logo DROGERIA NATURA-POLBITA

DROGERIA NATURA-POLBITA

Błonie

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

gazetka 2017-04-21 19:09
CZ Wy zaczynacie gazetkę w ciągu dnia ,czy naprawdę wszystko zostawiacie po zamknięciu?ale szczerze napiszcie.
Naturalnanaturanatury 2017-04-22 13:11
Szczerze to cenki wycinamy w poniedzialek przy kasie... We wtorek przygotowujemy wszystko na ranery kosze itd. Sroda od rana rozkladamy cenki oczywiscie za biala tak zebynie bylo widac... Po 15 zaczynamy tworzyc ranery itd same cenki zaczynamy wyjmować dobrze po 17 sklep mamy czynny do 18 wiec jak juz zdejmiemy cenki wszystkie zaczynamy przekladac informujac wrazie potrzeby klienta o aktualnej cenie... No coz moze to nie zgodne z przepisami ale po nocach nie mamy zamiaru siedziec w tej piep....nej robocie ;)
8
Naturalnanaturanatury 2017-04-22 13:13
Aha niestety sa sklepy ktore wszystko robia po zamknieciu i potem koncza po polnocy a nastepny dzien wlasnie zoombi wiec po co nam to
Gazetka 2017-04-22 15:35
My dokladnie robimy.tak samo.
2
Izolda 2017-04-22 16:40
DROGERIA NATURA-POLBITA jest moim miejscem pracy odn kilku lat. Nie narzekam na nic, ale ja wiem, że w pracy trzeba pracować. Niestety nie wszyscy tak uważają.
2
gazetka 2017-04-22 18:24
he he he....uśmiałam się droga Izoldo, oczywiście masz rację my wszystkie tu narzekające nie wiemy ,ze trzeba pracować , dobrze ,że weszłam na to forum , to bynajmniej się tego dowiedziałam , od poniedziałku zmieni się moje życie w naturze, BO TRZEBA PRACOWAĆ,,,,he he.
2
tristan 2017-04-22 19:15
Izoldo ale my pracujemy jeszcze brakuje nam konia i pluga
4
Gazetka 2017-04-22 20:34
No I kogos z batem...o przepraszam takich.mamy.pelno.Izoldo napisz z jakiego jestes sklepu prezes przeczyta Twoj wpis I nagroda pewna.moze kupon 20% na dzien dziecka otrzymasz ...ale to moze.
5
ja 2017-04-23 20:27
Haha serio? Dziewczyno skad Ty sie urwalas... wyraz swoja opinie jak troche w naturze popracujesz bo narazie to za przeproszeniem g..no wiesz. Noz w kieszeni sie otwiera.
2
Gazetka 2017-04-23 20:34
Chyba spadla z choinki...
Gazetka 2017-04-23 21:50
Oczywiscie chodzilo mi o izolde.
Alicja 2017-04-24 12:29
@Izolda to dobrze, że jesteś zadowolona. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniona? Oczywiście warunki pracy, jak i np. atmosfera różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska.
lili 2017-04-29 17:04
U nas tez sie dzieje 5,10,15…... Ha,ha
2
Lula 2017-04-29 18:04
No niestety rosmman znów przebije . 2plus 2 na pielęgnację twarzy.
Renata 2017-05-03 18:49
Myśl, że DROGERIA NATURA-POLBITA ma wiele fanek. Miałam nadzieję na merytoryczne wypowiedzi lecz nic z tego, niestety poziom żenująco niski. Muszą wystarczyć opinia jaka słyszałam a słyszałam dobre rzeczy.
1
Mmmx 2017-05-03 19:34
Ty jesteś żenująca . Hahaha. Kto pracuje ten wie jak jest. I sie nie wypowiadaj.
2
Alicja 2017-05-04 09:24
@Lula proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA
Pracownik miesiąca 2017-05-04 09:33
Nudy nudy nudy. Gdyby było więcej ludzi to i sprzedaż by była a tak to pusto w sklepie i pusto w kasie.
lll 2017-05-04 10:23
I pusto na polkach,..a promocje konkurencji nas pokonaly
Lula 2017-05-04 15:38
Prosisz. To jest forum i możemy zamieszczać informacje rowniez ze konkurencja ma lepsze promocje niż my.
1
Dove 2017-05-05 08:04
He he ...jakie braki ja mam caly magazyn żeli dove.
3
Dzik 2017-05-05 08:13
Krassowska to nie odbiera telefonów ,dla mnie to pracownik widmo, widać tylko że mejle wysłane
1
Xyxy 2017-05-05 10:19
I papieru toaletowego Velvet na palecie . Hahaha
lelka 2017-05-05 22:16
Dziewczyny, powiedzcie, u Was też jest tak pusto na półkach? Nie mam co włożyć na regały, wszędzie rozciągnięte produkty na 10 twarzy, klienci pytają o rzeczy z gazetki, których fizycznie nawet nie otrzymaliśmy. Nie wspomne o runnerach.
Regionalna zwraca uwagę za nietrzymanie planogramu, ale jak mamy to zrobić bez towaru????
Druga rzecz, w dostawach są straszne pomyłki, w dodatku magazyn nie uznaje reklamacji bez numeru MSR, tylko jak im to udowodnić np miesiąc po odkryciu braku że towar nie dotarł????
kiki 2017-05-05 23:41
W dostawach wszystkich tak oszukuja nie uznaja reklamacji to jest celowo tak robione oni maja superate po inw.rocznej a my braki.Dziwi mnie ten fakt problem wielki a nikt za to sie nie wezmie,nie rozlicza magazynow za takie celowe dzialanie na szkode firmy? Podejrzana sprawa
3
awezzz 2017-05-07 01:25
lelka mówisz msc po odkryciu braków ja zgłaszalam braki dzień po dostawie (mialam mniejsza) i od razu bylam w stanie wylapac brak ze strony magazynu i co z tego reklamacja odrzucona, bo "im" sie zgadza. loteria loteria....uznamy, nie uznamy....ehhh
1
Roberto 2017-05-08 12:01
Obecnie Drogerie Natura to sieć ponad 285 sklepów zlokalizowanych na terenie całego kraju. W kontekście tej informacji widać jak mała jest liczba osób niezadowolonych z pracy. Często niezadowolenie wynika z postępowania samej niezadowolonej osoby. Takie są liczby.
3
Smiech 2017-05-08 14:04
No usmialam sie...
Socjal 2017-05-08 14:27
Czesc osob nie ma sil ,by tu pisac ,bo.I tak.tu nic sie nie zmieni.a Roberto to chyba ktos z firmy....he he
Naturalnanaturanatury 2017-05-08 17:27
Twierdzisz, że my wszystkie udzielające się tutaj źle pracujemy? Albo olewamy pracę? Raczej nie wydaje mi się. Bo pracuje 10 lat i to że od czasu do czasu napisze co mnie boli albo wkurza to nie oznaka niezadowolenia, ale te sprawy są poprostu żenujące kolace w oczy i wstyd aż że firma nic z tym nie robi... Niezadowolonych z funkcjonowania sieci natura jest wiecej na bank w kazdej z drogerii pracownicy z dluzszym stazem mogliby sie wypowiedziec jak bylo a jak jest teraz.... Ciekawa jestem czy odpowiesz bo wydaje mi sie ze mydlisz oczy ale zwrotu akcji nie bedzie... Co dziewczyny zaczniemy kolorowo pisac o naszej firmie?
3
ja 2017-05-08 20:13
Pracownicy z krotkim stazem tez maja dosyc i zle mysla o tej firmie,a 10 krokow to porazka jeszcze wieksza bedzie rotacja
3
Mmmx 2017-05-08 22:00
Ja nie wiem, ktoś myśli że jak napiszę jeden "fajny komentarz" to pracownicy będą drzwiami i oknami sie dobijac po pracy.
@Roberto podaj plusy pracy?
Bo ja po tyłu latach ich nie widzę.
Przyklady: Brak socjalu. Brak wody . ( kiedyś były dystrybutory z woda, zabrane, była rownie z kawą, herbata, cukier..) Brak odzieży, chodzimy w swoich , kupione za marna wypłatę. Zero poszanowania dla naszej pracy, my błędów popełniać nie możemy, a ze strony centrali i Cod co chwilę jakieś błędy do odkrecenia.. Mogę wymieniać i wymieniać.
13
Naturalnanaturanatury 2017-05-09 11:57
Dokładnie same minusy... Przepraszam znalazlam jeden plus i myślę że wszyscy się zgodzą ze mną wypłata choć naprawde marna to przynajmniej na czas... Apropos;) jutro 10 , a moze wy znaleźliście jakies jeszcze korzyści....
1
Natura 2017-05-09 15:13
Mozna prosić o usunięcie komentarza z forum ? Jest zbyt personalny! I jest to zniesławienie ? Admistestorze strony proszę o reakcje !
Alicja 2017-05-09 15:23
@Natura, proces składania reklamacji znajdziesz w Regulaminie Serwisu GoWork.pl w paragrafie 10 - http://www.gowork.pl/regulamin
Xyxy 2017-05-09 15:35
A co to jest nie prawda?
1
Lalka 2017-05-12 16:00
No chyba nie do konca
Xyxy 2017-05-13 16:53
Bo? Ktoś na złość napisał?
Natura 2017-05-14 23:07
Firma traktuje komentarz z 5.05.17 dotyczący kierowania konkretną lokalizacją jako jednostkowy. Osoba która go pisała ma pełne prawo do swojej opini dlatego zapraszamy ja bezpośrednio do lokalizacji w celu wyjaśnienia lub do chłodnego i wyważonego kontaktu na oficjalnym piśmie z kierownictwem. Jesli zaistniały jakies nieprawidłowości chętnie je rozważymy.
Nie ma sensu tak drobiazgowo rozpatrywać pojedynczych zachowań , ponieważ tego typu komentarze zazwyczaj sa pisane w stanach silnego wzburzenia emocjonalnego, co nie wpywa na dobrze na obiektywne spojrzenie i osąd. Żadna dorosła osoba o wyważonej postawie nie bedzie tych wypowiedzi traktować poważnie poki sama nie przekona sie jak jest naprawde i nie bedzie wyciągać wniosków z forum gdzie bardzo trudno o obiektywizm i sprawiedliwa ocenę. Wszelakie nieprawidłowości trzeba zgłaszać oficjalnie , jesli tego nie ma sprawa nie istnieje ,wiemy ze fora tego typu istnieją ale sa marginalnym nośnikiem prawdziwych informacji ,jedyne prawdziwe dane kryja sie w wynikach sprzedaży ,zaufaniu wspołpracowników i klientów .
1
Naturalnanaturanatury 2017-05-15 11:26
Oczywiscie tez jestem tego zdania, ze na forum publicznym nie powinno sie obrażać tak dosłownie jak to bylo w tamtym komentarzu...tym bardziej jesli wiadomo konkretnie o jaka osobe chodzilo... Ale to te to forum jest jak to napisano " marginalnym nosnikiem prawdziwych informacji" to chyba lekka przesada... Przeciez my tu wszysscy piszemy prawde o firmie... No powiedzcie dlaczego w pelni nie towarujecie sklepow... Czemu od grudnia powiedzmy sa takie same puste miejsca... Mimo ze dla waszej wygody dame wskazalysmy produkty ktorych nie mamy od dluzszego czasu... Same zrobilysmy zamowienie to policzyc na palcach ile produktow przyszlo... Jak mamy wyrabiac plany... Dbac o klienta i sprzedaz... Jak tego nie ma, tego tez nie i tak zwodzimy klientow. Czy az rakie problemy magazynowe ma nasza firma?
4
Bonia 2017-05-16 15:53
Jak się chce to zawsze można znaleźć jakiś problem. Nie ma tak dobrze żeby nie było błędów czy kłopotów. Ważne jest żeby je rozwiązywać i widzę, że firma próbuje rozwiązać problem. Tam gdzie ja pracuję jest ok..
bgc 2017-05-20 00:16
Czemu ma sluzyc nowa procedura 10 dni dla nowych ludzi? Nie dosc ze duza rotacja to ludzie beda uciekac juz w 5 dzien podobno odchodza juz a mialo byc pieknie
1
Definicja 2017-05-21 10:33
Jesli chodzi o drogerie na gorczewskiej - przesyłam przeprosiny . To prawda komentarz był pisany w wielkim wzburzeniu. Beda tez przeprosiny osobiste, ale po szczerej rozmowie. Do zobaczenia!
Prawda 2017-05-21 10:48
He he...no to prawda z ta gorczewska,czy nie?
Prawda 2017-05-21 10:49
Za chwile natura uzna,ze wszystkie wpisy sa pod wplywem chwili pisane,a w drogeriach.nie.jest tak źle.wrecz cudownie
mk 2017-05-21 22:20
A co tak nagle zmienilas zdanie najpierw piszesz a teraz przepraszasz
Lusia 2017-05-22 10:48
Zapewne "ktos" przeczytał forum i wyszło..
Gregor 2017-05-22 22:50
Myślę, że DROGERIA NATURA-POLBITA jest dobrą firmą.
Naturalnanaturanatury 2017-05-23 13:20
Dobra czyli? Mozesz mi to jakos rozwinac na jakim stanowisku jestes i jakie sa plusy twojej pracy... Poprosze o konkrety
Alicja 2017-05-23 13:32
@Gregor to dobrze, że jesteś zadowolony. Co więcej możesz napisać o pozytywnych stronach pracy w tym miejscu? Za co szczególnie cenisz sobie pracę w DROGERIA NATURA-POLBITA? Każdy merytoryczny oraz rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych osób zainteresowanych pracą w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o DROGERIA NATURA-POLBITA - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA