Jula Poland Sp. z o.o.
3 440 6 1

Opinie o Jula Poland Sp. z o.o.

Lok i kok

Hej! Jak tam w Słupsku z nowym kierownikiem ?? Ponoć ostro zmienia po poprzednim nieudaczniku :)

nie piszem wierszów
@Lok i kok 30.01.2018 23:10

nieudacznik to jest w gdańsku

Szumiś
@nie piszem wierszów 12.02.2018 16:21

Po wynikach chyba nie :)

Julian
@nie piszem wierszów 12.02.2018 16:21

Ale jest dobrym konfidentem :-)

Julian
@Szumiś 17.02.2018 23:35

A wyniki to niby ON robi???????

Byly pracownik
@Lok i kok 30.01.2018 23:10

Z tego co słyszałem to teraz mają lepiej z tym nowym kierownikiem .A tego nieudacznika dobrze ze wywalili (za pijaństwo ) on się nie nadawał na kierownika .

julianka
@Byly pracownik 21.02.2018 06:49

to prawda że pił w pracy? czy plota?

Julek
@julianka 26.02.2018 16:03

Potwierdzam że tylko interesowało jego ile wypije a nie wyniki .

Zainteresowany
@Julek 28.02.2018 12:11

Jak tam sytuacja w Słupsku chciałbym złożyć CV ktoś mi podpowie z pracowników czy pracuje ruda co mobing stosuje tak słyszałem .

Trelemorele
@Zainteresowany 10.08.2018 08:22

Team w porządku, praca sama w sobie ok, grafik jak to grafik, raz lepszy raz gorszy. Jak dotychczas żadnych problemów. Generalnie polecam.

Miras
@Trelemorele 21.08.2018 00:29

Z rudą wystarczy dobrze zyc. Przez kierownika głównego w ciągu dwóch miesięcy odeszło z 6 osób.

Byly
@Miras 08.09.2018 08:22

To nie przez kierownika głównego tyko przez ruda umie ludźmi manipulować wiem bo pracowałem i wiem do czego jest zdolna

rock@roll
@Byly 02.10.2018 19:46

Jak nie pracujesz ,to nie mieszaj.ja pracuje i dla mnie jest ok ..Ekipa w porządku, wiadomo czasem ciężko,ale ogółnie ok,no może kasa mogłaby być większa.

Gosc
@Miras 08.09.2018 08:22

Ja pracowałem i nie chciałem jej się podlizywac ona lubi mieszać Ponoć ten nowy kierownik to wpozo tak słyszałem szkoda że za mnie jego nie było

Kik
@Gosc 29.10.2018 16:38

To wracaj pewnie Cię przyjmie

X
@nie piszem wierszów 12.02.2018 16:21

W Szczecinie raczej. Całą odpowiedzialność na pracowników przerzuca, nawet humory związane z życiem prywatnym. Ale do przypisywania sobie czyichś zasług to pierwszy.

cc

Zarządzający tą firmą ogarnijcie swoje puste łby i może zacznijcie robić zakupy w sklepach którymi zarządzacie. Produktów dużo, marki fajne ale po,pierwsze 2 czy 3 pracowników ciągle coś układających i uciekających przed klientami, bałagan na półkach bo ludzi na obsłudze za mało, towarów nawalone że przejść nie można.

Zayzaer.

witam ponownie. Żbika -kpiarza..... Sklep JULA nie jest jedynym, z tego typu asortymentem-ofertą... B. wiele sklepów , także wysyłkowych oferuje podobne artykuły po niższych cenach. Zastosuję metodę mojej córki (skąd jej się to wzięło ?). Ogląda w sklepie np. JULI przedmiot i..... Kupuje w sklepie internetowym w niższej cenie.... Pozdrawiam i nie dam się" robić w konia" przez frędzli, uważających się za cwaniaków i mądrali....

Dvpa
@Zayzaer. 23.10.2018 13:43

I ty (usunięte przez administratora) z pod Lublina

Kashub
@Dvpa 28.11.2018 09:28

Spod, pisze się SPOD.

Gość

Chciałem aplikować do Juli w Gdańsku. Jest aż tak źle jak piszecie? Czy to przeszłość?

Rysiu
@Gość 30.11.2018 11:50

Że jest źle to piszą nieudacznicy i frustraci, którym w życiu nic nie wyszło i muszą się gdzie wyżalić. Praca w Juli jest naprawdę spoko. Jedynie mogliby więcej płacić.

Kashub
@Gość 30.11.2018 11:50

Rysiu chyba w biurze pracuje. Odnośnie Juli w Gdańsku to można powiedzieć że miesięczni pracownicy to już "starzy"pracownicy, bo rotacja ogromna. Płaca słaba w porównaniu np. do Leroy. Tak naprawdę twoje główne obowiązki to wykładanie towaru, to zajmuje 90% czasu. A jak nie ma co wykładać to zawsze się coś znajdzie. Jeśli jesteś fachowcem (zależy jakie masz doświadczenie) to tutaj się zmarnujesz, bo szkoleń udoskonalających twoje umiejętności raczej nie uraczysz. Staniesz się czynnym wykładaczem towaru. Proponuję ci aplikować do Leroy, z tego typu sklepów tam masz najlepsze warunki pracy i płacy i przede wszystkim możliwości rozwoju. Tutaj od (chyba) 4 lat nie otworzył się żaden nowy sklep, ludzie ogólnie w firmie się podkopują, żeby tylko awansować i strasznie na siebie gadają. W Gdańsku widać duży mur pomiędzy starymi pracownikami a nowymi. Nie do przeskoczenia.

Novotok

Hej. Jak wygląda atmosfera w Szczecinie i jaka jest podstawa dla doradców?

Zuzanna
@Novotok 07.11.2018 12:34

Czy planujesz starać się o posadę w firmie albo już to zrobiłeś? Jeśli tak, to możesz opowiedzieć, jakie warunki są oferowane nowym osobom? Wysokość wypłaty może zależeć od doświadczenia pracownika i jego zaangażowania w obowiązki. Jeśli masz za sobą rekrutację, daj proszę znać, jak ona przebiegała.

Były pracownik

Do Zayzaer. Nikogo na tym portalu nie obchodzi Twoja opinia na temat jednego z produktów. Od tego są inne fora. Proszę nie zaśmiecać portalu o pracy swoją frustracją nietrafionym zakupem. Pracowałeś tam, chciałbyś tam pracować, chcesz się dowiedzieć czegoś o tej firmie jako pracodawcy to zapraszam do merytorycznej dyskusji, a jak nie to możesz im napisać o tym np. profilu na facebooku, bo od tego między innymi jest. Może tam kogoś to będzie interesować. Moderację proszę o reagowanie na takie dygresje, bo ten profil i tak się zrobił niezłym śmietniskiem z wywlekaniem jakichś prywatnych spraw. Do tych, których interesuje praca - nie polecam, zmieniłem pracę kilka miesięcy temu i teraz jestem bardzo zadowolony. Od ludzi, którzy tam zostali słyszałem, że lepiej nie jest. Jeśli Jula dalej będzie szła ta drogą to przy obecnym rynku pracy nie wróżę sukcesów. W ludzi też należy inwestować, żeby mieć kompetentnego i lojalnego pracownika. Szkoda, to była kiedyś bardzo fajna firma. Pierwsze 3 lata będę wspominał zawsze bardzo miło.

Zayzaer.

Do Żbika-kpiarza.. Moim przeoczeniem w opinii dot. promocyjnej sprzedaży lewarka za 149,99 było pominięcie faktu, że LEWAREK STOJĄCY NA REGALE -DO SPRZEDANIA POSIADAŁ GUMOWĄ NAKŁADKĘ..... Gdyby sklep JULA sprzedawał wiertarki z wiertłami, czułbym się oszukany gdyby przy kasie doliczono mi za wiertła .... Gratuluje poczucia humoru i pozdrawiam Żbika kpiarza (pewnie pracownika JULI).

Żbiku

Do Zayzaer. Uuuuu niezadowolony klient . Bidulek o 6.34 rano składać zażalenie.No skandal .Ojej a Jula o tej godzinie jeszcze zamknięta to tu musiał .,,A napiszę ,a niech się teraz martwią ,niech główkują, niech się inni z nich śmieją,,No ja się śmieję. Tam takich rzeczy jest więcej.Zegary bez baterii, dętki bez powietrza ,wiertarki bez wierteł,lampy bez żarówek. Noo w innych sklepach jest inaczej .Tam za samo wejście do sklepu pewnie taki klient dostaje zaraz 50 % rabatu.No ludzie pomyślcie to nie boli .

Aleksandra

Czy wie ktoś może ile zarabia kierownik zespołu w Jula? Miasto Szczecin. Chociaż w przybliżeniu.

Majan
@Aleksandra 13.10.2018 01:06

Dwa i pol na reke

Zuzanna
@Aleksandra 13.10.2018 01:06

@Aleksandra, czy planujesz zatrudnić się w firmie Jula? Napisz proszę, czy złożyłaś już CV i jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące. Zarobki z pewnością będą zależeć od Twojego doświadczenia i zaangażowania. Jeśli podejmiesz pracę, podziel się swoją opinią na forum!

Zenek

Lubię atmosferę w Jula Poland Sp. z o.o. za: Warunki pracy

Zuzanna

@Mika, wspominasz, że zakres obowiązków jest dość szeroki, a czy jest jakiś podział, czy każdy musi się zajmować tym, co opisałaś? Możesz powiedzieć, o jakich jeszcze wymaganiach mówisz? Uważasz, że po podwyżkach zatrudnione osoby chętniej zostałyby w firmie?

GS

A jak w Słupsku bo chce złożyć papiery ?

WT
@GS 25.06.2018 21:07

Chyba nie zaciekawie na całym sklepie dwóch doradców i jedna kasjerka . Z boku wygląda tak jakby mieli zamknąć sklep bo brak personelu.

Mika
@WT 17.07.2018 14:04

Jestem ze slupska, straszna rotacja ludzie przychodza i zaraz odchodza, kasa smieszna patrzac na place konkurencji. Aktualnie pracuje nas jakies 15 osob gdzie trzeba wykladac towar, obslugiwac, zakladac karty oraz caly czas sa przebudowy. Firma ma ogormne wymagania a sama niewiele daje no chyba ze owoce ktore i tak nie sa kupowane sa dla kogos elementem dla ktorego warto sie skusic na zatrudnienie.

Zuzanna

@tia, widzę, że masz negatywne doświadczenia, może zależy to od miejsca, w którym się pracuje? Wspomniałeś, że pracowników jest za mało, czy w związku z tym są prowadzone rekrutacje? @Zośka, koniecznie przeczytaj regulamin forum. Obrażanie innych użytkowników jest niedopuszczalne. Możesz się nie zgadzać z przedstawionymi opiniami, jednak swoje zdanie należy przedstawić w sposób kulturalny.

Franek

Każdy robi nagonkę na sklepy że mało personelu. Ale przecież ktoś podją taką decyzję o redukcji etatów w centrali. To nie kierownicy zwalniają ludzi bo maja takie widzimisię tylko dostają polecenie z góry. A może tak szanowna centrala zacznie redukcję od siebie tutaj to będą mega oszczędności.

Miras
@Franek 23.08.2018 16:42

Ludzie odchodzą z własnej woli. W Słupsku w ciągu dwóch miesięcy odeszło 6 osób.

Zuzanna

@Zainteresowany, na jakim stanowisku chciałbyś pracować? Czy masz już doświadczenie w branży? Pamiętaj, że mobbing to poważne oskarżenie i takie informacje niekoniecznie są prawdziwe. Myślę, że warto przesłać CV i poznać lepiej pracodawcę na rozmowie rekrutacyjnej. Zachęcam inne osoby, które pracują w Jula w Lublinie do opisania aktualnej sytuacji. Są jakieś zniżki pracownicze, wyjścia integracyjne?

tia
@Zuzanna 20.08.2018 14:40

Zniżki są, wyjście integracyjne planujemy od marca - pracownicy nie mogą się dogadać a kierownik sklepu ma wywalone na to co się dzieje w sklepie - zamyka się w biurze, wysłuchuje plotek od kilku lizusów i tylko z tego źródła wie co się dzieje. Nie ma komu pracować, załoga coraz mniejsza, obowiązków przybywa i ciągle straszą że znów będą zwolnienia. Kierownik sklepu i team liderzy rzadko widoczni na hali sprzedaży, przychodzą tylko na poranne zmiany, lizusy ciągle są na magazynie, plakaciarni lub w pokoju socjalnym i załatwiają swoje prywatne sprawy przez większość czasu pracy i to oni dają złudne poczucie, że jesteśmy bardzo zgraną ekipą. NIE, NIE JESTEŚMY! Szary pracownik, który rypie tylko na drugie zmiany bo nie ma kierowników żeby nawet zamknąć sklep! A później zdziwienie, że nie wyrabiamy budżetu... no ciekawe jak - jak rano klient zostaje sam na hali, a wieczorem jest nas zdecydowanie za mało żeby nad wszystkim zapanować. Spora część ekipy już poszukuje innego pracodawcy, kwestią czasu jest i kierownik obudzi się z ręką w nocniku. Czas najwyższy.

super tia
@tia 20.08.2018 18:13

Tia - Ty chyba nie pracujesz w tym sklepie. Czyżbyś kogoś frustracja brała? Masz coś do powiedzenia, to powiedz ludziom, a nie na internecie wypisujesz frustracje.

Zośka
@tia 20.08.2018 18:13

Tobie to się naprawdę sklepy pomyliły. Pomawiać i obrażać to potrafisz tylko za pomocą neta? Miej odwagę i wyjdź do tych " lizusów" i powiedz im to w oczy. Kłamco i frustracie a nie pomyślałeś ciołku jeden ze kierownicy też mają obowiązki.A tir to sam się rozładowuje? Lepszego sklepu pod względem ludzi i ekipy to nie ma. Nie słuchajcie debila.

Tru
@tia 20.08.2018 18:13

Tru Tru

nick
@Zośka 23.08.2018 12:35

Na bank jakis byly pracownik wylewa zale.

Ten drugi
@tia 20.08.2018 18:13

Gdańskiem zalatuje

Mariola
@Zuzanna 20.08.2018 14:40

Masakra na sklepie, niektórzy jak mogli by to sami by się (usunięte przez administratora) do kierowniczki, fakt kierowniczka ma (usunięte przez administratora) na sklep i pracowników . Teksty typu że" gdzieś tam jest mniej pracowników i dają radę" to napewno dobrze nie wpływa na morale załogi Z tą kierowniczką odradzam pracy w Lubinie.

super tia
@Mariola 28.08.2018 07:15

Kochana, złóż wypowiedzenie i znajdź sobie lepszą robotę. Przez takich ludzi jak Ty, ludzie myślą o nas źle. A atmosfera w pracy jest naprawdę bardzo dobra.

Kolega
@Mariola 28.08.2018 07:15

Jak taka masakra to droga wolna i zmień pracę. A z tego co widzę to ty masz wyj......... Tylko kierownictwo znika za drzwiami a ty już podpierasz EC i pilnujesz towaru na półce. Żenada.

Sportsterek

Zakupy w sklepie Internetowym to jedna wielka porażka. Produkt wykazywany jako dostępny w sklepie odległym 8 km od miejsca dostawy zamówienia jest "podobno" wysyłany z magazynu centralnego ze Szwecji. Na stronach sklepu nie można znaleźć o tym żadnej informacji. Czy optymistyczny czas oczekiwania na zamówienie to tydzień lub więcej. Szczęśliwie za towar nie zapłaciłem. Jeżeli przekroczą opisane 5 dni zamówienia nie odbiorę.

Tomtom
@Sportsterek 27.07.2018 11:40

skoro napisali ze dostawa w ciagu 3-5 dni roboczych, to co za rozznica skad wysylaja? sklep internetowy nie rowna sie sklepowi stacjonarnemu, wiec skad pomysl ze wyslyaja to do Ciebie ze sklepu ktory masz 8km od swojego domu???

Grześ pok
@Sportsterek 27.07.2018 11:40

Sklep fizyczny A internetowy to dwie inne bajki Wyatarczy przeczytać regulamin ciolku a nie (usunięte przez administratora) się (usunięte przez administratora)

Natalia

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie co aktualnie słychać?

Sportsterek

Zakupy w sklepie Internetowym to jedna wielka porażka. Produkt wykazywany jako dostępny w sklepie odległym 8 km od miejsca dostawy zamówienia jest "podobno" wysyłany z magazynu centralnego ze Szwecji. Na stronach sklepu nie można znaleźć o tym żadnej informacji. Czy optymistyczny czas oczekiwania na zamówienie to tydzień lub więcej. Szczęśliwie za towar nie zapłaciłem. Jeżeli przekroczą opisane 5 dni zamówienia nie odbiorę.

Sportsterek

Zakupy w sklepie Internetowym to jedna wielka porażka. Produkt wykazywany jako dostępny w sklepie odległym 8 km od miejsca dostawy zamówienia jest "podobno" wysyłany z magazynu centralnego ze Szwecji. Na stronach sklepu nie można znaleźć o tym żadnej informacji. Czy optymistyczny czas oczekiwania na zamówienie to tydzień lub więcej. Szczęśliwie za towar nie zapłaciłem. Jeżeli przekroczą opisane 5 dni zamówienia nie odbiorę.

Sportsterek

Zakupy w sklepie Internetowym to jedna wielka porażka. Produkt wykazywany jako dostępny w sklepie odległym 8 km od miejsca dostawy zamówienia jest "podobno" wysyłany z magazynu centralnego ze Szwecji. Na stronach sklepu nie można znaleźć o tym żadnej informacji. Czy optymistyczny czas oczekiwania na zamówienie to tydzień lub więcej. Szczęśliwie za towar nie zapłaciłem. Jeżeli przekroczą opisane 5 dni zamówienia nie odbiorę.

Sportsterek

Zakupy w sklepie Internetowym to jedna wielka porażka. Produkt wykazywany jako dostępny w sklepie odległym 8 km od miejsca dostawy zamówienia jest "podobno" wysyłany z magazynu centralnego ze Szwecji. Na stronach sklepu nie można znaleźć o tym żadnej informacji. Czy optymistyczny czas oczekiwania na zamówienie to tydzień lub więcej. Szczęśliwie za towar nie zapłaciłem. Jeżeli przekroczą opisane 5 dni zamówienia nie odbiorę.

Zuzanna

@WT, a czy piszesz z perspektywy klienta, czy może jesteś osobą pracującą w Jula? Zależy nam przede wszystkim na tym, by dowiedzieć się, jak to wygląda w oczach pracowników. Czekam na Wasze merytoryczne komentarze. Przydadzą się opinie na temat różnych stanowisk w firmie, dzięki temu dużo lepiej można będzie poznać pracodawcę.

Zuzanna

@GS, czy zdecydowałeś się złożyć CV? Może masz już za sobą rozmowę rekrutacyjną? Jeśli tak, to jakie jest Twoje pierwsze wrażenie? Jak oceniasz kompetencje osób, z którymi rozmawiałeś? A może już pracujesz w firmie? Czy jesteś zadowolony z warunków zatrudnienia oraz atmosfery? Czy od początku można liczyć na umowę o pracę?

Zuzanna

@GS, na jakie stanowisko zamierzasz aplikować? Czy mógłbyś sprecyzować swoje pytanie? W ten sposób inni użytkownicy będą mogli łatwiej Ci odpowiedzieć. Jak doświadczenie posiadasz i co sprawiło, że zainteresowałeś się oferta firmy Jula Poland? To forum odwiedza wielu potencjalnych pracowników, którzy być może staną się wkrótce Waszymi kolegami w pracy.

GS
@Zuzanna 26.06.2018 10:35

Widziałem ogłoszenie na dużym portalu z ofertami pracy oraz ba sklepie plakaty że poszukują pracowników co z resztą widać na sklepie bo sprzedawców dwóch było i kasjerka. Mam doświadczenie w handlu jako PH oraz lubię tematykę ogrodu stąd moje zainteresowanie praca. Wiadomo ciekaw jestem atmosfery i zarobków

Zuzanna

@Xxxx, dlaczego uważasz, że wypowiadanie się o warunkach to strata czasu? Inni kandydaci na pewno będą Ci wdzięczni za napisanie kilku słów więcej. Czy miałeś umowę o prace w tej firmie? Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej miałeś możliwość negocjacji warunków umowy z firmą Jula? Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje.

Zuzanna

@anonymous, czy praca jest zmianowa? W jakim trybie się pracuje? @Xxxx, rozumiem, że pracujesz w Jula Poland w Lublinie. Co możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu? Jak warunki oferowane przez tego pracodawcę? @Zainteresowany, a jakie stanowisko Cię interesuje? Zdecydowałeś się aplikować?

Xxxx
@Zuzanna 13.05.2018 21:00

Nie. Pracuje w innym mieście. Ale wypowiadam się o czymś co tyczylo sie każdej juli w polsce. O warunkach nie bede sie wypowiadac bo mi szkoda czasu

anonymous

Miał być super grafik po glosowaniu. A tu trzeba chodzić z popołudniówek na rano. Wcześniej dało radę robić normalny ale ta zmiana jest niby taka super. Bo zapisane prawnie. Do 18-19 w pracy a następnego dnia trzeba wstać o 4:15 żeby do pracy dojechać. Mam rodzinę a wracam do domu żeby iść spać.

Xxxx
@anonymous 11.05.2018 23:36

Jakim głosowaniu? ?? Na przedstawicieli? Moimi przedstawicielami były osoby które nie rozmawiały z nami jakie my mamy zdanie na ten temat. U nas w sklepie każdy był przeciwny zmianom. Głosowanie to by było gdybysmy glosowali za lub przeciw a nie na osoby które mają mówić w moim imieniu a w życiu mnie na oczy nie widziały. To było zrobienie nas w c..... i to jeszcze zgodnie z prawem

Zainteresowany

Czy warto szukać w firmie pracy? Wprawdzie opinie są różne ale to tylko internet!

Pracownik
@Zainteresowany 20.04.2018 18:32

Nie zachęcam do podjęcia pracy w tej firmie. Pozdrawiam

Zawiedziony.
@Zainteresowany 20.04.2018 18:32

Jeszcze do niedawna firma godna polecenia. Niestety teraz co się dzieje przypomina biedronke w jej najgorszym obliczu. Zarządzanie firmą jest tragiczne. Obniżenie pensji a obowiązków coraz więcej, brak ludzi, mydlenie oczu premiami rocznymi, których żaden sklep nie będzie w stanie wyrobić. Ewentualnie Warszawa, Gdańsk ale nie taki sklep jak Słupsk. Szkoda, bo pracowało mi się tam naprawdę dobrze. Może Szwedzi w końcu się zainteresują i wszystko wróci do normy ale na razie jest tragicznie..

Były pracownik
@Zawiedziony. 23.04.2018 12:52

Zgadzam się w pełni. Dodatkowo dodam, że za własne zdanie, uczciwość, świadomość praw i obowiązków, nie prawienie komplementów kierownikowi z kompleksem boga, opinie poparte ciężką pracą, za zszargane przez kierownictwo nerwy i zdrowie, za poświęcenie, za strach pracodawcy przed urlopem macierzyńskim, za zbytnie zaangażowanie, za pewność siebie, za sprzeciwianie się zbyt wielu obowiązkom ( ponad siły i czas), pochwały od kierownika, za niewytrzymywanie atmosfery mobingu i zwracanie uwagi, w tej firmie zwalnia się pracownika za byle pierdołę, a gdy nie można znaleźć na niego haka (bo jest uczciwszy od kierownika), nie przedłuża się mu umowy. Ci co tyrają 200% normy są nazywani fizolami od dostawy, cwaniaki co nie robią niczego oprócz klepania kart jula club i wchodzenia w tyłek kierownika, dostają podwyżki i protekcję. Rozżalony były pracownik ? Może. Zawiedziony i zniesmaczony? Napewno. Smutne to wszystko. Jest potencjał w firmie, ale z każdej strony zażynany przez słabych, egoistycznych ludzi.

PotencjalnyNowy

Witam Za kilka dni mam rozmowę o pracę w Jula Gdańsk. Mogę prosić o jakieś opinie? Ile godzin? Jaki rodzaj umowy? Ile zarobię miesięcznie? Nie lubię tracić czasu i bardzo go sobie cenię więc wasze opinie pozwolą mi stwierdzić czy warto iść na te rozmowę. Pozdrawiam

Pks
@PotencjalnyNowy 27.07.2017 13:53

Mow ze dla ciebie klient jest najwazniejszy! Ze dostosujesz sie do grafiku i zapotrzebowania sklepu ze nie chodzisz na l4 i nie bierzesz urlopow na żadanie! Przerwa to jedynie urozmaicenie dnia a pensja jakakolwiek byleby byla. W gdansku wazne zebys donosil wiadomo komu. Aha i przyjma cie na pewno bo nie ma komu zaleglej dostawy rozkladac. Zapraszamy :)

Zadowolony
@Pks 31.07.2017 02:25

Pracuję w Gdańsku już przeszło dwa lata i chyba ludzie tu "obecni" niewiele wiedzą o tym sklepie. Kierownictwo jak i załoga mega w porządku. W każdej sprawie można się dogadać.. tylko trzeba chcieć ;) Nie ma to jak być zwolnionym i wylewać swoje frustracje na forum :D

niezadowolony
@Zadowolony 21.03.2018 17:40

to że tobie sie pracuje dobrze nie znaczy ze innym tez. rozejzyj sie wokol. chyba ze jestes z "fantastycznej zalogi kierowniczej" i nie obchodzi ci co mysla o sklepie sprzedawcy. takich "prostownikow" jak ty wytyka sie palcami. w kazdej sprawie sie mozna dogadac? chyba jak nie chorujesz, nie masz swojego zdania i kiwasz glowka jak piesek samochodowy. mniej wazeliny bo sie robi az za slisko

załogowy
@Zadowolony 21.03.2018 17:40

"Załoga" ? a co to, czasy komuny? wiadomo kto to pisze te piękne komentarze. Niby smiesznie ale aż żal czytać.

Zuzanna

@Grzegorz, dziękuję za Twoją opinię, przypominam jednak, że wątek dotyczy Jula Poland Sp. z o.o. w Lublinie. Co do Twojej wypowiedzi - nie nam klientom chyba wnikać w zakres obowiązków pracowników, prawda? @jeż, na forum szanujmy się wzajemnie - komentarze obraźliwe nie będą tolerowane, są niezgodne z naszym regulaminem - https://www.gowork.pl/regulamin Czy wiadomo coś o aktualnych ofertach pracy w Jula Poland Sp. z o.o. w Lublinie? Nie udało mi się znaleźć żadnych ogłoszeń w sieci.

Anatol
@Zuzanna 16.03.2018 12:32

Zuzanna nir zgodze sie z toba. Skoro dla firmy niby klient jest najwazniejszy to obsluga powinna spelniac misje nie sadzisz? Mamy oceniac firme nie oceniajac pracownikow? Gowork to ocena pracodawcy, skoro pracodawca nie ogarnia chaosu wokol pracownikow to jest chyba slabym pracodawca. Takie jest moje zdanie. Jula obecnie to brak obslugi tylko masowe wykladanie towaru. Slaba firma.

Zostaw opinię o Jula Poland Sp. z o.o. - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jula Poland Sp. z o.o.