logo Adecco Poland

Adecco Poland

Warszawa

Opinie o Adecco Poland

lolo 2016-07-26 16:16:29
Za kwaterę płaci się od 5000 do 7000 NOK średnio 6000 NOK. Warunki są różne od bardzo dobrych do takich z pokojem bez drzwi i z oberwaną wykładziną. Pokoje w adecco dają jedynki.
6
alko81 2016-07-26 16:32:59
Dziki ,a jak nadgodziny wypłacane są i czy da sie je zrobić , czy tylko Norwedzy robią dłużej ,.
Powyżej 37, 5 godziny są płacone normalnie czy stała pensja z 37 i tyle
alko81 2016-07-26 16:52:50
Tak wysokie zarobki w Islandii , nieźle . Ale to chyba są tak wysokie by cie było stać wrazie ,,W'' Na sprowadzenie do kraju i odmrożenie . Nie żartuje ale chyba jest zimniej jak w Norwegi .
Z drogiej strony ładna kasa , gruby kożuch dziadka 2 renifery z Finlandii i che ja , nie trzeba wydawać na bilety i stać marznąć na przestanku . A poważnie nie mam Pojęcia , nawet nie zastanawiałem sie nad tą krainą . Ale dobry film widziałem produkcji Islandzkiej (Zagrywka czarnego ,, Svartur Aleik )2012
Nawet powiem niezły jak na produkcie Islandzką
3
mo 2016-07-27 09:28:13
Cały czas na okragło są poszukiwani cieśle konstrukcyjni do Norwegi. A jak myślisz dlaczego . A no dlatego że ta oferta przez adeco to kompletne badziewie. I praktycznie nic się na tym nie zarabia. Bo dajom jakieś fuchy nie prace a drą za pokoje i jeszcze odchodzi podatek , inne koszty w Norwegi to też spore sumy i na koniec wychodzi śmiech.
7
alko81 2016-07-27 11:22:11
Pracujesz aktualnie w norwegi , czy pracowałeś powiedz coś wiecej jak tam jest ze wszystkim.
Godziny zarobki mieszkania i tp
aboco 2016-07-29 17:15:33
Masz Xani chyba niedobrze ze zwojami mózgowymi. W co wrabiasz ludzi. Przecież wiadomo Xani że jesteś z adeco. A jak pracy nie ma to wracaj za swoje na bezpłatny urlop do Polski. A tej całej pracy to w adeco wydzielają w porcjach tygodniowych. Impreza wyłącznie turystyczna nie zarobkowa taki wyjazd przez agencje do Norwegi.
8
aboco 2016-07-30 06:12:58
Bo jesteś Kasia z adeco. To rzecz jasna że będziesz chwalić. A mnie spotkało spłacanie długów za wyjzad do pracy której było dokładnie 2,5 tygodnia. Nawet nie wyszedłem na 0. Adeco jak każda agencja nie ma pracy jak na lekarstwo. Kiedyć lata temu było więcej pracy i nawet nadgodziny. Ale kiedy o było.
5
aboco 2016-07-30 20:43:37
KG , ty widać nie masz wcale logiki. Jak by ta ich praca była dobra tj przynajmniej na stałe , to nie było by ogłoszeń rzadziej niż na rok. A tak adeco i tym podobni się ogłaszają non stop co dzień bo primo : brakuje frajerów na śmieciówki gdzie na wyjazd trzeba wyłożyć wcale nie takie małe pieniądze, a duo: jak już nawiedzeni znajdą to rotacja jest nieprawdopodobna. Ta rotacja wynika też z charakteru tej śmieciowej pracy.
5
aboco 2016-07-31 06:05:06
W tej firmie adeco bardzo rzadko zapotrzebowują malarzy. Więcej w clockwork. Ale tak jak piszę bo byłem za granicą kiedyś i dziś. Teraz to nie jest impreza zarobkowa tylko turystyczna gdzie w najlepszym przypadku się wychodzi na 0. Obecnie za względu na tryb zatrudniania czyli tzw zlecenia , to nie ma mowy o zarobieniu konkretnej kasy za granicą. Nawet jak coś na papierze zarobisz to podatek, zakwaterowanie, jedzenie, dojazdy, przeloty , to wszytko co zjedzą co do ostatniej korony. A nie brak takich co nie mają potem w Polsce z czego spłacić pożyczki za wyjazd . Bo pracy było jak kot napłakał. Jak nie wierzysz to widać musisz się sam przekonać. Nikt nikogo siłą w kraju nie trzyma. Widocznie trzeba się na własnej skórze przekonać że wyjazd za pracą z agencji to nieporozumienie zarobkowe na dzień dzisiejszy.
8
uWAGA 2016-08-01 11:17:15
O TO OGŁOSZENIE KTÓRE WYSTAWIAJĄ OSZUŚCI PROSZĘ NIE WYSŁAĆ ZADNYCH DANYCH ORAZ PIENIĘDZY . JUŻ KILKA OSÓB ZOSTAŁO OSZUKANYCH SPRAWA JEST ZGŁOSZONA NA POLICJE

