logo Adecco

Adecco

Warszawa

Opinie o Adecco

MAks 2016-04-05 16:00:46
Czy ktoś składał aplikacje na stanowisko montera nawierzchni kolejowej do Norwegii i się załapał na wyjazd, czy może to kolejny niewypał lub ściema ze strony Adecco?
Tamara 2016-04-05 18:43:16
O co w ogóle wam chodzi z tym zielonym guzikiem @Ania @niezadowolony? Wyjaśnij bo wprowadzacie jedynie zamęt. Wyjeżdżał już ktoś do Norwegii z nimi i powie coś nt zarobków
Lukas 2016-04-11 16:46:35
Byłem w lutym tego roku w sogndal region bergen.obiecali pierwszy kontrakt na 3miesiące,po przyjeździe na miejsce okazało się że tydzień muszę czekać na pracę potem dostałem kontrakt na 2 tyg. I po dwóch tyg.miałem znowu czekać.w Polsce byłem na tygodniowym kursie przygotowawczym w Rabce zdrój.czego oni nie obiecywali.z obietnicami nie pokrylo się nic.dodam do tego że jestem wykwalifikowanym cieśla z długim stażem pracy.pan lars beheim to niezły bałamuciarz.napiszę krótko:pieniędzy nie otrzymałem do dnia dzisiejszego,pisze maile i dzwonie do Pani z Rabki ona twierdzi że sprawę przekazała do oddziału w którym byłem.straciłem tylko pieniądze na przeloty i dojazdy autobusem.nie polecam tej firmy,bałamucą,kłamia i obiecują.
2
on 2016-04-15 14:20:50
może ktoś cos wie na temat zakładu AGRAFRESH W Belgii..co i jak tam jest.
Adam 2016-04-26 11:31:33
nie szanuja czasu drugiego człowieka. Jedna z Pań umówiła mnie na rozmowe na stanowisko magazynier. Po przybyciu na nią dowiedziałem się, że tak na prawdę nie potrzebnie tam przyszedłem bo z góry wiedziano ze sie nie dostanę (brak doświadczenia, tylko pytanie gdzie po szkole mam nabyć doświadczenie?)bo mają innych kandydatów już z doświadczeniem. Pani która mnie umawiała na rozmowe tak czy siak wiedziała o tym, iż nie dostanę tej pracy. Tak przynajmniej powiedziano mi w firmie.
Nr adam 2016-04-29 10:45:53
Odradzam bardzo mocne jaką kolwiek współpracę ztymi oszustami! Pojechałem z ni i do filetowania ryb do norwegi porażka na Maxa, Adecco jak kogoś nie oszuka to się pomyli na swoją koźysc,hamstwo,aroganstwo ,wyzysk to domena tych połgłowkąw
Forklift driver 2016-05-04 12:15:31
Adecco to oszuści,wyzyskiwacze,naciogacze i półgłówki ,stanowcze nie dlatego naganiacza
Nom 2016-05-05 14:48:45
No chyba Cię troszeczkę kolego poniosło, bardzo dobra firma
Anty wiesniak 2016-05-05 17:10:27
Forklift driver pisze prawdę ta firma bardzo mocno wyzykuje Polaków ,potrafi wywalić z domu na ulicę byłem świadkiem nie ras jak tak zrobiła pingwin koordynatorka Barbara oczywiscie polka tel do niej 476 522 850 i pieniędzy nie wypłacić i gość z tobołami poszedł na stacje benzynową aby złapać okazję do Polski 1300km miał do domu i do tej pory niedojechał ,rodzina jego szuka do tej pory , ,uwaźajcie na tych półgłówków,ta firma jak się pomyli to wtedy nie oszuka
Ukulele 2016-05-05 18:31:37
Zalezy do jakiej pracy idziesz. W kazdym biurze a w sumie w kazdej obsadzie u danego klienta najwazniejsi sa ludzie jacy tam pracują. Są mlodzi (ktorzy wiedzą ze obowiazuje stawka wiekowa w Holandii) zarabiaja po 250 -350 euro na reke i narzekaja w kolo i o wszystko maja pretensje. A tacy, co doswiadczyli "zyczliwosci" innych prac i pracodawców siedza cicho i pracuja ☺ ja pracowalem przez Adecco 2 lata w Zwolle i jezeli bede mogl wrócić, to wrócę. Sa czasami spiecia koordynatorem, ale w jakiej pracy jest zawsze super? Jak dla mnie wyplacalna firma, wszystko zawsze jasne.
bolo 2016-05-15 17:34:19
przepracowałem w adecco 8 lat byłem w wielu odziałach bywało lepiej i gorzej nikt mnie nie oszuał ale stanowczo odradzam adecco Alesund.Jednej Pani z biura wydaje się że Norwegia to Korea Północna a ona jest tam Przywódcom i Dyktatorem.Jak Pani powie że czrne jest białe a ty powiesz że to prawda masz spokój ale jak powiesz że nie prawda i czarne jest czarne masz już pojechane Pani będzie cie gnoić na każdym kroku
2
zbyszek 2016-05-15 20:30:51
to szczera prawda i jeszcze najgorsi są jej przydupasy i donosiciele
Harry 2016-05-16 10:40:47
Wszyscy w Adecco prubują szybko się Ciebie pozbyć chyba dlatego ze w polskiej naturze leźy antypolskosc i zawiść tak jest Adecco najgorszym naganiqcze w Norwegii bez wonpienia a alesaund po wino być dawno zamknięte pszez sond pracy ,bardzo oszukują,wyzyskują bezczelnie kłamią
zygan 2016-05-16 17:14:53
to co ludzie piszą tu Adecco Alesun a zwłaszcza o Pani to prawda Pani jest bardzo mściwa np.Jeden koleś jak jej odmówił wożenia ludzi do pracy swoim prywatny i drogim samochodem to rok siedział bez pracy a ona brała nowych a takich i innych prykładów mozna podać bardzo dużo ja też odradzam ten odział
Anty wiesniak 2016-05-18 17:18:39
Pracowałem pszy filetowanie rybnym w Norwegi i ostro tego żałuję , hamstwo i złodziejstwo , nikomu nieradze tam jechać w te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
inio 2016-05-22 16:21:19
jedyny plus ADECCO placą w terminie a o reszcie nie będę się wypowiadał,szkoda czsu i energi
2
r 2016-06-03 18:56:15
kochani co powiecie o zatrudnieniu u nich jako osoba sprzatająca w miejscowości Reykjavík - opłaca się?
Ulm 2016-06-09 11:19:19
Ta ala firma z Norwegi po miesiącu pracy w rybach niewypłacając mi zadnych pieniedzy wyźuciła mnie z zakwaterowania i kazała niewracac ,,musiałem dzwonic do rodziny aby ta kupiła mi bilet do polski a pieniedzy do tejpory za pszepracowany miesiąc niema ,najgorsza moja firma adeco ,sprawa jest w sondzie
2
poiiu 2016-06-09 15:43:30
przecież nadal działają i płacą. Jest nawet oferta teraz jako Mechanik maszyn ciężkich/ samochodów - Islandia.
kawanaławe 2016-06-14 10:52:07
Polecam pracę przez addeco Poland. Dlaczego ?, ponieważ przede wszystkim, umowa o pracę, pełne ubezpieczenie, składki na emeryturę, a praca jak wszędzie, ja osobiście nie odczuwam czy gorsza czy lepsza. W ciągu roku trzech lat zmieniłem osiem razy firmę... można na mnie mówić skoczek. Dopiero dzięki Addeco Poland znalazłem pracę na tyle dobrą że już pracuję pół roku i będę miał umowę firmową. Stawki dobre na początek np 9 zł netto to jest plus, bo wszędzie dają 7.30 lub 7.80 a to są stawki które nie motywują i się odpuszcza taką pracę z takimi stawkami. 9 zł na początek to jest już coś naprawdę, a potem więcej i więcej. Ja dziękuję im :)
2
poiiu 2016-06-14 14:26:12
Cieśla Szalunkowy z podstawowym angielskim się przyda – a praca jest w Norwegii z tego co wiem, więc wyjazdowa.
maoak 2016-06-15 10:06:42
jak szukacie nadal pracy do Norwegii to jest bardzo ciekawa opcja pracy jako Cieśla Szalunkowy z podstawowym angielskim i tutj własnie tylko ten angielski jest wymagany, ale wydaje mi się, ze to akurat nie problem, też zawsze można się doszkolić na pewno.
Nombre 2016-06-15 10:09:00
miejscowość niby pracy to Schopstal , nie wysyłajcie żadnego przelewu na niby list z umową bo tak naprawdę jest to potwierdzenie waszych danych z banku jeżeli ktoś już wcześniej temu palantowi wysłał skan dowodów wiem co mówie bo założył na moje dane konto w Idea Bank
2
rfgb 2016-06-15 11:20:33
praca za granica ma na prawde duzo plusow..chociazby to ze mozna zdobyc na prawde spore dosiwadczenie czy tez sporo zarobic no i podszkolic sie z jezyka obecego
sebastian 2016-06-25 19:30:02
Absoultnie nie polecam, Niepowazna firma strata czasu dla ludzi rzeczywiscie szukajacych zatrudnienie. Znudzona pani w recepcji powinna wziasc urlop moze jakis bezplatny?
