INTER-TEAM Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

deda 2015-10-13 21:33
Spoko!! JA pracuje w IT 2 lata.Magazynier zarabia 2600zł na reke jest umowa smieciowa ok !!! ale dwie soboty w miesiacu wolne.Sprzedawca jak jest obrotny to i 3000zł wyciągnie. A przedstawiciel.....dobry !!!! nie jakis meczyciel..co tylko jezdzi od klienta do klienta tylko taki co potrafi sprzedac towar i wie o czym mowi to 3500zł+fajna premia Kraft.
1
Paweł 2015-10-14 17:50
Magazynier w IT zarabia 1500-1600 a nie 2600 jak ktoś tam powyżej pisze. Zresztą jak ktoś nie wierzy to proponuję złożyć CV to się dowie jak bardzo prawda rozmija się z tym co pisze @deda.
8
... 2015-10-14 22:48
mamy trolla na forum...
1
... 2015-10-31 09:29
jesteś geniuszem bo udało ci się namierzyć ogłoszenie z 2013r.
a ile powinien twoim zdanie zarabiać magazynier??
a) 3500
b) 4500
c) 7000
1
Jacek 2015-11-02 08:21
To oferta z maja 2013 roku, czyli nieaktualna, tak samo jak warunki tam podane :)
1
Były 2015-11-11 12:29
To aplikuj,sam się przekonasz,firma nie szanuje pracowników,pracowałem tam to wiem,jak trafisz na kontrole warszawską sam zobaczysz co to jest Inter-team
1
ph 2015-12-29 12:36
Zależy co kto oczekuje, jednemu wystarczy 1500,- na dyskoteki bo rodzice utrzymują , a innemu na rachunki to nie wystarczy, podstawa i premia to nie wszystko, zawsze są plany do wykonania, cele miesięczne, planowania, opisy, itp., a za wszystko można dostać kary od 10-100, bo zawsze jest się do czego przyczepić, tylko tego nikt już nie mówi.
1
. 2016-01-01 13:28
a w jakiej lokalizacji mieszkasz?
doinformowany 2016-01-10 20:08
Intercars i etat he he dobre. W IC jeszcze żaden PH nie widział umowy o pracę...
A na działalności gospodarczej żaden nie widział również umowy o współpracy he he
Kris 2016-04-21 15:43
Witam IT Poznań magazyn zarobki 9zl na rękę za godzinę możesz pracować nawet po12h dziennie ale jest tyle roboty że po 8godzinach masz dość! Praca na 3/zmiany!(usunięte przez administratora)
1
Julek 2016-04-28 20:50
Witam . Slyszalem ze Inter-Team poszukuje pracownikow na rozne stanowiska do obu Poznańskich oddzialow ( kierowcy, magazynierzy ), czy mają plany takiego rozwoju czy nagly desant obecnej kadry. Pracuje w branzy i zastanawiam sie nad zmiana pracodawcy
julek 2016-04-29 21:30
to że dużo ofert może znaczyć wiele, może ze względu na rozwój a może ze względu na ciągłą rotację
xxx 2016-05-04 12:25
Przedstawiciel z niemieckim? - zarobki żenada.
brak możliwości rozwoju.
(usunięte przez administratora)
xxx 2016-05-04 12:34
Raczej to drugie...niestety
xxx 2016-05-04 12:43
@Deda. Co Ty wypisujesz. Takich zarobków w IT nie ma!
Małe Rzuczki tyrają za grosze.
ostry 2016-05-20 19:52
Witam,

Właśnie dostałem propozycje pracy Przedstawiciel Handlowy Wrocław.Można prosić o jakieś subiektywne opinie ?Jakie są w tej firmie realne zarobki bez wchodzenia komuś tam w d..... bo za stary jestem na takie rzeczy.Dziękuję za informacje
3
.... 2016-05-23 10:13
wbrew temu co się tu pisze nie jest tak źle , natomiast zarobić można jak się realizuje plany sprzedaży. Duże możliwości leżą w dodatkowych akcjach czasowych gdzie można wyrwać niezłą kasę
Ryjek 2016-06-13 20:00
Wszyscy z doświadczeniem uciekają z Inter-Teamu - szkoda marnowania życia.
olx.pl /oferty/uzytkownik/1Kzgr/
13
sceptyk 2016-06-14 09:32
A od kiedy ilość prowadzonych rekrutacji źle świadczy o firmie? Według mnie to znaczy tyle, że firma stale się rozwija i szuka odpowiednich osób na te stanowiska.
Marcin 2016-06-17 08:47
Rozwijanie to byłoby gdyby firma tworzyła nowe miejsca pracy a nie tygodniami szukała chętnych na dotychczasowe.
3
Artur 2016-06-21 15:29
Pakiet socjalny to 200zl na gwiazdkę! Karnet multisport i medyczny musisz sobie wykupić ! We
3
SamBor 2016-07-22 20:04
Akurat michał ma racje, jest kierownikiem w czestochowie wiec wie co mowi.
5
JG 2016-09-14 20:39
Wiele opinii jest moderowanych wystarczy się wczytać .
Jak się tylko otworzy nowa filia w J. Górze warto będzie opisać politykę pozyskiwania pracowników .
JG 2016-09-14 20:39
Wiele opinii jest moderowanych wystarczy się wczytać .
Jak się tylko otworzy nowa filia w J. Górze warto będzie opisać politykę pozyskiwania pracowników .
kris 2016-09-14 20:55
Witam, a jak wygląda praca kierownika magazynu bo jest teraz rekrutacja na Bielsko - Białą. Ktoś cis może wie na ten temat? Z góry dzięki za odpowiedź
3
tuki 2016-09-21 15:54
Słuchajcie, a co powiecie na tą ofertę jako Lokalny dostawca usług transportowych? bo wymagań to na pewno jest troche - m.in. trzeba mieć własny samochód o DMC do 3,5t (typ: Partner, Kangoo itp.) – warunek konieczny no i do tego zarejestrowana działalność gospodarcza no i prawo jazdy kat. B.
stasiek 2016-10-19 11:07
Na pewno u nich jest praca jako Zastępca Kierownika Magazynu Centralnego dobra, bo można się rozwijać z tego co widze tak naparwde, wiec to jest na pewno na plus.
1
Pracownik 2016-11-08 12:12
Pracuje w firmie od kilku miesięcy, jesli chodzi o ludzi u mnie w oddziale są dobrymi współpracownikami chętni zeby pomoc nowej osobie, kierownik na poziomie z dobrym podejściem do pracownika. Zarobki dla DOBRYCH pracowników sa adekwatne do pracy.
Kamil 2016-11-23 12:44
witam. Orientuje się ktoś jakie zarobki proponują na magazyniera w Inter-Team Warszawa?
Kamil mi 2016-11-23 13:28
Witam. Jakie zarobki na magazyniera w Inter team na sam początek ?
Bliźniak 2017-01-05 11:37
Jak ja lubię czytać takie biadolenie. Wyciągam z tego wniosek, że jak firma jest dobra i chce utrzymać wysoki poziom to stawia pracownikom wymagania. Słabeusze i leniuchy mają problem, niestety się wykruszają.
Bliźniak 2017-01-25 08:48
Ja jestem w Inter-Teamie od dawna i jest super dobrze!
Marian 2017-01-30 14:28
Jak zarobki dla magazyniera?
Marian 2017-01-30 14:33
Jak zarobki dla magazyniera?
Magda123 2017-02-14 17:13
Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?
Magda123 2017-02-14 17:14
Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?
Brat 2017-02-16 08:57
Znam Inter-Team z opowiadań kuzyna i pamiętam, że bardzo wychwalał pracę u nich. Ja złożyłem teraz swoje cv na stanowisko magazyniera i czekam na rozmowę. Mam trochę obawy czy dostanę pracę ponieważ mam dosyć małe doświadczenie.
erni 2017-02-21 14:59
witam czy ma ktoś informacje nt stanowska regionalnego kierownika sprzedaży, jakie opinie i wrażenia,ludzie atmosfera itp..pozdr
Iwona 2017-02-27 14:56
INTER-TEAM Sp. z o.o. jeszcze przez kilka dni szuka kandydatów na stanowiska Konsultanta ds. Obsługi Klienta oraz Młodszego Specjalisty. Obie oferty wymagają znajomości języków obcych takich jak niemiecki lub czeski i/lub słowacki. Wysłaliście już swoją aplikację? Możecie podzielić się, jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna?
Niak 2017-03-01 15:54
Nie polecam. Nawet na stanowiska kierownicze rekrutacja wygląda tak samo. (usunięte przez administratora) Co więcej? Firma z perspektywami, chce się rozwijać ale oszczędza więcej niż na wszystkim. Ciężko cokolwiek zmienić. Stagnacja. Skostniałe struktury.(usunięte przez administratora) Pracowałem w lepszych miejscach, dlatego szukam dalej.
Iwona 2017-03-02 08:36
@Niak jak długo pracujesz już w firmie? Co w Twojej ocenie czyni firmę INTER-TEAM Sp. z o.o. firmą z perspektywami?
drewniak 2017-03-02 11:50
@Niak - ja pracuję już w Inter-Team od kilku lat i zupełnie inaczej odbieram kwestię szkolenia wstępnego. Mi nie przeszkadzało to, że trzeba było "skakać po magazynie i pracować fizycznie". Wręcz przeciwnie, na co dzień siedzę za biurkiem, więc to była tak naprawdę miła odmiana. Poza tym biorąc pod uwagę specyfikę firmy nie wyobrażam sobie tego, by zacząć pracę bez poznania tego, jak firma naprawdę funkcjonuje. Pracujesz w centrali czy w oddziale? Jeśli w centrali, to przecież musisz wiedzieć, że magazyn, lada, przedstawiciele to właśnie codzienność w każdym z oddziałów Inter-Team w kraju! Jak chcesz bez zrozumienia chcesz cokolwiek zmieniać? Mówisz, że firma na wszystkim oszczędza, a wziąłeś pod uwagę ile firma zainwestowała w ciągu ostatnich lat? Wiesz, jakie koszty idą za otwarciem, zatowarowaniem nowych oddziałów? Ile kosztują samochody dla pracowników? Ile firma wydaje na świadczenia socjalne dla pracowników? Nie sztuka wydawać nie swoje pieniądze i narzekać, że to wciąż za mało. Powodzenia w poszukiwaniach, oby udało Ci się znaleźć pracę w miejscu, które spełnia Twoje wszystkie wymagania.
Iwona 2017-03-02 13:04
@drewniak dziękujemy za Twoją perspektywę na temat szkolenia wstępnego. Długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat świadczeń socjalnych, które zapewnia firma?
piotkolo 2017-03-03 12:18
Zaczynałem w W-wie na magazynie (2004) i po jakimś czasie doszedłem do sprzedawcy (Natolin). Ja bym pracował tylko nie mam już prawka :-(

Pozdrawiam
Piotr K.
Iwona 2017-03-06 10:23
Osoby zamierzające aplikować do firmy zachęcam do zapoznania się z informacjami dostępnymi w zakładce Proces rekrutacji: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,175123,0,0,proces_rekrutacji
drewniak 2017-03-10 08:22
O świadczeniach oferowanych przez firmę: http://www.kariera.inter-team.com.pl/benefity
Iwona 2017-03-10 09:41
@drewniak oczywiście informacje te są dostępne na stronie internetowej firmy. Chciałabym się jednak dowiedzieć więcej np. na temat możliwości rozwoju poprzez regularne szkolenia podnoszące kompetencje pracowników.
Anonimus 2017-03-16 10:08
Ja pracuję w IT juz ponad 5 lat i jestem zadowolona. Firma mysli o pracownikach. Mozliwosc rozwoju. Zarobki dobre. Mila atmosfera. Polecam tym ktorym sie chce pracować
STARY_pracowniK_IT 2017-03-16 23:32
Między innymi dzięki tym szkoleniom IC tak chętnie szuka swego narybku w pracownikach IT.
Iwona 2017-03-17 08:41
@Anonimus dziękuję za Twoją opinię. Możesz powiedzieć coś więcej na temat możliwości rozwoju zapewnianych przez INTER-TEAM?
Zostaw swoją opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o.