Jak się pracuje w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o. Kaniów? Zadaj pytanie

Niżej możesz zadać pytania o to jak się pracuje w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o. Kaniów, jak wygląda praca, jak kształtują się zarobki. Sprawdź czy praca w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o. jest dla Ciebie odpowiednia! 


Branże: Masarnie produkujące drób

Najnowsze pytania nt. pracy w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o. w Kaniów

Krystian1989 Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 27 dni.
Pracownik
 Pytanie

nadzwyczajna praca fizyczna nie jest o tyle ważna gdy nikt nie potrafi myśleć o zagrożeniach w pracy dla siebie czy coś znajdzie dla innych ... To bardzo ważny element, tez musi czuć jak po nim mają przyjść ludzie do działań by to miejsce pracy im zabezpieczyć w jakimś stopniu i jak najbardziej bezpiecznych komfortowych warunkach sterylnych wręcz dla siebie i konsumenta. To Jest jak na sali szpitalnej wchodzisz z dziczy (usunięte przez administratora) które po sobie zostawiasz do białej sali jak "balowa " nie?

Mo
Inne
 Pytanie

W jakich godzinach jest praca? Wyczytałam w komentarzach, że nocki od niedzieli do piątku rana, ale czy to jest standard tzn od 22 do 6 rano, czy jak? Czy jest opcja kończyć np o 5?

Jula
Inne
@Mo

Też widziałam komentarz, w którym ktoś o tych nockach wspominał. Za te nocki to dobrze płacą? Ktoś napisał, że 3600-4000 zł na rękę. Nowy pracownik też tyle dostatnie? Czy są jakieś dodatki?

oko Nowy wpis
Były pracownik
@Jula

dodatkowo dostaniesz nadgodziny za normalną stawkę.

Pytanie Nowy wpis
 Pytanie

Na jakie benefity można liczyć w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Zainteresowany Nowy wpis
Kandydat
 Pytanie

Witam jaki jest system pracy ..czy jest zmianowy czy wyjazdy długie ..i ile można zarobić jako kierowca..pozdrawiam

 Rozmowa kwalifikacyjna
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
logo firmy Specjalista ds. Wentylacji Mechanicznej (Rekuperacja)
Racibórz
Oem Energy Sp. z o.o.
(2 opinie)
Wyślij CV
logo firmy ELEKTRYK
Gdynia
Promat-Woda Sp. z o.o.
(2 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Pracownik produkcji wyrobów gumowych
Brzozówka
Pavi Sorte Sp. z o.o.
(27 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Łukasz
Inne
 Pytanie

@Pracodawca witam czy są przyjęcia na kierowcę w godzinach nocnych?

Pytanie
 Pytanie

Jakie są mocne strony pracodawcy Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Krystian89
Pracownik
 Pytanie

tak że robota jest i za bardzo fajne pieniądze tylko cały czas od niedzieli nocki do pt rana prawda? ale mieć a nie mieć 3600/4000 na rękę?

Pytanie
 Pytanie

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Kic
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

Żartujesz ? Firma skąpa,na święta się dostaje 100-150 zł A ty o imprezach :/

Cristiano1989
Były pracownik
 Pytanie
@Kic

Może na święta dostaniesz 200/250 zł ale czy kiedyś były problemy z płatnościami w tej firmie? Tylko raz przez miesiąc... od nastu lat! I tak nie odczułem tego dystansu bo raczej jest wynagrodzony!

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Imprezy firmowe byłem na jednej z nich:)

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Kic

Skąpa jak były Wigilijki na skąpo? Mięsiwa na zakąski nie brakowało? Ciasta kto wyszedł z imprezy niezadowolony... każdy kto ma inaczej po alkoholu jak reszta.

Waldi
Były pracownik
@Cristiano1989

Wynagrodzenie zawsze na czas

Grażyna
Inne
@Waldi

a wysokość zadowalająca czy raczej pozostawia po sobie wiele do życzenia?

Paweł
Kandydat
 Pytanie

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy kierowcy? Jakie samochody, płaca, czas pracy?

Krystian89
Pracownik
 Pytanie

kiedyś kogoś zawiodłem? Pracowałem nawet gdy wycieńczony z resztek sił wypruty. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych tylko trudniej albo mniej skomplikowane do realizacji

Pytanie
 Pytanie

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

Atmosfera, Przejmujesz się ludźmi, co o Tobie mówią, jak wyglądasz czy liczy się na co Cię stać, po co się zatrudniasz, na co Cię stać? To tak jakbyś poszedł do pracy dla ludzi nie by się uczyć i zarabiać? Oczywiście musisz czasami patrzeć na innych czy dają radę czy nie jak nie to komuś wytłumaczyć czy pomóc albo po prostu się z kimś zamienić, bo dla Ciebie to rutyna dla kogoś może to być niewykonalne. Nie ma rzeczy niewykonalnych są bardziej lub mniej trudne do zrobienia:)

Ja
Były pracownik
@Pytanie

Alkohol na codzien.

Leszek
Inne
@Ja

Jak to alkohol na co dzień? To niepokojące, co napisałeś, więc tak naprawdę chcę, abyś to szybko wyjaśnił, bo ktoś może Twój wpis różnie zrozumieć. Fajnie, że jesteś aktywny, ale, tak czy inaczej, proszę Cię o odpowiedź. Mogę na Ciebie liczyć? Dzięki.

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Ja

alkohol na co dzień? Gdzie w pracy taaa chyba że ty piłeś i złapali Cię pianego w pracy? To wówczas chyba policja i na pewno sprawa bo zagrażasz sobie i innym w pracy. To zakład uboju drobiu tu nie ma mowy o alkoholu! Pracujemy z automatami i wśród ostrych narzędi i noży, na przykład na halach krojenia. Skoro mówisz o alkoholu a jesteś byłym pracownikiem, no to wiadomo za co zostałeś zwolniony. Choć nie wiem kim jesteś bo się nie podpisałeś. W tej pracy nie ma mowy o przyjściu do pracy po spożyciu alkoholu! Swoim zdrowiem i trzeźwością odpowiadasz za siebie swoje zdrowie i życie oraz za czyjeś ( gdybyś wszedł piany na zakład Ryzykując pracę w stanie nietrzeźwości- mógłbyś sam wpaść na maszynę lub kogoś, popchnąć). Więc nie gadaj głupot

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Są stanowiska w których pracujesz sama/ czy sam prawda. Ale są stanowiska praca grupowe gdzie na pewno przyucza Cię do zawodu jeżeli jeszcze w tej branży nie pracowałeś, nie ważne czy pracujesz samodzielnie czy w grupie swoja pracą odpowiadasz za towar oraz swoją pracą świadczysz to co następne działy jaki towar po tobie otrzymują ( jakie tuszki do obróbki ), atmosfera jest jak w domu tam każda praca jest ważna. Nie ma ludzi niepotrzebnych i pracy na marne! Od początku do końca! Od samego przodu, rampy rozładunkowej żywca, zawieszania taktem linii ludzi fizycznie gdzie pracują głównie mężczyźni o dużej sile i kondycji fizycznej, przez strefę brudną gdzie na pojedynczych czy zespołowych stanowiskach pracują specjaliści od kury brudnej, następnie hala czysta po przewieszeniu przez automat gdzie znów na pojedynczych lub zespołowych stanowiskach pracuje mnóstwo ludzi z ogromnym doświadczeniem którzy trzewiom tuszkę praktycznie do czysta. Następnie przechodzi przez halę schładzania wstępnego płukania w potężnych zasobnikach zwanych ślimakami wypełnionych wodą z przewodami odprowadzającymi przelewowymi tam zawieszają wychodząca z zasobników tuszki gotowe na schładzalniki na których mieszczą się ponad dwa pełne tiry kurczaka tuszki na linię schładzania. Po przejście schładzalników, oczywiście osiągnięciu odpowiedniej temperatury wypada ona na halę pakowania lub osobna taśmą jest kierowana na halę krojenia. Wszystko jest tak skonstruowane izolacyjnie by poszczególne działy nie miały ze sobą styku. To ważne ze względu na bezpieczeństwo sanitarne surowca który potem ludzie mogą bezpiecznie zjeść

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Atmosfera w pracy na poszczególnych działach jest kwestia tego jak podchodzisz do swoich obowiązków by ktoś nie musiał przez ciebie mieć namnożonej pracy. Wówczas praca idzie płynnie i ludzie śmieją się do siebie. Tylko musisz pamiętać że linia technologiczna idąc gdy na swoim stanowisku pracujesz musisz np na produkcji posłać komuś tuszkę taka by się z nią nie męczył. Ja zawsze gdy stałem np na rozcinaniu potrafiłem ponad 30- tysiecy kurczaków sprawdzić czy poprawić po automacie nożem, niż komuś potem kto je patroszy narobić pracy. Czyli 30-34 tysięcy razy machnąć nadgarstkiem, zanim przysporzę pracy kobietom na " grzędzie " które będą miały problem z przebraniem tuszki. Gdy robisz swoja robotę nikt nie ma do Ciebie pretensji. Tylko musisz chcieć pracować wiedząc że ktoś kto stoi etap dalej widzi to jak pracujesz.

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

oczywiście jak tyledziesiąt tysięcy razy machniesz nożem ręka może cierpnąć, czy nadgarstek boleć. Ale to początkowo potem gdy przyzwyczaisz się do pracy, nabierasz taktu, rytmu?

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

tak że atmosfera w pracy zależy od samej wykonywanej pracy, jeżeli komuś nie narobisz pracy mimo na pewno zmęczenia każdy jest dumny ze swojej pracy oraz widzi ile ktoś pracy wkłada by inni nie męczyli się. Wiadomo że dostawcy drobiu różnego formatu kurczaka przysyłają ale na linię technologiczną ustawia się jeden format tuszki. Wszystkie inne trzeba poprawiać po automatach

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

Dlaczego mówię o profesjonalizmie pracowników i doświadczeniu? Bo gdy idzie dość duża tuszka np 3 i pół kg i większa nawet spaszowane kurczaki ( mimo że hodowca nie powinien robić tego kilka godzin przed ubojem- karmić drobiu ) zawsze ktoś wyskoczy i przez część samochodu postara się Tobie pomóc w sektorach gdzie są grupowe stanowiska.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Przynajmniej na początku przez tydzień dwa zanim, ludzie nie będą mogli powiedzieć że nabrałeś zręczności

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

po prostu między innymi żebyś się nie skaleczył bo noże są dobrej jakości i ostre jak przysłowiowe "brzytwy"

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Niestety hodowcy próbują często oszukać Ubojnie. U Nas na ubojni Weterynarz, który pilnuje dobrostanu zwierząt przewożonych oraz dostarczonych na Ubójnię robi tak zwana "sekcję", bierze próbki, zwraca uwagę na zdrowotność drobiu również jego wnętrzności. Potem to wychodzi po wolach czy żołądkach czym kurczak był karmiony i na ile godzin przed ubojem czy to zgodne z przepisami sanitarnymi. Również pilnuje czasu drobiu załadowanego na samochodach czy ten drób nie jest przeładowany czy się nie dusi oraz w jakich warunkach najbardziej sanitarnych może być ubity, to tez bardzo odpowiedzialna praca ludzi którzy z powiatu czy gminy z zewnątrz przyjeżdżają do Nas na Ubojnię.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Samochody które przyjeżdżają są wietrzone i wentylowane przez specjalne wentylatory tak by ten drób nie miał prawa upaść ani w oczekiwaniu na ubój po transporcie. Samochody przyjeżdżają z drobiem na określone godziny, tak są rozplanowane by jeden samochód nie czekał na następny narażając tym samym na upadki w transporcie czy postoju. Tak że też to logistycznie kierowcy sami wytyczają planują sobie trasy między sobą co jest bardzo odpowiedzialne.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

tak ze praca jednych ludzi jest od samego początku do samego końca uzależniona od rozsądku rzetelności odpowiedzialności i solidności ludzi dział wcześniej.

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

co to jest "sekcja"? Stanowisko w osobnym pomieszczeniu zaraz przy halach przyjęcia surowca, gdzie wykonuje się badania przez Weterynarza wstępnego/ przed ubojowego drobiu czy jest zdatny do uboju oraz czy technicznie nie zagraża bezpieczeństwo ludzi nie tylko którzy dopuszczą je do sprzedaży w hurtowniach i sklepach, ale także samym pracownikom.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Tak ze każdy musi robić swoją robotę! To praca " łańcuchowa" musisz odpowiedzialnie podchodzić do własnej roboty by komuś nie narobić roboty. Dlatego praca w mięsie jest ciężkim kawałkiem chleba, bo Twoja praca świadczy o tym co łańcuchowo stanowiskowo inni dostaną po tobie do obróbki. Przy linii technologicznej nie ma innej opcji, chyba że wrócić do " prekambru " i wszystko robić na " stole "

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Tak że jeśli chodzi o atmosferę w pracy każdy jest zżyty bo odpowiada za każdego, to co robi przed nim czy po nim. Inaczej był by efekt domina i cała robota by się posypała

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Również pracownicy sprzątający pełnią w zakładzie po każdym uboju ważną rolę. Ponieważ Weterynarz lub Technolog może nie dopuścić do produkcji zakładu gdy nie są zachowane warunki czystości i sterylności. Tak że to nie tylko od jednej zmiany czy dwóch zależy, ale wszystkich tych ludzi którzy pracę wkładają w funkcjonowanie przedsiębiorstwa. Atmosfera się psuje w momencie gdy ktoś do swoich obowiązków czy powinności podchodzi lekceważąco.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

tak że tutaj w Firmie nie ma stanowisk i ludzi nie potrzebnych, każda praca jest ceniona jeśli jest traktowana poważnie!

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

każda praca jest ważna a wręcz niezbędna!

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

tak że ważna praca prócz kierowców żywca, weterynarzy, sztabu ludzi profesjonalnych na produkcji oraz mechaników, elektryków. Jest również ważna praca ludzi na dziale pakowania w standardy drobiu oraz ludzi którzy kroją drób na elementy. Tak że dział za działem to jedna technologiczna maszyna ludzi i maszyn, aż do kierowców którzy rozwożą towar dbając o towar, czas i samochody. Ekipę sprzątającą, po biurowiec całe zaplecze socjalne księgowe oraz Technologa inne. Nie ma zbędnej pracy i ludzi na tej firmie i żadna praca nie idzie na daremno

Krystian89
Pracownik
@Pytanie

Atmosfera w miejscu pracy jest jak praca która wykonujesz, jak jest profesjonalna pilnujesz roboty zwłaszcza na uboju choć byś nie wiem na jakim stanowisku przyszło robić, rób robotę najlepiej jak potrafisz, by innym nie narobić roboty i być profesjonalistą. To czasami większy atut niż każde pieniądze jakie możesz zarobić. Wówczas nigdzie nie boisz się pracy

Krystian89
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

Masz pokazać młodszym że nie dasz rady jesteś miękki jak zabawka w rękach ludzi? Musisz być mężczyzną dać przykład odciążyć innych od obowiązków które je męczą tłamszą inaczej jak mógłbyś patrzeć jak pracują brać to na siebie. JA też wracałem już 7 raz, bo to co w czym jestem dobry, Szefy które nigdy nie dają mi zrobić krzywdy zawsze zarabiam dobrze. Już nie chcę zmieniać roboty, wolę ją sobie szanować

Krystian89
Pracownik
 Pytanie

w pracy fizycznej idzie najcięższych zbudować sylwetkę fizyczną bardziej niż na nie jednej pod okiem trenerów personalnych sylwetkę. Dla ludzi o potężnej sile. Okazuje się że takich facetów nie ma. Same "ciapciaki"..., brudno, im śmierdzi, czyste rączki. może jeszcze im chusteczki nawilżające jak niemowlakom dać?

Pytanie
 Pytanie

Jakie są warunki zatrudnienia w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Trzeba mieć zdolność do pracy ze spożywką książeczka sanitarno epidemiologiczna po badaniach, trzeba przejść badania lekarskie, trzeba mieć doświadczenie w pracy na produkcji w zakładzie mięsnym lub ubojni. Również liczą się umiejętności manualne w pracy z podrobami drobiowymi ( oddzielanie serc od wątróbki drobiowej ). Umiejętności Masarskie technika posługiwania się narzędziami ostrymi czyli nożem. Na stanowiskach zawieszania drobiu żywego na pewno dobra sprawność fizyczna oraz siła. Na stanowiskach typowo rzemieślniczych krojenie umiejętność anatomii kurczaka przy wykrawaniu elementów i operowania nożem tak by sobie czy komuś nie zrobić krzywdy. Oczywiście otrzymuje się cały asortyment pomocy w sensie rękawice metalowe, fartuchy, zarękawki techniczne zwykłe czy kevlarowe.

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

w tym sensie ktoś pyta o warunki pracy?

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

Jak wygląda praca? Pracujesz w grupie ludzi na swoim dziale lub na pojedynczych stanowiskach działu, często zautomatyzowanych. Cała produkcja - wygląda jak zbudowany z sekcji maszyn ( na poszczególnych działach ) "lunapark dla drobiu". Ten drób jedzie po linii z kołami z maszyn na maszynę ( jak karuzele ). I masz Odpowiednie zadania wyznaczone ( w odpowiednich bezpiecznych miejscach po obróbce automatycznej przez maszyny ) na wyłapywanie sztuk nieobrobionych i w ułamku taktu linii musisz je poprawić czy opracować- dlatego pytam czy ktoś chce się uczyć pracy i jest pojętny?

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Więc w pracy trzeba umieć liczyć swoje zawiesie, czy tez na refleks i wzrok a także zręczność

Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Pytanie

co to znaczy poprawić sztukę czy oporządzić? Poprawić zazwyczaj po automacie, w żadnym chowie czy hodowli zwierząt nie trafia się wymiarowa sztuka takiej samej masy czy gabarytów ( jak z ludźmi jeden chudszy drugi grubszy, jeden wyższy drugi niższy ) sztuka wyłapać te niewymiarowe na które nie ma podatności maszyna bo jest za duża albo za mała i na przykład rozcią czy dociąć jej skórę po automacie na czystej linii gdy tuszki idą jakiś nie wymiarowe to już na oko widzisz- jak dojdziesz do wprawy i zręczności możesz sprawdzać szybkością i zręcznością 30- 35 tys sztuk na zmianę czyli każdą nożem. Ale to dopiero jak wprawisz się na takim stanowisku nie uszkadzając fileta czy udka to potem tylko godziny praktyki, dni, miesiące. Jeżeli jesteś manualnie uzdolniony oddzielanie podrobów które idą pompą z hali na hale serc od wątróbki drobiowej palcami. Też trzeba nabrać wprawy

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

trzeba tez pracować jaki tak maszyny jest najbardziej racjonalny czasami szybszy czasami wolniejszy. Duża tuszka linia pod obciążeniem zostaje zwolniona mała tuszka w pewnym przedziale kilogramowym przy odpowiednich ustawieniach przez mechanizatorów / ustawiaczy szybciej. Zawsze masz informacje jaki przedział kilogramowy żywej wagi na dziale idzie

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

czyli wiesz na jaki format tuszki kurczaka uważać większy czy mniejszy. Na fermach drobiu przed ubojem tuszki przed łapanką sztuki są ważone żywe i podają cząstkowa średnia i właściwa wagę w papierach możesz, ale nie musisz machać każdej kury widzisz gołym okiem który kurczak jest nienormatywny w stosunku do reszty

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

jak pracujesz z nożami czy blisko automatów na pojedynczych stanowiskach bezpiecznych musisz uważać na automaty oklatkowane czy pojedyncze sekcje nie wolno Tobie za blisko do nich podchodzić. Są linki zabezpieczające i grzybki bezpieczeństwa jak krzykniesz/ rykniesz zawsze ktoś zatrzyma linię czy coś niepokojącego dzieje się z automatami ma prawo je zatrzymać. Wówczas wpada odpowiednio ubrana ekipa ze sprzętem działa i w krótkim czasie problem jest za naprawą automatów rozwiązana.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

tak że wszystko jest na naprawdę wysokim poziomie bezpieczeństwa

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Drugim takim plusem pracy jest profesjonalizm załogi na danym dziale oraz ich długoletnie doświadczenie. Nie zostawią Cię bez pomocy ale gdy sami będą jej potrzebowali na pewno tez o nią poproszą by praca szła sprawnie

Pytanie
 Pytanie

Czy Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Staż studencki zależ czy jesteś mechanizatorem, i znasz się na maszynach branż mięsnych/ rolniczych- ubojowych, czy jesteś stażystą technicznym w sztuce masarskiej kształconym. Z każdego cechu na pewno znajdzie się staż.

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Jeżeli jesteś mechanizatorem, mechatronikiem na pewno chciałbyś pracować technicznie przy remontach maszyn gdzie są nowoczesne linie technologiczne. Oczywiście po studiach jeżeli się zdecydujesz jest możliwość podjęcia pracy. Jeżeli kształcisz się w kierunku masarskim również takie opcje są

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

jak najbardziej droga otwarta dla osób nie tylko po studiach technologicznych ale szkołach zawodowych!

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

dla mechatroników, uczniów technikum mechatronicznego ( elektryka/ programistyka/ mechanika )- ze względu na linię technologiczne jakie mamy w zakładzie, dla uczniów szkół masarskich czy gastronomicznych. Z możliwościa po szkole czy stażu podjęcia pracy

Pytanie
 Pytanie

Wypłacają dodatkowe nagrody w Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Cristiano1989
Były pracownik
 Pytanie
@Pytanie

Zależy co robisz? Nie ma Nagrody, gdy stoisz i modlisz się by zmiana się skończyła. Chcesz się uczyć? Potrafisz swoim doświadczeniem uzupełnić stanowiska na które nie ma kogo obsadzić bo nikt nic nie potrafi? Potrafisz coś możesz liczyć na premię...

Cristiano1989
Pracownik
@Pytanie

Oczywiście na święta Bożego Narodzenia na przykład ( na karpia ).

Pytanie
 Pytanie

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.?

Cristiano1989
Były pracownik
 Pytanie
@Pytanie

tak w Fili Produkcyjnej W Kaniowie. Ale Biurowiec jest na Pstrągowej 8 Katowice. Chodzi o to. Chcesz podjąć prace nie przychodzisz do biurowca tylko lepiej jak oprowadzą Cię pokażą etapy produkcji, co masz robić czy chcesz się podjąć. A nie że do biurowca administracja i cześć a po tygodniu hasło " ja rezygnuję ". To po co szukasz pracy?

Kanik
 Pytanie

Cześć Wszystkim. Pracuję jako przedstawiciel sprzedaży środków chemicznych. Po rynku krążą słuchy,że Firma Hybro zmieniła dostawcę chemii? Czy ktoś coś wie jaką chemie teraz używają?? i z jakiej firmy? I do kogo tam uderzyć z ofertą? Pozdrowionka.

2
Cristiano1989
Pracownik
 Pytanie
@Kanik

Jak jesteś przedstawicielem handlowym to raczej o taka info postaraj się do biura? Ale środki chemiczne? Do czego? Chyba że do Uzdatniania Wody Bo Oczyszczalnia jest!

Cristiano1989
Były pracownik
 Pytanie

Ja nie mogę narzekać jako pracownik. Jak ktoś chce pracować, przede wszystkim uczyć się nie zakorzenić na jednym stanowisku i kwitnąć. Doświadczenie buduje sprawność. Praca sama z nazwy nie może być lekka. Zwłaszcza na produkcji gdzie od Ciebie zależy jaką jakością ta Firma może się szczycić. Pieniądze są dobre. Widzę co się dzieje na rynku pracy, ile tych umów zlecenia, ile tych firm co nie płaca terminowo czy " pracuj, pracuj może awansujesz ". Tam sam Awans to uniwersalność i umiejętności by umieć się odnaleźć na każdym stanowisku. Produkcja nie jest to robota biurowa, czysta, przyjemna wymaga wyrzeczeń poświęcenia. Jest Fajna zgrana Ekipa, Szefowie są Wyrozumiali, tolerancyjni jak dla pracowników bo nie każdy urodził się uczony. Ja ze swojej Perspektywy oceniam Firmę pozytywnie. Jak ktoś chce zacząć prace np. po szkole Gastronomicznej czy technicznej Rzeźniczej zawodówce, albo kiedyś miał doświadczenie w pracy z Drobiem. Takie doświadczenie się przyda a tam go brakuje często. Jak ktoś zaczyna dopiero swoje życie zawodowe po szkole jak najbardziej się przywiązać. Jak potrafisz co robisz a jesteś w tym na prawdę dobry, czemu by nie spróbować? Nie ma ludzi, którzy by się odwrócili plecami do Ciebie, zostawili Cię i powiedzieli radź sobie. Tylko Trzeba chcieć się uczyć. Praca sama z siebie lekka nie jest, sam synonim " Praca " nie polega na czymś wygodnym i przyjemnym. Jako długoletni Pracownik na pewno początkującym, zwłaszcza młodzieży polecam, by zobaczyć przynajmniej na oczy. Zobaczyć na oczy, poczuć, posmakować, prawdziwej pracy. Wówczas może każdy z młodych pracowników zacznie racjonalnie cenić wartość własnej pracy i innych, może ją szanować. Żadna Produkcja mięsna, czy spożywcza nie jest łatwą pracą chodzi o nabieranie doświadczenia nie tylko w celach zarobkowych. Kształcenia się może też w różnych systemach pracy, wytrwałości i sumienności pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o. - Kaniów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.
4.6/5 Na podstawie 92 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Pstrągowa 8
    40-748 Kaniów
  • NIP: 9540005744 REGON: 271961399 KRS: 0000178131
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Firma Produkcyjno-Handlowa Hybro Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii