brak logo

Maciejek R. Ubojnia Trzody

Tychów

Opinie o Maciejek R. Ubojnia Trzody

flacha 2012-12-07 22:35
burdel na kolach to mało powiedziane ta firma jest
1
portala 2013-10-20 22:36
coraz gorzej
1
PORAŻKA 2013-10-22 18:44
(usunięte przez administratora) zatrudnili pustaki, a teraz patrza jeden na drugiego i nie wiedza co robic. Slyszalam tez, ze pracownikom to juz nerwy puszczaja przez ten chaos i balagan.
Tragedia jednym slowem.
brybrym 2013-10-28 19:12
szykujom sie zwolnienia grupowe,ale to najlepsi pracownicy sami odchodzą
i kierowcy i ubojowcy,za te śmieszne pieniądze nikt nie będzie tyrał po 14 godzin
przemek 2014-07-30 17:11
interesuje mnie uboj w tej firmie czy duzo swin krow na dzien biją czy mają własny transport czy sprzedają krew i czy ta krew jest specjalnie pobrana od zwierzecia ??
alosza 2014-09-01 20:55
czy w ubojni biją konie ? bo ja bardzo lubie bić konia, moge to robić non stop
dużo można zarobić u was na uboju na osiem godzin ?
kolega kolegi 2015-04-16 20:53
na ile godzin ???????
sześć dni w tygodniu od 6,00 do nieskończoności
pieniądze żadne , organizacji pracy zeroooooooooooooooo
konie bijom
Ktoś 2015-04-29 20:48
Jeszcze nigdy nie pracowałem w gorszej ubojni .. pracujesz od 6 rano do 23 nawet za marne pieniądze .. Świnie do dzisiaj się wykrwawiają na leżąco .. nw jakim cudem ta ubojnia ma jeszcze pozwolenie na ubój wieprzowy !! do pobierania krwi nie ma specjalnych urządzeń tylko "MISkA" .. na ubojnie wołową przyjeżdzają padnięte krowy poprzyjmowali niepełnoletnich potem zwolnili i nie zapłacili .. A Ty Alosza masz nie zle nasrane we łbie '' Lubie bić konie' no kurwa co za ludzie . sam pracuję w ubojni ale nie dla tego że ''Lubie bić krowy czy świnie '' tylko dla tego że dobra praca i uczciwy właściciel który dobrze płaci .. Pozdrawiam
życzliwy 2015-05-03 23:03
To prawda, praca naprawde ciężka i malo płatna, bardzo dużo godzin sie pracuje
ale są też pozytywy, rodzinna atmosfera, właściciele mili i nie szcządzą dobrego słowa, miłe panie w biurze, zaliczke można dostać bez problemu i jest bardzo dobre wyżywienie u p.Wiesi.
Jeśli ktoś nie ma rodziny, domu to śmiało polecam prace w tej firmie
Ktoś 2015-05-04 19:54
Młodego chłopaka zatrudnili na soboty niepełnoletni i po 3 mieś go zwolnili .. brak słow .. Podobno był zatrudniony na ubojni a musiał myć naczepy po żywcu i sam zostawał po godzinach mył a nikt mu nie pomógł .. Ubojnia podobno nie spełnia wymogów unijnych .. Młody teraz podobno w innej ubojni robi ;)
życzliwy 2015-05-04 21:02
Bzdury ktośu wypisujesz, szkalujesz dobre imie firmy która niejednemu życie uratowała.
Wspomniany przez ciebie młody chłopak okazał się szpiegiem przemysłowym z ubojni swej cioci tzn. konkurencji.
Ktoś 2015-05-05 11:44
SKĄD MASZ TAKIE INFO ŻE BYŁ SZPIEGIEM ??
JANEK 2015-05-05 13:55
gadałem z tym młodym w tamtym tyg .. Spoko miły chłopak chętny do pracy .. Nie wierzę w to że robił tam za szpiega ponieważ twierdził że jego rodzina nie wysłała go tam na szpiego bo nie mieli po co ponieważ zakład im sie dobrze kreci .. Mówił że bydło tylko usługowo zabijają ale ile i dla kogo to nic nie chciał powiedzieć i trzody podobno sporo u nich idzie ale ile też nie powiedział ponieważ stwierdził że nie bedzie nikomu zdradzał tajemnic rodziny bo się boi że Maciejek komuś każe wyciągać informacje .. A jak dla mnie ubojnia Maciejek to co słysze od pracowników to jest o pomste do nieba co się tam dzieje . Pozdrawiam
PP 2015-05-05 17:33
Az młodym tak śmiesznie było ...
życzliwy 2015-05-05 17:42
Wszyscy tutaj piszą głupoty więc i ja moge
Dla mnie firma jak każda , źle nie jest
Ktoś 2015-05-05 17:48
a czemu młody został posądzony o szpiegostwo ??
PP 2015-05-06 20:03
Ranzes z każdym zaczyna i nie jeden mu już zeby wybił to nie zdziwiłbym się jak by młody mu reszte wybił :D
życzliwy 2015-05-06 21:40
Skończcie pisać bzdury na temat tej firmy.
Pracować trzeba, kasa jak wszędzie, troche nerwowa atmosfera od czasu do czasu ale idzie żyć.
Z tym szoiegowaniem to oczywiście żart, mlody nie raz sie chwalił że ma ubojnie w rodzinie. Jak tam było z jego pracą to nie wiem.
A pan Ramzes jest zastępcą kierownika na tyłach i musi mieć wladze.
Ktoś 2015-05-08 06:35
Jak dla mnie ten młody chłopak został zle potraktowany z tym zwolnieniem .. Moim zdaniem to podwórkowi powinni myć naczepy albo kierowcy ani rzeznicy ..
??? 2015-05-08 10:19
No i właśnie on był takim podworkowym bo kim innym niby? Zgłoś sie po pieniądze jesli ich nie dostałeś! Do roboty sie nie nadajesz tylko do żelowania włosów! Pozdrawiam
Wachu 2015-05-08 17:50
Lukniemy ;)
klockostawiacz 2015-05-11 21:43
jutro idę do roboty z nocnikiem
pozamykali kible na klucz i nie można w czasie pracy zrobić kupy
1
ktoś 2015-05-12 19:59
hahahah serio ?? :D
klockostawiacz 2015-06-04 12:55
za pare dni urlop, nareszcie
a po urlopie czeka nas praca w całkowicie odmienionej ubojni
mam nadzieję że warunki finansowe też się poprawią bo na razie to o wyjeździe dalej niż do Sielpi nie ma co marzyć
miłego odpoczynku życzę wszystkim , szefostwu też
pozdrawiam
Pracownik 2015-06-08 19:00
Na pewno nie macie takiej ubojni jak w Ubojni ZBYSZKO :D Przed świętami to bijemy dziennie prawie 1 tyś trzody :D
mik 2015-10-20 12:56
piszesz opinie i jak jesr niezgodna z wizja Pana Romana bto znika.... dobre..;)
1
Nowy 2015-11-22 20:00
jakie zarobki ?? ile dziennie sztuk schodzi ??
jj 2016-01-23 13:36
zakład ubijający i rozbierający 300 sztuk trzody dziennie poszukuje technologa uboju rozbioru, cv na maila proszę n.santoro@o2.pl
Andrzej 2016-04-07 09:07
nie polecam. Firma w ch..nie poważna. Szkoda czasu, nawet na rozmowę kwalifikacyjną.
1
??? 2016-04-08 22:23
tu się przychodzi pracować a nie siedzieć na facebooku,niestety
Andrzej 2016-04-18 11:10
??? jeżeli do mnie piłeś to ja nie siedziałem na fejscweluchu bo takiego nie posiadam ani życie w sieci mnie nie jara jak widocznie ciebie. Wyraziłem opinię jak ktoś będzie zainteresowany mogę opisać więcej. Ale po co? kumoterstwo i syf z gilem tyle w tej firmie. Ale potencjalnych kandydatów zapraszam wszczególności z ukrainy bo swojemu odradzam.
kierowca tira 2016-04-18 22:29
andrzej , może orientujesz sie jak wygląda tam praca kierowcy ?
będe wdzięczny
Andrzej 2016-04-19 21:38
z punktu widzenia kierowcy bajka, mają własną stacje, brak ewidencji tankowania i zużycia paliwa, brak gps, płacą średnio ale masz wszytko w dupie jak cos sie spierdoli po piździe ma logistyk który z telefonem chodzi przy dupie 7 dni w tygodniu co jest absolutnym poronionym pomysłem. Oczywiście jak coś sie zjebie to logistyk odpowiada nie ty.Brakuje jeszcze aby mył kabiny i samochody bo części wymienia :D Kierowca nie musi być z magazynierem przy ładowaniu towaru.Jedziesz i pierdolisz na miejscu się okaże co i jak :D
??? 2016-04-19 22:11
masz kolego nie aktualne dane, albo dawno nie pracujesz ,albo ktoś cie wprowadza w błąd
kraska już nie pracuje
Andrzej 2016-04-20 11:03
do ??? - widać boli bo nie zaprzeczasz tym faktom, widać że tam pracujesz?ktoś z rodziny kumoterstwa? :D Jeżeli już wymieniasz czyjeś nazwisko, ksywkę to chętnie sam się przedstaw bo widać powiadomienie przychodzi na telefonik o dodanym poście w temacie. Tak jak pisałem w pierwszym poście nie polecam jeżeli szukasz normalnej pracy. Chcesz się "kopać z koniem" zapraszam.
ktos 2016-04-20 16:15
za siedzienie przed komputerem w byle jakim logistiku i przesylanie zlecenia do magazyniera pewnie płaca więcej.
!!! 2016-04-25 18:12
Współpracowałam tam kiedyś z kimś, był fajny i miły chłopak, handlował, ogólnie ogarniał temat. Jestem zszokowana, że ta firma tak spadła z poziomem. Chciałabym tam pracować, bo są wypłacalni, więc pytam, czy to opinie na serio czy po złości. Proszę o odpowiedź.
Andrzej 2016-04-25 19:02
!!! - opinie masz na serio, pracować zawsze możesz przyjść.
Kris 2016-05-02 10:40
Zakład pracy gdzie pracownik jest nikim,ciągle traktowany jak śmieć, godziny pracy od świtu do nocy, każda sobota. Wykączalnia ludzi...
1
kierowca tira 2016-05-02 19:20
mam teraz dylemat
miałem starać się tam o prace jako kierowca gdyż slyszałem wiele dobrego na temat firmy od kierowców którzy tam pracują obecnie
muszę jednak się wstrzymać i dopytać szczegółów żeby nie wpakować się w bagno
może jeszcze ktoś pomoże w wyrobieniu sobie zdania ?
??? 2016-05-21 22:42
tego chłopaka już dawno nie ma, podobnie jak wielu innych fajnych chłopaków, którzy nie wytrzymali wymagań państwa właścicieli,
teraz 50 procent załogi to obywatele Ukrainy
xxx 2016-08-30 22:10
Roman dalej taki nie słowny ?
1
ccccc 2016-12-29 11:21
Po złości. Normalnie jest, jak wszedzie, duzo pracy, nerwowo, ale kasa na czas i nie jakas tragiczna. wiadomo ze czasami ktos nawali, tosie wkurrzaja. jakby to byly wasze pieniadze to tez byscie sie wkurzali.
Armagedon 2017-01-16 15:34
Kiedy wolne soboty obiecywne,Piotrków nie daje sobie srac na głowę , co u nas nikt nie ma jaj ?
1
Szczam 2017-04-12 12:34
Brawo Ukraina,daliście czadu,szacun
Zostaw swoją opinię o Maciejek R. Ubojnia Trzody - Tychów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maciejek R. Ubojnia Trzody