brak logo

JF Concept

Gniezno

Opinie o JF Concept

anonim 2009-02-06 08:09
Badzo porządna firma, pracowałem tam jako zbrojarz, wyplaty ok, wszytsko ok - Polecam
anonim 2009-02-06 08:15
Mialo byc 5 gwiazdek, mozna to jakos cofnąc?
Madzia 2009-02-06 10:14
Napisz jeszcze raz to będzie podnosil średnią
brak 2009-09-22 11:55
nie rozumiem dlaczego takie dobre opinie prawie nigdy nie nie ma wyplat w terminie no i nawet zusow nie placa
ankieter 2009-09-22 14:03
zwykle sie spoźniają z wypłatami. przez okrez 6 miesiecy ani razu nie wyplacili mi na czas choc moj pracodawca okazuje wszystkie przelewy w terminie.
anonim 2010-11-16 12:31
nie wypłacaja pieniedzy w terminie ciagle jest problem
BOLO 2013-07-21 22:47
BYLI PRACOWNICY JF CONCEPT Z GNIEZNA UWAGA UWAGA FIRMA TA NIE PŁACIŁA SKŁADEK ZUS I ZALICZEK PODATKOWYCH!!!!! AKTUALNIE SPRAWĘ PROWADZI POLICJA Z GNIEZNA POSZKODOWANI KTÓRZY PRACOWALI W JF CONCEPT W GNIEŹNIE NIECH SIĘ ZGŁASZAJĄ
PREZES JF CONCEPT ZAGARNĄŁ NASZE SKŁADKI CHODZI O KWOTY MILIONOWE
ZGŁASZAJCIE SIĘ NA POLICJĘ W GNIEŹNIE ALBO W SWOICH MIASTACH A POLICJA PRZEKAŻE WSZYSTKO DO GNIEZNA
Libratum 2013-07-26 14:33
Witam
Osoby oszukane przez firmę JF Concept zapraszamy do zgłaszania się do kancelarii Libratum - specjalizujemy się w odzyskiwaniu wynagrodzeń i pochodnych świadczeń od pracodawców.
(usunięte przez administratora)
BOLO 2013-08-23 23:11
CO Z FIRMĄ NIE WIADOMO

W REJESTRZE AGENCJI ICH NIE MA
ALE W KRS SĄ
KORESPONDENCJA WYSŁANA POLECONYM WRACA ŻE NIE PODJĘTO W TERMINIE

ALE NA FACEBOOK PREZES TEJ FIRMY JEST AKTYWNY

NIEKTÓRZY BYLI PRACOWNICY TEJ FIRMY PRACUJĄ W INNYCH AGENCJACH

Radek 2014-03-17 23:50
Wydaje mi się, że zbyt wielu pracowników JF Concept jednak nie udziela się na forum, szkoda, bo ja tez jestem nimi zainteresowany i przez takie coś tracą pracowników.
dariusz 2014-04-04 17:35
Tez byłbym zainteresowany, ale nie moge nawet znaleźć ofert pracy do JF Concept, ktoś coś wie na ten temat?
lament 2014-04-10 18:07
póki co to raczej nie tracą pracowników, bo z tego co mi potrzeba żadnych nowych w tej chwili nie potrzebują
baniak 2014-04-29 19:06
no ok, a jeżeli chodzi o obecnych pracowników to możecie powiedzieć na jakich warunkach pracujecie? umowa, kasa?
1
heston 2014-04-30 22:29
to zależy pewnie od tego ile mają zleceń. Ciekawy jestem jak bardzo opłaca się praca takiemu windykatorowi
chętna do akcji weronika 2015-01-28 17:22
ja również chciałabym zostać w JF Concept pracownikiem, słyszałam co nieco dobrego o tej firmie a teraz drastycznie bezrobotna nagle się stałam. możecie szczegółowo jakie warunki zatrudnienie firma obecnie oferuje nowym pracownikom i przede wszystkim ile jest w stanie mi zapłacić tak na starcie? dziękuję z góry za odpowiedź
jaśiek 2015-03-30 03:08
Wiesz co @chętna do akcji weronika, chyba ciężko będzie zatrudnić się w samej JF Concept, bo jakby nie patrzeć to jest to agencja pracy w Gnieźnie, wiec szybciej już można się zatrudnić "przez" JF Concept. mam nadzieję, że wiesz jak działą agencja pracy - w skrócie mają baze firm poszukujących pracowników i dopasowują potencjalnego pracownika do potencjlanego pracodawcy, tak w skrócie
ksenia 2016-05-14 12:14
a wiecie może ile oni sprzataczkom płacą w tej firmie?
Aneta 2017-07-12 10:09
Znalazłeś/znalazłaś pracę za pośrednictwem JF Concept? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda współpraca z firmą. Co wyróżnia ją na tle innych firm z branży? Warto wybrać właśnie jej usługi?
Zostaw swoją opinię o JF Concept - Gniezno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JF Concept