brak logo

DROGERIA NATURA-POLBITA

Błonie

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

m 2016-11-18 21:38:57
Rowniez jestem bardzo ciekawa, co jest z socjalem i dlaczego zlamanego grosza nie dostajemy. Jesli ktos ma jakies info niech napisze.
Naturalnanaturanatury 2016-11-18 21:40:47
Niestety ale chyba ciezko bedzie uzyskac takie wiadomości... No napewno odpowiedz bedzie ze na te liczne konkursy... Tylko szkoda ze ciezko jest. W nich przodowac i zgarniac forse:( powiem wam ze nie warto czekac do stycznia... Chcecie jeszcze przeczekac ten najgorszy miesiac w roku? Przeciez natura sie nie zmieni... Co roku to samo... A nawet gorzej ... Wiecej obowiazkow wiecej wymagan... Ale firma by sie moze ogarnela i chciala negocjowac gdyby wszystkie sie zbuntowaly i wystosowały pismo z prosba o podwyżkę ;) mozna tak?
1
m 2016-11-18 21:50:24
Mozna wszystko, tylko powiedza nam, ze sprzedaz caly czas spada w zwiazku z tym o podwyzce nie ma mowy... A z drugiej strony wszedzie mowia, ze firma natura sie rozwija, otwieraja nowe sklepy wiec kasa jest prawda? A co do socjala, ma ktoras moze pomysl do.kogo ewentualnie mozna by bylo sie zglosic o wyjasnienie, zapytanie?
1
SOCJAL 2016-11-18 22:05:11
Dziewczyny może czas zrobić coś wspólnie, co mamy do stracenia ,może zróbmy coś razem , może niech RM nam w tym pomogą , przecież możemy wystosować pisma , RM zbiorą nasze podpisy , oddadzą odp. osobom, tak samo sprawa z poruszonym socjalem tak być nie może,POPROSIMY O ODPOWIEDŹ, podwyżki...? jeśli są wymagania , rośnie liczba obowiązków to dlaczego PENSJA STOI w miejscu , Dziewczyny to my musimy zawalczyć , bo siedzimy cicho i dlatego nic się nie zmienia,Ciągle słyszymy o wizytacjach , kontrolach , trzęsiemy portkami , tu piszemy ale to nic nie daje, czas zacząć działać !! MOŻE czas poruszyć pewne instytucje, CZAS NA ZMIANY.teraz albo nigdy.
3
AAA!!! 2016-11-18 22:16:10
Nie wiem czy Mr-ki pomogą już nie jeden raz zgłaszałam durne procedury, wymagania, kartę itd i tylko słysze ze ciągle mi coś nie pasuje. a odpowiedzi brak jedyna jaka jest to , że jasne ona rozumie ale swoje napisać musi więc nie wiem czy nam pomogą!!!!!!
SOCJAL 2016-11-18 22:27:41
no to damy radę same!!!Ale nie możemy tylko tu pisać,bo to nic nam nie da.
1
xxxxxx 2016-11-19 07:49:04
Dziewczyny z tego z wiem to socjalu u nas wogole nie ma i niby to jest przepisowo oczywiscie wielka szkoda i nie rozumiem czemu niema inne firmy maja prezenty a my nic
Socjal 2016-11-19 09:13:24
Socjal musi być
Naturalnanaturanatury 2016-11-19 09:37:21
Dokladnie chyba socjalne jest w kazdej firmie czy prywatnej czy panstwowej... Mie moga stale nam wmawiac ze firma ma kryzys... No chyba sie trzymamy i skoro stac ich na coraz to nowych dyrektorów to chyba powinno byc ich stac na cokolwiek finansowego na swieta... O dzieciach nie wspomne bo to juz calkiem żenada zeby zapomniec o nich.... Skoro jestesmy w tak dochodowej spółce... Poczekamy zobaczymy:)
2
Ja 2016-11-19 18:43:21
Socjal? ZFSS wg ustawy z dn. 4.03.2004r mówi o tym, że "pracodawca spoza sfery budżetowej, zatrudniający co najmniej 20 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty, musi obowiązkowo utworzyć fundusz. Jeśli pracodawca taki chciałby uregulować kwestie związane z wysokością obciążeń finansowych z tego tytułu w sposób odmienny niż wskazuje ustawa, może to zrobić, ale tylko wówczas, gdy wynegocjuje stosowne postanowienia w tym względzie. U takich pracodawców układ zbiorowy pracy może w sposób dowolny kształtować wysokość odpisu na fundusz. W układzie zbiorowym może również znaleźć się postanowienie o nietworzeniu funduszu. Jeżeli pracownicy takiego pracodawcy nie są objęci układem zbiorowym pracy, postanowienia w sprawie nietworzenia funduszu lub wysokości wskaźnika odpisu na fundusz może zawierać regulamin wynagradzania. Należy pamiętać, że wprowadzanie zakładowych, tzn. innych niż ustawowe, unormowań dotyczących funduszu do układów zbiorowych pracy lub regulaminów wynagradzania nie jest wyłącznym prawem pracodawców. Decyzje w tej kwestii muszą być uzgadniane z zakładowymi organizacjami związkowymi."
Trzeba by było na wstępie zapoznać z regulaminem wynagrodzenia, może tam jest jakikolwiek zapisek o tym, że go nie posiadamy. Najlepiej napisać maila do kadr z zapytaniem i wyjaśnieniem danej kwestii, od tego przecież tam są. Jeśli nie będzie odpowiedzi warto by było pomyśleć o utworzeniu związków zawodowych bo chyba takowych nie ma i nikt nas nie reprezentuje, stąd brak podwyżek, premii adekwatnych do naszej ciężkiej pracy o braku odzieży roboczej oraz wody już nie chcę wspominać bo to już sprawa uwłaczająca naszej godności. Dziewczyny my tylko piszemy i piszemy a nic z tego nie wynika, nikt nie słucha tu trzeba działać. Nie chodzi o to by z kimś walczyć czy przekonywać do swych racji zarząd ale oni powinni zrozumieć, że pewne rzeczy należy choć trochę poprawić. Ja wiem i jestem święcie przekonana, że większość z Was kocha swoją pracę ale to tylko ze względu na to jaki wspaniały zespół tworzymy i tylko po to chce nam się przychodzić do pracy. No ale dobrymi relacjami z pracownikami oraz tylko ciężką pracą niestety nie nakarmimy swoich rodzin i dzieci.
12
Naturalnanaturanatury 2016-11-21 16:05:15
Widze ze takie dokladne informacje ze az wszyscy zaniemowili ;) ale nasza firma nie trzyma sie tych ustaw... Albo przynajmniej tego nie widac :(
1
tajemnica 2016-11-21 21:13:21
CZy ktoś dowiedział się o tym socjalu , dziś miałam wolne, więc sama nie mogłam napisać.
1
Malanaturalna 2016-11-22 20:44:27
W styczniu bedą podwyżki najniższej , juz teraz kierownicy zarabiają najmniej ze wszystkich sieci , a w styczniu ... No cóż lepiej byc zwykłym pracownikiem . Co do gazetki , to my co dwa tygodnie juz w środę rano mamy dosyć . Jak zwykle cos nie bedzie wchodzić , pełno cen do sprawdzenia bo cos poszło nie tak , a moze kasy znów sie zawieszą.
4
SOCJAL 2016-11-22 21:14:53
ogólnie te gazetki są coraz gorsze, tych pierduł tyle...a klienci nawet nie zwracają uwagi na woblery itp, nasze duże konkurencje (jesteśmy za nimi w tle ,że .....) nie wieszają tego wszystkiego i mają klientów , popatrzcie na rossmana,Poza tym co to za problem dla góry , gdyby gazetka oficjalnie była przygotowywana od rana, a nie każdy się czai a i tak to robi ...
4
Mmmx 2016-11-22 22:26:24
Właśnie i to chodzi. Dla mnie te woblery i te dyndaki zasłaniają cenę i mnie osobiście to wkurza. Nawieszane i to przeszkadza. U nas klienci zawsze to albo orzesuna albo znajduje się to na podłodze. Ale nie musi być wdrożone według prezentacji. My błędu popełnić nie możemy. Jutro zapewne drugie tyle aktualizacji bo nie byly dodane ceny. A tu trzeba ranery,a tu Strefa przykasowa, a tu cenki.. Nie wiem nas coraz mniej a obowiązków więcej. Są sklepy, że jest kierownik a nie ma zastępcy i obowiązki i inne sprawy robia sprzedawcy i konsultanci i biorą swoją wypłatę bo jasne wykorzystać można.. Można by było zrobić asystentów kierownika, zastępców. Każdy by miał swoje obowiązki na zmianie i lżej by się pracowało.. Nie wiem, boję się stycznia że będę brała taka wypłatę jak teraz..
Ona 2016-11-23 08:59:20
Obowiązki kierownika...a kto ma to zrobić jeśli nie ma zastępcy? No ktoś z reszty załogi niestety... Czy uważasz, że kierownik ma być cały czas pracy, jeśli nie ma zastępcy? Trudno to sobie wyobrazić.. u nas jeśli kierownika nie ma na zmianie to przejmujemy jego obowiązki bez problemu bo widzimy i wiemy, że on też wiele robi i no siłą woli nie ma go kto zastąpić a wolne tez musi mieć, jak każdy inny pracownik. W gruncie rzeczy z tego co wiem bo się trochę orientuję my pracownicy mieliśmy jakiekolwiek podwyżki (dwie ustawowe), nie ważne że ustawowe, ale były, a kierownicy co?? Nic nie dostali, od kilku lat jadą na tej samej stawce i nikt o nich nie pamięta, chociaż jak sama widzę to mój kierownik robi najwięcej z nas wszystkich (załatwi każdy problem, przyjdzie wcześniej do pracy, a jak coś się dzieje to nie ma problemu zawsze nam pomoże) więc nie ma co na nich gadać, że trzeba coś czasem zrobić w komputerze, maila napisać czy zwrot przygotować dla mnie akurat to nie problem. Jak się dowiedziałam jaką pensje otrzymuje mój kierownik to myślałam, że to żart, na prawdę mają tylko niewiele więcej od nas, wstyd normalnie dla firmy za taką stawkę.
3
Ja 2016-11-23 09:17:26
Nie ma i jak na razie pewnie szybko nie będzie. Brak ZFŚS. Każda podpisała oświadczenie, że nie jet objęta grupowym zakładowym układem zbiorowym (wszystkie podpisałyśmy w lutym tego roku, jeśli ktoś nie pamięta). Pracodawca w ten sposób poinformował każdego pracownika, że nie ma on obowiązku tworzenia ZFŚS oraz to, że pracownik nie musi być objęty układem zbiorowym. Podpisałyśmy to, więc w ten sposób wyraziłyśmy zgodę na wszystko...Brak związków zawodowych spowodował, że nikt nie musiał z nikim niczego konsultować bo komu jeżeli nie ma przedstawicieli ZZ? Prawo można łatwo obejść szkoda tylko, że na naszą niekorzyść. Nie znamy dokładnie prawa pracy stąd podpisujemy wszystko co nam prześlą nie zaznajamiając się dokładnie z konsekwencjami składanymi pod pismem a potem pytamy dlaczego nie ma tego i nie ma tamtego... Trzeba by było tylko zapytać pracodawcy dlaczego zlikwidował bądź w ogóle nie utworzył ZFŚS jeśli mają pieniądze na otwarcia coraz to nowych sklepów. Jeśli jest zysk my też chciałybyśmy coś z tego otrzymać, cokolwiek chociaż na święta, tak w podziękowaniu za ciężką, solidną pracę. Myślę, że jeśli firma wyszła by z takich gestem serdeczności raz na jakiś czas zupełnie inaczej patrzyłybyśmy na pewne rzeczy, a strona gowork'u do niczego nie była by nam potrzebna.
2
smutna 2016-11-23 10:01:23
To smutne co piszesz wielka szkoda ze ma szans na ZFŚS .Pozostaja nam bony pracownicze,karta klub natura i najnizsza krajowa
1
Mmmx 2016-11-23 11:37:36
A czy ja napisałam coś źle o kierowniku?Denerwuje mnie to że, w sklepach brak osób zastępujących hak zastępca bądź asystent.
1
Naturalnanaturanatury 2016-11-23 13:19:31
Tez mam podobne zdanie jak twoje... Chociaz przeciez jeszcze tak niedawno byla taka funkcja w sklepie jak asystent kierownika chociaz nie odzwierciedlala ona wyższej pensji to i tak ja zlikwidowali...
1
pracujaca 2016-11-23 14:50:51
Kiedys to byl mlodzszy konsultant,konsultant,starszy konsultant i byly z tego tytulu pieniadze teraz jest wielkie nic.,.... Aby nie napisac gorzej
2
nicolas 2016-11-23 15:38:17
Dziewczyny nic nie piszecie a jak tam wizytacje naszego dyrektora ?
1
rozgardiasz 2016-11-23 22:15:30
jak mnie odwiedzi to zastanie u mnie bałagan , rozgardiasz i tyle....nie dajemy rady.mało obsady , dużo towaru i ciągle coś.przykro mi ....
3
Ania 2016-11-24 14:35:44
Dziewczyny! Nowy konkurs.. Widzialyscie?
1
Naturalnanaturanatury 2016-11-24 21:16:32
Tak widzialam... 0.15gr za sprzedany 1zestaw i podwojna stawka za 2 i wiecej... jeszcze trzeba osiagnac cel 22% jak dobrze pamietam... Konkurs fajnie, ale czy sa szanse na zdobycie kasy to sie zobaczy po pierwszych wynikach... Czy wy tez macie takie zawalone towarem i ogromem zestawow zaplecza? U nas to nie ma jak wchodzic na zaplecze ehhhh te święta
1
Ania 2016-11-24 21:29:20
Najpierw się ucieszyła konkurs.. A potem zasady, regulamin.. Poczekajmy do pierwszych wyników i wtedy zobaczymy czy to jest opłacalne dla nas.. Powiem Ci, że wszystkiego jest dużo. Zestawów mnóstwo, i zapewne jeszcze dojadę jakieś inne. Mam nadzieję że się wyprzedadza i nie będziemy musiały je zwracać do cdp.. Niech dadzą fajna promocje to się będą sprzedawać... A i mam nadzieję że uda nam się zrobić chociaż raz plan w roku.
2
Malanaturalna 2016-11-24 23:33:20
Konkurs powalił nas na łopatki i ten tytuł kasa do wzięcia :D:p jaka kasa!!!!! Moze w galeriach przy ich obrotach cos z tego wyjdzie ale w ulicznych ... Śmiech na sali
3
nicolas 2016-11-25 23:00:22
Oj tak smiech na sali zebys wiedziala tylko ze centra handlowe rowniez nie wygrywaja konkursow i nie maja premii .Dziewczyny podobno sa wyniki tajemn iczego niezbyt ciekawe bedzie znowu jazda znow to my bedziemy winne ...,
1
Socjal 2016-11-26 16:47:41
Nie ma sie co dziwic,ze takie oceny wyjdą.najpierw trzeba rozpakowac towar,by moc wcisnac palec na zaplecze.a przy dwoch.osobach (czasami nawet 3) robic jednoczesnie :rozkladac towar,obslugiwac klienta,robic planogram,robic zwroty itd itd.oceny wyjda jakie wyjda...gdzie dobrze, to mialy szczescie...może dzien bez towaru np.
4
Lol 2016-11-26 23:32:36
Tajemniczym nie ma sie co przejmować. Każdy wie ze te ankiety nijak nie odzwierciedlają poziomu Obslugi, często są nieprawdziwe, stronnicze, robione byle jak, w dni gazetki, lub mega ruchu. Jedni maja szczęście, inni nie. :)
8
JA 2016-11-28 21:37:43
Hej, mam rozmowę o pracę do biura Natury, czy ktoś może wypowiedzieć się jakim jest pracodawcą i czy warto w ogóle się starać o pracę w tym miejscu? Powyższe wpisy nie brzmią optymistycznie ale pochodzą chyba od pracowników z danych sklepów nie z siedziby? Czy to nie ma znaczenia? Będę wdzięczna za informacje.
pozdrawiam
JA
żart 2016-11-28 22:19:08
dzisiejsze WO, i załączniki,,,,,,bez komentarza, jak to było karta kontroli higieny i zdrowia pracowników ..
1
nicolas 2016-11-29 08:41:40
Podobno wizyty dyrektora sa straszne
Sisi 2016-11-29 15:54:21
Bo nad dyrektor pracował w Stokrotkach w spożywcze także zapoczyczenie małe..
1
Rebi 2016-11-29 17:54:42
Witam. Możecie zdradzić ile zarabia kierownik? Od 5 grudnia idę do pracy i dopiero będę rozmawiała o pensji.
malanaturalna 2016-11-29 18:47:49
hahah dobre ... a wszy we włosach też mamy szukać , jak higienistki w szkole.
Nie wiem co się w tej firmie dzieje ale brakuje rąk do pracy , czasami nie wiem za co się złapać bo wszystko na już a my na zmianie 2, a tu jeszcze quffa karty chore trzeba wypełniać ... już obchód i grafik czystości nie wystarcza..... po jaką cholerę to jest . Jak jest czas to sprzątamy jak nie ma trudno tylko z grubsza przecieramy , jak coś trzeba zrobić to się robi nie patrzę na grafik. Nie ogarniam ich myślenia...
1
nicolas 2016-11-29 19:00:32
Przemysl swoja decyzje jeszcze .....
2
takaprawda 2016-11-29 19:19:49
też uważam ,żebyś przemyŚlała...NIE WARTO!!!idź do innego sklepu , zwykła budka a zarobisz więcej.
Rebi 2016-11-29 19:24:15
To ile tam się zarabia
nicolas 2016-11-29 19:40:46
Naprawde niewiele nie mozemy pisac ile ale nie warto uderzaj w hebe albo rosman tam wiesz za co pracujesz
1
Rebi 2016-11-29 20:01:39
No nic poczekam do poniedziałku. Napiszę wam czy pensja mnie zszokowala pozytywnie czy negatywnie .
takaprawda 2016-11-29 20:11:46
NA BANK POZYTYWNIE....HE HE
3
nicolas 2016-11-29 21:29:01
Oj czarowanie bedzie.....na rozmowie
Mmmx 2016-11-29 21:39:48
Uhuhu No to przed Tobą nie lada wyzwanie. Miesiąc w którym jest pełno roboty.. Naprawdę, dasz radę?
takaprawda 2016-11-29 22:11:33
o właśnie zapomniałam dodać ...poza podstawą otrzymasz premie konkursowe , premie za plan itd,itp.WSZYSTKO TO USŁYSZYSZ NA ROZMOWIE, a czy kiedykolwiek to zobaczysz to ....przekonasz się już wkrótce sama sama
2
Mmmx 2016-11-29 22:30:40
Najpierw trzeba to wszystko zrobić.. A wiadomo jak jest...Rebi a miałaś jakieś szkolenie? Bo naprawdę miesiąc ciężki a i ciężko się będzie dostosować i wszystko ogarnąć i personel,i sklep i procedury..
1
Rebi 2016-11-30 11:26:12
Nie miałam żadnego szkolenia narazie. Podobno mam mieć w drugim sklepie. Na szczęście będę na umowę zlecenie przyjęta. To w każdej chwili mogę zrezygnowac. Umowe zlecenie mam na własne zyczenie.
Mmmx 2016-11-30 11:43:10
No to stawka na zlecenie też nie jest rewelacyjna.. Najniższa jaka może być.. Jaj uważasz,ale grudzień to pełno roboty na sklepie i obsługa. I nie wiem czy ktoś będzie miał czas aby Cie uczyć procedur i Ecp i softlabu..
Rebi 2016-11-30 14:32:47
Co to za procedury Ecp i softlabu?
Mmmx 2016-11-30 16:14:50
Ecp czyli system w którym wpisujemy grafik, czas pracy, zwolnienia i wszelkie umowy. ( tak w uproszczeniu)
Softlab - system w którym się robi wszystko,drukuje ceny, pobiera dane o sprzedaży,wystawia faktury,przyjmuje dostawy i mogłabym tak pisać i pisać.
A procedury jakie panują e sklepie. Np. O segregacji śmieci, o oznakowaniu produktów wnoszonych przez personel. Nauki jest dużo. bardzo dużo...
Zostaw swoją opinię o DROGERIA NATURA-POLBITA - Błonie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA