Jula Poland Sp. z o.o.
2 445 5 1

Opinie o Jula Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zeus
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Otwarcie sklepu w Bydgoszczy to totalna kpina i pomyłka,ludzie pracują po 13h dziennie,6× w tygodniu,bez grafiku,bez przerw,bez zasad panujących w kodeksie pracy.Pani kierownik z Lublina,osoba na nie odpowiednim stanowisku,która zachowuję się jakby pozjadała wszystkie rozumy a (usunięte przez administratora) wie,chodząc po sklepie straszy pracowników zwolnieniami.Zachowanie adekwatne do stanowiska?,żal.pl.Kierownik oddziału w Bdg typowa marionetka,sterowany rączkami pseudo kierowniczki z Lublina,powodzenia jak zostanie sam,tylko szkoda pracowników.

Pomocna?
Tak24Nie7
Kolega
 Opinia
@Zeus 08.05.2019 22:39

Frustratka co została zwolniona i wylewa swoje żale. Było wziąć się do roboty a nie "kierowniczyć" i teraz każdego oczerniać. Wszyscy winni tylko nie Zeus - nierób

Pomocna?
Tak4Nie8
Zeus
 Opinia
@Kolega 09.05.2019 17:36

Chyba pomyliłeś osoby,bo Zeus nadal pracuje

Pomocna?
Tak9Nie
J
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kolega 09.05.2019 17:36

W tej firmie jest więcej kierowników niż ludzi faktycznie pełniących ową funkcję. Nie ma w powyższej opini niczego co nie jest prawdą. Pzdr

Pomocna?
Tak13Nie1
Monia
 Opinia
@Kolega 09.05.2019 17:36

Z tej strony frustratka,nie mam 10ciu lat żeby siedzieć i wylewać tutaj swoje żale bo wydaje mi się że to nie jest odpowiednie miejsce.To co miałam do powiedzenia,powiedziałam przy odbieraniu wypowiedzenia.Ale jak już się czepnąłeś mojej osoby i to przez przypadek,bo pomyliłeś ludzi to napiszę parę słów...z drugiej strony bym się martwiła na Twoim miejscu o swoją posadę skoro pracujesz z taką osobą jak Zeus,chociaż muszę przyznać mu rację,dla nie których Kodeks pracy powinien być lekturą na noc.Do roboty są woły,a ja mogę ewentualnie pracować i też to robiłam (nie Tobie to oceniać) a jeżeli uważasz za "robotę" siedzenie w biurze z resztą "pseudo" kierowników,spijania kawy,chodzeniu po sklepie i mówieniu do pracowników że są mało wydajni i nic nie robią,demotywowaniu ich,wprowadzeniu zamętu,braku organizacji,trzymania im palca prosto w tyłku i nadskakiwania to faktycznie masz rację,nierób ze mnie.Pozdrawiam

Pomocna?
Tak18Nie
Wtf
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Monia 10.05.2019 18:17

Ej a kto to jest Zeus???

Pomocna?
Tak2Nie
Onek
 Opinia
@Wtf 22.05.2019 00:46

Konfident z Bdg

Pomocna?
Tak2Nie
Yjg
 Opinia

Polecam fajny sklep i spoko praca. Zawsze znajdą się ludzie którzy pomagają sobie nawzajem. Jest fajna atmosfera i lekka praca.

Pomocna?
Tak4Nie12
Tutejszy
 Opinia
@Yjg 13.05.2019 22:46

Można by było trochę dokładniej w którym mieście jest fajna atmosfera i lekka praca? Bo jakiś kierownik pisząc to znowu dobrze odpłynął...

Pomocna?
Tak7Nie
Onek
 Opinia
@Yjg 13.05.2019 22:46

Ale Cię poniosło człowieku kierowniku!!!

Pomocna?
Tak4Nie
Kamila
 Opinia
@Yjg 13.05.2019 22:46

Trzeba powiedzieć, że wiele osób nie wypowiada się w sposób pozytywny na temat tego pracodawcy. Dlatego też Twój głos szczególnie tu cieszy. Jak długi masz już staż pracy w Jula Poland? Dowiedziałam się, iż w styczniu Jula Poland otworzyła w Warszawie nowe biuro zakupowe. Stanowi ono część globalnej struktury zakupowej firmy i będzie trzecią, po Szwecji i Chinach, jednostką sourcingową na świecie. Powiedz, czy ten fakt wpłynął jakoś znacząco na poprawę tamtejszych warunków pracy?

Pomocna?
TakNie
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ilość pracowników na zmianie to porażka. Ciężko znaleźć kogokolwiek ,żeby się poradzić. Jak już się kogoś znajdzie to odsyła dalej. Istna porażka.

Pomocna?
Tak6Nie7
blabla
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient 15.05.2019 22:27

Radze się przyzwyczaić bo będzie ich coraz mniej. Ponoć etatów jest za dużo, więc podejrzewam że za chwilę znów będą zwolnienia. Tylko patrzeć.

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

JULA SZCZECIN Nic dobrego już nie można powiedzieć o tym miejscu pracy. Minęły czasy świetności tego sklepu. Liczne bezsensowne szkolenia pracowników ze sprzedaży, obsługi klienta teraz i tak rzucone w,, kąt'', gdyż nowa polityka firmy nie stawia już na pracownika, a co gorsza na klienta, który zapewne wkrótce przestanie robić zakupy pozostawiony sam sobie. ZGROZA. Widać efekty sprzedaży internetowej-pracownik potrzebny tylko do rozkładania towaru i masowa redukcja etatów. Nowo zatrudnieni na śmiesznych półetatach. SERIO? Klita oczywiście trzymała się i będzie trzymać. Jeśli zaś chodzi o załogę - ludzie świetni, zgrani - i tego jest żal. Było pięknie. Obecnie już nie polecam. Brak umów na cały etat i pensja najniższa że wszystkich marketów, a pracy z powodu braków w załodze - ogrom.

Pomocna?
Tak20Nie
nana
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czytam opinie i nie wierzę , że można pisać takie bzdury jak " lekka praca " , praca w Jula nie jest ani fajna ani lekka. Jest to typowy market gdzie nie ma jakości tylko wynik. Pracownikom radzę założyć Związki Zawodowe wtedy może będziecie mieli coś do powiedzenia. W tej chwili nie polecam pracy w Jula , są inne lepsze miejsca pracy!

Pomocna?
Tak11Nie
ehh
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,Szczecin,szczecin,szczecin,szczecin,szczecin, Jula szczecin to nie to samo

Pomocna?
Tak4Nie1
7
Będzie coraz gorzej
 Opinia
@ehh 13.05.2019 14:49

Masz swoją opinię to podziel się nią z innymi a nie spamujesz, po co ten spam, chyba tylko po to aby niewygodne posty znalazły się na dole i były nie widoczne odrazu, pozdrawiam z Gdańska...

Pomocna?
Tak14Nie3
ehh
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jula szczecin to nie to samo. Pozostało

Pomocna?
Tak2Nie
1
ehh
 Opinia

Szczecin szczecin szczecin i tyle na temat.

Pomocna?
Tak2Nie
3
ehh
 Opinia

\nie ma co narzekać bo można trafić gorzej, ale lepiej zawsze może być. Pozostało

Pomocna?
Tak1Nie
ehh
 Opinia

Co ma być to nikt tego nie wie ale każdy się spodziewa/.

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie2
6
Adel
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

W czym problem ? Nagrać i do sądu pracy a nie miałczeć na gowork'u

Pomocna?
TakNie
Mam
 Opinia

Myślę że każdy wie jak jest ale nie każdy chce o tym mówić.

Pomocna?
Tak5Nie
Ggg
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Mam 11.05.2019 21:00

A komu ma powiedziec?

Pomocna?
TakNie
Hhj
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Słabo

Pomocna?
Tak2Nie
Edek
 Opinia

Marudza osoby ktore nic nie robia i tym samym ciagna firme w dol, Jula sie rozwija, otwarcie w Bydgoszczy, wprowadzenie nowego systemu pracy z dostawa, awanse wewnetrzne, szkolenia produktowe i sprzedazowe(pozdrowienia dla KK za mega robote) usprawnienie zamowien klientowskich i wiele innych. Dla mnie super, firma dala mi nowe mozliwosci, rozwoj oraz stabilizacje. Osoba ktore tu pisza negatywy proponuje uderzyc sie wpiers i wziac do pracy a tym ktorzy chca aplikowac polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam z miasta do ktorego prowadzi najlepsza droga odBytowa.

Pomocna?
Tak2Nie29
Będzie coraz gorzej
 Opinia
@Edek 04.05.2019 23:26

Jak to pięknie widać czarno na białym że nie pisał tego żaden z pracowników czyli z doradców, a co do propozycji żeby osoby które tu piszą negatywy wzięły się do pracy.... Myślę że te osoby mają prawo do szczerej wypowiedzi, bo właśnie dzięki nim i ich ciężkiej pracy tabelki bardzo często były na zielono, tajemniczy był na zielono, magazyn nigdy nie był zawalony, premie były brane za każdym razem, i Szwedzi byli zachwyceni przy każdej wizycie i co roku była nagroda za obsługę jakości, więc propozycja trochę nie na miejscu. Kierownik też mógłby szczerze powiedzieć pracownikom o ile musi zmniejszyć etaty a nie ludzie dowiadują się na ostatnią chwilę...

Pomocna?
Tak24Nie
Dobrze poinformowany
 Opinia

Jedyne co pozytywnego można było w sklepie w mieście Neptuna spotkać to super atmosfera panującą między wszystkimi osobami tam pracującymi. Niestety została ona w sposób bezpowrotny zepsuta ostatnimi czasy. Kierownika interesuje jedynie to aby tzw. góra była zadowolona i aby tam osiągać blask i chwałę. To co dzieje się na własnym podwórku już jest najmniej istotne, w myśl zasady każą - wykonuje, jak się komuś nie podoba niech się zwolni. Pytanie tylko gdy większość odejdzie i tabelki się nie będą zgadzać kto będzie następny? 40 - lecie firmy? Super, nikt z pracowników nawet najmniejszej symbolicznej rzeczy nie uswiadczył za swoją ciężką pracę włożoną w to aby sklep był tak dobrze postrzegany o oczach klientów. Nikt nic lepszego nic już nie wywalczy i nie załatwi dla pracowników, bo każdy z osób wyżej postawionych boi się panicznie odezwać, aby nie być następnym, ale jak znowu Szwedzi przyjadą pomalujemy ściany, zrobimy nockę, sztucznie będziemy udawać że jest wszystko w jak najlepszym porządku. Store of the year na ten jeden dzień podczas wizyty. Jednym słowem, gdy ktoś się zastanawia czy nie starać się o pracę w sklepie, niech pójdzie na rozmowę kwalifikacyjną, wątpliwości szybko zostaną rozwiane po zaproponowanych warunkach. Niestety ale jest to raczej początek końca najlepszego sklepu w Polsce......

Pomocna?
Tak35Nie
Jeszcze pracownik
 Opinia
@Dobrze poinformowany 30.04.2019 01:19

Ten sklep właśnie zatrząsł się w posadach i widmo ruiny zbliża się nieubłaganie wielkim krokiem. Jeżeli ktoś myśli, że zwolni jednego z najlepszych, wieloletnich pracowników bez konsekwencji to się grubo mylił. W myśl zasady "gramy do jednej bramki", piłeczka poleciała za bramkę i większość biegnie za nią! Mamy podziękowanie za najlepszy sklep, za staranie się aby trawa była zielona - "kto się nie dopasuje, może się zwolnić". To nie małżeństwo i zawsze można odejść ale zwyczajnie w świecie jest nam przykro, za to jak zostaliśmy potraktowani za nasza ciężką pracę!

Pomocna?
Tak33Nie
Xxx
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Dobrze poinformowany 30.04.2019 01:19

A może ktoś się w końcu przyjrzy pracy SM, czy oby to niektórzy z nich nie są powodem zwolnień przez pracowników...

Pomocna?
Tak14Nie1
12345
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Xxx 02.05.2019 21:30

No kierownik ze Szczecina to głównie z tego słynie

Pomocna?
Tak13Nie2
Jo Anna
 Opinia

Hallo czy ktoś ma informacje na temat "Jula" Bydgoszcz jakieś rozmowy były już, kiedy planują otwarcie, itp...za jakiekolwiek info dziękuję ;-)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Jo Anna 01.04.2019 10:00

Na olx i pracuj.pl można aplikować

Pomocna?
TakNie
Kkk
 Opinia

Głodowe igrzyska czas zacząć. Zwolnienia ruszyły niczym stado Bizonow przez Yellowstone. Ofiarami padly doświadczone traperki TL których chwała echem się niesie od ścian marketów w nadmorskich miastach. Nastroje w firmie gęste jak mgła w 17 wiecznym Londynie - nigdy nie wiesz kiedy i ciebie dopadnie Dusiciel SM. Twoje nowe zadanie to podnieś i wrzuć. Trzeba czekać aż przybędzie Denerys albo wziąć sprawy w swoje ręce i słać CV pierwszym złapanym krukiem. Zima już przyszła prosto ze Szwecji. Ratuj się kto żyw.

Pomocna?
Tak37Nie
maciek
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Heja, czy to prawda że w Jula zwolniaja? chciełem u was zlozyc podanie o prace ale mi ktos odradzil bo sa zwolnienia

Pomocna?
Tak5Nie1
Julianna
 Opinia
@maciek 06.04.2019 20:05

Jeszcze nie ale na razie wszystko na to wskazuje. Firma dąży do tego aby sklepy były samoobsługowe co znaczy, że połowa z nas pewnie nie będzie potrzebna. Szwedzi coś wprowadzają ale nikt nie wie na czym stoi, więc lepiej się wstrzymaj ;)

Pomocna?
Tak7Nie1
Maniek
 Opinia
@Julianna 07.04.2019 09:43

Wszystko się zgadza. Do czerwca ma być 30% ludzi mniej w sklepach. Tylko wykładanie towaru, żadnej obsługi. Wszytko wygląda jak początek końca Jula w Polsce.

Pomocna?
Tak6Nie1
nana
 Opinia
@Maniek 08.04.2019 19:02

Hej! Niestety jest to prawda , Jula Poland zwalnia pracowników . Najsmutniejsze jest to że zwalnia ludzi z długim stażem pracy, nie zachowując żadnych zasad moralnych. Jest to firma która szczyci się przyjazną atmosferą i super podejściem do pracownika, niestety nie dajmy się na to nabrać.

Pomocna?
Tak2Nie
pracownik
 Opinia

Sklep w Gdańsku z obecnym kierownikiem to jakaś kpina.

Pomocna?
Tak38Nie6
Tutejszy
 Opinia
@pracownik 19.04.2019 14:57

Skąd taka opinia?

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia
@pracownik 19.04.2019 14:57

Od jakiegoś czasu ta firma to kpina. Kierownik jak kierownik, jak chce utrzymać stanowisko to musi robić to co "Góra" chce. Po co wylewać żale tutaj. Każdy kto ma łeb na karku już szuka innej pracy ;)

Pomocna?
Tak5Nie
Gosiak
 Opinia

Kiedy otwarcie w Bydgoszczy? Czy już są rozmowy prowadzone bo ogłoszenia o prace już są ;-) Był ktoś na rozmowie, proszę o opinie, itp

Pomocna?
TakNie7
Patrycja
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Stanowczo nie polecam. Towar zamówiony -zaplacony w niedzielę. Paczka nadana niby wczoraj ,a do dnia dzisiejszego nie odebrana przez kuriera . Porażka.

Pomocna?
Tak1Nie3
qwerty
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Patrycja 12.02.2019 19:56

Yhymm. A co to ma wspólnego z warunkami pracy? P.S. Poczytaj warunki zakupu przez sklep internetowy, przeczytaj jeszcze raz - ze zrozumieniem i dopiero wtedy można powiedzieć, że jesteś gotowa opisać swoją historię odnośnie zakupu, lecz polecam inną stronę, bo to nie jest miejsce na wylewanie frustracji klientów. Chciałbym poczytać o warunkach pracy a nie opinie niedopieszczonych klientów. Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie
Sara
 Opinia

Panie Darku jak Pan tak prowadzi firmę jak czyta że zrozumieniem to życzę powodzenia. To jest forum na temat pracodawcy i warunków pracy w firmie a nie dla sfrustrowanych maruderów którym nic nie pasuje.

Pomocna?
Tak4Nie
Viktor
 Opinia
@Sara 28.12.2018 10:01

Koleżanka ma rację. Czy możecie powiedzieć coś na temat umowy na czas określony? Dają na rok, czy od razu na dwa lub trzy?

Pomocna?
TakNie
Xyz
 Opinia
@Viktor 31.01.2019 19:15

Na rok

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Miał być super grafik po glosowaniu. A tu trzeba chodzić z popołudniówek na rano. Wcześniej dało radę robić normalny ale ta zmiana jest niby taka super. Bo zapisane prawnie. Do 18-19 w pracy a następnego dnia trzeba wstać o 4:15 żeby do pracy dojechać. Mam rodzinę a wracam do domu żeby iść spać.

Pomocna?
Tak25Nie1
Xxxx
 Opinia
@anonymous 11.05.2018 23:36

Jakim głosowaniu? ?? Na przedstawicieli? Moimi przedstawicielami były osoby które nie rozmawiały z nami jakie my mamy zdanie na ten temat. U nas w sklepie każdy był przeciwny zmianom. Głosowanie to by było gdybysmy glosowali za lub przeciw a nie na osoby które mają mówić w moim imieniu a w życiu mnie na oczy nie widziały. To było zrobienie nas w c..... i to jeszcze zgodnie z prawem

Pomocna?
Tak21Nie
Były pracownik
 Opinia
@Xxxx 13.05.2018 00:31

Dobrze napisane. Osobiście zgłosiłem się na "przedstawiciela" załogi kierowniczka tylko oczy Żak 5 zł zrobiła i ze złośliwym uśmieszkiem powiedziała OK... W sklepie było wtedy ok 21 pracowników jak dobrze pamiętam. Zdobyłem 16 głosow i nic to nie dało. Wybrali ludzi których w u nas w sklepie nigdy nikt nie widział! Śmiech na sali - między innymi dlatego zmieniłem pracodawce i jestem z tego powodu bardzo zadowolony!

Pomocna?
Tak3Nie
X
 Opinia
@Były pracownik 01.01.2019 17:26

Naprawdę jesteś taki głupi? Wybrali 3 pracowników ze wszystkich sklepów a nie po 3 z każdego. Nie znasz ich bo po prostu są z innego sklepu.

Pomocna?
TakNie1
Mirosław
 Opinia
@X 02.01.2019 20:09

Większość wspólnych decyzji podejmowanych wśród pracowników i kierowników firmy Jula Poland jest na podstawie wspólnego głosowania? Jest to rzadko spotykana forma podejmowania jakichkolwiek decyzji w zakładach pracy, także chciałbym, abyś rozwinął, jak to dokładnie wygląda? Każdy głos jest ważny, czy może ostateczną decyzję podejmują osoby zarządzające całym działem?

Pomocna?
TakNie
DAREK
 Opinia

Nie polecam zamówiłem produkt 17 grudnia zeby dziecko miało na święta i nawet jeszcze paczki nie wysłali.Sam mam firmę i paczki wysyłam w ciagu 24 godzin i od nadania są w następne 24 godziny.Tu mija 6 dni a paczka nie wysłana.NIE POLECAM ZAKUP W TEJ PSEUDO FIRMIE

Pomocna?
TakNie2
Lok i kok
 Opinia

Hej! Jak tam w Słupsku z nowym kierownikiem ?? Ponoć ostro zmienia po poprzednim nieudaczniku :)

Pomocna?
Tak14Nie
nie piszem wierszów
 Opinia
@Lok i kok 30.01.2018 23:10

nieudacznik to jest w gdańsku

Pomocna?
Tak22Nie2
Szumiś
 Opinia
@nie piszem wierszów 12.02.2018 16:21

Po wynikach chyba nie :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Julian
 Opinia
@nie piszem wierszów 12.02.2018 16:21

Ale jest dobrym konfidentem :-)

Pomocna?
Tak10Nie1
Julian
 Opinia
@Szumiś 17.02.2018 23:35

A wyniki to niby ON robi???????

Pomocna?
Tak10Nie
Byly pracownik
 Opinia
@Lok i kok 30.01.2018 23:10

Z tego co słyszałem to teraz mają lepiej z tym nowym kierownikiem .A tego nieudacznika dobrze ze wywalili (za pijaństwo ) on się nie nadawał na kierownika .

Pomocna?
Tak8Nie
julianka
 Opinia
@Byly pracownik 21.02.2018 06:49

to prawda że pił w pracy? czy plota?

Pomocna?
Tak7Nie
Julek
 Opinia
@julianka 26.02.2018 16:03

Potwierdzam że tylko interesowało jego ile wypije a nie wyniki .

Pomocna?
Tak10Nie
Zainteresowany
 Opinia
@Julek 28.02.2018 12:11

Jak tam sytuacja w Słupsku chciałbym złożyć CV ktoś mi podpowie z pracowników czy pracuje ruda co mobing stosuje tak słyszałem .

Pomocna?
Tak8Nie
Trelemorele
 Opinia
@Zainteresowany 10.08.2018 08:22

Team w porządku, praca sama w sobie ok, grafik jak to grafik, raz lepszy raz gorszy. Jak dotychczas żadnych problemów. Generalnie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
Miras
 Opinia
@Trelemorele 21.08.2018 00:29

Z rudą wystarczy dobrze zyc. Przez kierownika głównego w ciągu dwóch miesięcy odeszło z 6 osób.

Pomocna?
Tak2Nie
1
Byly
 Opinia
@Miras 08.09.2018 08:22

To nie przez kierownika głównego tyko przez ruda umie ludźmi manipulować wiem bo pracowałem i wiem do czego jest zdolna

Pomocna?
Tak5Nie
rock@roll
 Opinia
@Byly 02.10.2018 19:46

Jak nie pracujesz ,to nie mieszaj.ja pracuje i dla mnie jest ok ..Ekipa w porządku, wiadomo czasem ciężko,ale ogółnie ok,no może kasa mogłaby być większa.

Pomocna?
Tak2Nie
Gosc
 Opinia
@Miras 08.09.2018 08:22

Ja pracowałem i nie chciałem jej się podlizywac ona lubi mieszać Ponoć ten nowy kierownik to wpozo tak słyszałem szkoda że za mnie jego nie było

Pomocna?
Tak1Nie
Kik
 Opinia
@Gosc 29.10.2018 16:38

To wracaj pewnie Cię przyjmie

Pomocna?
TakNie
X
 Opinia
@nie piszem wierszów 12.02.2018 16:21

W Szczecinie raczej. Całą odpowiedzialność na pracowników przerzuca, nawet humory związane z życiem prywatnym. Ale do przypisywania sobie czyichś zasług to pierwszy.

Pomocna?
Tak5Nie
1
cc
 Opinia

Zarządzający tą firmą ogarnijcie swoje puste łby i może zacznijcie robić zakupy w sklepach którymi zarządzacie. Produktów dużo, marki fajne ale po,pierwsze 2 czy 3 pracowników ciągle coś układających i uciekających przed klientami, bałagan na półkach bo ludzi na obsłudze za mało, towarów nawalone że przejść nie można.

Pomocna?
Tak8Nie
Zayzaer.
 Opinia

witam ponownie. Żbika -kpiarza..... Sklep JULA nie jest jedynym, z tego typu asortymentem-ofertą... B. wiele sklepów , także wysyłkowych oferuje podobne artykuły po niższych cenach. Zastosuję metodę mojej córki (skąd jej się to wzięło ?). Ogląda w sklepie np. JULI przedmiot i..... Kupuje w sklepie internetowym w niższej cenie.... Pozdrawiam i nie dam się" robić w konia" przez frędzli, uważających się za cwaniaków i mądrali....

Pomocna?
Tak6Nie
Dvpa
 Opinia
@Zayzaer. 23.10.2018 13:43

I ty (usunięte przez administratora) z pod Lublina

Pomocna?
TakNie
Kashub
 Opinia
@Dvpa 28.11.2018 09:28

Spod, pisze się SPOD.

Pomocna?
Tak3Nie
Gość
 Opinia

Chciałem aplikować do Juli w Gdańsku. Jest aż tak źle jak piszecie? Czy to przeszłość?

Pomocna?
Tak2Nie
Rysiu
 Opinia
@Gość 30.11.2018 11:50

Że jest źle to piszą nieudacznicy i frustraci, którym w życiu nic nie wyszło i muszą się gdzie wyżalić. Praca w Juli jest naprawdę spoko. Jedynie mogliby więcej płacić.

Pomocna?
Tak6Nie
Kashub
 Opinia
@Gość 30.11.2018 11:50

Rysiu chyba w biurze pracuje. Odnośnie Juli w Gdańsku to można powiedzieć że miesięczni pracownicy to już "starzy"pracownicy, bo rotacja ogromna. Płaca słaba w porównaniu np. do Leroy. Tak naprawdę twoje główne obowiązki to wykładanie towaru, to zajmuje 90% czasu. A jak nie ma co wykładać to zawsze się coś znajdzie. Jeśli jesteś fachowcem (zależy jakie masz doświadczenie) to tutaj się zmarnujesz, bo szkoleń udoskonalających twoje umiejętności raczej nie uraczysz. Staniesz się czynnym wykładaczem towaru. Proponuję ci aplikować do Leroy, z tego typu sklepów tam masz najlepsze warunki pracy i płacy i przede wszystkim możliwości rozwoju. Tutaj od (chyba) 4 lat nie otworzył się żaden nowy sklep, ludzie ogólnie w firmie się podkopują, żeby tylko awansować i strasznie na siebie gadają. W Gdańsku widać duży mur pomiędzy starymi pracownikami a nowymi. Nie do przeskoczenia.

Pomocna?
Tak12Nie1
Novotok
 Opinia

Hej. Jak wygląda atmosfera w Szczecinie i jaka jest podstawa dla doradców?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@Novotok 07.11.2018 12:34

Czy planujesz starać się o posadę w firmie albo już to zrobiłeś? Jeśli tak, to możesz opowiedzieć, jakie warunki są oferowane nowym osobom? Wysokość wypłaty może zależeć od doświadczenia pracownika i jego zaangażowania w obowiązki. Jeśli masz za sobą rekrutację, daj proszę znać, jak ona przebiegała.

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Do Zayzaer. Nikogo na tym portalu nie obchodzi Twoja opinia na temat jednego z produktów. Od tego są inne fora. Proszę nie zaśmiecać portalu o pracy swoją frustracją nietrafionym zakupem. Pracowałeś tam, chciałbyś tam pracować, chcesz się dowiedzieć czegoś o tej firmie jako pracodawcy to zapraszam do merytorycznej dyskusji, a jak nie to możesz im napisać o tym np. profilu na facebooku, bo od tego między innymi jest. Może tam kogoś to będzie interesować. Moderację proszę o reagowanie na takie dygresje, bo ten profil i tak się zrobił niezłym śmietniskiem z wywlekaniem jakichś prywatnych spraw. Do tych, których interesuje praca - nie polecam, zmieniłem pracę kilka miesięcy temu i teraz jestem bardzo zadowolony. Od ludzi, którzy tam zostali słyszałem, że lepiej nie jest. Jeśli Jula dalej będzie szła ta drogą to przy obecnym rynku pracy nie wróżę sukcesów. W ludzi też należy inwestować, żeby mieć kompetentnego i lojalnego pracownika. Szkoda, to była kiedyś bardzo fajna firma. Pierwsze 3 lata będę wspominał zawsze bardzo miło.

Pomocna?
Tak17Nie1

Zostaw opinię o Jula Poland Sp. z o.o. - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jula Poland Sp. z o.o.