YORK

Bolechowo

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 368 ocen.

YORK
4 368 6 1

Opinie o YORK

Mała czarna

Michał Sz.... to burak (usunięte przez administratora) i prostak. Zero szacunku i kultury osobistej!. Dno kompletne. Typowy poznański gbur!! Pozdrawiam

Kopciuszek
@Mała czarna 29.11.2018 16:51

Nie on jedyny, znam jeszcze innnych w tej firmie za którymi też się Smród ciągnie ....

York
@Kopciuszek 30.11.2018 09:35

Kogo?

megi
@Mała czarna 29.11.2018 16:51

Człowiek który już dawno z tego stanowiska powinien być zciągnięty .Ale kochani karma do niego wróci .A może już wróciła a nie wiecie .Ile osób upokorzył tyle osób go upokorzy .Może za rok za 5 lub 10 dotrze to do niego .Może on czytając to za jakiś czas zrozumie że karma wraca podwójnie

Kopciuszek
@York 01.12.2018 08:37

Za Tobą ....

on.
@megi 01.12.2018 10:18

Co bierzesz?

Ja
@on. 07.12.2018 09:35

Wiagrę :-)

Dziadek

Ciekawe kiedy dadza zegarki nieobecnym i tym ktorych nie wyczytali na 25leciu bo jakos sie nie kwapiom chyba ze sa tak pazerni i nic nikomu nie.dadza co by mbie nie zdziwiło

Ktosiek ☺

Tak czepiacie się Liderów a jak chodzi o jakąś sprawę prośbę pomoc to ich wołacie i o wszystko prosicie . Pamiętajcie że to są nasi "koledzy/kolezanki" z którymi kiedyś wspolpracowalismy a teraz na nich koty wieszacie. Są takimi samymi pracownikami jak my. Trochę szacunku . Pozdrawiam

Aga
@Ktosiek ☺ 06.03.2018 17:41

O czyżby skomentował sam lider,że takie słowa padły.Ktoś tu się zdenerwował. Lider Adam nadaję się tylko i wyłącznie do noszenia folii. A lider Ilona do zbierania skrzynek.

Ktosiek☺
@Aga 08.03.2018 07:05

Żaden lider tylko pracownik produkcji... Tu chodzi tylko o szacunek do współpracowników jeżeli komuś coś przeszkadza w Liderach dlaczego osobiście tego nie powicie tylko opisujecie na forum.. Każdy jest cwany w ukryciu

Zastępca lidera
@Ktosiek☺ 08.03.2018 13:48

A kiedyś nie było liderów i ludzie sobie świetnie radzili. To jest tylko i wyłącznie kolejne niepotrzebne stanowisko,fanaberie firmy zewnętrznej,jakby to miało w czymś pomoc. Śmiech na pustej sali i nic więcej.... Również pozdrawiam

Śnieżka
@Ktosiek ☺ 06.03.2018 17:41

To chyba pewna pani która myśli że wszystkie rozumy zjadla

mała- czarna

Jest wspaniale , jestem zachwycona , dziękuję za możliwość bycia na imprezie.

Red Bull
@mała- czarna 10.11.2018 18:34

No proszę jaka zgodność , jak wszyscy pięknie przytakują. Ma­nipu­lac­ja ja­ka spryt­na za­raza, węszy niczym hiena.Nęci by dać resztki złudze­nia i zrozumienia.....Hallo budzimy się przed nami rzeczywistość.

Dudu

Prawienpo 8 latach pracy mogę powiedzieć, że warto czekać... Naprawdę warto...! Było ciężko, tego ukrywać nie będę... Ale to, że dopiero po takim czasie zostałam zauważona... Dużo daje. Podbudowuje człowieka... Troszkę cierpliwości.

Dudu

Lubię atmosferę w YORK za: Pracuje tam juz jakiś czas. Dotknęło mnie kilka zmaian, które wielu osobą nie odpowiada.! No ale jeśli komuś zależy na pracy, to sie stara zaakceptować wszystkie zmiany do których odchodzi w firmie... Rozwój to coś do czegoś firma dąży. Jesli komuś nie zależy na pracy, to pwnie nikt na sile go nie zatrzyma. Kazdy ma prawo do.wyboru.! Nie odpowiada to szukaj innej pracy a nie wypisujesz głupoty na forum. A prawda jest taka ze jakby ktoś Cie "X czy Y" zapytał co sie Tb nie podoba, nie potrafil bys odpowiedzieć.!!!

Kpotys

Zwalniają i przyjmują nowe osoby

SM
@Kpotys 03.11.2018 18:38

Nie przyjmują. Kryzys jest.

on...
@SM 07.11.2018 22:05

Ciekawe już 20 osób jest umówione na badania lekarskie .Celem podjęcia pracy .

Janusz sukcesu

Zwalniają, zatrudniają wszystko to bardzo miłe

KMWTW
@Janusz sukcesu 24.10.2018 17:54

Dokładnie Zwolnili brygadzistke tak jak wiele innych osób , a raczej umów nieprzedluzyli .Z tego powodu powstał wielki lament tylko po co?! Taka strategia firmy od dawien dawna . Zwolnić postraszyc sciemniaczy za L4 zatrudnić nowych pracownikow i jest stan osobowy się zgadza...

Julita
@KMWTW 24.10.2018 21:31

@KMWTW, napisałeś w komentarzu, że wielu osobom skończyły się umowy i nie zostały one przedłużone. Możesz powiedzieć co rozumiesz mówiąc "wiele innych osób"? Jak w firmie YORK wygląda kwestia umów o pracę? Czy obowiązuje okres próbny podczas którego weryfikowane są nasze umiejętności, które są wymagane przy danym stanowisku?

KMWTW
@Julita 26.10.2018 10:45

Chodzi o to że dla "rzadzacych" ta firma nie ma znaczenia kto na jakim stanowisku pracuje czy to sprzątaczka , magazynier , brygadzista itd to jeśli im ktoś podpadł to zwalniają takich ludzi. W niektórych przypadkach wygląda to na jawny sabotaz.Zwalnia się ludzi z ogromną wiedzą i doświadczeniem a zatrudnia się żoltodzobow.Z reguly na poczatek umowy są naczas probny...pozniej weryfikowane sa umiejetnosci ...

Pracownik

Załozyc zwiazki zawodowe to jest najlepsza alternatywa dla tej firmy

Obserwator

Nie chcialam sie wypowiadac, ale tu serio raczka raczke myje. Zwolnili najlepsza brygadzistke tylko dlatego ze dwie "kibiety" chcialy uchronic swoje pupy . Wiadomo o kogo chodzi i o co chodzi. Karma wraca. Zostal mistrz ktory od lat nie ma pojecia nawet jak zrobic zwrot. Brawo, tylko czekac na efekty pracy zmiany sst.

MEN...IN BLACK
@Obserwator 18.10.2018 22:19

No nic nie wiadomo i proszę nie dorabiac dziwnych teorii.Zmiana jak kazda inna w firmie nie pierwsza i zapewne nie ostatnia...Czasami trzeba świeżej krwi w obiegu zeby,, organizm" lepiej funkcjonował...

Znajdzmnie
@MEN...IN BLACK 19.10.2018 11:11

jasne, "swiezej krwi"... Mogli najpierw przeszkolic pracownikow zeby znac system i polityke firmy. Pani (usunięte przez administratora)najlepiej przeszkola jak strzelac z ucha ????

MEN...IN BLACK
@Znajdzmnie 19.10.2018 11:43

Jaki system...?

Wkurwiony
@MEN...IN BLACK 19.10.2018 11:11

Swiezej krwi to potrzeba tam u Was do gory, przychodze do pracy i zamiatam podloge przez 8 godzin bo nie ma towaru ty trollu yorkowski, zapraszam na produkcje to cie zjade jak bura s...e

Szczer-baty
@Obserwator 18.10.2018 22:19

Zwolnili ją bo to'' zła kobieta była''

Obserwator-ka
@Obserwator 18.10.2018 22:19

Ktoś od jakiegoś czasu (usunięte przez administratora)ta firme. Jak coś działa, jak jest najlepsze to trzeba to niszczyć. Szkoda dziewczyny i żal d. ściska ignoranci i nieudacznicy dostali władze która wszystko rozwala.

Bartosz

Ktoś coś wie za co zwolnili brygadzistke i dwóch mechaników? Czy w firmie już brakuje pieniędzy na wypłaty? Maszyny stoją z powodu awarii, co z tym robi firma zwalnia mechaników i to w dodatku nie tych co ściemniają (mistrzowie na tych zmianach) tylko młodych co (usunięte przez administratora). Premia ludziom spada z powodu braku towaru co robi firma? Zwalnia osobę odpowiedzialną za pobieranie towaru (brygadzistke). Brak słów...

Znajdzmnie
@Bartosz 19.10.2018 13:45

brygadzistke zwolnionili przez pakowaczki z Kowi, ciekawe jak moga sobie w oczy patrzec w lustrze... Zawsze wszystko wiedza co w yorku sie wyprawia. Nawet kto z kim sypia i jaka bielizne nosi...ale na temat brygadzistki jakas totalna cisza, CIEKAWE CZEMU? pewnie zajete liczeniem pieniedzy bo byly do gory po podwyzke (TAK SIE TLUMACZYLY) hahahah smiech na HALI

Now I am free

Było dane Mi "przyjemność" przepracować w tej firmie ponad dwa lata, ale widząc co teraz się tutaj dzieje dziękuję Sobie że udało się Mi znaleźć lepszą pracę. Do momentu wstąpienia w ta firmę Lean Passion, nie było najgorzej ale później to już jakiś (usunięte przez administratora) się z tego zrobił. Generalnie atmosfera w pracy nie jest najgorsza (o ile starasz się otaczać w porządku ludźmi), chyba że spojrzymy na jakość pracy, to delikatnie mówiąc można nazwać tragedią z dozą komedii, np. w przypadku braku materiału, na co nie Masz wpływu odliczaja Ci z wydajności pracy, podnoszenie norm, czy też kręcenie obrotów na maszynach, kuriozalnych sytuacji jest wiele ale nie chce Mi się wszystkiego pisać. Park maszynowy w tragicznym stanie, bo lepiej oszczędzić na przeglądach, częściach itp. w sumie można powiedzieć mogą lecieć śrubki, nakrętki z maszyny ale jak idzie to niech idzie. Ci za sterami tej firmy to chyba jedyne co by mogli to jeszcze Titanica przejąć do rozbicia, bo to samo robią z ta firmą. Generalnie jeśli ktoś nie chce nabawić wszelakich chorób fizycznych i (zwłaszcza) psychicznych powinien tę firmę omijać szerokim łukiem. P.S Nadal Ci spece od działu technicznego podkręcają wam obroty na maszynach?

ATM

Polityka i sugestie tej firmy są ponad podziałami ogólnie szeroki zakres merytorycznych argumentów za i przeciw ogólnie praca jest na skali wielkich fikcji i urojeń typu rób więcej.....itd.Szeroki pas doświadczeń i lat z punktu widzenia człowieka i obywatela polskiego daje efekt znikomych klamst które były i będą bagażem doświadczeń firma stawia zaduze progi punktowe do osiągnięcia celu tylko uzyskanie większości czyli kasy rynek jest ciężki jest to firma bardzo prorodzinna.Nie polecam !

Kupiec

Gdzie można kupić produkty w sklepie york

Mietek

Firma była godna polecenia i przyjazna dla pracownika do początku 2017r. Później wkroczyła na drogę którą kroczą korporacje i tym samym zatraciła swoje wcześniejsze atuty Moje sugestie dla YORK: Pozbyć się Januszy biznesu Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Usunąć Januszy biznesu

Zajechany

Witam wszystkich jesli ktos ma ochote zejsc z tego swiata to bardzo polecam te firme

anonymous
@Zajechany 04.10.2018 18:38

A ja jestem zadowolony że swojej pracy :-)

Rencista

Dlugo nie pracuje i pewnie niedlugo znikam z tego gniazdka bo nedza kazdymi katami swieci jedyny pozytyw to tam gdzie kleja gabki, przynajmniej normalna atmosfera panuje..zeby tak wszedzie bylo:-)

Tołdi
@Rencista 21.09.2018 18:13

To miło było z Tobą pracować "Pracowniku z działu klejenia" . Mam nadzieję że znajdziesz LEPSZĄ posadę i nie będziesz musiał prosić Yorka o ponowne zatrudnienie.

Kuba

Jaka jest praca jako magazynier? Jakie zarobki? Praca jest na wozku?

MEN...IN BLACK
@Kuba 21.09.2018 15:55

Praca B.dobra z tego co firmie gadają, ale zapomnij że się tam dostaniesz tj środowisko szczelnie zamknięte i bez znajomości tam nie trafisz

111222
@MEN...IN BLACK 23.09.2018 10:39

Środowisko zamknięte? czy Ty czytałeś to co napisałeś?? Kuba, firma potrzebuje magazynierów,nawet na stronie w zakładce kariera masz wszystko rozpisane.

Basia

Super firma , rewelacyjna motywacja i merytorycznie już tam nie pracuje pomimo długo letniej kariery mam własny biznes i jestem szefowa samej siebie niepolecam

Chętny

Jak wygląda praca pH? Ile wizyt? Plany realne? Ile można w maxie zarobić?

anonymous

@Julita. Wszystko o co pytasz jest napisane we wcześniejszych komentarzach. Wystarczy przez nie przebrnąć i stanie się oczywistym na co można liczyć w tej firmie. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Dodam że najtrafniejsze komentarze opisujące pracę w tej firmie są notorycznie usuwane lecz te które pozostały mówią same za siebie.

Julita

Widzę, że opinie na forum są raczej mieszane. @Do "dojrzałych", pracujesz w firmie YORK? Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia w tym zakładzie? Można liczyć na benefity pozapłacowe i dodatki do wynagrodzeń? Jaka jest według Ciebie atmosfera i relacje z przełożonymi? @Jest ok, Twój komentarz jest pozytywny, jakie jeszcze zalety możesz wymienić tego pracodawcy? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w YORK o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

Człowiek który pracuje w Yorku

Super praca dla księżniczek typu Karolina z zmiany MSZ siedzisz ściemniasz że robisz a reszta wiary robi jestem cudowna ,ona sobie pierdolkuje telefonik w WC i nie tylko Pani Danuta zrobi resztę ,a ja sobie poszyszkuje w necie tesc jest wyżej jestem królową życia karma wraca z podwójną siłą poczekamy jak długo pasja ta potrawa ta zmiana jest jedyna w swoim rodzaju na nabijarkach pracują ludzie ciężko na tej zmianie na ścierkach pierdoły tylko jak się nienarobic . Rozbić ta zmiane MSZ zlikwidować całkowicie zrobić system dwu zmianowy zostawić tych co pracują a leserów zwolnić .Dodatkowe soboty i system wyrównany niepotrzebna zatrudniać zewnętrznych firm do zarządzania ,tylko wystarczy ruszyć głową i pieniążki rosną dalej .

Box
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Jak rozbija te zmiane to bedzie (usunięte przez administratora) najlepiej zlikwidowac cala zmianw MIchala i wszystkich zwolnic a zostawic najlepsze zmiany

Linx
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Przeciesz na zmianie Michala jest samowolka pracownicy lataja sobie miedzy maszynami pierdu pierdu zamiast robic pozniej najgorsza zmiana.

Do "dojrzałych"
@Człowiek który pracuje w Yorku 29.08.2018 09:57

Oczywiście najlepiej niech wszystkich zwolnią i zamkną firmę... Puknijcie się w głowę ludzie! Weźcie się za pracę i patrzcie na siebie bo co jeden to lepszy od drugiego. Najlepiej kogoś zjechać na forum. Brawo bardzo dojrzałe ????

666
@Linx 29.08.2018 13:51

To chyba jest tak na twojej zmianie

Jest ok

Praca w yorku jest ok idzie zarobic sa 3zmiany nadgodziny dla chetnych polecam

Pani P2

Ja lubię ten zakład za wykończenie fizyczne i psychiczne

Były trener Alakazam

Słaba sprawa w tym zakładzie pracy maszyny nabijarki zawysokie normy tam się zachorujesz mopy też ścierki pierwsza hala praca dla księżniczek na ścierkach lajtowo zero stresu tylko kawka i pierdolki a konfekcja spa biedni są ludzie na wytryskach włosiu i klejowni (usunięte przez administratora) ogólnie praca na krótki okres same rodziny tam robią zniszczą cię psychicznie jeśli nie grasz jak oni tańczą naszczescie pracy jest dużo bardziej lebszej odtego zakładu pozdrawiamy serdecznie cały York dr.psychiatra Mirek

Julita

Drodzy użytkownicy, piszecie na forum bardzo ogólne komentarze, które nie mówią zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy. Proszę o bardziej merytoryczne wypowiedzi na temat tego pracodawcy. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Czy wynagrodzenia połączone są z systemem premiowym? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w York o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

PRZEKRĘT

Pa­miętaj... Zło nie jest be­zin­te­reow­ne, nie można na­wet po­wie­dzieć, że by­wa... Po­maga Ci te­raz łat­wo dojść do ce­lu, po drodze ra­niąc, nieraz dot­kli­wie in­nych po to tyl­ko, by za ja­kiś czas powrócić, z wek­slem opiewającym na Two­je szczęście w dłoni i po­wie­dzieć: Te­raz spłacisz mój bez­cenny dług....

Lider liderów gamon pospolity

York (usunięte przez administratora) wort. Mobbing manipulacja premia brak materialow brak produktu ogólnie złodziejstwo chcial bys zarobić ale ci nie dadza bo zawsze czegos brakuje totalny brak organizacji macie pilke to grajcie cyrk z owocami jakies opaski wiesniackie na bezpieczne wakacje lepiej kase byscie dali ludziom a nie jak malpy w zoo

anonymous
@Lider liderów gamon pospolity 27.07.2018 18:20

Jak jest tak źle to dlaczego sie nie zwolnisz? wszędzie pełno pracy

Anonymous srus
@anonymous 27.07.2018 18:43

Czekam za odpowiednim momentem gamoniu broniacy yorku

Operator maszyn ustawiacz
@anonymous 27.07.2018 18:43

Nie mogę bo wysłałeś mnie na przymusowy urlop.

Marlon Brando "Apcalypse Now"

Horror, Horror, Horror

Zostaw opinię o YORK - Bolechowo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK