
Fame - 2014-08-08 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z adecco jest tak że zatrudniają cie i zwalniają po miesiącu, dwóch, jeśli podpiszesz umowę nie uda Ci sie dodzwonić do żadnego biura, a jeśli nie przedłużą Ci umowy to oszukają przy najbliżej wypłacie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-08 23:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich! nie bardzo rozumiem o co chodzi :) szukam informacji o Adecco w Warszawie, a piszą wszyscy o adecco praca w Norwegii. Może powinniscie załozyć swój post???? a moze nie umiecie czytać i dlatego póxniej takie rozczarowanie, jak już wyjedziecie do pracy??? :)
zdjecie uzytkownika
seb - 2014-08-13 22:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy pracował w tej firmie jakiś operator żurawia wierzowego w Norwegii w ostatnim czasie ?? Proszę o szczerą opinię
zdjecie uzytkownika
spawacz tig - 2014-08-14 14:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz 141 - 2014-06-28 16:36:30]:
zgadza się!!!!! Adecco to tylko puste obietnice
zdjecie uzytkownika
ziz - 2014-08-14 21:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jedzie ktos teraz z adeko do pracy na sklepy do niemiecziz
zdjecie uzytkownika
dedek - 2014-08-17 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na te firmy nie ma prawa a prokuratora?
zdjecie uzytkownika
Kampaj - 2014-08-21 14:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo profesjonalna. Dzwonią z wyjaśnieniami oferty, co będzie należeć do obowiązków, rozmowa mial trwac 10minut, trwała dokladnie 9:47 :) Mili uśmiechnięci, potrafią się przyznać do błędu z ich strony co do godziny spotkania. Ładna schludna siedziba. Podczas rekrutacji poznałem kilka osób, wszystkie na poziomie pro. Znam się na rzeczy, bo miałem do czynienia przez 5 lat z 4 agencjami pośrednictwa :) Polecam
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-24 21:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem dla tej agencji w 2011 roku (Holandia - Timberland). Pracę dostałem załatwiając w Opolu, a podpisanie umowy było w moim oddziale - Toruń. Jestem bardzo zadowolony, warunki mieszkalne perfekcyjne, zarobki od 400-600 euro tygodniowo - rewelacja. Fakt, faktem pod koniec owego roku - biuro przegrało przetarg i przez to zakończyłem tam swoją karierę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-24 21:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja godna polecenia w wyjazdach do Holandii, a co najważniejsze - wypłacalna.
zdjecie uzytkownika
Towik - 2014-08-25 10:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twierdzicie, że najlepsze czasy poszły już w zapomnienie w Holandii? Szkoda, bo 600 euro za tydzień pracy to całkiem przyzwoita stawka. Zastanawia mnie jeszcze czy wszystko samo adecco organizowało - kwaterę, dojazd do pracy, stołówkę czy to raczej wszystko we własnym zakresie i jak jest na innych zakładach..
zdjecie uzytkownika
fifo - 2014-08-28 20:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka czy jedzie ktos teraz jako komisjoner do niemiec z ta firma czy to prawda o tym wyjezdzie bo cos kreca
zdjecie uzytkownika
Tiri - 2014-09-11 02:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, a co mogą kręcić. Wcale nie tak łatwo znaleźć pracowników to nie jestem w stanie popsuć im aż tak opnii - pozatyk wcale nie wydają się źle zorganizowani. Za mną same oferty od nich. Marzy mi się praca z dobrą stawką i znośnymi godzinami i atmosferą w pracy. To byłoby najlepsze rozeiązanie....
zdjecie uzytkownika
monika45 - 2014-09-19 19:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero profesjonalizmu, w Warszawie nie warto nawet iść na rozmowę, odradzam. Aplikowałam na zupełnie inne stanowisko, a jak poszlam na rozmowe pani z kt rozmawialam mowila zupelnie o czymś innym. Na moja uwage, iz aplikowalam na inna pozycje stwierdzila, ze musialo MI sie cos POMYLIC. Żenada..Do tego zapewnienia, ze bez wzgledu na wyniki rekrutacji oddzwaniaja do wszystkich po tygodniu. Dziwne, juz minął ponad tydzien..
