brak logo

poliszynel

Elbląg

Opinie o poliszynel

agawa 2014-01-15 08:54
Porażka finansowa jaki zawodowa , żadnego szacunku do pracowników .DRAMAT.
11
uu 2014-07-22 21:13
najwieksza firma gastronomiczna i najwieksi idioci mowie tu akurat o sefie!!!!!!!!!!!!za wysokie mniemanie ludzi traktuje jak smieci
4
Naiwna 2015-01-12 16:58
Najgorsza firma, nikt nic nie wie, biorą dane i Bóg jeden wie co z nimi robią. Z czystym sumieniem odradzam pracę w tej firmie . Człowieka mają za śmiecia.
3
Oszukana 2015-03-04 10:59
Brak umów o pracę, robisz za darmo przez cały ,,miesiąc próbny'', a traktują jak śmiecia! Odradzam.
4
ciapaty 80 2015-06-11 22:54
moja zona wraca z tej firmy czasami z płaczem tak po niej jeżdzi właściciel czy inspekcja pracy ma na to jakiś wplyw
3
elblażanka 2015-09-04 14:25
NIE POLECAM PRACY W FIRMIE POLISZYNEL!!! Na prawdę traktują tam człowieka jak śmiecia , nie miła atmosfera , ubliżanie przez szefa, praca po 12 godz. , zero szacunku,oszukują z płatnościami i godzinami pracy, UWAŻAJĄ SIĘ ZA PANÓW I WŁADCÓW A PŁACĄ 7zł/H !!!
3
Autor 2016-08-18 21:08
Szef jest ok. Bardzo inteligentny i madry facet. Tylko czasami za nerwowy ale potrafi przeprosic jak nie ma racji . a co do ludzi sa naprawde fajni tylko jak ktos nie ma swojej godnosci i daje sie tak traktowac to tylko jego sprawa . TRZEBA MIEC SZACUNEK DO SIEBIE I WIEDZIC NA ILE MOZNA KOMUS POZWOLIC A NIE ZWIESIC GLOWE I PLAKAC!!!!!
2
Babi 2016-12-19 17:45
Hahaha chyba szef sobie sam tutaj opinie dodał
Życzliwy 2016-12-19 19:48
Wiec tak, firma od środka to jeden wielki psychiczny terror.. I to juz nie podchodzi pod mobbing ponieważ on nim jest.. Szef.... Okrutny człowiek bez oznak człowieczeństwa, brak szacunku to malo powiedziane on ich po prostu gnoi. Ja sama zostalam potraktowana przez niego jak smiec.. Wyśmiewa się z pracowników i kpi z nich na oczach gosci, poniża, rzuca przedmiotami w pracowników.. Niektorzy pracownicy przez niego dorobili się nerwicy, wiem bo poznalam ta osobę pracując w tej firmie. Podejrzewam ze to nie jedyna osoba.. Ogólnie to jeśli zobaczysz ogłoszenie z propozycja pracy w firmie poliszynel omin je pod żadnym pozorem nie zatrudniaj się tam jeśli nie chcesz dorobić się nerwicy lub innych problemow. Myślę ze ten człowiek ,,szef'' swoim podejściem do pracownika jest w stanie zniszczyć psychikę najtwardszej osobie pod względem wytrzymałości obelg i gnojenia!! Mam nadzieje ze niedługo odpowiednio się nim i jego firma zajma! :)
Normalna 2016-12-28 15:07
Nie rozumiem ludzi którzy,najpierw pracują w firmie a później jak zostają zwolnieni piszą taka opinie o pracodawcy. Czemu nie macie odwagi powiedziec tego prosto w oczy??? Brak odwagi? Jestescie poprostu smieszni,gorzej niż dzieci sie zachowujecie. Pozdrawiam szczera
Zostaw swoją opinię o poliszynel - Elbląg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie poliszynel