INTER-TEAM Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

Dda 2014-11-30 14:09
Ramzes, widać że z IT nic wspólnego nie miałeś. W IT praca kierowca - akwizytor polega na tym że dostarczasz towar do klientów, który przyszykują Ci na magazynie. Ew. bierzesz kasę od klientów, albo przypominasz mu o płatnościach. That's all.
kasia 2015-02-19 17:36
Witam jak zarobki na magazynie netto?
Jaka umowa?
Jak warunki pracy social.dodatki premie?
Jak atmosfera pracy?
... 2015-03-19 22:14
oj konkurencja mocno dostaje po tyłku skoro tak o I-T nieładnie pisze takie historyjki...
Pozdrowienia dla kolegów z G-W
były 2015-03-20 11:03
ojojoj wnuczku szefa,normalni ludzie tam nie pracują
nowy 2015-03-23 07:09
Witam, Czy może ktoś się podzielić opinią na temat interteam w Poznaniu ? Słyszałem, że poszukują do pracy. Warto ?
lucjanek 2015-03-27 20:04
witam mam pytanie czy moze mi ktos cos powiedziec o zarobkach pracownika ktory rozwozi czesci najlepiej po szczecine,jaka daja umowe i czy wogole podejmowac taka prace???
... 2015-03-29 23:49
nie chciało się nosić teczki to trzeba nosić woreczki... a teraz wszystkiemu winni pracodawcy
były 2015-03-30 09:12
Ale żeś palnął głupotę, znam tam ludzi,tam właśnie na magazynach pracują ludzie po studiach,wykształcenie,taki mamy syf z pracą w Polsce,że ludzie nie mają wyboru,i po studiach robią w tej firemce,jeść trzeba,i pieprzenie że się nie chciało nosić teczki wsadź sobie w buty. Pracowałem tam to wiem.
wojtas 2015-04-24 19:20
też nie wiem o co kaman..byłem na rozmowie w pszczynie.kierownik spokojny facet miły kulturalny.zadnych kretynskich pytan mi nie zadał bo by tez odpowiedzi nie dostal..osobiste zycie to moja sprawa.spytal tylko czy pije i pale:)ale to standart w firmach.generalnie jestem zadowolony i ide do pracy na dniach..
Były 2015-04-25 10:09
Na początku są wszędzie mili w tej firmie,jak ja się zatrudniałem też myślałem że Boga za nogi złapałem,swoje możliwości firma pokazuje później że psychicznie siadasz.Życzę Ci powodzenia.
kris 2015-04-28 15:38
wydaje mi sie że opinie piszą tutaj ludzie ktorym firma bardzo na odcisk nadepnęła.ja powiem tak..robie tam 1,5 roku.za leżenie nie płaca swoje trzeba zrobic.z wypłata te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urwało natomiast ekipe mamy fajna i zgrana ale też za bardzo gadac nie ma kiedy to fakt.nie ma jednak żadnych syfów wiec wychodzi na to że jak jest jeden szczur w ekipie to wszystko się sypie.ja na firmę poki co narzekać nie mogę..i nie jestem wnuczkiem ,synem ,wujkiem ciocia czy bóg wie kim dla włascicieli..ogłoszenie znalazłem na portalu i tak robie do dzis..
vincentvega 2015-07-10 20:08
tworzy sie nowy oddzial I-T w ostrołęce czy warto zwiazac sie z ta firma na dluzej a co za tym idzie czy firma jest perspektywistyczna i potrafi docenic i zainwestowac w pracownika poprzez kursy i szkolenia czy jest tylko nastawiona na wyzysk i eksploatacje pracownikow stosujac rotacje?
drugie zapytanie to czy firma ta stosuje wylacznie umowy typu zlecenie czy jest mozliwosc umowy o prace gdyz sugeruja ze pracownicy maja taka mozliwosc ale sami wola pierwsza opcje z tytulu lepszego wynagrodzenia za dodatkowe soboty?
Rafcio 2015-07-31 14:49
"z mozliwoscia umowy o prace" wygląda w ten sposób, że daje się wybór po 3 miesiącach: "Albo dalej robisz na śmiecówce albo na twoje miejsce przyjmiemy kogoś innego".
Jak widać są skutki braku zainteresowania pracą w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skoro zamiast 1600 oferują już 1800 :-)
1
deda 2015-10-13 21:33
Spoko!! JA pracuje w IT 2 lata.Magazynier zarabia 2600zł na reke jest umowa smieciowa ok !!! ale dwie soboty w miesiacu wolne.Sprzedawca jak jest obrotny to i 3000zł wyciągnie. A przedstawiciel.....dobry !!!! nie jakis meczyciel..co tylko jezdzi od klienta do klienta tylko taki co potrafi sprzedac towar i wie o czym mowi to 3500zł+fajna premia Kraft.
1
Paweł 2015-10-14 17:50
Magazynier w IT zarabia 1500-1600 a nie 2600 jak ktoś tam powyżej pisze. Zresztą jak ktoś nie wierzy to proponuję złożyć CV to się dowie jak bardzo prawda rozmija się z tym co pisze @deda.
6
... 2015-10-14 22:48
mamy trolla na forum...
1
... 2015-10-31 09:29
jesteś geniuszem bo udało ci się namierzyć ogłoszenie z 2013r.
a ile powinien twoim zdanie zarabiać magazynier??
a) 3500
b) 4500
c) 7000
1
Jacek 2015-11-02 08:21
To oferta z maja 2013 roku, czyli nieaktualna, tak samo jak warunki tam podane :)
1
Były 2015-11-11 12:29
To aplikuj,sam się przekonasz,firma nie szanuje pracowników,pracowałem tam to wiem,jak trafisz na kontrole warszawską sam zobaczysz co to jest Inter-team
ph 2015-12-29 12:36
Zależy co kto oczekuje, jednemu wystarczy 1500,- na dyskoteki bo rodzice utrzymują , a innemu na rachunki to nie wystarczy, podstawa i premia to nie wszystko, zawsze są plany do wykonania, cele miesięczne, planowania, opisy, itp., a za wszystko można dostać kary od 10-100, bo zawsze jest się do czego przyczepić, tylko tego nikt już nie mówi.
. 2016-01-01 13:28
a w jakiej lokalizacji mieszkasz?
doinformowany 2016-01-10 20:08
Intercars i etat he he dobre. W IC jeszcze żaden PH nie widział umowy o pracę...
A na działalności gospodarczej żaden nie widział również umowy o współpracy he he
Kris 2016-04-21 15:43
Witam IT Poznań magazyn zarobki 9zl na rękę za godzinę możesz pracować nawet po12h dziennie ale jest tyle roboty że po 8godzinach masz dość! Praca na 3/zmiany!(usunięte przez administratora)
1
Julek 2016-04-28 20:50
Witam . Slyszalem ze Inter-Team poszukuje pracownikow na rozne stanowiska do obu Poznańskich oddzialow ( kierowcy, magazynierzy ), czy mają plany takiego rozwoju czy nagly desant obecnej kadry. Pracuje w branzy i zastanawiam sie nad zmiana pracodawcy
julek 2016-04-29 21:30
to że dużo ofert może znaczyć wiele, może ze względu na rozwój a może ze względu na ciągłą rotację
xxx 2016-05-04 12:25
Przedstawiciel z niemieckim? - zarobki żenada.
brak możliwości rozwoju.
(usunięte przez administratora)
xxx 2016-05-04 12:34
Raczej to drugie...niestety
xxx 2016-05-04 12:43
@Deda. Co Ty wypisujesz. Takich zarobków w IT nie ma!
Małe Rzuczki tyrają za grosze.
ostry 2016-05-20 19:52
Witam,

Właśnie dostałem propozycje pracy Przedstawiciel Handlowy Wrocław.Można prosić o jakieś subiektywne opinie ?Jakie są w tej firmie realne zarobki bez wchodzenia komuś tam w d..... bo za stary jestem na takie rzeczy.Dziękuję za informacje
3
.... 2016-05-23 10:13
wbrew temu co się tu pisze nie jest tak źle , natomiast zarobić można jak się realizuje plany sprzedaży. Duże możliwości leżą w dodatkowych akcjach czasowych gdzie można wyrwać niezłą kasę
Ryjek 2016-06-13 20:00
Wszyscy z doświadczeniem uciekają z Inter-Teamu - szkoda marnowania życia.
olx.pl /oferty/uzytkownik/1Kzgr/
12
sceptyk 2016-06-14 09:32
A od kiedy ilość prowadzonych rekrutacji źle świadczy o firmie? Według mnie to znaczy tyle, że firma stale się rozwija i szuka odpowiednich osób na te stanowiska.
Marcin 2016-06-17 08:47
Rozwijanie to byłoby gdyby firma tworzyła nowe miejsca pracy a nie tygodniami szukała chętnych na dotychczasowe.
3
Artur 2016-06-21 15:29
Pakiet socjalny to 200zl na gwiazdkę! Karnet multisport i medyczny musisz sobie wykupić ! We
3
SamBor 2016-07-22 20:04
Akurat michał ma racje, jest kierownikiem w czestochowie wiec wie co mowi.
4
JG 2016-09-14 20:39
Wiele opinii jest moderowanych wystarczy się wczytać .
Jak się tylko otworzy nowa filia w J. Górze warto będzie opisać politykę pozyskiwania pracowników .
JG 2016-09-14 20:39
Wiele opinii jest moderowanych wystarczy się wczytać .
Jak się tylko otworzy nowa filia w J. Górze warto będzie opisać politykę pozyskiwania pracowników .
kris 2016-09-14 20:55
Witam, a jak wygląda praca kierownika magazynu bo jest teraz rekrutacja na Bielsko - Białą. Ktoś cis może wie na ten temat? Z góry dzięki za odpowiedź
3
tuki 2016-09-21 15:54
Słuchajcie, a co powiecie na tą ofertę jako Lokalny dostawca usług transportowych? bo wymagań to na pewno jest troche - m.in. trzeba mieć własny samochód o DMC do 3,5t (typ: Partner, Kangoo itp.) – warunek konieczny no i do tego zarejestrowana działalność gospodarcza no i prawo jazdy kat. B.
stasiek 2016-10-19 11:07
Na pewno u nich jest praca jako Zastępca Kierownika Magazynu Centralnego dobra, bo można się rozwijać z tego co widze tak naparwde, wiec to jest na pewno na plus.
1
Pracownik 2016-11-08 12:12
Pracuje w firmie od kilku miesięcy, jesli chodzi o ludzi u mnie w oddziale są dobrymi współpracownikami chętni zeby pomoc nowej osobie, kierownik na poziomie z dobrym podejściem do pracownika. Zarobki dla DOBRYCH pracowników sa adekwatne do pracy.
Kamil 2016-11-23 12:44
witam. Orientuje się ktoś jakie zarobki proponują na magazyniera w Inter-Team Warszawa?
Kamil mi 2016-11-23 13:28
Witam. Jakie zarobki na magazyniera w Inter team na sam początek ?
Bliźniak 2017-01-05 11:37
Jak ja lubię czytać takie biadolenie. Wyciągam z tego wniosek, że jak firma jest dobra i chce utrzymać wysoki poziom to stawia pracownikom wymagania. Słabeusze i leniuchy mają problem, niestety się wykruszają.
Bliźniak 2017-01-25 08:48
Ja jestem w Inter-Teamie od dawna i jest super dobrze!
Marian 2017-01-30 14:28
Jak zarobki dla magazyniera?
Marian 2017-01-30 14:33
Jak zarobki dla magazyniera?
Magda123 2017-02-14 17:13
Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?
Magda123 2017-02-14 17:14
Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?
Brat 2017-02-16 08:57
Znam Inter-Team z opowiadań kuzyna i pamiętam, że bardzo wychwalał pracę u nich. Ja złożyłem teraz swoje cv na stanowisko magazyniera i czekam na rozmowę. Mam trochę obawy czy dostanę pracę ponieważ mam dosyć małe doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o.