brak logo

AM GRUPA 2 Agencja Promocji i Rozwoju

Lublin

Opinie o AM GRUPA 2 Agencja Promocji i Rozwoju

Paweł 2010-03-26 19:17:44
Ta praca to akwizycja, karzą wciskać ludziom cyfre+ w zawyżonych cenach.
Flagrum 2010-06-01 13:38:31
http://forum.nowiny24.pl/AM-Grupa2-Agencja-Promocji-i-Rozwoju-ostrzezenie-t7048.html tutaj znajdziecie kilka "miłych słów" na temat tej firmy ;)
surfer 2010-12-05 23:00:13
To oszuści i naciągacze każą jeżdzić po domach i wprowadzać ludzi w błąd nas oszukali i sprawa skończy sie w sądzie.
martka1987 2012-02-20 16:25:24
Ja byłam umówiona na rozmowe tylko że w spółce Promotor. A podobno to chodzi o tą firmę??? Bo ja tam jak byłam to nie widziałam że to się nazywa Promotor tylko jakoś inaczej.....Tylko nie pamiętam....Czy to chodzi o tą firmę???
CgnLBN 2012-02-29 09:35:17
Tak firma promotor, am2grupe i hobb.it to tak na prawdę to to samo.
Zajmują się obwoźną sprzedażą cyfry+ oraz prądu(centrum energetyczna czy jakos tak) czyli akwizytorzy ktorzy byli juz w całym województwie.
Praca mało ciekawa i mało opłacalna, pracuje sie po 12-14 godzin i niewiele sie zarabia - system prowizyjny - dostajesz od umowy ale nie od tej podpisanej tylko wtedy gdy klient w ciagu 2 tygodni sie nie rozmysli...
czyli podpisujesz umowe w poniedzialek a w piatek okazuje sie ze ktos zrezygnowal i nie masz nic z tego...
a poza tym menegerowie traktuja cie jak maszynke do zarabiania pieniedzy i tak naprawde nie wiadomo ile umow ci przeszlo, wyplacaja tyle ile chce, a jesli zrezygnujesz przed 10-tym to nie dostaniesz ani grosza....
a rozmowy kwalifikacyjne wygladaja tak jak pisaliscie wczesnie, tak naprawde nikt nic nie wie dopiero jak pojedziesz z nimi to widzisz jak to wyglada - czyli marnujesz caly dzien.
Nick 2012-04-09 12:13:30
To ta sama firma pod tym samym adresem tylko pod inna nazwa

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,417803,0,0,2
anonim 2013-05-22 15:44:35
anonim 2013-05-22 15:47:41
w w w . g o w o r k . p l /opinie_czytaj,417803,0,0,9
anonim 2013-07-08 17:35:39
To ta sama firma tylko operuja roznymi nazwami
maciek 2015-01-09 19:29:13
o kurcze, no to ładne rzeczy.. ale nie wiecie może czy sytuacja się zmieniła czy nie? bo sam nie wiem jak to wszystko wygląda, ale ogólnie nie mam zbyt dobrych przeczuć na ten temat.. ale może coś się zmieniło od nowego roku? dajcie znać jak to wszystko wygląda dokładnie... pozdrawiam również pracowników.
Yel 2015-03-11 23:14:03
Agencja działa na terenie Lublina i przyznam szczerze, nie wiem czy jest jakaś większa, która może pochwalić się większymi zasługami niż AM GRUPA. Swoją drogą dajcie znać jakie obecnie wyzwania czekają firmę w najbliższym czasie i czy w związku z tym prowadzone będą jakieś rekrutacje/szkolenia, na których można byłoby zyskać?
dobrawa 2015-03-30 12:34:02
dziwne z twojej strony Yel jesy pytanie jakie wyzwania czekają firmę najbliższym czasie. jak na osobę szukającą u nich pracy, tak jak ja, to poruszasz bardziej moim zdaniem nieadekwatne kwestie. lepiej po prostu zapytać, jak ja, czy ewentualnie są teraz jakieś rekrutacje albo wakaty żeby dało się załapać
enedue 2016-05-11 17:42:35
Myślę, że w przeciągu miesiąca powinno się pojawić jakieś nowe ogłoszenie, dużej rotacji nie ma, no ale czasem pozyskują ludzi na nowe etaty, na początku zarobki koło 2000
Zostaw swoją opinię o AM GRUPA 2 Agencja Promocji i Rozwoju - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AM GRUPA 2 Agencja Promocji i Rozwoju