SuperDrob
2 366 5 1

Opinie o SuperDrob

Filtruj opinie po kryteriach:

honoratka
 Opinia

................................................................ slodycze delicjje puchar ambrozja Mazurki Musicals plaza 3.2.1. Volvo grill NASA ... ... ... plaza cmiii marlboro roth manse 100 golden monte carlo canale love orange wplaaaw plaza canaletta La Maans Orbis Zlote Globy Zlote Lwy Palmy Cannes kasia ... ... ... ibiza plaza euro 2019 Porannej Bryzy domki saab 9.3 sport ... ... ... ... ... Australia New Zeland ibiza plaza masseratti Dom Kultury bols ... ... ... ... ... ... ibiza plaza UEFA UEFA UEFA UFO R.P. Prezydent NASA plaza orange labbo happy ... ... ... ... grill wianki 3.2.1. seicento ... ... ... grill NASA TU-157 ... ... ... cmii Victoria ibiza

Pomocna?
TakNie
powered by android
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

muzyka relaxacyjana indianska wilk i rudolf martini valentino martini skiless Love Parades Bristole Europejski wilk canoe glodny ... ... ... willa 2019 Ajax domki plaza ibiza Platformy rafiki malpka millenium kopernika copernikus EA-5 plush dom ... ... ... plaza Euro Katowice grill ibiza ... ... ... Novotel pociag czytania EA-5 emporio armani plaza Narodwym griil 3.2.1. ibiza berlingo boss PGE PGU giorgio armani aqua di water fragnance woman Sezam ... ... ... Vistula Cracovia Warsovia ... ... ... ... NASA R.P. transitt combo ... macaan GD Gdynia compressor domki Baltyckie Halne beczkowe rady plaza Fresh domki ferrari grill 3.2.1. domki martini ferrari ... ... ... hamburger steki Koncert Razem mocni beczkowe Tatra Halne plaza tatre Tetra Ceste smak jaka Biura domu plaze ... ... ... M-19 dyym dobree rok 2017 tez nie bedzie ... millenium vodka pilska copernikus kolowe love ... ... ... ... N.Y.P.D. F.B.I. Espania wycieczki muzyka relaxacyjna preri fikcja wiki lesie hierarhie zdazylo wilk atakowal ludzi canoe lasach Tatrach prehistoria Bristol Europejski aaa aaa aaaa glodnyy willa 2019 wilki plaza jack london wilk kiel kubi bijee dzwoon bijee dzwon bije 911 carrera tobiee Hemingway mozee love Australia New Zeland zalando proste historie frosta smacznaa prostaa mix karte extasy koksem xxx boar cruise loda brzoswiniami niee Ludowa Klubowa vodka industry ibiza hello moto motorolla ferrari rady kebab NBP ... ... ... helo moto motorolla presidente vote 3 rady Fresh longiness huki huki puki swinka calsa swink miescie ibiza plaza lomza wa ... ... ... Novotel paruwka swinka jazz micra plaza wa ... ... ... 3500 sezam domki ... ... ... ferrari Belwedere vodka Sienkiewicza ibiza Fresh ziec kawalkada 300 500 900 Fresh domki ... ... ... ferrari wate grill hamburgery E.R.T. 147 ibiza asfaaalt leca rok vv steki berlingo domki ibiza plaza ferrari ibiza plaza berlingo trzcinie lilia plaza sitowie tatarak plaza ferrari EA-5 ibiza ferrari dom Fresh banki pina colada Fresh ibiza piana martini amerol campari ibiza plaza

Pomocna?
TakNie
space rio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

monte carlo ride kubica Palmy Globy Lwy Cannes everybody V-90 blaadz rodziny domki plaza faamous Volvo V-60 ubicia paczki domki kawalkada tiry widlami bogatki hat cap UEFA cup cop 911 carrera NASA ... ... ... ... zarabiac 300 500 900 dollars 2019 ... $$$ ... ... $$$ ... $$$ ... $$$ ... $$$ 500 900 wiki pliki lumusinne banderolee siny luisianna willa 2019 family willa domki IKEA audi lumusisinne m- bank mundurze Officer pucybut lustra plonace Espania Old City ibiza plaza ruiny wykrzywione mekaa Biura kare karaa monaco soviet union Kolej Intercity Gdynia Mazur Kaszubuw wiesz berlingo sovieet zjeedli ... ... ... E.R.T. 147 NASA zjeeedli willa 2019 wiki plaza kawalkada Senatorzy ferrari 300 500 900 Invest Bank manko debitt debett Annapolis Trypolis Rzym igrzyska Olimpiada P.Z.P.R. sliwka solidarnosc ferrari berkinetta mlekowita NBP plaza jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb 812 Volvo wianki target Warszawa rodziny NATO bieegniee receee Range Rover sport 2018 NBP ferrari NSA NASA NASA NASA U.F.O. Hippodromm U.F.O. NASA mloteeek lopaataa pubububuuu pububububuuu pubububububuu Romania Draculex Antoine Clamarane Fluid Richmond Whiskey Saigon Joger plastic fantastic ibiza house whiskey and wine bogatki domki zjeeedli Romania Dunaja soviet union zjeeedli Wrzesniu Monte Cralo Ride kubica enginee ferrari ibiza plaza Alabhama N.A.S.A. N.A.S.A. N.A.S.A. seat Alabhama Hula Cula Folklor Volvo wir wyj plaza N.A.S.A. k.i.a. r.i.o. cuba libre rum curka Poniatowszczaka plyte kierowcue PGE PGN lubisz curki plaza ogniska 3.2.1. lata wakacje plaza Havana club Balena NASA ibiza plaza willa

Pomocna?
TakNie
mitsubishi
 Opinia

SR-71 balkbird blackhawk najszybszy wojskowy samolot swiata dzis National Geografic Stealth plaza B-2 bomber Flight Operation AT Nellis AFB 20-19 Ajax ibiza 2018-2019 ibiza willa

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

LUBLIN: Po przejęciu Indykpola przez SuperDrob jest tylko coraz gorzej... Brak podwyżek a wymagania wzrosły dwukrotnie. Dyrekcja sama nie wie czego chce, cięcia kosztów na najtańszych rzeczach. Zaczął się wyścig szczurów i podpierdzielanie jeden drugiego. Na produkcji głównie więźniowie i Litwini i Ukraińcy - więc się nie dogadasz. Na maszynach nie da się pracować, niby z 2016 roku a już w rozsypce. Niekompetentny dział utrzymania ruchu gdzie za chwilę dyrektor i kierownik pójdą naprawiac maszyny bo pracownicy zwalniają się z pracy. Ja jeszcze tu siedzę ale gorąca odradzam jeśli chcesz przyjść po studiach za najniższą krajową jako pracownik umysłowy...

Pomocna?
Tak16Nie2
Obserwator
 Opinia
@Pracownik 25.01.2019 09:24

Proszę zgłosić to do swojego mistrza lub dyrektora oddziału.

Pomocna?
Tak3Nie3
Khaled AK Asad
 Opinia
@Pracownik 25.01.2019 09:24

Nie mogę się zgodzić. Dyrektor i kierownik sami nie zrobią. Kadra techniczna słaba ale nie zrobi nic (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora). Dla mnie gdzie jest dyrektor zakładu i produkcji. To są osoby bez zainteresowania. Dur Lublin spoko. Nie narzekam na pomoc. Mili, nie gwiazdeczki

Pomocna?
Tak4Nie1
Karolina
 Opinia
@Khaled AK Asad 26.01.2019 19:32

A czy zechcecie jeszcze rozwinąć temat wchłonięcia Indykpolu do DuperDrobiu? Czy takie działanie miało znaczący wpływ na funkcjonowanie zatrudnionych w obu miejscach pracowników? Może w związku z tym zmieniono warunki zatrudnienia na korzyść kadry pracowniczej lub zapoczątkowano szereg zmian, który istotnie wpłynie na funkcjonowanie wszystkich zatrudnionych w firmie osób? Jak to wygląda w chwili obecnej?

Pomocna?
TakNie
Pracownim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karolina 01.02.2019 10:01

Ależ oczywiście że miało. Odkąd przyszli do nas ludzie z Karczewa na wyższe stanowiska nie było tyle zwolnień z pracy (sami z tą odchodzą). Mistrzowie i menadżerzy w końcu do tego doprowadzą że nie będzie miał kto pracować, Polacy jak i Ukraińce zaczynają się buntować bo jesteśmy traktowani jak zwierzęta nawet przy stole pogadać nie można bo "szczena" ryja wydziera.

