YORK

Bolechowo

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 328 ocen.

Opinie o YORK

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK

AgnieszkaB

Pytanie do dziewczyn? Czy w pracy można chodzic w legginsach?

Obserwator

Bardzo ciekawe forum - większość postów, niestety zgodna z rzeczywistością.Sama firma jest OK, czysto, ciepło, na głowę nie kapie... Szkoda tylko ze osoby piastujące "stanowiska" są nie kompetentne, i przede wszystkim, przez te osoby, atmosfera, i jakość pracy, jest jaka jest. Pytanie retoryczne do @Julita czy chciałaby pani pracować gdzie występuje mobbing i dyskryminacja ?! "Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników".Zazdrość i zawiść ludzi nie zna granic.Nie polecam. pozdr.

Julita
użytkownik zarejestrowany

@Moni_ nie jestem osobą stronniczą - nie mam bezpośredniego związku z firmą YORK. Jestem moderatorem forum o dopytuje, aby rozmowa była bardziej merytoryczna. Niestety zarówno koementarze pozytywne, jak i negatywne - bardzo często są niepodparte konkretami. To właśnie konkrety pomagają w podejmowaniu decyzji zawodowych.

Julita
użytkownik zarejestrowany

@Obserwator mnie interesują tylko wątki związane z pracą i warunkami pracy w YORKU. Głównie ze względu na osoby, które wchodzą na forum w poszukiwaniu konkretnych informacji na ten właśnie temat.

Moni_
@Julita 02.09.2017, 15:36
@Obserwator mnie interesują tylko wątki związane z pracą i warunkami pracy w YORKU. Głównie ze względu na osoby, które wchodzą...

@Julita .... Jak wszędzie. Albo na początku zaciśniesz poślady i nie dasz sobą pomiatać, albo stare pryki Cię po prostu zjedzą. Rób swoje, nie gadaj na temat innych, a powinno być dobrze i będziesz mogła się cieszyć śmieszną wypłatką. Chociaż ogół atmosfery pozwoli i tak stworzyć o Tobie baśnie, o jakich Ci się nie śniło. Ludzie szukają plotek i niuansów niszcząc Ci przy tym psychikę, a Ty Bogu ducha winna jesteś, ale co zrobisz. Od razu widać, że jest Pani osobą "zainteresowaną" - wypowiedź stronnicza. Nieładnie. Czy firma YORK naprawdę musi uciekać się do takich zagrań?! Żeby przez podstawionych ludzi łatać sobie reputację? ...ECH ...Cieszę się, że już tam nie pracuję.

Obserwator

@ Julita Zapytam czy jest pani zainteresowana innym tematem dotyczącym firmy YORK ? Po troszku naświetlę o co mi chodzi. Pewna osoba na stanowisku w trakcie pracy korzysta z portali społecznościowych gdzie ma sporo kont fikcyjnych oraz grup , aby to wszystko ogarnąć potrzeba trochę czasu. Niektórzy są dla zasady złośliwi i w ten sposób leczą swoje kompleksy, czują, że mają władzę i przewagę nad inną osobą. Nieograniczone możliwości daje im internet, gdzie mogą pozostać zupełnie anonimowi, a sprawianie przykrości innym daje im wiele satysfakcji... Pojąć nie mogę , dlaczego tak jest...? Może to emocjonalna potrzeba rozładowania swoich kompleksów, a może chęć zwrócenia uwagi na swoją intelektualną sprawność...? Albo profilaktyka obronna....? A może to tylko sztuka dla sztuki...? Myślę, że tacy ludzie są bardzo,ale to bardzo nieszczęśliwi....! .... jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a drogi zagląda mu w życie prywatne, bo nie ma swojego .

Obserwator

Pani Julito opini jest zawsze negatywnych więcej ponieważ jak byłoby super to ich by niestety nie było proste. Pani pyta o kierownictwo i rozmowy -wyższe szczeble uważają że ci niżej to są osoby mało inteligentne (to tylko Robole ) ale żeby nie te robole to by kierownictwa nie było,a my też chcemy godnie zarabiać płacić rachunki i nie cofać się tylko prac do góry zacznijmy się szanować na wzajem

Julita
użytkownik zarejestrowany

Nie wiem gdzie @obserwator stoję po stronie YORKu. Pytając czy były prowadzone negocjacje? Każdemu kto wchodzi na forum nasuwa się takie pytanie, szczególnie, że negatywnych opinii jest wiele. Na wątku pełnię rolę moderatora zatrudnionego przez gowork.pl i mam za zadanie utrzymywać poziom dyskusji na odpowiednich torach, nie jest to w żaden sposób zatajane.

Obserwator
@Julita 23.08.2017, 13:37
Nie wiem gdzie @obserwator stoję po stronie YORKu. Pytając czy były prowadzone negocjacje? Każdemu kto wchodzi na forum nasuwa...

A my i tak wiemy kim jesteś @Julitka nie wysilaj się, tłumaczenie Ci nie pomoże.

Julita
użytkownik zarejestrowany

Oczywiście @obserwator, że praca w firmie powinna polegać na obopólnej wymianie korzyści. Pracownik jak i pracodawca powinni coś z siebie dawać, żeby współpraca układała się jak najlepiej. Czy staraliście się coś w tej sprawie zmienić, prowadzić jakieś rozmowy z kierownictwem YORKu?

Obserwator
@Julita 13.08.2017, 22:20
Oczywiście @obserwator, że praca w firmie powinna polegać na obopólnej wymianie korzyści. Pracownik jak i pracodawca powinni co...

@Julita , a szanowna pani to kto ? ... bo raczej trzyma pani stronę firmy, BINGO już wiem !!! Pewnie jesteś tzw. trollem wynajętym aby tak pisać .

#1 fan york\'u

Oj! to się narobiło p Katarzynie , choć zupełnie niedawno ze swą koleżanką z mistrzówki wytykały palcem i wyśmiewały się z jednej kobitki. Refleksja - karma wraca, zawsze wraca.

Obserwator

Wszystko wszystkim ale nic dobrego się w tej firmie nie dzieje obiecują złote góry i taka robią co chcą wszystkie zmiany co są wdrażane to godzą w pracownika jak są jakieś zmiany to tylko pracownik dostaje po kieszeni do kieszeni jeszcze firma od siebie nigdy nic nie dała. Dajcie coś od siebie a nie cały czas oczekujące cos od kogoś.

Julita
użytkownik zarejestrowany

@Bolo stawki przecież w ciągu pracy ulegają zmianie, ludzie mogą liczyć na podwyżki, wiadomo, że na początku może być ciężko ale to na pewno nie powód do całkowitego skreślania firmy.

Informator

Produkcja pakowacz 1700 max 1900 operator 2000 max 2300, paleciakami jak jeździsz 2400 max 2700, dział techniczny 2500 max 3000

Bolo
@Informator 13.06.2017, 20:31
Produkcja pakowacz 1700 max 1900 operator 2000 max 2300, paleciakami jak jeździsz 2400 max 2700, dział techniczny 2500 max 3000...

No to szału nie ma, są firmy gdzie można lepiej zarobić ... Po opiniach kolegów powyżej chyba się nie zdecyduję. Widać, że York to typowy polski zaścianek. Pozdrawiam ;)

Mania

A do biura nie potrzebują ?albo na produkcję .?

Mala
@Mania 06.03.2017, 20:55
A do biura nie potrzebują ?albo na produkcję .?

Potrzebuja na produkcję

Bolo
@Mala 07.03.2017, 17:18
Potrzebuja na produkcję

Tak to super ! a ile zarabiacie ? i jakie są warunki socjal.

ŚWIREK

A ja KOCHAM YORK :)

Bob
@ŚWIREK 07.01.2017, 15:59
A ja KOCHAM YORK :)

A za co Wy tak Kochać ten York ????

Viola. N

Pracują tam same lizusy...Kobiety fałszywe jak pies...Nóż w plecy by ci wbily... Żenada...Nie polecam w el-cab lepiej 100%

ELMO

TO DLACZEGO NIE IDZIECIE TAM GDZIE LEPIEJ?

swieżaczek

Ja pracuje w York 2 miesiace i jestem bardzo zadowolony. Mam jedną zmianę, kasa tez jest spoko i co najważniejsze nikt nikogo nie pospiesza... Jak ma sie odpowiednie ruchy do pracy to beda Cie szanowac i nikt nie bedzie miał do Ciebie zandego problemu :) Polecam i zapraszam młodych, energicznych facetów jak i kobietki :) Te ładne oczywiscie :P

Jestem tu
@swieżaczek 26.11.2016, 14:01
Ja pracuje w York 2 miesiace i jestem bardzo zadowolony. Mam jedną zmianę, kasa tez jest spoko i co najważniejsze nikt nikogo n...

No świeżaczek popracujesz parę latek to szybko zmienisz zdanie. A jeszcze niedawno było zebranie, aby co niektórzy przyspieszyli swe ruchy, ja pracuję tu sporo i wiem na jakich obrotach kręci się praca w YORK-u. Zapewne lubisz donosić na innych , skoro masz takie układy. Zapraszasz młodych energicznych, wszyscy Ci co mieli być już byli,może faktycznie weź się uczciwie do roboty.

Gosia

hej Jak dostac sie tam do pracy do pakowania ??? gdzie cv wysłać ??

Eder

Witam ! Czy firma zatrudnia osoby z orzeczeniem i na jakich warunkach ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

mopek

To w czym problem ? ... zapraszamy , praca nie jest zła. Dam Ci tylko jedną radę, unikaj ludzi, którzy liżą d*** i tych, co wspinają się po szczeblach kariery kosztem innych. Takowych tu nie brakuje.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

GGG

Tak, byłem więc wiem z czym to się je :) Nic na temat widełek płacowych hmm?

GGG

@ fgyu Ok, a coś więcej ponad to?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

dfg

Jestes z HR?

GGG

Czy ktoś orientuję się jak wygląda praca jako PH na rynku tradycyjnym tzn. umowa, wynagrodzenie, jak z premiami i jaka flota? Auto nie jest najważniejsze ale ze względu na sporo czasu spędzanego za kierownicą to narzędzie istotne. Proszę o informację czy ktoś się orientuje

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

mopek

To szefostwo prowadzi jakiekolwiek rozmowy z pracownikiem ? Żenada !!! A układa się dobrze ? ..Eee wątpię z tego co wiem jest bardzo duża rotacja pracowników , są lepsze firmy jak York . Osobiście nie polecam pracy w tej firmie.

K

Pracowałam już w kilku miejscach i praca w york jest ok. Miła atmosfera,mile kierownictwo. Pracuje się po 8 h na trzy zmiany. Weekendy wolne... Nadgodziny są dla chętnych. Jeśli chodzi o zarobki to powiem tak.... Jeśli ktoś kiedyś pracował w markecie i w tygodniu był w pracy i jeszcze w sobotę i w niedziele 12h za 1200zł miesięczne to na pewno doceni zarobki,które wypłaca york. Dla mnie w każdym razie są ok. Osobiście polecam pracę w tej firmie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Piter

Składaj papiery, naprawdę warto tu pracować - fajne produkty, normalni ludzie, kasa taka sobie ale da się żyć. A jak się sprawdzisz, to Cię zatrudnią.

Tak to jest.

Widze, że narzekacie na York, to spróbujcie sobie pracy w El-Cab czy w Hildingu, jeśli to 2 jest jeszcze w miarę to w tym pierwszym obedrą was z godności, a marną pensją rzucą w mordę. Cieszyć się z tego, co macie! Słyszę w środowisku ludzi, że York jest dobrym pracodawcą jeśli chodzi o płace.

lala 56

Praca w Yorku to lagry. Wybierzcie się do Unilevera .

Wojtek

Inline Murowana .Z tego co się orientuje to tylko grupy .To jest zakład na tych samych zasadach .nawet Sporo ludzi poszło tam z yorku nawet pani z biurka tam robi i zadowolona to chyba jest dowód że robota niezła .

Ola

Witam gdzie w Bolechowie potrzebują do pacy na produkcjie.ktoś wspominał o firmie za"płotem"czy oprócz yorku,solarisui el-kab są jeszcze jakieś firmy.z góry dzięki za odp:

Luluś

Przestań głupoty wypisywać jak ktoś jest pracowity to wszedzie pracę znajdzie inwalidą to chyba jesteś ty umysłowym masz poglądy staroświeckie każdy ma prawo wyboru gdzie chce pracować czy ma grupę czy nie

Łukasz

Jak wam w yorku robota nie odpowiada to ja zmieńcie(zapomniałem inwalidów nigdzie nie przyjmą ), macie darmowy transport? MACIE , gwiazdkowe macie? MACIE, a tego nie musicie dostawać. Handlarzy papierosami z zagranicy macie? MACIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie są. ? SĄ. I wy jeszce narzekacie zp1

KaTo
@Łukasz 25.05.2016, 00:04
Jak wam w yorku robota nie odpowiada to ja zmieńcie(zapomniałem inwalidów nigdzie nie przyjmą ), macie darmowy transport? MACI...

A wie ktoś skąd dokładnie odjeżdża transport dla pracowników?

OLX
@KaTo 19.07.2016, 14:49
A wie ktoś skąd dokładnie odjeżdża transport dla pracowników?

A z jakiego kierunku ? Wągrowiec, Rogoźno czy Poznań ?

LULEK

O WYPŁATĘ SIĘ NIE MARTW ZAWSZE NA CZAS !

Ahhahah

Z choinki sie urwales czy w innych firmach rowerem.jezdziles.do klientow ? Hahahahhaha

ej

właśnie podwyżki dostali wszyscy ,ci co im się nie chce robić też

Polecam

Jeżeli komuś się chce robić to idzie tam zarobić, sami zauważają to że ktoś się stara i dają podwyżki lub proponują awanse, a jeżeli ktoś przychodzi do pracy ściemniac lub robi tak jakby to była dla niego kara to niech się nie dziwi że potem podwyżki nie widzi ;)

OB

takich zadowolonych jest więcej z tego co słyszę ,tych co z podstawy się cieszą ,-nie jest żle

Pracownik

Co za ludzie a dokładnie Joanna K. ze zmiany SST!!! Ta kobieta ma za nudne swoje życie (mimo wszystko) że interesuje się życiem innych tylko obserwuje co kto jak i gdzie!!Ta kobieta to chodzący monitoring więc nie wiem po co firma kupiła tyle kamer!Aż współczuje sąsiadom rolety zasłonięte 24h! A jak mieszka w bloku to ucho przy ścianie! Tylko patrzy komu obrąba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak można być aż tak fałszywym,bezczelnym i dwulicowym?!.Ta kobieta ma tak nie szczery uśmiech!! Naprawdę szkoda mi takich ludzi! Uważa się za chodzącą piękność więc niech spojrzy w lustro i spojrzy na siebie na swój wygląd (który też nie jest idealny)i niech się zastanowi nad swoim zachowaniem !!! Pozdrawiam i życzę wszystkim (bez wyjątku) miłego dnia :)

Ciekawostki

Firma ktora nie szanuje ludzi ....arogancja ,chamstwo ,mobbing ...Nie polecam tej firm !Podwyzki takie ze teraz po 25% premii co za tym idzie nizsze pieniadze niz dotychczas ..z ludzi robi sie tępych ...a malo kto wie ze od tego roku (poczytajcie przepisy) jak dzialaja umowy w firmie 33 miesiace pracy = umowa na czas nieokreslony a nie zmiana nazwy tego samego posrednika i znow półtoraroczna .Zerowy poziom ludzi na niby to wyzszych stanowiskach

ja

zgadzam się z zadowoloną cieszmy się ,że jest praca dla inwalidów ,-

miss

pesymista....

mopek

Czego to się nie zrobi dla paru groszy więcej.Jak tacy pakowacze będą awansować na operatorów maszyn, to w najbliższym czasie produkcja będzie na poziomie zerowym.

zadowolona

też pracuję prawie od początku ,nie jestem rencistką nie dostałam awansu,mam drugą grupę i cieszę się ,że moge pracować.Ta podwyżka do podstawy mnie zadowala ponieważ na drugiej grupie to człowiek jest chory i musi iść na chorobowe a od tych z awansem oczekują pracy bez zwolnień i nadgodziny mile widziane.Ja jako inwalida pracuje z zakładzie pracy chronionej i nie uczestnicze w wyścigu szczurów.

yyyy

Zgadzam się że cieszysz się z kasy od podstawy ,ale są tacy którzy pracują prawie tak długo jak istnieje zakład i zostali z taką samą podstawą jak ludzie pracujący 4 miesiące i uważasz że to jest w porządku.Rządzący w tym wypadku pokazali że brak im doświadczenia w tym co robią ,gdzie tu logika przecież można było te nędzne pieniądze podzielić sprawiedliwie są różne możliwości chociażby wprowadzenie tzw stażowego.

zadowolona

nie dostałam awansu ,ale cieszę się z podwyżki do podstawy

anonim

(usunięte przez administratora)

mopek

A co Ty z choinki się urwał, w tej firmie zawsze tak było, ci co mają najwięcej na sumieniu, awansują wyżej.W tych czasach bycie uczciwym nie popłaca, trzeba brać przykład z kierownictwa.

prawda boli przez całe życie

To prawda z tą AM . jak dla Mnie to za niski poziom na koleżankę, franca i tyle co tu więcej gadać.... A MW jest super nie to co AM

Prawda boli przez całe życie

Najlepszą recepcjonistką byłaby operatorka ze zmiany MSZ AM,dlatego że,siałaby pierdoły na wszystkich zmianach Cwaniara tylko ściemnia i udaje wielką koleżankę a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smaruje u kierownictwa,ogólnie można by tu o niej pisać w nieskończoność ale jak ktoś tu pisał pierdoły..... UWAŻAJCIE na nią jak na pewną Panią Z Łopuchowa!

xxx xxx

chyba mylicie firmę z ta recepcjonistka bo york bolechowo nikogo takiego nie szuka

BIUROWY

No i znowu kumoterstwo,do kontroli jakości bratowa,bo nikt inny nie nadaje się.

BylamTu
@BIUROWY 18.01.2016, 17:26
No i znowu kumoterstwo,do kontroli jakości bratowa,bo nikt inny nie nadaje się.

Na jakiej zmianie?? Ktos odszedl????

Zostaw opinię o YORK - Bolechowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK