brak logo

Attic Sp. z o.o

Kraków

Opinie o Attic Sp. z o.o

ZajYeahbunny 2011-01-26 12:42:12
Pytanie do byłych i obecnych pracowników.
Jak wygląda praca, atmosfera, wynagrodzenia, obowiązki podejście przełożonych do pracownika?
Pytanie to zadaję ponieważ od jakiegoś czasu obserwuję częste pojawianie się ofert pracy na tych samych stanowiskach, co sugeruje duża rotacje pracowników w tej firmie, a o za tym idzie atmosfera może być bardzo napięta bo pracodawca jest najzwyczajniej do [usunięte przez moderatora].
:/ 2011-01-31 18:49:37
Witam,nie będę się rozpisywał...Jedno słowo MASAKRA!
anonim 2011-02-15 21:15:49
To prawda, rotacja jest ogromna. Cześć osób wylatuje, ale cześć zwalnia się sama nie wytrzymując bardzo napiętej i nieprzyjemnej atmosfery. Pracowałem tam kilka lat temu i w tej chwili pozostało już bardzo mało osób ze "starych" pracowników. (usunięte przez administratora) A szkoda, bo firma ma potencjał i mogłaby uchodzić za dobrego pracodawce. Ale niestety sama zapracowała na taki wizerunek jaki ma.
aaa 2011-03-03 20:49:27
Witam Proszę o info czego można się spodziewać od stanowiska Doradcy Technicznego? Zastanawiam się czy jechać na rozmowę. Dziękuję
www 2011-03-08 20:28:22
Jeżeli jesteś dobry w tym co robisz i chcesz dobrą prace to daruj sobie bo szkoda czasu.
anonim 2011-03-08 22:21:47
gura doskonale sobie zdaje sprawe z tego co sie dzieje.. bo ryba psuje się od głowy. prezesi i dyr sami wiedzą co sie dzieje i daja zly przyklad. fatalnie sie tam pracuje, megazle.
x-men 2011-11-02 14:01:02
Witam,

Byłbym wdzięczny za świeże opinie na temat firmy "ATTIC" zobaczyłem pojawiło się ogłoszenie na PH ale bije się z myślami czy wysłać swoje CV czy nie. Chciałbym zapytać kogoś kto pracuje lub pracował ale w ostatnim czasie o warunki pracy min:
-jaka u nich jest podstawa na tym stanowisku
-codzienne sprawozdania z pracy
-jakie auto dają i czy z gps?
-ogólna atmosfera w firmie
-ewentualny rejon działania
-jakie warunki premiowe.

Proszę o odpowiedź bo jak wspomniałem nie wiem czy się pakować. Dodam, że już mam około 10 lat doświadczenia w handlu budowlanką.
1
Nexxuss 2013-05-14 11:15:47
Ja z kolei mam zupełnie odmienne wnioski po rozmowach w tej firmie. Problemu z zaakceptowaniem wynagrodzenia nie było i odezwano się po rozmowie, a więc 2 takie sytuacje i skrajne wnioski.
darek 2014-02-26 22:22:54
Zgłosiłem moją aplikację do tej firmy na stanowisko specjalista ds. zaopatrzenia.
Z opinii o tej firmie wynika że to zły wybór.
Proszę o opinę w tej sprawie nick: PHCB
to ja 2014-03-02 20:51:42
A ja też byłem ostatnio na rozmowie i nie tak strasznie w tej firmie jak piszą poniżej. Powiedziałbym nawet że pozytywnie. Może mi się uda i sprawdzę czy socjal tak bogaty jak deklarują :)
lisek zielony wąsik 2015-01-27 13:16:53
niem wiem też co myśleć o tym że pracownicy tak rzadko piszą tutaj komentarze. w takim razie czy ktoś może mi udzielić jakichś konmkretnych informacji o tym co się dzieje aktualnie w firmie Attic Sp. z o.o? bo myslałem nam zatrudnieniem się u nich. w sensie czy jest szansa na stabilne zatrudnienie i dobrą kaskę?
tomek 2015-03-31 03:17:31
To że rzadko pracownicy tutaj piszą ja bym interpretował bardziej na plus, bo raczej jak dzieje się coś złego to wszyscy tylko szukają miejsca w który mogliby ponarzekać, a tak skoro nikt tu nie narzeka, to można wnioskować że Attic materiałach budowlanych dzieje się dobrze. Oni na rynku są już od 20 lat więc jest to firma ze stażem i doświadczeniem
były bezrobotny 2015-05-03 17:23:53
Osobom idącym na rozmowę radziłbym trzymać język za zębami. Byłem kilka razy na rozmowie kwalifikacyjnej, po której czułem, że jedynym celem tej rozmowy jest zdobycie wiedzy jak funkcjonują inne składy i jakie rabaty dają klientom. Dlatego też jest taka duża ilość ogłoszeń o pracę z tej firmy. Jak widzę ich stronę internetową to widzę że firma ta skopiowała obce wzory i pomysły na działalność.
Rudolf 2015-09-11 11:13:52
Błagam....Jeśli jesteś pracownikiem tego przybytku to pisz inteligentnie albo nie pisz wcale.
Jaka firma jest to widać po komentarzach, przepracowałem tam 3 lata i mogę powiedzieć z czystym sumieniem NIE. Nie dla obłudy szefostwa, NIE dla korporacyjnego obłędu, NIE dla najwyższych w Krakowie cen, NIE dla miernych pensji, NIE dla cwaniactwa.
Rudolf 2015-11-21 17:24:55
Jeżeli nie pracuję i opisuję negatywnie warunki pracy i otoczenie to dla mniej lotnych i nie umiejacych czytac ze zrozumieniem :NIE, NIE, NIE POLECAM. akacja - wiem że pracujesz nadal w tej firmie, bo to widac po komentarzu typowym dla pracownika ze szczebla kierownictwa, ja pisze wyraznie NIe, ty próbujesz wyprowadzac mnie z "błędu" piszac inaczej. Tak własnie jest z praca w tej firmie. Rób dobrze a i tak dowiesz sie ze bylo zle. NIE POLECAM !!!!
salmon 2016-05-13 20:31:36
daniel, a możesz powiedzieć jaka była twoja rola w firmie ? Chciałbym gdzieś złapać zatrudnienie ale chciałbym mieć pewność, że nie będzie to tymczasowe zatrudnienie tylko że mnie docenią w tym co robię.
Zostaw swoją opinię o Attic Sp. z o.o - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Attic Sp. z o.o