zdjecie uzytkownika
czesc - 2014-10-09 12:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym oddzwanianiem niestety tak jest, wybiora sobie innego kandydata, ktory blysnie na rozmowie, albo zadecyduja wzgledy wizualne i nie pamietaja o tym, zeby oddzwonic do osoby, ktora tez sie starala, ale tym razem nie wyszlo. Niestety jest to plaga wsrod pracodawcow. szanujmy dobrych szefow, bo jest ich co raz mniej
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-17 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-08-08 23:40:14]:
co sądzicie o wyjeżdzie z adecco do norwegi miejscowosć storg na aluminium spawacz
zdjecie uzytkownika
czesc - 2014-10-24 14:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponowałbym Ci Radku poszukania też czegoś na stronach norweskich, możesz sobie przełączyć stronę na angielski, ale myśle, że od razu tak będzie i najwyżej sobie przetlumaczyć w translatorze, jelsi nie znasz dobrze jezyka. Najlepiej wyciagnac opinie z dwoch zrodel, dlatego sprobuj tak i tak, a uzyskasz jakis obraz tej pracy
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-11-03 13:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojechałem dzisiaj na umówione badanie lekarskie do Poznania jako kandydat na pracę w weekendy w Amazon Sady k/Poznania. Wziąłem dzień wolnego i przejechałem 130 km w dwie strony. Na miejscu dowiedziałem się że pracy dla mnie nie ma bo na weekendy zatrudniają tylko studentów. Zmiana zasad nastąpiła w piątek 31 października i nikt o tym osób umówionych nie poinformował. Nie ma winnych zaistniałej sytuacji, nie ma słowa przepraszam! Kompletne dno, jeżeli tak działa tandem Amazon/Adecco to nikomu nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Norbert - 2014-11-11 14:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wraz z nazeczonym przyjechalismy do pracy w Holandii miejscowosc <ZEIST>Przez telefon Pani z OPOLa mowila ze bedziemy mieszkac w DOMKU 6 os. powtorze W DOMKU. Nie mowie tu o luksusach ale kurcze zeby chcociasz mieszkac jak czlowiek a nie jak zwierze w jakis BUNGALACH (domkach campingowych gdzie ludzie obok w domkach to CPUNY BRUDasy itd ! ) WIECZOREM AZ STRACH GDZIES WYJSC BO WSZEDZIE PIJAKI CPUNY DRA GEBY ,HOLENDRZY CHODZA PO DOMKACH WZYWAJA POLICE.Warunki tragiczne!!!!!!gozej niz obory dla zwierzat jak mozna tak traktowac ludzi???!!!Czlowiek chce poprostu przyjechac pracowac zeby zarobic jakis grosz wy tak oszukujecie ludzi ?jak wam nie wstyd?Koordynator K. Kosior z tego co mi kolezanka mowila i sama tego doswiadczylam to skonczony ham. Dzwoni czlowiek do niego z mysla ze mu odpowie na jesgo pytanie ze pomoze bo CHYBA OD TEGO TEN IDIOTA JEST a tu co ?z pyskiem na czlowieka. A jak przyjezdza po ludzi to z geby wali mu alkocholem i ledwo trzyma sie na nogach. WSTYD nigdy wiecej tej CHOREJ FIRMy oDrazDAm
zdjecie uzytkownika
Ramdam - 2014-11-13 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba przyznać, że taka sytuacja tak znanej w swoim fachu firmie jak Adecco nie powinna się przydarzyć - a jednak. Oczywiście powinni przeprosić bo jakby nie było to oni zmieniali warunki i do nich należała decyzja. Szkoda, że w taki beznadziejny sposób tracą przychylność kandydatów czy generalnie ludzi.
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2014-11-16 16:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Morsa - 2014-07-04 10:04:19]:
Ta firma to nieporozumienie jeśli chodzi o profesjonalistów, rozmowa w Warszawie to jakiś śmieszny debiut norweskiego managera, szkoda pieniędzy i czasu .
167 koron dla kucharza z 20 letnim stażem .
Brevik bedzie tanszy
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2014-11-16 16:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli masz więcej niż 80 IQ to nie idź tam szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2014-11-25 14:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adecco Opinie (np.AMAZON P-ń) jest tak że zatrudniają cie i zwalniają po miesiącu, dwóch,trzech jeśli podpiszesz umowę nie uda Ci sie nigdy dodzwonić do żadnego biura, a jeśli nie przedłużą Ci umowy(bo przeważnie tak jest!) to oszukają przy najbliżej a szczególnie OSTATNIEJ! wypłacie .Musisz sam być prokuratorem aby z nimi wygrać .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Puszczaja film o Polakach tzn....chlop kroi cebule i sie cieszy ! z czego ? a potem pani w kantynie angielski na poziomie przedszkola ,,tez sie cieszy
Pytania: wies spiewa i tanczy
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-27 03:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czego sie spodziewacie od adecco, jak kazda agencja pracy musza z czegos żyć, dlatego stawki mają mniejsze niz bezpośrednio u pracodawcy. Dodatkowo nie zawsze maja na nie wielki wpływ, bo ich klienci - pracodawcy zazwyczaj mówia ile chcą za pracownika. Także za to nie należy ich winić. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
major - 2014-11-28 14:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adecco?
Zadaj pytanie
x