Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JYSK

Pracowałeś w firmie JYSK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-06-05 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Mam pytanie na jakie wynagrodzenie może liczyć kierownik sklepu?
zdjecie uzytkownika
ewwaa - 2013-06-05 15:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Przyłączam się do pytania na jakie wynagrodzenie może liczyć kierownik sklepu w Lesznie (wielkopolska)? Również proszę o normal;ne odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 12:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wysyłaliście kiedyś zgłoszenie do JYSK przez ten kontakt na stronie? Po jakim czasie się odzywają? Dzięki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 14:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Odnawiam stary wątek, bo jestem zainteresowany pracą w sklepie JYSK. A w żadnym innym wątku nie ma nowych odpowiedzi. Jestem studentem poszukującym pracy na stanowisku sprzedawcy czy coś podobnego. Interesuje mnie praca w elastycznym systemie godzinowym, czyli podaję dyspozycyjność co jakiś czas i z tego ustalany jest grafik. Chciałbym pracę pogodzić ze studiami, więc dlatego taka forma pracy mnie interesuje. Czy uda się mi podjąć pracę w jysku w takim systemie? Dodam, że interesuje mnie raczej umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
anonim22222 - 2014-06-21 00:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziły mnie słuchy, że tam można spokojnie popracować, ale to tylko usłyszane z pewego źródła. Dawno temu znajomy pracował i sobie chwalił, ale jak tylko mógł to uciekł gdzieś indziej.
zdjecie uzytkownika
BHP-owiec - 2014-06-21 09:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam , kategorycznie zabraniam pracy w tej firmie !!!
zdjecie uzytkownika
Aram - 2014-06-21 11:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To też o czymś świadczy jakby nie było. W jysku raczej nie ma co liczyć na awans czy choćby rozwój a to powinno być całkiem istotne dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
jysk - 2014-07-09 14:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Nie polecam pracy w Jysk wszyscy uciekają z tej firmy,praca w 2 osoby na zmianie 1 osoba na kasie a druga biega po sklepie i magazynie jak szalona i za co ? za umowę na 3/4 etatu i 1200 na rękę.Zakres obowiązków 2 kartki a4,dostawa 20 palet i ręczny rozładunek w jednego faceta.Umowa na 3/4 etatu ale masz obowiązek dopracowywać do pełnego etatu ,czyli jesteś na każde zawołanie (telefon).
Studentom też nie polecam bo nikt nie będzie robił grafiku pod kogoś,to ty jesteś dla firmy i ona będzie zarządzać twoim wolnym czasem.
Ale jeśli ktoś chce spróbować to czemu nie zawsze po 2 dniach może zrezygnować i nic go to nie kosztuje.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-07-23 12:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja mam konkretne pytanie. ile zarbia zastępca kierownika/kierownik sklepu?
zdjecie uzytkownika
Kosowik - 2014-07-30 02:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lawenda Przez pryzmat swojego kierownika nie możesz oceniać całej marki w ten sposób. Niektórzy po prostu tak mają, taki charakter bycia. Oczywiście będąc podrzędnym pracownikiem przydałoby się nieco więcej cierpliwości. Pomijając te wszystkie konflikty, uważam, że Jysk to doskonały wybór dla osób, które dopiero zaczynają swoje przygody w pracy. Zawsze trochę doświadczenia można złapać, a potem ewentualnie gdzieś prosić o awans albo szukać lepszych miejsc i lepszych czasów. Jysk jest tyle na rynku, że na pewno będą w stanie przyjąć osoby bez większego doświadczenia, co na początku kariery na pewno jest pomocne.
zdjecie uzytkownika
lawenda - 2014-07-31 18:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zabawne a za razem dziwne dlaczego ktoś usunął moją opinię....na którą odpowiedział Kosowik???
zdjecie uzytkownika
uuuj - 2014-08-17 13:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-06-18 14:01:45]:
W jysku o żadnym elastycznym grafiku pracy nie ma mowy. Lepiej sie udaj do MC donald albo na telemarketera.
zdjecie uzytkownika
ogrodnik - 2014-10-09 15:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posiadam doswiadczenie w pracy w podobnym markecie. jakei sa warunki zatrudnienia? chodzi mi o wymagania i wynagrodzenie na jakie mozna liczyc od razu po przyjeciu. JYSK wydaje sie fajnym miejscem pracy - oczywiscie z perspektywy osoby, ktora tam przychodzi cos kupic i ma pojecie o konkurencji, zgodzicie sie ze mna?
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2014-10-21 20:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Jysk:
pierwsza umowa na rok, druga również, trzecia na czas nieokreślony
grafik i godziny pracy elastyczne, tz pracuje się 7 dni w tyg, w równoważnym czasie pracy
wynagrodzenie najniższe płacone w Jysku na pełny etat, a tym samym takie jakie dostaje się na start na stanowisku sprzedawcy to 2200 brutto, dodatkowo premia ( ile?? nie wiem, są konkursy, a także bony na święta)
atmosfera pracy zależy wiadomo od zespołu i kierownika :-)
tyle się dowiedziałem na rozmowie rekrutacyjnej
zdjecie uzytkownika
MALUTKA123 - 2014-10-22 12:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracuje już długo w firmie ja nie narzekam lubie swoja prace i ludzi z którymi pracuje może nie ma kokosów ale pieniądze zawsze na czas na swieta tez wiec naprawdę nikt nikogo na siłe nie trzyma znajdźcie sobie inna prace i odejdzie jak wam jest tak zle powodzonka
zdjecie uzytkownika
Syne - 2014-10-31 08:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kokosów oczywiście bym się nie spodziewał, ale możecie powiedzieć mniej więcej na jakie pieniądze można liczyć w JYSKU? Zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich, chociaż w internecie nie znalazłem obecnie żadnych ofert pracy. Myślę, że i tak podsyłając do nich aplikację można liczyć na w miarę szybki odzew.
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2015-01-12 10:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie do pracowników sklepu JYSK.W jaki sposób rozliczane są nagrody grupowe?Kto posiada do nich prawo?
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-30 14:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecam pracę w JYSK'u. Pracowałem tam dwa lata, na 1/2 etatu jako sprzedawca, godząc jednocześnie pracę i studia. Nie było nigdy problemu z dostosowaniem grafiku do planu zajęć na studiach, a podkreślam że studiowałem dziennie. Oczywiście praca nie jest lekka bo zdarza się być w dwie osoby na zmianie co jest dość kłopotliwe jeśli robi się większy ruch, ale wszystko do przeżycia. Dostawy też ciężkie, bywa że trzeba przyjąć samemu całą dostawę. Jednak w ciągu dwóch lat wiele się nauczyłem i polecam pracę w tej firmie. Wynagrodzenie wypłacane na czas (a porównując ze znajomymi pracującymi w innych firmach płaca jest całkiem niezła) dodatkowo świąteczne dodatki na naprawdę wysokim poziomie. Polecam!
zdjecie uzytkownika
karbon - 2015-02-20 20:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile pieniedzy dostaje sie za pol etatu?
Czy bedac na 4 godziny czesto zostaje sie dluzej ?
zdjecie uzytkownika
pracowniczka - 2015-02-26 10:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za pół etatu dostaje około 900 zl na reke. (1200 brutto). Ja rzadko zostaje po godzinach. Jak była potrzeba to owszem (wizytacja, ogrodowa etc)
zdjecie uzytkownika
jaandja - 2015-04-08 10:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [student - 2015-01-30 14:38:34]:
W którym punkcie się takie cuda zdarzają ?
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-08 14:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaandja - 2015-04-08 10:30:43]:
Takie cuda w Jeleniej Górze :)
zdjecie uzytkownika
kredycz - 2015-05-27 23:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracowniczka no ale 900 złotych za pół etatu to nie jest tak źle, niektórzy pracują miesiąc na pełnym etacie i zarabiają mniej. Właśnie słyszałem, że jeśli chodzi o pieniążki to nie jest źle, gorzej jednak z atmosferą bo ludzie nie mają mocnych nerwów i łatwo się denerwują i przez to pracowników wyprowadzają z równowagi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania standardowe o motywację do pracy, znajomość misji i wizji Firmy, sporo pytań o klienta. Przed rozmową trzeba przejść testy coś podobnego do testów na inteligencję (wiele firm stosuje takie testy).
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Shadow - 2015-06-26 18:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od kilku tygodni i nie ma na co narzekać. (Jestem studentem btw) Pieniądze są, umowa o pracę, do tego całkiem spore premie. Wszystko na czas, załoga przemiła, a praca wcale nie jest taka podła jak niektórzy opisują ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-28 16:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
ja pracuję w Jysku dłuższy czas. Zgodzę się z poprzednikami, że praca jest ciężka. Dużo obowiązków i zawsze za mało czasu. Człowiek uczy się bardzo dużo i albo się dostosuje albo nie. Dla niektórych osób to nie jest odpowiednia praca. Tu nie ma czasu na pogaduchy i godzinne picie kawy. Jeżeli w sklepach jest mała obsada, to po prostu nie można sobie pozwolić na słabe ogniwa w zespole. Pracujemy jako zespół. Jeżeli pytacie o awanse to znam dziesiątki osób, które awansowały. Większość kierowników sklepów pochodzi z awansów, łatwiej awansować, jeżeli jest się mobilnym, tzn. nie widzi problemu w przeprowadzce do innego miasta, czasami oddalonego o kilkaset kilometrów. Co do grafiku to u mnie raczej się nie zmienia pod warunkiem, że nikt nie idzie na zwolnienie lekarskie lub nie ma innych nieprzewidzianych okoliczności. Dostosowanie grafiku jest możliwe. Znam osobę, która przez rok pracowała na 3/4 etatu ucząc się w technikóm dziennym w klasie maturalnej. Po maturze pracuje już na cały etat. Podsumowując, trzeba się zastanowić co chcemy robić i taką pracę wybrać. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JYSK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JYSK?
Zadaj pytanie
alert