City Security S.A.

Warszawa

Opinie o City Security S.A.

jak to nie ja jak ja 2017-03-24 21:54
W CS pracowałem sześć lat na r9żnych obiektach.
Koordynator znał mnie dobrze i wiedział że żadnej maniany nie odwalę.
Niekiedy musiałem szkolić nowych na różne obiekty, gdy trzeba było wymienić ekipę.

Teraz czekam na pieniądze za styczeń. Czekam na PITy z kilku firm należących do City Group. Za poświęcenie dla firmy (nie uciekłem, gdy zaczęło robić się źle) czeka mnie eksmisja i kara skarbowa.

Dziękuję za Pani słowa, ale albo Pani nie zna sytuacji w firmie, albo Pani zapłacili za pozytywne komentarze (nie zapłacą).
11
bliżej ciebie 2017-03-24 23:01
a co na temat pitów myslisz tych z blu pley i niezgodnosci w pozostałych wystawionych z firmy która nawet 1 złotówki nie wypłacili ogarnij się lub na takie na które nie mamy umowy podpisanej
6
i co państwo na to ? 2017-03-25 07:26
Nowe wieści panie i panowie z uwagi iż do 25-go miały być kolejne wynagrodzenia znów ich nie otrzymaliśmy i co pani Lila na to powie czy pan Obserwator.
Nikt tutaj bredni nie pisze tylko szczerą prawdę.
Mamy niezbite dowody jak firma z nami postąpiła i szczerze i rzetelnie wypowiadamy swoje opinie.
Jak w takim przypadku można wydać opinię pozytywną.
Fakt firma posiada ogrom spółek jest możliwość że część ich płaci nadal regularnie i temu nie zaprzeczam stąd też pojawiają się pozytywne opinie, ale wiem że ogromna ilość pracowników została bez grosza mimo iż uczciwie i rzetelnie byli z firmą do końca, bo większość łącznie ze mną się zwolniła bo nie da się za darmo pracować i czekać na komornika za nieopłacone rachunki.
11
Mati 2017-03-25 13:22
Do uzytkownika lodz wyplaty w lodzi dostaly tylko 3 osoby reszta nie powinna byc juz kolejna wyplata ktorej nie ma pity rowniez sie spoznily.... Wiec nie gadajcie bzdur od miesiaca proboje sie dodzwonic do ksiegowosci i nic kadry raz odebraly i to wszystko a nasz byly kordynator odrzuca polonczenia ale no coz do zobaczenia w sadzie ;)
8
Paciuuu 2017-03-26 00:35
Ja mam rozmowy ponagrywane z Adamem Starczewskim od końca stycznia mówi ze wysłał mi pieniądze a tu mamy Marzec i na 2200 mnie oszukali oszukali mnie ale ja mam dowody twarde na nich . Mam wszystkie godziny potwierdzone przez kierowników sklepów i rozmowy ponagrywane żeby w sadzie udowodnić.
Piszcie kto został oszukany to sprawę trzeba wkoncu załatwić. ..
6
byly 2017-03-26 21:27
Bardzo dziwi mnie fakt że firma nawet nie proponuje rozwiązania problemu jest to dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Jestem w stanie zrozumieć mają problem ale w takim przypadku kontaktują się proponują będziemy wypłacać np. część co miesiąc i coś tam wpłacają a tutaj wszystko dzieje się odwrotnie.
Pracownicy zostają z dnia na dzień bez pracy i bez środków do życia o rachunkach bieżących nie wspominając których nie opłacą i wpadają w spiralę długów.
Nigdy nie spotkałem się jak w tym przypadku z takim totalnym lekceważeniem pracownika w głowie się nie mieści.
Nigdy przenigdy nie chcę mieć już nic wspólnego z tą firmą po tym jak mnie i innych potraktowała.
Czekam na rozstrzygnięcie sprawy przez sąd skoro brak dobrej woli ze strony firmy.
7
cenna 2017-03-27 00:24
w kujawsko- pomorskim wypłaty były choć firma na morde leci niestety wygrała nic lepsza od niej . Do końca kwietnia maja zostać ale są naiwniacy ci chcą robić , podziela los chłopaków z Almy i PRAKTIKERA ich sprawa milicjanci już próbuja ludzi namawiać aby w kwietniu pracować - tyle że oni mało ryzykuja jak po 3 tyś emeryturki dostaja. Reszta sie obudzi z ręką w nocniku>
8
Były pracownik 2017-03-27 07:31
Popieram mam ten sam problem z Blue Pay, pracowałem dla nich prawie pięć lat na różnych obiektach i na koniec taka wdzięczność. Przez ten czas różnie bywało ale to co teraz się wyprawia to już szczyt chamstwa.
9
Były 1 2017-03-27 09:17
Masz rację tak było zostańcie a wszystko wypłacimy a później nie wywiązują się z umowy a pracowniku giń z głodu.
Jest takie dobre powiedzenie uciekaj z tonącego okrętu póki możesz.
9
jest 2017-03-27 12:22
nawet próbują ludziom jakies zobowiazania podpisać iz pieniadze zostaną wypłacone
6
Kot 2017-03-27 19:53
W którym filmie?
1
byly 2017-03-28 04:54
Mimo moich prób kontaktu i wysiłków aby dojść do porozumienia jestem nadal zbywany jakie zobowiązania podpisują z mojej perspektywy jest odwrotnie .
8
jak to nie ja jak ja 2017-03-28 22:47
Mam tylko nadzieję że nasza obecna firma nas nie wyroluje.
2
stokrotka 2017-03-29 13:59
ja też... zobaczyny w perspektywie półtora roku.
1
on 2017-03-29 19:12
Wątpię że tyle będą ludzie czekać.
3
łysa dupa! 2017-03-31 22:26
Chodzi o Solid?
2
niesamowite........ 2017-04-06 22:35
Jakim cudem nie zainteresowały się tym odpowiednie organy ?
5
bykuu123455 2017-04-07 10:55
Czy są tu ludzie , ktorzy sa zadowoleni z pracy w City security ? i nie pytam o osoby,ktore dostaly po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez upadek almy , czy tez praktikera , bo to normalne , ze jezeli cs nie dostalo kasy od nich , to nie mieli zeby na raz wszystkim poszkodowanym wyplacic kase..
Ludek77 2017-04-07 18:02
Gdzie można złożyć wniosek o wpisanie firmy CS na LISTĘ DŁUŻNIKÓW ???
4
pracownik 2017-04-08 10:57
Przepraszam bardzo drogi panie ale dlaczego zatem zapewniali że nie będzie problemów w innym przypadku ludzie tam pracujący zmienili by pracę i nie było by problemów a tak postawiono wszystkich pod ścianą tak się nie postępuje.
Wystarczyło słowo słuchajcie panowie możecie zostać ale ryzykujecie że możecie nie dostać wynagrodzenia więc robicie to na własne ryzyko. W takim przypadku nie pojawił by się ani jeden negatywny wpis w tym temacie.
Wiadomo firma nie powiedziała bo pozostała by bez ludzi , tylko dlaczego pracownicy mają teraz ponosić konsekwencje działań jakie podjęła firma nie informując że jest aż tak tragiczna sytuacja.
Zatrudniłem się w cs a nie almie czy praktikierze czy w takim przypadku powinno mnie interesować czy kontrahent zapłacił firmie NIE!!!.
Umowę podpisałem z CS i to właśnie od nich będę domagał się mojego wynagrodzenia, jeśli ja nie opłacę swoich rachunków bieżących co mam powiedzieć pracodawca nie wypłacił to i wy czekajcie kiedyś tam dostaniecie NIEEE !!!! bo od razu upomnienia i windykacja bo nikt czekał nie będzie.
Podsumowując nie powinno się w ten sposób postępować z pracownikami bo ma to bardzo negatywny wpływ na wizerunek firmy tak jak pisałem powyżej jeśli firma informowała by szczegółowo co się dzieje a nie informowała że jest wszystko w porządku podobnych tematów by nie było.
Obecnie przez podwyższenie kosztów pracy niejeden obiekt może się jeszcze posypać może i pana nigdy nic nie wiadomo , wtedy zapraszam do dyskusji kiedy z dnia na dzień zostanie pan z niewypłaconymi kilkoma wynagrodzeniami pozostawiony samemu sobie.

8
Byku123455 2017-04-08 16:24
Ok,zgodze sie z tym co piszesz,ale chodzi mi czy zanim upadly te dwie duze sieciowki wszystko bylo ok z wyplatami,komunikacja pracownik-koordynator ? W jakim miescie pracowales ? Sa tu ludzie ,ktorzy pracuja w CS do teraz i sa zadowoleni? Jezeli tak ,to poprosze o wypowiedz takiej osoby . Mam zaczac prace w tej firmie i chce poznac zdanie
Czerwona pałka 2017-04-08 20:47
Lepiej daruj sobie pracę w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bezpańskim!
7
Były pracownik 2017-04-09 06:42
Byku znajdź lepiej inną firmę nie ryzykuj bo możesz mieć problemy tak jak my. Szczerze poszukaj innej pracy w innej firmie.
7
gruby benek 2017-04-09 17:32
nam jak nie wypłacą kasy w poznaniu to zawijamy cały sprzęt wraz z monitorami pozdro pracownicy cs poznań my o pieniadze nie będziemy sie prosić sami se weżmiemy wypłaty
8
dynamiczniejszy 2017-04-09 19:06
Starożytni mawiali:"Czasem człowiek zmienia zdanie, czasem zdanie zmienia człowieka". To, że będą się działy jaja trzeba mieć pretensje do jaśnie oświeconych promotorów "firemki", którzy dla paru marnych groszy porzucili poprzednią a teraz o dziwo jak szczury do niej wracają. I to najwięksi krzykacze, którzy już dawno powinni wylecieć na zbity pysk za swoje honorowe dokonania. Nic się nie stało, lustra w domu nie ma, byłem lojalny w stosunku do pierwszej, zmieniłem firmę też jestem lojalny, wracam na stare - o dziwo też deklaruję lojalność. Tak mogą rozumować zwykłe cioty, które dla osiągnięcia własnych korzyści potrafią zjeść g... spod siebie. W męskim slangu takie działanie nazywa się dobitniej - ku....stwo. I to w najlepszym wydaniu.
5
były pracownik 2017-04-10 08:53
Zgadzam się z panem pracujcie pracujcie nawet jeśli coś się stanie i tak wam zapłacimy bo pracujecie dla CS tylko kiedy za dwa lata ????????????????????????? kiedy dług z umowy-zlecenia się przedawni.
7
Obserwator 2017-04-10 10:54
Jak spojrzysz w tył to znajdziesz parę osób, które są zadowolone , i czasami piszą by bronić firmy, jak łatwo zauważyć wiele osób, które nie mają problemów z CS nawet nie wiedzą o takim forum.
3
byku123455 2017-04-11 16:13
Nadal nie uzyskalem odpowiedzi na moje pytanie ,czy dopoki obiekty byly wyplacalne to wam kasa sie zgadzala ????????????????????????????????!!!!!!!!!!!
kto to wie ... 2017-04-11 22:42
Wszystko zależy od obiektu znam ludzi co mieli problemy i nie sam musisz się o tym przekonać niestety jak to będzie w twoim przypadku nie wiadomo i tutaj raczej nie uzyskasz 100% odpowiedzi.
4
Mati 2017-04-15 16:06
Czy ktos firmy kadr kordynator kto kolwiek kontaktowal sie z Wami co z wyplatami za styczen i luty z Praktikera?
3
rostil 2017-04-18 23:08
tylko że inni maja pozostałych gdzieś jak kasa na czas wpływa im ale dzisiaj WY a jutro oni
4
Łyse cwelicho! 2017-04-19 15:13
Dokładnie, szkoda że nie ma solidarnośći wśród ludzi tak jak kiedyś, wszyscy mądrzy na forach a co do czego odwagi brak i radz se sam!
5
Mati 2017-04-24 15:49
Powinniscie im w tym Poznaniu pokazac zeby nas nie denerwowac i tak beda musieli nam wkoncu oddac pieniadze !!!
2
Ciekawe... 2017-04-25 08:45
CS odprowadziło po 12-14 złotych zdziwisz się kolego jak sprawdzisz od drugiej umowy którą musieliśmy w większości podpisać gdzie ma być 160-200 a tam zonk 0,00.
1
zieleń 2017-04-25 21:42
ja sprawdzałem u mnie to lepiej wygląda
poka sowe 2017-04-27 14:13
W POZNANIU JEST KASA
szef wszystkich szefów 2017-04-27 14:15
Witam wszystkich skończcie z tym płaczem w CS na obiektach w Poznaniu płacą w terminie i nie zdarzyło się żeby było opóźnienie w płatnościach .Więc nie piszcie pierdół tylko weźcie się za normalną prace gamonie . ps pracownik z poznania
1
Lidka 2017-04-27 16:02
Firma City Security już widnieje na liście dłużników.
9
wpadka 2017-04-27 16:12
Inowrocław i Toruń mówi pa pa City nie wracajcie tu wiecej
9
jak to nie ja jak ja 2017-04-28 19:01
Na jakim obiekcie stoisz?
W Łodzi spośród piątki, która stała na Praktikerze w M1, pieniądze za styczeń dostała jedna osoba.
4
szef wszystkich szefów 2017-05-01 11:00
stoje na obiekcie i wypłaty są stabilne pozdro
CARE TRANS 2017-05-01 22:19
To se stój. Za parę miesięcy zapłacisz podatek od tego stania.
6
szef wszystkich szefów 2017-05-03 02:15
to trzeba czytać co się podpisuje .buhaha o mnie się nie martw nie będę musiał nic płacić raczej martw się o swoje wynagrodzenie bo moje nie jest w żadnym stopniu zagrożone pozdro
2
wkorwiony!!!!!!!!!!!!!!!!! 2017-05-03 23:06
nie był bym tego taki pewien:) ze nie jest zagrożone..... rób jak uważasz
6
pracownik 2017-05-09 18:19
u mnie tez w porzadku i z wypłatami i w robocie. póki mi się nie znudzi będę pracować.
1
pracownik 2017-05-10 12:28
Wypowiedział się koordynator lub osoba która ma umowę o pracę wtedy wynagrodzenie nie będzie zagrożone bo PIP od razu by interweniował a zleceniowców to nie dotyczy bo tylko sprawa cywilna w sądzie.
Brawo kolego i nie życzę ci abyś kiedyś był w naszej sytuacji nie wszyscy mieli wybór albo umowa zlecenie na dwie spółki albo brak pracy co byś wybrał na naszym miejscu.
Firma wymusza to na zleceniobiorcach nie masz wyboru albo podpisujesz albo nie pracujesz i tyle w temacie.
Mija 5 miesiąc a firma nawet nie kwapi się aby porozmawiać na temat zaległych wynagrodzeń nigdy nie spotkałem się z takim lekceważeniem pracownika.
Pracownicy praktikiera nagłośnili sprawę i pewnie jak trafi to na ogólnopolskie portale z pewnością będą mieli większe szanse na odzyskanie wynagrodzeń.
My natomiast zamiast coś robić ględzimy na forach a firma śmieje się na jakich głąbów trafiła bo to raczej nic nie pomorze trzeba działać i to szybko i zdecydowanie.
Ale trzeba się zebrać i nie męczyć samemu bo tak nic nie osiągniemy jedynie wtedy pozwy i kolejne kilka miesięcy oczekiwania na zasądzenie wynagrodzenia, a w między czasie spółka upadnie za kilka dni będzie nowa i cały cykl od początku.
8
a kolega 2017-05-15 20:10
chłopaki z Grudziądza i Brodnicy uważajcie na tych z torunia zwłaszcza kordynatorzy
3
gruby benek :) 2017-05-18 04:21
jaki Janusz podaj jego rejon w którym pracuje i czy jest Koordynatorem czy zwykłym CIECIEM
1
wytrzymuje 2017-05-20 17:58
Chełmno tez niech uważa pozdro:)
1
wytrzymuje 2017-05-20 17:59
Chełmno tez niech uważa pozdro:)
1
Zostaw swoją opinię o City Security S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.