P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

Kielce

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 21 ocen.

P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.
421

Opinie o P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

Agata

@Tomasz Szym, dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Życzę wszystkiego dobrego! Ponownie upominam osoby wypowiadające się poniżej! Wasze komentarze nie mają nic wspólnego z rzetelną i merytoryczną dyskusją na temat pracodawcy, jakim jest P.W. Karabela-CK, dlatego zostaną usunięte przez administratora forum.

Tomasz Szym

Pracowałem już w różnych firmach ochroniarskich... W Karabeli pracuję od kilku miesięcy i bardzo sobie chwalę. Obiekt spokojny (nie jest to "cieciowanie" na budowie), kierownicy w porządku, pieniądze na czas... do tego dofinansowanie na leki i szkolenia... Jeżeli komuś nie odpowiadają warunki i wypłaty, to niech idzie do pracy gdzie dostanie 5000 na rękę bo widzę, że kilka osób ma takie możliwości, a "marnowali się" na ochronie.

Roman Biały

Dobra, człowieku wyjdź i się nie kompromituj. :D Twoje zachowanie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Potrafisz tylko siać ferment i hejt anonimowo w internecie, bo żaden pracodawca nie zatrudnił by takiego szczekającego trepa, żeby nie narażać się na późniejsze komentarze od człowieka reprezentującego tak niski poziom intelektualny i brak kultury. xD

Agata

@Tomasz Szym, dobrze, że wspominasz o dodatkowych benefitach - takie informacje zawsze są bardzo ciekawe i ważne. Co możesz napisać o atmosferze pracy? Chciałabym zwrócić się także do niektórych osób wypowiadających się poniżej i zwrócić Waszą uwagę, że forum GoWork.pl to miejsce wymiany rzetelnych i merytorycznych opinii o pracodawcach. Komentarze nie mające związku z tematem oraz naruszające postanowienia regulaminu mogą zostać usunięte przez administratora.

Tomasz Szym
@Agata 20.04.2018 22:45

@Agata, atmosfera zwłaszcza wśród pracowników bardzo przyjemna, z grafikami można się dogadać... kierownictwo bardzo przyjazne... wiadomo, jeżeli ktoś dobrze wykonuje swoje obowiązki, to jest dobrze, a jeżeli ktoś nie dopełnia jakichś obowiązków, albo narusza jakieś zasady, no to kierownik interweniuje... Ja nigdy jakichś problemów nie miałem... wiadomo, różnie bywa, ale bardzo rzadko się zdarzają jakieś konflikty...

anonim

(usunięte przez administratora)

bob budowniczy

TY PAJACU IDZ DO PSYCHIATRY

Stasiek

Pracowałem w karabela ck Ostróda. Kordynator Michalak to głupi cwaniak, boi się o własna du..ę to zwalnia ludzi niewygodnych, znających prawo pracownika. Z urlopami, nadgodzinami robi co chce. Powiesz coś nie po jego myśli to już nie pracujesz. Pisałem skargę do Kielc ale bez odzewu liczy się tylko kasa .

admin

Na jakim stanowisku najlepiej jest pracować w firmie P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.? Czekamy na Twoje opinie!

ochron

Prawda o firmie jest taka że jest albo żle zarzadzana albo "góra" nie wie co się dzieje na dole przkładem olsztyn nic nie jest na czas wszystko jest o wszystko trzeba sie upominac po kilkanascie razy.

Agata

@Max, jak oceniasz warunki proponowane przez pracodawcę? Czy na przestrzeni tego 2,5 roku coś się zmieniło w firmie? @Marion, i jak oceniasz tę firmę? Piszesz że przychodzisz do pracy z przyjemnością - dlaczego? Co sprawia że jesteś zadowolony? Na naszej stronie internetowej znajdziecie wiele ofert pracy z firmy P.W. Karabela-CK Sp. z o.o. w różnych lokalizacjach, również w Kielcach: https://www.gowork.pl/praca/p.w.-karabela-ck-sp.-z-o.o.;pr

Max

Ja pracuje w tej firmie prawie 2,5 roku jestem z Ostródy dostaje pensje na czas idzie się dogadać ze wszystkimi I nie narzekam ci co tak gagają nie grzecznie to są niedorajdy życiowe

OCRON
@Max 26.02.2018 15:18

WŁASNIE TAKIE NIEDORAJDY JAK TY PRACUJA W OCHRONIE I SIEDZA CICHO

Marion

Jestem nowym pracownikiem. Firma jest doskonale zorganizowana, przychodzę do pracy z nieskrywaną przyjemnością...Darek

Ted

Ja pracuję od roku i nie narzekam dziwią mnie wpisy osób które oczerniają firmę. Pensja jest na czas jest też fundusz rehabilitacyjny z którego często korzystam jak ktoś nie chce pracować to wszędzie będzie mu źle wtedy zawsze najlepiej kogoś oczernić

ZOŚKA
@Ted 19.12.2017 14:53

Mógłby pan coś więcej napisać o tym funduszu z którego często pan korzysta? Jeśli taki pan doceniony to może podpowie pan innym kiedy będą wypłacane środki na zapomogi dla pracowników?

mirek

w karabeli panuje mobing zaszczucie glodowe pensje dlaczego ministerstwo nierozlicza ich z Pefronowch dotacj byli mundurowe nieroby majom tam gniastko .unikaci pracy w ochronie

Markus

A ja pracuje w Kielcach i jest Ok, wypłata na czas, za badania Nie musiałem płacić bo wystarczyło skierowanie, grafik służby Ok. Ostatnio mieliśmy nawet szkolenie z udzielania pierwszej pomocy i firma za wszystko płaciła. Jak słyszę ze komuś nie zwrócili to dziwne, może po prostu zrobił badania bez skierowania albo nie dostarczył faktury, poza tym jeśli na jednym obiekcie cos nie gra to nie znaczy ze cała firma jest do bani, wiec dudi pisz za siebie, przymusu pracy nie ma i jak się komuś nie podoba to szuka szczęścia gdzie indziej albo zakłada własna działalność. Na tym polega wolność wyboru. Poza tym jak ci płacą 2000 brutto to nie jest okradanie bo tyle wynosi obecnie minimalna, plus do tego dodatkowo za nocne które na pewno ci płacili bo wszystkim płacą! Pociesz się ze od stycznia 2018 będą musieli zapłacić ci co najmniej 2100 i wszystko się wyrówna. Dla mnie firma jest Ok

ochron
@Markus 19.10.2017 21:05

a czy ty kolego otrzymujesz ekwiwalent pienięzny za pranie bo kp to przewiduje a moze chodzisz w śmierdzącym ubraniu i ci nie przeszkadza???? nie wspomnę już że firma w czasie rekrutacji to obiecywała łącznie z dopłatami do leków, rehabilitacji,oraz dopłatami za dojazdy do pracy a teraz z tego się wycofuje , koordynatorzy informują że daje proszek czego nie przewiduje kp jak prosi sie o regulamin pracy i wynagrodzeń to mówią że o czymś takim nie słyszeli

iwka

nie straszcie bo wlasnie ta firma wygrala przetarg u nas w lodzi,ale kurde az starch tam pracowac.pozatym ktos tam napisal ze nie placi za szkolenia czlowieku tak ale tylko dlatego ze firma dostala kase na to zeby cie szkolic tak samo dotaje kase za to ze ma ludzi z grupa a jak bedzierz mial grupe Pto cie pokochaja bo za takich maja zwroty i nie placa centa pozdrawiam

ochron
@iwka 20.02.2018 18:43

współczuje

Marek

Pracuję w tej firmie już parę lat i nigdy nie zostałem oszukany czy też oszukany w płatnościach. Firmie w 100% można wierzyć. Szanuje pracowników dobrze wykonujących swoją pracę a tych co nie chce się pracować po prostu nie przedłuża umowy więc wielu z tych co tu wypisują bzdury są zwykłymi nierobami i wara wam do osądów jakiej kolwiek firmy.

ciec
@Marek 20.01.2018 14:57

popieram poprzednika własnie ta firma to jeden wielki przekret widac to w olsztynie moze i koordynatorzy to maja kase ale nie pracownicy a tak nawiasem bierzerz ekwiwalent z pranie ????

Jean Clode Ja Wam Dam

Zatrudnienie niepełnosprawnych i wyzyskiwanie ich w akordzie nie jest tylko przestępstwem ale zbrodnią wobec ludzi słabych i chorych wy niedorozwoje umysłowe. Tak jest na sądach w Katowicach i nie tylko. Jeśli sprzeciwi się jeden jest niszczony Ale z grupą jest gorzej.

[email protected]

Szanowni Państwo, Jeśli macie problem z otrzymaniem wynagrodzenia lub zostaliście nieprofesjonalnie potraktowani, macie wątpliwości co do spełnienia z naszej strony wszystkich warunków umowy, bądź też spotkaliście się z jakimikolwiek niezgodnościami, prosimy o napisanie w tej sprawie pisma na adres: [email protected], a zrobimy wszystko co w naszej mocy, by wspólnie wyjaśnić wszelkie nieporozumienia. W treści wiadomości e-mail proszę o podanie imienia, nazwiska, numeru kontaktowego oraz dokładne opisanie sprawy. Jeśli zamieszczone informacje nie odpowiadają prawdzie, a w szczególności są złośliwymi, nie mającymi związku z rzeczywistością próbami szkalowania dobrego imienia firmy P.W. Karabela-CK sp. z o.o. - nasza Spółka będzie bronić się przed takimi praktykami na drodze postępowania sądowego, korzystając w szczególności z przepisu Art. 212 Kodeksu Karnego.

