Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-12-29 20:43:27 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o TMR.PLASTICS - BYDGOSZCZ. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
m.:) - 2009-12-30 00:36:18 odpowiedz | cytuj
Firma TMR w Bydgoszczy to prężnie rozwijająca się firma przetwórstwa tworzyw, ale oprócz tego to dobrze się tam pracuje. Szef jest wporzadku jezeli chhodzi o pracownikow. Fachowców w tej firmie nie brakuje i można się sporo nauczyć. Polecam tę pracę, mozna sie wiele nauczyć się od starszych doświadczonych pracowników. Płacą powiedzmy nienajgorzej jak na warunki bydgoskie.:)).
pracownik - 2009-12-30 00:50:07 odpowiedz | cytuj
potwierdzam wypowiedz
arbi71 - 2010-01-09 13:49:54 odpowiedz | cytuj
pracownik - 2009-12-30 00:50:07

potwierdzam wypowiedz

Coś więcej,może bym tam chciał pracować,jestem ustawiaczem-bryg.
arbi71@wp.pl

POZDRO :)
XXX - 2010-01-16 04:33:02 odpowiedz | cytuj
No napewno kierownik prod... jest fajny dla was:D Pewnie mu prosto w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] palce trzymacie? Tmr to żenada!!! Kołchoz nic więcej! Z ludzi robią wariatów i oszukuja na kasie!
XXX - 2010-01-16 04:34:02 odpowiedz | cytuj
XXX - 2010-01-16 04:34:02 odpowiedz | cytuj
3 letni staz - 2010-02-12 23:38:38 odpowiedz | cytuj
Omijajacie tą firmę z daleka!!!!! Kierownik produkcji daje premie pracownikom za donoszenie na wspolpracownikow,horror!!!!! Ludzie,którzy zarzadzaja ta firma,powinni pracowac na produkcji, kompletne dno. Powiini zamknac ta firme,albo przeniesc do AFRYKI !!!!!!!!
brygadzista - 2010-02-13 15:08:30 odpowiedz | cytuj
W TMR jeden na drugiego donosi.Premie kierownictwo zabiera za nic, oszukuja na nadgodzinach,ludzie harują jak murzyni!!!! Zarząd to jedna wielka pomyłka,nie mają pojecia jak kierowac ludzmi.
Najgorsza firma w Bydgoszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAWEL - 2010-02-15 11:40:15 odpowiedz | cytuj
DNO TOTALNE TA FIRMA !!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2010-02-17 23:33:05 odpowiedz | cytuj
Kierownik produkcji Robert daje premie swoim zaufanym kapusiom..!!!! Beatka oszukuje ludzi na godzinach i kasie złodziejstwo !!!!!!!!!!!!!!!! Kretyni rzadzą tą firmą. TMR to druga Rosja !!!!
pracownik - 2010-02-23 22:57:10 odpowiedz | cytuj
TA FIRMA TO WIELKA POMYŁKA W MOJEJ KARIERZE!!!!! KIEROWNIK ZDUŃSKI TOTALNE NIEPOROZUMIENIE,NIE MA POJĘCIA FACET!!!! LUDZIE KABLUJĄ JEDEN NA DRUGIEGO, TO JEST CHORE W TEJ FIRMIE,LUDZIE GDZIE WY PRACUJECIE OBUDZCIE SIE W KOŃCU !
dirk - 2010-02-26 19:52:26 odpowiedz | cytuj
OBÓZ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marcin - 2010-03-01 17:10:19 odpowiedz | cytuj
Ta firma to totalne nieporozumienie,chesz się cofać w rozwoju zatrudnij sie w TMR......:):)
anonim - 2010-03-07 23:03:08 odpowiedz | cytuj
Arbeit macht frei = tmr.
nie myslisz, nie czujesz, ze zyjesz, umierasz, nie masz marzen. zatrudnij sie u nas - rozwiejemy - twoje watpliwosci !!!
bedziesz naszym smieciem !!!
roberto - 2010-03-07 23:31:47 odpowiedz | cytuj
Chcesz zostać murzynem i pracować jak prawdziwy niewolnik, zatrudnij się u nas w TMR.Pracujemy non-stop, weekendów nie mamy,tylko spędzamy w pracy,praca marzenie......
Anonim - 2010-03-08 12:23:15 odpowiedz | cytuj
O co wam chodzi?? Mi w tej pracy się bardzo dobrze pracuje..
"Pracujemy non-stop, weekendów nie mamy..."-przychodząc tu doskonale wiedziałem, że praca jest w ruchu ciągłym, zmianowa bo tego wymaga ta branża... ja też lubię mieć wolne przecież jak nie sobota to inny dzień jest wolny... Zresztą to jest praca a w pracy się pracuje. Mogłem zostać na zasiłku i nie mieć na nic... płacą niezłe pieniądze jak na kuj-pom, znam inne firmy i wiem co mówie... fakt trzeba pracować... a to że zabiorą mi premię, fakt, jak firma miała przeze mnie straty to za co mieli mi zapłacić... w pracy płacą za pracę... Skoro tak się nie podoba to zawsze przecież można zmienić:) z tego co wiem to są całe segregatory podań. więc pozdrawiam was:)i do zobaczenia
GOŚĆ - 2010-03-08 23:14:15 odpowiedz | cytuj
Pewnie zawsze marzyłeś o takiej pracy.......
SMIECHU WARTE TO CO NAPISAŁEŚ...:))))))))))))))))))))))))))))))))) Segregatory pełne podań udał się Tobie ten żart,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
LUMPEK - 2010-03-09 01:09:37 odpowiedz | cytuj
KIM JESTES I ILE ZARABIASZ, ZE CI SIE TAM TAK DOBRZE PRACUJE, A MOZE TY PO PROSTU NADUZYWASZ NARKOTYKOW LUB POTRZEBUJESZ POMOCY PSYCHIATRY ....
pracownica - 2010-03-09 19:45:53 odpowiedz | cytuj
To żadna firma tylko,wielki kołchoz,gdzie ludzie pracują ponad siły i nie mają nawet zapłacone za swoją cieżką pracę, wiele jej brakuje do normalnej firmy......
pracownik - 2010-03-09 21:07:47 odpowiedz | cytuj
większych głupot nie widziałem!!! zastanówcie się co piszecie!!! to jasne, że te opinie wyrażają tyko olewacze i osoby ciągle narzekające; weźcie się lepiej do pracy, bo manna z nieba na pewno wam nie spadnie; nikt wam nie każe tu pracować, jak się nie podoba to zapraszam na kasę do Biedronki albo do kopania rowów - może tam w końcu odzyskacie swoją "utraconą godnośc"
zadowolony pracownik - 2010-03-09 21:14:39 odpowiedz | cytuj
"Gdyby ludzie kochali pracę, ciągle jeszcze oraliby ziemię zakrzywionym kijem i nosili ciężary na plecach" - ten cytat chyba tłumaczy tą śmieszną dyskusję.
Zgadzam się całkowicie-ta dyskusja nie ma sensu!Jeśli chcecie się mścić i zniechęcić ludzi,którzy chcą rozpocząć pracę w TMR to i tak Wam się nie uda. Zawsze znajdą się chętni.A zostaną Ci,którzy potrafią docenić zarówno tak dobrą pracę jak i wysiłek swój i swoich przełożonych.Nikt tu przecież nie stoi nad pracownikiem i nie celuje w niego z karabinu...W ogóle wymienianie na forum imion i nazwisk osób pracujących w tej firmie i obrażanie ich doskonale świadczy o poziomie dojrzałości i inteligencji(przedszkolaki mają z pewnością dwukrotnie wyższy)ludzi,którzy wypisują takie głupoty.To nie przestępcy... Jak w każdej firmie nie wszystko jest na czas,ale cieszmy się,że w ogóle jest. Pozdrawiam wszystkich,którzy pracują w tym "obozie".Tych,którzy chcą rozpocząć w nim pracę-zapraszam serdecznie:-)DO ZOBACZENIA I USŁYSZENIA...
x