brak logo

Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek

Bydgoszcz

Opinie o Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek

anonim 2009-02-27 12:48:07
Słowa kojarzące się z Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako nie jestem w stanie określić,moj tato pracował tam rok dostal 50gr podwyżki .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są życzliwi czułem sie tam dobrze .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? nie wiem dostawałem 5,7gr
Najbardziej podobało mi się w Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek:w ogóle paca tam mi sie podobała.
Najbardziej nie podobało mi się w Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek:PRACA PO 12h!
3
tz 2011-12-10 13:25:41
Jakie zarobki są obecnie w tej firmie?
3
rw 2013-10-01 20:15:32
[usunięte przez moderatora]..podwyżek zero...traktują ludzi jak zera...fasływi i złośliwi.... beznadzieja
1
Lesny Jebaka 2014-05-13 17:49:39
witam !Byłoby bardzo Fajnie gdyby zakład Płacił jeszcze na czas ! a tak pozatym spoko atmosfera jaka panuje w zakładzie jest zajebista , szlifierzy jak i spawacze dogaduja sie bardzo dobrze ! Pan Kierownik Andrzej O. bardzo wymagajcacy ale potrafi takze odwdzieczyc sie z swojej strony jezeli jest taka potrzeba ! Mistrz Produkcji Ireneusz N. poukładany gość który potrafi doskonale rozdzielic prace , drugi Majster Bartłomiej S. wszystko było by okej gdyby nie zmieniał za 15 minut roboty a "a moze bys teraz to zrobił a potem to " No i kontroler Pan Jarek no ma facet mistrza zeby sprawdzac płaszczyzne w rekawiczkach czy nie ma wgniecen lub wypukłosci xd
Cała Ekipa FASSO Liczy na podwyżki ale nie 50 gr tylko Wieksze !!
olek 2014-08-15 22:33:08
hyba sam andrzej sobie napuisał tom opinię
paziu 2014-08-18 22:22:19
Moja opinia na temat zakladu jest taka ze wszystko byloby oki gdyby wyplaty byly na czas! A TO JEST NAJWAZNIEJSZE !!!!!! Po drugie to co niektorzy z pracownikow wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi liczac na jakas podwyzke ! W zakladzie jest wielu mlodych pracownikow ktorzy naprawde znaja sie na tym co robia i wielu starych powinno brac z nich przyklad ! Lecz mlodzi nie sa doceniani przez kierownika !Jesli chodzi o kierownika Andrzeja O. to ma facet swoje zagrania. Mistrz Bartek S. jest spoko ale nie wiem co on jeszcze robi w tym zakladzie ! Mistrz Ireneusz N. zero zastrzezen do jego osoby :) jesli ktos ma jakas sprawe to bez problemu moze odrazu kierowac sie do niego :)Kontroler Jarek to matol cymbal nie zna sie na swojej pracy !!! Atmoswere oceniam na bardzo dobra ! Komunikacja miedzy pracownikami tez bardzo dobra ! Ps uwazajcie na kasiorka , rympla , kontrolera i znalazlo by sie jeszcze kilka osob. PzD
byly 2014-08-30 00:15:51
zgadzam sie ze młodzi nie są doceniani przez pana kierownika. Znam paru pracow co wylecieli z kaprysu pana kierownika a byli naprawde dobzi. Ogulnie szlifierze tam robia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote . Co nie ktuzi oczywiscie. Ireneusz N oberkany koles w sprawach papierkowych. Bartek takiego majstra kazdy by chciał luzak. Kontrola jakosci zero pojencia kapuś. Naj wiekszy minus nie ma podwyzek i wyplaty nie na czas.
spokojny 2014-09-02 21:28:12
Cały ten zakład to jeden wielki bałagan,praktycznie ciągnie to wszystko jeden koleś ( usunięte przez administratora ), poukładany gość który widać ,że ma głowę nie od parady, ale niestety sam wiele nie może zrobić.Pan kierownik widzi tylko swój interes ,nie interesuje go nic poza robieniem dobrego wrażenia i włażeniem w tyłek właścicielowi.Ten nowy majster to faktycznie luzak,ale zakręcony strasznie,chyba go wywalą bo mota się strasznie.Ogólnie jak jesteś dobry to nie jest tak źle,tylko te wypłaty żeby były na czas !
młody 2015-01-31 23:44:22
Ogolnie pracuje tam rok. Zarabiam wiecej niz ludzie ktorzy pracuja po 8 lat tam dlaczego? Dlatego ze przykladam sie do wszystkiego. Chcesz zarobic dobrze. Prosty przepis. Badz coraz lepszy i nie sluchaj innych pracownikow co mowia "po co tyle robisz, nikt nie bedzie cie za ro calowac po rekach" gdzies mam ich. Ja sie smieje jak z nich na wyplate jak dostaje kwitek ile zarobilem. Robienie ponad norme owocuje wyzsza oremia i czestszymi podwyzkami. Wiec nie gadac mi tu ze sie nie da zarobic. Premia, nadgodziny i dobra wyplata jest. Co do wyplaty na czas no wlasnie jest problem gdyz teraz otrzymalem 17 stycznia zamiast 10. Tydzien spoznienia. Zazwyczaj jest do 13. Dziekuje.
1
łysy 2015-03-01 21:19:28
Ogulnie zarobki nie za wysokie i najgorzej że prawie zawsze spuznione nawet o 2 tygodnie, robią tu też ukraincy i zabierają robote przez to mało nadgodzin, co do ludzi to trzeba uwarzać na niektórych bo są fałszywi i złośliwi ,szczególnie kierownik ,nie wiadomo po co ten facet tu jest , lata za szefem jak pies i świeci oczami, ludzie go nieobchodzą ,widzi tylko swuj czubek nosa ,a jak coś chce to trzeba się domyślać i niewiadomo o co mu chodzi bo wprowadza tylko haos i zamieszanie patrząc przy tym kogo by tu upierdilić i ponirzyć ,bo w tym jest najlepszy, kiedyś ktos nie wytrzyna i mu wpirdoli. Najgorzej wkurza ze są tacy co guwno robią i maja duzą kase, chyba za lata pracy w tym zakładzie. Majster Irek to potafi dać w kosc ,lepiej mu nie podpasc bo zapamieta na długo ,nie da się go obejsc bo to stary lis i cwaniak , ale potrafi docenic jak zapiepszasz bo wtedy robota schodzi, no i morzna do niego iść ze wszystkim bo wiele morze .Niektórzy wolą robic u Bartka na zmianie bo on jest zakrecony i robi tylko co mu kazą albo co ma napisane na kartce. Ja pracuje tu już dosyć długo, da sie przyzwyczaic do tego syfu w kurzu i chalasie ,trzeba po prostu robic swoje ,to się najlepiej na tym wychodzi.
Pozdro!
inny młody 2015-03-03 14:18:29
zarobki pżeważnie spóżnione to prawda ale jak ktoś dobrze pracuje to płacą nienajgożej.mi się podoba majster IREK bo to konkretny facet.kierownik bardzo zagoniony ale to on ma tu wszystko na głowie. majster Bartek jakiś zakrencony chyba sam nie wie co ma robic. Ja wole IRKA BO bardziej konkretny
3
Matka 2015-03-05 21:53:16
Moj maz pracuje w tym zakladzie. Ludzie, my zawsze spozniamy sie z rachunkami, a odsetki rosna...na chleb czesto nie ma !!! A dzieci potrzebuja!! A dlaczego? bo szef spoznia sie nawet dwa tygodnie z wyplatami. Brak slow, jakas paranoja. POZDRAWIAM CIE SZEFUNIU! Matka 3 dzieci.
spawacz 2015-03-08 09:21:34
Ile w Fasso zarobi doświadczony spawacz na Tiga .Jakieś konkretne stawki może ktoś podać
weteran 2015-03-31 20:40:59
ty inny młody ! chyba bardzo krutko tu pracujesz ze piszesz takie bzdury,bo kierownik to ma jedynie na glowie duzo wlosów,reszta to gra i sciema ,no a majster Irek to potrafi dowalic lepiej na niego uwarzaj, a majster Bartek to hyba juz dlugo tu nie pociagnie! Mlody dobra rada weterana : chcesz tu popracowac musisz robic dobrze bo inaczej twoje dni sa policzone albo kasa głodowa!
inny młody 2015-04-19 10:18:41
do weterana- ja dobrze pracuje i mnie cenia prace mam pewną a to ty uwazaj bo ja nie widze tu rzadnego weterana co by dobrze pracował wszyscy tylko udają i chcą robić dobre wrażenie ale każdy to widzi
inny młody 2015-04-19 11:00:14
ty weteran to uwazaj zebym ja kiedyś nie był jeszcze twoim majstrem
1
za! 2015-08-29 22:34:07
PamiEtacie "makusia" najlepszy spawacz bez niego ta firma leci na dno i niech ikt nie mówi że był zerem bo miał więcej do owiedzenia od wujka a młody teraz płacze ze go nie zatrzymał. Teraz dla angoli cuda czyni...żałuj MŁODY!!
były 2015-08-29 23:25:59
"Makuś" spoko człowiek, jeszcze lepszy spawacz. Młody faktycznie durny, że go nie zatrzymał...
Wypłaty... Starczało na rachunki( ale żeby na wszystkie to już nie wspomnę)
Terminowość, jak wcześniej było wspominane- robił łaskę, żeby chociaż część wypłaty dać!
1
eeee 2015-11-03 14:33:43
Oj spóźnienia sa z wyplatami i to duże
Kasiorek 2016-01-06 00:22:40
Szukają gościa,który zna się na gięciu blach/rur itp. ; ) rzecz jasna gięcie maszynowe.

Pan Irek wymagający,aczkolwiek utalentowany i sprawiedliwy.
Bartek trochę zakręcony,ale też spoko.
Kieras taki trochę dziwny,niemniej posiada największą wiedzę.
Kontroler jakości i Kieras ma nieźle na pieńku u większości ,,ekipy".

Faktycznie występują opóźnienia w wypłacaniu wynagrodzeń.Zimą pizga na hali jak za cara xd
Poza tym firma sprawia dobre wrażenie.

Pozdrawiam
1
szlifierz 2016-02-02 21:33:32
pracuje na produkcji już troche czasu,nie jest żle ,chociaż praca nie jest łatwa bo w kurzu i hałasie ale jak ktoś jest dobry morze nieżle zarobic, dla nierobów nie ma tutaj miejsca bo majster Irek zaraz gich wyczai i długo nie popracują.Trzeba robic to co karzą i jest ok,a najwarzniejsze to nie podpaść u majstra Irka bo z nim nie ma zartów,ten koleś wszystko wie i widzi on tutaj rządzi , jest wymagajacy ale konkretny i sprawiedliwy,wypłaty są czasami opuznione ale zawsze są,teraz podobno szukają dobrego spawacza i szlifierzy bo ma hyba ktoś wylecieć
hej !
pracownik nr 2 2016-03-17 20:56:48
Uwazajcie na kazmierczakow M i W a i takze na jasinskiego bo to podpierdalacze spiskuja skrwysyny,ahtung ahtung
dggts 2016-10-13 19:58:42
Nie bede klamal w fasso dobrse placa z nadgodzinami oczywiscie hehe ale sa opuznienia w wyplacie co miesiac wyplata niby do 10 a jest np. 18 albo 20 kiedys nawet byla 24 w wigilie to juz jest przesada a szef ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest juz 13 a wyplaty jeszcze nie ma dzwonilem do kadrowej to powiedziala ze nie ma pojecia kiedy bedzie.I oczywyscie sa zwolnienia zatrudnili ekipe skonczylo sie zlecenie i wszyscy polecieli szkoda chlopakow
12w 2016-10-13 20:01:02
Pewnie, że ma szanse jednak jak czytam niektore komentarze to faktycznie i ja sie zastanawiam nad tym czy to faktycznie dobry pomys by aplikowac bo tak naprawdę ludzie pisza,ze wyplaty nie sa terminowe a mi chodzi o uczciwego pracodawce
Zostaw swoją opinię o Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Ślusarski PPHU „FASSO” Sławomir Wilczek