brak logo

DROGERIA NATURA-POLBITA

Błonie

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

aneta 2017-01-31 09:14
Wygladamy zle to malo powiedziane jestesmy w oczach klientow osmieszane przez firme
lalalala 2017-01-31 11:44
he he tak, tak... nasze piękne koszulki to strzał w 10. Już po pierwszej dostawie i całodziennej pracy wyglądałam w niej jak menel spod budki z piwem. Nie dość, że poplamiona fluidem podczas pomocy klientce to jeszcze wybrudzona od koszy z towarem.... Czy nie można było zaproponować vis plantisowi by wyposażyli nas w ciemne kolory? Biały to porażka! Po pierwszym praniu koszulka mi się skurczyła, nakładam a tu ciasno!!! Miałam cichą nadzieję, że się porwie podczas towarowania i nie będę musiała jej nosić, ale niestety wytrzymała... ale do kolejnego razu z towarem, szwy już na pewno puszczą heheh
2
agata 2017-01-31 13:45
Nasza firma stwierdzilaby ze wypralas w zawyskiej temperaturze ha,ha
PiŻamka 2017-01-31 23:51
Na serio nie wiem kto wymyślił te piżamy. Wiecie moze jak długo w tym mamy chodzić? Bo chyba nie na stałe?
ola 2017-02-01 13:13
3 miesiace
Xywy 2017-02-01 13:26
Bodajże do końca lutego, żadne trzy miesiące.
Xywy 2017-02-01 13:26
Bodajże do końca lutego, żadne trzy miesiące.
anna 2017-02-01 18:22
Ola ma racje 3 miesiace
Kosmetyczka 2017-02-03 10:48
Chciałabym podjąć pracę w Natura na stanowisku kierownika drogerii najlepiej w Tomaszowie Maz.Wiem, że to dobra firma, dba o ludzi i ogólnie fajnie się pracuje. Martwi mnie fakt, że nigdzie nie mogę znaleźć oferty pracy , może już nieaktualna? Wcześniej widziałam.
Mmmx 2017-02-03 17:37
A skąd wiesz że firma dba o ludzi i się fajnie pracuje? Bo tylko wypłata na czas? Poza tym nic . Kompletnie nic.
1
Mmmx 2017-02-03 17:37
A skąd wiesz że firma dba o ludzi i się fajnie pracuje? Bo tylko wypłata na czas? Poza tym nic . Kompletnie nic.
6
Pracownik zaangazowany 2017-02-09 21:55
Firma polbita.przejeta przez sieć aptek. Warunki pracy mizerne. Nie wiem.gdzie zarabianie 2000 zł netto jako doradca klienta ja pracuję 9 lat i nie mam takiej gotówki, premie kiedyś były ale były małe. Awanse a wogole ich brak.chyba że Lubisz całować d.... Kierownikowi. Pakietów socjalnych nie ma. Oprócz rabatów na kosmetyki co miesiąc. Więc jeśli mówicie że jest super podaj numer drogeria chętnie się przeniose. Bo w kujawsko pomorskim chyba nie
6
luty 2017-02-10 23:30
NO dziewczynki jak tam wypłaty po podwyżkach?? rączki się ugięły?
3
Mmmx 2017-02-11 07:38
Zajebiste.
3
Luty 2017-02-11 15:07
Zadowolony pracownik.to dobry pracownik...he he.he
1
Renegatka 2017-02-12 11:44
Ja mam super pracę u nich i te dyrdymały, które piszecie tylko mnie motywują do lepszej pracy. Jak się ktoś nie nadaje do pracy to niech sobie poleży w domku, spokojnie i bez kasy. Jaka praca taka płaca!!
2
Xywy 2017-02-12 13:45
Czyli jaka praca taka płaca to pracuj jak niewolnik.
1
Xywy 2017-02-12 13:45
Czyli jaka praca taka płaca to pracuj jak niewolnik.
luty 2017-02-12 14:14
to chyba pracujesz tu tydzień ,bo jak popracujesz dłużej bardzo Ci się zmieni Twoje zdanie.wiesz ja kiedyś tez byłam zachwycona , bo pensja ileś lat temu wychodziła mi lepsza niż obecnie po jakimś czasie pracy w tej firmie. uwierz ,ze większość się nadaje do tej pracy ale za jakieś normalne pieniądze.nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale u mnie ( a nie mieszkam w dużym mieście ) nie znam kierownika , który nie miałaby 2000 tys. w innym sklepie, zaraz zarzucisz to idź tam gdzie tak płacą , chętnie bym poszła ale aktualnie nie ma tam ofert pracy, kierowniczki +sprzedawcy trzymają się swoich miejsc pracy , bo w miarę zarabiają,proszę podaj mi choć 3-5 argumentów, które zmotywują i sprawią, spowodują ,ze jutro wszystkie naturki pójdą z uśmiechem do pracy.proszę podaj ile pracujesz i jak się rozwinęłaś przez te lata pracy? jak firma zainwestowała w Ciebie jako pracownika , co robi , byś nie odeszła ? ( bo z tego co ja zauważyłam z koleżankami z różnych regionów ; możesz jedynie usłyszeć:nadal jest bezrobocie, na TWOJE miejsce jest pełno chętnych , zresztą firma wychodzi z założenia ,ze każdy nadaje się na sprzedawcę nawet po godzinie w sklepie (przecież jak mamy zlecenie , które jest godzinę w sklepie i ono podlega ocenie TK , absurd...) no ale to tylko właśnie świadczy kim jesteśmy w oczach ludzi na stanowiskach.gdyby firma inwestowała w pracownika to starałaby się go potem zatrzymać ( zresztą pewnie nawet , by nie musiała , bo on by nie odchodził ) będę czekała na Twoje plusy od firmy .......i już teraz uśmiecham się ,ze jutro w naszych sklepach będzie pogodniej , bo WSZYSTKIE TO PRZECZYTAMY i będziemy przez Ciebie zmotywowane.
8
Mmmx 2017-02-12 15:14
Luty..
Ja pracuje od 6 lat . Pamiętam na początku bardzo mi sie podobało bo to moja pierwsza praca i wogole. Lublina kontakt z klientem, asortyment z kk. Była ścieżka rozmwoju, konkursy które naprawdę dalo się wybrAć, ekwiwalent za odzież, woda do picia, herbata , kawa, cukier.. mogłabym wymieniać .
Teraz? Słabe pieniądze za ogrom pracy jaki wkładamy , brak podziękowania za masz trud i pracę . Zero. I taka jedna się wypowie i myśl i ze wszystkie rozumu pozjadala. Zapraszam do mnie. Do galerii. 7 dni w tygodniu.
8
luty 2017-02-12 15:37
dokładnie mój post dotyczył wypowiedzi renegatki , która jest zachwycona, ja nie wiem , czym ? dlatego czekam na JEJ ODPOWIEDŹ , bo tak jak napisałam albo pracuje tu tydzień , albo jest tak zastraszona ,że boi się coś złego powiedzieć.ale zobaczymy może napisze czym jest tak zmotywowana, wszystkie będziemy wdzięczne.
4
Były pracownik 2017-02-13 21:28
Hej wszystkim! Pracowałam w Naturze jakiś czas temu jako konsultant dopóki nie przekształciła się ona w Drogerie DOZ. Teraz znów mam okazję zatrudnić się w Naturze. Moje pytanie brzmi: jakie stanowiska na dzień dzisiejszy funkcjonują? Czy nadal można pracować jako zastępca kierownika lub konsultant? Czy jest tylko kierownik i sprzedawcy? I jak wyglądają premie? Jest szansa na zarobki wyższe niż podstawa?
Lula 2017-02-13 22:31
Co zatkalo, ze cisza z Twojej strony?
luty 2017-02-13 22:48
Lula no dokładnie ja cały czas czekam na te motywujące argumenty ze strony renegatki,?? i cisza.
Naturalnanaturanatury 2017-02-14 12:29
Niestety ale nie ma szans na dodatkowe premie... Raczej musisz liczyc ze zarabiac bedziesz tylko podstawe... Co prawda zmienily sie zasady przyznawania premii ale lepiej byc mile zaskoczonym i dostac cos wiecej niz liczyc na cos wiecej niz podstawa a nie dostac nic ;) stanowiska jakie funkcjonują to kierownik i sprzedawca na pocZątek a potem to zalezy od ciebie czy bedziesz chciala zdawac egzaminy na konsultanta czy starszego... Chyba ze cos pomylilam bo u nas stali pracownicy wiec nie mamy sciezki rozwoju na czasie...Ale zadne dodatki finansowe sie z tym nie wiaza to jedno wiem ;)
ona 2017-02-14 20:02
Na konsultanta są jakieś testy do zdawania?
dd 2017-02-14 23:10
Testy na ml.konsultanta,konsultanta i starszego byly kiedys od stanowiska dostawalo sie premie teraz tego juz nie ma ....chodzilo o kase nie ma stanowisk nie ma premii
2
Ciekawa 2017-02-16 22:00
Hej Dziewczyny,czy któraś z Was pracuje/pracowała na umowę zlecenie w Naturze? Jak wrażenia?
jako ja i nie ja 2017-02-17 12:21
hej znalazlam ostatnio ogloszenie ze poszukuja regionalnej na zachodniopomorski. czy AM sie zwolnila czy ja wykurzyli? orientuje sie ktos?
Lola 2017-02-17 21:08
Dziewczyny a ja z innej beczki. Jak jest u Was z kradzieżami? Jak sie bronicie przed złodziejami? Bo przyznam szczerZe ze nasze straty sa kolosalne i nie mamy pomysłu jak to zatrzymać. Moze o to trzeba by zapytać na kolejnym spotkaniu?
Lusia 2017-02-17 21:56
Wydaje mi sie ze to jest uzależnione od lokalizacji. Zdarzają sie kradzieże wód selektywnych co zgłaszamy na policję. Ciężko mówić o przypadkach kradzieży tuszu czy małej rzeczy której nie widać, A zapewne są takie. Nie przejdziesz i nie unikniesz. Kwestia jest również w dostawach. Przez pół roku spr sztuka po sztuce 60 opakow w każdej dostawie. A tak dziwna sie cuda. Po kilka sztuk Deo, szamponow... także bez wunt nie jest magazyn. Więcej jest braków z dostaw niż z kradzieży moim zdaniem.
inwentaryzacja 2017-02-17 22:18
CZY nadal są premie za inwentaryzacje?
Lusia 2017-02-17 22:25
Wiesz o tym jest cisza. Nasz sklep jest przed inwentaryzacja. A nikt o tym nie mówi..
Mmmx 2017-02-17 22:28
A z tego co wiem miała być wprowadzona opcja spr dostawy kolektorem ale niestety mamy zablokowane. Ta opcję mają agencyjne . Tak było kiedys nie wiem jak teraz.
inwentaryzacja 2017-02-17 23:09
NO ale wyobraź sobie sprawdzenie np. 40 koszy przy obsadzie 2 osób...
aaa 2017-02-17 23:19
Celowo ta opcja jest zablokowana -sprawdzanie dostaw kolektorem. To firma oszukuje nas w dostawach grzecznie napisane zlodzieje owszem sa a zglaszanie spraw na policje to jest smiech na sali poniewaz to z naszej firmy smieja sie policjanci kiepska jakosc nagran bo sprzet tragedia po za tym kto siedzi przy kamerach jak nie ma na to czasu ale dla firmy to lepiej nas sprawdzac .A dostawy brak slow,czy na magazynach tez jest procedura sprawdzania torebek albo zawartosci koszy ktore wyjezdzaja do sklepow to jedna wielka sciema a i jeszcze jedno dostawcy ktorzy mieszaja w dostawach czyli nie ten kosz trafi na sklep tylko z innej placowki dla nich jest wazna ilosc opakow
Ka-ka 2017-02-17 23:25
Zalezy od lokalizacji. My jesteśmy uliczną i niestety braki sa ogromne juz w kilka miesięcy po inwentaryzacji. Co zauważymy to zgłaszamy, ale nie mamy zadnych szans. Jednak najwiecej strat powstaje z dostaw. Niestety.
Aszka 2017-02-17 23:32
A czy ktos z was ma ochronę lub bramki? My nie mamy nic, oprócz kamer. Złodzieje wiedza ze u nas moga kraść
dn 2017-02-17 23:51
U nas tez tylko kamery to jest wstyd dla firmy z tymi dostawami jaki rowniez z zabezpieczeniem towaru przed kradzieza a my bezbronne kobiety ktore robimy jeszcze na etacie ochroniarza bez komentarza ale to prawda ze najwiecej jest brakow z dostaw ale co tam najlepiej pozniej wymyslac plany naprawcze dla sklepu a magazyn zaciera rece ze ma superate
Mmmx 2017-02-18 09:50
U nas też są kamery , ale co z tego jak jakoś jest fatalna, nie ma możliwość zgrania nagrania.. Po prostu żenada. Braki są owszem z dostaw, sprawdzałysmy. Ucieli nam etaty , nie sprawdzamy . Braki za bardzo duże, w jednej dostawie brak kilku sztow kremów do rak, bądź farb do włosów. Pomnóżcie to sobie w skali miesięcy . Z roku na rok obniżają próg inwentaryzacyjny byśmy nie mogły wziąść premii.
Rinko 2017-02-19 09:42
Super że tu pracuję. Mam stabilną pracę i fajnych ludzi koło siebie! Zarobki tez spoko i nie ma co narzekać.
Lula 2017-02-19 10:53
I któż to pisze? !
Jakiś FAN, żeby poprawić ocene tu na forum ?
2
Lula 2017-02-19 10:53
I któż to pisze? !
Jakiś FAN, żeby poprawić ocene tu na forum ?
Luty 2017-02-19 10:56
Dokladnie.ja do dzis nie otrzymalam juz od jednego fana Renegatki odp.na moje pytania.argumenty na ,ktore pewnie wszystkie czekamy...
2
o a 2017-02-19 11:04
Kradzieże są i to mega.sprawdzanie koszy?nie ma szans.dzieje się masakra w tej firmie.fajne zarobki? Za naszą pracę sprzedawcy ochroniarza zastępca kierownika sprzątaczki itp.nie no to naprawdę zajebiste zarobki mamy
Lusia 2017-02-19 11:12
Ale nikt tego nie widzi. Dla nich zawsze powiedzą że za mało jest zrobione , że za mało sprzedane. .
2
o a 2017-02-19 12:55
Aż się nie chce pracować.
2
grafik czystosci 2017-02-19 17:31
Tak samo dziewczyny nie jest przepisowo z tym naszym sprzataniem poczytajcie kodeks pracy
1
Mmmx 2017-02-19 17:41
Co masz na myśli?
grafik czystosci 2017-02-19 22:01
Niechce mi sie pisac za duzo pisania poczytajcie zreszta to i tak nic nie pomoze my tylko mozemy pisac i co z tego
Zostaw swoją opinię o DROGERIA NATURA-POLBITA - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA