YORK

Bolechowo

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 361 ocen.

YORK
4 361 6 1

Opinie o YORK

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Kuba

Jaka jest praca jako magazynier? Jakie zarobki? Praca jest na wozku?

MEN...IN BLACK
@Kuba 21.09.2018 15:55

Praca B.dobra z tego co firmie gadają, ale zapomnij że się tam dostaniesz tj środowisko szczelnie zamknięte i bez znajomości tam nie trafisz

111222
@MEN...IN BLACK 23.09.2018 10:39

Środowisko zamknięte? czy Ty czytałeś to co napisałeś?? Kuba, firma potrzebuje magazynierów,nawet na stronie w zakładce kariera masz wszystko rozpisane.

Rencista

Dlugo nie pracuje i pewnie niedlugo znikam z tego gniazdka bo nedza kazdymi katami swieci jedyny pozytyw to tam gdzie kleja gabki, przynajmniej normalna atmosfera panuje..zeby tak wszedzie bylo:-)

Tołdi
@Rencista 21.09.2018 18:13

To miło było z Tobą pracować "Pracowniku z działu klejenia" . Mam nadzieję że znajdziesz LEPSZĄ posadę i nie będziesz musiał prosić Yorka o ponowne zatrudnienie.

Basia

Super firma , rewelacyjna motywacja i merytorycznie już tam nie pracuje pomimo długo letniej kariery mam własny biznes i jestem szefowa samej siebie niepolecam

Chętny

Jak wygląda praca pH? Ile wizyt? Plany realne? Ile można w maxie zarobić?

anonymous

@Julita. Wszystko o co pytasz jest napisane we wcześniejszych komentarzach. Wystarczy przez nie przebrnąć i stanie się oczywistym na co można liczyć w tej firmie. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Dodam że najtrafniejsze komentarze opisujące pracę w tej firmie są notorycznie usuwane lecz te które pozostały mówią same za siebie.

Julita

Widzę, że opinie na forum są raczej mieszane. @Do "dojrzałych", pracujesz w firmie YORK? Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia w tym zakładzie? Można liczyć na benefity pozapłacowe i dodatki do wynagrodzeń? Jaka jest według Ciebie atmosfera i relacje z przełożonymi? @Jest ok, Twój komentarz jest pozytywny, jakie jeszcze zalety możesz wymienić tego pracodawcy? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w YORK o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

Człowiek który pracuje w Yorku

Super praca dla księżniczek typu Karolina z zmiany MSZ siedzisz ściemniasz że robisz a reszta wiary robi jestem cudowna ,ona sobie pierdolkuje telefonik w WC i nie tylko Pani Danuta zrobi resztę ,a ja sobie poszyszkuje w necie tesc jest wyżej jestem królową życia karma wraca z podwójną siłą poczekamy jak długo pasja ta potrawa ta zmiana jest jedyna w swoim rodzaju na nabijarkach pracują ludzie ciężko na tej zmianie na ścierkach pierdoły tylko jak się nienarobic . Rozbić ta zmiane MSZ zlikwidować całkowicie zrobić system dwu zmianowy zostawić tych co pracują a leserów zwolnić .Dodatkowe soboty i system wyrównany niepotrzebna zatrudniać zewnętrznych firm do zarządzania ,tylko wystarczy ruszyć głową i pieniążki rosną dalej .

Box
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Jak rozbija te zmiane to bedzie (usunięte przez administratora) najlepiej zlikwidowac cala zmianw MIchala i wszystkich zwolnic a zostawic najlepsze zmiany

Linx
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Przeciesz na zmianie Michala jest samowolka pracownicy lataja sobie miedzy maszynami pierdu pierdu zamiast robic pozniej najgorsza zmiana.

Do "dojrzałych"
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Oczywiście najlepiej niech wszystkich zwolnią i zamkną firmę... Puknijcie się w głowę ludzie! Weźcie się za pracę i patrzcie na siebie bo co jeden to lepszy od drugiego. Najlepiej kogoś zjechać na forum. Brawo bardzo dojrzałe ????

666
@Linx 29.08.2018 13:51

To chyba jest tak na twojej zmianie

Jezus
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Co to za Karolina?

Jest ok

Praca w yorku jest ok idzie zarobic sa 3zmiany nadgodziny dla chetnych polecam

Pani P2

Ja lubię ten zakład za wykończenie fizyczne i psychiczne

Były trener Alakazam

Słaba sprawa w tym zakładzie pracy maszyny nabijarki zawysokie normy tam się zachorujesz mopy też ścierki pierwsza hala praca dla księżniczek na ścierkach lajtowo zero stresu tylko kawka i pierdolki a konfekcja spa biedni są ludzie na wytryskach włosiu i klejowni (usunięte przez administratora) ogólnie praca na krótki okres same rodziny tam robią zniszczą cię psychicznie jeśli nie grasz jak oni tańczą naszczescie pracy jest dużo bardziej lebszej odtego zakładu pozdrawiamy serdecznie cały York dr.psychiatra Mirek

Julita

Drodzy użytkownicy, piszecie na forum bardzo ogólne komentarze, które nie mówią zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy. Proszę o bardziej merytoryczne wypowiedzi na temat tego pracodawcy. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Czy wynagrodzenia połączone są z systemem premiowym? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w York o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

PRZEKRĘT

Pa­miętaj... Zło nie jest be­zin­te­reow­ne, nie można na­wet po­wie­dzieć, że by­wa... Po­maga Ci te­raz łat­wo dojść do ce­lu, po drodze ra­niąc, nieraz dot­kli­wie in­nych po to tyl­ko, by za ja­kiś czas powrócić, z wek­slem opiewającym na Two­je szczęście w dłoni i po­wie­dzieć: Te­raz spłacisz mój bez­cenny dług....

Lider liderów gamon pospolity

York (usunięte przez administratora) wort. Mobbing manipulacja premia brak materialow brak produktu ogólnie złodziejstwo chcial bys zarobić ale ci nie dadza bo zawsze czegos brakuje totalny brak organizacji macie pilke to grajcie cyrk z owocami jakies opaski wiesniackie na bezpieczne wakacje lepiej kase byscie dali ludziom a nie jak malpy w zoo

anonymous
@Lider liderów gamon pospolity 27.07.2018 18:20

Jak jest tak źle to dlaczego sie nie zwolnisz? wszędzie pełno pracy

Anonymous srus
@anonymous 27.07.2018 18:43

Czekam za odpowiednim momentem gamoniu broniacy yorku

Operator maszyn ustawiacz
@anonymous 27.07.2018 18:43

Nie mogę bo wysłałeś mnie na przymusowy urlop.

Marlon Brando "Apcalypse Now"

Horror, Horror, Horror

ZARZĄT Jork PL SP Z O. O. Sp.T

Lejdis end dżentelmen. Kożystając z uprzejmości portalu GoWork chcielibyśmy przekazać świetną dla Państwa informację Dzięki naszym staraniom jedna z czołowych firm |(według informacji na stronie firmy najlepsza) zajmujących się "transformacją lin" była łaskawa podpisać z firmą York PL umowę o współpracy na kolejny rok. Twarde negocjacje pozwoliły uzyskać wyjątkowo kożystne finansowe warunki umowy (

Pakowaczka z N005
@ZARZĄT Jork PL SP Z O. O. Sp.T 28.07.2018 20:37

Jestem bardzo wdzięczna zarządowi z banany w pierwsze wtorki i japka. Od czasu tej akcji czuje sie zdrofsza i w tym misiuoncu byłam na zwolnieniu tylko trzy ostatnie tygodnie miesionca. .

Hania z mopami

Faktycznie York jest niesamowitym miejscem ogólnie fałsz i kolesiostwo . Pracowałam tam dosyć długo żeby poznać ludzi.

Dariusz

YORK ma opinię bardzo dpobrego pracodawcy i zupełnie nie rozumiem dlaczego tak piszecie!

Ania z zielonego wzgórza

Szkoda a chciałam tam pracować i CV złożyć , dzięki za wpisy na tym forum jednym słowem jak mówi przysłowie lepszy wróbel w garści niż gołąbki na dachu

Stara Czarna Wołga

Akademia Pana Kleksa wchodzisz bez grupy wychodzisz z grupa merytorycznie idziesz sobie..............itd

Prawda boli przez całe życie

Żenada brak kapetencji jest strasznie ludzie uciekajcie, (usunięte przez administratora) itd.

Twój wymarzony banan
@Prawda boli przez całe życie 14.07.2018 16:36

Praca w tym zakładzie to jakieś totalnie nieporozumienie , ludzie zazdrośni i fałszywi jeśli masz pracę inną na oku to idź do niej, ludzie młodzi nie dajcie sobie oczu zamydlić ,charujesz na czyjes konto. Nagrody dostają tylko wybrani ludzie reszta to tylko obłuda ,pensja zależna od statystyk 150procent dodatek owocowy banan na pocieszenie nie martw się za miesiąc dostaniesz banana.Fata Morgana

Julita

@Rondel, możesz powiedzieć, czy piszesz z punktu widzenia klienta, podwykonawcy czy może pracownika? Piszesz bardzo ogólnie i taki komentarz nie mówi zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy, a to forum właśnie do tego służy. Powinny znajdować się tu opinie o pracodawcy, potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie York. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez tego pracodawcę? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Rondel

Dziadostwo (usunięte przez administratora) czas rozładunku na magazynie 20h ????!!!!

Julita

Możecie napisać coś o pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego? Co warto wiedzieć przed złożeniem CV? Jakie wymagania stawia firma i w jakiej atmosferze odbywa się cały proces rekrutacji? Jakie warunki pracy oferuje firma YORK? Jak wygląda umowa o pracę, wynagrodzenie? Czy jasno firma określa możliwości rozwoju i szkoleń dla pracowników? Możecie powiedzieć co się składa na socjal? Czy firma ma system dodatkowych benefitów pozapłacowych? To informacje, które ciekawią użytkowników wchodzących na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej.

Darth

A mógłby ktoś napisać coś o warunkach dla PH?

Julita

@anonymous, @ponczek, rzeczywiście nie jest to wiele, ale dobrze, że na cokolwiek możecie liczyć. Z premiami żywnościowymi piszesz na poważnie? Czy był to raczej zwykły gest ze strony YORKU w stronę swoich pracowników?

anonymous
@Julita 05.05.2018 14:10

Droga Julito, rozumiem że z racji zajmowanego stanowiska starasz się przedstawić York jako raj na ziemi. Być może nawet w to szczerze wierzysz, jest jednak jak głosi stare porzekadło punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Z racji krótkiego stażu jesteś pełna optymizmu i masz mnóstwo pomysłów na poprawę sposobu zarządzania zasobami ludzkimi. Życzę powodzenia jednak obawiam się, że Twój entuzjazm i wiedza merytoryczna nie wystarczą. Zapewne gdy lepiej poznasz firmę a przede wszystkim ludzi nią kierujących przyznasz mi rację.

Dorota

Nie polecam. Pracowałam w Yorku tylko tydzień i na szczęście zadzwonili z innej firmy gdzie też złożyłam dokumenty. Miałam problemy z dogadaniem się ze współpracownikami bo prawie wszyscy mówili po rosyjsku.

Masakra
@Dorota 18.04.2018 04:37

Po rosyjsku ? To chyba byłas w innej firmir

Szczera
@Dorota 18.04.2018 04:37

Nikt inny nie chciał z tobą pracować (niezbędny chalitomin)

mądra
@Dorota 18.04.2018 04:37

trza się uczyć języków

.......

Firma i rządzący jedna wielka Patologia.

Katarzyna

Skoro w Yorku jest taka świetna i pełna pomysłów kadra kierownicza to dlaczego Zarząd musi zatrudniać firmę zewnętrzną aby zarządzała przedsiębiorstwem. Tańszym rozwiązaniem byłoby wszystkich wywalić a na ich miejsce zatrudnić specjalistów z Leanpassion. Jak ktoś przez 10 lat bycia kierownikiem albo dyrektorem niczego się nie nauczył i niczego nadzwyczajnego nie dokonał to nadaje się tylko do kopania rowów no ale, są jeszcze układy i układziki.

Anonim
@Katarzyna 14.04.2018 07:36

Katarzyna Do kopania rowów tez trzeba coś umieć. Podstawowa obsługa szpadla pewnie dla niektórych ludzi z kadry będzie uciążliwa.

anonymous

Zapaliao mi sie kontrolka oszczegawcza. Chcialem skladać papiery do YorkvvJale zniechęciły mnie informacje o firmie jakie tu widzę. idzie na bogato a już to wcześniej pszeszłem musiałem sie ewakuować. Nawet kretyn zorientuje się w temacie co jest grane . Tu coś nie gra . Na opiniach o innych firmach nie ma tyle wpisów co na Yorku. Pytanie do autora wpisu o paczkach na premie czy to prawda ?

Joanna

Wszystkich uczciwie chciałabym przekazać ostrzeżenie aby nie zatrudniali się w Yorku. Przed chwilą wróciłam z pracy, zrobiłam obiad i sobie odpoczywam Mąż po powrocie z pracy pyta czy ma zadzwonić po karetkę bo wyglądam jak pies baskerville'ów . Odpowiedziałam ze stoickim spokojem"takie życie" - i zasnęłam. Obudziwszy się postanowiłam uczynić comming out za pośrednictwem portalu "Go work" za co serdecznie dziękuję. York skutecznie zablokował i spacyfikował wszelką możliwość wyrażania własnego zdania, zakładania związków zawodowych itd więc jeszcze raz gorąco dziękuję za możliwość wypowiedzenia się. God bless York..York PL ....

Zostaw opinię o YORK - Bolechowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK