City Security S.A.

Warszawa

Opinie o City Security S.A.

Ludek77 2017-03-17 17:03
Czyta to jeszcze ktoś z kontraktów Almy.Czy z sądu już wam przyszły terminy rozpraw.
Bo CS nadal nie chce płacić z własnej woli.
Padnie im jeszcze jakiś kontrakt i kolejni pracownicy nie otrzymają wynagrodzeń a prezesi z kasą się zawiną.
Niech jeden miesiąc sobie nie wypłatą to starczy na kilka pensji.
Były pracownik 2017-03-17 17:21
Domi poszukaj forum o odpowiednim temacie. Tu ludzie próbują znaleźć rozwiązanie braku PITÓW i pieniędzy z konkretnej firmy . I moja rada nie zatrudniaj się w City Security S A, ani w żadnej innej spółce powiązanej z tą firmą.
2
dzefrej 2017-03-17 18:32
Proszę Państwa jest kasa !!! ;P
vp 2017-03-17 23:15
Jest pewien problem bo np. ja miałem dwie umowy jedna z Grupa City ochrona a druga z City ochrona. I teraz która firmę pozwać a może dwie.
1
Dx 2017-03-18 07:24
Obie. Muales umowe z jedna i druga. Podaj prawnikowi cala kwote. Ja bym tak zrobil.
dla firm 2017-03-18 10:26
wypłaty wpływaja aby odwrócic temat od blu pley co z podatkami dalej nic nie zrobiła
Ludek77 2017-03-18 10:53
Ja na jednym podaniu zaznaczyłem że sprawa jest przeciwko obu tym spółkom ponieważ rozliczenie z obiektu i kwota o którą zamierzam walczyć przed wypłatą nie była dzielona i tworzy całość.
Podanie w tej postaci zostało przyjęte.
pracownik 2017-03-18 11:02
To dwie odrębne spółki więc jedyną możliwością jest wystąpić z pozwem dla każdej spółki osobno.
Wkurwiony!!!!!!!!! 2017-03-19 21:02
Pani paulino nie zajmujcie sie rekrutacja ludzi tylko wyplatami ktore sa opoznione i to dosyc grubo bo ludzie nie maja co do garnka wlozyc
6
Wsciekly 2017-03-20 11:17
To ciekawe kiedy byli ochroniarze z Praktikera w Katowicach dostaną pieniądze,na razie nic,pan P.Ch.oczywiscie nic nie wie.I co mam dzieciom powiedzieć?
6
poirytowany 2017-03-20 19:17
25-go mają wpłynąć wynagrodzenia za luty ciekawe co będzie ??????
3
Zdecydowany 2017-03-20 20:38
Nie przejmować się - Tel Awiw czeka. Benjamin obiecał to będzie.
4
ojciec 2017-03-21 00:49
wypłaty będą ze sporym poslizgiem jak znam życie po przegranych przetargach
były 2017-03-21 05:13
Nie powinny interesować nas przegrane przetargi city i ile utopili kasy chcemy swoje ciężko zarobione pieniądze nic więcej.
5
Paulina 2017-03-21 11:55
@Wkuw**iony!!!!!!!!! nie współpracuję z City Security S.A. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl
Kot 2017-03-21 14:54
Niby skąd to wiesz ? Masz jakieś wtyki ????
Kot 2017-03-21 15:01
wprowadzanie chaosu i wypisywanie niepotwierdzonych informacji nigdy nie wyszło nikomu na dobre
ja 2017-03-21 16:09
21.03 i dalej brak wypłat za styczeń
4
stary 2017-03-21 17:08
w kujawsko - pomorskim już firma popłyneła :)
4
Ludek77 2017-03-21 22:06
Nie chce mi się już tu pisać.Nie wrzucają moich postów a z rana trochę się namęczyłem i do 22:00 się nie pojawił.
To jednak nie zmienia faktu że nam płacić nie chcą a remontują swoją siedzibę i zakładają monitoring aby już nikt nie musiał tam nocować.Cuda,wianki obiecują a tu figa.
4
? 2017-03-22 18:14
W Toruniu na pewno,i żeby zwycięzca na JW w tym mieście dał parola tym co tak bronili CS a szczególnie T.W. z Podgórskiej-lizus.
Były pracownik 2017-03-22 18:28
Ja czekam do 25.03 na zapłatę zaległego podatku z Blue Paya podobno zobowiązali się uregulować długi, zobaczymy.
wkurwiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2017-03-22 23:02
ok to przepraszam czysta zbieżność imion moja pomyłka, jeszcze raz przepraszam za kłopot, ale pani wypowiedz brzmiała jak by pani była.
Paulina 2017-03-23 10:43
@wk***iony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, rozumiem. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o systemie motywacyjnym, jaki oferuje Wam City Security S.A. - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,14419,0,0,system_motywacyjny zachęcam do zapoznania się.
Kot 2017-03-24 09:33
Kto się pode mnie podszywa ? ja tego nie napisałem. są dwa koty ?
Łódź 2017-03-24 09:53
W moim przypadku i moich kolegów wszystko się ułożyło, dzwoniliśmy, pisaliśmy i wypłaty do nas przyszły, po czasie i z opóźnieniem, ale kasa przyszła.
Obserwator 2017-03-24 09:58
Obserwuję to forum i piszą tu tylko te same osoby, nie chce mi się wierzyć, że wszyscy są niezadowoleni z Pracy w City Security. Ci co mają dobre wrażenia ze współpracy z CS nawet nie wiedzą że jest takie forum i nie ma komu pisać.
pracownik 2017-03-24 12:47
Dostałem połowę wypłaty i czekam na kolejną część, moja żona pracuje, jakoś wiążemy koniec z końcem, czekam na resztę wypłat wierzę że zapewnienia
2
Pracownik CS 2017-03-24 13:15
Ja jestem pracownikiem CS już ponad dwa lata. I tylko raz zdarzyło się, że wypłata została opóźniona o 2 dni. Także uważam, jak Obserwator, że dla mnie piszą tutaj te same osoby, i jak dla mnie są nimi Ci co na siłę chcą popsuć opinie. Może wylecieli na %, może nie przepadali za swoim koordynatorem, a może uważali, że praca w ochronie polega na siedzeniu i nic nierobieniu. Pozdro
byly z almy 2017-03-24 13:53
chlopie ja nie mam pieniedzy za sierpien 2016 roku i mam problem z uzyskaniem pitu od nich wiec jak moge miec jakiekolwiek dobre zdanie na ich temat
11
wkurzony 2017-03-24 14:54
Poczekaj drogi panie jak posypie się twój obiekt i nie dostaniesz swoich zapracowanych pieniędzy wtedy chętnie podyskutujemy temat.
9
Lila 2017-03-24 17:05
Zaglądam na goworka i nadal uważam współpracę z firmą za zadowalającą, ludzie z którymi pracuję są sympatyczni i czuję się dobrze pracując w tej firmie. CS potrafi wywiązywać się ze swoich umów. I pewnie zaraz będzie dużo niepochlebnych komentarzy, chcę wam napisać, że są również osoby zadowolone i bardzo chciałabym by wasze wypłaty zapełniły wasze konta i sytuacja z firmą się wyjaśniła.
byly praktiker 2017-03-24 18:42
Ja natomiast proszę się o pieniądze ze stycznia 2017 i nic ciągle wymówki a ty tu wypisujesz takie głupoty .
Wszyscy pracowali i nie siedzieli na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak to opisałeś dlatego walczymy o swoje.
10
jak to nie ja jak ja 2017-03-24 21:54
W CS pracowałem sześć lat na r9żnych obiektach.
Koordynator znał mnie dobrze i wiedział że żadnej maniany nie odwalę.
Niekiedy musiałem szkolić nowych na różne obiekty, gdy trzeba było wymienić ekipę.

Teraz czekam na pieniądze za styczeń. Czekam na PITy z kilku firm należących do City Group. Za poświęcenie dla firmy (nie uciekłem, gdy zaczęło robić się źle) czeka mnie eksmisja i kara skarbowa.

Dziękuję za Pani słowa, ale albo Pani nie zna sytuacji w firmie, albo Pani zapłacili za pozytywne komentarze (nie zapłacą).
9
bliżej ciebie 2017-03-24 23:01
a co na temat pitów myslisz tych z blu pley i niezgodnosci w pozostałych wystawionych z firmy która nawet 1 złotówki nie wypłacili ogarnij się lub na takie na które nie mamy umowy podpisanej
5
i co państwo na to ? 2017-03-25 07:26
Nowe wieści panie i panowie z uwagi iż do 25-go miały być kolejne wynagrodzenia znów ich nie otrzymaliśmy i co pani Lila na to powie czy pan Obserwator.
Nikt tutaj bredni nie pisze tylko szczerą prawdę.
Mamy niezbite dowody jak firma z nami postąpiła i szczerze i rzetelnie wypowiadamy swoje opinie.
Jak w takim przypadku można wydać opinię pozytywną.
Fakt firma posiada ogrom spółek jest możliwość że część ich płaci nadal regularnie i temu nie zaprzeczam stąd też pojawiają się pozytywne opinie, ale wiem że ogromna ilość pracowników została bez grosza mimo iż uczciwie i rzetelnie byli z firmą do końca, bo większość łącznie ze mną się zwolniła bo nie da się za darmo pracować i czekać na komornika za nieopłacone rachunki.
9
Mati 2017-03-25 13:22
Do uzytkownika lodz wyplaty w lodzi dostaly tylko 3 osoby reszta nie powinna byc juz kolejna wyplata ktorej nie ma pity rowniez sie spoznily.... Wiec nie gadajcie bzdur od miesiaca proboje sie dodzwonic do ksiegowosci i nic kadry raz odebraly i to wszystko a nasz byly kordynator odrzuca polonczenia ale no coz do zobaczenia w sadzie ;)
8
Paciuuu 2017-03-26 00:35
Ja mam rozmowy ponagrywane z Adamem Starczewskim od końca stycznia mówi ze wysłał mi pieniądze a tu mamy Marzec i na 2200 mnie oszukali oszukali mnie ale ja mam dowody twarde na nich . Mam wszystkie godziny potwierdzone przez kierowników sklepów i rozmowy ponagrywane żeby w sadzie udowodnić.
Piszcie kto został oszukany to sprawę trzeba wkoncu załatwić. ..
6
Były Pracownik 2017-03-26 20:12
Też nie czekam i od razu zakładam sprawę w sądzie nie ma co czekać bo firma się zwinie i nie odzyskam ani grosza.
5
byly 2017-03-26 21:27
Bardzo dziwi mnie fakt że firma nawet nie proponuje rozwiązania problemu jest to dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Jestem w stanie zrozumieć mają problem ale w takim przypadku kontaktują się proponują będziemy wypłacać np. część co miesiąc i coś tam wpłacają a tutaj wszystko dzieje się odwrotnie.
Pracownicy zostają z dnia na dzień bez pracy i bez środków do życia o rachunkach bieżących nie wspominając których nie opłacą i wpadają w spiralę długów.
Nigdy nie spotkałem się jak w tym przypadku z takim totalnym lekceważeniem pracownika w głowie się nie mieści.
Nigdy przenigdy nie chcę mieć już nic wspólnego z tą firmą po tym jak mnie i innych potraktowała.
Czekam na rozstrzygnięcie sprawy przez sąd skoro brak dobrej woli ze strony firmy.
6
cenna 2017-03-27 00:24
w kujawsko- pomorskim wypłaty były choć firma na morde leci niestety wygrała nic lepsza od niej . Do końca kwietnia maja zostać ale są naiwniacy ci chcą robić , podziela los chłopaków z Almy i PRAKTIKERA ich sprawa milicjanci już próbuja ludzi namawiać aby w kwietniu pracować - tyle że oni mało ryzykuja jak po 3 tyś emeryturki dostaja. Reszta sie obudzi z ręką w nocniku>
7
Były pracownik 2017-03-27 07:31
Popieram mam ten sam problem z Blue Pay, pracowałem dla nich prawie pięć lat na różnych obiektach i na koniec taka wdzięczność. Przez ten czas różnie bywało ale to co teraz się wyprawia to już szczyt chamstwa.
9
Były 1 2017-03-27 09:17
Masz rację tak było zostańcie a wszystko wypłacimy a później nie wywiązują się z umowy a pracowniku giń z głodu.
Jest takie dobre powiedzenie uciekaj z tonącego okrętu póki możesz.
6
jest 2017-03-27 12:22
nawet próbują ludziom jakies zobowiazania podpisać iz pieniadze zostaną wypłacone
4
Kot 2017-03-27 19:53
W którym filmie?
1
byly 2017-03-28 04:54
Mimo moich prób kontaktu i wysiłków aby dojść do porozumienia jestem nadal zbywany jakie zobowiązania podpisują z mojej perspektywy jest odwrotnie .
7
Pan z Krakowa 2017-03-28 20:08
Radzę czytać każdemu umowy z tej firmy oraz firmy z którą współpracowała. Przykład Blu pay. Sp. z o. o. Umowa złodziejska. Całość umowy jest świadczeniem pieniężnym w wyniku czego firma nie płaci żadnych składek ani podatków. Do tego w umowie jest zapisana działalność reklamowa a w rzeczywistości ludzie pracują w ochronie Jednostek Wojskowych. Ja sprawy tak nie zostawię. Osobiście złożę pozew z powództwa cywilnego. Ostrzegam wszystkich przed pracą w tych firmach. Broń Was Panie Boże. !!!
6
Jaro z Krakowa 2017-03-28 20:16
Radzę czytać każdemu umowy z tej firmy oraz firmy z którą współpracowała. Przykład Blu pay. Sp. z o. o. Umowa złodziejska. Całość umowy jest świadczeniem pieniężnym w wyniku czego firma nie płaci żadnych składek ani podatków. Do tego w umowie jest zapisana działalność reklamowa a w rzeczywistości ludzie pracują w ochronie Jednostek Wojskowych. Ja sprawy tak nie zostawię. Osobiście złożę pozew z powództwa cywilnego. Ostrzegam wszystkich przed pracą w tych firmach. Broń Was Panie Boże. !!!
5
jak to nie ja jak ja 2017-03-28 22:47
Mam tylko nadzieję że nasza obecna firma nas nie wyroluje.
2
Mati 2017-03-29 11:51
Gorszej firmy od City nie ma wiec napewno nie.
Rozwiazania sprawy nie widac nikt z firmy sie nie kontaktuje nie maja odwagi nawet odebrac telefonu a jeszcze pamietam slowa kordynatora w lutym badzcie pod telefonem nie rezygnujcie z pracy firma wam wyplaci mamy koniec marca a wyplaty za styczen nie widac napiszcie jak wyglada sprawa w innych
Miastach ja pisze z Lodzi ;)
2
Zostaw swoją opinię o City Security S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.