Dzień Dobry.

Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem, zgodnie z deklaracją
w nim podaną, przesyłamy poniższą ofertę, w przypadku zainteresowania
naszą propozycją, zapraszamy do kontaktu telefonicznego
pod numerem podanym na końcu oferty, w podanym terminie.

Zapotrzebowanie w liczbie osób na zlecenie to: 40 osób.
Miejsce zlecenia: Rothenburg/Oberlausitz (miejscowość położona 30 km
od granicy Jędrzychowice)

Data rozpoczęcia zlecenia: 10 Sierpień
Data zakończenia zlecenia: 30 Wrzesień
Powyższe terminy można dostosowywać indywidualnie, istnieje
możliwość
wyjazdu
na 1 miesiąc, oferujemy również darmowy transport z Wrocławia na
miejsce pracy, dla osób
które nie posiadają własnego transportu, szczegóły u naszego
pracownika.

W związku z pozyskaniem nowych zleceń przez właściciela firmy
sadowniczej w roku 2016,
poszukujemy osób pełnoletnich w tym par i małżeństw do pracy w
szklarniach przy uprawie
warzyw, w dni robocze najczęściej w godzinach od 8:00-16:00.
Szukamy osób przede wszystkim sprawnych FIZYCZNIE, ze względu na takowy
charakter pracy.

Dla zainteresowanych możliwe nadgodziny, oraz praca w Sobotę, w
Niedzielę oraz dni ustawowo wolne od pracy na terenie Niemiec,szklarnie
są zamknięte, w związku z powyższym dla osób z pobliskich regionów,
możliwość
zjazdów na weekendy.

Zakres obowiązków:

-Oprysk gleby i warzyw
-Podwiązywanie łodyg
-Zrywanie wyrośniętego pomidora
-Nadzór nad temperaturą panującą w szklarni
-Płukanie oraz pakowanie do skrzynek
-Transport na magazyn
-Praca między 8 a 10 godzin dziennie

Oferujemy:

-Umowa zlecenie bezpośrednio z Niemieckim pracodawcą
-Wynagrodzenie stawką godzinową w wysokości 7 euro/netto
-Bezpłatne zakwaterowanie
-Ubezpieczenie na terenie Niemiec (na czas zlecenia)
-Możliwość wyrabiania nadgodzin (w Soboty)
-Po okresie 2 miesięcznego zlecenia w przypadku
-Pomoc w organizacji transportu na miejsce pracy
dalszej chęci współpracy, umowa o pracę na pełny rok.

O przyjęciu osób do współpracy, decyduje jedynie kolejność
zgłoszeń oraz gotowość do załatwienia formalności z nami.

Zakwaterowanie jest dostępne nieodpłatnie, w każdym z pokoi 2
osobowych do dyspozycji jest łazienka, szafa, półki, lodówka,dostęp
do prądu, dysponujemy również wspólną kompletnie wyposażoną
kuchnią, oraz wspólnym salonem z telewizorem, internetem itd.

Na terenie jest przygotowany parking dla osób które przyjeżdżają
własnym samochodem, parking jest strzeżony i dozorowany całą dobę
podobnie jak i cały obiekt.

Nie pobieramy opłat za zakwaterowanie lub media, są to koszty
które pokrywa pracodawca.

W związku z koniecznością dopełnienia formalności przed wyjazdem,
pobieramy jednorazową opłatę w wysokości 50 zł (jest to część
opłaty, drugą część pokrywa nasza firma), tytułem nadania przesyłki
kurierskiej, w której
przesyłamy Państwu umowę zlecenie przetłumaczoną na język polski(
przez tłumacza przysięgłego), w 2 egzemplarzach, oraz potwierdzenie
zgłoszenia do ubezpieczenia, i kwestionariusz osobowy który należy
wypełnić, nie wysyłamy przesyłek za pobraniem.

Potwierdzenie przelewu należy wysłać na nasz adres e-mail , oraz jako
załącznik, prosimy
również dołączyć pierwszą i drugą stronę swojego dowodu
osobistego,
gdyż dane z tego dowodu są potrzebne do przygotowania
dokumentów.

W razie braku możliwości przesłania skanu dowodu osobistego przez
Państwa ze względu na brak możliwości technicznych, prosimy przy
wysłaniu potwierdzenia przelewu zamieścić w mailu swoje dane osobowe
takie jak: imię, nazwisko, adres zameldowania i korespondencyjny, oraz
telefon komórkowy.

Należy pamiętać, iż potwierdzenie przelewu i skan dowodu osobistego,
przesłać można do dnia 1 Sierpnia do godziny 16:00, po otrzymaniu tych
dokumentów Państwa zgłoszenie traktujemy jako zaakceptowane, i wówczas
oddzwaniamy do Państwa w ciągu 24 godzin, celem omówienia wszystkich
szczegółów wyjazdu, w przypadku braku wpływu dokumentów w wyznaczonym
terminie, zgłoszenie traktujemy jako odrzucone, prosimy mieć tę
informację na uwadze.

Po otrzymaniu dokumentów i ich podpisaniu, należy oddzwonić do nas, w
celu potwierdzenia otrzymania w/w dokumentów, i ich zgodności z
domi 2016-08-11 18:16:07
Ja pracuje teraz w Adecco i aboco ma trochu racji nie jest tu kolorowo...
domi 2016-08-11 19:39:10
a gdzie masz zakwaterowanie bezpłatne??? wolne żarty i z dojazdami tez nie jest tak jeśli dostajesz umowe tak zwaną śmieciową w adecco norge to za dojazdy wracają o ile zleceniodawca zwraca. Zlecenia dają na tydzień gdzie nawet nie jesteś pewien czy ten tydzień przepracujesz. Bo możesz się nie spodobać i wylecisz ze zlecenia po 1 dniu. Wnioski Trzeba zapierdalać i zleceniodawcy tego wymagają bo ty i tak u nich robisz na kilka dni. Oczywiście to nie reguła można i dobrze trafić i popracować w jednym miejscu i kilka miesięcy ale to rzadko się zdarza . PS : Ci którzy pracują już kilka lat w Adecco mają umowy z "ADECCO SOLUTIONS" IM WRACAJĄ ZA WSZYSTKO nawet VENTE PA JOBB im płacą czyli choć nie mają zlecenia dla nich to i tak mają płatne. a nowy dostaje śmieciówke w ADECO NORGE i jeśli jest praca to pracujesz.
5
domi 2016-08-11 19:55:28
no nie mi akurat nie wracają bo jestem w 1 strefie wracają tym co pracują na północy norwegi. Znam ludzi co pracują w Bodo to im wracają i tam akurat mają dobre warunki. W Oslo ,Bergen. czy Trondheim nie wracają za przeloty.!!!
1
pracownik ADECCO 2016-08-13 11:44:00
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w Adecco to moge podpowiedzieć jak to wszystko ogarnąć by nie stracić i popracować dłużej niż jak kolega wyżej 2,5 tyg pozdrawiam.
1
pracownik ADECCO 2016-08-13 11:44:34
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w Adecco to moge podpowiedzieć jak to wszystko ogarnąć by nie stracić i popracować dłużej niż jak kolega wyżej 2,5 tyg pozdrawiam.
pracownik ADECCO 2016-08-13 17:22:48
Znam wielu ludzi co przyjechało bezpośrednio do Norwegi i znaleźli pracę już tu lub zostali ściągnięci bezpośrednio przez biuro Adecco w Norwegi. Nie róbcie tak !!! Dostajecie wtedy najgorsze umowy z Adecco Norge. Są to tzw "Śmieciówki" Złóżcie CV w polsce "wybranych" po przejściu rozmowy po angielsku i przez skype oraz przesłaniu referencji zostaniecie zaproszeni do CAMPUS ADECCO w Rabce Zdrój na przeszkolenie HMS (Polskie bhp) trwa to tydzień. w tym czasie tworzą twój profil i gdzie będzie zapotrzebowanie na taką osobę tam trafiasz. Ale po tym kursie masz ochronkę 3 miesiące więc jeśli nie mają dla ciebie pracy to i tak masz płacone czyli VENTE PA JOBB.
4
VVS 2016-08-13 22:09:16
Hydraulik/ Norwegia pracował/pracuje ktoś?
Paweł 2016-08-14 00:22:55
W Polsce już nie jest tak wesoło,nie płacą za nadgodziny a jak już płacą to normalnie jak za zwykłe godziny mimo umowy o pracę gdzie za nadgodziny płaci się 50%,po za tym ciężko się doprosić o kontakt z nimi,zwodzą jak mogą,odradzam z całego serca współpracę z Adecco,a już na pewno nadgodziny.
mi 2016-08-14 07:20:53
Przecież żeby dostawać postojowe to trzeba się męczyć z adecco z jakieś 1.5 roku. A na początku jak cię załatwią tak że masz wkoło postoje bez płacenia to już leżysz finanasowo i chcąc nie chcąc wracasz do Polski bo jesteś bez kasy. A pracy jest przewarznie bardzo mało. Tam pisze kolo co go ściągneli do Sogndal i mamili a badziewie wyszło.
5
Anonim 2016-08-22 10:39:32
Niestety również nie mogę znaleźć żadnego info. Kiedy masz rozmowę?
Gilla 2016-08-26 20:24:26
Nie jest tak dostajesz odrazu wyplacone po 54 godziny ale co ok 7. 8 tygodni zjezdzasz na 2 do domu i ten czas ci nieplaca. To wolne jeat traktowane jako te nadgodziny ktore miales wczesniej wyplacone
uti 2016-08-28 20:49:46
Jak kto kiedyś się zaczepił to ma nienajgorzej, a teraz cały czas wkoło rekrutują mięso robocze do przerobu . Jakieś króciutkie zlecenia i wykopują nawet jak nie jest się leniem i partaczem. Byłem z kolegą na projekcie to raptem miesiąc i wiencej nie było i zjechalim i czekamy a nie dzwonią tylko nowe ogłoszenia wkoło dajom. A kolega ma 18 lat praktyki i zasuwa jakby miał motorek. Guzik majo nie prace.
6
z 2016-08-29 07:57:48
Ty już tam podjęłaś zatrudnienie pani poiiu z biura adecco.
4
zawiedziona 2016-09-15 12:30:03
na tym np że nie ma godzin i niby Cię zatrudniają a większość czasu nie masz pracy
6
Islandia 2016-09-15 17:44:44
Był ktoś może w Islandii z Adecco? Właśnie szukam pracy, wysłałem CV na sprzątanie ale po opinii tutaj mam mieszane uczucia.
staszek 2016-09-17 21:48:33
Tera adeco ma taki deficyt cieśli do Norwegi że płaco za przelot do Norwegi. Ale to to i tak nie do wykorzystania bo skond robociarz ma znać jenzyki. A zresztą i tak czy siak te wyjazdy to tera się słabo opłacajo.
1
asmodeusz 2016-09-18 12:43:13
To po co tyle ogłoszeń leci . Jakby mieli to by się nie ogłaszali. Nie oszukujmy się. Ale prawie każdy jak przeliczy i wyliczy że 3000 zł tylko idzie uskrobać na czysto za miesiąc to się rezygnuje. Mnie to już i darmowy przelot nie skusi . Bo za takie pieniądze nie będe schodził z baby. A język znam i tak tyle o ile czyli na kursie się rozmówię ale tak żeby z kimś zza granicy to nima szans.
7
Do Magisterka bez pracy. 2016-09-30 09:12:20
I tu się mylisz .Ja jako robociarz jak ty to nazwałeś chcąc być w obiegu przy 40-tce nauczyłem się angola a teraz uczę się norweskiego -MAgisterku bez pracy .
Do Magisterka bez pracy. 2016-09-30 09:13:08
I tu się mylisz .Ja jako robociarz jak ty to nazwałeś chcąc być w obiegu przy 40-tce nauczyłem się angola a teraz uczę się norweskiego -MAgisterku bez pracy .
Butra 2016-10-01 14:31:07
Jeśli mam być szczery przestrzegam też pracowałem w Adecco śmieszna stawka najniższe maja stawki ze wszystkich pośrednictw pracy nic co mówią nie jest prawdą tylko początkujący w norwegii dają się nabrać. Na start to dobra firma ale jeśli ktoś chce od razu pracować w dobrej formie radzę się rozejrzeć i minimum za 200 Korn na godzine
Butra 2016-10-01 14:33:55
Hehe chyba najniższe 181.5 korony co to ma nic smiech
staszek 2016-10-03 10:43:12
Tak się nauczyłeś angola i anglika , buahahahaha. Widziałem jak takich co znają języki obce do momentu jak z nimi ktoś z obcokrajowców nie usiłuje zagadać. Buahahaha. Masz ludzi za durniów. A taka praca z adeco to była fakt dobra ale ostatni raz 10 lat nazad. Wtedy musiałem mieć zanjomośc i zapłacić za kurs norwsekiego taki pro forma bo ni w ząb po nim się rozmówić, żeby dostać pracę z adeco . Ale wtedy było pełno godzin i te 5 tys. zł co szło uskrobać za miesiąc to były jeszcze w Polsce jakieś pieniądze. A jak pojechałem póżniej po kryzysie to nigdy nigdzie nie trafiłem na to żeby było godzin na cały etat. Za to tak bywało że po odliczeniu zakwaterowania byłem na 0. A nawet jak masz cały etat to bez dodatkowych godzin i takim podrożeniu cen w Norwegi to wychodzi się góra 3 tys. zł , co obecnie w Polsce nie jest żadną ciekawą kwotą , w każdym razie jest to kwota nieadekwatna do rozłąki i poniesionych kosztów na wyjazd. Tak to wygląda choćby chciał żeby wyglądało inaczej. Ale korona sporo się osłabiła i ceny w Polsce mocno poszły w górę. Tak że nie ma właściwie sensu jechać . Chyba że kto młodu i jedzie dla funu.
2
qa 2016-10-03 13:52:31
Podstawowy czyli umiesz się i tak czy siak swobodnie konwersować. Bo albo się zna język i umie porozumieć albo się nie zna wcale. 10 słów na krzyż takich jak mejbi, szou mi, dis dis panimajesz, noł, okej, jes marlboro to nie jest znajomość języka.
2
Daniel 2016-10-07 09:03:44
Ja na Adecco nie narzekałem przepracowałem pół roku później przeszedłem pod firmę :)
seba 2016-10-07 18:28:26
Pod firmę po pół roku przechodziło się ale prze kryzysem w 2008 roku. Teraz się skichasz a nie przejdziesz bezpośrednio bo firmy w norwegi chcą tylko pracowników tymczasowych.
2
pomoc wszystkim oszukanym 2016-10-08 13:10:32
jedna z najbardziej nieuczciwych firm w Polsce. oszukuje pracowników, licząc, że uda im się zachować pozory zgodności z prawem. jednego z pracowników amazonu w sadach próbowali szantażować naganą za wymyślone przewinienia. kiedy upomniał się z pomocą Inspekcji Pracy o niewypłacone pieniądze odpisali mu, "że firma Adecco jest po stronie pracownika i stosuje się do przepisów prawa pracy". próbowali w dalszym ciągu zastraszać go naganą, ale już tak żeby Inspekcja Pracy broń Boże się nie dowiedziała. o to jak bardzo prawdziwe jest zdanko "firma Adecco jest po stronie pracownika i stosuje się do przepisów prawa pracy". tylko z pozoru żeby nie ponosić konsekwencji prawnych. na szczęście Adecco poniosło już ze strony Inspekcji Pracy konsekwencje prawne
3
aleks 2016-10-13 18:23:03
pozdrawiam szefa pracowników adeco w amazonie który najpierw skacze do ludzi i się na nich wydziera a potem płaci kary.

p.s. mateusz, słuchaj no, co to było z tą naganą? no co to było z tą naganą się pytam?
dcfv 2016-10-13 18:40:17
niemieckiego, angielskiego, po prostu stawiają na takie osoby
zaimteresowany 2016-10-27 07:55:52
Czesc. Możesz cos więcej napisać o tej firmie , np. Jakie normy na tokarkach przy jakiej długości cyklu , na maszynach pracują tez Belgowie ?
kuba 2016-10-27 07:59:43
Witam , mogę prosić o e mail , chcial bym się dowiedzieć kilku rzeczy o tej firmie ?
pytanie 2016-10-28 19:04:44
Czy ktoś wie po jakim czasie od zwolnienia się z Adecco można się rekrutować na nowo ? Chodzi mi głownie o Holandię.
Niik 2016-10-28 20:22:47
Poprawna forma to "w ogóle" zapraszam do lektury słownika języka polskiego
Grzegorz.G 2016-11-02 14:14:11
Dziś zdarzyła mi się sytuacja że przyjechałem do pracy i nie zostałem poinformowany aczkolwiek musiałem sam się dowiedzieć że nie przedłużyli mi umowy gdzie poprzednia skończyła się w ostatni dzień miesiąca. Żałosne jest to w jaki sposób firma ADECO postępuje z człowiekiem bo z tego co wiem to informację o przedłużeniu umowy bądź zwolnieniu powinni przekazywać wcześniej a nie po czasie. Gratuluję takiej organizacji i wyczucia czasu.
Batooo 2016-11-03 15:47:41
Witam. Dostałem propozycję pracy przez Adecco dla Albert Heijn
Zwolle. Byłby ktoś wstanie pokrótce przedstawić jak wygląda tam sytuacja. Z góry dzięki ;)
Gość 2016-11-03 19:30:06
Rekrutują do pracy w Niemczech, najpierw kurs językowy w Adecco Campus.
Ktoś już pojechał robić po czymś takim i się utrzymał na dłużej? Odp.
aku 2016-11-06 12:21:47
Wiesz tu chodzi o to że oni zarabiają na kursach . Mają za to pieniądze ze środków unijnych. A każdy frajer co się pisze na te kursy jest tylko mięsem do przerobu. Nawet jak jakimś cudem pojedziesz na pracę za granicę to i tak będzie lipa że hej. Kiedyś robili chłopaków na kursach norweskiego gdzie po kursie roboty dla nich mieli. Teraz też szukają głupich na kursy bhp i angielskiego pod pozorem że wysyłają łebków do pracy. A że takich nie mogą znależć to wymyślili wabik na niby pracę w Niemcach. Nie wierzysz to niestety musisz się przekonać na własnej skurze.
1
bujnic 2016-11-23 09:00:17
Adecco to najbardziej złodziejska a tymbardziej niekompetentna agencja jaka istnieje na rynku. Jestes tam poniżany i zatrudniany poniżej stanowiska na którym powinieneś pracować. Przeważnie w miejscach pracy jesteś traktowany jako pomagier i sprzątacz . Bardzo częęsto wyśmiewają pracowników i mobbingują. Adeecco nigdy nie oferuje pracy w jednym miejscu - zawsze bedziesz tylko kołkiem do zatykania dziur, 2 dni tu, 2 dni tam itd. Osobiście pracowałem w Norwegii w tym roku i nigdy więcej nie pojade z tej firmy. 8 ni pracowałem w hotelu na cukierni ( gdzie kontrakt pierwszy ostałem na miesiac), po czym wysłąno mnie 550km o innego miasta na drugi koniec kiraju. Tam znowu popracowałem 8 dni po czym powieziano mi ze teraz maja dla mnie prace w Oslo ( nastepne 600km w inna strone). Powodami zmiany pracy byly błache argumenty : jestes za pewny siebie, "Ktoś tam zle sie czuje pracujac z Toba", nie pracujesz tak jak inni pracuja, masz inne oswaiczenie niz tutaj pracownicy...itp To nie dotyczy sie tylko Norwegii. 6 lat temun wyjechalem z Adecco o Belgii - tam bylo jeszcze gorzej. Obiecywano w Polsce 12 euro i min 40godzin !!! Na miejscu okazało si ze stawka tom 8:20 a w tygoniu bywało ze pracowalem tylko 20-26 godzin. Tam teez cozeinnie w innym miejscu pracowalem. szkoa gadac. Adecco to ścierwo
2
uber 2016-11-23 10:00:48
Czy to prawda że agencja werbuje kierowców dla Ubera ? Czy Uber jest legalnym przewozem osób ?
Kierowca Ubera wziął do ręki różaniec i zaczął się modlić po tym, gdy dowiedział się, że może dostać 8 tys. zł kary przyłapany na przewozie osób
1
open 2016-11-23 13:02:46
Dzięki za wasze opinie, tępić takie pseudo agencje za wyzyskiwanie pracowników chcących tylko uczciwie zapracować i zarobić, niech w końcu zrobią z nimi ordnung..masakra...ja na pewno nie skorzystam.
1
Piter 2016-11-25 00:37:13
Witam czy jako monter rusztowań z adecco ktoś jechał może się podzielić opinią?
Zostaw swoją opinię o Adecco Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco Poland