Brak odpowiedzi na kontakt z mojej strony. Brak odpowiedzi na zapytania z mojej strony odeslanie do innego wojewodztwa???
brak odpowiediz na maila brak odpowiedzi na zdany test jezykowy?
Jak to funkcjonuje???
1
dfg 2016-06-25 19:52:13
hmm a ciekawe jak tam u nich jest na praktykach bo tez widze ze szukaja w dziale rekrutacji, pewnie doswiadczenie mozna zdobyc
Zbych 2016-07-04 13:27:34
Czyli ta praca w schopstal przez to adecco to jakies oszustwo? Bo na wielu stronach się ogłaszają
Zbych 2016-07-04 13:28:02
Czyli ta praca w schopstal przez to adecco to jakies oszustwo? Bo na wielu stronach się ogłaszają
Donny 2016-07-04 15:32:40
Jesli chodzi o wyjazdy typu Islandia czy Belgia to muszę szczerze powiedziec, że jedna z bardziej mobilnych i elastycznych firm, bardzo fajna sprawa z wielu względów, ja polecam ich całym sercem, bo warto
Szarlotka 2016-07-06 18:30:00
Opinia o Addeco Płock. Rekrutacja przebiegała 3-etapowo prawie jak do zagranicznej korporacji: akceptacja cv, egzamin językowy, potem spotkanie w ich siedzibie z klientem o którym nie wiemy nic, następnie spotkanie z klientem w jego siedzibie. I tutaj zaczyna się farsa. Na 1 spotkaniu klient bardzo zainteresowany pracownikiem, na 2 spotkaniu rozmowa z "prezesem" danej firmy, który sam nie wie po co kandydat przyjechał, na jakie stanowisko aplikuje i w ogóle nie ma pojęcia o co pytać. Potem stwierdza, że firma to może jednak potrzebowałaby kogoś innego I TU WYMIENIA ZUPEŁNIE INNE STANOWISKO. Ma się odezwać za tydzień. Odzewu brak, telefonuję w celu uzyskania jakiejkolwiek informacji co dalej. Oczywiście właściciele nie wiedzą o co chodzi, nigdy nie było rekrutacji na stanowisko X, za to w przyszłości będą szukać kogoś na stanowisko Y. Telefon do Addeco, pani prosi żeby do firmy bezpośrednio więcej nie dzwonić, rekrutacja się przeciąga- ma dać znać za kilka dni. Oczywiście do dziś cisza. JEDYNE CO MOGĘ POWIEDZIEĆ TO KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU, MARNOWANIE LUDZKIEGO CZASU I ZAWRACANIE DU*Y. JEŚLI REKRUTERA NIE STAĆ NA TO, BY POINFORMOWAĆ O WYNIKU REKRUTACJI TO NIC DZIWNEGO, ŻE SAMI PRACODAWCY ZACHOWUJĄ SIĘ JAK OSTATNIE CHAMY.
1
re 2016-07-06 18:41:05
zgadzam się, dlatego ja jadę na Reykjavík na cieślę jak się uda, widac że dbają jednak żeby to profesjonalnie wychodziło skoro chcą aż 5 lat na stanowisku doświadczenia
nik 2016-07-08 08:57:14
Jakie zakwaterowanie oferuje Adecco w Holandii?
kuba 2016-07-08 10:23:53
Wydaje mi się, że zakwaterowanie jest u nich na naparwde dobrym poziomie z tego co wiem no i tez na pewno można wybrać dokładną lokalizacje.
Asia 2016-07-08 14:57:00
Pracowałam rok temu z Adecco w Opolu w Van Dijk Educatie w Holandii, kokosów nie zarabiałam, ale wszystko zgodnie z umową- zakwaterowanie, ubezpieczenie, super ludzie, fajna atmosfera w pracy a i język podszkoliłam , koordynator ok- bardzo miło wspominam :)
jmk 2016-07-08 15:15:59
@ Asia piszes ze kokosów nie zarabiasz, wiec ile można wyciągnac?
Anonim 2016-07-12 21:58:06
Ktoś zgłaszał się do pracy w schopstal??? Czy to jest coś konkretnego? Przelewal ktoś pieniądze i dostał umowę? Bardzo proszę o opinie.
kukurydza 2016-07-12 22:00:17
jedzie ktoś do Reydarfjordur na cieślę szalunkowego? są nabory?
Naa 2016-07-21 14:05:52
Czemu do Adecco jest tak dużo ogłoszeń w innych językach, np. Сортувальник – робота на повний робочий день / Sortownik – praca na pełen etat po Rosyjsku? Ogólnie czy to wina jakby Bysgoszczy czy dużo zagranicznych osób ma tutaj etaty, bo ja nie mówię w językach i jestem ciekaw
Nikt 2016-07-22 14:14:45
Czy ktoś coś wie na temat pracy jako ambasadorka marki w firmie tytoniowej za pośrednictwem adecco?
gość 2016-07-22 14:24:31
Wiecie czy wciąż jest poszukiwany operator maszyn do Norwegii? Dobrze, że sa zapewnione odpowiednie stabilne zatrudnienie i nawet premie do tego, a urlop i świadczenia jak są zapewnione to widać, że praca jest w pełni uczciwa. A wypłata pewnie też jest niezła.
anonim 2016-07-22 22:15:08
ty znasz wogólę piszę się razem ale jak korzystasz ze słownika poprawiania błędów to tak wychodzi wstyd
poszukujący 2016-07-22 22:18:53
O rany to skoro wypłata jest w porządku @gość i warunki pracy jak i zarobki są w porządku to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawia mnie jednak to, jaka aktualnie panuje atmosfera wśród cieśli szalunkowych, wiecie może? Dzięki
alko81 2016-07-23 14:12:51
Czy ktoś może pracujący jako Cieśla szalunkowy przez ADECCO wypowiedzieć sie jak wygoda praca w Norwegi .Po ile godzin się pracuje tygodniowo ,czy wypłacane są nadgodziny .
Bo jak przeczytałem ADECCO regulamin że pracujesz 37h a pracodawca może zwiększyć czas pracy dziennie do 10h lecz nie więcej jak 54 tygodniowo, lecz tu pies pogrzebany że nie wypłaca sie tych nadgodzin po wyżej 37h do 54h lecz możesz odebrać formie wolnego a wtedy adecco płaci podstawe czyli 181,5 za godzinę . chyba że pracujesz po wyżej 54 to dopiero wypłacone jest chyba nie pamiętam dobrze 200% ale za każdą po wyżej 54 godziny , albo jak zaczynasz pracę po 21_00 .
Więc moje pytanie jle można tam w końcu zarobić faktycznie , bo zmoich obliczen to bida jak nic przy podstawowych godzinach i stawce zostanie 3500-3700 więcej to w kraju zarobię coprawda 220godzin norma polska w delegaci ze stawko 18złociszy lub 20 zł wiadomo życie wszędzie jeść trzeba to i tak 3 z przodu zostaje .Proszę o odpowiedź adeccowiczów , dostałem ofertę odnich lecz nie wiem jak z tymi nadgodzinami bo jak ich niema to lipa ,jak by były to napewno bym sie skusił
Win 2016-07-23 17:48:06
Świetne pytanie kolego, bo powiem Ci że też mnie interesowała praca w norwegii, ale możesz mi powiedzieć skąd akurat w tym momencie się nad tym zastanawiasz, bo ja widzę wyłacznie ogłoszenia do Bydgoszczy, fajne miasto, ale wolałbym inny kraj mimo wszystko
alko81 2016-07-24 10:12:31
Wpisz adecco praca Norwegia lub Cieśla Szalunkowy Norwegia a napewno znajdziesz .
A swoją drogą przez adecco praca w Polsce , niewiem czy sie opłaca napewno mniej dostaniesz jak besposrednio od pracodawcy . napisz z której cześć pl pochodzisz to coś może podrzucę .
Mmm 2016-07-24 12:21:34
Nie no jeśli chodzi o Adecco to jest zdecydowanie dobry poziom, wiadomo przeciez, że tutaj na produkcji jest bardzo fajna, narzekanie nie ma sensu dziś
alko81 2016-07-24 14:24:48
Na prefabrykacji , nie bardzo rozumiem jakiej produkcji . Chodzi mi o budowę
karo 2016-07-24 15:32:58
Hej, pracowałam przez adecco jak pomieszkiwałam w Wielkiej Brytanii. Muszę przyznać, że tam naprawdę współpraca z agencją przebiegała bardzo miło i nie było żadnych problemów. Czy w Polsce jest podobnie? Przypuszczam, że tak, a ofert pracy jest sporo, więc może i tu warto skorzystać
alko81 2016-07-25 07:46:47
Jakie biuro cię prowadziło Polskie czy Angielskie .Sam pracowałem w Anglii ponad 8miechów a konkretnie w Menchester i Barton on trent pod Baizonem i Hayrod , niestety sie skończyło bo jak nazłość
musieli coś wykopać pod Menchester i klapa.
Szołders 2016-07-25 12:25:19
Mi się wydaje, że warto się tym odpowiednio zainteresować i że tak powiem "nie wydziwiać" za mocno, bo po co, na co to komu, bezsensu przecież byłoby psuć sobie relacje z takimi specjalistami jak oni, przynajmniej tak mi się wydaje, potrwierdzi mi to ktoś?
Zostaw swoją opinię o Adecco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco