logo Form-Plast S.A.

Form-Plast S.A.

Bydgoszcz

Opinie o Form-Plast S.A.

justa 2012-10-31 09:05:14
PRZYJMIJA U WAS?
hi 2012-11-14 11:21:20
!!! - 2012-11-13 13:08:38

najlepsze jest to jak niektóre osoby robią z siebie ofiary twierdzą ze się je obgaduje a same zaczynają i buntuja innych to jest dopiero SZOK
to jest forum zwierzeń czy forum dotyczące firmy? w każdym zakładzie coś się dzieje ale nikt nie wypisuje takich bzdur
1
Ewa 2012-12-06 11:29:02
CZYW NARZEDZIOWNI PRACUJA KOBIETY? CO NALEZY DO OBOWIAZKOW PRACOWNIKA NARZEDZIOWNI?
Ex 2012-12-09 22:45:27
[usunięte przez moderatora]A posiłek przy maszynie to już karygodne.Firma jeszcze nie wpadła na to żeby zmieniać osoby przy maszynie tzw zmieniające i wypuszczać na przerwy na 10min i za parę godzin na następne 10min tak jest w normalnych firmach
widz 2013-04-04 15:18:02
[usunięte przez moderatora]a tak poza-tym przyjmują do was do pracy proszę o cynk
w trakcie 2013-09-01 17:59:28
[usunięte przez moderatora] Firma faktycznie w słabej kondycji ale życie rozrywkowe trwa na produkcji i w biurze w trybie hardcore umiarkowanym, tak że taki plus chociaż. Ale słaba kondycja firmy trochę utrudnia zabawę. Pozdrawiam
2
xxxxxx 2013-12-21 18:12:33
Form-Plast z fajnego zakładu przekształcił się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zakład ten jest strasznie zachłanny na pieniądze a pracowników traktuje jak (usunięte przez administratora). tylko tyrać i tyrać a nawet na nadgodzinach cię orżną bo płacą na raty.nie mówiąc już o klimacie świąteczym gdzie w innych firmach w podziękowaniu za całoroczną współprace i owocną pracę pracownicy dostają w prezencie talony na święta lub słodkie upominki a w tej firmie pracownik jest nikim bo nawet życzeń na święta nie usłyszy. To bardzo przykre ale prawdziwe. Wszystkim pracownikom firmy Form-Plast życzę zdrowych i wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy i owocniejszy dla nas niż w ten dotychczas.A Właścicielą życzę żeby otworzyli oczy i dostrzegli że ich pracownicy którzy poświęcają swoje rodziny i zdrowie przychodąc do pracy i na nadgodziny aby zakład mógł być w dobrej kondycji finansowej to też ludzie a nie roboty do pracy.
5
aniolek 2013-12-27 22:25:09
to super firma a jak się nie podoba to zmień prace
2
xxx 2013-12-28 10:52:51
Ta ostatnia wypowiedź to chyba właściciel tej firmy
1
aniolek 2013-12-28 16:49:33
dzięki takim madrym ludziom masz pracę więc nie pisz takich bzdur a pracujesz na siebie nie na szefa pewnie jesteś z co tylko dużo robią zamieszania zamiast pracować
1
dobra 2013-12-29 14:23:12
kocham form plast niech w nowym roku wiedzie im się wspaniale tego życzę z całego serca
szkoda 2014-01-15 08:28:43
Nie mówię o wtryskarkach i biurach tylko o innych powodzenia mam nadzieję że firma zauważy jacy jesteście ! Życzę firmie powodzenia by stanęła na nogi a napewno będzie ok
4
!!!! 2014-01-29 17:46:53
wydaje mi się że to nie firma ma problem tylko ludzie nie chcecie pracować to idźcie na kuronia nikt nie będzie trzymać takich ludzi jeden chce być lepszy od drugiego nie interesujcie się życiem innych tylko sobą !
1
aniołek 2014-03-20 19:59:42
kocham form plast
2
GalAnonim 2014-06-30 23:09:32
podstawowe wymagania masz dość dokładnie opisane,a czy Ciebie przyjmą to już kwestia twojej konkurencji : )
1
GalAnonim 2014-07-03 23:18:09
Słuchaj,jeśli potrafisz pracować w hardcorowych warunkach(typowo autokratyczny ,,sposób" kierowania firmą,niestabilne zatrudnienie/częste rotacje) to śmiało,zapraszam : ) da się wytrzymać,tylko nie licz na wiele.

Skoro ,,góra" nie potrafi zarządzać to i szeregowi(no offensive) pracownicy mają to wszystko gdzieś ; )
Pozdro
1
aniołek 2014-07-17 20:42:30
to super firma
witek 2014-07-31 14:33:44
Kto teraz rządzi stary czy młody ?
fachowiec 2014-08-11 14:32:50
powiedzcie jak wygląda atmosfera w biurze? jacy ludzie tam pracują? Z tego co widzę, to 10 stron forum poświęcone jest pracy na halach, na wtryskarkach, kj, narzędziowniach itp. A jak jest z pracą w biurze? Ile można zarobić? Czy mają jakichś przedstawicieli handlowych? Czy często zwalniają? Czy jest duża rotacja?
GalAnonim 2014-08-12 17:53:05
Nadal rządzi poczciwy papa : )czyli Maciej
GalAnonim 2014-08-12 17:59:25
Owszem,mają kilku handlowców.
Praca handlowca od dawien dawna wiąże się ze stresem.
Zarobki są tam takie jak i wszędzie,nie mniejsze ani większe,po prostu przeciętne.
Czy często zwalniają ? na to pytanie niestety Ci nie odpowiem,gdyż jest to sprawa wysoce indywidualna.
Moja rada: Jeśli nie zasypują Cb ofertami to warto spróbować ; ) po okresie próbnym bd już wiedziała,czy chcesz tam dalej pracować,czy też nie,kwestia aklimatyzacji.
nowy 2014-10-11 01:33:08
Niech ktos napisze czego mozna sie spodziewac po ( usunięte przez administratora )
nowy 2014-10-14 20:54:50
jaki byl kierownik ktory odszedl M.K.?
nowy 2014-10-14 20:55:16
jaki byl kierownik ktory odszedl(usunięte przez administratora)?
Aka 2014-11-17 00:53:23
Dyszke Ci dadzą :D :D :D Lepiej już zamiatać ulice.
1
jan 2014-12-28 17:20:04
moim zdaniem to jest dużo bardziej opłacalna opcja dla Form-Plast , aby zatrudniać młodych pracowników i nie płacić im tyle co specjalistom i chyba widać , że szefostwo firmy wychodzi z tego samego założenia. Wolą zapłacić mniej komuś do przyuczenia niż brać kogoś z bogatym CV i płacić mu dużą kasę ...
1
lala 2015-01-27 11:39:57
Ile zarabiaja slusarze narzedziowi jak atmosfera w narzedziowni
6
rob 2015-03-28 19:36:37
Warto, warto.
Chłopaki ok.
Łaski jeszcze bardziej ok.
Majster super ok i co dobre zna się na robocie.
Polecam
Zarobki w zależności od doświadczenia.
ktos 2015-04-20 13:03:29
Czyli caly czas masakra w grajdole. Jak zwykle jakos ciagna pracowalem 3 lata w tej budzie i sloma z butow wlascicielom caly czas wystaje.
4
sn 2015-07-27 11:20:38
Pracowałem w tej firmie ponad 2 lata temu ale tylko 2 miesiące.Zarobki żenada.Trzeba być głupi żeby pracować w takiej firmie albo naprawdę nic nie potrafić.Bo człowiek ,który ma rodzinę nie pójdzie pracować za takie pieniądze albo posiada jakieś umiejętności.Na dodatek w tej firmie nie ma śniadania.Jest w czasie pracy !!! Teraz pracuje w innej firmie i jak boga kocham zarabiam 2,5 krotnie więcej.Współczuje tym ludziom co tam pracują ale to wasza sprawa .Nawet na wyższych stanowiskach zarobki tutaj są masakryczne.
4
!! 2015-09-10 12:16:36
Jakoś mało wiarygodna opinia :) nie przekonująca :)
Zainteresowany 2015-09-10 12:43:16
Mam zapytanie, jaka jest atmosfera biurze w kadrach firmy Form-Plast w Bydgoszczy, czy często zwalniają, czy praca jest stabilna, jakie są stosunki między pracownikami, i pracownik-przełożony, czy jest wzajemny szacunek, i jakie są zarobki w biurze tej firmy?
Xxx 2015-10-15 17:01:03
W tej firmie nie pracuje się 8h tylko 10-13h, zamiast 5dni pracuje się 7, schodzi się z nocki o 7 i idzie na 21 tego samego dnia! Wolny week graniczy z cudem! Tylko patrzeć kiedy wydarzy się jakaś tragedia! Nadgodziny powinny być oczywiście ale na innych zasadach. A w tym przypadku po prostu nie ma wyboru chcesz pracować chcesz mieć premie musisz być! Szkoda bo firma się rozwija posiada dobrych zaangażowanych specjalistów, ale nie dba o nich.
2
Grubas 2015-11-13 18:23:07
Nie polecam, praca niestabilna, ciągle zwalniają nawet w biurach.Rotacja jest przeogromna. Brak szacunku do pracowników wszystkich produkcyjnych i biurowych ze strony właściciela i Managera. Właściciel skąpiec, nie dba o wartościowych pracowników, brak innowacji, brak komputerów dla nowych pracowników. Krzyki i zmiany nastroju właściciela to codzienny rytuał. Manager w biurze do bani, brak pomocy, prac oparcia, brak wsparcia pracowników z jego strony. Powinien iść na kurs jak odnosić się do podwładnych. Wymagania i żądania ogromne a brak podstawowego wejścia do firmy przez nowych pracowników. Istna dżungla. Istny chaos w biurze, brak dobrej współpracy z właścicielem, brak jakichkolwiek procesów. Aż się człowiek dziwi że ta firma jeszcze działa!!!! Osobom wykształconym odradzam.
6
Szukający 2015-11-15 20:36:55
A jakie masz wykształcenie jak mogę zapytać??? Chcę tam CV wysłać a nie wiem czy się opłaca wogóle. Dłygo tam byłes?
Chudas 2015-11-16 13:31:00
3 tygodnie, nie Grubas?
Średnias 2015-11-16 19:16:56
Trochę pokory życzę - taka mała rada na przyszłość.
Edek 2015-11-16 21:45:53
Grubas pracuje dłużej bo prezes nie krzyczy na świeżych. Jeśli wie o rotacji na produkcji to już się zaklimatyzowal. Myślę ze to niespełnione gwiazda która rzadko oglada premie. Moze czas sie wykazać a nie obrabiać za plecami.
1
Malas 2015-11-17 08:00:32
do Sredniasa: pokorę zdobywa się z wiekiem i życiowymi porażkami. Skoro ktoś ma ambicje to dlaczego od razu musi być zły. Jednak ambicje w połaczeniu z rozsądkiem mogą przynieść więcej korzyści niż się wydaje.
Średnias 2015-11-17 20:42:54
Nadinterpretacja. Nie było mowy o tym, że ten kto ma ambicje jest zły. Z dalszą częścią się zgadzam.
Hitler 2015-11-18 19:55:47
Ja znam niemiecki ;)
bb 2015-11-19 08:21:50
Czy od 6 lat coś się w firmie zmieniło ? Jak tam "młody" prezesik ?
aa 2015-11-24 19:43:39
Słyszałem ze znów jakieś ruchy na produkcji?
Średnias 2015-12-16 22:35:38
Ale propagandowy post...
ciekawy 2015-12-31 15:08:50
A powiedzcie ile na rękę zarobić można z gołą pensja ile z nadgodzinami? I czy nadgodziny platne są 100% czy jak?
kandydat 2016-01-26 22:30:18
witam
Widzę ze pojawiło sie ogłoszenie na mistrza produkcji na wtryskarkach.JAkie sa warunki pracy? Jaka tam panuje atmosfera wśród załogi i przełożonych. Zastanawiam się czy złożyć tam papiery.
kandydat 2016-02-04 22:26:10
44 coś wiecej napiszesz? jak tam praca wygląda?
aaaa 2016-03-09 17:41:22
Mistrz
artiman93 2016-07-28 21:38:56
Nie polecam tej firmy!!! Ostatnio każą mi przychodzić do pracy na nadgodziny w weekendy, a co najgorsze, na 12 godzin!!! I żadnych wolnych weekendów się nie ma!!! Ten form-plast jest to megakoszmar!!! Tym bardziej, że mam orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym i nie powinni tak wykorzystywać!!!
maja 2016-07-29 14:20:25
Nie ukrywam, że dobrze by się było załapać na handlowca ze znajomością jezyka angielskiego. A jaka jest atmosfera?
Zostaw swoją opinię o Form-Plast S.A. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Form-Plast S.A.