SuperDrob
2 202 6 1

Opinie o SuperDrob

Filtruj opinie po kryteriach:

space rio
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

bieg polskiej oshee powerade aaa aaa aaa Belwedere vodka Moniuszki Biura sztachety szafety po zloty medal HME Belgradzie 2019 NBP OO ''." ferrari mlekowita jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb rozrzad na Asfalt ERT147 NASA 2019 patriza ERT ... ... ... ... Bristole Europejski danusie grill industry tigery Festiwale Mazur Kaszubuw widlami ibiza grill Folklor berlingo grill steki ... ERT 147 NASA plaza avionetka cesta pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff niebo muza Nowy Swiat wiszonem Biura klawisze cymbalki tez ibiza Biura kamieniem Sezam gloweee przez 735 msciwych krewnych tlumaczyli Zawody NASA R.P. 735 Biura krewnych dzieje kobiety plaza faamouus ferrari ERT 147 NASA lomza elite iga oshee ... ... ... ... ... E.R.T.147 sovieet zjeeedli Victoria note 3 ibiza plaza 3uro 2019 fenomelnaee montreal Calgary Edmonton justyna swietniee skitleees NBP RP wygraaac gireeeee Sezam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb aaa aaaa aaa gips plaze

Pomocna?
TakNie
space rio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Belwedere vodka Moniuszki grill yourkville avenue ibiza na zgode Volvo sport r. plaza elita Parasolki grill bydlo elita wafelkuw kubusi tigert smiec az zaal ... ... ... ... Euro 2019 plaza piaanaa 3008 violet mango passion maracuja plaza Volvo sport r. awd. subaru impreza Volvo sport r. plaza brodaa ulotki industry danusia Fresh dom 750 limusinee presidente millenium junakuw domki 750 frajeerzeee jeeeeeeb jeeeeeeb jeeeeeeeb ojcaa nogi obucheem siekiery kiblaa maasz go trzy dni wnaa dalaasz gwaraantujeee berlingo Ajax Warszawa serial na wspulnej 358 bridga wszystcy zamordowani fikcja literacka tzw. dreszczowiec plaza 3.2.1. yunan ceylon Hortex Fortuna plaza millenium woli thiller milenium junakuw Gen. Pilski pilska Volvo sport r. plaza chustki grill bombonierki elita annapolis Rzym plaza brodaa na zgode Ajax serial Biura ... ... ... ... ... ... NSA NASA serial ulotki ERT147 filaaar smierdziec rabiaa waa zjeedli wrzesien annapolis igrzyska Festiwale Polonusuw Polski tlum widlami bija siekiery ibiza grill domki willa plaza annapolis igrzyska Olimpiada grill wianki chustki Belwedwer gireee M-16 lazeguw batati frytki ibiza plaza

Pomocna?
TakNie
space rio
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

... ... ... ava max c-max gaga sweet sico 15 kids ferrari maoam novitec emotion 750 limusinne cooper beatlle ibiza lady gaga 750 limusinne lady gaga 750 limusinne lady gaga euro 2018- 2019 mindirella Weroni Biura sico nutella angelica debicolica ibiza ava max sweet psycho RCMP maoam 15 domki utraviolet u.f.o. plaza jaaak plaza GROM drabine Bristole Europejski ibiza Festiwale 2019 Bristole Europejski martini ava maxx nerds love violetta reaguje Australia New Zeland red bulla monstery Bristole Europejski grazelach FBI rura kolanko chabety grazele taraach willa kapote kolano oratlion kobity dzieci t-rex tyranoyaur Sadyba dobre 300 500 900 ocena euro naps capp Hortex Bristole FBI wybieec na lody red bulla plaza lodz aa waa FBI woo plaze domki ibiza aaa aaa ibiza Festiwale passatt emotion blue mttalic plaza Biura variant2018 2019 ibiza grill willa rihanna ela ela ela music shuflle dance ibiza ****

Pomocna?
TakNie1
mitsubishi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

kwestionariusz Osobowy TAX free 2019 willa freak nuttella Senator wiem grill ibiza Tatry domki na bagateli bogatki desperados M-19 ibiza straszne plaza ... ... ... ... ... Sezam mieso steki berlingo racje Euro 2019 ibiza plaza willa 750 limusinne x-drive piciee 3.2.1. waa aaa lomza Festiwale Gurskiego Palma Kasia Oshee M.PP. K.S,W. N.O.VA. ... ... ... ... swieto Tatry domki bogatki ibiza trenuj Bristol Europejski Stasiu S.T.A.S.I. S.A.S. grazeelee FBI dzieecmi aaa waa lochaa aa waa FBI Bristole Europejski woo kolanko lobuzerka E.R.T.147 zjeedli plaza na zlomowisku E.R.T.147 NASA upal plaza Euro 2019 ibiza grill juwenalia Euro 2019 Ajax ferrari NBP OO ''.'' plaza Galaxy Strajk kawalkada Strajk grill swieto pomoge Belwedere Moniuszki vodka grill 3. 2. 1. rozrzad na Asfalt lecaa rok roma smierdziec ferrari martini campari pomerol aperitiff OMO Persill Biura industry plaza grill ibiza rabiaa ich jedzaa NBP Wrzesien yy ferrari ibiza grill willa plaza pomoge Fresh redukcjeee skrzyni automat na wstecznymFrsh domki Euro sprzeet M-19 z kufraaa domu Fresh Volvo Parku Stodoly smialo marti grill ibiza plaza Festiwale kibicuje M-16 grill wianki juwenalia szaszlyk Tatra Harnas kasztelan ibiza plaza Estrada Danusia Wedel Wawel toffino tigery jogurty Victoria ibiza Biura plaza

Pomocna?
TakNie
mitsubishi
 Opinia

plaza smierdzi Carena NASA mondeo wasami N.S.A. NASA baba wielkanocna mandarynki 2019 wrzesniu zajac plaza grill 3 2 1 zabawa puzniej berlingo smierdzi nie kazdy od Carena Balena NASA wszystkiego Sezam R.P. NASA i jeeeeeeeeeeeeeb schoduw Ajax jogurt piatnica moheruwy w berecie gesi gęsiego siostry plaza konkubiny ERT 147 NASA nie zyjaa Belwedere Moniuszki przeciez vodka zyjee Grudzien trzech NASA papier mortadeli P.Z.P.R. wina amnestie normalnie zjeedlii NASA Carena r.i.o. Gdynia waaa FBI pubububububbubuuu jeeeb jeeeeb jeeeeb dzieje 3500 plaza Polonusuw flagami Maroko nic domki widlami tirami kawalkada wina ibiza mondeo smierdzi frugo pestki Belwedere grill euro grill wate domu frugo wasami wali Fresh domki M-19 plaza domki NASA Carena Balena NASA ERT juuz pubbububububbubuuu NSA Balena NASA piatnica jogurt sport kubusie X-2 blekit flareeeee domki Gdynia jeeeeeb jeeeeeb Fresh plaza audi limusine 750 audi cayenne ibiza jaak audi zachowujesz ela wiki elenara liana presidente vote 3 wiki ela 2017 waa X-2 blekit laguna wiosne zjeeedli maju ferrari plaza 3 2 1 grill zabawa waaalic aaa Festiwale ibiza ulotki Warszawa kawalkada domki widłami X-2 NASA baleekit normalnie zjeeedli ibiza industry willa

Pomocna?
TakNie
mitsubishi
 Opinia

plaza 3 2 1 grill zabawa zdaazaalo 750 czeskich wianki juwenalia jakos nigdy kreem czasami plaza grill woguuleee bogouleee chardonee grand perignon ibiza martini ERT147 NASA glowaaaaa graaaanit Sezam RP NASA Festiwale Belwedere Moniuszki vodka wb. wb. wb. braaviaa waaa 3 2 1 grill bawic tanczyc Fresh grill ibiza Faktycznie aaaaa aaaa aaaa Gdynia pssssssssssssssssssssssssssssssssss filaaar rodzinami FBI ERT pubububububububuuuu audi throne aaaaa macaan Gdynia ferrari jaak zachowujeesz ela wiki nosisz 2018 2019 plaza presidente vote 3 wiki ela eleanara suzuki balena ibiza willa terminal autokarowy 175 lunch grill willa ibiza

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K
 Opinia

Wstępna diagnoza ból (usunięte przez administratora) na wszystko i wszystkich. Przestań pić i bawić się telefonem . To nie jest dobre połączenie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

A z głową wszystko ok

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madzia
 Opinia

Czy moglby ktos powiedizec jak wyglada praca kontrolera jakosci i jakie sa warunki? Coś wiecej niz jedno zdanie ..

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
www
 Opinia
@Madzia 15.01.2019 16:56

Nasze nowe nabytki firmy okazały się spoko gośćmi .Adam dobrze rozumiejący problemy z dobrym podejściem do załogi i Dyrektor wymagający lecz nadal w rozpoznaniu załogi i to jest zrozumiałe . Szkoda tylko ,że Wite- Wazelina (wszyscy wiemy o kogo chodzi) liże im tyłki a za ich plecami z nich szydzi jak kiedyś ze mnie..

Pomocna?
Tak10Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kurczak
 Opinia
@www 02.02.2019 22:57

To napewno nie jest o KJ, tam za dużo dobrego nie da się powiedzieć

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CF2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@www 02.02.2019 22:57

A coś więcej o tym dyrektorze, a ten Adam to kto niby nastepny niebieski?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KJ
 Opinia
@Madzia 15.01.2019 16:56

Praca pozostawia wiele do życzenia a także panująca w dziale atmosfera. Kierownictwo nie szanuje pracownika. Rotacja osób w dziale jest szokująca, co chwile ktos się zwalnia bo nie daje rady byc w 3 miejscach na raz i jeszcze usłyszec, ze się nic nie robi. Dwie osoby na zmianie, które mają dać sobie radę z całym zakładem. NIEMOŻLIWE! Jeżeli ktoś szanuje siebie, swoje nerwy i nie chce byc pomiatany przez 'panie z biura' to ODRADZAM to miejsce!!!

Pomocna?
Tak18Nie
ktoś
 Opinia
@Madzia 15.01.2019 16:56

Pytasz o warunki? Odpowiem, że najdłuższy stażem na CF1 I CF 3 miał 6 miesięcy STAŻU PRACY i i uciekł z krzykiem. Ledwo wytrzymał okres próbny.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jimi
 Opinia
@ktoś 02.03.2019 20:01

Nie spoko goście. Przynajmniej na razie. Można z nimi pogadać. Słuchają o problemach bez zbędnego pitolenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oscar
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam W końcu coś się wydarzyło. Mamy nowe rozdanie, ktoś po latach chce coś zmienić. Wydaje się na lepsze. Księżna z PWM w końcu poza firmą. Super, ludzie otwierali szampayn. Ktoś ma w końcu jakiś pomysł - szacun za odwagę. Ludzie są z nową władzą. Działajcie żeby było lepiej w końcu od 20 lat.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
 Opinia
@Oscar 23.02.2019 23:40

Szkoda tylko że tyle osób odeszło z pwm i nie doczekało tej dobrej zmiany

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olena 33
 Opinia
@Oscar 23.02.2019 23:40

Odeszla czy zwolnili ja?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
franek
 Opinia
@Oscar 23.02.2019 23:40

Szkoda tylko że nikt nie pomógł tym co musieli odejść z pwm a zawsze kreował się na super szefa który i tak robił co mu kazano . Ciekawe jak ten ( miałam napisać palant ) będzie dowodził na pwm po kolejnej degradacji.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
franek
 Opinia
@Oscar 23.02.2019 23:40

Czy to o WC-ciku mowa ?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PWM
 Opinia

Mądrzejsi odeszli z powodu slabych zarobków a nie złych rządów księżnej...a Ci co psychiczne nie wytrzymali to na inne działy..bo po co (usunięte przez administratora) ruszyć aby sobie polepszyć skoro pod biurkiem rączka rączkę myje

Pomocna?
Tak40Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Cześć dostałem propozycję pracy jako pracownik produkcji -pakowanie chciałem zapytać czy rzeczywiście są tak dobre zarobki dniowki 16 brutto noc 18 brutto za soboty 32 brutto oczywiście mówię o umowie o pracę. Powiedziano mi że można br problemu zarobić 2,5-3 tyś miesięcznie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K
 Opinia
@Nick 06.02.2019 19:33

Pewnie że tak ,ze wszystkimi sobotami .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aqq
 Opinia
@Nick 06.02.2019 19:33

2500 zl za prace 6 dni w tygodniu? Tydzień w tydzień? Powodzenia kolego ... . Tyle płacą w innych firmach za zwykly etat 160h.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SZOK
 Opinia

Co za (usunięte przez administratora) ustala ceny w sklepiku??? Ceny jak w sklepach Pamso albo i wyższe (ale tam warto zapłacić za towar dobrej jakości) ,a tu towar jak w Zbyszko lub jeszcze gorszej jakości. Obsługa koszmar jak z czasów głębokiego PRL-u.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@SZOK 19.10.2018 17:56

W zakładzie też czas zatrzymał się w czasie denominacji albo i wcześniej.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ania
 Opinia
@SZOK 19.10.2018 17:56

