Durable Sp. z o.o.

Adres: Aleja Kasztanowa 10, 72-005 Przecław

NIP: 8520009572 KRS: 0000100267

Durable Sp. z o.o.
3 63 103 5 1

Opinie o Durable Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Wero
 Opinia

Do tych wszystkich co mysla, ze pracownik z produkcji bedzie swietnym kierownikiem, otoz nie, nie bedzie. Do tego trzeba miec troche wiecej wiedzy i doswiadczenia jak przerzucanie opakowan z punktu A do B. Na pewno sa wyjatki, ale ogolnie raczej rzadko. Poza tym czy pracownicy nie maja zbyt wygorowanaych oczekiwan? Nikt sie nie angazuje, nikt nie okazuje zainteresowania, ale kazdy chce zarabiac 10 tysiecy, wolne na zawolanie i nie wiadomo co jeszcze. Jak sie komus nie podoba moze szukac gdzies indziej,a na zachodzie ciagle jeszczce drzwi otwarte. Ludzie wyslaja CV dostaja zaproszenie na rozmowe i nawet nie zadzwonia (napisza), ze nie przyjda. Wiekszosc z nas nie ma przywoitosci, ale lubimy sobie ponarzekac. Kierowanie ludzmi nie jest latwe, a rzeklabym, ze piekielnie trudne. Im wieksza firma tym gorzej, bo tyle zdan ile odbytnic. Przystopujcie, albo sie zwolnijcie. Czasy sie zmienily, nie trzab sie trzymac stolka rekami i nogami. zawsze jest miejsce gdzie bedzie lepiej.

Pomocna?
Tak3Nie2
La savi
 Opinia
@Wero 12.06.2019 14:22

Wątpliwości nie ulega fakt, że nikt lepiej się nie orientuje w produkcji jak właśnie pracownik, który w niej pracuje latami. Dlatego rozwinięte firmy rekrutują najpierw wśród swoich pracowników później szukają na zewnątrz. W ten sposób są nowi kierownicy i nowi brygadziści. Ponieważ tajemnicą sukcesu jest doświadczenie i znajomość tematu, której nie nabędziesz w szkole. Można też skończyć 4 kierunki studiów i do niczego się nie nadawać chyba, że znajoma ręka pcha do przodu z uporem maniaka, nic jednak nie zastąpi wiedzy nabytej latami właśnie w danej branży. I tak jak napisałaś są wyjątki bo nie każdy się nadaje i ma predyspozycje.Dlatego ludziska jak nie można gdzieś awansować, albo więcej zarabiać to znak, że firma na was nie zasługuje. Droga wolna teraz szukają pracowników w Niemczech więc można zarobić w najgorszym wypadku dwa razy więcej.

Pomocna?
Tak1Nie
Konrad
 Opinia

Macie odwagę pisać na forum to dlaczego nikt nie rozmawia o tych sprawach z szefostwem?

Pomocna?
TakNie3
Obserwator
 Opinia
@Konrad 25.05.2019 14:52

Bo szefostwo nie słucha albo nie chce słuchać mają czarno na białym i tak z tym nic nie robią to chociaz sobie popiszemy a to co zostało napisane od kilku miesiecy w 100% prawda!!!!!!!

Pomocna?
Tak4Nie
Do prezea
 Opinia

Albo kadra nie czyta albo nie rozumie problemów pracowników. Mnostwo pracownikow ucieklo-dlaczego??? Nie dlatego, ze po prostu znalazl ktoś inna pracę. Dobry pracownik ucieka bo znalazł lepiej płatną! Firma albo zacznie inwestować finansowo w pracowników ( "nie" 200-400zl) albo będzie tak jak jest, że na 2-3 miesiące ktoś przyjdzie, kierownik produkcji rzuca ochłapy i pracownik ucieka. Mała blondwlosa brygadzistka z III działu zniechęca każde nowe osoby, zamiast zachęcić na początek dając lżejsza pracę. Z mężczyzn pozostała garstka..zakład nie widzi dalej problemu, kobiet coraz mniej, jak przychodzą to tylko Ukrainki..tragedia.. NIECH FIRMA ZACZNIE W KOŃCU PŁACIĆ NORMALNE PIENIĄDZE!

Pomocna?
Tak40Nie
Mania
 Opinia
@Do prezea 10.10.2018 17:33

Ta mała blondi jest najgorsza z brygadzistek,jest BARDZO chamska, ludzie się jej boją i płaczą przez nią,co to ma znaczyć? A puźniej się dziwią że ludzie odchodzą .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierownicy, zacznijcie myśleć!
 Opinia

Co to za firma, w której nie ma szczebli awansu i max ile możesz zarobić to 2,5 na rękę z dodatkami takimi jak premia za obecność, akord, czy też stazowe. Oczywiście jak przychodzą miesiące takie jak Luty to jeszcze mniejsza jest wypłata. Ledwo na waciki starcza,a nie na przeżycie. Może dla ludzi prosto po szkole czy dla emerytów to jeszcze ujdzie. Ale dla osób co mają dom i dzieci na utrzymaniu to jest śmiech na sali. Podwyżka jest, owszem, ale mniej niż zlotoweczka do godz BRUTTO na rok. Szaleństwo! Kierownictwo, nic nie robi, by zatrzymywać ludzi, dobrych pracowników. Więc ludzie odchodzą i odchodzą. A potem lament i zatrudnianie więcej Ukraińców. A wystarczyłoby dać porządna podwyżkę i zachęcić do pozostania...

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TEN CO MAŁO PŁOTU NIE WYRWAŁ
 Opinia

Kartky.wolę już wisieć na tym płocie jak iść do tej firmy do pracy

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia

Panie Kartky . Poziom, który Pan zaprezentował na portalu Go Work jest zerowy. Poważni oraz inteligentni ludzie rozmawiają o problemach face to face z przełożonymi, nie ukrywają się za nickiem na portalach społecznościowych . Ale do tego trzeba odwagi , czego u Pana zabrakło . Nazwę to TCHÓRZOSTWEM. Powinniśmy aktualizować i weryfikować wiedze/ informacje, którą posiadamy . Łatwo kogoś niesłusznie osądzić . Pisząc w gniewie , amoku, emocjach, obrażając innych , używając podwórkowego słownictwa pokazał mi Pan co sobą reprezentuje . Jeśli nie zgadzamy się z polityką firmy , zasadami , wymaganiami to każdy z NAS ma szanse znaleźć pracę idealną. Czego Panu , sobie i innym użytkownikom życzę . Pozdrawiam Ania

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Do szefa
 Opinia

A, że tak się grzecznie zapytam kiedy mamy się spodziewać premi świątecznej, bo po listopadowej wypłacie tego nie widać.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
blada
 Opinia

Szczerze mówiąc, Niemiecka firma w Polsce, wiadomo z czym to się wiąże , kierownicy nie mając nic do zaoferowania w momencie przyjazdu wizytacji z Niemiec dostają malpiego rozumu, ludzie pracujący najbardziej na tym cierpią. Zresztą zapraszamy wszystkich do pracy szczególnie latem w upalne dni pracownicy maleją na hali z przegzania , trzeba prosić o dodatkową przerwę, paniusie z biura i pseudo kierownicy robią sobie spacerki nie zbytnio długie po hali i szybko uciekają do klimatyzowanych biur , aby tam wykonywać ciężka pracę, wszystkie pozytywne komentarze na temat tej firmy są pisane przez tych co najwięcej udają że pracują , bo obawiają się że jak tych ludków od brudnej pracy zabraknie to ich pogania , a naprawdę ludzi jest coraz mniej w tej firmie do konkretnej pracy . Polecam ludziom którzy mają stalowe nerwy , albo są zdesperowani.

Pomocna?
Tak57Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lora
 Opinia
@blada 23.04.2018 20:59

Pewnie to twoja pierwsza praca i nie wiesz jak potrafi być w innych firmach.Dlaczego po prostu nie zmienisz pracy?Masz obawy ,że gdzieś indziej jest gorzej?

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@lora 24.04.2018 20:09

To ty chyba nie wiesz LORA jak jest w innych firmach ja pracowałem w różnych firmach i mam obraz bo to co tu się dzieje w Durable to przechodzi ludzkie pojęcie te ich innowacje kupowanie tablic żeby na nich pisać albo z nich czytać wyrzucanie pieniędzy w błoto!!! Skrzynki ciuchcia ,Do pracy chodzi sie pracowac a nie bawić się w jakieś bzdury to nie przedszkole ,otrząsnijcie się PACANOWO!!!

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BLADA
 Opinia
@lora 24.04.2018 20:09

Co Ty wogole wiesz o pracy , widać pracowałas w podobnych obozach , gdzie ludzie musieli orac na takich jak Ty , kiedyś w dużych zakładach kierownicy umieli współpracować z pracownikami bo ci pracownicy byli ich źródłem utrzymania , a teraz widocznie zapomnieliście o tym , ale przyjdzie niedługo czas na Was , wasz raj już pomału dobiega końca . Wymyslajcie więcej głupot to sami będziecie z siebie robić wariatów, żenada że ktoś zatrudnia takich ludzi na odpowiedzialne stanowiska , nie polecam takich pseudo firm nikomu

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ok
 Opinia
@Obserwator 24.04.2018 22:24

to czemu nie odejdziecie skoro wam tak zle? ja nie mam na co narzekac, atmosfera dobra, pieniadze na czas, z kierownikami tez mozna sie dogadac..

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BLADA
 Opinia
@ok 25.04.2018 15:14

Atmosfera dobra, bo zbliża się długi weekend majowy ..... w pracy !

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pola
 Opinia
@ok 25.04.2018 15:14

No cóż jak wszyscy będziemy myśleć ze najlepiej się zwolnić z pracy a nie współdziałać ! To życzę co rocznego zwolnienia sìę z pracy

Pomocna?
Tak16Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byku
 Opinia
@BLADA 27.04.2018 12:49

Nie dla wszystkich! (usunięte przez administratora) mają długi weekend!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@ok 25.04.2018 15:14

Z kierownikami można się dogadać dopóty do puki wchodzisz im w tyłek mają teki szerokie szafki że aż.................

Pomocna?
Tak20Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anty przydupas
 Opinia
@ok 25.04.2018 15:14

jak żeś (usunięte przez administratora) to sie dogadujesz

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Można dobrze zarobić przy obsłudze różnych maszyn to fakt ,ale dla osób ambitnych nie polecam gdyż brak możliwości rozwoju i nie kompetencja ze strony kierownictwa całkowicie podcina skrzydła , poza tym bywało całkiem zabawnie popatrzeć na podlizywanie się przełożonych w trakcie wizyt osób realnie zarządzających czyli Niemców , atmosfera z początku całkiem przyjemna na pozór oczywiście, pracownicy z długim stażem wypaleni zawodowo , nie uczciwi , zazdrośni i przebiegli tematem przewodnim oczywiście kto ile zarabia :-) do tego dodam że dla podlizuchow i przytakiwaczy miejsce idealne

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@Były pracownik 11.04.2018 16:37

Zgadzam się w 100 %

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@Były pracownik 11.04.2018 16:37

Zgadzam się w 100%

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Była pracownica
 Opinia
@Były pracownik 11.04.2018 16:37

To co robi kierownictwo jedna wielka żenada . Po mimo wykształcenia to poziom przedszkola!

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eugeniusz
 Opinia
@Były pracownik 11.04.2018 16:37

tak jest łysolu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia
@Była pracownica 11.04.2018 19:55

Czy mogłabyś rozjaśnić bardziej temat związany z kierownictwem firmy Durable, o którym wspomniałaś w swoim komentarzu? Jakie jest Twoje doświadczenie związane z pracą z nimi? Czy jest coś co mogłabyś napisać na korzyść tej firmy? Będe wdzięczna za wszelkie informacje.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lipa
 Opinia
@Honorata 09.11.2018 16:58

Kierownicy niekompetetni. Są brano z zewnątrz . Szacunek dla tych co zaczynając od 0 na produkcji coś osiągnęli-przynajmiej mają wiedzę obiektywną . Niestety kierownicy nie biorą do siebie słów jakie rzuca im pracownik. Kierownik ma swoje z góry narzucone plany i musi je realizować, bo w innym przypadku premii za nie wykonanie ich nie otrzyma. To zrozumiałe, że każdy chce zdobyć dodatkowy pieniadz-szkoda tylko, że kosztem wysiłku/wyzysku pracowników, których uwagi nie są brane pod uwagę. Więcej planistek i kierownikow , niz pracownikow...ogólnie nikt by się nie czepiał czy odchodził, gdyby firma płaciła wiecej niz 2-3 tyś. zł dla dobry pracowników....byłaby to motywacja dla innych. Pochwala należy się za organizację imprez świątecznych dla dziewczyn. Ogólna ocena to nie polecam z powodu płacy oraz braku rozwoju.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia
@Lipa 13.11.2018 10:17

Piszesz, że lepiej by było gdyby pracownikom płacono za wkład i zaangażowanie w wykonywaną przez nich pracę. Czy wobec tego sugerujesz, iż stawka w Durable jest jednakowa dla wszystkich w zależności od stanowiska jakie obejmują i bez różnicy na staż w pracy? Tym samym zastanawiam się, czy nie ma dodatkowych premii dla pracowników, którzy mocno poświęcają się wykonywaniem powierzonych sobie obowiązków.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lipa
 Opinia
@Honorata 21.11.2018 19:00

Nie ma. Premia świąteczna, i nic poza tym. Łatwiej pracownikowi 1 dać i niech się odwali niż co miesiąc lub dla aktywnego i dobrego bo wyjdzie więcej. Kto ma dzieci i dom ten wie, że te pieniądze nie dadzą się utrzymać. Brak rozwoju/zarobki/ludzie nad nami bez doświadczenia wykonywanej pracy/Dyktatura kierownika II działu. Wszystko idzie w górę oprócz wypłat, dlatego ludzi brakuje. Kobiety z biura zawsze bronić będą, bo siedzą i za siedzenie swoje dostają.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teściowa Michała
 Opinia
@Lipa 29.11.2018 07:48

tak ten kierownik to fakt ma w nosie czyjeś zdanie dba o własne interesy ma robote życia .prowadzi nieustanne monologi.ma plecy u pana ani be ani kukuryku.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lipa
 Opinia

Impreza Świateczna Żenada, by pracowników wypytywano o powód dlaczego nie idzie się na imprezę świąteczna. Oglądanie bawiących się Niemców, którzy na nas się dorabiają nie jest niczym przyjemnym. Do tego obsadzanie stolików tak, by nasze kobiety "zabawialy" Niemców również jest niesmaczne. Cały rok wyzysk i my mamy iść się bawić? Niech kierownicy zaczną słuchać pracowników i ich zdań oraz zaczną płacić by nie czuć się gorszym od Pań z biura, to może ludzie zaczną chodzić na imprezę świąteczna.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona !!!
 Opinia

Najlepszy jest ten pan z tej dużej maszyny, tzw. KOŃ, pracuje prawie codziennie po dwanaście godzin i praktycznie wszystkie soboty, robi syzyfową robotę , dużo biega a efekt mizerny, nieraz większe szkody potrafi zrobić niż ta jego praca jest warta, ciekawe jaki ma układ w tej firmie, jak firma rozlicza się z jego nadgodzin. Pomijając już temat tego pana , to firmie nie jest za ciekawie ludzi coraz mniej oczywiście tych pracujących na hali , bo w biurze jest przepychanka. Zresztą jeszcze trochę i nie długo będzie tam walka o stołki bo ktoś będzie zmuszony wyjść na hale do pracy. W tej firmie pracownik z doświadczeniem nie zagrzeje miejsca nawet jeżeli podejmie w niej prace to max, pól roku wytrzyma. Firma nie ma stałych zleceń, nie jest firmą jak pisze prężnie rozwijającą się tylko jest zależna od zleceń przekazanych od Niemieckiego zarządu, np. dzisiaj jest praca na stanowisku uzgodnionym podczas rozmowy kwalifikacyjnej, a za dwa dni można wykonywać pracę porządkowe lub inne które nie są objęte w umowie o prace, wymówka kierownika wtedy jest taka, że pracodawca może zmienić stanowisko pracy na trzy miesiące. Także przestrzegam osoby z doświadczeniem , pozdrawiam wszystkich pracujących .....

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

A co sadzicie Panstwo o kierownikach wydzialow? Z tego co sie orientuje jest tam ich trzech.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klapson
 Opinia
@anonymous 03.07.2018 22:31

TAK my jesteśmy świnki trzy sport muzyka oraz gry,reszta na wariata

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
romanos
 Opinia
@anonymous 03.07.2018 22:31

blady pyta.chyba gorąco koło (usunięte przez administratora) sie robi

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@anonymous 03.07.2018 22:31

sami debile

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
manson
 Opinia
@anonymous 03.07.2018 22:31

zwariowane wariaty

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mało kasy
 Opinia

Kazien ..... zamiast żałosne nagrody 20 zł dac podwyzszke do wypłaty...Ale nie o 20 zł tylko o adekwatne wynagrodzenie do zarobku dla firmy No i pensję...Marne....żeby zarabiać chociaż połowę tego co w Niemczech to ludzie by nie uciekali

Pomocna?
Tak25Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzia
 Opinia

Ja zawsze patrzę, jaka jest rotacja w firmie. Jeśli jest mało pracowników, którzy pracują krócej niż 5 lat to źle. A tutaj jest inaczej. Większość pracowników to ludzie z długim stażem. Poza tym pracodawca dba o swoich pracowników. Nie przesadzajcie, zobaczcie jak się pracuje np w Amazonie i wtedy komentujcie.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Zuzia 13.04.2018 08:09

niepisz już bo wstyd sobie robisz

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxxxxx
 Opinia
@Zuzia 13.04.2018 08:09

W Amazonie na godz Mają 18zł + posiłki za 1zł i i nie trzeba tak tyrać jak w Durable.Zuziu pracodawca dba o swoich pracowników tzn.Durable główno prawda nigdy nie dbał i raczej nie będzie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eks_pracownik
 Opinia

W Durable źle się dzieje pod wieloma względami. Pieniądze są naprawdę marne, kobiety mające spory staż pracy mają niewiele więcej jak najniższa krajowa, więc osoby zaczynające pracę nie mogę oczekiwać kokosow, które obiecuje dyrektor bajkopisarz lub kierownik produkcji notoryczny kłamca. Akord-dziś zrobisz z językiem na wierzchu to jutro trafisz na artykuł, gdzie nie jestes w stanie wyrobić normy i wychodzisz na zero. Nie ma co liczyć że dorobisz do pensji akordem, prędzej się wykończysz (problemy z nadgarstkiem, łokciem gratis od firmy). Kierownictwo niesympatyczne, uwielbiają donosicieli, tylko na wkładaniu palca w (usunięte przez administratora) kierownikowi i skarżeniu na innych możesz "zrobić karierę" u kierownictwa. Dyrektor bardzo lubi i pochwala (usunięte przez administratora) dlatego większość brygadzistek to zwykłe chamki. Ich zadaniem jest tyranie pracownic, bo nic innego nie mają do roboty. Chodzą z kąta w kąt, plotkują i wysługują się innymi pracownicami. Socjalem firma się szczyci, a nie ma czym. Do wszystkiego musisz dopłacać, do kart Multisport, do posiłków, ubezpieczenia. Raz do roku wyjście do teatru zafundują i zorganizują imprezę, na której są sztuczne uśmieszki i pokazanie niemieckiemu zarządowi, jak to super wszyscy ze sobą żyjemy. Ludzie powinni się zbuntować i nie chodzić na imprezy, może wtedy zarząd niemiecki zobaczyłbym, że coś jest nie tak w Durable, że ludzie zwalniają się nie bez powodu. To wina kadry zarządzającej, która chce zrobić z pracowników niewolników, pracujących za miskę ryżu. Szczerze nie polecam tego pracodawcy. Omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia

@antonio. b., @Obserwator z przypadku, @Kasia, to forum jest po to by dzielić się informacjami na temat pracodawcy firmy Durable. Wasze komentarze nic nie wnoszą do całego wątku a poza tym obrażacie się w nich, co narusza zasady jakie panują na GoWork. W swoich wypowiedziach starajcie się być rzeczowi i merytoryczni.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merytoryczny
 Opinia

Niemiecka firma, którą rządzą Polacy. Typowy wyzysk. Praca ciężka, jak wszędzie, płaca za niska,. Co z tego że jest dobry socjal, jak kadra kierownicza jest do niczego. Ostatnio , dziewczyna która pracowała wiele lat, chciała odejść z własnej woli, bo nie mogła dogadać się z pracodawcą w sprawie godzin pracy ze względu na małe dziecko. Co zrobił pracodawcą ? Nie zwolnił za porozumieniem stron, tylko pozwolił na "porzutkę". Tak chamskiego podejścia do pracownika dawno nie widziałem. Mam nadzieję, że te komentarze czytają też właściciele i przeprowadzą kontrolę, a przede wszystkim porozmawiają z pracownikami. Życzę pracującym wytrwałości. Ja zmieniłem pracę i nie żałuję.

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
łysol
 Opinia
@Merytoryczny 09.09.2018 11:10

pracodawca roku.śmiechu warte!!!

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mariola
 Opinia
@Merytoryczny 09.09.2018 11:10

oj gnije firma od głowy a szyja ją niszczy.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Merytoryczny 09.09.2018 11:10

Jesli 10 latek tomale dziecko to faktycznie naciagajmy wszystkie fakty.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator z przypadku
 Opinia
@Kasia 12.09.2018 21:23

Nie wiesz od ilu lat może zostać dziecko samo w domu Więc nie gadaj Katarzyno głupot która nie masz dzieci tylko pieska

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byku
 Opinia
@Obserwator z przypadku 06.10.2018 14:22

Haha dobre

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Śpioch
 Opinia

Ciekawe czy pracuje jeszcze Tomeczek T. Czy aby mu żyłka jeszcze nie pękła z nerwów to dopiero cwana łasiczka z niego :-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolega
 Opinia
@Śpioch 02.10.2018 17:20

Pracuje, i wporzo koleś z niego może dużo mówi, ale prawdę poprostu walczy o swoje tak jak każdy z nas.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stiv
 Opinia
@Kolega 04.10.2018 14:00

Racja.Walczy o normalność w tej firmie.Stop Pajacą

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie były pracownik
 Opinia

Praca dobra szczególnie dla młodych pań zaczynających karierę zawodową jak i również pań z innych branż.Proste prace ręczne i maszynowe co kto woli.Są ilości do zrobienia,ale spokojnie nikt nikogo nie goni.Tak jak w każdej innej pracy ważna jest cierpliwość.Można się cieszyć stabilną pracą.Są tu ludzie z 10cio20sto, a nawet30sto letnim stażem.Firma Durable jest najlepszym pracodawcą w regionie jest to potwierdzone dokumentami.Bogaty pakiet socjalny to min.bony i paczki na święta imprezy integracyjne,świąteczne, karnety do spa,imprezy sportowe itd..Firma gwarantuje nagrody również pieniężne za dobre pomysły w programie keizen.Gorąco polecam.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Nie były pracownik 14.04.2018 21:08

Projekt Kaizen,mozna by nazwać pomyśl za mnie twój kierownik a to wy matoly jesteście od tego a te super nagrody pendrive , czy scyzoryk to nie nie oszukujmy się dla idiotów

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Nie były pracownik 14.04.2018 21:08

To chyba ta utytła pani napisała.Ani be ani kukuryku na dzień dobry

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@anonymous 20.04.2018 20:08

ta jej mina jest bezcenna!

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
damianesku
 Opinia
@Nie były pracownik 14.04.2018 21:08

nagrody scyzoryk uchach

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Nie były pracownik 14.04.2018 21:08

Taaa, bardzo ciekawe. Ludzie tego nie napisal pracownik,kto kumaty ten wie kto dokladnie to napisal z biura.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona85
 Opinia

Cala prawda w miare obiektywna widziana okiem pracownika. Kasa jest na czas, czasem mozna podlapac plusa u kierownictwa to i zgodza sie na urlop w wybranym przez nas terminie. Bywa,ze gdy brygadzistka ma humor i prace sie dostanie na ulubionym stanowisku to jest praca bajka. I na tym ta bajka sie konczy. Za kadrowa mysli komputer,ktory wylicza wyplaty i zdarzaja sie bledy. Zeby z kadrowa cos zalatwic to trzeba byc jej kolezanka ,inaczej ciezki temat. Kierownictwo propnuje bony za marne 20zl za pomysl,ktory ma usprawnic prace. Czyli pomyslcie za nas ,a my Wam damy 20zl,ktore moze starczy na fajki czy tez czteropaka. Ot zachecajacy bonus! Kierownikow multum,ktorzy snuja sie po halach i nic nie wnosza. Pani Xsize nie ma zielonego pojecia co sie dzieje i nie zna podstaw. O wiele spraw podpytuje pracownikow i popelnia gafy. Zadziera nosa,ale czasem pokazuje ludzkie oblicze. Pan w koszuli w kratke w jeansach wie duzo i czasem za duzo. Mam wrazenie,ze sie tam marnuje,bo ludzie czuja niby do niego respekt,a jednak go nie szanuja. Pan King meczy 4litery, potrafi stanac przy pracowniku ze stoperem i sprawdzac akord. Pani misia konkretna i stanowcza, choc nie do konca ugodowa. Pan T i pan Ch snuja sie slimaczym tempem po halach ,niby pomysly maja,niby cos zrobia a jednak to jak statysci. I tak mozna by wymieniac ,az dochodzimy do pana parowki. Ten to ma gest. Zlote gory obiecuje, chce byc naj a potem co do czego to nie ma tematu. Takze, nic sie z nim nie załatwi. Budzi starch ,a ja sie zastanawiam czemu ludzie sie go tak boja? Brygadzistki. Sa srednie i gorsze. Wiekszosc pozjadala rozumy i chce rzadzic calym swiatem. Bywa i tak,ze jest sie zgnojonym przez mala siwa i odechciewa sie wszystkiego. Przy konkursie na nowa brygadzistke wygrala nowa twarz (usunięte przez administratora) siwej i wszystko jasne. Szkoda,bo inne ubiegajace sie o wakat to wieloletnie pracownice,ktore bardziej by sie sprawdzily. Ludzie ,pracownicy,pracownice to wiadomo ,ze w wiekszosci zlepek prostych ludzi,ktorzy zywia sie plotkami i potknieciami innych. Choc sa perelki na medal i do rany przyloz co pomoga,ale na palcach 1 reki mozna by policzyc. Ogolnie w Durable praca ciezka,akord z kosmosu,a do domu jak sie wraca to marzy sie tylko o spaniu. Kariery tam sie nie zrobi, zero szczebli awansu. Sa tez konfidenci,ale to juz pozostawiam ich sumieniu. Denerwujace jest tez,ze odgornie rzadza twoim ulopem. Np Boze Cialo ,wiadomo w czwartek to przymus 1dnia urlopu na piatek,bo firma zamknieta. To tak na zachete:)

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik szeregowy
 Opinia
@Ona85 15.09.2018 20:29

Typowy pracownik produkcji się wypowiada. Ludzie składacie podanie na produkcję to nie oczekujcie pozycji CEO CREDIT Suisse z pensja 13 milionów franków szwajcarskich rocznie i drugie tyle bonus. Chcecie być szefem, zlozcie podanie na stanowisko kierownika, dyrektora czy chociażby lidera zespołu. Nie składacie, bo? Brak wykształcenia? Doświadczenia? Co Was tak ogranicza, aby być szefem? Zalozcie swoją firmę i zatrudniajcie. Zróbcie lepsze wykształcenie nauczcie się przynajmniej jednego języka obcego i duże firmy z chęcią zatrudnia Was jako szefów. Czas zweryfikuje co sobą każdy reprezentuje. Są dwa typy ludzi: tacy co powinno być szefami i tacy co szefa powinni mieć. Im szybciej ta druga grupa to zrozumie tym lepiej. Firma się nie podoba to do widzenia.

Pomocna?
TakNie
Obserwator
 Opinia

Do Zuzi!!! Ile ty pracujesz w Durable ze tak go bronisz nie wiesz jak było kiedyś a jak jest teraz atmosfera do kitu i dlaczego ostatnimi dniami zwolnili się 10-letnim stażem pan i 12-letnim pani i to zpowodu co opisaly poniższe opinie co ty na to Zuziu?

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzia
 Opinia
@Obserwator 13.04.2018 11:49

Mnie się dobrze pracuje. Wiem jak wygląda praca w innych firmach i z Durable jestem bardzo zadowolona. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. A ten pan, który się zwolnił, pracował przecież jak piszecie 10 lat... to chyba mu było dobrze, co? Przez 10 lat nie narzekał. :-)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antonio. b.
 Opinia
@Zuzia 13.04.2018 15:20

wcześniej tych głupków nie było to co miał narzekać i bali sie byłego prezesaa bo gonił do roboty darmozjadów a teraz same kolesie to co

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zadowolony
 Opinia

Praca jak każda inna , warunki są bardzo dobre jak na Polskę, pakiet socjalny jest , możliwość planowania urlopu również , stołówka super, pensja jest możliwość dogadania w zależności od posiadanych umiejętności , które oczywiście trzeba pokazać nie tylko dokument , faktycznie w biurze ciasno , może przez to że trochę zbędnej roboty tam robią , ale zostawmy to im , myślę że po jakimś czasie sami do tego dojdą , polecam pracę ludziom którzy chcą pracować .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@zadowolony 14.04.2018 07:53

Pakiet socjalny jest bo musi być.Urlop bez łachy, bo musi być!A pesnsja jest bo nikt darmo nie robi. ZADOWOLONY CZOPKU!!!!!

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
smakosz
 Opinia
@zadowolony 14.04.2018 07:53

dokument na co ? Na pakowanie?czerstwego chleba?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Woj
 Opinia
@zadowolony 14.04.2018 07:53

Słusznie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bubason
 Opinia

dużo przesady w niektórych negatywnych opiniach

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Bubason 29.04.2018 21:38

Też tak uważam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
I.T
 Opinia

Pracowalam tylko kilka mies ale ogolnie polecam. Jest kilka minusow jak wszedzie ale ja mam dobre wspomnienia. Jezeli pojda mi na reke i pozwola pracowac w wybranych przeze mnie godzinach to chetnie wroce(to wlasnie ten minus). Praca dosc ciezka ale mozna sie przyzwyczaic. Od poczatku bylam negatywnie nastawiona do kierownictwa i brygadzistek , trzeciego dnia w autobusie grupka pan przedstawila mi jasno sytuacje kogo mam uznawac za wroga. Mile mnie zaskoczylo ze brygadzistka jest inna niz kazano mi uwazac ze jest i kierowniczka tez...wbrew temu co mowiono ,pani przyszla sie przedstawic i przywitac. Wyzszej kadry nie poznalam to nie mam zdania o nich. Nie musialam sie "podlizywac" zeby nie miec klopotow ale trzebabylo przytakiwac grupce pan ktore na hali sieja ferment. Dostawalam ciezka prace ale przeciez nie przyszlam pracowac do biura. Polecam firme ale nie polecam "zaprzyjazniac sie" z ludzmi. Po prostu trzeba przyjsc ,zrobic swoje i isc do domu.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mona
 Opinia
@I.T 01.09.2018 11:44

Potwierdzam, miałam podobnie . Może nie tyle na początku byłam źle nastawiona tylko kiedy odchodziłam z firmy jako powód miałam podać , że byłam źle traktowana przez osobę przydzielającą pracę nawet że to nieprawda.A powód mojego odejścia to że agencja nie informuje że to praca w akordzie. Człowiek przychodzi do pracy i nie wie że to akord. Za małe pieniądze za taką pracę. Miało być lekko i prosto. Nie trzeba mieć kwalifikacji za to siły napewno.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ezechiel
 Opinia

Wiecej kierownikow jak pracownikow. Ludzie sie zwalniają, pracuja starzy pracownivy czekający na emeryture. Co do płacy to nie zgodze się, ze jest ok. Dobrzy pracownicy zarabiają może około 3k na rękę(mezczyzni)- kobiety około 2 k-dlaczego więc dobrzy pracownicy odchodzą? BO SĄ WARCI WIĘKSZYCH PIENIĘDZY . Za 2-3 lata nie będzie komu tu robić... A zarząd dalej nie widzi problemu w tym, że nowy przychodzi i ucieka...nie dlatego, że praca nie odpowiada, tylko pensja jest uboga. Do tego o brygadzistka Pani K. to człowiek nie na miejscu-faworyzowanie/terroryzowanie/ i wrzucanie nowych na najcięższe prace na pewno nie zachęci nowych osób. Dajcie kobietą z 3 tyś i mezczyzna z 4 netto to zachęcą znajomych do pracy...bo bez tego ludzie uciekną .

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Siergiej
 Opinia

Zapraszamy do pracy Afrykanczykow tych którzy lubią wysoka temperaturę zwłaszcza teraz w te upały , zarząd nic z tym nie robi tylko biura są wyposażone w klimatyzację bo tam mózgi im siadają od durnych pomysłów , jak na razie więcej ludzi w biurze niż na produkcji , hala bardzo szczelna bez konkretnej wentylacji , firma bez przyszłości jak dalej będą Polacy w niej rządzić, nawet Ukraińcy nie chcą tam już pracować ...

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MO
 Opinia

Zapraszam wszystkich do składania komentarzy dobrych i złych na stronie Goldenline to jest profesjonalna strona firm. https://www.goldenline.pl/

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anty przydupas
 Opinia
@MO 29.06.2018 08:40

chyba ci...............e pogieło milicjo durabloska

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
żarówa
 Opinia

Pociotki Przypierdasy ,po zaocznych studiach.Bez wiedzy o pracy.wiesniaki z prowincjii.

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
T
 Opinia
@żarówa 02.05.2018 22:11

Przeprowadź się na wioskę idź na studia nawet zaocznie i rób karierę a nie tylko narzekasz .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
do małego t
 Opinia
@T 13.06.2018 13:09

po co ? jak ja z miasta Przydupasie.A Kariera jaka?W czym?

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
T
 Opinia
@do małego t 25.06.2018 20:09

Widzisz i dlatego że czytasz bez zrozumienia to jesteś tam gdzie jesteś. Dalej wylewaj żale i snij w swoim świecie. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daro
 Opinia
@żarówa 02.05.2018 22:11

Głupoty piszesz tu dla hecy.Kazdy pracodawca wie, że najlepszy pracownik jest po zaocznych właśnie studiach.Tacy ludzie pracują i się uczą nie mają suchej teorii w głowie,ale też umiejetnosci nabyte w czasie wykonywania różnych zawodów.Zazdrościsz chyba tym ludziom tego, że są poprostu bardziej użyteczni dla pracodawców.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomocnik
 Opinia
@Daro 28.06.2018 21:33

Daro , ale Ty masz sieczkę w głowie ! Najlepszy pracownik po zaocznych studiach , tragedia ten człowiek nawet się nie nadaje do prostych prac , teraz to powinien z 5 lat uczyć się z doświadczonymi ludźmi a nie samemu podejmować decyzje i kierować ludźmi, ta firma w Polsce z tymi ludźmi którzy tam rządzą nie ma przyszłości , Tragedia , ludzie normalni odchodzą z tej firmy mają dość durnych innowacji

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia

Brygadzistki to proste dziewuchy bez matury ,a nosa zadzieraja. Dzial III jest tego najwiekszym przykladem. Jak maja humor to jest nawet znosnie,ale jak tylko cos jest nie po ich mysli to sie wyzywaja na praciwnikach. Nie polecam.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia

Mobbing, to poważny zarzut. Według art. 943 § 2. Kodeksu pracy mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników - czy faktycznie tak źle dzieje się w firmie?

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@Karol 19.05.2018 09:59

Tak się dzieje nie stety

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1298
 Opinia

Brygadzistka Pani brygadzista traktuje ludzi z góry ,chamskie odzywki .. Pracowałam tam 2 tygodnie, to że ktoś jest brygadzistka to nie znaczy że może traktować ludzi jak śmieci. Nie polecam nikomu!!

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Durable Sp. z o.o. - Przecław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej