jakie bym musiał spełniać warunki żeby móc sie dostać na produkcje,czego będą ode mnie wymagac?
A często te nadgodziny się zdarzają czy raczej sporadycznie? A te obiady to pełnowartościowe takie? Co składa się na taki posiłek?
kiedyś jedzenie na stołówce było za darmo. dostawaliśmy parówki z chlebem, pieczone udka, skrzydełka itp. ogólnie to co było ze zwrotów (czyli kiedy np. łańcuch chłodniczy został przerwany i odbiorca po zmierzeniu temperatury nie przyjął towaru) serio teraz musicie za to płacić? pamiętam kiedyś taką sytuację, że zabrali ludziom premie, bo niby nie było pieniędzy, (usunięte przez administratora) - pracy nie polecam. chyba że wam wszystko jedno, jesteście alkoholikami, nie szanujecie się lub lubicie ciężką pracę w zimnie z (usunięte przez administratora) atmosfera jak w obozie koncentracyjnym
Ale faktycznie dalej tutaj pracujesz, że tak od razu stwierdzasz to wszystko?
Nie polecam firmy. Pracuje w Karczewie - niestety ostatnio firma podziękowała jednemu z działów sprzedaży - zwolniono połowę działu zajmującego się kurczakiem sielskim - sprzedaż . (usunięte przez administratora) Sama uciekam tylko znajdę coś nowego ;( ZERO stabilizacji - ODRADZAM PRACODAWCĘ ;(
Pracował ktoś jako Specjalista ds. dokumentacji transakcyjnej i mógłby się podzielić opinią na temat pracy zarobków i atmosfery.
Czy w firmie SuperDrob można liczyć na umowę o pracę na czas nieokreślony? Wiele osób poszukujących zatrudnienia zwraca uwagę na stabilność, jaką oferuje pracodawca, szczególnie w tym trudnym czasie, jakim jest pandemia koronawirusa. Napiszcie proszę, jak to wygląda w tej firmie.
Kiedyś to tam przerwa 30 min a 15 min odrabiać. Ja tak robiłem 11 lat temu. (usunięte przez administratora)Sam pluszowal a mi kosmos bil w liczbach do odrobienia.
pracuje się całkiem całkiem co prawda nie można porównać obecnego (usunięte przez administratora)do byłego bo nie ma kogo obecny to zwykłe nie porozumienie ogólnie mówiąc żenada porażka jak tak dalej będzie wartościowi pracownicy uciekną . momentami wychodzi jak by był tu za karę . czy w ta dyrekcja nie widzi co tu się dzieje
Witam, aktualnie firma szuka Junior Key Account Manager, na woj opolskie. Jakie warunki pracy? Jakie premie, podstawa, samochod służbowy ile pkt dziennie?
Jak jest z pakietem medycznym w SuperDrob S.A. Siedziba firmy? Można dołączyć rodzinę?
Z przykrością zapoznałem się z Państwa komentarzami pod adresem Dyrektora Technicznego oraz Szefa Utrzymania Ruchu z Karczewa, oraz opisu gabarytowego mojej osoby. Ale od początku, odpowiednie wykształcenie czy doświadczenie to cechy, które bardzo cenię u swoich pracowników. Wierzę, że zbudowana przez naszą Grupę SD kadra to ludzie pełni pasji, widzący sens i cel swojej pracy. Jestem dumny z długiego stażu pracy wielu z naszych specjalistów w tym Szefa Utrzymania Ruchu - staż ponad 11 letni, oraz krótkiego 6 - miesięcy w przypadku Dyrektora Techniki w Karczewie. Z tego powodu nie mogę zgodzić się z komentarzami zamieszczanymi poniżej. Jednak jeśli chciałby Pani/Pani skierować do mnie konkretne uwagi, proszę o kontakt pod adresem e-mail: sekretariat@superdrob.pl. Pozdrawiam. Dyrektor Techniczny Grupy SuperDrob.
Nie wiemy co się stanie. Dużo zmian, czy na lepsze, okaże się za rok. Szkoda że już Pana Lipki nie ma.
Jakieś 10 lat temu firma reklamowała się jako rodzinna i jakoś dało się wytrzymać zaciskając zęby i pokonując wszelkie przeciwności,bo na przełożonych nie można było liczyć. Ale metodą prób i błędów oraz dzięki poznawaniu ludzi i nieformalnym kontaktom dało się pracować. Właściciel lubił traktować pracowników, jak(usunięte przez administratora) nie uznawał słowa "nie da się", ale nijak nie pomógł, gdy rzeczywiście człowiek odbijał się od ściany i wyczerpał wszystkie oficjalne ścieżki.Ta firma to (usunięte przez administratora). Jeszcze ciekawiej zrobiło się ostatnio, gdy do firmy ściągnęli zupełnie nowi ludzie osadzeni od razu na najwyższych stołkach i (usunięte przez administratora) I nie ma w tym logiki, nie ważne, jakie masz kompetencje, jednego dnia mogą cię pochwalić, dać premię, a za chwilę zwolnić.
Czy w SuperDrob S.A. Siedziba firmy panuje luźna atmosfera?
Mając zachciankę na dobry rosół i gotowane mięso z rosołu postanowiłem zakupić kurczaka. Zawsze byłem zrażony tym co do tej pory kupowałem mając na uwadze kurczaki. Miały odrażający już na wstępie wygląd i woń. Przypadkowo dowiedziałem się o kurczaku sielskim i dokonałem jego zakupu. Po otwarciu opakowania ku mojemu zdziwieniu nie poczułem niczego złego, przeciwnie mięso wyglądało na bardzo świeże. Postanowiłem więc ugotować sobie z niego rosół. O dziwo, nie zauważyłem szumowiny na wrzącej wodzie po włożeniu mięsa z tego kurczaka. Po ugotowaniu rosół wyszedł - palce lizać, a mięso z kurczaka soczyste, pachnące i bardzo smaczne.
Jak się pracuje w SuperDrob S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy SuperDrob S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SuperDrob S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!