brak logo

BM Kobylin

Kobylin

Opinie o BM Kobylin

BamberBoy 2015-07-03 21:20
Prezes Kowalkowski nic nie lepszy w swoją kieszeń pakuje a ludzi wyzyskuje
Gosc 2015-07-07 12:27
Prawda. Cała ta firma to śmiech na sali.
TW 2015-10-30 11:18
Przegrywają sprawy w sądach. Komornik już ma tam coś do roboty..
WALDI 2015-11-07 19:20
CZY KTOŚ Z PAŃSTWA KUPIŁ OD NICH KROWY LUB JAŁÓWKI Z NIEMIEC? JA KUPIŁEM I MINĘŁO JUŻ 8 MSC I DO TEJ PORY NIE OTRZYMAŁEM ŚWIADECTWA RODOWODOWEGO A JESTEM POD OCENĄI MAM HODOWLANE SZTUKI I TERAZ NIE MAM DO NICH KART Z POCHODZENIEM . NA MOJE USILNE PROŚBY NIE REAGUJĄ PORADZCIE CO MAM ZROBIĆ BO MNIE SZLAK TRAFI.NA DOMIAR TEGO SZTUKI MIAŁY DAWAĆ PO 30L A DAWAŁY PO 10 NA DWA UDOJE I TYLE KASY ZA NIE POSZŁO MIAŁEM JUŻ BADAĆ KREW I JAKBY NIE ZGADZALA SIĘ Z TA NA TYCH ICH SKSEROWANYCH KARTACH TO BYM WYTOCZYL IM SPRAWĘ ALE ZOOTECHNIK MI ODRADZIŁ ZE WZGLĘDU NA KOSZTY I NERWY BO TO OSZUKANCZA FIRMA I MYŚLĘ SOBIE ŻE TE MOJE NIEMKI PO WYCIELENIU TO MOŻE PRZEKOLCZYKOWANE NASZE POLSKIE KROWY ODDANE NA RZEŻ DO NICH
Gospodarstwo rolne 2015-11-10 10:44
Brak zapłaty za tucz kontraktowy płaca kiedy chca, ciągną za soba rolników na dno nie płacąc za ich prace tłumaczą tym, ze nie maja kasy a auta i ziemie kupują robią sobie jaja ze wszystkich czas coś z tym zrobić. Ktoś ma podobny problem ?
gospodarstwo 2015-11-23 12:40
mam podobny problem, nie płacą za zboże, przeciągają spłatę co tydzień, trwa to już 7 tygodni, ogólnie katastrofa, odradzam współpracę z nimi, ma ktoś podobną sytuację, oni wypłacają w ogóle pieniądze?
gosposarstwo rolnr 2015-11-23 13:43
Placa ale jak im sie zachce ale coraz gorzej z tym jest slychac coraz glosniej o upadlosci
Gospodarstwo 2015-11-24 00:04
Masz jakies wieksze wiesci? Jest szansa na odzyskanie pieniedzy, co tam sie konkretnie dzieje, bedzie to funkcjonowac jeszcze w ogole? To o upadlosci to juz pewne?
Gospodarstwo 2015-12-06 20:12
Musze powiedziec ze zaplacili, ale ile zwlekali i krecili to trudno opisac, pomoglo troche wezwanie do zaplaty i pozniej batalia telefoniczna, ja juz wspolprace z nimi zakonczylem, nie chce wiecej takiego stresu
MAŁY 2015-12-18 23:49
UWAGA WZIĄŁEM U NICH NA RATY KROWY JEDNA BYLA DANA WARUNKOWO CZYLI GDYBY COŚ SIĘ DZIAŁO TO ZABIORĄ SZTUKIĘ LUB WYMIENIĄ.NIEPRAWDA PO WIELU TELEFONICZNYCH INTERWENCJACH DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE NIE ZABIORĄ MAŁO TEGO MUSZĘ ZA NIĄ ZAPŁACIĆ A NA DRUGI DZIEN BYŁY Z NIĄ JUŻ PROBLEMY A ZA TRZY DNI OD ZAKUPU POSZŁA NA UBÓJ ZA 600ZL ,BANDA OSZUSTÓW TERAZ CHCĄ ZA NIEZAPŁACONĄ SZTUKIE ZABRAC MI KROWY KTORE SAMI WYCENIĄ CZYLI KROWA OD NICH BYŁA WARTA 8TYS A MOJE PEWNIE 1SZT 1TYS.DO DZIŚ NIE MAM NA NIE DOKUMENTOW POTWIERDZAJĄCYCH POCHODZENIE .OBY ICH PIEKŁO POCHŁONĘŁO RAZEM Z TĄ CAŁA PATRYCJĄ KTÓRA MA BARDZO KRÓTKĄ PAMIĘĆ .KORESPONDENCJA JEST NIEODBIERANA LEŻY NA POCZCIE I Z POWROTEM ODSYŁANA PRZESTRZEGAM PRZED NIMI POWINNA IM DOBRAĆ SIĘ DO TYŁKA PROKURATURA ALE SAM CO ZROBIĘ Z TĄ BANDĄ OSZUSTÓW
rolnik 2016-01-13 17:08
kupiłem u tych złodziei 3o pierwiastek niemieckich. Zamiast30 litrow 10 po 6 tygodniach po wielu moich monitach zabrali 16 najgorszych,mieli mi zwrocic pelnowartosciowe lub rozwiazac umowę .Okolo2 miesięcy temu dostałem sadowy nakaz wykupu weksla na kwote 142tys. bronie się jak mogę .SZUKAM podobnie pokrzywdzonych razem możemy więcej mój numer tel.(usunięte przez administratora).prosze o kontakt.
rolnik 2016-01-18 20:46
Ludzie omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Banda złodziei i oszustów jak już ktoś wcześniej napisał. Prezes Matuszewski to jest zwykła świnia, jego słowo honoru w gówno się obraca. Życzę im, żeby padli jak najszybciej a on, żeby z więzienia nie wyszedł.A ta jego Patrycja, żeby nie zaznała w życiu orgazmu.
rolnik 2016-01-31 07:57
Ja mam z nimi problem od grudnia tamtego roku kupiłam od nich pierwiastki miały być z pełną dokumetacją hodowlaną a mam tylko paszporty.A cena to 8200 z sztukę. Ma już 2 sprawy w sądzie jedna
Szukam ludzi wydymanych przez to firmę.To banda złodziej i oszustów. Mój kontakt gomes2310@o2.pl
waldi 2016-02-01 16:21
ROLNICY piszcie o tej firmie i podawajcie swoje imeile bo telefony zostaną usunięte.Piszcie do gomesa ja już napisalam może z tą bandą oszustów coś wskóramy razem.TYLKO jedna wiadomość do gomesa nie dotarła To jak pani gomes2310 jest na tej stronie to proszę jeszcze raz podać imeila Narazie drugi raz wysłałam wiadomość i nie mam informacji że nie wysłana to może jest ok.
rolnik 2016-02-01 18:32
gomes2310@o2.pl proszę pisać na tego maila dziekuje wszystkim za info
rolnik 2016-02-16 21:35
jak już wcześniej pisałem odebrali odemnie 16 sztuk ,tego samego dnia sprzedali je komus z okolic warszawy .po jakims czasie poinformowali mnie ze krowy te poszly na uboj w ich rzeżni policzyli mi je po 2 tys,dostalem już wyrok,zgnoili mnie składam wniosek o upadlosc sprawdzałem w arimr krowy nadal widnieją u rolnikow niektóre były odsprzedawane już trzeci raz ,Proszę o kontakt na jerzycieslak15@gmail.com
waldi 2016-02-19 23:22
czy był pan u jakiegos prawnika Jesli tak to napisze pan co było dalej skoro krowy policzyli po 2 tys. a sprzedali je napewno po 8 tys to skontaktuje sie pan z tymi ludzmi co kupili od nich w agencji dostanie pewnie pan kontakt lub adres skoro taka sytuacja i może coś wiecej będzie wiadomo Czy dużo osób sie kontaktowało juz z panem .Pisze pan żeby jak najwięcej ludzi sie dowiedziało że pan cos działa To może wspólnie do prokuratury bysmy zgłosili lub na policję Przeciez nie może tak być aby wzbogacali się na naszej krzywdzie
grzegorz1963@onet.eu 2016-03-05 07:40
mam podobny problem miałem swoich 10 sztuk i chciałem mieć lepsze a one były 100 gorsze jak moje...mało tego przyjechali jak złodzieje zabrać i dzisiaj mam komornika ale to nie koniec ze złodziejami....
grzegorz1963@onet.eu 2016-03-05 07:50
proszę o kontakt wszystkich co zostali oszukani przez zm bm kobylin
ten gnój matuszewski z całą śmieszną pati nie będzie czyimś kosztem żył...
grzegorz1963@onet.eu 2016-03-05 07:59
proszę o kontakt
paweł 2016-03-06 15:43
może zna pan pokrzywdzonych rolnikow przez tą firmę to proszę o kontakt na pawel-kraj.1985@wp.pl szukamy ludzi naciągnietych i oszukanych przez ZM BM KOBYLIN Przecież działają wspolnie z kancelarią prawną z premedytacją i od samego początku nastawieni są na zysk przez oszustwa .kretactwa i machloje .
grzegorz1963@onet.eu 2016-03-07 14:01
proszę o kontakt
grzegorz1963@onet.eu 2016-03-07 14:04
proszę o kontakt
paweł 2016-03-08 09:54
trzeba dać chyba ogłoszenie do poradnika rolniczego że poszukiwane są osoby oszukane przez KOBYLIN tą gazetę czytają miliony a tu wchodzą te same osoby i jest nas mało
hary 2016-03-08 11:26
witam wszystkich Jak nie ogłosicie w prasie tak jak napisał Paweł to marne szanse W pojedynkie nic z nimi nie wskóracie tylko dojdA wam koszty za przegrane sprawy a dług i tak trzeba spłacic bo podpisaliście weksle i oni nie musza włOczyć się po sądach tylko nakaz do zapłaty przyjdzie z sądu i dziękujęWszyskto trzeba mieć na piśmie A rolnika zawsze oszukają i nie ma szans .tym bardziej że w ZMBM sa ludzie bez honoru .Tak było ze mna i innymi i Facet skupywał mleko i dawał niezła cenę i wtykał umowy do podpisu mysmy oczywiście ich nie czytali.Jak obniżył mleko odszedłem do innej mleczarni a potem sie okazało że drobnym maczkiem było napisane kara za odejście 5tys Było 750 osób pokrzywdzonych i nic nie wskórali .Facet został milionerem
czy ktoś kupował cięlęta od nich 2016-03-20 10:43
Witam czy kupował ktoś u nich cielęta proszę o odpowiedz.Jak czytałem komentarze tragedia ale ja na nich mam coś!
waldi 2016-03-22 22:41
to jak masz coś to pisz np do harego na imeila to wymienimy sie tel im nas więcej tym lepiej .Zapadają wyroki na niekorzyść rolników bo sprawy odbywaja się u nich i nie wszyscy moga tam jechać .Robią co chcą Dziwi mmnie że prokuratura nic nie mówi na takie dzialania
waldi 2016-03-23 00:20
tak sobie myślę i nie wiem czy to dobry pomysł ale można napisać do byłego sędziego i europosła Janusza wojciechowskiego Przecież ma swoje kancelarie w Łodzi i Rawie Mazowieckiej Opisać jak ta firma działa na rynku jak nas oszukuje jak wykorzystuje prawo [bo zatrudnia kancelarię radcow ] odnośnie weksli jak krzywdzi swoimi poczynaniami Jest nastawiona na zysk kosztem ludzi nie znających prawa i nie mających środków na to aby z nimi wygrać.DZiała tak jak grupa przestepcza żapewniają że towar oryginalny [czyli krowy z papierami , pelna dokumentacją oraz świdectwem lekarskim że wolne od chorób]Tak jak handlarze sprzedający podróby adidasa ,najki czy innej firmy to przestepcy A tu krowy z łapanki bez wiadomego pochodzenia to tak samo podróba A KOBYLIN sprzedaje taki towar ,zapewnia że z najwyższej połki a to zwykłe oszustwo Rece opadają jak żerują na naszej naiwności i ufności A my dajemy sie doić zamiast doić od nich krowyA może poprostu lepiej do prokuratury doniesienie złożyć razem .Przecież złożyć zeznanie to moze można by złożyć u siebie na posterunku jak dostanie policja zlecenie od prokurartury Prowadzą sprawy na szeroka skalę i nikt nie jeżdzi tysiące km na przesłuchania chyba?Nie wiem co o tym sądzicie?
waldi 2016-05-14 09:05
wniosłem zarzut do nakazu zapłaty za ta cholerna krowe i sad wstrzymał nakaz zapłaty teraz mam wniesc opłate i bedzie sprawa Jest może szansa na utarcie nosa i może sąd zobaczy co ta firma wyrabia.ńas rolników karzą jak nie weterynaria to ARMiR to US a oni działają nielegalnie na legala.Nie dają ani paszportów ani świadectw pochodzenia ani świadectw lekarskich że krowy sa badane i zdrowe Przecież sa to dokumenty nizbędne aby nie szerzyć chorób My byśmy za takie coś już byli bankrutami bo weterynaria by nas wykonczyłaA u nich skoro zatrudniona kancelaria radców to nic się nie dzieje i dalej naciągają ludzi i smieja nam sie w twarz
Mylicie firmy 2016-06-10 21:07
Ludzie jesteście w błędzie. Oceniacie Bm Kobylin a chodzi Wam o ZM BM KOBYLIN czyli Matuszewskiego. Ta pierwsza firma nie ma krów ani jałówek, także nie oceniajcie bo popełniacie błąd...
Kuj_pom 2016-06-21 14:49
Rolnicy strzeżcie się firmy BM kobylica jak i przedstawiciela Zbigniewa Kurdysa ostrzegam was bo również zostałem przez nich oszukany bardzo mili przed zakupem bydła i sprzedażą a po zakupie stworzyły się problemy zostałem oszukany na kilka tysięcy omijajcie tą firmę z daleka
gospodyni 2016-06-24 21:21
oszukali mnie na kilka tysięcy złotych, wzięli krowy dali zaliczkę po 1000zł za sztukę, reszta miała być po uboju, niestety nawet faktury nie ma, Pani powiedziała że krowy się przewróciły i nie nadawały się do niczego, i to oni jeszcze powinni starać się no zwrot pieniędzy ludzie to oszuści. są na Facebooku , zablokowali mnie bo napisałam o nich ,frajerzy
gospodyni 2016-06-24 21:28
dodam że też jestem z kujawsko pomorskiego, normalnie oszuści, chciałabym żeby wszyscy czytali to co ludzie tutaj piszą, a to co ktoś napisał że to nie ta firma, to zapewniam że to ta firma, i na pewno napisał to ktoś z firmy , teraz wypisują jakieś oświadczenia bo może opinia się psuje, no fakt bo wakacje się zbliżają a tu nie będzie kogo oszukać
gospodyni 2016-06-24 21:56
najlepsze jest to że wszędzie jak ktoś chce napisać opinie to owszem można ale tylko pozytywy he he widać z nimi się nie wygra, wszędzie pieniądze ludzi pokrzywdzonych już dotarły ale może przyjdzie nich pora
szubert 2016-07-01 20:15
W lipcu 2014 dotarłem do bazy BM Kobylin we Wziąchowie ,iż chciałem nabyć 10 sztuk jałówek wysoko cielnych . Matuszewski na stanie miał akurat 15 sztuk ( ze mną krowy kupował również jeden gospodarz,który chciał kupić tylko 3 sztuki a matuszweski wcisnąl mu7 )po odliczeniu tych siedmiu sztuk. Matuszewski zachwalał te krowy ,że dają po 18 litrów na jeden udój ,pokazywał zdjęcia certyfikatów itp. Po chwili namysłu zasrany prezes zaprosił nas do biura .chcieliśmy z żoną zastanowić się nad zakupem tych sztuk bo jedna kosztowała 8500 , ale matuszewski zapewniał nas ,że te krowy zwrócą się w 3 miesiące oraz mówił ,że krowy będą cielić się w 2-3 dniach i trzeba je brać .niewiem czy pan bóg rozum mi odebrał czy co ale zabraliśmy ,aż 15 sztuk .Wszystko trwało szybko i już za 3 godziny jałówki były w mojej oborze . I od tego czasu rozpoczęły się moje przygody z tą h*jową firmą .Krowy cieliły się dopiero po 2 miesiącach . a kase chciał odrazu . obecnie niemam ani jednej sztuki tych pojebanych krów bo wszytkie poszły na ubój z konieczności . Jestem równiez oskarżony za wyłudzenie krów oraz oszustwo
paweł 2016-07-22 18:17
mam sprawe 30 08 z tymi oszustami i tak jak napisał szubert mnie też w dniu zakupu rozum wywiało ale jestem dobrej mysli .przecież nie może tak byc zeby za wszelka cenę majątek zbijać kosztem ludzi którzy nie znaja prawa i na dodatek ufają takim cfaniakom Sprawą narazie zainteresował sie redaktor z ostrowa wielkopolskiego i szuka kontaktu do pokrzywdzonych . Jesli jesteście zainteresowani to piszcie i podajcie jakis kontakt
tatar902 2016-08-03 12:20
ja szukam osob co do firmy bm kobylin zajmujacej sie trzoda chlewna bo juz od dawna chodze z nimi po sadach tyle ze oni maja je w garsci i tylko przeciagaja a w pojedynke samemu ciezko
kontakt do mnie tatar902@wp.pl
Roberto 2016-10-24 15:54
Wszystkim co zostali oszukani przez Zakłady Mięsne BM Kobylin pana Pawła Matuszewskiego, na cielakach i krowach proponuję sprawdzić pochodzenie tych zwierząt i ich przeznaczenie. Słyszałem, że jakiś gospodarz to sprawdził i okazało się, że krowy były przeznaczone na rzeź i z tym zamiarem sprzedawano je w Niemczech, podobnie sprawa miła się z cielakami. Nie mówię, że tak jest w każdym przypadku, ale warto to sprawdzić.
waldi 2016-10-24 20:36
redaktor z ostrowa dzwonił i pisał imeile aby sie do niego zgłaszac i po kontakcie z nim uzyskałem odpowiedz ze będzie to puszczane w telewizji iWiecie cos na ten temat bo jakos cicho i nie wiem czy przegapiłem czy co
Gość) 2016-11-10 17:45
Dla sprostowania , ZM BM Kobylin siedzibę ma we Wziąchowie a BM Kobylin ma siedzibe w Zdunach i są to dwie różne firmy choć są siebie warte.
w imieniu Ukraińców 2016-11-22 10:43
Jestem prawnikiem i proszę Was wszystkich:
abyście nagłaśniali takie sprawy,kontaktujcie się wzajemnie.Jak macie sprawy w sądzie to chodźcie na nie razem,wzajemnie się wspierając, im więcej szumu ,tym większe szanse na zwrócenie uwagi sądów na ten problem. Informujcie się wzajemnie o terminach spraw i chodzić na nie, protestujcie przed sądem z transparentem oszusta i zaprosić na to media w dniu sprawy .składać pozwy zbiorowe korzystając z pomocy prawników w urzędzie miast. TO ICH OBOWIĄZEK WSPIERAĆ I PODPOWIADAĆ JAK NAPISAC POZEW I ZGŁOSIĆ DO PROKURATURY.
Jedyna siła sprawcza to prasa,radio,telewizja- INFORMOWAĆ I CHODZIĆ DO ZNUDZENIA, AZ KTOŚ SIĘ TYM IGNORANTEM ZAJMIE I NIE DA SIĘ KUPIĆ! NIE PODDAWAĆ SIĘ W WALCE, CWANIAKÓW TRZEBA DEMASKOWAĆJest to człowiek,który robi z gęby śmietnik,a jego słowa i zapewnienia to tylko pięknie brzmią, nie ma to żadnego pokrycia w praktyce.W związku z tym,że miałem skargi pracowników z Ukrainy, których okradał z ich ciężko zarobionych pieniędzy.ostrzegam,że ten człowiek nie jest tym,za którego się podaje. Zatrudnia ludzi z niepełnosprawnością intelektualną,na których się dorabia. Poza tym ludzie ci katują cielątka,kopią w łeb itc. Trzeba zgłosić to do "animalsów". Ten zakład powinien być zamknięty. Na stronie firmowej sa zdjęcia budynków ale innego zakładu,ten zakład to ruina XIXwieku. Ukraińcy zgłosili to już w Konsulacie i podali adres, niedługo ruszy cała sprawa w prokuraturze. Nie polecam tam pracy nikomu po 12 godz za 4.80 za godzinę !powodzenia!
POSZKODOWANI 2016-11-28 08:33
Jestem prawnikiem i proszę Was wszystkich:
abyście nagłaśniali takie sprawy,kontaktujcie się wzajemnie.Jak macie sprawy w sądzie to chodźcie na nie razem,wzajemnie się wspierając, im więcej szumu ,tym większe szanse na zwrócenie uwagi sądów na ten problem. Informujcie się wzajemnie o terminach spraw i chodzić na nie, protestujcie przed sądem z transparentem oszusta i zaprosić na to media w dniu sprawy .składać pozwy zbiorowe korzystając z pomocy prawników w urzędzie miast. TO ICH OBOWIĄZEK WSPIERAĆ I PODPOWIADAĆ JAK NAPISAC POZEW I ZGŁOSIĆ DO PROKURATURY.
Jedyna siła sprawcza to prasa,radio,telewizja- INFORMOWAĆ I CHODZIĆ DO ZNUDZENIA, AZ KTOŚ SIĘ TYM IGNORANTEM ZAJMIE I NIE DA SIĘ KUPIĆ! NIE PODDAWAĆ SIĘ W WALCE, CWANIAKÓW TRZEBA DEMASKOWAĆJest to człowiek,który robi z gęby śmietnik,a jego słowa i zapewnienia to tylko pięknie brzmią, nie ma to żadnego pokrycia w praktyce.W związku z tym,że miałem skargi pracowników z Ukrainy, których okradał z ich ciężko zarobionych pieniędzy.ostrzegam,że ten człowiek nie jest tym,za którego się podaje. Zatrudnia ludzi z niepełnosprawnością intelektualną,na których się dorabia. Poza tym ludzie ci katują cielątka,kopią w łeb itc. Trzeba zgłosić to do "animalsów". Ten zakład powinien być zamknięty. Na stronie firmowej sa zdjęcia budynków ale innego zakładu,ten zakład to ruina XIXwieku. Ukraińcy zgłosili to już w Konsulacie i podali adres, niedługo ruszy cała sprawa w prokuraturze. Nie polecam tam pracy nikomu po 12 godz za 4.80 za godzinę !powodzenia!
paweł 2016-12-16 00:17
wygrał ktoś z nimi bo jak czytam o nich to mam gęsia skórkie.Ludzie co się dzieje .Czy my oszukani i naciągnięci na duże kwoty musimy im zapłacić bo nie mamy z nikąd pomocy i pojęcia o polskim prawie A tu jak czytam to do sadu nie ma po co iść bo i tak przegramy Może warto cos z tym zrobić ???Piszcie paweł-kraj.1985@wp.pl Może złozymy wspólnie doniesienie do prokuratury o działaniu tej firmy i wzbogacaniu sie poprzez wyłudzanie.
paweł 2016-12-16 00:49
wszystko byłoby dobrze zeby sie zgłaszali ludzie Próbowałem podjąc temat ale kazdy duzo krzyczy a mało robi j, Mam do krotoszyna ponad 300 km a inni rozproszeni po całe polsce Trudno sie zorganizować .Ludzie u których był komornik modlą się o przetrwanie.Ja miałem postanowienie sądu o wstrzymanie nakazu zapłaty,To nie jest to respektowane Komornik najpierw wstrzymal wykonanie jak doręczyłem postanowienie z sądu a potem sam swoje postanowienie uchylił twierdzac ze musi zabezpieczyć wierzyciela i chce abym wplacił na jego konto sumę która jak przegram wpłynie do kobylina a jak wygram sprawę to mi zwróca,,.????Nie wiem co mam dalej robić ????????????????? POMOCY
taka_prawda 2016-12-16 08:44
A Matuszewski za Wasze pieniądze bawi się w sponsorowanie koszykówki w Ostrowie Wlkp.
o Ty durny ... jakby to Kargul powiedział
tatar902 2016-12-16 12:23
nie wplacaj idz do sadu oni tylko na takich czekaja co wplaca jak wplacisz masz odrazu przegrane bo to jak bys sie do winny przyznal
tatar902 2016-12-16 12:42
niestety pawle ten mail jest nie poprawny prosze o kontakt na moj podany wczesniej
bez nicu 2016-12-30 10:46
witajcie wszystkich pisze o zm bm kobylin co pawel matuszewski tesz paczy zeby ktos u niego za pu darmo robic pracowalem u niego i szczerze jus nie chce bo zawsze jak byla wyplata 10 dnia to odcinal kazdemu po 300 zl a ja mialem stawke godzinową 6.50 zl na godzine
Paweł 2017-01-06 21:48
Pawel_kraj.1985@wp.pl. Sorki ale dawno tu nie byłem
robol 2017-02-22 09:12
kiedy zdemaskujecie tego cwaniaka,maniaka wykorzystywania ludzi ponad ludzkie siły.Obudźcie się! nie pozwalajcie tak siebie i zwierząt traktować,oszustów już dużo w tym kraju, przyjdzie kres i na tego tylko nie ktoś to ruszy !
powodzenia
Zostaw swoją opinię o BM Kobylin - Kobylin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BM Kobylin