brak logo

Agencja Pracy PanPol

Kielce

Opinie o Agencja Pracy PanPol

raider23 2013-08-31 15:55:31
jak juz wczesniej pisalem jestem teraz w holandi i jedzenie kupuje sobie sam a jesli chodzi o uzywki to ziolo mnie nie pociaga pije sobie naspokojnie piwko
1
anton 2014-01-09 09:32:30
Pan z PANPOLU chce wysylac ludzi na platformy wiertnicze do Holandii za 16 euro ?????? Przeciez nie ma takich zarobkow !!!??? Stawka zaczyna się od 27 euro netto w Holandii.Cos tu jest nie tak
3
On 2014-01-20 14:36:53
Co to za firma która nie podaje numeru telefonu na swojej stronie internetowej ?
Albo nie odbiera telefonow ?
1
anonim 2014-01-21 16:07:45
Stawki oferowane w tej DZIWNEJ firmie ( telefon komórkowy + notes w Kielcach )sa nie realnie niskie.
3
zbyś 2014-01-31 16:54:07
Nie będę się tu rozpisywał.Ludzie!!!Omijać szerokim łukiem tą ,,firmę''!!!
1
krzychu 2014-04-04 15:02:28
pracuje na offshorach za 2800 Euro / miesiac, czyli okolo 12000 zlociszy. I nie narzekam bo co 2 tygodnie jestem w domu z rodziną. Można "marzyć" o więcej, ale jako elektryk przemysłowy nikt mi nie chciał dać więcej i dzięki Bogu, że ta agencja mnie w tym pomogła.(usunięte przez administratora)
1
raider23 2014-06-17 21:32:59
posty pewnie wpisywal ktos niezadowolony bez kwalifikacji i doswiadczenia pewnie rowniez nie znal jezyka obcego oprucz rosyjskiego i sie nie zakwalifikowal a takich nawet teraz do zbioru truskawek nie chcam brac.ja na Panpol nie narzekam zalatwili mi raz kontrakt w wenezueli na platformie o od trzech lat pracuje dla jednej agencji w holandii pieniazki ok ludzie rowniez czego wiecej chciec od zycia jest stabilizacja stale przelewy i zyje sie spokojniej i bez stresu.Ja od siebie mogie tylko polecic firme PanPOL (usunięte przez administratora)
ziotek 2014-09-03 00:36:39
Interesuje mnie wyjazd do Niemiec na kopalnie czy ktoś ma dla mnie jakieś wiadomości.Proszę.
2
Bytom 2014-09-05 22:29:59
Interesuje mnie wyjazd do Niemiec na kopalnie czy ktoś ma dla mnie jakieś wiadomości.Proszę. O Info. ponawiam
Mat 2015-01-07 09:57:22
Jeżeli ktoś rzeczywiście jest zainteresowany współpracą z PanPolem to podejmie taki trud i wysiłek i dowie się czegoś na temat tej firmy. Najgorsze jednak jest to, że nie można w żaden sposób uzyskać od nich informacji, ponieważ strona jest w modernizacji http://www.panpol.com.pl/ Co prawda są numery telefonów więc można próbować dzwonić.
Angol 2015-02-02 21:57:23
raider. A ty(usunięte przez administratora) za kogo sie masz?! Myślisz ze robisz 13 lat za granica to co jestes taki fachura po byku??!! Dobrze, ze co dzien pod biurkiem musiales siedziec. Pracowałem w Panamie 5lat z takimi tukami ze szok
Dragonxxx 2015-02-15 09:44:25
Witam ! Panowie mam pytanko... In action? czym się zajmuje ta firma? Mam duże doświadczenie w produkcji, serwisie ,montażu rurociągów, Zbiorników z Tworzywa Wzmocnionego Szkłem... Chętnie zmieniłbym pracodawce chętnie zagranica... Macie jakiś konkretny namiar na solidną firmę??
1
jedrula 2015-02-18 16:09:38
czy ktos wie cos na temat ogloszenia firmy do pracy do RPA monter izolacji
derrrrrrrrr 2015-02-22 16:33:39
gdzie robiłeś huet/bosiet?
1
jo 2015-02-22 20:00:18
do rpa pojedze kto zna jezyk a kto tam bedze pracowal jak nie patrza na kwalifikacje tylko tymaczy potrzeba kto bedze pracował
nowy 2015-02-23 17:53:27
panowie wie ktos cos o rpa kiedy ruszaja izolacje bo pojawiaja sie oferty pracy a jak przyjdzie co do czego to nikt nic nie wie a telefony milcza?
bzyk457 2015-03-11 23:09:09
Bo wchodzisz na zla strone...ich strona to www.euroworker.pl
2
gosc 2015-04-17 23:15:14
Maja, ty się zastanów co piszesz. Jak mogą specjalnie nikogo rekrutacji? ?! Co za tapet.
sufler 2015-04-21 14:17:04
Dla tych co niewiedzą.Agencja pracy Pan Pol jako taka nie istnieje.Gościu to zwykły naganiacz do innych firm,między innymi do firmy inaxtion w Holandii.Bierze kasę za zwerbowanego a dalej martw się sam.Mój brat pojechał właśnie przez tą pseudo agencję do pracy w Holandii jako spawacz i okazało się na miejscu że mieli przyjechać ale tydzień później.Zakwaterowanie nie było załatwione i musieli wracać do kraju.Właściciel agencji Pan Pol oczywiście nie odbierał telefonu no bo jak ktoś dzwoni z zagranicy to na pewno ma jakiś problem a problemów należy unikać.Po przyjeżdzie do kraju jeszcze próbował się skontaktować z Pan Polem ale w dalszym ciągu facet nie odbierał telefonu.Na tym się skończyło.Inny znajomy który rzeczywiście pracował przez tą agencję również jej nie poleca ale dla tych nie znających języka.Musisz znać język bardzo komunikatywnie żeby dogadać się na miejscu bo na Pan Pol nie masz co liczyć.Gościu tylko tyle że wysyła cię do pracy za granicę i zapomina o tobie.
1
prawda 2015-05-14 00:58:56
Monterzy izolacji to tłuki bez szkoły marzy im się wyjazd do RPA za 20euroh. u Panachuja ludzie do szkoły i do normalnych firm
Czesław 2015-07-09 17:20:03
Zastanawiam się czy ktoś z Was kiedykolwiek pracował w Firmie Pan-Pol . Pracowałem dla nich przez okres około 2 miesiecy i wszystko było zgodnie z umowa. Kasa była na czas płacona co tydzień mieszkanie opłacone plus samochód służbowy.
Wiadomo wymagali znajomość języka angielskiego. Ja pracowałem u nich na remoncie Global 1200 . Oczywiście Pan-Pol jest tylko pośrednikiem ale nie pobiera za to żadnej stawki od nas. Stawki które były uzgodnione zostały wypłacone co do euro.
Moja rada panowie uczcie się języka i negocjujcie bo jedziecie do pracy nie znaci języka podpisujecie każdy papier a potem macie pretensje.
1
Krzysiek S. 2015-08-02 18:26:55
Bajkopisarz i kłamca jesteś, ot co. Ja pracuję przez PanPol od kilku lat. Bylem przez nich w pracy w Holandii w kilku agencjach i na 100% wiem, że od 2013 roku nie współpracują już z Inaxtion, bo też tam przez nich pracowałem wcześniej. TO JAKIM CUDEM TWÓJ BRAT POJECHAŁ DO INAXTION PRZEZ PANPOL W 2015 ???
Wiesio 2015-08-02 19:00:11
Jak ich nie ma jak ja przez Panpol jestem na projekcie od lutego w Holandii do tej pory ?? Jest nas 8 spawaczy w tej samej firmie a ma jeszcze dojechać kilku. Jak spełniasz wymagania i znasz angielskiego to masz szanse. Mnie powiedzieli, żeby mnie nie wysłać na "wycieczkę turystyczną" to muszą mnie prześwietlić na wylot. I prześwietlili, jak rentgenem. Mnie się udało i pracuje non stop. Agencja nie bierze żadnej kasy za to. A jak miałem grypę to pomogli znaleźć lekarza. Od spawaczy jest Pani Ania i zna się na spawalnictwie lepiej niż niejeden spawacz.
1
mat 2015-08-30 13:08:49
Napisze krótko nikomu nie polecam PanPol o pieniądze walczyłem ponad miesiąc żeby wypłacili a o totalnej dezorganizacji na każdym kroku nie wspomnę
3
spawacz 2015-09-25 17:40:20
Nie odbiera bo często jet ''uzerty ''
JakD 2016-02-08 13:19:24
Witam
Czy ktoś obecnie pracuje jako spawacz w Holandii przez Pan Pol?
Dawno nie były zamieszczane opinie, a przydałyby się...także bardzo proszę.
Pozdrawiam :)
Latający Holender . 2016-02-08 16:18:48
Jak kochasz mocno to nie puszczaj do Holandii ...Tam szybko o grzech i wszędzie czeka pokusa ..Piwo dobre wódka tez ,piękne wysokie Holenderki przede wszystkim Cafe Shopy ..
życzliwy 2016-02-26 00:07:36
Ten perfidny zLodziej jeszcze żyje ,kazał mi spać ze szczurami i casem w aucie za jedyne 250 euro miesięcznie ,teraz to ja robię w Belgii kokosy
1
bob 2016-04-19 10:17:20
Witam ,,,,czy ktos pracuje ,badz pracowal jako spawacz ????? z ta agencja ,,,,,,,za odp,,dzieki
Ja 2016-05-20 10:04:29
Absolutnie unikajcie firmy Pan Pol!!!! Nie ponoszą odpowiedzialności ,gdzie i do kogo jedziecie, podchwytliwe stawki jak np: Stawka godzinowa netto: 9,65 - 10 Euro (stawka uzależniona od wysokości podatku) wciskają później tyle ze jest taki podatek ze wychodzi ci 6.50 na godzinę.... Osobiście pracowałem tam jako rzeznik (w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z 14 osobami w mieszkaniu 3 pokojowym) Turcy w fabryce zrobia z was niewolników: DZIĘKUJE PAN POL !!!!!!!!!
2
Hejt = oszczerstwo 2016-05-23 11:32:31
Drodzy Forumowicze,

Ten wpis to typowy hejt i poświadczenie nieprawdy. Po pierwsze: widełki płacowe są pomiędzy 9,65 a 10 Euro netto / godzinę. Stawka uzależniona od wysokości podatku zamyka się w tych widełkach, więc dlaczego osoba wpisująca twierdzi, że w rzeczywistości to wychodzi 6,50 wie tylko ona. Warunki finansowe dla rzeźników pracujących w Belgii przez naszą Agencję są następujące:

• 13,60 -14,00 Euro brutto = 9,65 - 10 Euro netto. Konkretna stawka uzależniona od skali
podatkowej pracownika.
• Do zarobków dochodzą bony żywnościowe w wys. 2.12 Euro / za dzień pracy.
• Możliwość spożywania posiłków w stołówce firmowej po bardzo korzystnych cenach (są
to prawie darmowe obiady).
• Możliwość zakupu mięsa i wędlin firmowych po bardzo korzystnych cenach.
• Nadgodziny płacone zgodnie z prawem belgijskim
• 13-tka, wypłacana w styczniu za poprzedni rok. Wynosi 8,33% liczone od zarobków brutto
w okresie od 01.07 do 30.06, ale pod warunkiem, że w tym okresie pracownik
przepracował minimum 60 dni.
• Podatek jest opłacany przez pracodawcę
• Podatek dochodowy, zgodnie z prawem belgijskim jest opłacany przez pracownika.
Pracownik dostanie ulgi z podatku dochodowego na dzieci w wieku szkolnym płatne
zgodnie z prawem belgijskim. Generalnie, przy tych stawkach otrzymuje się więcej zwrotu
podatku niż się go płaci.
• Tygodniowe wypłaty na konto. Pracownik powinien mieć numer konta bankowego w
Polsce + IBAN lub SWIFT, bo dla pracownika nierezydent jest trudno w Belgii wyrobić
rachunek bankowy
• Kwoty podstawowe zasiłku rodzinnego są następujące:
• na pierwsze dziecko: 90,28 euro na miesiąc,
• na drugie dziecko: 167,05 euro na miesiąc,
• na każde kolejne dziecko: 249,41 euro na miesiąc.

Nasze warunki są przedstawiane na piśmie, z każdym jest podpisywana umowa pośrednictwa i na tych warunkach podpisują pracownicy umowy w Belgii po zdaniu testu. Aczkolwiek, często się zdarza, że po testach Pracownicy mają od razu podwyższaną stawkę, bo się okazuje, że są bardzo dobrzy w tym zawodzie. Ale taka polityka pracodawcy belgijskiego jest na plus dla niego gdyż docenia od samego początku dobrych pracowników i uczciwie ich wycenia.

Pokoje są jednoosobowe. W wyjątkowych wypadkach dwuosobowe, ale to jest uzgadniane z wyjeżdżającym przed jego wyjazdem z Polski. Najczęściej pokoje dwuosobowe akceptują koledzy, którzy się znają od lat. W domach mieszka po 3-4 osoby więc skąd informacja o 14 osobach w mieszkaniu i po 3 osoby w pokoju, wie zapewne tylko sam autor wpisu. Nasz partner to druga agencja w Belgii i czwarta w Europie, są notowani na giełdzie i mają certyfikat ISO poprawnej działalności. Opiekunami Polaków są Polki pracujące w tej firmie od ponad 10 lat i osiadłe na stałe w Belgii. Nigdy osobą kontaktową nie był Turek. A propos: my współpracujemy z tym partnerem od 2008 roku.

Podstawową informacją jest to, że jest to praca stała na umowie belgijskiej ze wszystkimi świadczeniami z tym związanymi.

Niniejszym informuje forumowiczów, że jeśli ktokolwiek będzie na tym forum umieszczał oszczercze informacje na temat Agencji Zatrudnienia PanPol zostanie podany do Sądu zgodnie z ustawą o tzw. "hejcie".

Pozdrawiam,
Marek Panek
Prezes Zarządu
PanPol sp. z o.o.

PS. Strona internetowa na tą chwilę nie działa, bo jest przenoszona na inny serwer.
1
prosiak 2016-06-18 19:20:14
fajnie wytłumaczył gościu,tylko nienapinaj się tak,bo Ci żyłka pęknie ;D
1
kris 2016-08-18 21:35:35
in axtion ,zajebista firma, koniec, pracuje z nia juz 2 lata ,wszystkie benefity, platne przerwy po 2 godz , koniec
Latający Holender . 2016-09-02 08:45:58
Nie wiem dlaczego ale z nimi jest utrudniony kontakt ? Odbieraj telefony kiedy chcą .Co już mnie do nich zniechęca .
1
too long 2016-09-03 07:24:46
W nowej propozycji pracy w Holandii ,firma proponuje nam zrobienie certyfikatów /jeśli ich nie masz /które przejdą na własność po przepracowaniu 2000 tys godzin zarazem oferując prace na 1 góra 2 m-ce ..czyli bedziesz musiał związać się z firmo na całe życie lub Cie tak skasują ze wypłaty będzie tyle co NIC ..
Wiem że inne firmę mają krótszy okres tzw : lojalności do firmy za certyfikaty lub robią za darmo .
A cały ten Szef firmy z którym kiedyś miałem okazje rozmawiac nie zrobił na mnie dobrego wrażenie .
Czytając te opinie myślę ze duża ingerencje mają tu ludzie z biura w/w firmy .
1
Kontraktowiec 2016-09-03 15:38:04
Po ostatnich wpisach wnioskuje że jest duża interwencja w wpisy ludzi powiązanych z firmo Pan Pol.
Jak dla mnie 2000 ty godzin do za dużo i za długo za zrobiony certyfikat przez firmę .Przecież to cała wieczność .
Jeszcze nie spotkałem się z tako firma która by narzucała tak dużo godzin do odrobienia .
Nie zapominam za każda firma która daje swoich ludzi, zarabia niemałe pieniądza za tzw.1 roboczo godzinę od człowieka ...bywa nieraz ze stawka razy dwa .
1
Anty PP 2016-09-03 19:53:49
Idioto 2 tys złotych w Holandii
1
Korektor 2016-09-04 10:51:43
W sprawie wyśnienia ,,2000'' to nie wynagrodzenie tylko ilość godzin do odrobienia za zrobiony certyfikat prze PanPol .
1
Kontraktowiec 2016-09-04 15:01:45
Ale nie jest nigdzie normo taka duża ilość godzin tzn.2000 godzin do odrobienia za zrobiony certyfikat ..Wiem bo nieraz miałem robi przez firmę .
1
Precz z Cenzuro ! 2016-09-05 10:28:57
Nie piszcie negatywnych opinii bo to nie ma sensu .Przekonałem się ze najpierw są one sprawdzane prze pracowników PanPol /cenzura / nie wiem jak to możliwe ale tak jest .
Go Work przestał być obiektywnym portalem który miął pomagać pracownikom a nie trzymać stronę pracodawców .
Np. Temat 2000 tys godzin do odrobienia ..Nie ma pytania ,komentarzy są same odpowiedzi pisane prze chyba prze pracowników .
1
raider23 2016-09-05 18:09:22
ja pracuje w in axtion juz ponad cztery lata i zlego slowa nie powiem ani na pan pol ani in axtion
raider23 2016-09-05 18:45:44
lojalkie masz ustalona przez prawo pracy w zaleznosci od ceny szkolen wedlog tabeli masz do przepracowania dana ilosc tygodni ale to sie oplaca bo w interesie firmy jest zapewnienie tobie pracy ty pracujesz zarabiasz a uprawnienia sa twoje
raider23 2016-09-05 18:49:35
lojalkie masz ustalona przez prawo pracy w zaleznosci od ceny szkolen wedlog tabeli masz do przepracowania dana ilosc tygodni ale to sie oplaca bo w interesie firmy jest zapewnienie tobie pracy ty pracujesz zarabiasz a uprawnienia sa twoje
Skromny 2016-09-15 12:40:52
Tak wielki nabór ludzi ogłosił PANPOL na projekt HYCON na SZelu ,co to miało nie być ,testy szkolenia tylu ludzi miało pracować a tu ledwie skończyło się na delikatnym pier...ciu .Podobno garstki e /4-5/ludzi Shel potrzebował przez tą firmę .
Podobno odeszła Pani która rekrutował bo miał dość .....itp ?!
3
Zainteresowany 2016-09-15 13:22:07
A co z projektem Hycon -Miały być taki duży nabór a tu nic prawie nic 5 osób ....zaledwie .
1
W temacie 2016-09-16 06:22:55
Agencja PAnPol ogłosił taki duży nabór ludzi na SHELLA -Projekt ''Hycon''- Okazał się ze Shelle wziął sobie zaledwie garstkę ludzi za pośrednictw tej agencyjki ...A na prawdę miało być tyle miejsc pracy ...Ludzie zaliczyli testy i co ..i NIC.
1
raider23 2016-09-16 17:42:14
pewnie dlatego tak niewielu dostalo prace bo w pierwszej kolejnosci ida ci co pracowali juz dla cofely aktualnie engie normalna rzecz
W temacie 2 2016-09-21 09:19:59
To jaki sens miała zrobiona cała ta rekrutacja jeśli tak jak napisałeś kolego z biura -dostali się pracownicy którzy wcześnie pracowali ..No jaki sens ????
Testy itp ..pierdoły ..
Złudne nadzieje 2016-09-21 13:14:28
Ta agencje straciła w moich oczach w jakość i wiarygodności -po rekrutacja dla Shella ..Omijać takie agencję ..
Totalny brak profesjonalizmu a jeszcze ktoś pisze ze zostali z rekrutowaniu ludzie którzy tam pracowali na nowo .
1
maja 2016-09-21 13:18:17
Pewnie, że na przeróżne stanowiska szukają, ale ciekawe jakich zarobków można się spodziewać przy zbieraniu jabłek i gruszek. Oczekują gotowości do pracy zmianowej, ale skoro zatrudnienie odbywa się na pełen etat to nie tak źle, bo na pewno stawki są odpowiednie.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy PanPol - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy PanPol