Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Newag S.A.

Pracowałeś w firmie Newag S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aqqqq - 2015-09-05 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaga - 2015-09-03 13:35:53]:
Ja zdecydowanie wole jak rekruter musi się natrudzić żeby mnie przekonać do podjęcia pracy. :) Narazie nie zamierzam zmieniać pracy, no chyba że za granice.
zdjecie uzytkownika
ergo - 2015-09-25 21:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Newag jest o tyle dobrym miejscem, że to spora firma, która przecież zatrudnia sporą ilość ludzi. Nie wiem jakie są wasze zdania na temat wynagrodzeń, które firma oferuje, ale wydaje mi się, że dla osób niedoświadczonych nie jest to większy problem. Możecie powiedzieć jak to w dalszej perspektywie wygląda?
zdjecie uzytkownika
Pracyk - 2015-09-27 21:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem ponad rok - slusarz mechanik na poczatek wiadoma sprawa najnizsza zadnej premi wiec 1200 z groszem. Po 3 miesiacach niby sie polepszalo premie od 100-250. 300zl nigdy nie wzialem choc zapier**lalem jak glupi, a starzy pracownicy sciema na calego kim oni to nie sa, co oni to nie umieja a kasa duzo lepsza.
Trafilem do na prawde w porzadku druzyny bo pozostali oprocz sciemniaczy byli na prawde w porzadku, a to pomogli posmiai sie i takie ta(licze ze kiedys jeszcze trafie na takich fajnych ludzi).
Zarobki w pozniejszym terminie? Po jakims pol roku moze wiecej zaczely sie kombinacje a to rzekomo sprzedazy nie ma wydajnosci, a co sie okazuj ewag rosnie w sile sprzedaz masakrycznie z dnia na dzien wzrasta bardzo sporo! Ale ich stara spiewka. Nawet za swiateczne paczki potrafili 200zl zabrac wiec zostalo z 4 dyszki. Nastepnie zaczely sie kombinacje wyjezdacie w delegacje jak nie to tam jest brama, przenoszenie do innych druzyn(czyli do najwiekszego syfu i halasu)
Zwolnilem sie z powodu zarobkow ktore na koniec wynosily kur*a tyle co na poczatek i z podejscia kierownictwa (nie bardzo kumatego i malo doswiadczonego - byle by trzymac dyscypliny a jak zle robia to zwolnic. Tyle umieli) i oczywiscie zrobili listy osob do zwolnienia kolo 500 osob jak sie nie myle i sobie na raty zwalniali z dnia na dzien przychodzili i wypowiedzonko 2 tyg.
Podsunuwujac to z zewnatrz sie wydaje super a jak juz tam popracujesz to sie dowiesz, nie warto.
zdjecie uzytkownika
newagrules - 2015-09-28 20:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rok temu na newagu było w porządku. Odkąd Prezes P. odszedł zaczęło się niszczenie Sądeckiego Newagu na rzecz Gliwic. kierownicy zastraszają pracowników zwolnieniami .. codziennie nowe wieści o ilości ludzi do zwolnienia . Większość ma tego dość i jeśli ich zwolnią to nie wrócą do tego syfu. O premii nie wspomnę ... ciągle chwalą się sprzedażą nowymi rekordami itd ale premii całych nie ma (bo nie ma sprzedaży ,nie ma wydajności) teraz teoretycznie nie ma pracy ale kooperacja kwitnie i pewnie kieszenie kierowników od łapówek też . Nie warto teraz tu pracować jest chaos i straszenie a kasa taka jak wszędzie czyli wyzysk za najniższą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-04 12:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialbym serdeczanie podziekowac kierownictwu Newagu ze z niewiadomych przyczyn nie przedluzyli mi umowy o prace chociaz robote zawsze wykonywalem na 100%.Dzieki temu teraz jestem w Anglii i po odliczeniu kosztow na zycie mieszkanie, jedzenie no i oczywiscie piwo i imprezy tez! he he he odkladam na konto okolo 1ooo funtow miesiecznie to jest na zlotowki okolo 5700 zl.Wyplata co tydzien praca spoko zero pospiechu.Pozdrawiam kolegow z Newagu i wspolczuje ze musza pracowac ciezko za 1400.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-10-06 23:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiadomo żadna praca nie hańbi. Jednak o pracy w biurze Newagu dobrego słowa powiedzieć nie mogę. Po pierwsze beznadziejni kierownicy czyli młodzi niewiedzący czego chcą a filozofować to potrafią. Nie potrafią rozwiązać podstawowych problemów przynoszonych z produkcji. Jak coś nie tak to wszyscy tylko nie oni. Po drugie płaca jak dla studenta. A po trzecie jak się już wykażesz to pseudo kierownik dopilnuje by ktoś cię nie dostrzegł. Zresztą co tu dużo pisać wystarczy spojrzeć na biuro sami młodzi nie ma się od kogo uczyć i ciągle nowe twarze.
zdjecie uzytkownika
pracownik newagu - 2015-10-25 11:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piątek odbyło sie referendum dotyczące elastycznego czsu pracy.Komplety haos.Kierownicy nie panowali nad sytuacją.Tacy fahowcy a nie umią nic zorganizować.Liczą na zrozumienie ludzi by wprowadzić elastyczny czas pracy a sami uciekają do domu po 15 szok.To oni powini w pierwszej kolejnosci być zwolnieni.
zdjecie uzytkownika
weron - 2015-10-26 12:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik newagu - 2015-10-25 11:10:01]:
Hej Wam. Nie mogę ostatnio zagrzać miejsca w żadnej firmie na dłużej, a to z mojej winy, a to z winy pracodawcy. Jak tutaj wygląda sytuacja stabilności zatrudnienia? widzę po Twoim wpisie @pracownik newagu , że z kierownikami niezbyt dobrze to wygląda , także na moje oko własnie i z rotacją mogą być problemy
zdjecie uzytkownika
MIro - 2015-11-01 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc!Witam wszystkich pracownikow Newagu oraz tych ktorzy juz tu nie pracuja oraz tych ktorzy sie tu zatrudnia,W moim odczuciu to proponuje aby czesc ludzi ktorzy lubia nadgodziny aby mogli robic non stop ile tylko chca ale w zamian aby dali spokoj tym co chca isc do domu normalnie po 8 -iu godzinach jak w cywilizowanych krajach w Europie.Czesc ludzi nigdy nie ma dosc roboty a pozniej wylewy zawaly itp.Elastyczny czas to ja moge miec jak siedze na wczasach a nie w pracy!Kazdy ma jakies obowiazki wobec rodziny i nie kazdy po pracy tylko lezy i nic nie robi!Kazdy wie jakie sa tu zarobki wiec w imie czego mam byc do dyspozycji na gwizdniecie kiedy zaklad sobie tego zyczy?Jesli nie ma roboty to jasno powiedziec panu juz dziekujemy a nie jakies czary mary.Wczesniej przyjmowali ludzi bez opamietania czy byli potrzebni czy nie to teraz takie efekty Ubrania zielone niebieskie jakies glupoty wymyslali!A CI co sie obijali dalej to robia a reszta na nich robi!No i teraz problemy!!!
zdjecie uzytkownika
AntyNewag - 2015-11-09 18:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Na samym wstępie chciałbym odradzić prace w newagu na stanowisku spawacz. Żadna hala na zakładzie nie jest przystosowana do spawania. Żadnych zabezpieczeń, masek z wyciagami, konkretne zero. Obiecują podniesienie wynagrodzenia po kursie ponadpodstawowym ale oczywiście to tylko teoria. w praktyce nie ma mowy o żadnych podwyżkach. Premie? Premie dostaja tylko osoby powiązane rodzinnie z liderem drużyny. Chcesz sobie dorobic do marnej wypłaty? Nadgodziny które przepracujesz sa wpisywane tylko na dorobione, także soboty. Wszędzie ogromny hałas, który berdzo niszczy zdrowie. A zwłaszcza innowatorski sposób prostowania wagonów młotem 5Kg. No i ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gina maski, reduktory, palniki, rolki od spawarek. wszytsko trzeba za każdym razem chować, ponieważ na nastepny dzien nie mamy czym pracowac. W ciagu pracy najlepiej nosić wszytsko przy sobie. Spawarki.. Częśc maszyn z górnej półki a reszta totalne dno. spawarki robia zwarcie, części które zostały skradzione sa zastapione własnymi pomysłami ponieważ doprosic sie o naprawe jest rzeczą niemożliwa. Cześci do zużytych palników nie ma, czeka sie bardzo długi okres na naprawde. Dziekuje za uwage.
zdjecie uzytkownika
kaksad - 2015-11-17 03:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie samym spawaniem żyje człowiek chce się powiedzieć, bo firma zatrudnia nie tylko spawaczy ale także takie osoby jak Konstruktor czy też Kierownik Projektu, wydają się to być ciekawe kierunki kariery, tylko że trzeba mieć odpowiednie wykształcenie, typu studia wyższe na kierunku budowa maszyn i roczne doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
eok - 2015-11-19 12:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sądze, że studia wyższe na kierunku budowa maszyn to jest najbardziej wymagany punkt nie liczac doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-11-21 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuja teraz również serwisanta pojazdów, wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że język włoski jest konieczny, mnie to dyskwalifikuje.
zdjecie uzytkownika
fabian - 2015-11-22 22:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znam jezyk wloski wiec na pewno zloze cv,Wloskiego najszybciej mozna nauczyc sie krecac lody wloskie lub przy zbieraniu orzechow wloskich,Jestem bardzo dobrym serwisantem wiec z checia zatrudnie sie w Newagu aby mogli sie na mnie drzec i wykorzystywac na maksa za g...ne pieniadze.Ja wprost uwielbiam robic jak wol za pol darmo wiec uwazam ze jest to dla mnie idealne miejsce.
zdjecie uzytkownika
gag - 2015-11-24 01:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jacek faktycznie język włoski na starcie wyeliminuje wiele osób, ale jeśli ktoś zna to jest to na pewno ciekawa propozycja pracy.
zdjecie uzytkownika
AntyNewag - 2015-12-15 23:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eok - 2015-11-19 12:54:52]:
Post który napisałem był skierowany do spawaczy. Widać to juz w pierwszej linijce wypowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
rumak - 2015-12-16 02:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gag ale mają też ogłoszenie na asystenta projektu. Na to stanowisko trzeba znać język rosyjski, więc każdy znajdzie dla siebie odpowiednie ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
Bediun - 2016-01-03 15:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam 9 rok a zarabiam tyle co na początku masakra odradzam Newag Gliwice a w szczególności wydział w-4
zdjecie uzytkownika
oalal - 2016-01-03 17:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! właśnie cały czas jest od nich oferta jako Asystent projektu z językiem rosyjskim do nowego sącza tylko to jak widze jest wiecej niż jeden etat u nich.
zdjecie uzytkownika
barbarosa - 2016-01-05 01:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro w Krakowie to istna kpina, płace śmieszne i śmieszni kierownicy. Swoje braki tłumaczą niedoswiadczeniem zespołu a sami nic zrobic nie potrafią. Polecam jeśli chcecie zedrzeć zęby z nerwów za płacę na pograniczu kpiny.
zdjecie uzytkownika
erftg - 2016-01-06 22:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oalal widzialem ze oferuja m.in. uczestnictwo w innowacyjnych projektach możliwość zdobycia doświadczenia oraz rozwoju zawodowego,uczestnictwo w szkoleniach system premiowy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-07 14:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tu już 5 lat. Żałuje. Kierownicy nie zasługują na swoje miano. Rodzina i mobbing na każdym kroku. Pieniądze tylko z nadgodzin a i to nie zawsze. Odradzam i szukam nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
Mango - 2016-01-09 01:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajnie więc, że na tym stanowisku co piszecie @oalal @erftg duży nacisk kładzie się na rozwój zawodowy pracownika poprzez szkolenia. Uważam, że to pokazuje, iż firmie zależy na swoich pracownikach, co bardzo dobrze o niej świadczy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-01-11 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BARDZO PROSZE O NIE PISANIE GLUPOT ZE FIRMIE ZALEZY NA SWOICH PRACOWNIKACH!!!TAKI WPIS TO KPINA Z LUDZI KTORZY BYLI DOBRYMI I BARDZO DOBRYMI PRACOWNIKAMI A ZOSTALI ZWOLNIENI NIE WIADOMO DLACZEGO A RACZEJ WIADOMO PO PROSTU BYLI NIEWYGODNI DLA FIRMY KTORA WOLI MIERNYCH BIERNYCH ALE WIERNYCH .UMIEJETNOSCI PRACOWNIKA NIE SA TU WAZNA SPRAWA'STARZY PRACOWNICY BEDA CIE TAK UCZYC ABYS NIC SIE NIE WIEDZIAL'BO TO ONI SA TU BOGAMI I SRAJA W GACIE ABY TO ICH CZASEM NIE ZWOLNILI A SAMI SCIEMNIAJA NA MAKSA.A MOZES SPROBUJCIE STARZY W NOWEJ FIRMIE OD ZERA ZOBACZYMY CZY BEDZIECIE TACY CWANII
zdjecie uzytkownika
Franek - 2016-01-12 22:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz "pleców" to sobie w Firmie będziesz gnił za minimalną dożywotnio... A młodzi kierownicy z przekrętami za które by poszli siedzieć na długie lata rządzą... Za dużo widziałem i wiedziałem - a że "wolny" to w 1-ej kolejności poleciałem za bramę. Kiedyś rozmowa z jednym starszym w biurze odnośnie pojazdów - że można kupić za ok. 10 tys. Na to on że tanio i że 2 wypłaty i już... ????? Na moją zdziwioną minę - co - 3 wypłaty? Moich by 5 nie starczyło a dobrze zarabiałem! Wyrywało sobie żyły - robiło rzeczy niemożliwe - starzy spokojnie neta przeglądali i gadali sobie... Tak że polecam jak najbardziej!!!
zdjecie uzytkownika
runy - 2016-01-12 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maciek, a może umiejętności nie zawsze to wszystko. Może to kwestia nastawienia do pracy i to po prostu przeszkadzało firmie Newag. Teraz szukają asystentów z rosyjskim, ale wydaje mi się, że znajomość języka to nie wszystko.
zdjecie uzytkownika
kunka - 2016-01-15 23:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, że nie wszystko, wiadomo, że na stanowisko konstruktora czy technologa musicie mieć doświadczenie i wiedzę, być bo technikum albo po konkretnej zawodówce, czy mieć szkolenia
zdjecie uzytkownika
dik - 2016-01-21 20:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kunka, tak ci powiedzieli na rozmowie ? Ja mam raptem pół roku dośwaidczenia ale za to skończone dobre studai i to w moim przypadku zaważyło. Chociaż newag nie daje kart żywieniowych :(
zdjecie uzytkownika
Newag - 2016-01-21 21:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sam - 2015-07-22 17:50:58]:
Odradzam wszystkim pracę w tej firmie. Donosiciele, a nie fachowcy są tam w cenie. Nie ma żadnej ścieżki kariery. Trzeba być lubianym i przytakiwać wtedy jest ok. Kadrowa, plotkara, promuje na zasadzie - lubię nie lubię. Firma, która działa w jakiś niewyjaśniony sposób, przeczy wszelkim zasadom zarządzania. W rozmowach z podwładnymi dominuje słowo k...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-21 21:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-03 20:51:00]:
pracownik - człowieku nie kompromituj się. Wszyscy wiedzą, że zatrudnili cię za donoszenie na konkurencję i chamskie zagrywki w stosunku do niej. Dlatego zarobki lepsze. Kontaktu z firmą nie masz, bo pilnujesz biurka i prezesa, to i nie wiesz co tam się dzieje i ile zarabiają Idź na produkcję.
zdjecie uzytkownika
weron - 2016-01-23 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-01-21 21:40:22]:
za duże myślicie o innych pracownikach zamiast sami wziąc się do roboty. Może szukają własnie na Wasze miejsce kierowników działów bhp itp. - pomyślcie o tym
zdjecie uzytkownika
maro - 2016-01-30 19:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w newagu z przerwami 8 lat dlatego z przerwami bo nie miałem umowy na czas nieokreślony więc w sumie 3 razy byłem zwalniany po wygaśnięciu umowy a potem chętnie mnie znowu zatrudniali.Ostatnia umowa skończyła mi się w ubiegłym roku i znowu nie przedłużyli mi jej!Poszedłem do urzędu pracy na węgierskiej i zarejestrowalem się (to było na wiosnę w ubiegłym roku) i nie uwiezycie za 2 tygodnie dostałem propozycję pracy z...Newagu!Ale pomyślałem dość kombinacji i poniesienia postanowiłem do Newagu więcej nie wracam.Do kadr jednak Poszedłem żeby być w porzo z urzędem pracy.W kadrach pytają gdzie pan ma papiery ja na to że jak to gdzie u was przeciez przepracowałem u Was prawie 8 lat po krótkiej rozmowie stwierdzili że brak mi odpowiednich kwalifikacji i z ta informacja wrocilem do urzędu pracy.Tak że przez 8 lat można mieć odpowiednie kwalifikacje a później nie koniecznie według Newagu.Obecnie pracuje w innej firmie i jestem zadowolony atmosfera bez porównania jak w Newagu.Tak że uwazajcie żeby was nie wyrobili tak jak mnie .Nigdzie tak nie zwalniają jak w Newagu lepiej dłużej szukać pracy aby tylko do nich nie trafić bo zwołania Cię wtedy kiedy wcale się nie będziesz spodziewał.Zatrudniają chętnie z urzędu pracy bo za to urząd płaci im kasę na nowych pracowników.Pozdrawia i życzę powodzenia
się (to było wiosną)
zdjecie uzytkownika
korsarz - 2016-02-01 14:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maro firma wykorzystuje urzad bo ma takie prawo i z niego korzysta. Ja aplikowałem na stanowisko kierownika działu BHP, oferują dobre warunki. Szkolenia, kursy językowe i premie
zdjecie uzytkownika
heniek 6 - 2016-02-07 06:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się tak jak napisał @korsarz firma wykorzystuje urząd pracy bo ma do tego prawo.,ale na pewno nie ma prawa wykorzystywać swoich pracowników tak jak to robi!!! W Newagu bardzo lubią ciągła i dużą rotację zwalniają i przyjmują cały czas,zwalniają i przyjmują,zwalniają i przyjmują......Tak że jak Cię przyjmą to dużo sobie nie obiecuje.Podobno poszukują projektanta z biegłym językiem szwedzkim mój szwagier aplikowal oferują kursy i szkolenia co dobrze świadczy o firmie.
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2016-02-18 17:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i panie .Paranoja co teraz się wyprawia na zakładzie.Niewolnicza wręcz praca.Dużo osób zostało zwolnionych ale co za tym idzie , ci co zostali muszą nadrobić ubytek w ludziach .Wiąże się to z dużą ilością nadgodzin za które nie chcą płacić.Odbywa się to już długi czas ,wieczne mydlenie oczu ,branie człowieka na sumienie głupimi gadkami,wiecznie ginące kartki z godzinami,godziny za soboty czyli 100% płatne zamieniane na 50%. Każdy umywa ręce od pracy.
zdjecie uzytkownika
Wiking - 2016-02-19 22:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zastanawiam się nad pracą w firmię NEWAG (praktyka, staż lub praca) w biurze projektowym w Krakowie. Czy jest osoba, która pracuję lub miała styczność z pracą jako konstruktor w tym miejscu? Jaką ma opinie na temat tej pracy itp?
zdjecie uzytkownika
tentego - 2016-03-14 21:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wiking - 2016-02-19 22:40:00]:
Powiem tak, w Krakowie mają na pewno lepiej ($) niż w Sączu, ogólnie jako konstruktor(rysownik) uważam że warto się zatrudnić w newagu, po 2 latach jak wpiszesz sobie NEWAG w CV, to w okolicach Krakowa firmy przyjmą Cię za stawkę 2x tyle. I oprócz ludzi to, to jest jedyna zaleta. Ogólnie bida, nędza i zdzierstwo
zdjecie uzytkownika
joloniusz - 2016-03-14 21:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oburzony - 2016-02-18 17:08:15]:
prawda
zdjecie uzytkownika
tony - 2016-03-14 21:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Newag - 2016-01-21 21:17:42]:
ścieżki kariery tam nie ma, bo jest tylko i wyłącznie ścieżka znajomości
zdjecie uzytkownika
małopolanin - 2016-03-22 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybkie pytanie. Czy 4500-5500 brutto dla konstruktora z kilkuletnim doświadczeniem jest realne w tej firmie? Czy rzeczywiście jest tak że "plecy" są nieodzownym argumentem podczas negocjacji wynagrodzenia. Mam na myśli biuro w N. Sączu. Z góry dzięki! Pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
Rowniez byly pracownik - 2016-03-23 09:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuje sie pod tym! Ludzi maja za nic, kierownicy mlodzi niedoswiadczeni, sami nie wiedza czego chca, wyzej s....niz d...maja! Dzieki Bogu moja przygoda z newagiem zakonczona a teraz mam Dużo lepsza prace, lepiej platna i w swoim zawodzie :) wspolczuje wszystkim,ktorzy nadal tam pracują
zdjecie uzytkownika
były - 2016-04-17 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rowniez byly pracownik - 2016-03-23 09:51:55]:
też współczuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku dla człowieka, płace uzależnione od upodobań Konieczka; ulubione młode kobiety w mini - taka kadrowa czy pani od jakości.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-04-21 09:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy wie ktoś coś na temat podwyżek ?Było chwilę głośno o tym że stawki miały iść w górę dla najmniej zarabiających , lecz wciąż nic się nie zmienia a kierownicy ,,nic nie wiedzą ". Pytanie kolejne dotyczy rocznicy działalności zakładu czy Newag organizuje jakąś imprezę dla pracowników?Może jakieś premię ? Sąsiedzi z Fakro dostaną właśnie dodatkowe premie w tym roku z okazji okrągłej rocznicy działalności ich firmy a co z bogatym Newagiem ?
zdjecie uzytkownika
XYZ123 - 2016-04-23 21:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym serdecznie podziękować kolegom z Nowego Sącza, za zniszczenie zakładu w Gliwicach. Dzięki waszym zarządzającym "mądrym" głową, połączyliście oba zakłady w jedną całość, a teraz wygaszacie cicho nasz gliwicki zakład, pozostawiając pracowników bez środków do życia. Dodam jeszcze że Dragon i Griffin to sukces gliwickiego zakładu. ZNLE GÓRĄ !
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2016-04-26 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz racje kolego ZNLE Gliwice góra!!!!!! nie dosyc ze niszcza nas to jeszcze przez swoje pomysly w zarzadzaniu i siebie ale to nie wina zwyklych fizoli tylko menadzerow.Propaganda sukcesu w nowym sączu musi byc przeciez to firma ktora jest na gieldzie a akcjonariusze lubia slyszec o sukcesach
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2016-04-28 09:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to nie tak. Konieczek nie ugania do spódnicami. Konieczek jest jak Beata Szydło w polskim rządzie. Pierwszym sekretarzem jest Borek i to nie tylko ze względu na wzrost. Ten człowiek trzęsie wszystkim, wprowadza ferment i promuje młode, atrakcyjne kobiety.
zdjecie uzytkownika
liza - 2016-04-29 22:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarządzające mądre głowy to w Gliwicach są
zdjecie uzytkownika
beka - 2016-04-29 22:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie macie racje... Bycie zadbaną i zgrabną kobietą to w dzisiejszych czasach grzech, w dodatku wykluczający inteligencję tych Pań. Lepiej wyglądać jak obdartus w rozciągniętym po babci swetrze i z krzywymi zębami. To naprawdę jest miarą profesjonalizmu? Ładna i zadbana znaczy głupia? Najlepiej jakby jeszcze śmierdziały. Ktoś zarządzał Gliwicami wcześniej i doprowadził do tej sytuacji. To nie stało się z dnia na dzień. Tak właśnie kończy się samowolka, na którą pozwolili dwaj Panowie, do których nikt teraz nie ma pretensji. Wręcz przeciwnie. Wina jest wszystkich innych. Najpewniej tych ładnych...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: CV wysłane za pośrednictwem strony po 2 dniach telefon i zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną.
Pytania: przedstawione warunki. próba spawalnicza pion i sciana(podolna dla pachwin)
nie musi to być idealne ale w miarę wyglądać po kursie bez problemu dają rade.
zdjecie uzytkownika
Buuuu - 2016-05-05 19:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beka - kadrowa z Sacza zadbana ale madra nieszczególnie wiec reguły nie ma.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2016-05-29 14:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie potraficie kadrowej podać do sadu pracy? Przecież to ona robi wszystko żeby przypodobać sie konieczkowi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Newag S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Newag S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert