Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JYSK

Pracowałeś w firmie JYSK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2010-05-05 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opiniami większości.
Firma przed 2-3 laty naprawdę dbała o pracownika natomiast teraz w czasch "kryzysu" pracownik jest nikim. Ich stwierdzenie nie pasuje Ci pracownik wymień go na nowego jest tylu fachowców na rynku a co z doświadczeniem "starych" ich lojalnością wobec firmy,zaangażowaniem w wykonywaną pracą. To wszysko WIELKA ściema. W dzisiejszych czasach nie ma wartości KKD to tylko widnieje na plakatach w pokojach socjalnych.
Podsumowując firma zeszła na przysłowiowe "psy".

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-01-26 16:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałem wczoraj wypowiedzenie z pracu bo powiedziałem co myslę o nowych restrykcjach z góry ... ze jak ktoś bd miał kase przy sobie to ze jest to uznane jako kradzież itp ... firma stawia na atmosfere a tak naprawde kto nie da wyprać se mózgu(usunięte przez administratora) co wciskają nam do głowy , mega wymagania , pensje magazyniera jak kasierki w sklepie co to jest 1000a1100zł dla faceta . tak premia hehe jak wyrobicie ja to jest swieto bo system premiowania jest tak obmyslany zeby tej premi nie dostał pracownik, dziwią sie czemu kradna pracownicy ? jak tu utrzymac za to rodzine ... wiec ostrzegam chetnych pracy w jysk omijajcie tą siec zdaleka............
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-28 09:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok rozumiem ,bardzo fajna ta stronka ,mozna sie duzo dowiedziec .mialam zamiar zlozyc tam papiery ale dam sobie spokuj. nie mam zamiaru byc niewolnikiem we wlasnym kraju,lepiej na kuroniu siedziec bo przynajmniej nie jest sie ponizanym hihi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-31 15:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie.Teoria nie pokrywa się z praktyką.Przepisy nie są przestrzegane żadne w dosłownym tego słowa znaczeniu.Zaczynając od pracy na kasie (kasują wszyscy którzy są na zmianie) na magazynie nie przestrzegane są przepisy bhp-samowolka.CZĘŚCIEJ SIĘ TAM PALI,PALI.
Kierownikiem rządzą ludzie ,którzy psychicznie znęcają się nad pozostałą częścią załogi.Brak podejścia do klienta to norma,kłótnie i wielka charówaaaa.
A pensja śmieszna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-14 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PRACOWAŁEM W TEJ POŻAL SIĘ BOŻE FIRMIE W SKLEPIE 202 REGIONALNI DO DUPY.KIEROWNICTWO TAKIE SOBIE .PRACOWAL TAM KIEDYŚ REG.PAN (usunięte przez administratora)NIE POLECAM W TEJ FIRMIE PRACY NIKOMU TO JAKAŚ PORAŻKA (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-09 15:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli możecie ludzie wybierać -to nie zatrudniajcie się w tej(usunięte przez administratora)j firmie!!!zwłaszcza do sklepów w centralnej Polsce gdzie rządzi prostak MWA-człowiek który z nikim i niczym się nie liczy,zastrasza pracowników,uprawia samowolę,knuje,kłamie ma za kolesia kierownika (usunięte przez administratora) i tak sobie we dwoje jeżdżą na majówki,chodzą na wspólne imprezy,prywatnie mocno się kolegują-co widać gołm okiem.....szczyt kolesiostwa.....acha-pensja kierownika (usunięte przez administratora) też jest adekwatna do przyjaźni z regionalnym.....najwyższa ze wszyskich innych sklepów-5 tys.brutto......fajnie mieć regionalnego?
zdjecie uzytkownika
MEGI - 2011-06-26 14:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACUJE OD 4 LAT, NA PODKARPACIU, LIPA LIPA I JESZCZE RAZ LIPA, I MAFIA, ODKAD URODZILAM DZIECKO, TO SIE DO MNIE(usunięte przez administratora), BO TO MALE CHORUJE,(usunięte przez administratora) NIE ROZUMIEJA ZE JAK SIE NALEZY 2 DNI NA DZIECKO ZDROWE TO TRZEBA I MOZNA TO WYKORZYSTAC , O ONI TEGO IE ROZUMIEJA, ALBO ZE CZLOWIEK CHORY NP. MA GRYPE TO BRON BOZE ZEBY NA L4
POSZEDL O ZARAZ GADANIE ZA PLECAMI(usunięte przez administratora), JAK SIE ZATRUDNIALAM 4 LATA TEMU BYLO INACZEJ TERAZ INACZEJ, KIEROWNICZKA BEZ WLASNEGO ZDANIA, ZALECAJACA SIE DO KAZDEGO FACETA, ZASTAPCA DEBIL, SAME KIEROWNICTWO, A DO ROBOTY NIE MA NIKOGO
zdjecie uzytkownika
MEGI - 2011-06-26 14:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SZKODA MI TEJ PRACY BO BARDZO JA LUBIE, JUZ SIE PRZYZWYCZAILAM, ALE JUZ MAM DOSC, NABAWILAM SIE NERWICY, ZAPALENIA ZATOK, BO ZAZWYCZAJ POMIESZCZENIA SA KLIMATYZOWANE STARA NIE CZYSZCZONA KLIMATYZACJA, I CHOROB NOG BO MIMO KWARTALNEGO ROZLICZENIA GODZIN PRACY (usunięte przez administratora) SIE PO 12 GODZ,A JAK NA KASE POSTAWIA NA 12 GODZ, TO NIKT NIE RACZY PODMIENIC, A MAGAZYNIER TO TYLKO PALI I PALI, I REGULUJE I REGULUJE, A NA SKLEPIE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIC NIE ZROBI N O BO PO CO PRZECIEZ JEST KIEROWNIKIEM
zdjecie uzytkownika
s-boss - 2012-02-05 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli nie masz wykształcenia , idź do Jyska :) buhahaha bo w Jysk nie liczy sie wykształcenie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maxi - 2012-06-18 17:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy może ktoś z Was zna (usunięte przez administratora)który jeździ po północnej polsce i sprawdza sklepy????.......
zdjecie uzytkownika
szara - 2012-06-28 20:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chodzi o tego co podrywa pracowniczki sklepów i później wykorzystując swoją niby pozycje umawia się z nimi na kawyy.........nie komentuje
zdjecie uzytkownika
mika - 2012-07-19 10:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz działa w Słupsku....hihihi.......im się wydaje, że my nie wiemy........porażka...co to za firma i jakich ma ludzi
zdjecie uzytkownika
mały - 2012-12-27 09:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A możecie podać jakieś namiary na tego kierownika - audytora.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-06-05 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Mam pytanie na jakie wynagrodzenie może liczyć kierownik sklepu?
zdjecie uzytkownika
ewwaa - 2013-06-05 15:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przyłączam się do pytania na jakie wynagrodzenie może liczyć kierownik sklepu w Lesznie (wielkopolska)? Również proszę o normal;ne odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 12:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wysyłaliście kiedyś zgłoszenie do JYSK przez ten kontakt na stronie? Po jakim czasie się odzywają? Dzięki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 14:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Odnawiam stary wątek, bo jestem zainteresowany pracą w sklepie JYSK. A w żadnym innym wątku nie ma nowych odpowiedzi. Jestem studentem poszukującym pracy na stanowisku sprzedawcy czy coś podobnego. Interesuje mnie praca w elastycznym systemie godzinowym, czyli podaję dyspozycyjność co jakiś czas i z tego ustalany jest grafik. Chciałbym pracę pogodzić ze studiami, więc dlatego taka forma pracy mnie interesuje. Czy uda się mi podjąć pracę w jysku w takim systemie? Dodam, że interesuje mnie raczej umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
anonim22222 - 2014-06-21 00:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziły mnie słuchy, że tam można spokojnie popracować, ale to tylko usłyszane z pewego źródła. Dawno temu znajomy pracował i sobie chwalił, ale jak tylko mógł to uciekł gdzieś indziej.
zdjecie uzytkownika
BHP-owiec - 2014-06-21 09:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam , kategorycznie zabraniam pracy w tej firmie !!!
zdjecie uzytkownika
Aram - 2014-06-21 11:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To też o czymś świadczy jakby nie było. W jysku raczej nie ma co liczyć na awans czy choćby rozwój a to powinno być całkiem istotne dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
jysk - 2014-07-09 14:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Nie polecam pracy w Jysk wszyscy uciekają z tej firmy,praca w 2 osoby na zmianie 1 osoba na kasie a druga biega po sklepie i magazynie jak szalona i za co ? za umowę na 3/4 etatu i 1200 na rękę.Zakres obowiązków 2 kartki a4,dostawa 20 palet i ręczny rozładunek w jednego faceta.Umowa na 3/4 etatu ale masz obowiązek dopracowywać do pełnego etatu ,czyli jesteś na każde zawołanie (telefon).
Studentom też nie polecam bo nikt nie będzie robił grafiku pod kogoś,to ty jesteś dla firmy i ona będzie zarządzać twoim wolnym czasem.
Ale jeśli ktoś chce spróbować to czemu nie zawsze po 2 dniach może zrezygnować i nic go to nie kosztuje.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-07-23 12:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja mam konkretne pytanie. ile zarbia zastępca kierownika/kierownik sklepu?
zdjecie uzytkownika
Kosowik - 2014-07-30 02:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lawenda Przez pryzmat swojego kierownika nie możesz oceniać całej marki w ten sposób. Niektórzy po prostu tak mają, taki charakter bycia. Oczywiście będąc podrzędnym pracownikiem przydałoby się nieco więcej cierpliwości. Pomijając te wszystkie konflikty, uważam, że Jysk to doskonały wybór dla osób, które dopiero zaczynają swoje przygody w pracy. Zawsze trochę doświadczenia można złapać, a potem ewentualnie gdzieś prosić o awans albo szukać lepszych miejsc i lepszych czasów. Jysk jest tyle na rynku, że na pewno będą w stanie przyjąć osoby bez większego doświadczenia, co na początku kariery na pewno jest pomocne.
zdjecie uzytkownika
lawenda - 2014-07-31 18:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawne a za razem dziwne dlaczego ktoś usunął moją opinię....na którą odpowiedział Kosowik???
zdjecie uzytkownika
uuuj - 2014-08-17 13:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-06-18 14:01:45]:
W jysku o żadnym elastycznym grafiku pracy nie ma mowy. Lepiej sie udaj do MC donald albo na telemarketera.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JYSK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x