EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Starogard Gdański

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA

ph

Firma boryka sie z coraz wiekszym brakiem asortymenu. Po prostu nie ma co juz sprzedawac.

Asdfg

Czy jest jakieś szkolenie dla nowych pracowników?

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Bylituipadli rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami. Mógłbyś w takim razie powiedzieć jak Ty oceniasz EGA jako pracodawcę? Co uważasz ja największe plusy pracy właśnie w tej firmie?

bhu

Jak tam atmosfera w firmie? Bo coś cicho na forum.

Bylituipadli

Nie słuchaj To piszą niedojdy które śmigają u konkurencji i teraz żal du..... ściska że ta Cała EGA nie taka zła jak ją piszą

ksska

może mi ktoś potwierdzić to czy na pewno wypłata dociera spóźniona,czy z auta nie można korzystać po za praca , pytam dlatego ze mi obiecali co innego i się zastanawiam czy umowę podpisać.

Bubu
@ksska 29.04.2017, 09:43
może mi ktoś potwierdzić to czy na pewno wypłata dociera spóźniona,czy z auta nie można korzystać po za praca , pytam dlatego z...

Ani kasy na czas, ani auta poza praca. Nie podpisuj, bo na obiecankach sie kończy.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Potencjalnya Ty jesteś zainteresowany pracą w charakterze Przedstawiciela Handlowego? Jakie jeszcze pytania masz dla obecnych pracowników firmy? @741 wiesz może, czy obecne rekrutacje na PH wiążą się z rozwojem firmy? Chętnie dowiemy się więcej na ten temat.

Bubu

Co tu tak cicho? Zamknęli wam gęby?

Oszukiwany

co taka cisza wszystkich już pozwalniali?

Maja
użytkownik zarejestrowany

Rozumiem, że było opóźnienie z uzyskaniem wypłat w terminie? Mam nadzieję, że przelewy już do Was dotarły. A co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w EGA? Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

741
@Maja 20.03.2017, 10:57
Rozumiem, że było opóźnienie z uzyskaniem wypłat w terminie? Mam nadzieję, że przelewy już do Was dotarły. A co możecie powiedz...

Wypłaty docierają zawsze z opóźnieniem, na żadne benefity nie ma co liczyć, samochodu nie można po pracy użytkować, ponadto jak nie wyrobisz progów premiowych( a jest bardzo ciężko ponieważ są bardzo duże braki magazynowe, i nie ma żadnego światełka na poprawę) to pracujesz za podstawę 1700-1800. Na rozmowach przekazują trochę inne informację a rzeczywistość jest całkiem inna.

osp

Panowie kwestia dogadania się i mamy wygrane sprawy wraz z odsetkami, bo firma robi przelewy w banku a wyraznie jest napisane w prawie że wypłata ma być na 10 na koncie(wynika z umowy o pracę) i sądu to nie będzie obchodziło ponieważ muszą wykazać w jakich dniach robią przelewy. A wiem że przelewy będą robione dopiero jutro :)

Rysiek
@osp 12.03.2017, 17:44
Panowie kwestia dogadania się i mamy wygrane sprawy wraz z odsetkami, bo firma robi przelewy w banku a wyraznie jest napisane w...

Ja to bym im jeszcze dowalił za nadgodziny, GPS-y mamy więc czarno na białym widac ile pracowaliśmy i co po niektórym z nas będą wisieć niezłe pieniądze . Mam ich już dosyć ogarne coś i spi#$@Alam z tąd a Wy?

anonim

(usunięte przez administratora)

DoNichNicNieDociera

Daj znać tutaj, czy chcesz pozwu zbiorowego. Bankowo więcej osób sie przyłączy. W tym ja.

u progu nerwów

Obowiązkiem pracodawcy jest dokonywanie przelewów wynagrodzenia na konto w takim terminie, aby pracownik mógł podjąć z banku przekazane wynagrodzenie w dniu określonym przez regulamin pracy lub inne przepisy prawa pracy jako dzień wypłaty. W razie braku wynagrodzenia na koncie w dniu wypłaty, pracownikowi przysługuje roszczenie o odsetki. http://kadry.infor.pl/wiadomosci/398298,Termin-przelewu-wynagrodzenia-na-konto-bankowe-pracownika.html To pisać i lecimy z tematem

u progu nerwów

Jutro 10 a wypłat pewnie nie będzie. Chyba pora zgłosić do pipu. Niewypłacenie pracownikowi wynagrodzenia w terminie to wykroczenie. Pracodawca, który wbrew swojemu obowiązkowi nie wypłaca w ustalonym terminie wynagrodzenia za pracę lub innego przysługującego pracownikowi albo uprawnionemu członkowi rodziny świadczenia, bezpodstawnie obniża wysokość tego wynagrodzenia lub świadczenia albo dokonuje bezpodstawnych potrąceń, może zostać ukarany grzywną w wysokości od 1 .000 zł do 30.000 zł Co wy na to aby zgłosić to odpowiednim służbą? Może ich coś to nauczy

anonim

(usunięte przez administratora)

jp na 100%

Najlepsze to zrobili ofertę targową psb i wysłali ja 2 dni przed targami. A wszechmogacy wysyła po 1 dniu meila jak tam sprzedaż oferty targowej psb. Dawno takich prostaków nie spotkałem na takich stanowiskach.

Adam
@jp na 100% 08.03.2017, 21:21
Najlepsze to zrobili ofertę targową psb i wysłali ja 2 dni przed targami. A wszechmogacy wysyła po 1 dniu meila jak tam sprzeda...

No widziałem tą oferte PSB... hahahaha brak rozumu i propaganda na każdym kroku. Wypociny Yrka mnie juz nie zaskocza. Juz nie wie co pisac i jak nas dreczyc zeby wlascielom sie przypodobac. Naszej EGA nie stac zeby wejsc do grupy a pozatym narzedzia by sie nie przyjely bo to tylko dla Jasia kowalskiego co kupi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to w kąt są też narzedzia niestety.

nolimit

Mnie to śmieszy jak wy wszyscy sracie na tą firmę a dalej się jej trzymacie!! hahaha pewnie dlatego, że żadna inna firma was nie chcę . Takie z was asy. Cieszcie się i docencie, że chociaż tu was chcą! Pozdro

Nigdywiecej
@nolimit 02.03.2017, 19:54
Mnie to śmieszy jak wy wszyscy sracie na tą firmę a dalej się jej trzymacie!! hahaha pewnie dlatego, że żadna inna firma was ni...

Ciesz sie ze tu jestes anonimowy, niezle zostałbys pojechany. Jeden po drugim odchodzi, niebawem zostaniecie z ręka w nocniku, zatrudniając ludzi z przypadku. Bez szacunku dla pracownika i klienta. Cieszyć sie z tego co mamy? A co? EGA to szczyt marzeń? Tutaj nawet zaczynać sie nie powinno.

kryzys

A mialem w tej firmie zamiar się zatrudnić. ... Dzieki za opinie wszystkim byłym i tym co jeszcze tam się męczą.

Maciej

Omijajcie ten twór z daleka - TOTALNY NEGATYW

joljol

zwalniają z dnia na dzień...za co? nie wiadomo.. pensja?? nigdy nie jest 10-tego (jak piszą na umowie) zawsze kilka dni zwłoki z przelewem kasy... i t jakiej kasy- najnizszj krajowej

PIP
@joljol 13.02.2017, 20:22
zwalniają z dnia na dzień...za co? nie wiadomo.. pensja?? nigdy nie jest 10-tego (jak piszą na umowie) zawsze kilka dni zwłoki...

Masz kasę po 10-tym - nie miej skrupułów - zgłaszaj temat do Państwowej Inspekcji Pracy i nie obawiaj się o jej utratę (Polskich wyzyskiwaczy trzeba tępić - a ta "firma" - to typowy przykład) w razie potrzeby pomogę.

PanImport

Lenie weźcie się do roboty!!!! Sprzedawać Import!!!!!!!!!!!!!!

Zainteresowany

Witam, Jakie auto dla PH? Do użytku prywatnego? Jaki target? Pozdrawiam, Zainteresowany

add
@Zainteresowany 07.02.2017, 22:45
Witam, Jakie auto dla PH? Do użytku prywatnego? Jaki target? Pozdrawiam, Zainteresowany

Tata Nano do użytk, prosto z Indyjskiego kontenera.

Zainteresowany
@Zainteresowany 07.02.2017, 22:45
Witam, Jakie auto dla PH? Do użytku prywatnego? Jaki target? Pozdrawiam, Zainteresowany

Czy może ktoś opisać jak wygląda praca PH w tej firmie?

APZ

Dobrze zorganizowana, rozwijająca się firma - można się tu wiele nauczyć... Mimo wielu negatywnych komentarzy - warto samemu się przekonać. Ludzie na dzień dzisiejszy nauczyli się rościć sobie różne prawa - nie koniecznie pamiętając o rzetelnym wykonywaniu własnych obowiązków.

Robtecc
@APZ 02.02.2017, 13:20
Dobrze zorganizowana, rozwijająca się firma - można się tu wiele nauczyć... Mimo wielu negatywnych komentarzy - warto samemu si...

Człowieku to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Problem w tym że okazuje do to po czasie bo na rozmowie wszystko fajnie. Wiele obietnic a tak naprawdę nie macie nic do zaoferowania - brak stabilizacji, ludzi traktujecie przedmiotowo. Kadra kierownicza na poziomie ponizej krytyki. Mialem wrazenie ze sa to ludzie z lapanki nie majactly pojecia o handlu. Moje spostrzeżenia były trafne. No polecam nikomu tej firmy. Ja sie mocno zrazilem. Zastanowie sie czy nie zarzadac wyplaty nadgodzin. Ma ktos znajomego radce prawnego ktory bierze tulko prowizje od wygranej sprawy. Proszę o kontakt robtecc@interia.pl

Dojony

co taka cisza na forum ??? czyżby się w garażów-ie poprawiło a może po 25-leciu mordy Wam zamknęli Wodeckim i Noimanem buuuu hahaha

Handlowiec

Panowie szukający pracy. Ostatnio zwolnili się handlowcy z 16 i prawie 18 letnim stażem pracy!!! To daje do myślenia! Znam ich obu. Teraz pracują u konkurencji, zero stresu zero GPS-u, zero sms-ów, zero bezcelowych telefonów itp itd... Ja pracowałem tam ponad 6,5 roku. Poszedłem w cholerę bo... No właśnie, przeczytajcie wyżej co było, co jest i co będzie w tej firmie... Wariactwo!. Firma nie wyciąga żadnych wniosków z takiej rotacji. Jak można do jednego sklepu wysyłać dwóch handlowców z różnymi wykluczającymi się promocjami? Gazetkami? (Jeden okazało się miał wczorajszą i rano nie zajrzał do e-maila. Chociaż z tej wynikało że jest ważna do końca tygodnia, a to był chyba wtorek rano, albo środa. Wariactwo. Zero kompetencji!!! Z magazynu zwolnili gościa po 23 latach pracy. Był tam od początku. Za co? Za odważenie się odezwać do szefa gdy ten poganiał magazyn... Wariactwo...! Powodzenia w tej... Firmie, albo w tym czymś :-)

LECH
@Handlowiec 26.01.2017, 22:40
Panowie szukający pracy. Ostatnio zwolnili się handlowcy z 16 i prawie 18 letnim stażem pracy!!! To daje do myślenia! Znam ich...

W 100% popieram i potwierdzam wypowiedź Kolegi - NIE POLECAM TAM PRACY NAWET PRZEZ MIESIĄC !!! Ja co prawda pracowałem tam krótko bo 3 m-ce ( i trafiłem na fantastycznego Dyrektora - o ile dobrze pamiętam Andrzeja Walenteka - ponoć też go zwolnili czy sam odszedł ) - ale to co się tam dzieje jest jakąś masakrą, mój Dyrektor nagrał mi temat z super firmą ta tzw. Autoryzowany Punkt Handlowy - miałem temat kontynuować, już wszystko dopięliśmy a jeden idiota z centrali nie uzasadniając niczym - NIE BO NIE zablokował całe zatowarowanie i sprzedaż - masakra. Po miesiącu jak się dowiedział że ten punt to jeden z największych liderów pewnej grupy handlowej to na kolanach chcieli tam lecieć ale niestety firma miała już wyrobione o nas zdanie - zresztą jak większość firm na rynku. Uciekajcie do innych normalnych firm a to coś omijajcie z daleka i ludzi którzy tam "zarządzają"

PrzyszłyPracownik

Też widziałem te ogłoszenia. Ktoś wie jak u nich wygląda kwestia finansowa? Może jakieś benefity? Szukają całkiem rzadkich języków i ciekawy jestem, co za to oferują bo z ogłoszenia nie da się wiele wyczytać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Proszę Pamiętać

Zniesławienie lub pomówienie to przestępstwo Pomówienie innej osoby, grupy osób, osoby prawnej (na przykład jakiejś firmy) czy instytucji o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem wymienionym w art. 212 Kodeksu karnego.

lepsze jutro

Pracujesz dajesz z siebie wszystko poświęcasz czas prywatny na to by spełniać wymagania przed tobą stawiane a na końcu i tak traktują Cię jakbyś i tak nic nie robił. Przedstawiciele pracują więcej niż ktokolwiek myśli, ilość godzin ,zadań ,kilometrów jest nieadekwatna do tego co do nas wraca. Ciągła presja nas niszczy odechciewa się dawać więcej i więcej bo i tak w następnym miesiącu będzie to samo. (mało)Spieszcie się szanować ludzi tak szybko odchodą a później co, znów budowanie relacji odzyskiwanie zaufania klienta i wszystko od nowa??? Doceniajcie ,pomagajcie a nie robicie wszystko by nie chciało się tu dalej pracować. My jesteśmy częścią tej firmy , robimy dobrą robotę zejdźcie z nas, Chcemy pracować bo szanujemy pracę ale bez zbędnego nękania i dołowania!!

fifarafa
@lepsze jutro 05.01.2017, 22:05
Pracujesz dajesz z siebie wszystko poświęcasz czas prywatny na to by spełniać wymagania przed tobą stawiane a na końcu i tak tr...

Sendo! Gnoić każdy leszcz potrafi, słowa pochwały NIGDY nie usłyszałem. Chociaż za wciskanie gówna porządnym ludziom wypadałoby pochwalić. Produkt, z ktorym pracujemy to najgorszej jakości padło, nie dziwcie sie wiec ze " narzędzia" z Dalekiego Wschodu popularnością sie nie cieszą. ŻEBY WYMAGAĆ OD INNYCH, NAJPIERW TRZEBA ZACZĄĆ WYMAGAĆ OD SIEBIE!!!! a te marne 1800 podstawy ... Sami spróbujcie za to i premie max 400 utrzymać rodzinę. Żegnam. PS powodzenia życzę tylko zwykłym żuczkom z EGI, bo kadra kierownicza ma się pico bello

Szukający
@lepsze jutro 05.01.2017, 22:05
Pracujesz dajesz z siebie wszystko poświęcasz czas prywatny na to by spełniać wymagania przed tobą stawiane a na końcu i tak tr...

Słuchajcie a w tej firmie jeździ się na GPS-ach - sprawdzają to? Bo jeśli tak to wystarczy poprosić o wydruki i zażądać wypłaty za nadgodziny, jeśli będą straszyć to zgłosić to do PIP-y i tyle, poza tym jak mają coś na sumieniu to bekną - np. praca bez umowy, nieterminowe wypłaty wynagrodzeń nękania sms-sami czy telefonami wszystko da się sprawdzić w tych czasach - nie dajcie się gnoić. W pracownikach siła firm!!! Pozdrawiam

atomówka

Witam, jak sytuacja w biurze? Na stornie wciąż wisi ogłoszenie w sprawie pracy dla sprzedawcy. Czy na miejscu jest tak samo jak piszą o ph??? Mocno myślę na złożeniem cv.

oracz2

zwalniają połowę magazynu żeby zatrudnić ukraińców! aaaa i zatrudniają również ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności, żeby dostać za nich kase hahaha!!!!!!!!! tonący brzytwy...

Pracownik

Masakra!!!dla kogo ta firma???

haha

Hej hej jak po balach na zamku?? Atmosfera przy końcu roku kwitnąca, co nie?

HansZimmerman

Nie wiem ale raczej wątpię zeby tam sie polepszylo bo to wg mnie garażowa firma chociaż kumpel się chwalił ze podstawę 4200 netto dostał + premia. Słyszałem ze w tym roku podobno 4 starych handlowców odeszło wiec trzęsą portami żeby więcej za nimi nie poszło i wypłaty pójdą w góręi szacunek. Jak nie masz co robić to na przetrzymqnie do wiosny składaj CV i powiedz ze dużo dobrego słyszałeś i chcesz swoje życie powiązać z Egą

Były

Cześć Wszystkim czy sytuacja w EDZE coś się poprawiłą od ubiegłego roku bo słyszałem dużo narzekań a podobno szukają handlowców - wie ktoś coś?

Szukający

Wielkie dzięki za pomocne wskazówki, z drugiej strony to bardzo dziwne głupie że pozbywają się dobrej Kadry menedżerskiej a trzymają jak piszecie byle kogo z covala

SzczeryPechowiec

Myślę że jeżeli chcesz być dyrektorem w firmie jak EGA a nic nie umiesz to wystarczy ze wazelinke zapodasz szefowi jeśli chcesz być pechowcem to MUSISZ lubić sex analny bo ru***ją Cię na każdym kroku. Ja zaraz idę na zwolnienie a na wiosnę nowa firma ☺ Pozdrawiam masochistow

Szukający

Hejka Wszystkim, a możecie coś powiedzieć na temat dyrektora który był chyba z niecały rok na swoim stanowisku w EGA i go zwolnili w regionie wielkopolski i dolnego śląska - bo on chyba nie był z covala a ponoć mocno weryfikował nieprawidłowości w tej firmie ?

YrekbratSlawka

Firma cały czas szuka nowych przedstawicieli,dotyhczasowi są zwalniani z dnia na dzień a dyrektorzy zmieniają się jak rękawiczki. Podczas rozmowy z obecnym dyrektorem wydawało się że jest to firma na poziomie. Jednak fakty dotyczące firmy i jej opisywanie zostały mocno naciągnięte oraz przeinaczone. Oczywiście deklarowano,że oddzwonią nawet gdy odpowiedz będzie negatywna. Telefonu po dzień dziejszy dyrektor nie odbiera. Podsumowując zachowanie osoby przeprowadzającej rozmowy mija się z celem. Dużo mówi i obiecuje i na tym się kończy. Firma Ega kreuje się na wiodącą markę na rynku jednak działania oraz organizacja pozostawia wiele do życzenia.. Sam fakt ciągłych zmian personalnych daje do myślenia. Mało kto zna tę firmę w branży narzędziowej, a produkowane przez nią narzędzia są mało wytrzymałe..

Tutek

Przepracowałem w firmie Ega 8 miesięcy. Dostałem tylko jeden telefon z góry. Było wszystko fajnie aż pewnego dnia ni z gruchy ni z pietruchy w sobotę przyjechał kurier i przywiózł mi wypowiedzenie. Omijać tę firmę szerokim łukiem. Razem ze mną poleciały 2 osoby. Mała firma z dużym ego i nędznym towarem. Pracowników zwalnia na poziomie firmy garażowej. Dyrektorzy nie mają bladego pojęcia o handlu.

123456

Ciekawie czy w Listopadzie wyrobią się z wypłatą do 10? Bo jak nie to dopiero 14 wpłynie.

adas
użytkownik zarejestrowany

Widocznie rekrutacje dawno już zakończyli, skoro nie maja już ofert, był czas na wysyłanie Cv. Podejrzewam, ze na przedstawiciela handlowego to raczej oferuja wszedzie dobre warunki bo masz podstawę oraz do tego premie a dostajesz nawet auto służbowe.

Hauhau

Wspaniale zebranie w ten piekny wrzesniowy weekend. Dziekuje bardzo !!. Jak ja lubie spedzac prywatny czas w firmie. Panie T. na kolejne spotkanie prosze sie przygotowac ,stroj przede wszystkim,dykcja po drugie aby po raz kolejny nie zacmily Pana gwiazdy z Covala.

bubu
@Hauhau 26.09.2016, 17:14
Wspaniale zebranie w ten piekny wrzesniowy weekend. Dziekuje bardzo !!. Jak ja lubie spedzac prywatny czas w firmie. Panie T. n...

byliśmy na tym samym szkoleniu i widzę że mamy podobne odczucia.

Fakty o tym się mowi

Od momentu odejścia starego dyrektora przedstawicieli handlowych( przepraszam zwolnienia, podobno powtarzam podobno przy dużym udziale jednego z dyrektorów) podejście do przedstawicieli zmieniło się diametralnie( ma gorsze), zaczęto zmieniać warunki premiowania na dużo gorsze dla przedstawicieli, w momencie kiedy pokazał się 3 dyrektor sprzedający pomysły covala właścicielowi z EGI firma zaczęła schodzić na psy tak samo jak wyżej wymieniony COVAL, rotacje z tego co się orientuje są do tej pory. Drodzy panowie dyrektorzy jedna z zasad handlu to budowanie długotrwałych relacji z klientami, niemożna powiedzieć aby przedstawiciel pracujący 3,6 8,12 miesięcy takie relacje zbudował, poza tym firma naraża się na śmieszność tak samo jak coval. Jeśli ktoś uważa wypłatę na poziomie 1800 no 2400 z premiami za taką prace za szczyt marzeń to polecam tylko żeby osiągnąć taką wypłatę trzeba sprzedać towaru za około 80 000. Lubią przedstawicieli z doświadczeniem w branży dają im 20 klientów i liczą ze zwerbuje nowych klientów z firmy w której wcześniej się pracowało a potem bez podania powodu potrafią zwolnić w chamski sposób. Nie polecam w tej firmie pracy ludziom którzy poważnie podchodzą do życia i chcą pracować w stabilnej i poważnej firmie. Firma nie daje możliwości rozwoju na stanowisku PH.

Bezwzględny

Szczerze to firma Ega mocno boryka się z problemem kadrowym. Jak ktoś przyjdzie to zaraz się zwalnia ponieważ druga umowa jest juz gorsza, dyrektorzy są nie kompetentni, a w firamię jest strasy bajzel. Znany nam Tomasz B. Wypisuje ciągle głupoty typu " czy szukają tam pracowników bo ja chce tam isc" hahaha Poziom jego wypowiedzi nigdy nie powalal na kolana musi być naprawdę słabo skoro w taki sposób chce odwrocic uwage od negatywnych opinii który jest ogrom. Nigdy on nie był przedstawicielem handlowym nie zna branży od najniższego szczebla i ma straszne kompleksy. Nie polecam firmy nawet wrogom. Pozdro

Bezwzględny

Szczerze to firma Ega mocno boryka się z problemem kadrowym. Jak ktoś przyjdzie to zaraz się zwalnia ponieważ druga umowa jest juz gorsza, dyrektorzy są nie kompetentni, a w firamię jest strasy bajzel. Znany nam Tomasz B. Wypisuje ciągle głupoty typu " czy szukają tam pracowników bo ja chce tam isc" hahaha Poziom jego wypowiedzi nigdy nie powalal na kolana musi być naprawdę słabo skoro w taki sposób chce odwrocic uwage od negatywnych opinii który jest ogrom. Nigdy on nie był przedstawicielem handlowym nie zna branży od najniższego szczebla i ma straszne kompleksy. Nie polecam firmy nawet wrogom. Pozdro

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Nick

Twoja nie wnosi nic dyrektorka ☺

Gutøslaw

W Ega musimy sprzedawać to co z kontenera wygrzebie nasz dyrek. Za nic nie odpowiada. Towar wypada marnie to co odsprzedajemy markowego jest b drogie na tle konkurencji. Sa ogromne braki na rotujacych produktach Cisnienie na sprzedaz jak wszedzie ale razy2.Wydaje mi sie ze jesteśmy na rynku dlatego ze czasem mamy promocje "do lapy" i mamy naprawde dobrych przedstawicieli. Mam już dosyć tych cwaniaków jeszcze trochę i coś sobie znajdę. Każą pracować od 8 u klienta pierwszego do 16 u ostatniego. Na wszystkim oszczedzaja. Auta ruszać nie mogę... nawet do sklepu. Z urlopem non stop problem trzeba brać rok wcześniej i to z reguły juz zajęty... Płakać się chce bo zostawiłem dobra prace i przyszedłem tutaj myśląc że to już jest ułożona korporacja w której piąć się będę bo szczeblach kariery zawodowej - nic z tych rzeczy. Koledzy jeździli ponad miesiąc bez umowy co gdyby był jakiś wypadek ? Myślący nad tą firmą proponuje wypytac się dokładnie i wtedy podjąć decyzję najlepiej asekuracji się jeszcze jakaś inna oferta ponieważ ta może nie spełnić oczekiwań.

Gutøslaw

W Ega musimy sprzedawać to co z kontenera wygrzebie nasz dyrek. Za nic nie odpowiada. Towar wypada marnie to co odsprzedajemy markowego jest b drogie na tle konkurencji. Sa ogromne braki na rotujacych produktach Cisnienie na sprzedaz jak wszedzie ale razy2.Wydaje mi sie ze jesteśmy na rynku dlatego ze czasem mamy promocje "do lapy" i mamy naprawde dobrych przedstawicieli. Mam już dosyć tych cwaniaków jeszcze trochę i coś sobie znajdę. Każą pracować od 8 u klienta pierwszego do 16 u ostatniego. Na wszystkim oszczedzaja. Auta ruszać nie mogę... nawet do sklepu. Z urlopem non stop problem trzeba brać rok wcześniej i to z reguły juz zajęty... Płakać się chce bo zostawiłem dobra prace i przyszedłem tutaj myśląc że to już jest ułożona korporacja w której piąć się będę bo szczeblach kariery zawodowej - nic z tych rzeczy. Koledzy jeździli ponad miesiąc bez umowy co gdyby był jakiś wypadek ? Myślący nad tą firmą proponuje wypytac się dokładnie i wtedy podjąć decyzję najlepiej asekuracji się jeszcze jakaś inna oferta ponieważ ta może nie spełnić oczekiwań.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Raffi

Tomaszu Ty doskonale wiesz wiec odpocząć sobie głupie pytania. Twoje wypowiedzi uznał bym za spam ponieważ nic nie wnoszą w związku z tym żeby w mojej wypowiedzi była jakaś opinia dodam że w firmie brak jakichkolwiek szkoleń zero rozwoju uwstecznianie gwarantowane. Musimy jeździć raz lub dwa razy w roku w weekend na spotkanie żeby dyrektor mógł powiedzieć ze po 10 ostatnich odejścia pracowników i po nowych przyjęciach mamy juz odpowiedni zespół ludzi ... ha ha ha Naprawdę gada tak co spotkanie Nikt dobrego słowa o nim nie powie... wiec tj o czymś swiadczy Proszę zwrócić co za głupie pytania są zadawane po rzetelnej opinie na temat w/w firmy.

Bezwzględny

Szczerze to firma Ega mocno boryka się z problemem kadrowym. Jak ktoś przyjdzie to zaraz się zwalnia ponieważ druga umowa jest juz gorsza, dyrektorzy są nie kompetentni, a w firamię jest strasy bajzel. Znany nam Tomasz B. Wypisuje ciągle głupoty typu " czy szukają tam pracowników bo ja chce tam isc" hahaha Poziom jego wypowiedzi nigdy nie powalal na kolana musi być naprawdę słabo skoro w taki sposób chce odwrocic uwage od negatywnych opinii który jest ogrom. Nigdy on nie był przedstawicielem handlowym nie zna branży od najniższego szczebla i ma straszne kompleksy. Nie polecam firmy nawet wrogom. Pozdro

Bezwzględny

Szczerze to firma Ega mocno boryka się z problemem kadrowym. Jak ktoś przyjdzie to zaraz się zwalnia ponieważ druga umowa jest juz gorsza, dyrektorzy są nie kompetentni, a w firamię jest strasy bajzel. Znany nam Tomasz B. Wypisuje ciągle głupoty typu " czy szukają tam pracowników bo ja chce tam isc" hahaha Poziom jego wypowiedzi nigdy nie powalal na kolana musi być naprawdę słabo skoro w taki sposób chce odwrocic uwage od negatywnych opinii który jest ogrom. Nigdy on nie był przedstawicielem handlowym nie zna branży od najniższego szczebla i ma straszne kompleksy. Nie polecam firmy nawet wrogom. Pozdro

Zostaw opinię o EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - Starogard Gdański

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA