brak logo

Lav-Pol Firma Handlowa Z. Wieczorek P. de Laval

Wejherowo

Opinie o Lav-Pol Firma Handlowa Z. Wieczorek P. de Laval

gerrard 2016-04-18 21:21
nie polecam o ile wiem to parę osób szuka nowej pracy ,to znaczy że nie jest tak kolorowo
GERRARD 2016-04-18 21:41
im więcej godzin tym mniejsza wypłata ,a jak idziesz na l-4 bo zachorowałeś no zdarza się to płacą marnie a wiele od ciebie oczekują i wymagają,coraz więcej obowiązków mam dość
zostaw swoją opinię 2016-04-19 07:52
Słoma z butów i pejsy spod kapelusza, zawsze wyjdą. Tak mawiała moja babcia - kobieta szacowna i dystyngowana.
rozbiór mięsa wołowego 2016-04-19 19:04
Przyglądam się bacznie dyskusji i zauważam, że ktoś próbuje na siłę równoważyć negatywne opinie nieprawdziwymi, pozytywnymi recenzjami. Ktoś tu napisał o wynagrodzeniu premiowym?... HAHAHA, po co te zagrywki PR-owe ? Jeśli ktoś skusi się ofertą, prędzej czy później dowie się jak wygląda tutaj rzeczywistość ! Firma się rozwija, ale niestety zapomina o pracownikach. Praca dla osób zaczynających karierę zawodową, z uwagi na bardzo kiepskie zarobki, albo dla tych, którzy nie mają innego wyjścia. Im jesteś bardziej ambitny, tym więcej się od ciebie wymaga, nie dając nic w zamian. Wiele osób symuluje pracę lub ma do niej lekceważący stosunek, bo "prezes mnie oszukuje". Ustalanie zasad i jednoczesny brak reakcji właścicieli na ich łamanie, to niestety standard. Umów śmieciowych nie będę się czepiał, bo to niestety standard wśród pracodawców. itp. itd.
Moja ocena: dostateczny = (stara skala ocen ;-)
Gerrard 2016-04-20 06:24
Zupełnie sie z tobą zgadzam myślę że piszę to któryś z właścicieli
Wejrowò 2016-04-21 22:10
Gerrard, uważam, że powinieneś zostać szefem związków zawodowych. Poprę twoją kandydaturę ! Zrobimy pikietę pod zakładem i podpalimy opony. Ge-rrard, Ge-rrard !
Zorganizuję flagi, napoje winopodobne, gwizdki, trąbki, tuby, syreny strażackie oraz petardy ! HAŃBA ! HAŃBA ! Kto nie skacze, ten...(coś się wymyśli) ! Tyle to dają, w kaflu i biedrze !
Korn 2016-04-23 17:14
Podobno poszukują kogoś do działu handlowego. Bardzo proszę o rzetelną opinię.
GERRARD 2016-04-26 22:32
Jak chcesz pracy jako handlowiec to szukaj w innych firmach bo w tej to się tylko garba dorobisz i tylko nerwy będziesz tracił szkoda czasu
Gerrard 2016-04-27 05:56
Jeżeli piszą i czytają tutaj właściciele tej firmy to powinni się mocno zastanowić nad podwyzkami dla pracowników bo jak większość z nich odejdzie co może się stać bardzo szybko oburza się z ręką w nocniku
;-) 2016-05-06 10:26
podwyżki? premie? i co jeszcze? może trzynastą pensję i kartę multi sport ?
Robol 2016-05-06 22:56
No, jeżeli nic się nie poprawi. To kilka osób może opuścić szeregi tej firmy. Zarobki nie są najlepsze ale brak szacunku do pracownika razi.
;-) 2016-05-11 14:20
Nie strasz, nie strasz, bo się ze..asz.
GERRARD 2016-05-11 22:01
Ktoś wyżej napisał że słoma z butów i pejsy z pod kapelusza zawsze wyjdą no i właśnie wyszły.
anonim 2016-05-12 00:01
Najniższa krajowa na papierze i druga pensja pod stołem. chciałem wziąć kredyt ;-)
Trzeba będzie wyjechać z tej zielonej wyspy.
pozdrawiam
YES WEEKEND 2016-05-13 08:49
Sezon na "byle do piątku" uważam za rozpoczęty !
;-) 2016-05-17 19:53
Gerrard, jak tam poszukiwania pracy ?
Gerrard 2016-05-18 05:57
nie chce mi się z tobą gadać
GERRARD 2016-06-04 06:14
i co się stało że wszyscy nabrali wody w usta
Krawiec 2016-06-15 09:48
Gerrard, pracujesz jeszcze ?
GERRARD 2016-06-15 21:30
i co już dwóch pracowników złożyło wypowiedzenia a to jeszcze nie koniec to się dopiero zacznie,co się stanie jak zwolnią się kluczowi pracownicy ???????
Obiektywny 2016-06-16 11:19
Pracuje w firmiejuz pare ladnych lat. Po wcześniejszych wypowiedziach da się zauważyć fakt, że pozytywne opinie są pisane przez szefostwo (widać to po formie wypowiedzi). W sumie dobrze że to czytają, bo może przejrza na oczy i coś się zmieni.

Fakt, dwóch kolegów się zwalnia, bo nie mogą wytrzymać pracy na delegacji w Lebczu, chodzi o p. Piotra, który mysli,że skoro płaci te 11zl na godzinę to są niewyobrażalne pieniądze. A jak dostanie 3000 za 270h w pracy to nie ma co narzekać na warunki płacy. Pewnie chodzi też o charakterek szefa, który potrafi być wybuchowy.

Patrząc obiektywnie, po paru latach tutaj przepracowanych stwierdzam:
-zaczynasz od 8 zl,
-wypłata zależy od przepracowanych godzin,
-premia? Jaka premia? Co najwyżej wyrównanie wypłaty do pełnej setki.,
-ubezpieczenia, ZUS itp. wszystko od minimalnej krajowej,
-szkolenia? Sam pójdziesz to masz,
-ubranie robocze dostaniesz na początku, potem jak ublagasz, albo jak sam kupisz, większość sama kupuje, tylko nieliczni dostają,
-maks. stawka to 12 zł, co kształtuje wypłatę na poziomie ok. 2500zl na rękę, jeśli robisz soboty a w tygodniu zostajesz dłużej.
-tak, większość pracownikow to osoby po 50, które siedzą w firmie bo nikt inny już ich nie weźmie, dobrzy pracownicy, tylko młodsi muszą za nich nadrabiać...
-ciągle wolno i mało...

Z drugiej strony, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Da się tu wytrzymać.

Pozdrawiam szefostwo i kolegów z pracy.
Kiepski 2016-06-16 15:02
Pracuję w LAV-POLu, bo nie mam wyboru. Pensja na czas, premii brak. Ile byś nie przerobił, to masz premie w postaci pensji na czas oraz uścisku dłoni prezesa. Aaa przepraszam była podwyżka bo najniższa średnia krajowa poszła do góry.
Weteran 2016-06-16 21:41
Witam wszystkich ZIOMALI walczących o swoje lepsze jutro,tak powiedzmy wprost naszym prezesom dosyć wyzysku i chamstwa.Zarobki w tej firmie to naprawdę na dzisiejsze czasy żenada,od 8 zł do 10 zł monter,szlifierz co do spawaczy 12-13 zł i gwarantowane 10 godzin orki w aluminium.Co zaś do umowy zawartej z każdym pracownikiem na pełnym etacie to gwarantowana najniższa krajowa 1350 zł na chwile obecną,o odpłatności za nadgodziny też można tutaj zapomnieć jak i o przyzwoitej emeryturze w przyszłości.Apel do prezesów tej firmy,ogarnijcie panowie ten temat w pozytywnym tego słowa znaczeniu bo jak tak dalej pójdzie to zasilicie szeregi rencistów i emerytów których zatrudniacie,Pozdrawiam.
Gerrard 2016-06-16 23:19
dobrze gadasz weteran jak nie my to emeryci!!!!!!
prezes 2016-06-17 11:39
Płacimy pracownikom niewiele, bo w naszej firmie najważniejsza jest przyjazna atmosfera.

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.
ktostakiktomasmaki 2016-06-18 18:17
"Aaa przepraszam była podwyżka bo najniższa średnia krajowa poszła do góry." by kiepski

Mówisz że była podwyżka?
Chyba tylko u nielicznych bo reszcie kto jest na godzinówce odejmują z prostokątnej białej koperty.
freshandfruity 2016-06-18 21:14
Ktostakiktomasmaki...tak, tak, zdziwiony ?
Z tą najniższą krajową i podwyżkami z tej okazji tylko dla nielicznych wybrańców, to też jest niezłe granie w... kule. Siedem dyszek piechotą nie chodzi. Pan Prezes znowu puścił bąka w towarzystwie i udaje, że nic się nie stało. Panie Prezesie: odwagi ! Zrozumiemy, że Pan nie mógł wytrzymać. Jesteśmy ciekawi z jakiego klucza były rozdawane te bajońskie podwyżki. Zawsze pracuję uczciwie, lojalnie, staram się jak mogę, nie spóźniam się do pracy, nie kłamię, nie oszukuję, nie piję, nie kradnę, itp, itd. I co ? Spotyka mnie za to taka nagroda ? O co tu chodzi ?
Anonim 2016-06-19 22:30
Kwestia pensji to fakt najniższa krajowa plus reszta z godzinowki od 8-13 zl . Niestety większość komentarzy to prawda. Najgorsze jest to ze składki odprowadzane od najniższej krajowej gwarantują nam tyranie do końca życia. Gdzie przy takich słabych umowach powinniśmy mieć lepsze stawki żeby na ta emeryturę odłożyć. Dziwię się młodym pracownikom ze chce im się tutaj pracować. Po naszych doświadczeniach nie liczcie tutaj na poprawę w tej kwestii.
Hałabała 2016-06-20 23:49
OK, to może teraz ja. Ktoś mądry powiedział kiedyś, że firma to ludzie.
Jakich ludzi zatrudnia nasza firma ?
Czy są to osoby wykwalifikowane z wieloletnim stażem pracy ?
Czy osoby te tworzą zgrany, doświadczony zespół, co bezpośrednio przekłada się na jakość świadczonych usług ?
Odpowiedź na powyższe: NIE
Nie trzeba się mocno przyglądać, żeby zauważyć coraz większe niezadowolenie oraz oznaki tego niezadowolenia:
-wykonywanie wyłącznie czynności, które nie wykraczają poza minimalny zakres obowiązków
-brak własnej inicjatywy "robię tylko to co muszę"
-precyzyjne przestrzeganie godzin pracy, w negatywnym tego słowa znaczeniu "odliczam czas do wyjścia, pieprzę nadgodziny"
-kombinowanie i oszukiwanie
-nadużywanie zwolnień lekarskich
-kradzieże oraz wynoszenie drobnych rzeczy jako rekompensaty za poniesione krzywdy
-nieefektywne wykorzystanie czasu pracy i brak zaangażowania
-wieczne narzekanie i stwarzanie błahych problemów

Nie będę komentował niektórych wpisów, bo ręce opadają. Ktoś napisał, że młodzi (w dodatku lepsi oO) nadrabiają za emerytów. Tak, pokazaliście w Łebczu jak nadrabiacie.
Genio 2016-06-21 19:02
Po tej opinii widać jaki stosunek ma szefostwo,
ma nas za nic nieumiejacych leniwych zlodzieji którzy ciągle się czepiają.

Trzeba spojrzeć dlaczego tak jest. Motywować, inwestować w rozwój a nie iść najniższym kosztem bo liczy się mój zysk
Dajcie ludziom to ludzie wam oddadzą.
kursant 2016-06-23 09:08
a kogo masz na myśli, pod pojęciem kluczowi ?
Nobody 2016-07-13 21:47
Pracodawcę można bardzo łatwo ocenić, np. hmm.... po Łebczu. Praca w tej miejscowości miała być na 2-3 miesiące począwszy od lutego tego roku. Niestety jak to bywa z naszym "prezesem" ciągle termin był przekładany na kolejne miesiące. Ludzie tyrali jak woły, szef tego niestety nie widział (albo nie chciał widzieć), ciągłe darcie się na swoich pracowników nie przyspieszy końca budowy, a jedynie spowolni. Choć nie powiem chyba bierze podwójną dawkę leków albo zmienił lekarza, bo od dobrego miesiąca jest spokojny i miły. Termin nas goni (do końca lipca) a szef goni nas byśmy od 7 do 19 pracowali (najlepiej z 1 przerwą), bo boi się, że będzie płacił kary (Ku*wa, trzeba było szybciej zorganizować plan działania, a nie wszystko na ostatni moment, gdzie pracownicy są już zmęczeni ciągłym bieganiem od rana) Za taką stawkę, którą mamy ludziom nie opłaca się pracować do 19, zostaje tylko kilka osób. Trzeba powiedzieć sobie jasno: Albo wszyscy pracują do 19 albo nikt i zwijamy interes o 17, bo kilka osób przez 2 godziny ch*ja zrobi, a jedynie tracą swój wolny czas. Premii nie ma albo są znikome dla tych co robią 12 godzin. Szef powinien chociaż premiować te 2 ostanie godziny płacąc choćby podwójną stawkę. Praca na wyjeździe powinna być lepiej opłacana bo jednak ludzie tracą dziennie 2 godziny na dojazd i przyjazd do domu. Więcej wiary w ludzi. Lepsze wynagrodzenie = lepszy efekt pracy. Proste jak je*anie. Pozdrawiam, życzę miłej lektury.
człowiek kibel 2016-07-14 08:40
Lubię to !
nie jestem robotem 2016-07-27 09:28
Proszę zachować spokój i nie kierować fałszywych oskarżeń personalnie ! W przeciwnym razie wskażę na forum publicznym, kto wynosi z firmy złom i materiały.
Fafik 2016-07-28 22:40
Kiedyś przynajmniej robił to dyskretnie i nie tak łapczywie. Myślałem, że tylko ja to zauważam. Z kolegami by się podzielił ;-)
A w ogóle, to nie czepiajcie się chłopaka, on nie kradnie, on utylizuje odpady. Przecież to jest pracownik roku, człowiek Pana Prezesa.
Fafik 2016-07-28 22:46
Nie pytaj co firma może zrobić dla ciebie - zapytaj, czy możesz zostać na nadgodziny ;-)
Fafik 2016-07-28 23:00
Dziadzia, daję łapkę w górę za "czarnuchy" ;-)
A co czarnuch ma białego ?

SŁUCHAĆ !
Super spawacz 2016-07-31 14:49
Widać hejt przeniósł się do internetu, bo niby anonimowo.
Łatwo można się domyśleć kto kogo hejtuje w tym wypadku, najwyraźniej ktoś chce komuś zrobić świństwo zanim zmieni zakład pracy.
Żałosne...
Gerrard 2016-08-03 21:20
Nawiązując do tematu nobady po co w ogóle pracować po 12 godz.czy 10 skoro jeden z prezesów twierdzi że po 8 godz pracy, człowiek jest niewydajny, a poza tym i tak się nie opłaca.
Fafik 2016-08-03 21:33
Dlaczego zginął wpis mojego ulubieńca ? Dziadzia, zrób z tym porządek ;-)
super smarkacz 2016-08-05 13:49
Żałosna, to jest jego kleptomania i bieganie za dyrekcję, jak tylko się w drzwiach pojawią. Szkoda, że nie jest taki aktywny, jak nie patrzą. Jeśli myślę o tej samej osobie.
Gerrard 2016-08-09 10:31
I co zwolniło się następnych dwóch pracowników
ciekawe kiedy prezesi będą zatrudniać ruskich albo Ukraińców
Glemp 2016-08-09 23:40
Gerrard, najlepiej byłoby gdybyś sam się zwolnił, bo twoje wpisy są słabe jak umiejętności zdecydowanej większość załogi. Rozumiem twoją frustrację, pewnie nikt nie szuka takich specjalistow, jak ty.
Fafik 2016-08-10 09:04
Szkoda, że kolejny wpis został usunięty. Czyżby ktoś się próbował wybielić ? Myślę, że warto go jeszcze raz zamieścić. Tylko tym razem bez określeń typu: "temu dzieciakiem należy się klaps", bo będzie miał pretekst do usunięcia wpisu u moderatora.
Gerrard 2016-08-10 21:21
Glemp a zastanawiałeś się czy jeszcze pracuje a zastanawiałeś się czy jeszcze pracuje pomyśl trochę i napisz coś z sensem
Glemp 2016-08-10 22:13
Gerrard, w twoim przypadku, orzecznictwo o stopniu niepełnosprawności wykazało z pewnością inwalidztwo umyslowe. Jeśli faktycznie cię zwolnili, to bardzo się dziwię. Przedsiębiorcy zatrudniający osoby niepełnosprawne mogą ubiegać się o dofinansowanie.
Orero 2016-08-17 21:31
Ciekaw jestem, czy właściciele czytają te wpisy ;-)
Bogdan 2017-02-26 22:53
Ile można zarobić i jakie umowy dają? Jaka atmosfera ?
Fafik 2017-03-04 18:31
najlepsi pracownicy składają wypowiedzenia ;-(
zanik jąder mi nie grozi 2017-03-06 20:42
nieprawda, zostali jeszcze bigorektycy na koksie ;-)
Zostaw swoją opinię o Lav-Pol Firma Handlowa Z. Wieczorek P. de Laval - Wejherowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lav-Pol Firma Handlowa Z. Wieczorek P. de Laval