brak logo

Security Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Security Sp. z o.o.

scurity group 2015-09-28 20:26:18
ten dyrektor z kielc szuka obiekty budowlane ale w warszawie ma problem jest za słaby a policjanta zatrudnia na umowę zlecenie z dużą kasę śmiech wielki i udaje że prowadzi odział warszawski starych emerytów zatrudnia jak mu się uda to osobę niepełnosprawne z grupą na umowę zlecenie bazuje tylko na instytucie ochrony środowiska a ten kurier z warszawy policjant to czemu jeszcze pracuje co zrobił dla firmy tylko ją zniszczył warszawie.
1
frank dux 2015-09-30 16:49:00
Do roboty się weź kaleko jeden a nie wypisuj ciągle tych samych komentarzy. Jeśli masz jaja a wydaje mi się, że nie, to odejdź z tej pracy kaleko jeden i już. Mm dość twojego pisania cieciu jeden, który pisze jedno i to samo z jakiegoś instytutu z grupą inwalidzką, lepiej długopisy skręcaj albo zajmij się sprzątaniem, bo pewnie nie masz innych kwalifikacji, zamilcz na wieki, to forum nie jest dla żałosnych pseudo ochroniarzy.
młody zgred 2015-09-30 21:55:42
frank dux po ile dajesz? bo pachniesz mi pedziem!!!!
warszawa 2015-10-01 09:10:24
kto to jest ten frank dux ,czyżby to jest z kielc ten mądrala ,zwolnią go pewnie w następnym roku od stycznia ,cała firma przejdzie w odnowienie kadry kierowniczej i zmień się polityka firmy bo inaczej zniknie z warszawy i innych miast w Polsce nie słuchajcie tego farbowanego lisa franka dux ten facet ma chorą głowę ma grupę specjalną z literką P.
warszawa 2015-10-01 20:45:27
frank dux weż się do roboty nie szukaj fermentu ,zapłacisz leniu za niszczenie ludzi i ich ocenianie cwaniaczku z firmy z sosnowca zakładu pracy chronionej sam się oceń kim jesteś i powiedz to sobie do swojej mózgownicy żeby nie te forum to bym ci nawciskał do samego spodu.
SG 2015-10-05 15:38:33
hym... jeśli wam się wydaje że jesteście tu anonimowi to wam się WYDAJE :P ... więc uważajcie co tu wypisujecie... wiadomo że czytają to też PRACODAWCY i Ci co im donoszą na współpracowników ! a jak wam się wydaje że w innych firmach pseudoochroniarskich jest lepiej to tylko WASZE złudzenie ! jedna mafia ! i mam nadzieje że po tych wyborach do sejmu wezmą się za NICH ... i może COŚ się poprawi.. a może to tylko moje marzenie... pożyjemy... zo baczymy..
neo3356 2015-10-05 15:43:30
dostalem umowe o prace na 1rok w tej firmie w krakowie roboty jest na 3lata ochraniamy budowe budimexu na czyżynach pozdrawiam
sg z kielc warszawy 2015-10-07 19:56:45
ciekawe ten frank dux wypisuje same bzdury i jego opinie nikt nie kasuje,ten dyrektor z kielc z tym koordynatorem i z tym kurierem z warszawy policjantem na emeryturze zrobili już dużo zwykłym kowalskim z orzeczeniem niepełnosprawność krzywdy ale mają podobno poparcie pań prezes i całego zarządu w sosnowcu,ten policjant to jest z warszawy i czemu tego człowieka jeszcze zatrudniają,ani to osoba niepełnosprawna ,ani kreatywna ,przebujał się w tej firmie na patencie policyjnym dawnych sytuacji z sb ,ten dyrektor już się przestraszył i dał sobie spokój z nie szanowaniem pracowników,zostało wam jeszcze dwa lata na instytucie ochrony środowiska ,i to już koniec z warszawą i oby takich dyrektorów więcej nie było w warszawie jak ten z kielc i takich koordynatorów z kielc i takiego kuriera by już więcej nie było kombinatora policjanta.mam nadzieję że ten wipis nie będzie skasowany .
sg kielce odział warszawski 2015-10-08 23:24:02
po tym co widać odział warszawski to porażka dla sosnowca i całego zarządu, tylko szczęśliwie udało się im z instytutem ochrony środowiska ale to nie jest zasługa tego cwaniaczka dyrektora z kielc ani tego jego koordynatora i ani tego kuriera policjanta z warszawy ,to pracownicy dbali o te obiekty na kruczej i na kolektorskiej bo firma nie miała żadnego biura ten policjant to był tylko figurantem warszawskim udającym że coś robi i tak jest nadal w warszawie ,czytajcie z zarządu w sosnowcu tych wpisów nikt wam oficjalnie pisma nie napisze ,jak jest naprawdę w warszawie.panie dyrektorze z sosnowca był pan dyrektorem w warszawie odelegowanym nazywa pan sie greif podobno jak dobrze napisałem ,pan powinnien tego policjanta juz zwolnić za swojej kadencji prowadzenia odziału warszawie ,a wie pan o czym mówimy ,co zrobił ten policjant z warszawy na onkologi na ursynowie i nie tylko ,cs zakoniczyć taką szopkę.
frank dux 2015-10-09 17:09:43
do młody zgred, jeśli jesteś pedałem to twoja sprawa, możesz sobie pisać co chcesz, mnie to nie wzrusza. Ja jestem zdania, że osoby z II stopniem niepełnosprawności nie powinny być nazywane pracownikami ochrony a zwykłymi stróżami i tyle mam do powiedzenia. Nie podoba mi się, że jest tu jeden człowiek z jakiegoś instytutu i każdemu wrzuca tylko nie sobie. Niech przestanie pisać obelgi pod adresem innych a zajmie się sobą.
Pozdrawiam
sg 2015-10-09 23:23:55
ubliżasz każdemu co tu cos napisze ohydny człowieku frak dux,zapłacisz za to już nie długo.
Normalny 2015-10-12 21:38:12
Panowie zastanówcie się w jaki sposób się wypowiadacie? Czy aż tak niski poziom reprezentujecie sobą, że musicie na wzajem się obelgami opluwać? Dajcie spokój i jak chcecie to wypowiadajcie się konstruktywnie i z kultura jak cywilizowani ludzie a nie Ferdki Kiepskie. narzekacie tylko na Dyrektora, koordynatora itd. a przecież nikt Wam nie zabrania złożyć swoje CV i startować na Dyrektora! Może Wy będziecie tak Boscy, że przyniesiecie 100 obiektów. każdy ma pole do popisu Panowie. Cieszcie się tym co macie bo jak tak dalej będzie w tym kraju to całkowicie zniknie praca dla osób niepełnosprawnych a wszystko idzie w tym kierunku. I zastanówcie się nad rzucaniem nazwiskami bo na to są paragrafy dotyczące rozpowszechniania danych osobowy bez zgody właściciela a przecież każde IP komputera idzie odszukać. Jeżeli chcecie się wypowiedzieć to róbcie to konstruktywnie i na poziomie a za pewne będzie to znacznie perspektywiczne.
pawel 2015-10-13 09:44:14
Bardzo nadre slowa powyzej .troche kultury Panowie w tych wpisach.Ale ktos kiedys powiedzial kulture sie nie nabywa z kultura czlowiek sie rodzi-----widac ze nie kazdy;) pozdrawiam i spokojnej pracy zycze.
Ricardo 2015-10-18 12:59:40
Witam
po pierwsze security Group to zwykli oszuści,którzy pracowników mają za......
po drugie faktycznie poziom dyskusji jestem na poziomie firmy której dotyczy,czyli zero
po trzecie zgadzam się że osoby z orzeczeniem niepełnosprawności nie powinny pracować w ochronie a firmy ochrony nie powinny być ZPRCH.
po czwarte imię i nazwisko nie są chronionymi danymi osobowymi więc można je udostępniać
głupot na temat IP nie skomentuje ..
Podsumowując -piszecie tu niewyobrażalnie głupoty obrażając się nawzajem a w Sosnowcu i tak was mają w. ....... Niepełnosprawnych szanują
na tyle na ile dostają za was kasy, a że dofinansowanie jest coraz mniejsze to i wy coraz
mniej potrzebni.
frank dux 2015-10-18 13:33:12
Do Ricardo,
dokładnie tak, mam taką sama opinię w tym temacie jak Ty. Mam nadzieję, że od 01.01.2016r sytuacje w ochronie trochę będzie lepsza ze względu na konieczność ozusowienia umów zleceń.
Pozdarwiam i życzę miłej niedzieli "prawdziwym" pracownikom ochrony.
młody zgred 2015-10-18 14:40:17
policjantów i emerytów dziatków w takich firmach nie powinni zatrudniać zabierają pracę tym potrzebującym nawet jeśli jest to zakład pracy chronionej to powinno być zabronione by ich zatrudniać,umowy o pracę wreście by to załatwiły,a po drugie security Group to naprawdę sami oszuść jest nadzieja że się rozleci ta zgraja oszustów i zabiorą im dotację z pefronu za grupy niepełnosprawność .
Normalny 2015-10-19 16:05:13
Panie Ricardo jeżeli imię i nazwisko są nietypowe (czyli nie Kowalski, Nowak) i po nich można zidentyfikować dokładnie daną osobę to są to dane osobowe prawnie chronione - poczytaj sobie filozofie jeden. O innych sprawach nie będę się wypowiadał bo nie będę zniżał się do tego poziomu co Twój.
Miłego dnia ,,wielki ochroniarzu''.
Escape 2015-10-20 15:12:19
Hej frank dux może masz numer telefonu do prezesa w sosnowcu , bo on sobie kpiny z wypłatami robi ja powinnam dostac wypłate 2 tygodnie temu a tu pucha
1
frank dux 2015-10-21 07:24:27
Witaj Escape,
przecież posiadasz internet a telefony do firmy w Sosnowcu podane są na stronie Security. To, że nie Otrzymałaś w wyznaczonym terminie wynagrodzenia to nie jest informacja dla Prezesa tylko dla PIP-u. Przecież już tyle słów na temat tej firmy padło, że dziwię się, że w dalszym ciągu, że pracujecie i macie te same problemy co rok temu.
Pozdrawiam.
Normalny 2015-10-22 15:41:24
Panowie po pierwsze jeżeli pisze ktoś, że nie dostał 2 tygodnie temu wypłaty to najpierw niech spojrzy na jaka umowę jest zatrudniony bo to chodzi o umowę zlecenie i tak się je dostaje bo sam dostaję zawsze później. Więc o jakim Wy PIPie mówicie skoro to zlecenie a nie etat. A swoją drogą jak ktoś nie chce w tej firmie pracować to nie musi jest na rynku ok 2 tysięcy takich samych firm gdzie wszyscy myślą, że jest pięknie.
Normalny 2015-10-25 22:28:20
Numor jak byś pracował w tej firmie albo w ogóle w tej branży to byś wiedział, że nigdzie ludzie na zlecenie nie dostają wypłaty między 1 a 10. Pracowałem już w paru firmach i było różnie po 15, po 25 albo ogólnie napisane po wystawieniu rachunku. Więc dajmy spokój porównywaniu zleceń do umów o pracę bo nigdy tak nie będzie w tej cudownej naszej branży ochrony.
Normalny 2015-11-20 20:14:35
Jakbyś Heńku i Magu pracował na jakimś obiekcie to byś wiedział, że koordynator do Ciebie przyjeżdża firmowym samochodem bo ja nigdy nie widziałem by byli prywatnym
shreq 2015-12-08 16:23:18
odradzam odradzam odradzam !!!! krecą z kasa oszukuja z kasa
klasyk 2015-12-19 21:25:21
odział warszawski prowadzony przez odział w kielcach to same dno dyrektor oszust koordynator kielecki kombinator oszust,mają takiego kuriera w warszawie byłego policjanta z byłego sb.lawiranta i kłamcę ,obiektów im brak w warszawie,znęcają się nad pracownikami,kiedy zwolnią tego policjanta z warszawy ,kiedy ktoś z sosnowca opanuje całą sytuację ,i nich nie krzywdzą osób z orzeczeniem a tacy oszuść pracują na umowę o pracę byli policjanci .ten dyrektor pomimo że zaplusował firmie z sosnowca to jest chory na głowę by tak postępować ,niszczy firmę i jej morale ,powodzenia i zniszczenia tego odziału w kielcach i w warszawie.czytajcie wy preześ i pań prezes wipisy jak działaja wasze odziały w polsce .
2
witamy security g.r. 2015-12-31 22:43:38
w zakończeniu roku 2015 .oby ten dyrektor z kielc i jego sługo koordynator doznali wszystkiego najgorszego w swojm,i ten policjant w warszawy ich sługa ,który już w tej firmie nie powinnien pracować za zniszczenie odziału warszawskiego za złe zasługi dla firmy ,niech wreście pozwalniają policjantów emerytów i emerytów starych 70 letnich to podobno jest zakład pracy chronionej dla osób niepełnosprawnych a nie dla byłych policjantów leń po 15 lub po 20 letnim stażu pracy ,szukających wygodnej posadki w zakładzie pracy chronionej.zwolinić tego policjanta z warszawy jak najszybcie otwożyć odział warszawski ,nich ten dyrektor z kielc topi się w swojm sosie śmierdzacym i niech się utopi .i ci jego koordynatorzy fałszywi i kłamliwi.to są życzenia na nowy rok ,czytajcie to preześ i pań prezes z sosnowca ,ci panowie narozrabiali w tej firmie chyba nie z korzyścią dla firmy w odziale warszawskim .
Normalny 2016-01-01 19:55:32
Klasyk ile Ty razy jeszcze będziesz pisał z tego obiektu.... Jak Ci się nie podoba to się zwolnij bo piszesz ciągle do Prezesów, Sosnowca itd. a prawda jest taka, że Ci się robić nie chce bo przykręcono Ci trochę śrubkę i wielce Ci się krzywda stała. Nie ma już tak , że za siedzenie w papciach będzie się dostawało kasę..
klasyk w-wa. 2016-01-02 19:24:21
sami mie zwolnicie .ale zanim to nastąpi to śrubkę wam przykręcą za taką pracę ,a kasy to chcecie mieć dużo,ludzi straszyć niepełnosprawnych ,z osób takich chociaż firma z sosnowca ma jakąś korzyść a z was to jaką ma ,pokazac się dwa razy w roku głupoty ludziom nagadać ,naobiecywać ,nastraszyć i ponad 2000 tyś zł zainkasować,kurier z warszawy dostarczy papierki ,nastraszy pracowników ale ma posadkę ten były policjant z dawnego sb.to jest życie kasa za nic nie robienie.emerytów zatrudniają po 72 lata ,policjantów emerytów i to jest podobno zakład pracy chronionej dla osób niepełnosprawnych.ciekawe czy nas wszystkich ten dyrektor pozwalnia z kielc a zostawi sobie kuriera policjanta sb ,emerytów staruchów w kapciuszkach ,którzy sie czują jak w senatorium za które im płacą i tych lizusów z grupami udających chorych co im się wszystko należy,jakie rozwiązanie będzie w odziala warszawaskim i tym kieleckim nowy rok nowe prawa nastąpią.
2
klasyk w-wa. 2016-01-02 19:31:08
i tobie śrubę przykręcą,i policjantom i emerytom starym w kapciuszkach ,to jest zakład pracy chronionej a nie zakład dla byłych emerytów policjantów i 72 letnich emerytów to nie synatorium ,na budowę pracować i tam się wykażać lub zakładzie produkcyjnym mądrale za 200 tyś zł i nawet więcej.straszyć to wy lubicie i to wam najlepiej wychodzi.
1
klasyk w-wa. 2016-01-02 19:34:34
rozweselasz wszystkich swoją osobą .
klasyk warszawa 2016-01-03 21:04:03
ktoś muś to ogarnąć ten pozorowany odział w warszawie i kielcach miec prawdziwych specjalistów w ochronie dla osób niepełnosprawnych w zakładzie pracy chronionej a nie byłych emerytów policjantów cwaniaczków i jakiś emerytów 70 lub 72 letnich cwaniaczków w kapciach.należy zorganizować odział warszawski z ludzi normalnych nie kombinatorów z emeryturą policyjną lub emerytów którzy zabierają pracę tym osobą niepełnosprawnym co jej potrzebują i normalnego traktowania po ludzku .
klasyk warszawa 2016-01-03 21:25:47
04.01.2016 r dowiemy się kogo zwalnia ten dyrektor z kielc czy się wystraszył ze swoją ekipą kurierem policjantem i koordynatorem na posyłki ,który oszukuje ludzi.powinnien powstać odział warszawski z nowymi ludzi z dobrą fachowością zatrudniania osób niepełnosprawnych a nie policjantów emerytów i emerytów w kapciach 70 lub72 letnich,koniec ni szanowania ludzi przez dyrektora i przez jego świtę zarozumielców i kombinatorów ,trzeba przywrócić szacunek do pracownika i nadal powołujemy się do zarządu w sosnowcu i pani prezes i prezesów.
frank dux 2016-01-04 18:28:52
klasyk? kaleko ciebie czuć trupem na kilometr tylko nick sobie zmieniasz imbecylu jeden, nie potrafisz się zwolnic jak ci każdy doradza tylko śmiecisz tu swoimi beznadziejnymi wpisami, które żadnego sensu nie mają bo są o tym samym (scurity group, klasyk warszawa, witamy security g.r. itd) spójrz imbecylu że piszesz jedno i to samo tylko nazwę zmieniasz. Wypie....j z tego portalu.
Pozdrowienia dla prawdziwych pracowników ochrony, najlepszego w nowym roku, oby bez tego ciecia: klasyk ha ha ha.
pracownicy z warszawy 2016-01-04 19:03:55
no i co boicie się z kielc koordynator i dyrektor ,a policjant emeryt udał głupa i emeryci w kapciach i podlizuchy którzy juz powinni byc usunięci z tego oziału simiechu warte to nie ochrona tylko zbieranina z cyrku .
pracownicy z warszawy 2016-01-04 19:05:41
same bzdury
pracownicy z warszawy 2016-01-04 19:09:18
wystraszyli się ci z kielc i ten policjant z warszawy cienkie bolki ,boją się nas.że stracą prace.
pracownicy z warszawy 2016-01-04 19:11:50
sami się wystraszyli że stracą pracę razem z tym policjantem z sb i emerytami z policji
Normalny 2016-01-06 10:30:04
Klasyk już Ci inni pisali nie kompromituj się bo jak Ci się wielce krzywda dzieje to się zwolnij! A jak Ci żal, że inni są z policji, sb i na stanowiskach dyrektorskich czy są koordynatorami to nikt Ci nie zabrania złożyć swoje cv i starać się awansować...ale pewnie by się okazało , że w papierach jesteś cieńki bolek. Gadać każdy potrafi ale podnosić swoje kwalifikacje, robić wyższe wykształcenie to już po co. Obudź się chłopie, że na dzisiejszym rynku pracy to jesteś zerem. I skończ jak jakiś tchórz płakać tu na forum bo już się z Ciebie warszawiaczku od siedmiu boleści wszyscy śmieją.
odpowiedzi dla normalnego 2016-01-08 20:38:08
z ciebie się śmieją bo uważasz się za normalnego a jestes zerem nie normalnym i tak w ciągu 2 lat znikniesz w warszawie bo jesteś słabo wykształcony ,każdy morze pracowac jako wartownik aby się umiał podpisać tak jak ty mądralo.
w-wawa 2016-01-12 12:58:14
kurier z warszawy policjant 60 letni emeryt dawna formacja służb bezpieczenistwa przebija wszystkich ,ma fuchę rozwożenia papierków i to służbowym samochodem ,pensja 200 tyś/zł umowa zlecenie w zakładzie pracy chronionej ,nieżle się ślizga w tej firmie z sosnowca i udaje że jest dobrym człowiekiem ,nawyki z dawnej formacji policj zostały tego nie wymaże ten pan .
Skubi 2016-01-20 15:55:00
W-wawa jak Ci żal ściska pewne 4 litery to składaj cv i wygryź tego koordynatora. Ale jesteś tylko mocny w gębie bo w papierach to cienki Bolek z Ciebie (z resztą to widać bo nawet nie wiesz jak się pisze skrót miasta Warszawa hahaha). Brawo super ochroniarzu z podstawówki.
niezależna 2016-01-28 18:36:45
o jakim awansie ty piszesz, tam nie ma szans na awans jak tylko na gnębienie, widać że nie znasz tej firmy
niezależna 2016-02-02 18:08:25
hehe dobre, za długo tam harowałam ale i tak nie awansowałam zawsze po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostawałam jak w takiej sytuacji można mieć inne nastawienie?
wojownik 2016-02-15 18:07:45
coś się cicho tu zrobiło pewnie wszystkich pracowników zastraszyli!
frandux 2016-02-21 21:17:36
Witaj,
Powiem Ci tak. W ochronie ogólnie "szału"nie ma. Jeśli Możesz to znajdź sobie prace w innej branży, ochrona mienia jest w dołku i to znacznym. Jeśli w dalszym ciągu będą pracować emeryci i renciści to branża nigdy nie wyjdzie z recesji. Po uwolnieniu zawodu przez jednego z obecnych ministrów tego rządu nawet nie trzeba posiadać licencji pracownika ochrony, wystarczy wewnętrzny kurs i jest się ochroniarzem-żenada!!!
b. 2016-02-23 11:11:28
pracowalam na umowe o prace jako osoba niepelnosprawna z umiarkowanym zlamalam reke i na l4 pseudo firma jw. z koncem umowy wywalila mnie teraz nawet nie mam prawa do zasilku chorobowego z zusu TAK TRAKTUJA WYKORZYSTUJA LUDZI CHORYCH JAK NAJDALEJ OD FIRMY PSEUDO OSZUSTOW ZERUJACYCH NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
QQQ 2016-07-14 21:28:54
Nie polecam pracy w tej firmie.
Wypłaty nie są wysyłane na czas i nikt nigdy nie wie kiedy będzie wysłana wyplata, zazwyczaj wysyłają za mało pieniędzy i później trzeba się kłócić. Marna stawka, umowa zlecenie. Umowę o pracę dostają jedynie osoby niepełnosprawne. Dużo godzin pracy od 12-24. Koordynator jest bardzo nieogarnięty, nie potrafi zając się obiektem .
4
wolwo 2016-07-20 13:02:20
tam sie kazdego dyskryminuje pełnosprawnych i niepełnosprawnych
janjanx1 2016-08-29 09:48:13
Pracowałem 3-tygodnie kase otrzymałem ale składek nie odprowadzili a dzisiaj sie pytam dlaczego po 2-miesiacach jak odeszłem nie otrzymałem świadectwa pracy,Stwierdzili ze mi nie wydadzą tylko zaświadczenie a co bedzie z PITem ,tez nie dadzą?
misiek 2016-09-26 08:29:09
ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gfgf 2016-09-26 12:16:24
@misiek a czy moglbys napisac chociaż dlaczego tak wlansie uważasz? jakos rozwinąć swoja wypowiedz moze
Zostaw swoją opinię o Security Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Security Sp. z o.o.