Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Adecco

Opinie o Adecco

Pracowałeś w firmie Adecco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wek - 2015-03-30 15:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna w wielu firm która dorabia sobie niebagatelne pieniądze na durnych ludziach chodzących na jeszcze durniejsze kursy języka. Swego czasu były masowe szkolenia języka norweskiego w specjalnym ośrodku w górach. Pomijając że wyżywienie było tam na poziomie obozu koncetracyjnego, to największy problem że cała masa ludzi wcale do Norwegi do pracy nie pojechała, a ci co jechali to długo czekali , a i ciągłość pracy za granicą zostawiała wiele do życzenia. Kiedyś doili fundusze unijne na szkolenia. Sam znałem ludzi którzy podpisali zobowiązanie że będą musieli oddać kasę za kurs jak zerwą półroczny kontrakt. Problem polegał na tym że za mieszkanie czyli pokój to tami im tam należność cały czas naliczali, jedzenie też swoje ciągneło , a pracy było na tydzień - dwa w miesiącu. To się wkurzyli i zjechali za co ich potem ciągali po sądach. Gdzie jednak agencja przegrała bo wyszło że na te szkolenia szły pieniądze z uni.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-03-30 20:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował na magazynie JUMBO w Veghel przez addeco ?
zdjecie uzytkownika
Ophidian - 2015-03-30 22:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście NIE POLECAM tej agencji. Byłem w 2012/2013 roku. Magazyn Alber Heij Orderpicker. Wiek 21 lat. Tygodniowo 32/36 godzin pracy. Norma 115+ przy "złym dniu pracy". Tygodniowo 120/140 euro netto. Co do warunków mieszkalnych zastrzeżeń nie mam za to co do uzyskiwania informacji i organizacji pracy mógłbym napisać esej. Po opiniach widzę że w dalszym ciągu nic się nie zmieniło. Najdziwniejsze jest to ze spotkalem się z pozytywnymi opiniami...lekko zdziwko.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-31 00:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy też w jakim się jest wieku powyżej 23 lat wychodzi sie znacznie lepiej
zdjecie uzytkownika
Ophidian - 2015-03-31 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze się z tobą AA. Tyle że za moich czasów było coś takiego jak dodatek za norme. Nie wiem czy to dalej jest. Powyżej 110% w tygodniu dostawało się 50 euro netto do wypłaty. Norme tak jak pisałem...115%+ a wypłata 120/140. Odliczając kwote za wyrobienie normy (50) wychodzi 70/90 za same godziny? Coś chyba nie bardzo. Cieli ludzi na hajsie jak mogli i kiedy tylko mogli. Podwójnie odciągnieta kwota za ubranie robocze. etc etc.
zdjecie uzytkownika
nobotakatacotak - 2015-04-14 16:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie co chcecie....Wyjeżdżacie zarabiacie i dalej to samo... czy można jeszcze wiecej....
Speak the fucking English and your life will be easier.
zdjecie uzytkownika
niedoszła pracownica - 2015-04-15 14:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Adecco w Katowicach to jakaś porażka. Miałam mieć pracę w fimie CEVA przy pakowaniu , panie pracujące tam są kompletnie niesłowne, miałam mieć badania w przychodni u lekarza medycyny pracy, w końcu skończyło się na tym , że jedna z pań powiedziała, że mają już komplet osób. Straciłam tylko czas, nerwy i pieniądze. Robią z ludzi idiotów. Nie polecam nikomu tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-04-20 16:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzisiaj złożyłam cv w firmie adecco i mają zadzwonić a u was w jakim czasie był odzew z ich strony? :) pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
Oczekująca - 2015-05-12 09:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adecco Poznan- bardzo nie zorganizowani pracownicy. tracisz czas i pieniądze,każą zrobić badania lekarskie,bo od poniedziałku do pracy.Jak w trakcie rozmowy wyczają ze masz pojęcie o prawach pracowniczych itd.to taki poniedziałek nigdy nie nadchodzi i czekasz jeden miesiąc,drugi,kiedy zadzwonisz każą czekać dalej.Mało poważna firma,omijajcie ją z daleka.
zdjecie uzytkownika
JOLAAA - 2015-05-12 09:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2014-12-30 14:05:27]:
adecco ul. wólczańska- najgorsza agencja pracy jaka tylko istnieje! nie polecam nikomu! dzwonią, ściągają ludzi do swojej siedziby i dają ofertę po czym wysyłają do zakładu pracy a przy czym się okazuje że nic nikt nie wie! generalnie strata czasu i nic więcej. a wszystko to przez to że pewna "bystra" pani zapomniała przekazać informacji dalej!!!
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-06-02 08:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma to zwyczajni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci !!!!!!!!!! wymyslili sobie stanowisko młodszy monter w firmie w skarbimierzu .nie mam pojecia czym to sie rózni od stanowiska montera aha oczywiscie stawka 1800 brutto!!!!! parodia !!! ludzie mieli pracowac na stanowisku młodszy monter przez 3 miesiace i czwarta umowa juz miala byc na montera . oczywiscie ludzie przyszli po odbior czwatej umowy a tam dalej stanowisko młodszy monter . Oszusciiiii!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Hostessa - 2015-06-12 10:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beznadziejny pośrednik pracy, wypłaty po terminie określonym w umowie, kwoty wiecznie się nie zgadzają (miesiąc temu dostałam 1/4 wypłaty mniej i nadal czekam na uregulowanie). Nikt nie odbiera telefonu a jak tak, to mydlą oczy. NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Inwentaryzacja - 2015-06-18 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja byłem raz na inwentaryzacji z tej firmy (odział Szczecin) i złego słowa nie powiem. To co mieli zrobić - zrobili i wypłatę wręczyli. Bez opóźnienia, zgodnie z umową.
zdjecie uzytkownika
nieważne - 2015-06-21 15:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie Adecco dla Amazona.To była jakaś masakra!Przed podpisaniem umowy z Firmą Adecco głęboko się zastanów a jak już podpiszesz umowę to nie płacz że mają Ciebie głęboko w ... nosie i będziesz miał problemy w uzyskaniu swoich pieniędzy!!!
zdjecie uzytkownika
txt - 2015-06-23 19:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Holandii do pracy jako monter elektroniki do Bredy? jak wyglądają testy manualne i jezykowe w biurze w Opolu?
zdjecie uzytkownika
tomi77 - 2015-06-26 19:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [txt - 2015-06-23 19:38:53]:
taaaaaaaa ja jadeee :P jak cos podawaj meila
zdjecie uzytkownika
txt - 2015-06-27 00:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
38263951 gg moje
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-03 14:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam dziś w adecco w BB i co mnie uderzyło na wstępie w tych malutkich pokoikach co mają rekrutacje jest brud. Pajęczyny na ścianach.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam jak spotykam się na rozmowach w sprawie pracy. Niezbyt ciekawie zaczyna się współpraca.....
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-05 09:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracuje/pracował ktoś Sogndal Norwegia?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-07-08 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje w legnicy na strefie przez adecco.?ja mam jutro rozmowę kwalifikacyjną na strefę w legnickie polu. czytając opinie nie wiem czt warto tam iść.Co z zarobkami ?
zdjecie uzytkownika
miriam - 2015-07-22 00:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ ona w dzisiejszych czasach jest duzo negatynych opini w interneci na temat pracodawcow a mimo wszystko ludzie pracuja. czy warto? zawsze warto nie kazdy pryzpadek jest taki sam. ja za to slyszalam ze w adecco pieniadze na czas nie bylo wiekszych z tym problemow praca tez donajgorszych nie nalezała. ponadto aktualnie trwa wiele nqbor na rozne stanowiska mysle ze kazdy cos moze dla siebie znalezc. praca stale, sezonowe dotaktowe.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-07-22 10:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś może w Kampen na książkach ? Jakie opinie ? :) Właśnie dostałam propozycje, wyjazd już w ten weekend, więc mało czasu zostało i nie wiem czy się zdecydować...
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-07-23 16:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy. Aplikowałam na stanowisko pracy w Polsce przez tą firmę
i uzyskałam błędne informacje. Straciłam dwa dni na rozmowy rekrutacyjne
i pieniądze na dojazd do biura i miejsca pracy. Niekompetencyjne biuro pracy!
Uważajcie! Wstyd..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Puszczaja film o Polakach tzn....chlop kroi cebule i sie cieszy ! z czego ? a potem pani w kantynie angielski na poziomie przedszkola ,,tez sie cieszy
Pytania: wies spiewa i tanczy
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-07-24 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam - wyjazd do pracy za granicę został przesunięty o 2 tygodnie na jeden dzień przed opuszczeniem kraju

A teraz wiadomość dla ludzi, których wyjazd również został przesunięty - jest nas pewnie kilkanaście(kilkadziesiąt) osób proponuję żebyśmy się zebrali i pomyślimy co dalej - więc jeżeli ktoś z was to czyta proszę zgłaszać się do mnie na profil (usunięte przez administratora) w wiadomościach prywatnych - dziękuję
zdjecie uzytkownika
Szy - 2015-07-24 17:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jan kiedy miales jechac, mam wyjechac w ta niedziele (26.07) do ede praca na chłodni. ktos tez tam jedzie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adecco?
Zadaj pytanie
alert