logo DROGERIA NATURA-POLBITA

DROGERIA NATURA-POLBITA

Błonie

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

Prezent 2017-06-01 12:39
Dostaliscie listy powitalne I PREZENTY od nowej Pani? Ja nie wiem jak rozdzielic....bo dostalysmy 3 a nas jest 4 'he he he
1
Uz 2017-06-01 20:00
No to i tak dużo dostałaś. Bo nas jest 6 a dostalysmy 3 sztuki.
1
Uz 2017-06-01 20:04
Dziewczyny wpisujcie uz do Ecp? Bo nam nowa menadżer napisala @ ze nie mamy wpisywac ?
Olka Florka 2017-06-01 20:40
A my nie dostalysmy żadnego listu
Mmmx 2017-06-01 22:14
Nie wpisujemy w grafiku. Już dobre kilka miesięcy, kiedyś była o tym informacja.
kaska 2017-06-01 22:28
A plany sprzedazy macie na czerwiec bo my nie
Ecp 2017-06-01 22:39
Na serio.nie wpisujemy.w grafik?ja wpisuje i tak wysylam.do.kadr.a gdzie to bylo,bo.chyba cos ominéłam.przeciez na tej podstawie wystawiam.rachunek.
2
Mmmx 2017-06-01 23:06
No tak , kiedyś było ze że nie wpisujesz godzin w grafik u-z tylko w czasie pracy. Ja tak tam jestem nauczona i tak robię. I żadnych problemów nie ma z tym. Grafik iż ja mam z exela.
1
Ecp 2017-06-01 23:23
Ja.wystawiam wnioski w ecp.po akceptacji.planuje grafik dla uz.a potem.wpisuje w czasie pracy.potem.rachunek
2
km 2017-06-02 00:17
Ten list to jakis zart?a te 2 probki porazka !Ludzie dajcie pracownikom ciuchy zeby byl profesjonalny wizerunek,towar ktorego brakuje i wydajcie z magazynow prawidlowo towar ,a w dostawach wciaz braki
5
Naturalnanaturanatury 2017-06-02 08:33
Pani "Nowa" dobrze mówi tzn.pisze, tylko przeciez my to wszystko wiemy... Przeciez z nowościami zawsze byłyśmy daleko daleko za konkurencja... Chcialabym zeby udało jej sie ogarnac temat ciaglego braku towarow, zeby nasze sklepowe polki wreszcie sie zapelnily jak nalezy... A sprzedaz podniesie sie sama... Jak jest towar to jest klient... Jest zysk... I my zadowolone ze nikogo nie musimy odsylac... ;)
1
zzxx 2017-06-02 09:52
A planow nadal nie ma ?!
1
plan 2017-06-02 19:42
my plany dostałyśmy 31.05.
cvb 2017-06-02 20:41
A w zachodniopomorskim 02.06.
1
Renata 2017-06-04 09:57
Może nie wszystko jest super ale generalnie POLBITA to dobra firma.
1
Ha ha 2017-06-04 10:42
O ja...to sie cieszę,ze Ci się podoba.pewnie pensja na czas itp.ha ha
1
Wesola 2017-06-04 12:30
Natura?haha! Ogólnie nie polecam ! Pracowałam w dwóch miejscach i to jest prawda co ktos kiedyś napisał o jednym o jednym z tych miejsc , a było to Tesco na woli porażka .... Szkoda fajnych ludzi którzy odeszli , niektorzy w podskokach uciekali nawet.Nie szkoda mi kierownictwa które tam zostało .. .
kl 2017-06-05 21:53
Czy moga by urlopy 12h?
1
Naturalnanaturanatury 2017-06-06 13:58
Planowane urlopy sa tylko i wylacznie po 8h, chyba ze urlop np. Na zadanie to tyle ile w grafiku. Z tego co pamietam ;)
1
jako ja i nie ja 2017-06-06 16:52
a co sie stalo z poprzednia menager z zachodniopomorskiego? w koncu sie jej pozbyli? ile osob sie przez nia pozwalnialo az szok ze nikt jej procesu o mobing nie zrobil.
Uz 2017-06-06 17:47
A jak Nowa menadżer wam się podoboa Pani G.M. ?
1
Tak właśnie jest 2017-06-06 21:21
Nie moga tylko nowe MR piszą takie maile ze mozna tak planować.
1
rg 2017-06-06 21:48
A jak wam sie podoba nowa menadzer ZS bo meile o urlopach po 12 h dziwnie wygladaja z ust MR, grafik wielka kolorowanka a wyglad dolaczonego grafiku bardzo slabiutki wizualnie .Zobaczymy co dalej
1
Alicja 2017-06-07 09:00
@jako ja i nie ja § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Według Ciebie takie sytuacje naprawdę pojawiały się w firmie?
zosia 2017-06-07 09:34
Co ty wypisujesz nie bylo zadnego mobingu bardzo wprzadku kobieta
Tak właśnie jest 2017-06-08 22:34
Co się dzieje ze na regionie ZS tyle osób się zwolniło.?
Tak właśnie jest 2017-06-09 06:31
Nie wiem ile. Tylko na stronie pracuj.pl jest coraz więcej ofert pracy w tym regionie
Alicja 2017-06-09 09:22
Zauważyłam tutaj dwie odmienne opinie. Użytkownik @jako ja i nie ja pisze o tym, że w firmie można było spotkać się z mobbingiem, natomiast @zosia jest zupełnie innego zdania. Jak to w końcu wygląda?
Uz 2017-06-09 14:15
Oj jest tych nowych ofert pracy. Dzwoniłam do jedenej dziewczyn gdzie jest oferta na kierownika , to była w szoku . Zaczęła się bać że zostanie zwolniona. Tym bardziej ze po wizycie MR karta oceny wyszła jej na 95 %. Teraz dziewczyna nie wie czy ma zadzwonić do Mr i zapytać jej wprost o co chodzi. Co byscie zrobiły dziewczyny w takiej syruacji?
jako ja i nie ja 2017-06-09 18:17
kto wchodzil Pani MR w d..... mial spokoj ale jak ktos mial swoje zdanie ( nie mowie o przeciwstawianiu sie czy kloceniu) to mial przechlapane. Nie jedna osoba zwolnila sie przez poprzednia Pania MR a ona z usmievhem na buzi oznajmiala ze w koncu pozbyla sie danej osoby. Wiec celowo wbijala szpile aby sprowadzic samoocene pracownika coraz nizej a nastepnie czekac az nie wytrzyma presji i napiecia i sama sie zwolni.
jako ja i nie ja 2017-06-09 18:20
jak taka w porzadku to czemu juz nie pracuje?
Ppp 2017-06-09 20:44
Dziewczyny nowe ( usunięte przez administratora )jaka jest ? W porządku ?
Nowa 2017-06-13 13:17
Czy masz na myśli Nature na gorczewskiej?
Renegat 2017-06-13 21:13
Czy sytuacja w firmie Polbita poprawiła się już, jestem byłym pracownikiem .
Xyxy 2017-06-13 21:52
Dziewczyny! Jak jest u was ze zwrotami?
U nas już był o kilka nieprzyjemnych sytuacji.. Awantura, grożenie o skardze .. A co ja mogę.. Stosuje sie do zasad..
4
Xyxy 2017-06-13 21:53
Dziewczyny! Jak jest u was ze zwrotami?
U nas już był o kilka nieprzyjemnych sytuacji.. Awantura, grożenie o skardze .. A co ja mogę.. Stosuje sie do zasad..
Zwrot 2017-06-15 11:54
Ciekawe,czy w przypadku skargi firma stanie za was murem.....zeby nie bylo ,ze przeprosi klienta I odesle do sklepu ...w ramach wyjatku zrobimy zwrot.zreszta pamietajcie klient skladajac skarge wiele rzeczy dopisze,ze bylyscie niemile,pyskowalyscie itp skarga nie bedzie dotyczyla tylko zwrotu..znam takie przypadki.no a wtedy firma oczywiscie slowa klienta uzna za swiete.
6
Xyxy 2017-06-15 12:01
No właśnie o to chodzi, że wtedy to my będziemy złe, że nie zrobiłysmy zwrotu, klient od firmy dostanie przyzwolenie na zwrot i wtedy my wyjdziemy na idiotki bo mowiłyśmy ze nie ma zwrotów... I takie błędne koło.
5
sewsewq 2017-06-16 16:48
Czy pracował/pracuje ktoś w drogerii Natura w Sanoku?
Regina 2017-06-19 09:34
Pracuję w POLBITA i nie narzekam, przeciwnie jest mi tu dobrze. W pracy zdarzają się trudne sytuacje ale wszystko jest do załatwienia, potrzeba jedynie zaangażowania i sprawy są załatwione. Nie ma życia bez problemów większych lub mniejszych tak poprostu jest.
Mmmx 2017-06-19 15:39
Takie wpisy jak czytam sa pisane na jedno kopyto czyli prawdopodobnie przez jedną osobę. Widzę że to forum nie jest już anonimowe , zaraz usuwane są komentarze. No cóż każdy kto pracuje ten wie jak jest. . Także bez komentarZa.
4
Regio 2017-06-22 09:43
Aplikuje na stanowisko kierownika drogerii w Białogardzie. Mam pytanie jak jest w firmie, jaka atmosfera?
Mini 2017-06-24 11:36
Nooo u nas też ludzie się awanturują, mówią że nas opiszą w internecie.. ale hitem była Pani co oglądała parasolkę jednego dnia gdy padało, a drugiego chciała oddać bo jednak nie podoba jej się mechanizm... ale cóż.. zwroty tylko w dniu zakupu.. :D
bnm 2017-06-24 11:56
Problem globalny,oto odpowiedz naszej firmy i tak sie pracuje ze wszystkim problem
Reginaldo 2017-06-25 11:01
Drogeria Polbita ma swoją pozycję na rynku i poradzi sobie.
Mmmx 2017-06-25 13:13
Może i sobie radzi Ale kosztem pracowników.
Mmmx 2017-06-25 13:13
Może i sobie radzi Ale kosztem pracowników.
Piorun 2017-06-26 00:14
Jeżeli nie boisz się ciężkiej pracy i masz świadomość że w korpo oczekują od Ciebie wyników, to dla mnie jest ok
%% 2017-06-26 14:46
A dlaczego my mamy rozpisywac produkty dnia do konca dnia roku ilosci,cene a dzial marketingu i zapasow od czego jest ? Czy w innych rejonach tez tak jest czy tylko w zachodniopomorskim wymyslila nowa menadzer takie zadanie ?
Zostaw swoją opinię o DROGERIA NATURA-POLBITA - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA