Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JYSK

Pracowałeś w firmie JYSK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-08 14:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaandja - 2015-04-08 10:30:43]:
Takie cuda w Jeleniej Górze :)
zdjecie uzytkownika
kredycz - 2015-05-27 23:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracowniczka no ale 900 złotych za pół etatu to nie jest tak źle, niektórzy pracują miesiąc na pełnym etacie i zarabiają mniej. Właśnie słyszałem, że jeśli chodzi o pieniążki to nie jest źle, gorzej jednak z atmosferą bo ludzie nie mają mocnych nerwów i łatwo się denerwują i przez to pracowników wyprowadzają z równowagi.
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2015-06-26 18:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od kilku tygodni i nie ma na co narzekać. (Jestem studentem btw) Pieniądze są, umowa o pracę, do tego całkiem spore premie. Wszystko na czas, załoga przemiła, a praca wcale nie jest taka podła jak niektórzy opisują ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-28 16:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
ja pracuję w Jysku dłuższy czas. Zgodzę się z poprzednikami, że praca jest ciężka. Dużo obowiązków i zawsze za mało czasu. Człowiek uczy się bardzo dużo i albo się dostosuje albo nie. Dla niektórych osób to nie jest odpowiednia praca. Tu nie ma czasu na pogaduchy i godzinne picie kawy. Jeżeli w sklepach jest mała obsada, to po prostu nie można sobie pozwolić na słabe ogniwa w zespole. Pracujemy jako zespół. Jeżeli pytacie o awanse to znam dziesiątki osób, które awansowały. Większość kierowników sklepów pochodzi z awansów, łatwiej awansować, jeżeli jest się mobilnym, tzn. nie widzi problemu w przeprowadzce do innego miasta, czasami oddalonego o kilkaset kilometrów. Co do grafiku to u mnie raczej się nie zmienia pod warunkiem, że nikt nie idzie na zwolnienie lekarskie lub nie ma innych nieprzewidzianych okoliczności. Dostosowanie grafiku jest możliwe. Znam osobę, która przez rok pracowała na 3/4 etatu ucząc się w technikóm dziennym w klasie maturalnej. Po maturze pracuje już na cały etat. Podsumowując, trzeba się zastanowić co chcemy robić i taką pracę wybrać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-07-06 13:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na spacerowej w Gdansku, ktos cos ? na temat kierownika i wgl?
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-08-07 00:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klientka jestem w sumie zadowolona z oferty JYSKa ale zastanawiam się jak wygląda wnętrze firmy, tzn. jakich zarobków można spodziewać się jako sprzedawca. Praca tam w sumie do najłatwiejszych raczej nie należy, więc mam nadzieję, że pieniądze są adekwatne. Ma ktoś jakieś konkrety na ten temat może..
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-07 22:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w jysk, kierownicy to najgorsze dupki, nie liczą sie z kandydatami na pracowników, traktują ich jak żebraków a nie klientów. Dotyczy to zwłaszcza sklepów na śląsku. Jest wiele lepszych miejsc pracy. Omijać jysk szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
Tvb - 2015-09-06 11:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałam wiele dobrych opinii na temat pracy w Jysk, stad moje zainteresowanie ich aktualnymi ofertami pracy..widziałam niedawno ze nadal szukają osób na stanowisko kasjera sprzedawcy, opiekuna działu, zastępcy kierownika sklepu, lidera sprzedaży, praca w różnych miastach w Polsce m.in. Pile, Krakowie
zdjecie uzytkownika
w raju raj - 2015-09-24 17:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sklep w dębicy przenosi się do galeri raj? czy to drugi otworzą?
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-06 15:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez slyszalam pozytywne opinie co do pracy tam. na pewno nie trzeba sie martwic co do wyplacalnosci firmy w tego typu sieciowkach. a co jakis czas kogos szukaja do siebie do pracy. wiem ze jakis czas temu poszukiwali lidera sprzedazy inaczej zastepce kierownika sklepu. mam w tym spore doswiadczenie, a wiecie ile mniej wiecej mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-10-06 16:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja się tak zastanawiam, czy nie zaaplikować do Jysk jako sprzedawca - opiekun działu, akurat szukają w mojej okolicy. Ciekawi mnie jednak jak tutaj w branży z zarobkami. Sama w ogóle czesto robię tu zakupy, raz kupiłam meble i sobie chwalę, teraz głównie dodatki do dekoracji domu, to i ciekawi mnie czy pracownicy mają zniżki.
zdjecie uzytkownika
ślązak - 2015-11-07 21:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ponad ror w Jysk i sobie chwale. płacą dobrze jak na atmosfere pracy. Jeśli jesteś ambitny to cie docenią i masz otwarte drzwi na program szkolenia kierowników. Pracowalem w innych branżach i tam psychika wysiadała. W Jysk jest o wiele spokojniej a socjal bardzo rozbudowany. Polecam prace w Jysk.
zdjecie uzytkownika
nyśt - 2015-11-18 22:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją drogą ciekaw jestem czy w takim razie można dostosowywać grafik do swoich wymagań, no ale to zawsze można spróbować.
zdjecie uzytkownika
jako - 2015-11-21 01:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś chce sięgać wyżej to doskonale wie, że pracować w JYSKu nie ma co, bo możliwości awansu są znikome.
zdjecie uzytkownika
wilczek - 2015-11-23 13:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@jako nie wiem jak z grafikiem ale jak idziesz na sprzedawcę opiekuna działu na 3/4 etatu to dają Minimum 1650 zł brutto i sporo interesujących benefitów
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-08 14:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracają uwagę na wiek? Biorą tylko studentów?
zdjecie uzytkownika
FRODO - 2016-01-08 17:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy na jskie stanowisko pewnie chcesz aplikować, nie odrzucają studentów, poszukuja w sumie ludzi młodych i tych doświadczonych w branży, nie wiem jakie cie stanowisko inetresuje ale szukaja teraz kogoś do HR
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec radomska - 2016-01-24 13:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@FRODO na ten HR co piszesz to ja ofert nie widzę. Ale szukają za to opiekunów magazynu, sprzedawców, zastępców kierownika skleu, pracowników działu obsługi klienta. Ja chcę się zatrudnić właśnie na to ostatnie przeze mnie wymienione stanowisko, bo dają umowę o pracę i bardzo dobry socjal. A i słyszałem, że w JYSK panuje przyjemna atmosfera i nie ma na co narzekać :)
zdjecie uzytkownika
Ars - 2016-01-27 11:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te pozytywne opinie chyba sami regionalni piszą popijając kawusie i pierdząc w stołek. Dla mnie to był horror. Psychiczne znęcanie się nad pracownikiem. Oszukiwanie i nie wypłacanie należycie zapracowanych, ciężko zarobionych pieniędzy. Pani z kadr dzwoni do rodziny i rzuca wyzwiskami na pracownika. Musisz non stop zostawać po godzinach. Jeśli masz własne zdanie to jesteś najgorszy i gnębiony przez nabuntowaną całą załogę. Dwie osoby na zmianie w tym jedna zamknie się w biurze i ma wszystko gdzieś. To jeden wielki mobbing. Najgorszemu wrogowi nie poleciła bym tej pracy. Chyba że ktoś chce stracić zdrowie nabawić się problemów z kręgosłupem, kolanami czy choćby nerwami. Wolałam zaryzykować i prowadzić własny interes niż za parę groszy charować jak wół roboczy i być wiecznie pomiatanym. NIGDY WIĘCEJ !!!
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-02-01 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ars - 2016-01-27 11:05:19]:
nie sądzę , aby mieli oni na to czas. A żeby awansować sobie na regionalnego trzeba najpierw zacząć od zwykłego sprzedawcy którego swoją drogą szukają
zdjecie uzytkownika
dfg - 2016-02-07 15:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale oprocz twgo szukaja takze na stanowisko HR Business Partneroczywiscie trzebz anc dobrze jezyk angielski bo tego tez wymagaja, nawet ogloszenie jest w tym ejzyku
zdjecie uzytkownika
w jysku od dawna - 2016-02-10 09:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podzielam częściowo opinię Ars, regionalni mają dużo czasu na zajmowanie się pierdołami. A czasu na sklepie w 2 osoby nie ma na nic. Ostatnio się regionalny pytał po co 3 osoby na zmianie? Bo 3 osoby na taki sklep to przecież za dużo. Jeśli chodzi o pracę na sklepie to zależy na jaką ekipę trafisz, moja na sklepie jest super i sobie wszyscy pomagamy ale słyszałem, że na innych jest terror i masakra i harujesz za innych pracowników którzy są nad tobą - wszystko zależy od kierownika. Kasa za to co się musisz naharować za 2 lub 3 osoby które powinny być zatrudnione jest niewspółmierna. Zarobki moim zdaniem niesprawiedliwe tak samo premie. W jeden dzień mój sklep potrafi zarobić tyle ile mi płaci w 2 lata a ja z tego mam może 100 zł premii jeśli uda się spełnić jakieś wyśrubowane kryteria.
Dostawa w jedną osobę to norma i sam musisz przerzucić tira mebli i innego towaru. Musisz się podlizywać regionalnemu inaczej nic nie zyskasz pracowitością i zaangażowaniem. W moim sklepie jest 4,75 etatów a sklep otwarty 7 dni w tygodniu po 10, 8 godzin. W tej pracy trzyma mnie tylko fajna atmosfera wśród mojej załogi ale i tak szukam czegoś lepszego bo ile można harować w pojedynkę na zmianie.
zdjecie uzytkownika
oko - 2016-02-10 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież znajomość języka angielskiego w dzisiejszych czasach nie jest nadzwyczajnym wymogiem. Na pewno można się postarać o jakiś kurs doszkalający w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Slappa - 2016-02-17 18:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Praca ciężka, jestes zatrudniony na stanowisko sprzedawca/opiekun działu a robisz dosłownie wszystko ( jeździsz wózkiem widłowym, rozladowujesz sam tira z towarem,ciagle wykonujemy polecenia kierownika, kasa, odśnieżanie).Ktos zachoruje dzwoni po ciebie kolega/kolezanka zebys w swoj wolny dzien przyszedł nagle do pracy. Socjal marny: kawa, herbata, bony na swieta i to wszycho. Ogolnie atmosfera dobra, ludzie ok ale zajazd jak koń i trzeba zostań po godzinach " bo trzeba zmienić ceny" Za te pieniadze zdecydowanie nie polecam
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-02-17 19:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poniższa opinia jasno przedstawia, że w każdej firmie sieciówkowej tak jest, wcale mnie to nie dziwi. Zresztą, zawód sprzedawcy zawsze się wiązał ze wszystkim. Ważne, że JYSK daje te umowy i całą resztę.
zdjecie uzytkownika
Gruby Brzuch - 2016-02-17 21:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że Jysk daje umowę i " cała resztę " to zasrany obowiązek a nie jakies WOW! Ludzie nie dajcie się wciągnąć w żałosna gadkę że wypłata na czas i jest umowa bo za swoja prace, wysiłek i poświęcenie dla pracodawcy NALEZY SIĘ !!! godziwe wynagrodzenie. A jak ktos napisał że dają kawe czy herbatę to jest to tak żałosne i plucie pracownikowi w twarz że szkoda komentować. Szanujmy się i nie dajmy zrobic z siebie niewolników.
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2016-02-21 20:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komentarz powyżej jest trafiony, oczywiście, to obowiązek KAŻDEJ firmy. Jednak zwróć uwagę, że coraz mniej przedsiębiorstw daje te rzeczy, więc Jysk ma szansę na lepszą ocenę.
zdjecie uzytkownika
Kama - 2016-02-23 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się nie zgodzę że coraz mniej firm daje umowę i wynagrodzenie na czas. To propaganda! Jest wręcz odwrotnie. Znajoma pracuje w Pip-e i statystyki po 89 z roku na rok wskazują tendencje wzrostową. Prosze nie siać propagandy. Umowa i godziwe wynagrodzenie to rzeczywiscie cos co się należy za ciężka prace!!!!! W jysk od lat te same płace na poziomie 1600- 1800 zł jako sprzedawca
zdjecie uzytkownika
kap - 2016-03-11 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kama ma rację, według mnie też firm, które dają umowę o pracę jest coraz więcej. Jednak nie określiłbym tamtego wpisu jako propagandę, a niewiedzę. Wazne, że JYSK działa zgodnie z założeniami :)
zdjecie uzytkownika
Niedoceniony - 2016-03-17 16:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak zle jako sprzedawca w Jysk. Pracuje ponad rok i nienarzekam. Kasa nie duza i całe dnie w pracy np 3 dni pod rząd 8-20 i nie ma się w ogole dnia ale jestem studentem i nie mam rodzinki wiec spoko. Jak dla mnie jest gicio :-)
zdjecie uzytkownika
beza - 2016-03-17 18:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko @Niedoceniony że kasa nie jest za duża :/ wiesz jak jest studentowi zawsze za mało ;) A moze niebawem docenią Cie i awnaujesz? Powiedz jak u nich jest z z wewnętrznymi awansami?
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2016-03-18 07:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby wszyscy mówią o awansach wewnętrznych ale u mnie na regionie na wyższych stanowiskach są ci którzy się potrafią podlizać a nie ci którzy coś potrafią i są pracowici, regionalny jest z rekrutacji zewnętrznej mimo, że było dużo chętnych w firmie na to stanowisko
zdjecie uzytkownika
bella - 2016-03-19 18:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedoceniony, pewnie po takich 3 dniach pracy dostaje sie co najmniej dwa dni wolnego hehe. W ogóle jak dla mnie kasa na stanowisku sprzedawcy 1600-1800 netto to bardzo dobra stawka, bo konkurencja czasem płaci 1450, czyli minimalną krajową.
zdjecie uzytkownika
das - 2016-04-03 22:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie, jak to jest jesli pracujecie caly dzien te 3 dni z rzedu?
Nie jest tak ze masz przykladowo: dwa tygodnie pracujesz po 3 dni 12 godzin i 4 dni wolnego, jeden tydzien 4 dni po 12 godzin i 3 dni wolnego ? Wtedy wychodzi srednio te 40 godzin tygodniowo, a w koncu jest umowa o prace czyli musza przestrzegac tego ?
zdjecie uzytkownika
oksa - 2016-04-03 22:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz, to jest sieć marketów międzynarodowa to ty raczej musisz orzestrzegać ich zasad, sorry taki mamy klimat. ale liczy się jednak prestiż i umieszczenie znanej marki w cv
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2016-04-04 07:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz i pracować 7 dni pod rząd potem jeden dzień przerwy i 6 dni po 11 godzin dziennie. System jest rozliczany kwartalnie więc przy pełnym etacie po prostu do przepracowania chyba 512 godzin na kwartał a jak ułożą grafik to już sprawa kierownika
zdjecie uzytkownika
das - 2016-04-04 12:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady z tym prestizem za 1600 na reke... Dzieki za info. Rozczarowany jesli jest tak jak piszesz to czy pozniej (w tym samym kwartale) jest odpowiednia ilosc dni wolnych czy to sie liczy po prostu jako nadgodziny (jesli jako nadgodziny to czy nie ma problemu z dodatkowym wynagrodzeneim?).
zdjecie uzytkownika
acha - 2016-04-05 22:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jeśli podstawa zarobków wynosi 1600zł to nie jest tak źle, bo i tak jest szansa na odpowiednie premie do tego. A wypłata w terminie jest? Dzięki.
zdjecie uzytkownika
SM - 2016-04-11 17:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłata jest zawsze na czas lub nawet dzień/dwa wczesniej. Godziny w kwartale musza się zgadzać! WIęc jeśli tyrasz 5, 6 dni z rzedu i tak powiedzmy przez dwa, trzy tygodnie to potem przepracujesz kilka dni w miesiącu tylko. Ale zwykle jest tak, że pracujesz dzień, dwa lub parę dni, potem masz parę wolnych itd.
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2016-04-14 09:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest że masz wolne potem, nadgodziny się zdarzają ale czy są potem wypłacone czy do odebrania to zależy od regionalnego. Już przeżyłem takie historię że obiecane było przyjdź za dodatkową dopłatę na nadgodziny a potem "do oddania wolne dni" bo firma "nie ma pieniędzy". Jeśli chodzi o premię to możesz dorobić 20% podstawy wynagrodzenia miesięcznie o ile spełnisz ich dziwne wymogi typu więcej paragonów, wyższy paragon, większa sprzedaż na działach, brak zwolnień lekarskich itp. bardzo ciężko jest zrobić te 20% przeważnie premia wynosi około 8-10% no chyba że poprzedni rok był bardzo dobry to chodzisz bez premii bo musisz co roku pobijać swoje wyniki od tego masz premię
zdjecie uzytkownika
Jestem naiwniakiem - 2016-04-25 15:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy w tej firmie na stanowisku : opiekun działu-sprzedawca nie polecam!!! Tak jak ktos wczesniej napisał robisz dosłownie wszystko i nawet po 10dni z rzędu. Wszystko oczywiscie zgodnie z prawem pracy bo podpisujesz dobrowolna zgodę na taki myk. Wiec najlepiej dopytac się szczegółowo na rozmowie kwalifikacyjnej o obowiazki i czas pracy. Kasa mała a premia czesto gęsto nieosiągalną lub grosze. Jesli to praca przejściowa to ok.
zdjecie uzytkownika
Kotek - 2016-05-01 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest ( usunięte przez administratora ) trzeba to przyznać. Wiec jesli nie jestes twardy to nie składaj swojego cv do Jysk Polska !!!
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-05-05 11:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiej stawki można spodziewać się na stanowisku sprzedawca-opiekun działu?
zdjecie uzytkownika
Silny Jurek - 2016-05-06 17:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małej niestety
zdjecie uzytkownika
Ona1502 - 2016-05-13 13:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje prawie rok w Jysk i atmosfera jest mega fajna, ekipa zgrana można liczyć na siebie. 3/4etatu na umowie, co miesiąc wpadają nadgodziny ale zawsze rzetelnie wypłacone. Premia miesięczna od 1m-ca. Kwartalne też były. Podwyzka w między czasie. Na całym etacie mniej płacili.Może to wyjątek. Fakt jest ze obowiązków sporo, ale czas szybciej mija w pracy. Dzień dostawy jest najcięższym dniem, ale wtedy zazwyczaj jesteśmy wszyscy w pracy. (6,25etatu).Grafik ustawiony tak, że 2-3dniowy wypad z rodzinką można planować. Klientów mamy też spoko. Często gifty wpadają w postaci kawy, słodyczy. Pierwsza praca w której odpoczywam psychicznie. Negatywne nastawienie do pracy nie pomaga.
zdjecie uzytkownika
Ratanek - 2016-05-14 14:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bla bla bla jakbym nie pracowała to bym moze i uwierzyła w te kolorowe opowiastki. Widac że regionalni piszą pozytywne opinie. Nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Psifhkfhn - 2016-06-01 12:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tvb - 2015-09-06 11:49:50]:
To znaczy, że Cie nie przyjeli ;)
zdjecie uzytkownika
anita - 2016-06-02 21:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam nadzieję że jednak mnie przyjmą, w końcu chyba we wszystkich województwach teraz szukają dyrektorów sprzedaży - świeże owoce lub pizza. kuszą bardzo;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania o dotychczasowe doświadczenie zawodowe, pytania o referencje i powód dla którego zakończyliśmy pracę w poprzednim zakładzie pracy. Ogólne pytania o pracę z klientem. Rozmowa najpierw z kierownikiem potem z regionalnym. Atmosfera miła. Sprawdzanie wiedzy o firmie w której chcesz pracować.
Pytania: Pytania średnio trudne, wymagające myślenia i wiedzy o produktach oferowanych przez firmę.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-06-11 12:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej firmie. W ekipie prawie same zony kierownikow ktore awans sobie zalatwily po znajomosci, caly dzien siedza i nic nie robia, wiecznie jakies pretensje, o wszystkie nieprawidlowosci w papierach, czy przy dostawie, czy inne obwiniaja mlodych pracownikow mimo ze danego dnia ich nawet w pracy nie bylo. Oprocz tego sa jeszcze wredne, chamskie, krzycza bez powodu. Osoby bez znajomosci, ktore wiele lat pracuja w firmie nic nie osiagnely. Nie wspominajac juz o tym ze w sklepie z meblami jest wiecej kobiet niz mezczyzn.
zdjecie uzytkownika
mako - 2016-06-11 13:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak, faktycznie szukali albo nadal potrzebują? chętnie bym się załapał tutaj właśnie na sprzedawce

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie JYSK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JYSK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert