logo Inter-Team Sp. z o.o.

Inter-Team Sp. z o.o.

Kwidzyn

Opinie o Inter-Team Sp. z o.o.

karpow3 2013-12-05 16:30
Dając z siebie wszystko pracując ponad miarę w tym [usunięte przez moderatora] zostałem zwolniony za co? za szkolny błąd... Panie [usunięte przez admina],człowiek całe życie się uczy na błędach, Pan jesteś chyba z innej Planety, który uważa że człowiek powinien być robotem!!!
karpow3 2013-12-05 16:41
Klęska tej firmy jest już blisko... I co, Niemiec przejmie bo Polak już dalej nie potrafi, bo brak systemu, nadzoru, kontroli, zasad, odpowiednich ludzi na stanowiskach. Omijajcie tą Firmę z daleka...
Zenek 2014-04-29 10:21
Witam wszystkich
Umowa zlecenie to standard (8-9 zł/godz netto).Nie dajcie się omamić że później będzie umowa o pracę.
Zarobki jak ktoś już pisał ok.1600-1700 netto.
System premiowy tak zrobiony żeby premii nie było.
(usunięte przez administratora)
Stary-pracownik 2014-09-11 22:35
Witam, pieniążki bardzo marne, tj pisał Zenek 8-9zł netto. To są psie pieniądze. Słyszałem, że ucinają wszystkim umowy o prace i teraz tylko takową umowę będą mieć kierownicy i zastępcy. Tam gdzie ja pracowałem było 4 magazynierów. Zwolnili jednego i wszystko małymi kroczkami zaczęło się psuć, aż trzeba było odejść. Jak ktoś pisał... Nogi wracały osobno a czasem nawet zostawały. Przed snem w uszach dudni dźwięk drukarki bo czasem nie zatrzymuje się.
Były robol I.T. 2014-10-10 13:27
Tak Tak,dźwięk drukarki to jedna,fakt nieraz nie stawała,ale jak drukarki padają,bo tak mielą,co chwila popsute,nie dają rady,tyle drukowania.Dramat ta firma,i nędzne pieniądze,no ale to prywata rodzinna,nie ma się co dziwić,takich firemek pełno w Polsce,pan prezes ma z 50 tyś pensji,rodzinka jego tez,a ludzie na chleb nie mają.Polski kapitalim,rzygać się chce.
były pracownik 2015-01-10 19:35
Pracowałem w oddziale Kwidzyn.
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!
Praca tam była moim życiowym błędem. Fatalnie to wszystko wspominam..
2
graun 2015-06-29 15:48
Inter - Team sp.z.o.o. z tego co mi wiadomo to aktualnie poszukują osób do pracy w swojej firmie. Ludzie zainteresowani mogą aplikować na stanowiska : Konsultant ds. obsługi klienta z językiem czeskim w Warszawie oraz jako Regionalny Opiekun Sieci Warsztatów w województwach : kujawsko - pomorskim, łódzkim oraz mazowieckim
1
obserwator 2015-09-30 16:51
Bo jak ktoś jest leniem robi 1/3 tego co inni a wymaga jakby robił ponad norme to tak zawsze jest.
golas 2015-10-18 13:06
witam wszystkich, wiem ze piszecie tutaj wszyscy opinie na temat tego pracodawcy natomiast ja mam pytanie jako klient, czy ktoś z was korzystał lub korzysta z usług tej firmy, ponieważ jestem zainteresowany kilkoma produktami u nich,jednak chcialbym sie dowiedziec przed zakupem czy wato widze ze maja dosyc fajna oferte cenową
1
Adrian 2016-01-23 17:22
@golas powiedz najlepiej o jakie dokładnie produkty chodzi, bo mają tego tak dużo, że bez sensu pisać o wszystkich :) Ogólnie jakościowo wszystko jest na najwyższym poziomie. Ja tu natomiast w sprawie pracy, bo widziałem ogłoszenie, że poszukują konsultanta ds. obsługi klienta ze znajomością języka niemieckiego. Z oferty wynika, że trzeba bardzo dobrze znać język niemiecki oraz mieć doświadczenie na podobnym stanowisku minium 2 lata. Nie wiecie może jakie zarobki są ? Z góry dzięki!
michał 2016-02-09 21:46
ale czasem takie robienie nad normy jest później docenione i to sie opłaca jako pracownik roku na pewno jest spora kasa a nawet jako sprzedawca możesz nim zostać.
werfg 2016-02-27 11:34
hej hej no a jesli ktos bylby zaintersowany to tez teraz szukaja przedstawiciela handlowego w Zgorzelcu i wymagana jest znajo,osc jezyka niemieckiego
wicia 2016-02-29 16:27
Poszukuja Magzaynierów, właśnie dostałem inforację, gdyby ktoś z obecnych forumowiczów byłby zainteresowany, dobrze mieć doświadczenie na podobnym stanowisku,dają benefity oraz szkolenia, stabilne zatrudnienie.
dajesz 2016-03-05 17:32
Posiadanie doświadczenia jest oczywistym wymogiem do spełnienia @wicia, bo zobacz, że skoro dają benefity, to dbają o pracowników. Zobacz, że wymagają znajomości niemieckiego przy młodszym konsultancie, ale pewnie są jeszcze odpowiednie szkolenia.
re 2016-03-12 17:06
Skoro są tak wysokie wymagania @dajesz to pewnie można liczyć także na niezłe zarobki . Wydaje mi się, że są one w graniach 2500 złotych ale mogę się mylić.
ako 2016-04-11 17:09
Ofert jest mnóstwo, widać żę idą pełą parą, dużo pracy, potrzebnych wiele ludzi na stanowiska takie jak Magazynier, Regionalny Kierownik Sprzedaży, Przedtsawiciel wiec do każdego z działow rekrutują, oferują umowę o pracę i pakiety socjalne.
rabata 2016-04-17 13:12
@ako - ofert jest mnóstwo bo kto chociaż ma pojęcie w branży to już dawno odszedł do firm gdzie oferuje się normalne warunki pracy/płacy i gdzie ceni się pracowników.
1
Czesc 2016-05-10 20:03
@rabata no chyba jednak firma oferuje dobre warunki pracy. Przynajmniej na stanowisku przedstawiciela handlowego. Zapewnione jest szkolenie adaptacyjne oraz kompleksowe przygotowanie na zajmowanym stanowisku, niezbędne narzędzia do pracy czy bogaty pakiet świadczeń socjalnych.
Alicja 2017-04-12 10:03
Jakie benefity zapewnia Inter-Team Sp. z o.o. swoim pracownikom?
Zostaw swoją opinię o Inter-Team Sp. z o.o. - Kwidzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-Team Sp. z o.o.