P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.
3 24 5 1

Opinie o P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

umbrella
 Opinia

byle PSY i TREPY pracujące w Karabeli CK.potrafią gnębić ludzi za poglądy SPOLECZNO , RELIGIJNO ,POLITYCZNE .takie zachowanie jest konstytucyjnie karane . kiedy PROKURATOR zabierze ,się za tą SBcką firmę. Moje sugestie dla P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.: Warszawa rozwalcie ten uklad zamnknięty Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: to nie pracodawct ,to zwykla (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Umbrella "parasol"
 Opinia
@umbrella 03.02.2019 15:58

wobec mnie jesteście OSZUSTAMI i pewni ludzie dobrze wam znani kierowali grożby karalne pod moim adresem . Dla mni pozostaniecie (AIFAM)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia
@umbrella 03.02.2019 15:58

Zlikwidować to coś co się nazywa niby Karabela takie jest moje zdanie o tym niby Zakładzie Pracy Chronionej pracowałem tam i wiem jak to działa

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eligiusz mazurek
 Opinia

Wiarygodna firma oka Moje sugestie dla P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.: Bardzo dobra firma Lubię atmosferę w P.W. Karabela-CK Sp. z o.o. za: Dobra atmosfera spokoj w pracy

Pomocna?
TakNie3
Kaska
 Opinia

Kiedy Karabela wezmie sie za koordynatora p.Mirka Mrachacza ,ten czlowiek nie nadaje sie do wspolpracy z ludzimi a kierowac nimi to juz wogole .Praca pod kierownictwem tego pana to kierat i stres,Wzyscy pracownicy to osoby Be tylko on uwaza ,ze jest cacy.Pomyslow 100 na minute ,mowi bez zrozumienia a najlepiej aby pracownicy pracowali 24h na dobe aby tego pana chwalono za dobry nadzor .Tylko nikt z Karabeli nie pomysli ile stresu kosztuje to zwyklego szaraczka.Karabelo chcesz miec dobra opinie usun pana Mirka Mrachacz

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zgadnij kto?
 Opinia
@Kaska 09.01.2019 08:22

P Kasko czy Kaska wie ze podawanie cudzych danych jest karalne, A Mirosław bo Mirek to dla znajomych .Czy Kaska ubiega się o miejsce pana Mirosława ? No na ochronie zawsze jest trochę stresu , co do pracy ,to jak chodzi się na zwolnienia w czasie urlopu ,wtedy trzeba pracować za lesera .Trzeba umieć słuchać ze zrozumieniem ! Oj Kasko musiał ci zajść za skórę p. Mirosław chyba nie dal urlopu po L4 ,oj zastanów się Kasko i nie pal za sobą mostów .Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaska
 Opinia
@Kaska 09.01.2019 08:22

HaHa uderz w stol a nozyce sie odezwa .ZadneL4 ,zaden urlop ,nadal Pracuje u mam nadzieje ze w ktrotce bez p.M.M

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Kaska 11.01.2019 15:12

Decydując się na opublikowanie postu na tym forum, zobowiązałaś się do przestrzegania regulaminu, w oparciu o który ono funkcjonuje. W razie wątpliwości dodaję link: https://www.gowork.pl/regulamin Mówi on chociażby o tym, że wpisy nie mogą naruszać czyjegoś dobrego imienia. W innym przypadku administrator tego forum może zdecydować się na zarchiwizowanie opinii. Ale skoro już postanowiłeś się tutaj wypowiedzieć, to może powiesz nam, jak Ty sam oceniasz tę firmę pod względem tego, co oferuje pracownikom?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaska
 Opinia
@Agata 20.01.2019 16:35

Piszac nie zostalo nic nie naruszone napisana tylko i wylacznie prawda

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik ochrony Garda.
 Opinia
@Zgadnij kto? 11.01.2019 00:02

Czy tu odpowiada największy leser . Człowieku na posterunku Przychodni specjalistycznej w Olsztynie przy ul. Dworcowej się nie śpi. A po drugie nie wyłącza się telefonu. A zlewozmywak jest do mycia rąk a nie używany jako pisuar lub WC. . Tak się zastanawiam jak człowiek stałym kalectwem robi przez dobę 18 obchodów . Chyba tylko wpisuje ze chodzi a śpi. Pamiętam ciebie jak przychodziłeś na Sokolą tylko się wyspać a następnie za spanie brałeś wolne. Proszę odbierać telefony , a nie spać !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek.
 Opinia

Kiedy w Olsztynie będzie Kierownik Mirosław będzie traktował pracowników niepełnosprawnych . Przecież to facet który już w Piątek wyłącza telefon do poniedziałku. Jest niegrzeczny zarozumiały . Z pewnych informacji wiem ze ochraniają Przychodnie przy Dworcowej. Ale mogą ten obiekt i wiele innych stracić . Brakuje pracowników , jak są chętni to lekceważy , ale nadużywających alkohol broni i przyjmuje. Pracował w Gardzie Olsztyn podziękowano mu . Proszę tego Pana pogonić na trzy wiatry. A telefon służbowy trzeba odbierać Panie Mirosławie. Nie wiem nawet czy Pan Mirek potrafi robić grafiki Dyżurów ponieważ powinien grafik dopasować dla pracowników niepełnosprawnych a nie robi jak mu pasuje grafik , przecież pracownik ma wizyty lekarskie , ale co obchodzi to Hrabiego Mirka. Pracownicy są przyjezdni nie kiedy nie mają dojazdu , ale to nie interesuje Hrabiego Mirosława. Czy firma Karabela CK nie ma inteligentnych pracowników na stanowiska kierownicze tylko Beton i Stal. Dziękuje.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgadnij kto?
 Opinia
@Marek. 06.12.2018 04:30

Mareczku kierownik Mirosław traktuje pracowników niepełnosprawnych z szacunkiem ,jest wyrozumiale i naprawdę dobrym człowiekiem . Telefon służbowy ma zawsze włączony,pomyliło się panu to pracowni nieodbierana , ale tylko ci leserzy .Brakuje pracowników ponieważ co niektórzy ludzie nie szanują pracy, uważają ze się zatrudni do pracy ,a potem na l 4 (no niepełnosprawny to lekarz zawsze da zwolnienie) i tacy własnie (leserzy) blokują miejsca . Z wizytami lekarskimi nigdy nie było problemu zawsze można się dogadać . Czy to pan jest tym zgorzkniałym " leserem " nieblokujący etat . Trzeba być tchórzem żeby oczerniać kogoś ,ale każdy sadzi według siebie . Pozdrawiam !!!

Pomocna?
TakNie2
Niepełnosprawny.
 Opinia

Ostatnio chciałem spotkać się z Kierownikiem Mirkiem z Olsztyna chodziło o pracę odmówił ze nie ma czasu . Ja się teraz nie dziwię dlaczego z Gardy pogonił tego zarozumialca Prezes Jacek. Co ten zarozumialec myśli ze jest pępkiem świata. A swoją Siostrę z pochlastanymi rękami zatrudnił i miał czas. Pogonić zarozumiałego gnojka !

Pomocna?
Tak5Nie
Zgadnij kto?
 Opinia
@Niepełnosprawny. 10.08.2018 08:01

Słuchaj PANI czy PANIE NIEPEŁNOSPRAWNY Pan koordynator jest człowiekiem bardzo dobrym , wyrozumiałym ,telefon służbowy odbiera nawet w nocy . Jeżeli masz coś do zarzucenia i powiedzenia dla Pana Mirka i jego pochlastanej siostry ,to ujawnij się i powiedz im w oczy ,a nie jak szczur ukryty w rurach . Ale na pewno nie masz odwagi bo jak byś ja miał to byś to zrobił .

Pomocna?
TakNie1
zaszczuty
 Opinia

nie placono mi jak i innym pracownikom za godziny nocne .Pozatym bylem zastraszany i szykanowany ze strony koordynatorów / MOBINK jest karalny . unikajcie Karabeli . Moje sugestie dla P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.: ślectwo PIPu i prokuratury Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmieńci kilku ludzi ze średniego pionu kierowniczego prowadzić anonimowe rozmowy z pracownikami

Pomocna?
Tak4Nie
gosc
 Opinia
@zaszczuty 03.01.2019 17:32

Na inspekcję pracy pisać skargi ale o skontrolowanie wszystkich 27 biur, nie jak niektórzy piszą tylko swojego rejonu. W tej Karabeli okradają nagminnie z godzin. Brakuje ludzi bez przerwy w tym (usunięte przez administratora) inni muszą robić po 192 godziny za brakujących za te psie wypłaty. A jak przychodzi co do oddawania to sekretarka wredna św.....ia w Ostrowcu wali ci na sztukę wolne zaległe razy cztery. Inspekcja pracy jak skontroluje wszystkie rejony to i po te co najmniej 2000 tysiące kary na nich złodziejów nadgodzin nałoży. Choć podobno jak wchodzi kontrola PiP-u do Tarnobrzega, to kontrole pracowników odbywają się losowo, jakie to losowanie jest nie wiadomo, powinny być kontrole szczegółowe, ale jak skontrolują wszystkie rejony to i na karę się uzbiera.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pogoda dla Bogaczy
 Opinia

okolo 70% pracowników to zwykle zastraszone glupki dający się poniżaci i wykorzystywaci przez bylych TREPóW i PSóW Moje sugestie dla P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.: medialne naglaśnianie ochroniarskiej rzeczywistość Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: taczki taczki , ewetualnie skok z piątego piętra

Pomocna?
Tak3Nie
gosc
 Opinia
@pogoda dla Bogaczy 07.01.2019 21:05

Głupkami w tej firmie to są ale te już nawet siedemdziesięcioletnie Trepy, byli Ormowcy, byli Zomowcy, po milicyjne (usunięte przez administratora) czy byli funkcjonariusze SB, którym był obecnie 72 letni prezes Józef Bednarczyk. Mieli swój czas ale za czasów Milicji Obywatelskiej, dziś nie jednemu z nich lasuje się w głowie, a skutkiem tego jest ich starość i inny system, którego nigdy nie zaakceptowali jak upadła Milicja. A ta pseudo ochrona Karabela jak powstała stała się schronieniem dla tych wszystkich po milicyjnych represtantów, którzy się tam chronili przez ostatnie dwadzieścia lat.

Pomocna?
Tak2Nie
tolek
 Opinia

Prosze napisac podanie zeby podali kwoty pobierane na dofinasowanie za mnie do - PFRON, 00-828 WARSZAWA , al. Jana Pawla II 13 , - podajac firme w ktorej sie pracuje z NIP-em oni odpowiedza ile firma i na co pobierala na pracownika dofinasowanie (absolutnie nie bedzie wiedziala firma o tym ze bylo pisane podanie ) nie informjac firmy.pozniej jesli firma jakies srodki pieniezne pobrala a nie byl poinformowany pracownik(np. dopisany do roznego rodzaju kursow) zglosic do prokuratury .

Pomocna?
Tak2Nie
sprawiedliwość
 Opinia

prezesostwo i inni ważniacy wyludzają pieniądze z PEFRONU na wlasne zachcianki ,a pracowników traktują jak dojne bydlo . pora zawiadomić odpowiednie instytucje . Moje sugestie dla P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.: doglębne śledztwo prokuratury

Pomocna?
Tak4Nie
belial
 Opinia

z okazji zbliżających się świąt życze pracowniką biura CK. trondu HIV i bolesnego raka z przerzutami za wasze zbrodnie wobec pracowników

Pomocna?
Tak8Nie1
LIDAA
 Opinia
@belial 02.12.2018 23:23

A ja CI życzę dużo cierpliwości i troszeczkę mądrości /zgodnie z powiedzeniem 'ile cierpliwości, tyle mądrości'' - oczywiści mam duże wątpliwości czy jesteś belial 'pokumać' o czym piszę? - ale,- to JA RYZYKUJĘ, /MAM DOBRY CZAS- aby debilom odpowiadać! -jesteś szczęściarzem!!! POWODZENIA w dalszej egzystencji i poprawy w zdrowiu intelektualnym. Jeśli potrafisz się uśmiechać to rób to baaarrrdzooo często!!! POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak3Nie1
MARTO
 Opinia
@LIDAA 12.12.2018 04:32

Pracowałem w Karabeli w Warszawie na CEFARMIE i wiem jakie zasady panują na słynnej karabeli ,jest tolerowane picie alkoholu na obiekcie ,pracownicy w szafkach mają śpiwory śpią po kątach koordynator to człowiek niedouczony nie potrafił zrobić grafiku na cały miesiąc tylko robił na tydzień i pisał że jeszcze mogą być zmiany nic sobie nie można było zaplanować.Nikomu nie polecam tej firmy jako pracodawcy,przyjmują ludzi niepełnosprawnych bo mają za nich kasę z Pefronu a tylko ich wyzyskują i upokarzają .takie jest moje zdanie na temat tej firmy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Angi
 Opinia
@belial 02.12.2018 23:23

Coś na temat firmy karabela w Olsztynie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arek
 Opinia

OGŁASZAJĄ SIE TERAZ ŻE SZUKAJĄ NA STANOWISKA : PRACOWNIK RECEPCJI, RECEPCJONISTKA ORAZ PERSONEL SPRZĄTAJĄCY. A TO PIC NA WODĘ! UWAGA W ZWIAZKU Z RODO. ZBIERAJĄ CV Z KALUZLA NA ZGODĘ O PRZETWARZANIE NASZYCH DANYCH OSOBOWYCH NA ICH UŻYTEK, ORAZ INNYCH PODMIOTOW ! A PRACY NIE OFERUJA NA TEN MOMENT! WIEC OSTROŻNIE Z TYM WYSYŁANIEM IM SWOICH DANYCH BO PRACY NIE DAJĄ!!! TYLKO CWANIACZKI UZUPEŁNIAJĄ SWOJE BAZY DANYCH!

Pomocna?
Tak7Nie
Wiolka
 Opinia
@Arek 29.05.2018 12:07

Ciekawe skąd masz takie informacje, bo ja akurat słyszałam od znajomej że dostała prace w Karabeli ck przy sprzątaniu od ręki i nie jest to żaden pic na wodę a jeśli chodzi o klauzule ochrony danych to KAŻDA firma ma teraz taki obowiązek więc jeśli działają jako grupa firm to dla mnie jest to normalne że musza tak napisać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LIDAA
 Opinia
@Arek 29.05.2018 12:07

NIEPRAWDOPODOBNE !!!-- FOBIE NERWICOWE - NALEŻNA POMOC SPECJALISTYCZNA- pozdrawiam i życzę powrotu do normalności

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bogdan
 Opinia

w karabeli CK zatrudniają bylych karanych oraz wolą zatrudnić pijaków niż normalnych ludzi . zresztą czego wymagać po mundurowej patologi

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jancz !
 Opinia

Pytanie dotyczy Kadr Karabela .C.K. Kielce. Mam pytanie czy zatrudnieni pracownicy , to znaczy jak Pan Mirosław , mają aktualne badania czy mogą pracować i nadzorować osoby niepełnosprawne. Mam podejrzenie ze NIE ! Ani nie mają szkoleń, ani badan specjalistów psychiatry i psychologi. To są mam podejrzenie pracownicy z ulicy. Dla Karabeli C.K. liczy się tylko efekt . Zastraszania, mobbingu , poniżania i ty, podobnie. Garda podziękował i już Kadra Karabeli C.K. powinna być czujna przyjmując do Pracy człowieka bez kultury i i szacunku do pracowników niepełnosprawnych. Podejmując pracę ten Pan dobrze zdawał sobie sprawę ze będzie musiał spać z telefonem. Ale Pan Mirek się zapomniał i pomyślał . Ja też mogę być tu Panem i władcą.Przykre ale prawdziwe. Krzesło i stół ma swoje miejsce i ten Pan Mirek też. Dziękujemy dla tego Pana . Do widzenia Pa Pa PA !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znajomy
 Opinia

Wyzysk pracownikøw, znecanie sie psychiczne, najgorszy rodzaj pracodawcy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wszystko

Pomocna?
Tak1Nie
były
 Opinia
@znajomy 07.11.2018 17:30

zlikwidować tą pseudo firmę jaką jest niby karabela jedyne wyjście

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
emil
 Opinia

karabela kielce nadal nie placi pracownikom za godz.NOCNE

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia
@emil 23.10.2018 15:25

Pracowałem w tym (usunięte przez administratora) i wiem jak traktują ludzi a pieniądze z PEFRONU dostają za każdego zatrudnionego pracownika

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

W Karabeli Ostrowiec pracownicy czekają po parę miesięcy na pieniądze za ochronę na imprezach masowych, gdzie pracują kiedy mają dni wolne i ściąga ich się tam na siłę czy chcą czy nie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

W tej pseudo ochronie w Kielcach a i na innych rejonach karzą chodzić do pracy w cywilnych ciuchach. Jak już coś dadzą to spodnie z dziurami na tyłku, w kurtce chodziło już z pięciu dozorców, czapek brakuje i butów . Pracownicy tam chodzą do pracy nawet z pół roku po cywilnemu, a przecież to służba mundurowa KARABELA (kiedyś nawet z orłem na czapce). W Tarnobrzegu na centrali na ul. Sokolej 14 dwóch z grupy interwencyjnej wychodziło aby jechać na interwencję. Jeden w czapce na głowie ale mundur miał rozpięty i trzymał papierocha w zębach wychodząc już z budynku, drugi co prawda był zapięty ale nie miał czapki na głowie. Zapewne z powodu braku mundurów jeden z pracowników chodził ubrany w zielone spodnie ale w czarnej koszulce. W Staszowie w Urzędzie Skarbowym pracownik P.W. KARABELA Sp. z o.o. pracował na posterunku w cywilnych dżinsikach, w zwykłej koszulce na której miał ubraną tylko ciasną czarną tekstylną kamizeleczkę od munduru. To jest już chyba upadlanie człowieka w instytucji publicznej. W Ostrowcu jeden z pracowników pracuje tam cywilnych spodniach a z umundurowania ma tylko daną biało czarną koszulkę. W Ostrowcu Świętokrzyskim pod ich rejonem przy ulicy Cegielnianej stoją przy płocie wieczorami winiarze i piją tanią siarę. Kiedyś może pracowali tam jako dozorcy i za picie wina na posterunku zostali zwolnieni, byli tacy. Być może obecnie podchodzą pod płot aby się odgrywać w taki właśnie sposób za zwolnienie z pracy. Pracownicy którzy tam pracują czy to na rejonie w Ostrowcu czy Kielcach mający jakieś zaplecze o pracy w Karabeli wypowiadają się następująco. Przecież to tylko karabela, za te marne pieniądze robi się bo się robi, jaka płaca taka praca. Starym Pegociną 206 po byłym ormowcu można jechać w czasie pracy coś zjeść czy zrobić zakupy. Technicy się tłumaczą kiedy ich pogania komendant, panie komendancie za te pieniądze które pan płaci dzisiaj już nic nie robimy a jutro też jest dzień.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sylwia
 Opinia

Razem z koleżanka pracowałyśmy w firmie Karabela na umowe zlecienie sprzątałysmy obiekt na ul Dubois ja sprzątałam 3 piętro moja koleżanka 2 piętro miała 15 szyb do mycie gdzie jedne drzwii myło się przy pracownikach że o sprzątaniu nie wspomne ochrona (usunięte przez administratora) nie chcieli kluczy wydawać wszystkich kierowniczka niejaka pani (usunięte przez administratora) jej imienia zapomniałam na moim 3 piętrze w łazience ta (usunięte przez administratora) w rogu ustami robiła na lustrze pare i rysowała mi rysunki co bardzo mnie (usunięte przez administratora) więc nie polecam pracy w tej firmie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
STYX
 Opinia

karabela toleruje mobing DUDZIC K. zastrasza ludzi pozatym niewiadomo czy ten czlowiek jest wpelni zdrowy na umysile . kantujom na godzinach i na placy unikajcie tej firmy PIP niereaguje nato co tam sie dzieje .

Pomocna?
Tak9Nie
gość
 Opinia

Zgadza się, jeżeli znajdzie się w ich szeregach człowiek, który ich przejrzy po samego prezesa, takich ludzi też zmanipulują i zniszczą. Ta firma to jedno wielkie siedlisko starych ormowców, zomowców, esbeków łącznie z jej prezesem esbekiem Bednarczykiem. I tylko oni tam mają się za górę i wewnątrz tej zasranej firmy i na zewnątrz w otoczeniu. Szeregowy ambitny pracownik tam nie znaczy nic. Trzymany jest taki, który jest w stanie koczować ze 192 godziny w miesiącu na ich posterunkach i najlepiej jak za dużo w głowie nie ma i nie interesuje się tym co się u nich na górze dzieje. Jedyny sposób na osłabienie ich potęgi i ich zasranej KARABELI to taki iż PFRON już z pięć lat dobrze obcina ich po dotacjach, a drugi to taki iż paru byłych ormowców, którzy rządzili na rejonach w tej firmie pozapadali na ciężkie choroby za wyrządzane ludziom tam krzywdy za swoich rządów. Słyszałem, że tak się stało z szefem rejonu Ostrowca Świętokrzyskiego, zapadł na chorobę alschaimera, ale nie jednego szeregowego pracownika ugnębił i zmanipulował za kilka lat swoich rządów na rejonie i zawodowych inwigilacji.

Pomocna?
Tak2Nie
Zszokowany
 Opinia
@gość 07.09.2018 14:03

Ale cię gościu nienawiść i zazdrość zaślepia....rzadko kiedy można takie potoki jadu przeczytać...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fanky kofal
 Opinia

w karabeli nie placom za nocne godziny co jest niezgodne z kodeksem pracy co do opini ; STYX ; pan K . D. to poprosty prostackie ZOMOWSKIe chamidlo takich niby ludai powinno zamykaci sie w rezerwatach , omijajcie tom firme i calom po UB ckom ochrone nieszczenisini desperaci !!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia
@fanky kofal 19.09.2018 17:44

Podobnym prostackim ORMOWSKIm pomilicyjnym chamidłem w tej firmie jest pan J.D. z rejonu Ostrowca Świętokrzyskiego.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin ch.
 Opinia

Pracuje w Karabeli już trzeci rok z przerwami jako pracownik ochrony/palacz i bardzo sobie tą pracę cenię. Pracownicy obiektu na którym pracuje są w porządku, zresztą moi współpracownicy też. No może pośród pracowników, z którymi pracuję jest czarna owca, ale w której pracy taka się nie znajdzie. Koordynator p. Zbyszek z Kielc to bardzo ogarnięty i porządny facet, potrafi pomóc i jeśli sam jesteś w porządku to nawet Ci pomoże w załatwieniu spraw pomiędzy tobą a kierownictwem firmy. Można się z nim niemalże w każdej sprawie dogadać. Grafiki i zamiany służb ze współpracownikami są do bezproblemowego dogadania się. Warunki pracy też OK, chociaż czasami jest ciężko, zwłaszcza zimą to nie narzekam, przyzwyczaiłem się. Wypłaty zawsze na czas, są dofinansowania do leków. Szczerze mogę polecić Karabelę, wystarczy tylko chcieć pracować i należycie angażować się w swoje obowiązki. A tym którzy narzekają tu na forum na firmę polecam raczej zastanowić się nad sobą. Z fartem...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
In cogito
 Opinia

Witam Wszystkich. Ja otrzymałam prace w karabeli "od ręki" a stanowisku Pracownik sprzatajacy-po prostu sprzataczka. Pracuję krotko aby się obszernie wypowiedzieć. Na chwilę obecną nie jest źle obiekt ok, środki czystości zawsze są. Osoby które też pracują ze mna w porządku. Nie chcę,zapeszyc ale chciala bym zostać w tej firmie Pozdro 4 all

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Tomasz Szym, dobrze, że wspominasz o dodatkowych benefitach - takie informacje zawsze są bardzo ciekawe i ważne. Co możesz napisać o atmosferze pracy? Chciałabym zwrócić się także do niektórych osób wypowiadających się poniżej i zwrócić Waszą uwagę, że forum GoWork.pl to miejsce wymiany rzetelnych i merytorycznych opinii o pracodawcach. Komentarze nie mające związku z tematem oraz naruszające postanowienia regulaminu mogą zostać usunięte przez administratora.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz Szym
 Opinia
@Agata 20.04.2018 22:45

@Agata, atmosfera zwłaszcza wśród pracowników bardzo przyjemna, z grafikami można się dogadać... kierownictwo bardzo przyjazne... wiadomo, jeżeli ktoś dobrze wykonuje swoje obowiązki, to jest dobrze, a jeżeli ktoś nie dopełnia jakichś obowiązków, albo narusza jakieś zasady, no to kierownik interweniuje... Ja nigdy jakichś problemów nie miałem... wiadomo, różnie bywa, ale bardzo rzadko się zdarzają jakieś konflikty...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stanislaw Tym
 Opinia
@Agata 20.04.2018 22:45

@Agata powiedz mi czy Ty pracujesz w kadarach czy moze w ksiegowosci kieleckiej karabeli. Bo jestem przekonany ze jestes czlowiekiem z biura karabeli. Tak im cholernie slodzisz... Pozdrawiam Cie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byly
 Opinia

karabela to zlodziejska pseudo firma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Pracownik, co powoduje, że jest problem z otrzymaniem urlopu? W jakim systemie czasu pracujecie? W ogłoszeniu o pracę jako jeden z wymogów jest dyspozycyjność, możesz napisać o tym coś więcej? Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRACUŚ
 Opinia
@Agata 10.07.2018 18:20

Karabela co innego pisze w umowie a co innego wymaga, dla umiarkowanie niesprawnych praca ma być w 12-tu godż, a jest wymagane 24, problem jest z wypłatą nad godzin, to samo dotyczy urlopu, grafik jest robiony co tydzień.MASAKRA.

Pomocna?
Tak6Nie
GOŚĆ
 Opinia
@PRACUŚ 13.07.2018 11:21

Za nadgodziny nie płacą, tylko regularnie okradają dopisując wz,wz,wz,wz.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KaRi
 Opinia

Witam wszystkich :-) Ja chciałabym zapytać o "zaplecze socjalne"... czy coś takiego w tej Firmie istnieje? Chodzi mi rehabilitację osób niepełnosprawnych, tzw wczasy pod grusza... mógłby się ktoś wypowiedzieć? Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Bylem pracownikiem przez 1.3 roku, ogolnie Twoj urlop i nadgodziny to smiech na sali, jezli prosisz o urlop to jest problem ze i tak mamy wolne za nadgodziny nikt nie placi, milo byc wiecej wolnego w nastepnym miesiacu a nic niebylo wolnego, ogolnie korydynatorzy nie wiedza zupelnie co sie dzieje na budynku, nie polecam firmy..

Pomocna?
Tak6Nie
Agata
 Opinia

@jojo, możesz napisać coś na temat warunków pracy jakie oferuje pracodawca? Jak ocenisz możliwości rozwoju zawodowego w tym miejscu pracy? Jeżeli posiadasz informacje na ten temat to proszę podziel się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie P.W. Karabela-CK. Twoja opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jean Clode Ja Wam Dam
 Opinia

Zatrudnienie niepełnosprawnych i wyzyskiwanie ich w akordzie nie jest tylko przestępstwem ale zbrodnią wobec ludzi słabych i chorych wy niedorozwoje umysłowe. Tak jest na sądach w Katowicach i nie tylko. Jeśli sprzeciwi się jeden jest niszczony Ale z grupą jest gorzej.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jojo
 Opinia
@Jean Clode Ja Wam Dam 19.01.2018 03:52

zgadza się akurat tam pracuje

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Wiolka, czy Twoja znajoma informowała Cie w jaki sposób aplikowała do pracy za pośrednictwem firmy P.W. Karabela-CK? Masz może jakieś informacje na temat warunków pracy jakie oferuje pracodawca? Jeżeli możesz to proszę niech Twoja koleżanka podzieli się na forum swoimi doświadczeniami na temat pracy w tej firmie, jej opinia będzie bardzo pomocna dla osób poszukujących pracy u tego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o P.W. Karabela-CK Sp. z o.o. - Kielce

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny