brak logo

Harvard Business Review Polska

Toruń

Opinie o Harvard Business Review Polska

nikol 2014-07-07 08:13
hey, prosze o info jak wyglada praca konsultantów w HBRP? atmosfera, zarobki, warunki itd...(?)
Nie_w_tym_życiu 2014-08-21 21:39
Wyszukaj informacji na tym portalu o firmie ICAN Sp. z o.o. Sp.k. i sobie wyrobisz zdanie....
hhhh 2015-08-07 17:53
zarobki słabe, rotacja niesamowita, brak szacunku do pracowników, robią wszystko masowo, podejście do klienta też nie lepsze.
misiek 2015-11-10 13:20
Rekrutacja składała się z kilku rozmów z coraz wyższym kierownictwem, po 3 rozmowie zostałem poproszony o przygotowanie materiału poglądowego, co musiało spotkać się z pozytywnym odbiorem bo ostatnim etapem była rozmowa z Prezesem - ach cóż to było za przeżycie. Jesli ktos oglądał film Naga Broń - to wie o czym mówię - sądziłem nawet że to jakiś żart, może ukryta kamera? Pan J nadymał się i nadymał jak Rybka Nadymka, w pewnym momencie nawet bałem się że w jego gabinecie zabraknie miejsca!Generalnie - godzina wszelkich sposobów wyduszenia podziwu - niekończące się dykteryjki ( jaki jestem wspaniały), opowieści o jego zarobkach ( jaki jestem wspaniały), kogo znam i co czytałem( jaki jestem wspaniały), jak mnie ten small biznes nie interesuje ( jego wydawnictwo), jacy tu wspaniali i narcystyczni ludzi pracują ( i on jaki wspaniały bo patrzy z radością jak się podgryzają żeby mu się przypodobać - tak tak jego słowa),a na moje próby wrócenia do pierwotnego powodu spotkania - biznesu i zadań - pustka...czemu wobec tego jest taka rotacja? balonik prezesa pękł:( nigdy czegoś takiego nie przeżyłem, to nawet było zabawne zobaczyć na własne oczy kolosa na glinianych nogach, zakompleksionego biednego człowieka:(
3
Mogilla 2016-02-17 15:19
Czy może ktoś napisać jakiekolwiek narzędzia na stanowisku Regionalnego dyrektora sprzedaży, tzn. czy dają samochód, komputer i komórkę? Jakich zarobków można się wymagać itd. Czy trzeba zakładać własną działalność gospodarczą czy jest to umową pracę? Będę wdzięczny zainformacje.
3
Mogilla 2016-02-19 08:50
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Tak_było 2016-03-29 22:05
Aplikowałem niedawno na grafika. Był nacisk na dtp w ogłoszeniu (PS/AI/ID) ale podczas rozmowy zaczęto wypytywać o zagadnienia web i pozycjonowanie stron... Wszystko to fajne, tylko gdy doszło co do pieniędzy było już gorzej... Umowa o dzieło, 8h siedzisz w firmie. Zadzwonili do mnie mówiąc, że mnie przyjmują. Okazało się że chcieli bym pracował za kwotę mniejszą niż minimalna, którą podałem na rozmowie kwalifikacyjnej (i tak niska, by nie było). Podziękowałem i właśnie głównie z powodu tego incydentu źle zapamiętałem firmę.
1
misiek 2016-04-25 13:43
nic nie wymysliłem, kto tam pracował to wie, a kto nie wierzy niech popracuje - i uwierzy:) brak szacunku, brak zarządzania, brak kultury - za to wielkie kompleksy.
1
RDS 2016-05-19 17:52
Czy ktoś z Was wie jak rzeczywiście wygląda w HBRP praca Regionalnego Dyrektora Sprzedaży? Na jakie zarobki RDS może liczyć? Od dłuższego czasu mocno rekrutują na to stanowisko, co jest trochę niepokojące.
Będę zobowiązany za pomoc.
3
maak 2016-06-11 13:56
powiem wam, że firma mnie interesuje, ale jak czytam opinie tutaj to się zniechęcam. Co prawda minęły dwa lata od ostatniego krytykującego wpisu o M&M, ale mam wątpliwości.
Karolina 2017-08-04 19:35
Dostępnych jest kilka nowych ofert pracy. Dla osób chcących podjąć zatrudnienie w Harvard Business Review ważne będą informacje na temat procesu rekrutacyjnego? Czy ktoś z was posiada owe doświadczenie? Jak przebiegała rekrutacja? Pomoże to potencjalnym zainteresowanym jak najlepiej przygotować się do pierwszej rozmowy o pracę.
Zostaw swoją opinię o Harvard Business Review Polska - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harvard Business Review Polska