brak logo

Globol Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Globol Polska Sp. z o.o.

ABC 2010-07-10 12:16
Kochani,

A macie może trochę więcej informacji? Chętnie bym się dowiedziała czegoś od ludzi, którzy aktualnie tam pracują. Zgóry dziękuję,
Pozdrawiam,
ABC
Blok35 2011-09-26 11:12
Witam w krainie zgryźliwców ... Bo chyba nikt nie wierzy w te kupę internetowej żółci. Zwykle jest tak, że jak ludzie odchodzą w niesławie, to nie mają powodu, żeby pisać o byłej firmie dobrze. Prawda jest taka, że sami nie byli w porządku i spotkało ich niemiłe zderzenie z prawdą między oczy. Globol to normalna firma, gdzie nie toleruje się ściemy i lawirowania. Poprzeczka ustawiona jest wysoko, ale łatwiejsze zadania są dla słabszych. Moim zdaniem - fajne miejsce, szkoła życia i doświadczenie na lata. Wybór należy do Was.
obecny pracownik 2011-10-04 21:16
Blok35 - 2011-09-26 11:12:53

Witam w krainie zgryźliwców ... Bo chyba nikt nie wierzy w te kupę internetowej żółci. Zwykle jest tak, że jak ludzie odchodzą w niesławie, to nie mają powodu, żeby pisać o byłej firmie dobrze. Prawda jest taka, że sami nie byli w porządku i spotkało ich niemiłe zderzenie z prawdą między oczy. Globol to normalna firma, gdzie nie toleruje się ściemy i lawirowania. Poprzeczka ustawiona jest wysoko, ale łatwiejsze zadania są dla słabszych. Moim zdaniem - fajne miejsce, szkoła życia i doświadczenie na lata. Wybór należy do Was.

Ha! Nie jestem pewien czy ktokolwiek kończący współpracę z Globol odchodził w \"niesławie\".Szkoła życia!? Tutaj się zgadzam - jeszcze niegdy ,i nigdzie nie spotkałem się z tak rażącym brakiem profesjonalizmu po stronie kadry. I jeszcze jedno.Wnosząc swój wpis Blok35 potwierdzasz ,że sytuacja w Globol wymaga interwencji ,o ironio potwierdzasz także ,że piszą prawdę - choć Ty pewnie widzisz to inaczej. Odnoszę także wrażenie ,że pod Blok35 skrywa się najważniejsza osoba zarządu - stając w samoobronie jedynych prawd , jakimi powinna się kierować zarządzana Twoją ręką organizacja.Znam dwie osoby w siedzibie Globol ,które potrafią wypowiadać się / pisać pełnymi zdaniami ,nie popełniając błędów w ort. lub styl.Reszta niestety ujwania się z niedostatkami w każdym mailu. pozdrownienia!
Gal Anonim 2011-10-27 01:33
Witam.Długo zastanawiałem się wyrazić swoją opinie na temat GP (Globol Polska). Mam nadzieję, że moja wypowiedź pozwoli na dokonanie trafnego wyboru.....Odradzam
W firmie Globol widziałem proces wielu przemian które zamiast rozwoju przynosiły,sam nie wiem jak to nazwać.... destrukcja(to chyba ODPOWIEDNIE SŁOWO). Dział marketingu jest tak samo żenujący jak ich promocje( usunięte przez administratora )
antyglobol 2011-11-16 15:32
Cieszę się że cała prawda o GP wychodzi na jaw i każdy może o tym poczytać (zwłaszcza osoby starające się o prace w GP).

( usunięte przez administratora )
PH od wszystkiego 2012-06-25 00:29
Moja rada jak najdalej od Globola, chora firma
x 2012-12-09 19:48
ludzie chyba wam się nudzi po co piszecie te brednie
ktos 2012-12-10 20:19
Jeśli uważasz że są to brednie, może Ty masz inne informacje więc podziel sie nimi. Myśle że nie masz nic ciekawego do dodania. Prawda boli?
ktos 2012-12-16 10:26
Moi Drodzy, jestem byłym pracownikiem z najwyższego szczebla ( wtedy jeszcze takie było, oprócz Prezesa ), i moje informacje są być może mocno przeterminowane... Globol Polska to był niezły poligon ( krew,pot i łzy ) ale i duże doświadczenie, przydatne potem w innych organizacjach. Moja decyzja o rozstaniu z firmą zapadła, gdy przełożony pokazał mi że wkład pracy, energii, czasu, wiedzy, starań itp. i aktywny udział w rozwoju firmy doprowadził mnie do ściany tzn. niczego innego już tu nie zrobię więc o awansie nie ma mowy [usunięte przez administratora] .... Tak bywa poprostu i Globol nie jest tu wyjątkiem. Pracodawca patrzy inaczej niż pracownik i to prawda stara jak świat. Prezesowi należą się jednak ode mnie wielkie podziękowania, bo choć wtedy było mi strasznie przykro .. to nauka jaka płynęła z tego jak prowadził firmę i jak mnie potem potraktował bardzo mi się przydała. Z perspektywy czasu i oglądu wielu innych firm mogę Was zapewnić, że te negatywne opinie mocno Wam się złagodzą,choć na to potrzeba czasu. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .. jak mawiają "starożytni" ;)
ktos 2012-12-17 22:08
Piszesz kolego ze już więcej nic nie mogłeś zrobić wiec jak umiem czytać ze zrozumieniem to dlaczego później w zdaniu piszesz ze było Ci przykro?
ktos 2012-12-28 14:18
ktos - 2012-12-17 22:08:22

Piszesz kolego ze już więcej nic nie mogłeś zrobić wiec jak umiem czytać ze zrozumieniem to dlaczego później w zdaniu piszesz ze było Ci przykro?
no z tym czytaniem ze zrozumieniem to chyba nastąpił kłopot ?... przeczytaj jeszcze raz, tym razem dokładniej..
Gabi 2013-01-04 22:18
Witam, może masz świeże informacje czy przyjmują do pracy w GP ? Jakieś ruchy może z nowym rokiem ?
hmm 2013-01-09 22:46
Ruscy kupili Globola więc nawet pracownicy sami nie wiedza co dalej...
MONIA 2013-01-11 09:17
Witam - będą przyjęcia na razie w pierwszej kolejności w dziale sprzedaży są wolne wakaty, ale ile osób przyjmą nie wiadomo i mają ruszyć pełną parą chyba od lutego jak to będzie czas okaże, ma być ponoć dobrze a nawet lepiej niż za starego prezesa.
nie ważne 2013-01-16 18:48
Może będzie lepiej na pewno byłoby ,
gdyby płytka Globol została w Globolu... A co powoli pojawia sie na rynku-płytka Globol ale w środku płytka Expel. BU BU BU NIE ŁADNIE...
mik 2013-01-18 19:55
nie ważne - 2013-01-16 18:48:19

Może będzie lepiej na pewno byłoby ,

gdyby płytka Globol została w Globolu... A co powoli pojawia sie na rynku-płytka Globol ale w środku płytka Expel. BU BU BU NIE ŁADNIE...
Nie co jakiś czas... tak jest od conajmniej 8 lat
pik 2013-01-26 11:31
mik - 2013-01-18 19:55:03

nie ważne - 2013-01-16 18:48:19

Może będzie lepiej na pewno byłoby ,


gdyby płytka Globol została w Globolu... A co powoli pojawia sie na rynku-płytka Globol ale w środku płytka Expel. BU BU BU NIE ŁADNIE...
Nie co jakiś czas... tak jest od conajmniej 8 lat
a dokładniej : płytka Expel nie jest gorsza od płytki Globol, bo to takie same płytki
oeje 2013-01-26 20:03
Płytka Expel jest taka sama jak Globola? To jakis żart-kup postaw i zobacz jak niezmienna ilosc much komarow lata koło niej... no chyba że te owady nie maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahaha ale bzdura.
ANKA 2013-02-28 14:48
ktos - 2012-12-16 10:26:49

Moi Drodzy, jestem byłym pracownikiem z najwyższego szczebla ( wtedy jeszcze takie było, oprócz Prezesa ), i moje informacje są być może mocno przeterminowane... Globol Polska to był niezły poligon ( krew,pot i łzy ) ale i duże doświadczenie, przydatne potem w innych organizacjach. Moja decyzja o rozstaniu z firmą zapadła, gdy przełożony pokazał mi że wkład pracy, energii, czasu, wiedzy, starań itp. i aktywny udział w rozwoju firmy doprowadził mnie do ściany tzn. niczego innego już tu nie zrobię więc o awansie nie ma mowy[usunięte przez administratora] .... Tak bywa poprostu i Globol nie jest tu wyjątkiem. Pracodawca patrzy inaczej niż pracownik i to prawda stara jak świat. Prezesowi należą się jednak ode mnie wielkie podziękowania, bo choć wtedy było mi strasznie przykro .. to nauka jaka płynęła z tego jak prowadził firmę i jak mnie potem potraktował bardzo mi się przydała. Z perspektywy czasu i oglądu wielu innych firm mogę Was zapewnić, że te negatywne opinie mocno Wam się złagodzą,choć na to potrzeba czasu. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .. jak mawiają "starożytni" ;)
Zgadzam się z przedmówcą w 100%, szkoła życia a doświadczenia ze współpracy z Prezesem prowadzącym firmę żelazną ręką bardzo przydatne w dalszej karierze zawodowej - rozstanie z firmą po kilku latach do najłatwiejszych nie należało, ale z perspektywy czasu wspominam rzewnie :-) A to było daaawno....koniec lat 90-tych :-)Pozdrawiam !
galician 2013-06-25 08:30
warto!
ktos 2013-07-11 23:15
Jesli chodzi o przyjecia nowych pracownikow - poczekaj. Ci ktorzy zostali dostali umowy 3 miesieczne a potem przed zakonczeniem dostali znow mozliwosc pracy ale na innych stanowiskach ( co nie ktorzy) i za mniejsza pensje niz wczesniej.
galician 2013-07-28 08:08
fajny komentarz!!!
No coments, mr Pracowałem!
Don Alonzo 2013-08-12 09:28
Atmosfera super ! Palić można na balkonie :) Ludzie fajni - POLECAM.
Don Alonzo 2013-08-12 22:32
Masz pytania - dzwoń do firmy. Ja nie znam wszystkich systemów premiowych. Firma normalna. Ludzie fajni. Dla mnie ok.
monia 2013-12-30 11:56
Witam was powiedzcie czy coś się zmieniło przez ten rok za panowania (usunięte przez administratora) jak się rządzą czy dostaliście podwyżki jak było obiecane i wysokie premie ze sprzedaży pozdrawiam was i wszystkiego dobrego w Nowym Roku

2
adam 2014-11-26 13:25
Witam, co takiego dzieje sie z firmą globol polska, bowiem rzeczywiście rok temu temat się urwał. Jak sprawdzałem, to ich strona internetowa działa, jednak nie mają tam żadnych ofert pracy. Ktos może wie, czy może nie będą poszukiwać ludzi w najbliższym czasie? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.
PREZES 2015-01-12 13:01
Jako Prezes też nie polecam. Cienkie auta i zarobki. Ledwo mi na waciki starcz.....!!!
zami 2015-02-24 01:50
zgadza się akurat to co piszesz odnośnie firmy Globol Polska. A przynajmniej ta część o tym czym się zajmują. Co do reszty to zależy jakie samochody uważasz za lipne. Ja jako ph nigdy nie dostawałem jakichś najnowszych cudów techniki i nie sądzę, aby w większości firm się one zdarzały w obecnych czasach
józek 2015-02-24 03:20
No właśnie, może ktoś wie, czy globol jest dobrym miejscem na poszukiwanie pracy. W ogóle to w jakiś sposób najlepiej dostać się do firmy, możecie napisać skąd dowiedzieliście się, że poszukują akurat na wasze stanowisko? Pytam ,bo może warto zaaplikować w ciemno i zawieźć im CV. Z góry dziękuję za informacje.
Piotrek 2015-05-07 07:18
a kim ty jesteś, jak masz na imie nikt?
1
pola 2016-05-15 09:35
a o jakich stanowiskach piszcie? bo z tego co mi wiadomo to firma działa w branży dezynfekcji, środkow czystosci wiec zastanwiam sie czy szukaja moze kogos na produkcje czy tam jest wlasnie jest praca w srodkowisku szkodliwym?
Joanna 2017-06-02 14:50
A jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Pracujesz w Globol Polska? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. Czy w najbliższym czasie firma zamierza przeprowadzać rekrutacje? Dodatkowe informacje będą ważne dla osób, które właśnie szukają nowego miejsca zatrudnienia.
Zostaw swoją opinię o Globol Polska Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Globol Polska Sp. z o.o.