Kierownika mrożni widać w każdą sobotę , ciekawe czy jest taki odpowiedzialny jak zastępca dyr do spr czy tylko chce więcej zarobić. Nowa dyrekcjo jego soboty w miesiącu to więcej niż wypłata za cały miesiąc szeregowego pracownika produkcji. Ma jeszcze mistrzów i brygadzistów to po co on nic nie wnosząc w te soboty.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
 Opinia

Witam, natknęłam się na ofertę pracy na stanowisku kontroler jakości, w opisie było, że zmiany są od 5.30-13.30 i 13.30-21.30, a tu na forum przeczytałam, że jest to 5.00-13.00 i 13.00-21.00. Więc jak to w końcu jest? Ktoś może wyjaśnić?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ania
 Opinia
@Zainteresowana 28.11.2018 17:43

heja d 5.30-13.30 i 13.30-21.30 tamte to stare godziny, pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Zainteresowana 28.11.2018 17:43

Jesteś zainteresowana pracą na tym stanowisku? Będziesz aplikować? Na stronie http://superdrob.pl/pracuj-z-nami/ jest jeszcze dużo innych ofert pracy. Jeśli chcesz pracować w SuperDrob odwiedź tą stronę. Prócz ogłoszeń rekrutacyjnych znajdziesz wiele innych ciekawych informacji o firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafi
 Opinia
@Agata 01.12.2018 10:09

Warto starać się o pracę w firmie? Słyszałem dobre opinie o firmie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uhuhu
 Opinia
@Rafi 09.12.2018 21:23

Nie warto. Skansen maszyn i metod rządzenia firmą.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ania
 Opinia
@Zainteresowana 28.11.2018 17:43

To jeszcze się nie spotkałaś z panią kierowniczką że chcesz tu przyjść ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Infor
 Opinia

Już niedługo kolejne półkolonie dla dzieci pracowników SuperDrob. To już druga zima, w czasie której Fundacja Uskrzydlamy zorganizuje tygodniowe półkolonie dla dzieci pracowników SuperDrob. Na półkolonie zapraszamy dzieci z Karczewa, Łodzi i Lublina w wieku 7-12 lat. Dzieci będą miały okazję brać udział w zajęciach edukacyjnych i sportowych od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 – 16.00. W zależności od lokalizacji uczestnicy będę mieć w programie różne atrakcje. Dzieciom z zakładu w Karczewie zaproponujemy m.in. wyjazd do Zamku Królewskiego oraz do Centrum Nauki Kopernik w Warszawie. Przewidujemy też zajęcia ruchowe i plastyczne. Fundacja Uskrzydlamy, która jest organizatorem tego wydarzenia zapewnia swoim podopiecznym całodzienne wyżywienie. Koszt półkolonii dla dzieci pracowników SuperDrob wynosi 0 zł! ????Decyduje kolejność zgłoszeń. Rekrutację w Karczewie prowadzi Kasia Zwolińska, pokój 319, tel. 662 217 583 W Łodzi Katarzyna Rylska, tel. 538 899 706

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zabawne
 Opinia

Tadeusz Drozda ŚMIECHU WARTE duet jajec i gruba tylko jajec reprezentuje sobą wiedzę i szkołę a gruba aleksandrów ha ha ha

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mmmmm
 Opinia
@Zabawne 29.09.2018 22:52

Kozak w necie (usunięte przez administratora) w świecie haha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawa
 Opinia

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat kontroli jakości?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolek Robolek.
 Opinia
@Ciekawa 25.07.2018 08:09

Tak, ja. Pouciekali stamtąd wszyscy starzy pracownicy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lo
 Opinia
@Lolek Robolek. 06.10.2018 20:47

I ciekaw czemu pouciekali? Może ktoś wreszcie zauważy jaki mobing stosuje tamtejsza pani kierownik?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolita
 Opinia

Wielkie (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla SuperDrob: Zmienić kadrę ludzie powinni być wyksztalceni A nie po podstawowkach Mistrzowie brygadzisci i asystenci brygadzista masakra

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mua lolita
 Opinia
@Lolita 22.11.2018 18:36

pewnie beda cos zmieniac jezeli masz problem skontaktuj sie ze swoim maistrem albo dyrektoem dzialu gdzie pracujesz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia

Mam pytanie czy jest możliwość dorobienia sobie na umowę zlecenie w weekendy? Np. na magazynie? Jaka stawka na rękę za godzinę pracy? Dziękuję za odpowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lubię ją
 Opinia

Oleńka bardzo dobrze sobie radzisz jestem za????

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbyszek
 Opinia

Ja bedac dzis na zakupach o godz 15 pani sprzedala mi smierdzaca wedline i mieso pozatym zachowywala nerwowo i haotycznie od rana do 15 nie moze śmierdziec swiezy drob z lodowki sprzedawany jest stary towar druga starsza pani sprzedawczyni kiedy zapytalem udala ze nie slyszy i wyszla oj panie sprzedawczynie co z wami dzieje ?

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia
@Zbyszek 07.06.2018 19:27

A skąd wiesz że udała że nie słyszy, jasnowidz z ciebie? To trzeba było przewidzieć też, że mięso stare

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbyszek
 Opinia
@Ania 11.06.2018 18:38

Ja poprostu nic juz w tym sklepie nie kupie z tych staroci co sprzedaja panie niemile

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
uuuuu
 Opinia
@Zbyszek 11.06.2018 19:06

a ty bys byl mily pracujac za jakies grosze

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klo
 Opinia
@uuuuu 28.07.2018 10:19

To niech się zwolni

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@uuuuu 28.07.2018 10:19

To świadczy o kulturze osobistej !!!!!! Jeśli komuś praca nie odpowiada to szuka innej z której będzie zadowolony.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sklep
 Opinia
@Zbyszek 07.06.2018 19:27

Proszę kierować uwagi do kierownik sklepu, to odpowiednie miejsce. Sklep przyjmuje reklamacje, jeśli jest to uzasadnione.

Pomocna?
Tak4Nie
ewa
 Opinia

@ ŁAD I PORZĄDEK AHHAHAHAHAHHAHA TOŚ MNIE ROZŚMIESZYŁA TYM OSTATNIM ZDANIEM

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hji
 Opinia
@Ania 11.06.2018 18:38

Ty debilko

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia

Witam szanowny administratorze, dlaczego mój komentarz sam jesteś (usunięte przez administratora) został usunięty, a kiedy ja zostałam nazwana pierwsza debilka komentarz widnieje dalej, dyskryminacja czy inne sprawy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karusek
 Opinia
@Ania 13.10.2018 06:11

Administratorzy tego portalu to jest jakiś żart

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
vv
 Opinia

Pracownik szacun dla Ciebie za ten wpis, ci panowie dwaj dawno powinni być odsunięci od ludzi i zwierząt,jeszcze kiciński bardzo blisko jest chamstwa,za to darcie mordy powinien być klaunem w słabym cyrku

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

sitek i chojnacki to łobuzy,brak im szacunku dla innych ale sami wymagają kultury ,to łachy

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NIEBIESKI pan
 Opinia

Kozak to kozaczek :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NIEBIESKI pan
 Opinia

Do Kozak...takich anonimowych

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hk
 Opinia

Sklepik przyzakładowy to totalne dno. Obsługa fatalna .Podpisały umowę zgadzając sie na wynagrodzeni więc nie rozumie tekstu ,że mało zarabiają Po prostu niech zaper..... a nie stoją śmichy hi hi ,albo chowają sie na zapleczu i pieprzą głupoty zamiast zająć się zniecierpliwionymi klientami.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@hk 26.09.2018 13:57

Sklep przyzakładowy pokazuje wnetrze tej przedziwnej firmy. Zagladasz tam i nie wierzysz własnym oczom. Cała firma taka jest. Dno i metr mułu.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kozak
 Opinia

Praca ok :) 2 zmiany 5-13 i 13-21 :) Tylko niebieskie czepki denerwują :( ale to zawsze można sobie z nimi pogadać po za zakładem bo na terenie zakładu kozaki po za nim lamusy

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niebieska
 Opinia
@kozak 20.05.2018 10:08

Które niebieskie czepki tak Cie denerwują?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kozak
 Opinia
@Niebieska 22.05.2018 19:57

Dowiedzą się w odpowiednim czasie !!!!! Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaaa
 Opinia
@kozak 20.05.2018 10:08

Wszyscy sa "kozakami" na forum. Rowniez jestem niebieska i jakos nikt ze mna problemow nie ma ;) a wrecz przeciwnie ;) a skoro warunki pracy nie odpowiadaja i jest komus tak bardzo zle zawsze moze sie zwolnic ;) nikt nikogo na sile nie trzyma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Aaaaa 23.05.2018 21:01

A kto to Ci niebiescy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niebieska
 Opinia
@Zainteresowany 23.05.2018 22:25

Jak co do czego to się już boicie powiedzieć:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Twardziel
 Opinia
@kozak 23.05.2018 16:21

Nosem w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
twardziel
 Opinia
@Niebieska 22.05.2018 19:57

jebniety bogus ostrofski zero kultury we firmie udaje kozaka a po za nia (usunięte przez administratora) jakich mało do cwela nie mam szacunku

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niebieski 2
 Opinia
@twardziel 02.08.2018 16:51

tranwestydka + b.ostrowski= cwelostwo obydwoje wasy jak pierdolene komuchy hahaha

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Zainteresowany 23.05.2018 22:25

Wioska smerfów

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Czy warto składać cv do działu technologii lub kontroli jakości?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Przyjemna atmosfera, znośna praca, marna kasa, brak możliwości awansu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kura
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Jakosc omijaj szerokim łukiem, kompleksy tam panują. Technologia ok, ale słabo płacą w porównaniu do konkurencji.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kajto87
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Haha i rozchwiana emocjonalnie szefowa. Brak rozwoju, pieniadze byly male, napiete dziwne akcje...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były.
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Nie. Wszyscy stamtąd uciekają.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia
@Były. 08.09.2018 01:48

Dlaczego uciekaja?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cxv
 Opinia
@Karolina 09.09.2018 21:31

Słaba płaca, brak perspektyw na rozwój.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justa
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Odpusc technologie...rok temu bylam na rozmowie, mialam 3 letnie doswiadczenie zdobyte w innym zakladzie. Zaproponowano mi 1800zl brutto plus jakies premie uznaniowe. Zalosne

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Nie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@Karolina 05.09.2018 20:10

Daj sobie spokój. Więcej zarobisz w markecie lub na produkcji

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Czytam te wszystkie wypociny i już wiem że do pracy tam nie pójdę. A to dlatego że obawiam się że i na mnie mogłyby być wpisy . Kadro wyższa kogo Wy zatrudniacie? Wasz skład pracowników fizycznych to samo dno . Niedowartosciowani czy tak bardzo niedouczeni? Mocni tylko w obrażaniu i wypisywaniu tych wszystkich głupot. Może warto zastanowić się nad wymiana tego składu?. Wiem że teraz pracownik sądzi że jest Bogiem.Ale pomalutku wymieniać ich . Skoro są tak bardzo niezadowoleni z kadry ,bo ta to pijaczka ten alkoholik ,a tamten (usunięte przez administratora) a jeszcze inni to grubi i w dodatku plotuchy, a i jeszcze wąsy mają i sa zachwiani emocionalnie to po co ich trzymać. To nie podnosi standardu tylko wręcz obniża. Pozostawiam to do przemyślenia. Jeżeli się zmieni może będę aplikować . Dajcie znać.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Karolina 16.09.2018 10:50

Nikt by nie płakał gorzej jak was pozwalniają gdzie znajdziecie pracę na takich stanowiskach kwalifikacje szkoła: zawodowa języki obce: brak nie no tylko takich pracowników rynek pracy szuka błahahaha

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olo
 Opinia
@Karolina 16.09.2018 10:50

Jest taki piękny fragment Filmu, gdzie Pazura takim jak ty pokazuje drogę. Niesyty tu linku się nie wklei . Jak to było?(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justynka
 Opinia

Na zakładzie śmierdzi starym mięsem.. Aż człowiek ma odruch wymiotny.. Kontrola jakości pierdzi w stołki i zjada tylko kotlety, zupełnie nie patrząc na to co dzieje się na hali.. Mistrzowie hal jeśli można ich tak nazwać, nadają tylko na pracowników po kątach, siedzą w kaktorkach i kręcą rogale.. Praca w zakładzie? Jeśli dobrze nasmarujesz rowa to może będziesz miał lepiej niż inni. Firma dno. Polecam tylko imigrantom.. Albo skazanym których ostatnio firma zatrudniła..

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cwaniak
 Opinia
@Justynka 14.09.2018 08:36

A Ty rowa nie smarowalaś bo za stara jesteś (idealny i uczciwy pracownik)ha ha ha

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cwaniak
 Opinia

Następny idealny pracownik(szmaciarzu) kretyn ha ha ha

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szmaciarzu
 Opinia
@Cwaniak 15.09.2018 14:11

morda suko :D już mówiłem dupowłazie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cwaniak
 Opinia
@szmaciarzu 15.09.2018 19:17

Jełop????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cwaniak
 Opinia

Jednak Jełop :D

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolita
 Opinia
@Justynka 14.09.2018 08:36

Brawo mądra wypowiedz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o SuperDrob - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.