Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adecco

Pracowałeś w firmie Adecco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ayu - 2014-06-29 13:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ostrzegam was przed tą firmą! Byłam właśnie wczoraj na inwentaryzacji w Warszawie, która miała trwać od 4 do 6 h. Dodatkowo miało przyjść maksymalnie 8 osób, a było nas co najmniej 16 także kierujący nami byli naprawdę zaskoczeni. Co więcej jak się okazało nikt z nas nie podpisał z nimi umowy bo w każdym przypadku była ta sama wymówka: "kierownika zajmującego się umowami w tej chwili nie ma, więc nie ma problemu byś wpadła/wpadł w poniedziałek by ją podpisać". To nie wszystko. Po zakończonej pracy która trwała niecałe dwie godziny oznajmiono nam, że ewidencja pracy jako nasz dowód przepracowanych godzin nie zostanie podpisana bo oni mają własną którą potem prześlą adecco. Tak więc, żadnego dowodu nie ma, pieniędzy nie ma i skończyło się to na zmarnowanych godzinach i wysiłku.
zdjecie uzytkownika
Bandis - 2014-07-01 00:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I co okazuje się, że nie dostaniecie w ogóle kasy za wypracowany czas? Zabawne, pierwszy raz o czymś takim słyszę. Warto takie rzeczy wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2014-07-01 11:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej czy ktoś jest tutaj pracownikiem Adecco tzn specjalista ds rekrutacji? jakie warunki? mam propozycje i nigdzie nic nie znalazlam na temat pracy w biurze adecco i zarobkow, Pomóżcie, z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Morsa - 2014-07-04 10:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobrze by było pójść na rozmowę rekrutacyjną. Tam informacji na pewno udzielą, a tutaj stawki mogą być zróżnicowane.
zdjecie uzytkownika
1piteer - 2014-07-22 13:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich. tak czytam to wszystko i corazmniej mi sie podoba. mam wyjechac jakomonter wentylacji na stocznie do norwegii i czy ktos by mogl mi powiedziec o atmosferze w pracy, warunkach mieszkalnych i platnosciach. bym byl wdzieczny
zdjecie uzytkownika
1PITEER - 2014-07-22 13:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moze ma ktos na jakas zetelna firme za granica w fachu monter wentylacji.
dzieki
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-23 01:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
monter fasad do norwegi, dziękuję za lekturę nie jadę
zdjecie uzytkownika
mozemonter - 2014-07-24 10:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos kto jedzie na rozmowe do wawy odnosnie monter fasad aluminiowych???
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-08-05 07:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! widze ze opisy zgadzają się z tym, czym się spotkałem z Adecco. nie ma tam poważnych ludzi!!!!, a co do ofert pracy, to widze ze dość kiepska firma!... rekrutują, rekrutują i nikt u nich nie chce pracować. Domyslam się ze każdy ich olewa, co zostali oszukani!!!!Jednym słowem LIPA i BADZIEW!!!
zdjecie uzytkownika
Fame - 2014-08-08 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z adecco jest tak że zatrudniają cie i zwalniają po miesiącu, dwóch, jeśli podpiszesz umowę nie uda Ci sie dodzwonić do żadnego biura, a jeśli nie przedłużą Ci umowy to oszukają przy najbliżej wypłacie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-08 23:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich! nie bardzo rozumiem o co chodzi :) szukam informacji o Adecco w Warszawie, a piszą wszyscy o adecco praca w Norwegii. Może powinniscie załozyć swój post???? a moze nie umiecie czytać i dlatego póxniej takie rozczarowanie, jak już wyjedziecie do pracy??? :)
zdjecie uzytkownika
seb - 2014-08-13 22:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy pracował w tej firmie jakiś operator żurawia wierzowego w Norwegii w ostatnim czasie ?? Proszę o szczerą opinię
zdjecie uzytkownika
spawacz tig - 2014-08-14 14:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz 141 - 2014-06-28 16:36:30]:
zgadza się!!!!! Adecco to tylko puste obietnice
zdjecie uzytkownika
ziz - 2014-08-14 21:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jedzie ktos teraz z adeko do pracy na sklepy do niemiecziz
zdjecie uzytkownika
dedek - 2014-08-17 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na te firmy nie ma prawa a prokuratora?
zdjecie uzytkownika
Kampaj - 2014-08-21 14:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo profesjonalna. Dzwonią z wyjaśnieniami oferty, co będzie należeć do obowiązków, rozmowa mial trwac 10minut, trwała dokladnie 9:47 :) Mili uśmiechnięci, potrafią się przyznać do błędu z ich strony co do godziny spotkania. Ładna schludna siedziba. Podczas rekrutacji poznałem kilka osób, wszystkie na poziomie pro. Znam się na rzeczy, bo miałem do czynienia przez 5 lat z 4 agencjami pośrednictwa :) Polecam
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-24 21:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem dla tej agencji w 2011 roku (Holandia - Timberland). Pracę dostałem załatwiając w Opolu, a podpisanie umowy było w moim oddziale - Toruń. Jestem bardzo zadowolony, warunki mieszkalne perfekcyjne, zarobki od 400-600 euro tygodniowo - rewelacja. Fakt, faktem pod koniec owego roku - biuro przegrało przetarg i przez to zakończyłem tam swoją karierę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-24 21:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja godna polecenia w wyjazdach do Holandii, a co najważniejsze - wypłacalna.
zdjecie uzytkownika
Towik - 2014-08-25 10:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twierdzicie, że najlepsze czasy poszły już w zapomnienie w Holandii? Szkoda, bo 600 euro za tydzień pracy to całkiem przyzwoita stawka. Zastanawia mnie jeszcze czy wszystko samo adecco organizowało - kwaterę, dojazd do pracy, stołówkę czy to raczej wszystko we własnym zakresie i jak jest na innych zakładach..
zdjecie uzytkownika
fifo - 2014-08-28 20:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka czy jedzie ktos teraz jako komisjoner do niemiec z ta firma czy to prawda o tym wyjezdzie bo cos kreca
zdjecie uzytkownika
Tiri - 2014-09-11 02:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, a co mogą kręcić. Wcale nie tak łatwo znaleźć pracowników to nie jestem w stanie popsuć im aż tak opnii - pozatyk wcale nie wydają się źle zorganizowani. Za mną same oferty od nich. Marzy mi się praca z dobrą stawką i znośnymi godzinami i atmosferą w pracy. To byłoby najlepsze rozeiązanie....
zdjecie uzytkownika
monika45 - 2014-09-19 19:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero profesjonalizmu, w Warszawie nie warto nawet iść na rozmowę, odradzam. Aplikowałam na zupełnie inne stanowisko, a jak poszlam na rozmowe pani z kt rozmawialam mowila zupelnie o czymś innym. Na moja uwage, iz aplikowalam na inna pozycje stwierdzila, ze musialo MI sie cos POMYLIC. Żenada..Do tego zapewnienia, ze bez wzgledu na wyniki rekrutacji oddzwaniaja do wszystkich po tygodniu. Dziwne, juz minął ponad tydzien..
zdjecie uzytkownika
czesc - 2014-10-09 12:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym oddzwanianiem niestety tak jest, wybiora sobie innego kandydata, ktory blysnie na rozmowie, albo zadecyduja wzgledy wizualne i nie pamietaja o tym, zeby oddzwonic do osoby, ktora tez sie starala, ale tym razem nie wyszlo. Niestety jest to plaga wsrod pracodawcow. szanujmy dobrych szefow, bo jest ich co raz mniej
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-24
Żródło: Gowork.pl
Zwijndrecht
( )
Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5600 placówek w 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 30 lokalizacjach na terenie kraju. W 2012 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 24 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364.   Dla n
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-17 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-08-08 23:40:14]:
co sądzicie o wyjeżdzie z adecco do norwegi miejscowosć storg na aluminium spawacz
zdjecie uzytkownika
czesc - 2014-10-24 14:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponowałbym Ci Radku poszukania też czegoś na stronach norweskich, możesz sobie przełączyć stronę na angielski, ale myśle, że od razu tak będzie i najwyżej sobie przetlumaczyć w translatorze, jelsi nie znasz dobrze jezyka. Najlepiej wyciagnac opinie z dwoch zrodel, dlatego sprobuj tak i tak, a uzyskasz jakis obraz tej pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x