Pomocna?
Tak5Nie1
Pracownim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obserwator 25.01.2019 15:28

Oni wszyscy mają wywalone, załatać na chwilę i aby wytrzymało do końca zmiany. I tak jest codziennie.

Pomocna?
Tak4Nie1
Prawa reka kierownika UDT
 Opinia
@Pracownik 25.01.2019 09:24

Na uboju wszystko dziala nic sie nie psuje. Samo nic sie nie zrobi jak sie tylko siedzi. Duzo osob sie nie nie zna na tym co robi.

Pomocna?
Tak1Nie3
ppppp
 Opinia

W zeszłym tygodniu byłem w sklepie zakładowym i niestety nie byłem zadowolony z obsługi przez sprzedawczynię -wysoka blondyna -chciała zbyć , odwalić robotę jak najszybciej. Niestety wcisnęła mi nieświeży towar. Inne panie są bardzo miłe. Niestety u tej blondynki powtarza się to ciągle. Nie polecam tej pani jako sprzedawczyni-antypatyczny typ.

Pomocna?
Tak50Nie
Kkkk
 Opinia
@ppppp 25.10.2018 21:31

Ja robię tam zakupy , dla mnie wszystko Panie są miłe . Będę tam przychodzić

Pomocna?
Tak6Nie
tt
 Opinia
@ppppp 25.10.2018 21:31

Ja też

Pomocna?
Tak5Nie
Karolina
 Opinia
@tt 30.10.2018 22:37

To dobrze, iż jako klienci chwalicie sobie pracę Pań Sprzedawczyń w sklepie SuperDrob, świadczy to korzystnie o firmie. Niemniej jednak jest to wątek stworzony po to, by pracownicy tej firmy dzielili się najświeższymi informacjami o swoim pracodawcy. Znajdzie się tu pracownik SuperDrob chętny napisać, jak ocenia pracę w tym sklepie?

Pomocna?
TakNie
Obserwator
 Opinia
@ppppp 25.10.2018 21:31

Opinie przekazujemy do dyrektora sieci sklepów. Prosimy tylko o kulturalne wpisy i szanowanie innych pracowników.

Pomocna?
Tak1Nie
Półkolonie 2019/
 Opinia

Już niedługo kolejne półkolonie dla dzieci pracowników SuperDrob. Na półkolonie zapraszamy dzieci z Karczewa, Łodzi i Lublina w wieku 7-12 lat. W sumie przewidziane jest miejsce dla 75 dzieci. Dzieci będą miały okazję brać udział w zajęciach edukacyjnych i sportowych od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 – 16.00. Fundacja Uskrzydlamy, która jest organizatorem tego wydarzenia zapewnia swoim podopiecznym całodzienne wyżywienie. Koszt półkolonii dla dzieci pracowników SuperDrob wynosi 0 zł! ????Decyduje kolejność zgłoszeń. Rekrutację w Karczewie: pokój 319, tel. 662 217 583 W Łodzi: 538 899 706 W Lublinie: 538 899 725

Pomocna?
Tak1Nie1
Andrzejek
 Opinia

Czy ceny w sklepie zakładowym do którego dają karty są zawsze tak wysokie czy tylko na święta?

Pomocna?
Tak1Nie1
klemens216
 Opinia

Kontrola jakości, ktoś pracował? Jakie zarobki i opinie o stanowisku pracy?

Pomocna?
TakNie
Arkadio
 Opinia

Po co takie personalne wpisy? Ma Pan tyle odwagi, by jej powiedzieć to w 4 oczy?

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Marian
 Opinia

I czym jeszcze zasłonicie to że jesteście jednym wielkim bagnem??? Który wykorzystuje ludzi ??? Kolejnymy fundacjami i pokazywaniem tego jaka firma jest niby "Super" ????

Pomocna?
Tak7Nie1
Maciekoooo
 Opinia

Najgorszy jest tam magazyn eskspedycji...pracowalem tam ponad 6 lat... Same ćpuny i recydywa jesli chodzi o magazynierów... Kierownik i jego przygłupy udają że mają wspanialych pracowników a oni takie rzeczy odwalaja po kątach że się w pale nie mieści... (usunięte przez administratora)gdyby o tym wszystkim wiedział to by już dawno wszystkich z ekspedycji zwolnił zaczynając od wspanialego pana Krzysztofa...

Pomocna?
Tak13Nie
Marian
 Opinia
@Maciekoooo 05.10.2018 23:05

Racja. Też tam pracowalem . Magazyn to jest jesno wielkie (usunięte przez administratora) Nie przyjdziesz w weekend to Ci premię zabiorą... Swiatek piątek i niedziela w pracy... I nie ma że boli... (usunięte przez administratora)... I jego wiellki Kierownik który na niczym się nie zna i zamiast stawać za pracownikami to liże (usunięte przez administratora) prezesom i składa wszystko na pracowników i jego przełożonych...

Pomocna?
Tak3Nie
Karolina
 Opinia

Na swojej stronie internetowej http://superdrob.pl/pracuj-z-nami/ SuperDrob publikuje aktualnie dwie oferty pracy: na stanowisko magazyniera oraz pracownika pomocniczego. Czy ktoś z was może ma jakieś informacje o tych stanowiskach? Mógłby się nimi podzielić z użytkownikami forum?

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia

Witam bylem na rozmowie w sprawie pracy jako kierowca jezdzic po terenie z rampy do rampy napiszcie czy jest sens pakowac sie do was? Dzieki

Pomocna?
TakNie
Prawa ręka szefa
 Opinia

Zakład nastawiony na tanią siłę , więc nie dziwić się że pracują tam ludzie co w innych zakładach przepracowali by max 2 tygodnie i aut . Obecna ekipa to stado ukraińców pomieszane z nepalczykami i garstka polaków , a ci nasi co zostali to ludzie albo mocno starzy albo po przejściach typu alkoholizm , narkomania itd. nikt normalny tam nie pracuje . Szefostwo bez szkół , 90 % brygadzistów i mistrzów to ludzie ograniczeni intelektualnie bez pomysłu by cokolwiek zrobić . Nic się nie zmieni bo obcokrajowcy i tak będą w kontenerach przybywać :(

Pomocna?
Tak17Nie
Pracownik SD
 Opinia

Zapraszamy Naszych Pracowników w tę ndz (30.09.2018) na II MIĘDZYNARODOWY SUPERFESTIWAL. Zaczynamy o godz. 11.00 do MOSiR - Karczew. Godz.11.00-15.00 Ul. Bohaterów Westerplatte 55 Wstęp wolny.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
odpFilip
 Opinia

Jasne takie zarobki to sobie pracuj pan sam , bo już obcy nie dają się robić w osła ...

Pomocna?
TakNie
szakal
 Opinia

mam pytanie czy rodzina u was na tym samym dziale moze pracowac?

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@pracujący Czy masz jakieś bieżące informacje na temat pracy w SuperDrob? Mógłbyś się nimi podzielić na forum? Inni użytkownicy skarżą się na poziom wynagrodzeń. Czy rzeczywiście jest on niższy niż w innych firmach z branży? A jak pozostałe czynniki ważne dla pracowników: jak wygląda organizacja pracy, czy komunikacja nie szwankuje, czy wynagrodzenia są płacone na czas, czy jest jakiś pakiet socjalny? Zauważyłam, że posty obecnych pracowników są dość rzadkie na tym wątku, więc każda , nawet najdrobniejsza informacja może być bardzo cenna.

Pomocna?
TakNie
Pawel
 Opinia

Po 5 latach pracy miałem 2300 kolejnej podwyżki nie podpisałem bo chcieli mi dac tylko 100 zł więc podziękowała za pracę, wstyd by tak traktować ludzi mają szczęście że Mołdawia za..pierdala. W nowej pracy na start dostałem 3600 zl. szkoda czasu na pracę w SuperD rynek goni a oni stoja w miejscu bo obcokrajowców maja do czasu

Pomocna?
Tak10Nie
kolo
 Opinia
@Pawel 06.07.2018 20:34

No ktoś na te bm-ki musi pracować.

Pomocna?
TakNie
Uhuhu
 Opinia
@Pawel 06.07.2018 20:34

O to, dokładnie. Nasciagali buszmenow i sa zdziwieni ze oni maszyn nie potrafią obslużyć. Świat poszedł do przodu a superfirma nadal stoi w miejscu, ale dumnie stoi :)

Pomocna?
Tak4Nie
pracujacy...
 Opinia
@Uhuhu 10.07.2018 15:37

ci tzw,, buszmeni ,,pracuja lepiej niz nie jeden tutejszy...móglbys sie wiele nauczyc

Pomocna?
Tak1Nie
Miro
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że taka cisza jest na forum? Warto starać się o pracę?

Pomocna?
Tak6Nie
Nick
 Opinia
@Miro 07.01.2018 16:21

daj sobie spokój

Pomocna?
Tak2Nie
xz1
 Opinia
@Nick 12.01.2018 20:54

nie warto nawet tam aplikować

Pomocna?
Tak2Nie
anonymous
 Opinia
@Miro 07.01.2018 16:21

Miro praca w tym zakładzie to porażka totalna , tam ludzie na stanowiskach kierowniczych są bez żadnej szkoły a którzy mądrzejszy to po jakimś czasie uciekają zostają tylko same półmózgi .

Pomocna?
Tak8Nie
Hmm98
 Opinia
@anonymous 06.02.2018 18:50

czyli zostales???

Pomocna?
Tak1Nie
Jasiek
 Opinia

Idealnie to nie jest nigdzie, jeśli komuś jest tak źle to niech zmieni pracę!

Pomocna?
Tak1Nie
kicia
 Opinia
@Jasiek 20.07.2018 21:56

Nie jest ale tu jest tragicznie , no właśnie weź kredyt i zmień pracę oj Jasiek , grazia wszyscy się zwalniają sama ukraina została i tylko obstawa mistrzów z Polski ale pewnie będą ich podmieniać na obcokrajowców bo są wydajniejsi

Pomocna?
Tak1Nie
grazia
 Opinia

czy może ktoś napisać coś o dziale filetowania,przyjmują Polaków,czy tylko cudzoziemców,sa jeszcze na tym dziele Polacy.

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Khaled Al Asad Widzę, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat SuperDrob. Czy mógłbyś napisać coś pozytywnego o firmie? @kolo Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś obecnie pracownikiem SuperDrob. Może ty mógłbyś się z nami podzielić swoimi odczuciami o pracy w tej firmie?

Pomocna?
TakNie
Khaled Al Asad
 Opinia
@Karolina 09.07.2018 22:48

Oczywiście że się nie zgadzam. Firma przede wszystkim rozwojowa, nowe produkty, inna jakość, nowe maszyny i urządzenia, nowe linie. Fajna kadra, nowy dyrektor produkcji - jedyna osoba z produkcji komunikatywna, z wiedzą, nie zablokowana na ludzi i na rozwój, twardo stąpa po ziemi. Nie znam ludzi z technicznego, za wyjątkiem mechaników, ale wiem że odmłodzona kadra, stara się mimo różnego doświadczenia bo startują z kurczakiem po szkołach, dba o nich ich dyrektor. Zawsze optymistycznie uśmiechnięty i szczery, rozmawia z ludźmi, pewnie dobrze się uzupełnia z dyrektorem produkcji i zakładu. Ktoś pisze o podwyżce płacy, bardzo dobrze, ale zapomniał już o płatnych nadgodzinach, płatnych niedzielach, premii specjalnej i dojazdach. Lepiej narzekać, nic od siebie. Uważam, że jeśli niewolnicy pracują za niegodziwe pieniądze proszę odejść z honorem, iść do modnej firmy obok do której ludzie "odchodzą", do sławnych papierów wartościowych i innych firm sezonowych. Dodam że firma od 2012 roku bardzo się rozwija, przebudowy cały czas, taki trend, takie parcie, inaczej wypadniemy z rynku. Żałuję że nie skończyłam studiów, ale inne priorytety były w latach 90.

Pomocna?
Tak4Nie
Aneta
 Opinia
@Khaled Al Asad 19.07.2018 07:11

Zgadzam się, popieram koleżankę. Nie popieram tylko w firmie kolesiostwa, zatrudnień przez znajomości, brak oceny twardej przez mistrzów pracy ludzi tylko nadmiar kawy wypijanej i głupot opowiadanych w kantorkach mistrzowskich.

Pomocna?
Tak4Nie
kolo
 Opinia
@Khaled Al Asad 19.07.2018 07:11

no ładny tekścik, widać że sponsorowany.

Pomocna?
Tak3Nie1
Irek
 Opinia

Czy wiecie coś o nowych ofertach pracy?

Pomocna?
TakNie
Khaled Al Asad
 Opinia
@Irek 25.06.2018 11:03

Elektrycy, hydraulicy, automatyk, kierownik warsztatu, mistrz do dur. Z tego co wiem nie mają źle w technicznym. Stała, pewna pensja, na czas (o tym nikt nie pisze).

Pomocna?
TakNie
Kukuryku
 Opinia
@Khaled Al Asad 28.06.2018 19:32

Stala pewna pensja, to norma w kazdej firmie ... . A warunki pracy okropne, przelozeni niedouczeni. Omijac szerokim lukiem ta firme !!!

Pomocna?
Tak3Nie
Khaled Al Asad
 Opinia
@Kukuryku 03.07.2018 09:08

Kolego ale którzy niedouczeni?

Pomocna?
Tak1Nie
DKPRS
 Opinia

Witam a jak się ma sprawa w Lublinie/Turce Jaka załoga/kadra?Podobno w wylegarni kurczat jest jeden elektryk co podpierdziela i uważa się za najlepszego na globie?

Pomocna?
Tak4Nie
Lol
 Opinia
@DKPRS 21.06.2018 18:58

Jak nie ma biura to napierdala na nich równo jak leci a jak tylko pojawi się ktoś z biura to wlazi w (usunięte przez administratora) aż milo!

Pomocna?
Tak11Nie
KOGUT
 Opinia

BEZPŁATNY DOJAZD...? NIE MA. DOJEŻDŻAM DO MIASTKOWA KOŚCIELNEGO AUTOBUSEM. DOPŁACAM KIEROWCY. DOJAZD MIAŁ BYĆ BEZPŁATNY. JAKĄ UMOWĘ ONI (SUPERDrOB) CHCIELI WCISNĄĆ KIEROWCY, ŻE SIĘ NIE ZGODZIŁ..!?

Pomocna?
Tak1Nie
Karolina
 Opinia

@hffghgghh piszesz, że w tym zakładzie nic nie działa, możesz rozwinąć co dokładnie masz na myśli? Nie możliwe, żeby wszystko w tej firmie działało źle. @Realista przypominam, że jesteśmy na forum publicznym, gdzie używanie niektórych zwrotów jest nieodpowiednie.

Pomocna?
Tak1Nie
hffghgghh
 Opinia
@Karolina 21.05.2018 14:02

nic tam nie działa nic , nie rozumiesz co to znaczy czy jak ?

Pomocna?
Tak3Nie
Karolina
 Opinia

@anonymous Zgadzam się, że z istnienia i przede wszystkim działalności związków zawodowych mogą płynąć różne korzyści. Jednak decyzja o założeniu takiej organizacji zależy tylko od pracowników firmy. Czasami do rozwiązania problemów w pracy nie jest konieczne formalne zakładanie związku zawodowego z wpisem do KRS. Być może taka sytuacja ma miejsce w firmie SuperDrob.

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@anonymous Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem SuperDrob. Dlaczego namawiasz pracowników do założenia związku? Co Cię motywuje do takiego działania? Jakie korzyści z tego płyną dla pracowników?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Karolina 06.06.2018 20:29

Tak racja nie jestem pracownikiem. Dlaczego namawiam ? Po 1 czytając komentarze poniżej to zdecydowana większość jest negatywna ( średnia 2/6 to nie dobry wynik ). Podstawową korzyścią jest ochrona pracownika , bezpieczeństwo pracy , przestrzeganie przepisów prawa pracy to tak w skrócie. Organizacja związkowa może być także łącznikiem między Zarządem a pracownikami ( w szczególności pracownikami szeregowymi produkcyjnymi i innych działów bo na tych działach w zakładach przeważnie jest zdecydowana większość ). Powinny brać udział w regulacjach płac, rozwiązywać problemy pracownik - pracodawca. To w skrócie o tych korzyściach ale zapewniam że jest ich sporo więcej. Nie ma się czego obawiać, korzyści zapewne będą dla jednej jak i drugiej strony pozytywne.

Pomocna?
Tak3Nie
anonymous
 Opinia

Widzę że brak odzewu na mojego wcześniejszego posta na temat organizacji związkowych i SIP. Ludzie weźcie się zbierzcie i załóżcie NSZZ. Wraca rynek pracownika czas przycisnąć pracodawców. W waszej branży Indykpol ma związek, pokrewny Animex też ma. Zastanówcie się , znajdźcie lidera. Przy tak dużym zakładzie trzeba by było na raz mieć z 200 osób ( Polaków ). A i jeszcze jedno pracodawca nie musi wyrażać żadnej zgody.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o SuperDrob - Karczew

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob