logo Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Chorzów

Opinie o Kuehne+Nagel

ja 2010-12-31 13:13:33
Ogólnie nie polecam, niskie zarobki, okropne podejcie do ludzi
3
anonim 2011-08-16 14:12:41
ja - 2010-12-31 13:13:33

Ogólnie nie polecam, niskie zarobki, okropne podejcie do ludzi

zgadzam sie w 100 %
2
anonim 2012-09-05 20:43:27
Firma jak i całe kierownictwo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y jak chcesz tam zarobić to musisz robić nad godziny i lizać tej blondynie z kierownictwa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ponoć lubi ostre imprezy gadało mi kilka osób jak się bawi w knajpach i tak nigdy się nie dostaniesz pod firmę tylko pośredniak
1
Magdalenka 2012-11-06 11:56:17
KIEROWNICTWO OKEJ. ALE JEDNA KOBIETA KTORA ZATRUDNIA LUDZI SIE WOGOLE DO TEGO NIE NADAJE.
PRACOWNICE BEZNADZIEJNE. ZROBIA WSZYSTKO ZEBY TYLKO KOMUS ZNISZCZYC MALZENSTWO LUB ZWIAZEK.
ZAROBKI NA AKORDZIE MOGA BYC AZ TAK ZLE NIE MA POD WARUNKIEM ZE SIE DUZO ROBI.
OGOLNIE WSZYSTKO TAM OKEJ ALE PRACOWNICE DO [usunięte przez moderatora]
POZDRO
noooo..... 2013-04-13 00:16:00
hm powiem wam że kierownictwo spoko i ludzie są spoko ogólnie atmosfera jest tam [usunięte przez moderatora] , oprócz jednej osoby " brygadzistki" niby nielubi jak ktoś obgaduje kogoś a sama wszystkim tyłki obrabia .. jakbym [usunięte przez moderatora] ją ta paleta albo wózkiem widłowym to bym skakała z radości naprawdę.. praca fajna można z premia nawet wyciągnąć do 1500 :) gdyby nie ona to bym nadal tam pracowała ;] niestety ona nie była na moje nerwy . tyle mam do powiedzenia jeżeli chcecie tam pracować to uważajcie na nią o byle co się chaja... a i na 8 godzin pracy tylko 15 minut przerwy .. nie wiem jak teraz ale jak ja pracowałam to był [usunięte przez moderatora]. a ta osoba daje wam po kilkanaście zleceń na raz , po czym macie się z tym uporać bo za godzinę przyjdzie i znowu wam da kilka zleceń gdy na moment się oderwiecie od pracy i pogadacie sobie z wózkowymi .. odrazu przychodzi i robi chaje.. lub gdy z dziewczynami z pickingu gadacie to uważajcie bo chwila nie uwagi to zobaczy was i bedzie straszyć ze was zwolni.. duzo by tego zlego opowiadać o niej nooo ale szkoda mi czasu jednym słowem UWAŻAJCIE , pozdro .
1
zainteresowany 2013-05-30 00:02:14
Jakie zarobki na Reachtrucku czyli wozek wysoki sklad? I jak wyglada sprawa z nadgodzinami ?
zdziwiony 2013-06-02 19:07:41
Tak sobie czytam opinie o chorzowskich Firmach i jestem zdziwiony kwotą jaka tu została przedstawiona 1500 zł z premią na 2013 rok? tak ? To jest spoko? nawet jeśli jest to netto a nie brutto to fajnie z was lizusy pisząc kasa spoko. Od samego roku 2013 było tyle podwyżek: śmieci, prądu czy chleba że przedstawiona kwota jest kwotą na przeżycie a nie na życie!!! Po co SOLIDARNOŚĆ z innymi związkami chce zrobić protest ogólno krajowy w wrześniu? nie wiecie podpowiem wam - O podwyższenie najniższego uposażenia które jest na poziomie właśni ok. 1500 brutto. A z koro to dla was taka kasa jest spoko eeee LUDZIE zakładam firmę :) Ta pani co pisze o kasie będzie mi orać pole ;) Zastanówcie się naprawdę co piszecie osobiście znam ludzi bez żadnego wykształcenia co mają ok. 2000 na rękę i dla nich TO Jest Mało! Szanujcie się bo inni pracodawcy to przeczytają i wezmą przykład z waszych bezczelnych szefów tłumacząc swoim pracownikom że przecież mają być jak Ci pracownicy z Kuehne+Nagel i się cieszyć ze cokolwiek dostejemy!!!
1
Szkoda gadac 2013-08-28 20:09:32
Szkoda gadać, beznadzieja totalna. Poprzez pośrednictwo pracy-agencje zostałam zatrudniona. Nie dość ze kazali mi za badania zapłacić choć powiedzieli że oddadzą to praca beznadziejna. Jeden drugiego pogania, zero organizacji, co chwile zatrudniają nowych i zwalniają. Dostałam umowę na 2 tyg, po tyg mnie zwolnili, w dodatku zapisałam się na sobotę bo gadali że to obowiązkowe. [usunięte przez moderatora] !! Wykorzystują ludzi. Mnie zwolnili bo nowe przychodzą.. Harujesz jak wół i nie wiesz za ile. "na akord" nie wiadomo ile dostaniesz na miesiąc.
JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM!!
expracownik 2013-11-13 20:44:10
No i jeżeli ludzie sie szanują to nie pójdą tam do pracy , bo na pewno Ci co tam pracują szacunku do siebie nie mają . Lepiej wyjechać za granice i zarobić 6x tyle co tam z tym że za granicą można odłożyć a w pOLSCE nie
1
Zaskoczony 2014-11-16 21:16:15
Nie polecam tej firmy nikomu, jedno wielkie piekło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sznela, sznela wykonać normę ale to jest niemożliwe, bo jest brak organizacji pracy, i są tacy co robią na złość ,nie dość ze są upośledzeni umysłowo to są złośliwi , a szczególnie brygadzistki gębami klapią . UWAGA!!UWAGA!!UWAGA!!ZASTANOWCIE SIE LUDZIEZANIM PODEJMIECIE PRACE W TEJ FIRMIE.!!!!!
4
Magdalena 2014-11-19 16:06:28
Zgadzam się z przedmówcami mnie tez wywalili z tej firmy SS , tak trzymać piszcie otwarcie co wam leży na sercu OK.......!!!!!
Zaskoczony 2014-11-23 21:29:29
Magdaleno jeżeli masz kontakt z tymi osobami, niech się odezwia na forum i opiszą te sytuacje....
aga 2015-02-07 00:12:45
Dno i wodorosty ogłoszenia do tego obozu pracy są przez cały rok,więc to dziwne prawda ?szanująca się firma ma stałych pracowników co chcą tam pracować i nie daje ogłoszeń codziennie że szuka pracowników a do kuehne nagel ludzie przychodzą może na miesiąc i odchodzą bo szkoda czasu i nerwów na taką prace, za beznadziejne pieniądze,i takie,kierownictwo.
1
darecki 2015-03-20 18:06:38
Faktycznie nie jest to typowe, kiedy rekrutacja jest otwarta cały rok, może to oznaczac spory poziom rotacji. Co to w ogóle znaczy, że sa tutaj beznadziejne pieniądze, może jednak byscie napisali coś, co przybliżyłoby te zarobki, nie musi być to od razu dokładna kwota, ale jakiś przedział typu 1600-1800 na rękę?
2
OBURZONA 2015-06-30 16:27:08
Witam.do tej firmy dostaniesz sie tylko przez agencje i to na umowe zlecenie,harujesz jak wol zadnego dodatku za nocki zadnego urlopu i zadnej premi nie ma.obiecuja ze po trzech miesiacach umowa o prace a po trzech miesiacach umowy nie przedluzaja,a zarobki jak bedzie 1300 zl za miesiac to dobrze,szkoda czasu na zatrudnianie sie w tej firmie lepiej poszukac innej.
3
Niki 2015-08-21 09:32:50
Witam prosze napiszcie cos o pracy przy pakowaniu herbaty w KN Chorzow bo od przyszlego tygodnia zaczynam tam prace i chcialam siegnac opini czy warto tam zaczac prace
2
gość 2015-08-31 16:07:47
od niedawna pracuje tutaj i powiem że nie jest tak źle jak piszą- wiadomo że czasami nie ma normy ale robią wszystko żeby ona była. Lepiej nie rozmawiać z pracownikami jak u kumplach bo wiadomo... jak nic nie wiedzą o tobie to masz spokój. Pracuj i nic nie rozpowiadaj..
meg 2015-09-19 19:17:21
witam.pracuje tam o 4 tygodni .pierwsze 3 dni były ciężkie trzeba mieć stalowe nerwy i słuchac co trzeba robić.dzis dalej tam pracuję jest nacisk na wykonanie normy ale to wszędzie tak jest.prygadzistka spoko bardzo fajna babka dużo z nami rozmawia i słucha.dziewczyny są różne ale naprawdę idzie się dogadać nie liżąc nikomu dupy.trzeba dobrze wykonywać pracę i być skupionym na tym co się robi.jest dużo pracy czas szybko leci sa ostre przepisy i nie wolno ich łamać .nie wiem jaka będzie moja wypłata zobaczymy ale nie poddam się warto spróbować mimo że jest zimno bo tylko 5 stopni jak w chłodni ale spoko.jeśli chcesz pracować to jest dobrze jeśli nie to wudać to od razu bo nie masz checi i patrzysz tylko na zegarek.tez są takie osoby.i źle się z nimi pracuje bo robota zwalnia a wiesz że musisz to zrobić.odradzam tą pracę osobą które nie chcą a muszą lub z innego powodu tak się nie da.kazdy ma rece pełne roboty i nie ma czasu na pomaganie lub szukanie zgubionego serka w palecie gdzie jest 400 serków bo ktoś ma to w dupie.trzeba myslec to jest oki.jak się wykażesz umowa będzie tak jak wszędzie.punktualność higiena i praca.trzymam kciuki za wszystkich.
Niunia 2015-09-30 09:50:20
Wielka porazka w kuehne nagel istny mobing ludzie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna, druga obgaduje a brygadzistka morde drze nie wiadomo o co.0 szacunku dla pracownika tylko zapierdalac i zapierdalac.jestesmy obrazani przez brygadzistke uwazajcie
2
laska 2015-10-10 11:08:26
w Nagel zależy z kim pracujesz- są osoby które ci pomoga i jest ok ale potem ci dają nóż w plecy i wylatujesz. Tak miałam właśnie...
Ja 2015-11-26 20:23:58
Najgorzej jak do głosu dochodzi BYŁY pracownik,trzeba przyjść i sprawdzić na własnej skórze
1
Cała Prawda 2016-01-24 23:43:59
Nie polecam pracy na Herbatkach . Fakt można zarobić fajne pieniądze ale atmosfera fatalna . Najlepiej mieć auto wozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Brygadziście i liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontroli jakości . I w tedy może zostanie się kimś ;] Jest duży mobbing z którym nic nie robią ;] Ktoś coś źle o tobie powie i tak zj*** dostaniesz ty wiec to jest daremne wyzysk człowieka a człowiek i tak nie zostanie doceniony .... Jedynie czopki które wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
lulou 2016-02-21 13:21:34
Słyszał ktoś coś o tym, że na herbacie będą zwolnienia żeby ludzie się rejestrowali w urzędzie pracy i potem ich przyjmują z powrotem na umowę o pracę, a sama firma zgarnia na jednym człowieczku prawie 4000 zł? :O
2
roza 2016-02-22 17:08:10
Słyszał ktoś coś może o tym że będą zwolnienia, aby ludzie rejestrowali się w urzędzie pracy i dostawali pracę z powrotem w firmie?
Podobno za 1 pracownika mają dostać ponad 4 tys :D
lulou 2016-02-23 17:22:21
Pewnie standardowo, umowa zlecenie i praca na akord..
1
Hetman 2016-02-24 21:56:18
Najlepiej wyjechać z tego chorego kraju zagranice do pracy i dać sobie spokój z tymi barakami w których człowiek i tak się niczego nie dorobi no chyba że garba, w herbatkach w chorzowie szukają pracowników codziennie od kiedy ten barak postawili, więc macie już odpowiedź czy warto się tam zatrudnić czy dobrze płacą, czy praca warta nerwów i zdrowia Mówie wam NIE !! i teraz już wiecie dlaczego większość pracowników to ukraińcy albo niepełnosprawni bo nikt normalny za takie pieniądze i w takiej atmosferze nie będzie harował !
1
bepatient 2016-04-01 14:43:58
Z tymi praktykami to nie ma tak dobrze. Nawet jeśli zarobisz na praktykach płatnych to i tak oni tego nie płacą tylko na pewno urząd albo Unia. A jak ci się skończy staż to albo zostajesz za marne grosze albo nara. Poza tym trzeba na początku dobrze się podlizać i robić wszystko dla wszystkich to wtedy może cię zostawią. Kierownictwo jest tragiczne. Trzeba mieć stalowe nerwy żeby to wszystko wytrzymać.
bunny 2016-04-17 22:20:11
osoby które są zarejestrowane a dostaną propozycje wrócenia do nagla to niech się 3 razy zastanowią. To by największa głupotę zrobili by
milena 2016-05-25 22:43:00
Nie wracajcie tam jak jesteście zarejestrowani. Jak się urząd pracy dowie to dostaniecie kary że byliście w zmowie z pracodawcą i specjalnie zarejestrowaliście się żeby potem was przyjęli zpowrotem. A oni nie są tacy głupi...
Patryk9995 2016-07-12 23:51:35
Witam szkoda waszego czasu na poczatku jest w miare ok potem ze tak powiem kazdy kazdemu dupe obrabia ze ta tamto i z tym i tamtym szkoda gadac ogolnie jest tez mobing chyba jak w wienkrzosci firmach albo robisz albo wyjazd albo karze ci sie robic pod przymusem a niedaj boze zle sie poczujesz juz wiekie oczy jak tak mozna i wgl. Sa dwie zmiany na jednej sa panowie i to az 5 a na drugiej nie ma wgl wiec rzeczy ktore powinien wykonywac pan czyli cala paletyzacjie musza robic kobiety wina mondrego brygadzisty oczywiscie ktory sam sie tego nie chyci bo za ciezko. Nie wspominaja juz o sobotach za 50zl brutto. Ogolnie odradzam prace w tej firmie mam nadzieje ze pomoglem
Patryk9995 2016-07-12 23:51:59
Witam szkoda waszego czasu na poczatku jest w miare ok potem ze tak powiem kazdy kazdemu dupe obrabia ze ta tamto i z tym i tamtym szkoda gadac ogolnie jest tez mobing chyba jak w wienkrzosci firmach albo robisz albo wyjazd albo karze ci sie robic pod przymusem a niedaj boze zle sie poczujesz juz wiekie oczy jak tak mozna i wgl. Sa dwie zmiany na jednej sa panowie i to az 5 a na drugiej nie ma wgl wiec rzeczy ktore powinien wykonywac pan czyli cala paletyzacjie musza robic kobiety wina mondrego brygadzisty oczywiscie ktory sam sie tego nie chyci bo za ciezko. Nie wspominaja juz o sobotach za 50zl brutto. Ogolnie odradzam prace w tej firmie mam nadzieje ze pomoglem
4
Trufla 2016-10-02 20:04:41
Nie polecam pracy na herbatkach .brygadzistka mloda bez doswiadczenia traktuje ludzi jak smieci ma swoich pupilkuw ktorym wszystko wolno a drugiemu nic.ryczy po ludziach bez powodu (pupilki donosza)i innym sie obrywa pani M .nie jest odpowiednia osoba na tym stanowisku.nie polecam pracowac na jej zmianie.
3
Trufla 2016-10-02 20:05:33
Nie polecam pracy na herbatkach .brygadzistka mloda bez doswiadczenia traktuje ludzi jak smieci ma swoich pupilkuw ktorym wszystko wolno a drugiemu nic.ryczy po ludziach bez powodu (pupilki donosza)i innym sie obrywa pani M .nie jest odpowiednia osoba na tym stanowisku.nie polecam pracowac na jej zmianie.
5
007 2016-10-21 16:40:40
Witam!
Dziś zostałam zwolniona z tej firmy, czytałam porzednie wypowiedzi na temat tej firmy i są prawdziwe. Od siebie dodam że pracowałam miesiąc i sama nie wiem ile zarobie. Pracownicy wyżywaja się na "nowych" głównie jak znajdą sobie cel. Skarżą brygadzista. Uważam że brygadzista jest za młoda na to stanowisko, rocznik 92 lub 91 . Gubi się w pracy czasem nie wie . Głównie rządzą pracownica. Defakro praca nie jest aż tak ciężka , ale atmosfra beznadziejna . Jezeli im sie nie spodoba osoba od samego początku, to Cię zniszczą do momentu zwolnia. Tak jak ze mną się to stało....
2
mar 2016-11-02 20:55:58
A co sądzicie o Eli z logistyki
ben 2016-11-02 21:00:04
laska
ALIBALI 2016-11-08 12:27:12
Gramatykę i ortografię masz na 5---- gamoniu
2
Trufla 2016-11-09 12:03:31
Jakiej eli?
beta 2016-11-13 09:49:35
czas szybko leci-bo praca na akord, dobrze płacą.Jak się chce,to można zarobić.
Dla mnie super
GOSC 2016-11-15 10:24:48
Witam ja pracuje już około miesiąca w tej firmie.. ALE Z GÓRY JUŻ JEJ NIE POLECAM..!!
Pracownicy wyżywają się na nowych brygadzista traktuje nas jak smieci wydziera sie wyzywa jak sie cos zle zrobi..!!
sa pracownicy ze cale 8 godzin siedza na tylku a maja zarobione co ci co pakuja ../!!!
ale jak juz nowy pracownik sb usiadzie to zaraz sie na cb krzywo patrza..!!
jezeli cos ci jest albo chora jestes i masz dwa albo trzy dni wolnego to lepiej w sobote nie isc bo jest 50 dodatkowo to zaraz ci brygadzista powie ze nie masz 50 zaplaconej tylko normalna kwote podstawowa..!!
ROBOTA MIALA BYC NA 100% ALE JAK PYTALAM KIEROWNICZKI DO KIEDY BEDZIE ROBOTA TO POWIEDZIALA ZE DO GRUDNIA NIE WIADOMO CZY DO 1 CZY DO OSTATNIEGO.!! JEST BEZNADZIEJNE BO POSTOJE SA NO I JESZCZE JEDEN MINUS TO TO ZE PRACUJE SIE OD PONIEDZIALKU DO SOBOTY NIE WSZYSCY MOGA NP JA TO JAK NIE PRZYJDZIE SIE W SOBOTE A W PONIEDZIALEK TO UMIA ZABIC CIE WZROKIEM TAK CIE TRAKTUJA .!!!
NIE POLECAM TEJ FIRMY JEZELI WAHASZ SIE NAD PRZYJSCIEM DO NIEJ 100000 RAZY SIĘ ZASTANÓW ZEBYSCIE NIE ZALOWALI...!!
1
Zostaw swoją opinię o Kuehne+Nagel - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kuehne+Nagel