brak logo

Fabryka Mebli "Taranko"

Morąg

Opinie o Fabryka Mebli "Taranko"

pracownik zakładu!!! 2010-05-18 19:34
tam nie ma pracy tylko tyranie ludzie pracują za grosze jeszcze hamstwo w zakładzie
1
morążanin 2010-05-18 19:44
też to słyszałem, że tam jest strasznie...
1
pracownik 2010-05-21 23:16
wykorzystuja ludzi, bardziej pasuje nazwa "tyranko"
6
pracownik Fabryki 2010-10-26 14:37
Pracuję od 2001r. Jak na warunki Morąga jest ok.
Jeżeli jesteś normalny masz szanse na awans a co za tym idzie podwyżkę.
Leserów się nie toleruje bo dlaczego reszta załogi ma na nich pracować.
Pozdrawiam tych co pisali wcześniej przedstawicieli grupy leserów.
3
hahaha 2013-04-25 19:31
Pracowałem ponad 9 lat.Po tym okresie zarabiałem na czysto 1800 zł przy 220 godzinach pracy.Faktycznie rewelacja.Całe szczęście już tam nie pracuję i nie mam zamiaru do tych wyzyskiwaczy wracać.
2
ralf 2014-03-20 22:34
skoro znalazłeś więcej niż jedną osobę, która Taranko zachwalała to widocznie rzeczywiście coś musi być w tej dobrej opinii
1
lukas 2014-03-26 00:43
ralf twoje myślenie jest trochę nielogiczne - na siłę się nie będę doszukiwał. Potrzebuję dobrych opinii, jedna to może być równie dobrze napisana przez osobę z biura bo i takie rzeczy się słyszy..
1
tomek 2014-05-29 18:59
Ja bym chetnie usłyszał wszystkie opinie, nie koniecznie dobre, tak jak lukas, może ktos cos wie na temat Taranko?
1
gulczas 2014-12-12 16:04
Firma spoko są dni ze trzeba zap....lać ale tak ogółem spoko śmiać mi się chciało z niektórych ludzi wielkich kierowników mistrzów między innymi ,,świder'' na zakładzie buja się jak skóra na ch..ju a po pracy głowa w dól a ,,żaba'' i ten jego (usunięte przez administratora),,bąbel''o nich to szkoda gadać dopasowali się
6
gulczas 2014-12-12 16:07
Firma spoko są dni ze trzeba zap....lać tak ogółem spoko śmiać mi się chciało z niektórych ludzi wielkich kierowników mistrzów między innymi ,,świder'' na zakładzie buja się jak skóra na ch..ju a po pracy głowa w dól a ,,żaba'' i ten jego przydupas ,,bąbel''o nich to szkoda gadać dopasowali się
2
anonim 2014-12-18 01:28
Chamstwo i znecanie psychiczne na nowych pracownikacg
3
albert 2015-03-31 06:13
Trochę grzebałam w internetach na temat właśnie fabryki mebli taranko, bo poszukuję mebli do siebie do domu, ale z racji tego że to nasz piewszy wspólny dom z żoną to chcielibyśmy aby meble były dobrej jakości i też żeby dobrze wyglądały. Desing Taranko nam się podoba, ale niestety nikt z naszych znajomych nie posiada od nich mebli żeby wypoowiedzieć się o trwałości, wiec może tu ktoś coś
12
k.w.30 2015-09-20 11:06
co do jakosci mebli, to zakupilam wlasnie meble z kolekcji milano do sypialni , koszt ponad 11tys. o ile łóżko warte swojej ceny to cala reszta pozostawia wiele do zyczenia, płyty mimo, ze cięzkie łatwo poddatne na okruszenia i ułamania
3
Iwo 28.09.2016 2016-09-28 10:42
kupiłam meble do salonu z tej firmy 6 lat temu, niestety okleina drewniana odkleja się. Za taką cenę uważam, że nie spełniają wymagań na dobrą ocenę. Nigdy nikomu nie polecę tej firmy.
3
Iwo 28.09.2016 2016-09-28 10:43
kupiłam meble do salonu z tej firmy 6 lat temu, niestety okleina drewniana odkleja się. Za taką cenę uważam, że nie spełniają wymagań na dobrą ocenę. Nigdy nikomu nie polecę tej firmy.
5
sd 2016-09-29 16:34
Może wiecie jaka panuje atmosfera u nich? Pozdrawiam
4
Damian Ł 2016-10-29 09:53
Lepiej poszukaj czegoś innego. Słabe pieniądze ,Mobing w pracy i prostactwo. Goście po zawodówkach na stanowiskach kierowniczych. Ogólnie firma dla typowych buraków.
10
anna 2016-12-11 19:22
Zamierzałam kupić meble TARANKO ale jeżeli nie szanuje się tam pracownika to ja podziękuję za te meble...
6
Hanna 2017-03-22 11:49
Wiedzieliście, że dzięki eksportowi do wielu krajów europejskich i nie tylko, Meble Taranko rozpoznawane są także poza granicami Polski? Więcej informacji możecie znaleźć pod linkiem: http://www.mebletaranko.pl/?module=taranko&component=onas-pl_PL&l10n=pl_PL
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli "Taranko" - Morąg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli "Taranko"