brak logo

Firma poligraficzno-handlowa ANRO

Zawiercie

Opinie o Firma poligraficzno-handlowa ANRO

Stefan 2009-08-30 13:08:00
Pracowałem w firmie Anro! Nie polecam pracy tam marna pensja licha premia na której jescze cygania. Włascicil to chory czlowiek traktuje ludzi ja tania siłe robocza ! Jest to zakład pracy chronionej zatrudniaja inwalidów albo zmuszaja do wyrobienia grupy ponieważ wasciciel dostaje dotacje z pefronu ktore bierze dla siebie klamie na wszyskim !!
.................... 2009-08-30 13:21:42
DZIWIE SIE ŻE TĄ FIRMĄ NIE ZAINTERESOWAŁA SIE POLICJA JESCZE TO CO SIE TAM DZIEJE TO JEST KPINA !!! WŁASCICIEL TO WARIAT MIAŁEM OKAZJE PRACOWAC TAM KILKA LAT TEMU.
KIEROWNICTWO W TEJ FIRMIE TO DNO COS NA WZÓR WŁASCICIELA
bezyl 2009-11-24 22:56:59
O widze że i anro jest ! Zgadzam sie ta firma to dno .. Pracowałem tam dwa lata temu prezes złodziej a kierowniczy okradaja jego i tak sie to kreci
kwiatuszek 2009-12-08 13:41:50
Anro hmmmm ! Zgadzam sie z tym co tutaj pisza pracowałam tam.Kierownictwo buractwo jesli jestes inteligentny to niemasz racji bytu tam !! Marna pensja i do tego oszukja cie jescze pozdrawiam wszystkich
miseik 2012-09-26 11:22:45
A ja pracuje nadal ale mysle o zakonczeniu tej przygody bo prawde piszecie.
sierota 2014-05-30 20:28:18
Tyle razy się tam starałam o prace. Ale jak czytam to dzięki Boże, że mnie tam nie chcieli. To co tu piszecie słyszałam od innych co przeszli i/lub dalej pracują tam. Znajomy wyszedł jak usłyszał ile mu chcą zaproponować. Znalazł poza Zawierciem i jest zadowolony. . Z opinii wiem, że co do kasy to wypłaca i jest w prawie czysty szef tej firmy. A robić naprawdę trzeba, żeby tam zarobić.
Ja 2014-06-22 19:01:02
W związku z tym,że docierają do mnie bardzo sfałszowane opinie dotyczące mojego odejścia to oficjalnie informuję : nie porzuciłam pracy ani też nie zostałam zwolniona dyscyplinarnie. Nie mówiłam nikomu,że odchodzę na czyjąś specjalną prośbę . Dzisiaj wiem, że to był wybieg aby chronić tyłek Carycy. Nie wnoszę żadnej opinii dotyczącej fimy. Niech każdy kto ma możliwość czegoś doświadczy. A pani, która kręci panem prezesem jak sama chce musi wiedzieć,że w życiu wszystko ma początek i koniec :-)
2
Quba 2016-04-28 09:11:37
Pracowałem tam nic pozytywnego nie można napisać. Prywatny folwark gdzie nie szanują ludzi. Nie polecam szukajcie czegoś innego tam nie zrobicie kariery.
eddy 2016-05-22 16:47:48
jak długo pracowałeś w Firmie poligraficzno-handlowej ANRO @Quba i jeśli to nie tajemnica to dlaczego już tam nie pracujesz ??? Twoja opinia niewiele wnosi do informacji o firmie, takie ogólniki to nie wiadomo, czy to informacje czy tylko złośliwości,
Zostaw swoją opinię o Firma poligraficzno-handlowa ANRO - Zawiercie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma poligraficzno-handlowa ANRO