brak logo

SWB Serwis Węzłów Betoniarskich

Kraków

Opinie o SWB Serwis Węzłów Betoniarskich

Akim 2010-03-12 09:38:12
Opinia o SWB?! może być tylko jedna absolutnie nie POLECAM!!!...(usunięte przez moderatora)Pensji nie chcą wypłacać a jak się człowiek upomni to zwalniają. Totalna lipa- firma na zapałkach...Kasy nie maja a udają wielkich prezesów...
papuc 2011-05-04 17:02:52
Popieram! Wielkie Dno! Brak Słów ,Zero kultury same ...! Szkoda słów! A o pieniądzach to szkoda się nawet wypowiadać!! Zapomnijcie!
Ernest 2012-01-07 15:11:55
Czyli jednym słowem niewarto? mam od poniedziałku zacząć prace w tej firmie. zapowiada sie niezle. Kierownik wygląda na dosyć konkretnego chłopa.
1
xxx 2012-01-25 10:33:42
i jak jest w tej firmie na dzień dzisiejszy??
:) 2012-02-21 16:33:21
Przyjdź to zobaczysz :)
jumbo 2012-07-05 22:46:16
mam tam pracować jako handlowiec-serwisant, czyli sprzedawać a potem montować nowe linie produkcyjne. Nie wiem czy podołam takiemu szerokiemu zakresowi obowiązków. Możecie opisać jak to na prawdę jest zorganizowane w SWB?
kalwo1 2012-07-22 22:50:14
Obawiam sie że to prawda kilkanaście osób ma nie wypłacone dwu lub trzy miesięczne zaległe pensje.Nie ma ciągłości finansowej właściwie nie ma na nic a jakość wykonywanych usług marna,
mat 2012-07-23 00:13:49
niewypłacalna firma, pracownicy do dziś nie dostali swoich wypłat za marzec i kwiecień.
oszukani !!!!!!!! 2012-07-23 00:20:28
Szkoda słów i nerwów na tą firmę. Pieniądze wyprowadzane na \\\"lewo\\\".
W końcu trzeba za coś utrzymać 5 rodzin !!!!!
Wykorzystać pracownika do ostatniej chwili, zgnoić i nie wypłacić 3 pensji. Zmienić nazwę, siedzibę i zatrudniać nowych ludzi !! Naprawdę współczuję tym, którzy zostali bo nie mieli na tyle odwagi aby odejść !!!!
Rozprawa w sądzie jest nieunikniona.
3bet 2012-07-25 22:01:11
mam zamiar kupic węzeł i zastanawiam się czy brac pod uwagę swb bo jak czytam co pracownicy piszą to się zastanawiam kto te węzły będzie robił i jak dlugo będa działac? Czy są dostępne częsci serwis?
xxx 2012-08-01 22:44:34
Obawiam się, że węzeł o ile powstanie to z rocznym opóźnieniem....działanie, cóż -- dużo robót serwisowych po upływie gwarancji i to dość częstych bo prezes sam mówi do ludzi \" Nie róbcie zbyt dobrze, bo trzeba niebawem jechać coś poprawić!\"
Nikt o zdrowym rozsądku nie kupi tam urządzenia, zdecydowanie lepiej zapłacić trochę więcej u konkurencji ale mieć pewne i w terminie realizowane usługi na odpowiednim poziomie. Zdecydowanie odradzam !!
były pracownik 2012-09-06 09:06:22
Niestety ale to prawda, terminowość panów (usunięte przez moderatora). jest tragiczna.
Nie polecam jeśli komuś zależy na czasie.

Wyrok sądu ma już niejedna osoba, ja oczywiście również, ale co z tego jeśli w papierach firma nie posiada już żadnego majątku, sprzęt został własnoręcznie przez prezesów wywieziony z firmy i ukryty przed komornikami.

(usunięte przez moderatora)nie mają sumienia. Ich nie interesuje nic poza sobą, a przecież trzeba utrzymać dwóch prezesów, dwie siostry prezesów i rodziców, wszyscy zarejestrowani w firmie i wątpie żeby mieli problem z terminowością wypłat.(usunięte przez moderatora)
Lord KK 2012-10-23 21:53:56
Słyszałem, że bracia (usunięte przez moderatora) otwierają nową firmę.. będą zajmować się produkcją wyrobu o enigmatycznej nazwie knoł hoł. Ze względu na drobne problemu związane z pozyskiwaniem w naszym kraju niezbędnych do produkcji materiałów, nawiązali kontakt z dalekimi Chinami. Nowi partnerzy mają zapewnić dopływ głównego surowca z którego będzie wykonywany knoł hoł, mowa tutaj o niejakim niezniszczalnium.
Wszyscy, którzy chcą spróbować swoich sił w nowym biznesie braci B., mogą przesyłać CV wraz z listem motywacyjnym na adres zlodzieje@swbserwis.com.pl. Liczba miejsc ograniczona - w końcu ilu ludzi można okraść:)
INWEST BAU 2012-11-14 10:25:58
Moja opinia będzie krótka : bracia b z ojcem pracowali u mnie krótko ale treściwie odchodząc bez zapowiedzi ukradli dokumentacje dzięki czemu mogli przez kilka lat budować betoniarnie z którymi teraz klienci mają kłopoty chcieli dorównać mojemu 30-to letniemu doświadczeniu . Nauczyłem ich prawie wszystkiego, po prostu wychowałem żmije na własnbej piersi. Ale to nic życzę im dobrych adwokatów ale oni kosztują. Pozdrawiam wszyskich oszukanych.
3
Borówki 2012-11-27 12:10:21
To wcale nieprawda że kradniemy.
W myśl zasady "kto pierwszy ten lepszy", zawsze pierwsi wypłacaliśmy pieniądze z firmowego konta, zamiast pracownikom. Nie wiemy o co tyle szumu. Polacy to zaradny naród i jak widać nikt z głodu nie umarł jak nie dostał wypłaty przez 3 miesiące.
To wszystko co ludzie tu wypisują to z zazdrości, bo my mamy kasę, a oni nie.
Oczywiście wciąż prowadzimy firmę. Gdyby to co robimy było nie w porządku to przecież siedzielibyśmy w wiezieniu. A przecież mamy kupę kasy, żyjemy jak króle i nic nam nie robią.
Pozdrowienia dla wszystkich byłych pracowników.
Borówki 2012-12-17 14:04:11
Witamy ponownie!
Ostatnio rozszerzyliśmy profil działaności.
Prowadzimy skup padliny, to znaczy mięsa, i sprzedajemy dalej. Ludzie wszystko zjedzą, zwłaszcza Ci głodni, co kasy nie mają, bo im ktoś wypłaty nie dał, hehe.
wszelkie oferty proszę wysyłac na adres:
świniak@swb.com.pl
Sam 2013-02-22 17:04:21
Witam tak jak wy zostałem oszukany przez tą firmę. Chciał bym powiedzieć że firma mam majątek i to wcale nie mały w krakowie. Jedynym minusem jest to że nie ma się jak do niego dobrać:) jeśli będzie miał ktoś jakieś sugestie to proszę pisać:)
arnold 2013-10-02 15:02:01
To firma SWB nadal nie płaci pensji swoim pracownikom? A to szkoda bo myślałem że może tam złoże aplikację
1
witold 2014-02-28 14:56:20
Dziwi mnie, że nikt nie zweryfikował tego komentarza powyżej za SWB, chyba firma powinna bardziej przykładać sie do dbania o swoje dobre imię.
Olek 2014-03-10 21:20:25
SWB na swojej stronie ma nawet ciekawą ofertę partnerską, ale pojedynczych ofert pracy tam nie znalazłem, a to mnie interesowało.
Franciszek 2014-06-23 01:46:42
To może napisałby ktoś z SWB w jaki sposób zrekrutowała go firma, na pewno by się przydała taka informacja.
ilod 2014-12-01 19:10:45
Dziwne, że tak mało opinii... Firma zajmuje sie naprawą i konserwacja maszyn, obróbką metali, instalowaniem maszyn przemyslowych, sprzętu oraz wykonywanie instalacji w zakresie inżynierii i architektury. w tym zakresie firma gwarantuje klientom rzetelność swoich usług, ale co z pracownikami?? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? warto ubiegac sie o prace??
mikelny 2015-02-03 19:13:28
Przeczytałem Twój wpis i mnie też zastanawia nieobecnosc i cisza ze strony tej firmy. Szukałem różnych ofert zatrudnienia związanych z tą firmą i wydaje mi się, że nie są oni aktywni na rynku. Wiecie może co się z nią dzieje ? W jaki sposób można nawiązać z nimi kontakt czy możliwa jest z nimi jakakolwiek współpraca ?
Kantso 2015-02-22 05:18:11
Najciekawsze jest to, że firma jest ciągle aktywna, na rynku normalnie działają a ich strona internetowa dawno poszła w odstawkę. Ciekawe tylko czy jest to spowodowane ich zaniedbaniem czy to wszystko chyli się ku końcowi. Co na ten temat sądzicie i jak go interpretować najlepiej? Mam nadzieję, że w razie czego można u nich liczyć na jakiś etat?
weri 2015-03-08 13:32:21
Główną usługą jaką oferuje SWB jest naprawa i konserwacja maszyn, obróbka metali, instalowanie maszyn przemyslowych, sprzętu oraz wykonywanie instalacji w zakresie inżynierii i architektury. Ich działalność obejmuje oczywiście jeszcze wiele więcej produktów, ale nie ma co się o nich rozpisywać. Produkują jednak kompleksowo
1
TomCiJa 2015-06-02 01:49:04
Pozdrawiam ostatniego kierownika w swb, Ryśka. Byliśmy już takimi niedobitkami skazanymi na szukanie nowej pracy ;)
Ale ogólnie dobrze wspominam czasy kiedy tam pracowałem, ale tylko dzięki tym ludziom którzy musieli się w tych ferszalach nie raz nieźle uje*ać (omijamy cenzurę;) )
Kolego grunta 2015-10-17 08:25:10
Grunt, nie chwal nie chwal swb bo nikogo nie nabierzesz takim gadaniem o ładnych pieniądzach. Skończy się tak samo jak ostatnio ze ani firmy ani ludzi nie wyplaciliscie. A o wielu sprawach w sądzie przeciwko swb pewnie nic nie wiesz bo przecież listów z poczty nie odbierasz. Komorników też pewnie nie widziałeś przed drzwiami?
adam 2016-05-13 12:20:55
Praca jak każda inna, wążne że tutaj u nich masz umowę oraz ubezpieczenie na wszelki wypadek, zapewniaja ci oplacanie wsyzstkich składek, prace tez oferuja raczej na stałę niż na dodchodzonego co jakiś czas wymiana stanowisk, nie widzialaem teraz ogloszen nowych.
Zostaw swoją opinię o SWB Serwis Węzłów Betoniarskich - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SWB Serwis Węzłów Betoniarskich