kulson
@[email protected] 16.11.2017 21:08

najlepiej zastraszyć ludzi aby nie pisali prawdy o firmie aby proceder wyzyskiwania dalej kwitł metoda pisu

byly pracownik

w karabeli jestesi struzem sprzontaczkom palaczem robolem budowlanym ogulnie simieciem na jednym etacie .ta firma niepstrzega kodeksu pracy , prokuratura nipowinna wychodzici z ich biur ,niestety tam pracujom byli SBcy ZOMOWCy i troche trepiarni a to wszystko jedna sfolocz .OMIJACI

ukoil
@DamianO. 15.01.2018 12:16

jak ci to przeszkadza to nie czytaj

Kamil

Jak ktoś nie chce pracować ma problem. Tyle w temacie. Firma jest dobra i dobrze się pracuje.

byly
@Kamil 07.01.2018 16:07

liz dalej (usunięte przez administratora) to juz twoja sprawa

Ted

Popieram Marcusa nie wszędzie jest może ok ale pensja jest taka jaką podpisywaliśmy przy umowie plus dodatek za nocki. A co do pijaków to niech się cieszą że ich nie wyje...... i nie jest to opinia lizodupa jak niektórzy piszą. Niech sprawdzą w innych firmach zero urlopu praca na umowę zlecenie lub bez.

GLOK

POPIERAM TE WYPOWIEDZI PRACOWAŁEM W KARABELI W WARSZAWIE NA CEFARMIE I WIEM W JAKIM STANIE PRZYCHODZILI PRACOWNICY DO PRACY SPALI PO KONTACH A KOORDYNATOROWI TO NIE PRZESZKADZAŁO

Aniol

Ogolnie firma na plus. Jedyny minus to zatrudnieni alkoholicy.Spia na dyzurkach pija.Potrafia nawet przyjsc z poduszka do pracy.Zlikwidujcie alkoholikow bo przynosza wstyd firmie.Dyzurki na ktorych strozuja smierdza sa zaniedbane.

Aniol

Potwierdzam ....zatrudniaja alkoholikow ale to swiadczy tylko o tym ze nie maja do siebie szacunku.Ja gdybym miala firme w zyciu nie zatrudnilabym alkoholika to wstyd dla firmy!!!!!!!!no ale co kto lubi he he

Alibaba

A jak ze swiadczeniami?czy ktos dostal od nich tzw wakacyjne za wykorzystany urlop??miesiac w miesiac do reki na ochronie 1500zl ale brak zainteresowania pracownikiem jesli jest jakis problem to sie to olewa bo kierownik nie ma 5min zeby porozmawiac.

bob budowniczy
@Markus 02.11.2017 08:30

ty festes frajer i frustrat

ziomek

Witam, jestem z Kielc i chciałbym uzyskać wpis na kwalifikowanego pracownika ochrony. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić? Wiem, że trzeba mieć ukończony kurs, czy w Karabeli są organizowane takie kursy? Ile to kosztuje?

były pracownik
@ziomek 02.11.2017 21:19

kolego nie zaczynaj zadnej wspolpracy z karabelom to sami oszusci wykorzystujom ludzi i traktujom jak taniom sile roboczom

były

to zlodzieje a nie firma a ci co piszom ze jest tak cacy w karabeli to lizydupy szefostwa

były

to zlodzieje a nie firma a ci co piszom ze jest tak cacy w karabeli to lizydupy szefostwa

nikol

karabela kielce to jeden wielki syfilis

PeP

Witam Ja polecam firmę Karabela Niestety pracowałem tylko 5 miesięcy w Krakowie Kontakt z Panią z Kielc był bardzo dobry Dokładnie chodzi o Panią Monike.P Nigdy nie było żadnych problemów z wypłatami Co do wynagrodzenia zawsze można było coś utargować Jeśli ktoś pisze , że dostał 150 zł mniej od drugiej osoby to może mieć tylko pretensje do siebie ponieważ to on godzi się na propozycje takiej umowy a osoba, która dostała więcej widocznie jest bardziej ambitna i umie wywalczyć aby dostać większe wynagrodzenie. Tak było w moim przypadku. Pozdrawiam P.K

dubi
@PeP 10.10.2017 09:39

jesli jest tak pieknie w karabeli to dlaczego pracowales tylko 5 miesiecy

Alibaba

Czy ktos dostaje tzw wakacyjne z pracownikow ochrony??

Zostaw opinię o P.W. Karabela-CK Sp. z o.o. - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.