Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Łyse

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 276 ocen.

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Magda

niewie ktos co sie stalo ze nie ma premi zawsze byla na czas a teraz nic?.

Czopek

Firma płaci na czas i to jest fakt. Ale jakość pracy ma wiele do życzenia. Kierownicy niektórych działów technicznych nie posiadają kompetencji do zajmowania stanowisk. W całej firmie jest pociotactwo i kolesiostwo. Każdy pracownik który ma swoje zdanie a nie daj Boże jest w czymś lepszy od kierownika zostaje bardzo szybko usunięty. Jak ktoś lubi tego typu zatrudnienie bez możliwości awansu i rozwoju zawodowego to proszę bardzo. Aha i mówię tu o dziale technicznym.

Weronika

@Magda czy aplikowałaś może do firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB? Czy zastanawiasz się nad aplikowaniem? Czy ktoś podzieli się informacjami na temat pracy w firmie? Czy polecacie pracę?

Magda

mam pytanko dotyczące pracy np.czy jak sie jest na stouwce mozna podczas przerwy skozystac z telefonu?

Weronika

@Gerwazy a czy mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat warunków pracy w Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB? @Babkaa czy Tobie udało się awansować? Po jakim czasie pracy jest to możliwe? Pojawiła się nowa oferta pracy w Łodzi na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Ktoś składa cv?

Kasia

I jak tam z przyjeciami na produkcję ruszylo cos?

Babka

Ja nie narzekam na pracę w zakładzie. Jest super i można szybko awansować i być mistrzem

darek

Czy ktos wie moze czy 3 maja robila myjka za odp.bede wdzięczny?

ktosik
@darek 05.05.2017 09:30
Czy ktos wie moze czy 3 maja robila myjka za odp.bede wdzięczny?

Myjka od tego roku robi non stop tak Jak w grafiku

Weronika

Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na temat tej firmy - zachęcam do odwiedzenia głównej strony internetowej http://jbb.pl/o-nas/o-nas/ ;) @Magda niestety nie widziałam żadnych ofert pracy Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Magda

I jak tam z przyjeciami na produkcję ruszylo cos na wiosne?

Gerwazy

Zakłady JBB to jeden z lepszych pracodawców.Mimo iż nie jest doskonały szanuje pracowników i klientów. Niestety-zrozumcie,jeżeli sami zepsujecie atmosfere w zakładzie to to,co dobre wszystko się skończy.Warto też rozwijać dystrybucję i robić produkty eko i bio oraz tradycyjne,bo ten chłam teraz robiony narazi Was na same straty już na wiosnę.

roksi

Nie prawda po 40 tez przyjmuja moja ciotka robi i jakos to nikomu nie przeszkadza.

Ja

Kobiet nie przyjmuje tylko mężczyźni są potrzebni do jbb a i po 40 to i za stara jest jakaś dyskryminacja kobiet panuje

wiolka

A tak w ogóle przyjęcia do zakładu są.

Magda
@wiolka 16.01.2017 16:12
A tak w ogóle przyjęcia do zakładu są.

Na jakie stanowiska?

darek

Podobno jbb rozdawalo jusz kalendarze na 2017 nie wiecie moze czy dawali tesz inne jeszcze jakes takie co kiedys?

sara

Do marek jestem akurat miesiac na zwolnieniu wiec nie mialam okazji wiedziec czy sa jakies ogloszenia na ten temat.

sara

Czy sa ogloszenia o paczkach na swieta za odpowiedz bede wdzieczna?

Marek
@sara 04.11.2016 21:35
Czy sa ogloszenia o paczkach na swieta za odpowiedz bede wdzieczna?

Skoro tam nie pracujesz to czemu pytasz? Domniemam że tak jest bo inaczej wiedziała że nie.

Marek
@sara 04.11.2016 21:35
Czy sa ogloszenia o paczkach na swieta za odpowiedz bede wdzieczna?

Skoro tam nie pracujesz to czemu pytasz? Domniemam że tak jest bo inaczej wiedziała byś że nie.

Zieliński

Droga Alino, podobno przyjmowali, ale nie jest tak, że przyjmują zawsze i w każdym momencie, z tego co wiem bywa różnie, raz do góry, a raz nie za bardzo

alina

Dzwonilam do kadr i muwili ze narazie nie ma zadnych przyjec a podobno na paruwki przyjmowali?

alina

Jak jest z przyjeciami na produkcje za odpowiedz bede wdzieczna.

nil

CV

nil

Zawsze warto złożyć podanie.

alina

Mam pytanko czy na produkcji w zakładzie robia dziewczyny po osiemnascie lat bo wlasnie mysle zlozyc papiery ale wole najpierw zapytac czy wogle jest sens bo kolezanka robi i muwila ze w ruznym wieku robia dziewczyny.

Nowa

O Boże co za analfabeci tu się produkują? Jeśli młoda osoba? /18 lat/ nie potrafi poprawnie napisać który lub temu podobne słowa to gdzie może się starać do pracy? chyba na sprzątaczkę? I to do poważnej firmy nie przyjmą! Do szkoły podstawowej z nimi i do bólu się uczyć,uczyć,uczyć, bo to wstyd za taką młodzież niedouczoną!!!! Jak taki ktoś napisze CV i w ogóle czy wie co to takiego jest? Pozdrawiam

ala

A jak w tym zakladzie jest z praktykami czy biora tam praktykantuw.

nina

Jak 25 minut jak niekture dzialy siedza prawie godzine np peklownia a ty z jakiego dzialu zetak krutko siedzicie do ala

julia

A ile czasu jest na przerwe.

ala
@julia 28.07.2016 17:44
A ile czasu jest na przerwe.

ok. 20-25 minut

jtoś

dnia 23 pewien pan z jbb brygadzista znuw śpiewał tym razem lato w kołobrzegu hahaha pośmiewisko i ciekawe na jakim kacu w poń bendzie w pracy

Gość
@jtoś 24.07.2016 20:14
dnia 23 pewien pan z jbb brygadzista znuw śpiewał tym razem lato w kołobrzegu hahaha pośmiewisko i ciekawe na jakim kacu w poń...

chyba pupka Cię swędzi, że piszesz na przełożonego... Każdy ma prawo korzystać ze swojego czasu wolnego tak jak chce. Zajmij się kolego lepiej swoją slomą w butach i pilnuj lepiej pracy, łatwo można takich jak Ty zastąpić.

aga

Czy w jbb przyjmuja praktykantuw bo ja slyszalam ze teraz nie

marek

Czy w tym zakladzie robia mlode dziewczyny bo duzo ludzie muwia o tym ze teraz naprzyjmowali mlodych?

agata

Czy to prawda ze na produkcje byly przyjecia bo kolezanka muwila ze kilka osub przyjeto a dzwonilam do kadr muwili ze nie ma przyjec

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

To uwierz że tu by wisieli.Założenie takich "kajdanek"jak najbardziej ma sens bo inaczej przychodzili by pod wpływem, wynosili by różne rzeczy, nie przestrzegali by higieny itd,itp.Ten zakład jest po prostu wielki i rozumiem szefostwo ze tak postępują, ale znowu bez przesady,niech ludzie nie robią z siebie znowu takich uciemiężonych, nie jest znowu aż tak źle.

Pan

Czy to prawda, że na terenie zakładu pracownicy muszą wyłączać telefony komórkowe i nie mogą wykonywać żadnych zdjęć?

Pan
@Marek 12.06.2016 22:08
Jeżeli ktoś chce się pochwalić telefonem ( jak dziecko ) to niech widzów zaprosi do domu, to jest zakład pracy a nie plac zabaw...

Ton i styl Twojej wypowiedzi, oraz brak zaprzeczenie wskazuje, że jednak to jest z pewnością prawda. Nie pytałem się o chwalenie telefonem, tylko czy można z niego normalnie skorzystać w razie potrzeby - zadzwonić, odebrać.

Pan

Dziękuję za konkretną odpowiedź. Zrozumiałe jest teraz dlaczego w necie nie ma żadnych zdjęć z wnętrza zakładu (oprócz tych reklamowych).

Kolo

Skladajcie papiery do kadr lub kontaktujcie się z brygadzista z rozbioru przez strażników jeśli go znacie.

Lew

Swiezaki dostają umowę tylko ze jest bodajże na czas określony 2 lata.

Piotr

Wie ktoś kiedy będą przyjęcia w Dylewie?

ja

Na rozbiorze dwie zmiany.

irek

Niewie ktos ile zmian robi na rozbiorze bo slyszalem ze dwie

aga

A tak w ogóle to przyjmują do pracy i gdzie prosić

pracownik

dokładnie, żaden dział nie siedzi godzine.

igor

O jakich dzialach muwisz kture dzialy tak dlugo siedza nie przesadzaj ze godzine jak pul godziny to pul godziny a nie niewiadomo ile..

Ada

No właśnie pokazujesz tą swoją inteligencję

Ktos

Ja powiem wam że do Dylewa będą przyjęcia i juz można składać CV tylko tam raczej będą przyjmować bardziej chłopów na rozbiór mięsa chyba że na jakieś sprzątaczki kuchnie itp. będą przyjęcia dla kobiet ale możecie próbować nie ważne w jakim wieku jesteście. Na stołówkę można chodzić przed i po i żadnych zakazów nie ma tylko jest czas na przerwę 25-30 min ale co niektóre działy siedzą nawet i godzinę i nie patrzą na to że ich czas minął i drugi dział wszedł i nie ma gdzie usiąść. Zarobki się poprawiły premie wycieczki paczki dla dzieci i dla pracowników. Ja tam jestem zadowolony i pozdrawiam wszystkich którzy mnie zjada po tym komentarzu;)

daro

Co ztej waszej urody jak welbie gnuj nawed najprostrzej roboty byscie sie tam nie nauczyly.

Ada

Tak bo tylko starsze kobiety mają prawo pracować. Młode i ładne nie mają prawa. Ciekawe czemu hehe

obserwator

Przyjmować będą napewno do nowego zakladu. Komuś sie poszczęści zapewne ;) Ale wątpie ze będą to młode dziewczyny...

jhira

Gdzie te przyjecia masz popi.......y czlowieku i od kiedy przyjmuja mlode dziewczyny.

ktoś

so przyjecia bo budyuje sie nowa ko. kadzidła i pzryjmujo młode dziewczyny prubuj dalej podanoe złuz w biuze nie u ochrony

Krolwioski
@ktoś 12.03.2016 21:14
so przyjecia bo budyuje sie nowa ko. kadzidła i pzryjmujo młode dziewczyny prubuj dalej podanoe złuz w biuze nie u ochrony...

Ludzie! Jakie błędy! Skończcie najpierw podstawówkę przynajmniej a później rozejrzyjcie się za pracą.Wstyd!

michal

Ile osub robi na paruwkach?

parówa
@michal 03.03.2016 12:43
Ile osub robi na paruwkach?

Naucz się poprawnie pisać kolego. Powinno być - "Ile osup robi na parufkah?" ;-)

Krolwioski
@michal 03.03.2016 12:43
Ile osub robi na paruwkach?

Ludzie! Jakie błędy! Skończcie najpierw podstawówkę przynajmniej a później rozejrzyjcie się za pracą

Alina

Ja również jestem zadowolona z aktualnej sytuacji w zakładzie.

Zostaw opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB - Łyse

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB