Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Adecco


Oceniono 80 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Adecco
Jana Pawła II 19
00-854 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-04-22 21:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Komentarze nie są przesadne ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sam nie wierzyłem i się przekonałem, na szczęście zdobyłem inną pracę i porzuciłem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Szkoda nerwów poznałem wielu ludzi którzy mieli styczność z tą firmą i opinie są takie samie bez znaczenia jaki kraj i biuro !!!

Szkoda że poznałem ich po fakcie jednak nawet na żywo bym ludziom nie uwierzył.

Jeśli chcesz to jedź i się przekonaj wszytko zależy od twojego progu psychicznego.

W tej firmie przetestujesz doskonale własną osobę.
zdjecie uzytkownika
Majtok - 2014-04-23 10:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja myślałem, że jeżeli to Adecco to będzie można liczyć na normalne warunki pracy i przyjazną atmosferę a tu widzę, że zupełnie na odwrót wszystko.
zdjecie uzytkownika
Domin - 2014-05-04 19:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Arek - 2014-04-22 21:17:51]:
Witam Arek, czy byłbyś skłonny polecić agencje sprawdzone przez Ciebie. Szukam pracy na stałe poza granicami i nieziemsko docenię każde rady od zaprawionych w boju.
Skontaktuj się proszę ze mną na dominikandsosnowski@gmail.com. Dzięki i powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-05-05 15:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Adecco w Polsce dobrze Płaci za pracę którą proponują w Polsce np.Oświęcim
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-05-05 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z wyjazdem do Norwegi dla spawaczy, już po rekrutacji i jak długo trzeba czekać????? Ktoś WIE?????
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-05-05 19:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-04-14 15:47:27]:
Jako spawacz?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-05-07 11:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez szukam pracy jako spawacz w norewgii dajcie znac czy nie znacie innej ciekawej agencji
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-05-09 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielkie obietnice a po przyjeździe okazuje się wszytko na odwrót.

Jedna Panie ma urlop druga jest chora ? Ciekawe ! Wszyscy mają Cie w D. Na szczęście miałem jeszcze inne możliwości i szybko zmieniłem pracę.

Zmarnowany czas no i oczywiście pieniądze nie zgadzały się z ustaloną stawką.

Taka duża firma żenada ! Ilu już ludzi musieli oszukać? Oczywiście wszytko tłumaczyli mi jako błąd w systemie. To po co mają taki system?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-05-10 20:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cholera...... nikt z adecco się nie odzywa co do wyjazdu do Norwegi nawet ten BUC z adecco norge nie odpisuje i nieodbiera tel......
zdjecie uzytkownika
Bandis - 2014-05-10 23:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dochodzić swojego - nie ma innej opcji, bo w ten sposób to zawsze coś będzie nie tak. Co się dziwić szukają gdzie mogą.
zdjecie uzytkownika
Tolo - 2014-05-22 21:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2014-05-05 19:06:27]:
Kris a w jakim zawodzie czekasz na wyjazd?
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-05-26 21:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tolo - 2014-05-22 21:30:33]:
Jako spawacz aluminium.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-05-29 21:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mati - 2009-10-13 20:12:55]:
Abosolutnie się z tym zgadzam. Żadnych profesjonalnych szkoleń. Firma pozyskuje handlowców tylko dla baz i kontaktów - a jak nie wyrabiasz w ciągu 3 pierwszych miesięcy to out.
zdjecie uzytkownika
ADECCO - 2014-06-04 22:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KRIS :
BYŁEM ZOBACZYLEM POPRACOWALEM TYDZIEN I OLAŁEM ICH , SPAWAM OD PARU LAT ALUMINIUM I OSZUKALI MNIEW SKUR WY SY NY MIALO BOC NA STAŁE DOBRA STAWKA WYZYWIENIE I ZAKWATEROWANIE JEDYNE CO SIE SPRAWDZIŁO TO ZAKWATEROWANIE,BARAK.
A JEDZENIA NIE BYŁO JAK PRZYJECHALIŚMY TYLKO 120 KORON DIETY NA DZIEŃ A Z TAKIEJ DIETY TO NAWET NA PIZZE NIE STARCZYŁO ZA TO 2 CHLEBY DOTAŁEM W SKLEPIE BO TEGO TANIEGO NIGDY NIE BYŁO PO PRACY... JEDNO WIELKIE OSZUSTWO WRACAM DO STAREJ FIRMY...
zdjecie uzytkownika
Bandis - 2014-06-05 08:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można powiedzieć, że warunki do najlepszych nie należą. Ale z drugiej strony czego się spodziewać, bo jedzie się niby do pracy a nie na wczasy.
zdjecie uzytkownika
Stellica - 2014-06-16 16:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Warszawie jako specjalista - Muszę z przykrością stwierdzić, że firma nie dba zupełnie o pracownika. Wynagrodzenie wypłacają na czas, ale to nie jest chyba jakaś łaska tylko obowiązek wynikający z kodeksu pracy. Kompletnie żadnego kontaktu z strony biura w jakiejkolwiek sprawie. Mam porównanie, bo zdarzyło mi się pracować przez 3 m-ce w konkurencyjnej firmie i wiem jak można dbać o pracownika - nawet tymczasowego. Poza tym poinformowano mnie, że Adecco skontaktuje się z firmą, w której pracowałam, z propozycją ewentualnej dalszej współpracy - oczywiste kłamstwo-wiem, bo pracuję w tej firmie nadal tylko już na normalną umowę o pracę. Jeśli ktoś nie ma pracy to wiadomo nie wybrzydza... Sama jednak nigdy więcej z usług tej firmy nie skorzystam, chyba, że będę w totalnej desperacji.
zdjecie uzytkownika
Bandis - 2014-06-16 22:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak się zastanawiam, dlaczego zmieniłaś poprzednią firmę na adecco? Skoro tak wszystko fatalnie wygląda to zdrowo-rozsądkowo powinno się z tego zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
spawacz 141 - 2014-06-28 16:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na addeco spawacze 141 bo teraz będzie wysyp ofert ,bo norasy maja wakacje i puste lale z biura dzwonią obiecują robotę na stale .Po 2 tygodniach max 4 kop i do Polski !.Nastepna robota za rok o tej samej porze !
zdjecie uzytkownika
Ayu - 2014-06-29 13:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam was przed tą firmą! Byłam właśnie wczoraj na inwentaryzacji w Warszawie, która miała trwać od 4 do 6 h. Dodatkowo miało przyjść maksymalnie 8 osób, a było nas co najmniej 16 także kierujący nami byli naprawdę zaskoczeni. Co więcej jak się okazało nikt z nas nie podpisał z nimi umowy bo w każdym przypadku była ta sama wymówka: "kierownika zajmującego się umowami w tej chwili nie ma, więc nie ma problemu byś wpadła/wpadł w poniedziałek by ją podpisać". To nie wszystko. Po zakończonej pracy która trwała niecałe dwie godziny oznajmiono nam, że ewidencja pracy jako nasz dowód przepracowanych godzin nie zostanie podpisana bo oni mają własną którą potem prześlą adecco. Tak więc, żadnego dowodu nie ma, pieniędzy nie ma i skończyło się to na zmarnowanych godzinach i wysiłku.
zdjecie uzytkownika
Bandis - 2014-07-01 00:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co okazuje się, że nie dostaniecie w ogóle kasy za wypracowany czas? Zabawne, pierwszy raz o czymś takim słyszę. Warto takie rzeczy wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2014-07-01 11:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ktoś jest tutaj pracownikiem Adecco tzn specjalista ds rekrutacji? jakie warunki? mam propozycje i nigdzie nic nie znalazlam na temat pracy w biurze adecco i zarobkow, Pomóżcie, z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Morsa - 2014-07-04 10:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze by było pójść na rozmowę rekrutacyjną. Tam informacji na pewno udzielą, a tutaj stawki mogą być zróżnicowane.
zdjecie uzytkownika
1piteer - 2014-07-22 13:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich. tak czytam to wszystko i corazmniej mi sie podoba. mam wyjechac jakomonter wentylacji na stocznie do norwegii i czy ktos by mogl mi powiedziec o atmosferze w pracy, warunkach mieszkalnych i platnosciach. bym byl wdzieczny
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 7000 placówek w 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2007 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 34 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o.  jest Agencją Pośrednictw
zdjecie uzytkownika
1PITEER - 2014-07-22 13:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze ma ktos na jakas zetelna firme za granica w fachu monter wentylacji.
dzieki
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-23 01:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monter fasad do norwegi, dziękuję za lekturę nie jadę
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x