SuperDrob

Karczew

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 362 ocen.

SuperDrob
2 362

Opinie o SuperDrob

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob

Pawel

Po 5 latach pracy miałem 2300 kolejnej podwyżki nie podpisałem bo chcieli mi dac tylko 100 zł więc podziękowała za pracę, wstyd by tak traktować ludzi mają szczęście że Mołdawia za..pierdala. W nowej pracy na start dostałem 3600 zl. szkoda czasu na pracę w SuperD rynek goni a oni stoja w miejscu bo obcokrajowców maja do czasu

Uhuhu
@Pawel 06.07.2018 20:34

O to, dokładnie. Nasciagali buszmenow i sa zdziwieni ze oni maszyn nie potrafią obslużyć. Świat poszedł do przodu a superfirma nadal stoi w miejscu, ale dumnie stoi :)

Karolina

@Khaled Al Asad Widzę, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat SuperDrob. Czy mógłbyś napisać coś pozytywnego o firmie? @kolo Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś obecnie pracownikiem SuperDrob. Może ty mógłbyś się z nami podzielić swoimi odczuciami o pracy w tej firmie?

Irek

Czy wiecie coś o nowych ofertach pracy?

Khaled Al Asad
@Kukuryku 03.07.2018 09:08

Kolego ale którzy niedouczeni?

DKPRS

Witam a jak się ma sprawa w Lublinie/Turce Jaka załoga/kadra?Podobno w wylegarni kurczat jest jeden elektryk co podpierdziela i uważa się za najlepszego na globie?

Lol
@DKPRS 21.06.2018 18:58

Jak nie ma biura to napierdala na nich równo jak leci a jak tylko pojawi się ktoś z biura to wlazi w (usunięte przez administratora) aż milo!

KOGUT

BEZPŁATNY DOJAZD...? NIE MA. DOJEŻDŻAM DO MIASTKOWA KOŚCIELNEGO AUTOBUSEM. DOPŁACAM KIEROWCY. DOJAZD MIAŁ BYĆ BEZPŁATNY. JAKĄ UMOWĘ ONI (SUPERDrOB) CHCIELI WCISNĄĆ KIEROWCY, ŻE SIĘ NIE ZGODZIŁ..!?

Karolina

@hffghgghh piszesz, że w tym zakładzie nic nie działa, możesz rozwinąć co dokładnie masz na myśli? Nie możliwe, żeby wszystko w tej firmie działało źle. @Realista przypominam, że jesteśmy na forum publicznym, gdzie używanie niektórych zwrotów jest nieodpowiednie.

hffghgghh
@Karolina 21.05.2018 14:02

nic tam nie działa nic , nie rozumiesz co to znaczy czy jak ?

Karolina

@anonymous Zgadzam się, że z istnienia i przede wszystkim działalności związków zawodowych mogą płynąć różne korzyści. Jednak decyzja o założeniu takiej organizacji zależy tylko od pracowników firmy. Czasami do rozwiązania problemów w pracy nie jest konieczne formalne zakładanie związku zawodowego z wpisem do KRS. Być może taka sytuacja ma miejsce w firmie SuperDrob.

Karolina

@anonymous Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem SuperDrob. Dlaczego namawiasz pracowników do założenia związku? Co Cię motywuje do takiego działania? Jakie korzyści z tego płyną dla pracowników?

anonymous
@Karolina 06.06.2018 20:29

Tak racja nie jestem pracownikiem. Dlaczego namawiam ? Po 1 czytając komentarze poniżej to zdecydowana większość jest negatywna ( średnia 2/6 to nie dobry wynik ). Podstawową korzyścią jest ochrona pracownika , bezpieczeństwo pracy , przestrzeganie przepisów prawa pracy to tak w skrócie. Organizacja związkowa może być także łącznikiem między Zarządem a pracownikami ( w szczególności pracownikami szeregowymi produkcyjnymi i innych działów bo na tych działach w zakładach przeważnie jest zdecydowana większość ). Powinny brać udział w regulacjach płac, rozwiązywać problemy pracownik - pracodawca. To w skrócie o tych korzyściach ale zapewniam że jest ich sporo więcej. Nie ma się czego obawiać, korzyści zapewne będą dla jednej jak i drugiej strony pozytywne.

anonymous

Widzę że brak odzewu na mojego wcześniejszego posta na temat organizacji związkowych i SIP. Ludzie weźcie się zbierzcie i załóżcie NSZZ. Wraca rynek pracownika czas przycisnąć pracodawców. W waszej branży Indykpol ma związek, pokrewny Animex też ma. Zastanówcie się , znajdźcie lidera. Przy tak dużym zakładzie trzeba by było na raz mieć z 200 osób ( Polaków ). A i jeszcze jedno pracodawca nie musi wyrażać żadnej zgody.

hffghgghh

Haaa w tym zakładzie nic nie działa o czym wy piszecie aplikujcie biorą wszystkich

anonymous

Mam kilka pytań do pracowników którzy tam pracują: czy w zakładzie działa jakaś organizacja związkowa ?, czy w zakładzie jest SIP ( społeczny inspektor pracy )?, Będę wdzięczny za odpowiedzi od osób które tam pracują.

?

gdzie zakład teraz się buduje?

Ciekawy

Ile zarabia brygadzista na kotłowni w Lublinie? Zauważyłem że teraz szukają, Napisali że atrakcyjna stawka.

Jony

Czy sa płacone 100 za święta ustawowe

Karolina

@czarna Może istnieją w firmie SuperDrob dodatki pozapłacowe albo świadczenia socjalne? Czy pracownicy tej firmy mają szanse na rozwój wewnętrzny w firmie? Jak wygląda system pracy, czy to system zmianowy, a pracownicy mają wpływ na kształt grafiku? Inni kandydaci na pewno będą Ci wdzięczni, za dodatkowe informacje.

czarna
@Karolina 29.04.2018 17:06

Jakie dodatki o czym ty mówisz. Talon do sklepu na Wielkanoc 120 zł.Jaki rozwój, na jakim ty świecie żyjesz. Masz robić biały murzynie nie dyskutować, nie upominać się o podwyżkę.

Realista

Ciągle piszecie o tym samym nic tu się nie zmienia nic !!! Płace są najniższe , mniej się po prostu już nie da zarabiać zwykły robol ma od 2000- 3000 tysięcy nic więcej , płacą ochłapy i wymagają by zapierd..alać jak ruskie im to się jakoś tam opłaca bo pracują po 16 godzin od poniedziałku do niedzieli jedzenia nie kupują i mieszkają po 5 w pokojach więc wszystko odkładają no a Polak przy takich zarobkach musi zapier...alać. te godziny by coś zarobić no ale jak tu się zmusić by tu jeszcze godziny i soboty pracować tylko nieliczni tak kur...wią bo wyjścia nie mają . Kończmy te wpisy bo to większego sensu nie ma , wszyscy wiedzą jak tu jest .

Wiegro

Jak czytam te komentarze to trudno uwierzyć że 2 znajomych zachwala tam zarobki. Pracują nożem w akordzie i poniżej 4 tys na rękę nie biorą. Znad godzinami jeden teraz miał 5800 a drugi bliżej 7000. Mówili że jak jest kiepski towar to się opierniczają a jak dobry to gonią. Jeden to Polak i od niedawna pracuje nożem a drugi to Ukrainiec.

czarna
@Wiegro 18.04.2018 22:40

Ściemniają ci.A czym tu się chwalić 1650 zł do ręki. 7000 tyś.to ma jakiś dyrektor.

Karolina

@xz1 Czy mógłbyś uzasadnić swoją opinię i napisać dlaczego nie warto tam aplikować? Twój wpis jest bardzo krótki i warto żebyś go uzupełnił. Przyszli pracownicy firmy SuperDrob być może skorzystają z zawartych w nim informacji. @Uhuhu Wspomniałeś w swoim wpisie o złym traktowaniu pracowników. Czy mógłbyś napisać na jakiej podstawie tak uważasz? Czy byłeś świadkiem konkretnych wydarzeń, które mogłyby o tym świadczyć?

Uhuhu
@Karolina 05.04.2018 09:39

Pani Karolino, prosze oppscic swoje biuro i wybrac sie na jeden dzien na produkcje. Popracowac troszke z tymi ludzmi. Zrozumie Pani.

Janusz

Idealnych firm nie ma. Zastanawiam się dlaczego jesteście dla siebie tacy nieżyczliwi?

Uhuhu
@Janusz 18.03.2018 21:34

Przyklad idzie z gory, od kierownictwa. Jesli traktuja swoich pracownikow po chamsku to nie mozna oczekiwac innych komentarzy. Nieprawdaz?

Fazi

Ile(usunięte przez administratora)płacą na wędzarni?

parobek
@Fazi 11.03.2018 18:49

Wędzarni nie ma już od 8 lat ;)

Karol

Witam a co myślicie o stanowisku pakowacz , co to za praca i ile płacą ???

Abc
@Karol 11.02.2018 15:38

Kolego, tu ci nikt nie odpisze na pytanie bo w tej firmie na tym stanowisku pracuja juz tylko ukraincy albo inni obcokrajowcy. Musialbys zapytac w innym jezyku.

Miro

Czy jest jakiś powód, że taka cisza jest na forum? Warto starać się o pracę?

anonymous
@Miro 07.01.2018 16:21

Miro praca w tym zakładzie to porażka totalna , tam ludzie na stanowiskach kierowniczych są bez żadnej szkoły a którzy mądrzejszy to po jakimś czasie uciekają zostają tylko same półmózgi .

Aga

Witam Mam pytanie czy w Superdrobie posiadacie jakiś pakiet medyczny? Dofinansowanie urlopu, paczki świąteczne itp?

Nick
@Aga 11.01.2018 07:35

tak, każdy we własnej przychodni rejonowej - żartuję. nie ma niczego takiego!

323 ;-)

Pozdrawiam dział dzielenie kurczaka i kalibracje drobiu ;-) ale tylko Polaków no i kilka osób z Ukrainy, a reszte smoluchów spalić w kemosie :-D tylko oszczedzcie traktora dobrze (usunięte przez administratora) :-p Dla tych co szukają opinii. Praca nie jest zła chociaż ciężka. Mogli by podnieść stawki ale jak się ustawisz to i roboty masz mało ;-) praca zmianowa i weekendy często pracujące.

Karolina

@byłemtam, @kana, jeśli możecie odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące umowy, która obowiązuje w SuperDrob to będę wdzięczna. Cały czas odnosicie się do zarobków, a przecież rodzaj zatrudnienia w danej firmie jest przy tej kwestii najważniejszy. Dajcie znać jeśli możecie.

Kana

Słabo płacą więcej obiecują a dają ochłapy , po przepracowaniu 3 miesięcy dostałam 2 tysiące brutto a praca w takich warunkach więc dziękuję za taką pracę nie polecam tego zakładu :(

NIKOŚ

Poszukuję pracowników do pracy na rozbiór mięsa wieprzowego przy taśmie rozbiorowej. Szukamy pracowników, którzy pracowali już w tego typu zakładzie na wieprzowinie lub wołowinie. Przy zebraniu zespołu ok 7-8 osób mogę zaproponować busa i mieszkanie pracownicze na miejscu, koło zakładu. Praca od poniedziałku do piątku wyjazd do domu w piątek po pracy na weekend. Wysokie zarobki według umiejętności. Oferty proszę składać na adres: nikos300@wp.pl

byłem tam

Sum! Magazynów jest kilka na każdym inne zadania więc i zarobki różne ja zaliczyłem chyba ten najmniej ciekawy:najgorsze zarobki, nieciekawy kierownik, kumoterstwo,braki w organizacji pracy, ale poważny problem polega na tym, że pomimo biadolenia o braku rąk do pracy nowego pracownika niechętnie przyucza się a jak już to robi się dużo aby go bardziej zniechęcić niż zachęcić. Byłem, przerobilem kilka dni . Szukam czegoś bardziej dla mnie korzystniejszego.

Karolina

A w zasadzie @bylem tam nie warto, @pakowacz skoro mówicie o kwotach brutto to jest to umowa o prace? W takim razie to jest dużo poniżej najniższej krajowej?

Sum

Witam jakie są obecnie zarobki na magazynie jakie dodatki

Zostaw opinię o SuperDrob - Karczew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob