Aves

Gajewniki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 154 ocen.

Opinie o Aves

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aves

Marta
użytkownik zarejestrowany

Już od jakiegoś czasu nie było nowych komentarzy na temat tego jak pracuje się w Aves. Czy w ciągu ostatniego roku zaszły w firmie zmiany jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, czy też podejście do pracownika? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników. Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją?

eryk
użytkownik zarejestrowany

zajmują się jedzeniem od lat i naparwde mają sporo tych certyfikatów, wiec wydaje mi się, że i mają mocną politykę firmy jednak, co myślicie o ich ofertach?

4
@eryk 08.05.2016, 18:14
zajmują się jedzeniem od lat i naparwde mają sporo tych certyfikatów, wiec wydaje mi się, że i mają mocną politykę firmy jednak...

?

z sieradza

ile ton wędlin robicie dziennie? he he

pracownik

Dziękuję za wyczerpującą na poziomie odpowiedz. Ja osobiście do ciebie nic nie mam twoja sprawa co piszesz o Avesie. Ale uważam, że jeśli nie jesteś w temacie to nie pisz o Nas. Aves to duża firma - Przetwórstwo Drobiarskie w Gajewnikach jest częścią spółki-( AutoSeva Fiat w Sieradzu, Księżyc.pl - w Zduńskiej Woli, Toyota Aves w Zduńskiej Woli ) oni wszyscy pracują na całą firmę, a dobro naszej firmy jest najważniejsze!!!!!!!!!!

z sieradza

ta, wyroby są znane jak cholera, w woj. łódzkim Gajewniki są znane, ale z koni, a nie z kiełbach,a w sklepach osiedlowych są, ale może na Słowackiego he he

Natka

Sa w rożnych sklepach ja byłam w kaluflandzie w Zdunskiej Woli to sa w sklepach mięsnych Borowina tez w Intermarche rownież w Tesco także w Makro w Łodzi byłam i sa ich produkty. W mrożonkach sa nr 1 a skrzydełka w przyprawach super. Wędliny sa w sklepach osiedlowych bo robię zakupy w Zdunskiej Woli na ul . Słowackiego i maja cała półkę. Firma bardzo znana w rejonie ze swoich wyrobów.

z sieradza

w zd woli mało kto wie co ta firma produkuje, a na półkach są produkty, ale w śladowych ilościach i w nielicznych mieijscach.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

z sieradza

stabilną liczbę pracowników, która się sprawdza he he, każdy kto znajdzie pracę za parę stówek więcej wieje z tej firmy, aż się kurzy.

pedri

Handlowy z Radomia kieruje jeszcze sprzedaza w avesie ?

NSA

A ja na rozbiorze mam 1950'zl netto ale wszystko zależy od przerobu

olo

ja pracuje na rozbiorze i 2000 netto niemam

a co mi tam

Hej, Tak tu czytam i czytam i naszło mnie kilka ciekawych pytań. Osoby które pracowały będą wiedziały o czym piszę: 1. Tarkowski - to już wiem, ale faktycznie tak to wyszło?? 2. Dyr Giercuszkiewicz- co z nim się stało - wiem ze to był niewypał ale ciekawi mnie co z nim się działo 3. Ten poprzedni dyrektor- co z nim 4. Wiem że swego czasu Drosed maczał palce. i ten Giercuszkiewicz poszedł tam z opinii Drosed. Potem co - wszystko się rozwaliło??

bania

TARKOWSKI już ma pracę i dochody - leniu ze stolycy

bania
@Pracownik 06.01.2016, 08:29
Leniem i sciemniaczem w robocie to był on. Dobrze ze go zwolnili. tylko wstyd pozostał na rejonie. Ale to już przeszłość....

w czym byłeś lepszy leniu ze stolycy ? Tarkowski był uczciwy i nie fantazjował.

Pracownik
@bania 07.01.2016, 10:22
w czym byłeś lepszy leniu ze stolycy ? Tarkowski był uczciwy i nie fantazjował.

Dobre sobie ze w firmie sie płaci tylko za uczciwość. Na handlowca to on sie nadawał żadnego planu nie umiał zrealizować tylko narzekać potrafił. Brak wiary w sukces brak utożsamiania sie z firma , brak pozytywnego oddziaływania i reprezentowania firmy. Wystarczy ze sie pojeździ po rejonie i popyta dystrybutorów jakie miał zaangażowanie he he a fantasta to on był pierwszy

ciekawy

co się stało z tarkowskim??

Pracownik
@ciekawy 29.12.2015, 19:36
co się stało z tarkowskim??

Został zwolniony za swoje super wyńiki he he.. Nie należał do ludzi ktorym cokolwiek sie chciało tylko narzekać potrafil a tak wogóle to on sie nawet na sprzątaczkę nie nadawal nie obrażając sprzątaczki A jesli chodzi o zarobki to na produkcji zarabia sie 2000zl netto a dyrektor może 5000 netto. Lub 6000zl

radar

dyrektor w branży mięsnej zarabia -5000zł i tyle. FACET w pl jest 45 zakładów zatrudniających powyżej 650 pracowników i gwarantuję ci , że żaden dyrektor z wolnej ręki nie przyjdzie do avesu. Za 1900 to pracują portorykańce w pozmeat robakowo.

oki

1900 zarabiasz to chyba jesteś rodziną

Pracownik
@oki 27.12.2015, 13:30
1900 zarabiasz to chyba jesteś rodziną

Nie jestem żadną rodziną i przestańcie pisać jakieś dyrdymały. Co zazdrościcie mi pracy w avesie? na sprzdawców to wy się nadajecie pisząc te głupoty. w Branży mięsnej więcej jak 2000 netto nigdzie się nie zarabia wiem bo pytałem. w porzednim zakładzie płacili mi 1500zł a tu wyciągam 1900zł i więcej. dwa razy tyle to ty na księzycu zarabiałeś 10 lat temu. dyrektor w branży mięsnej zarabia -5000zł i tyle.

z sieradza

Miro ból głowy to chyba ty masz. Porozmawiajcie sobie z ludźmi, którzy pracują na produkcji i rozbiorze oni wam powiedzą jak pracują i za ile. Możliwy zarobki 1800 to w biurach, ale tam się nie dostaniesz - na układy nie ma rady he he.

Pracownik
@z sieradza 13.12.2015, 20:29
Miro ból głowy to chyba ty masz. Porozmawiajcie sobie z ludźmi, którzy pracują na produkcji i rozbiorze oni wam powiedzą jak pr...

Na produkcji zarabiam 1900 zł netto. I co łyso wszystkim. Chciałbym wiecej . Jesli ktoś sie wypowiada to powinien pisać fakty a nie mity. Mam prace i ją szanuje.

z sieradza
@Pracownik 13.12.2015, 21:46
Na produkcji zarabiam 1900 zł netto. I co łyso wszystkim. Chciałbym wiecej . Jesli ktoś sie wypowiada to powinien pisać fakty a...

możliwe, ale masz staż z kilkanaście lat i praca na kutrze, albo coś w tym stylu, a tak po za tym nie masz się czym chwalić bo z 10 lat temu miałeś prawie dwa razy tyle

z sieradza

fso ni tylko na rozbiorze i na produkcji się narobisz, ale wszędzie i jak dobrze pójdzie to 1300 może 1800, ale wątpię, masz z wielkim bólem.

miro
@z sieradza 09.12.2015, 14:10
fso ni tylko na rozbiorze i na produkcji się narobisz, ale wszędzie i jak dobrze pójdzie to 1300 może 1800, ale wątpię, masz z...

Dla tego z Sieradza nie pisz głupot bo te czasy gdzie się zarabiało 1300 to były ale chyba w innym zakładzie. Średnia pensja na rozbiorze i produkcji to 1900 zł netto, a nawet więcej. Ból głowy to masz na pewno z tego co napisałeś.

fso

he he po co od razu na menadżera najlepiej to na rozbiór albo na produkcję tam się narobisz i nie zarobisz jeszcze pretensje będą

Obserwator

He he he. To ma być dowcip ? Samodzielny to będziesz ale u siebie w domu jak Ci stara pozwoli :) :) :) Powodzenia w rozwijaniu skrzydeł he he he he.

z sieradza

amen mnie chodziło tylko o to, aby traktowanie pracowników było podobne jak za czasów Pana Bartka i Pana Andrzeja i tego Panu Markowi życzę, bo po odjeściu Prezesów ludzi się nie szanuje. Jeżeli chodzi o rozwój firmy to nie bądź śmieszny, bo go nie ma, a cytuję: "zwiekszona ilość przyjęc nowych pracowników myśle że bedzie dodatkowym plusem na rynku", co ta zwiększona liczba pracowników ma robić w firmie spać, zamiatać, czy co? Po co zwiększać liczbę pracowników jak nie ma dla nich roboty? Co do wypowiedzi xys zgadzam się w 100%, na forum się mówi, że można rozmawiać-ok, rzeczywistość jest jednak inna, rozmowa jak grochem o ścianę, wiem coś o tym bardzo dobrze.

xys

pan Marek mówi że trzeba rozmawiać z ludzmi dobre sobie ha ha tylko czy wy wogóle umiecie rozmawiać zludzmi bo jak na razie to z nimi nie rozmawiacie tylko mówicie i tak ma być pisze pan że jak komuś nie pasuje to dowidzenia to kto za nich będzie pracował już chętnych nie macie chyba że swojch znajomków i tak poprostu kicha żegnam

Zborek

szanowny panie (usunięte przez administratora)na pewno o pracy wbiurz morze sobie pan dużo pisać lekkich słów ale zapraszamy na taśmę albo na kotlety ,masarnię tam jest prawdziwa praca ,dałbym panu jeden dzień i by miał pan dosyć . Firma rozwija się dzięki ludziom którzy tam tyrają anie dzięki biurowcom Mówi pan że tyle naszego co sobie popiszemy to po co zakładaliscie tę stronę żeby się posmiac z tych zwykłych ludzi.Przecież powinno wam zależeć na ludziach chociaż przeczytać i pomyśleć wywnioskować żeby coś zmienić na lepsze .Skoro uważacie że niektórym się nie chce pracować to ich pozwalniajcie i sami tam stancie i pracujcie nie bójcie się przecierz to takie proste.myslę że pracodawca powinien czasami poczytać tą stronę zrobić zebranie z działami i pogadać uczciwie co można zmienić aby było lepiej .Biura macie małe i wszyscy się nie zmieszczą a w kilku zawsze razniej .to są tylko ludzie i czasami warto rozmawiać anie tylko nakazywać i zakazywać.

Marek
@Zborek 02.11.2015, 22:54
szanowny panie (usunięte przez administratora)na pewno o pracy wbiurz morze sobie pan dużo pisać lekkich słów ale zapraszamy na...

Panie (usunięte przez administratora)ja pracowałem na produkcji w nie jednym zakładzie. Nie mam zamiaru się z Panem licytować gdzie jest prawdziwa praca. Firma rozwija się dzięki wszystkim pracownikom, a nie dzięki jednej osobie. Ja wysłuchuję wszystkich i mówię, że jeśli jest problem to trzeba go rozwiązać. Nikt z nikogo się nie śmieje. Tylko trzeba szanować wszystkich gdziekolwiek pracują.

z sieradza
@Marek 03.11.2015, 11:13
Panie (usunięte przez administratora)ja pracowałem na produkcji w nie jednym zakładzie. Nie mam zamiaru się z Panem licytować g...

Ma Pan rację Panie Marku,trzeba szanować wszystkich, ale tak naprawdę tak nie jest. Mam nadzieję, że Pan będzie szanował pracowników nie zależnie gdzie pracują tak jak to robił Pan Bartosz i Pan Andrzej. Tak naprawdę po śmierci Pana Bartka znacznie się zmieniło, na gorsze. Wielu ludzi to odczuło, nie chce przytaczać konkretnych nazwisk, Ci ludzie sobie tego nie życzą, mam nadzieję, że Pan będzie obiektywny i doceni uczciwego, dobrego i lojalnego pracownika pozdrawiam.

Marek

Witam serdecznie wszystkich, którzy tak się mocno ostatnio zaangażowani w dyskusję na temat AVESU. Jeśli macie jakieś uwagi to zapraszam do mnie oficjalnie do biura. Ja osobiście cenię ludzi szczerych i odważnych, mówiących prawdę, a tutaj nie do końca tak jest. Tak jak napisał Miro jeśli Wam się nie podoba to trudno. Piszcie jeśli Wam to w czymś pomoże. Aves idzie dalej do przodu ja to widzę i inni. Pozdrawiam wszystkich, którzy pracują w Avesie i mają ambicje rozwijać firmę tak jak ja. Wszystkiego dobrego życzy Marek Zakrzewski

pypeć

konkurencji aves nigdy nie zrobi nikomu bo niema czym to co oni robią to gdzie indziej to samo jest w stu procentach lepsze co do płac to aves raz do roku daje pracownikom zarobić około2000 zł na pocieche i koniec a głupole się cieszą a pózniej cały rok rozczarowanie nie mówmi miro że kiedyś było albo bębzie dobrze napewno nie zarabiasz 1700.oo jak na niektórych działach bo byś inaczej gadał

miro

Niestety nie jestem dyrektorem handlowym ani jego przydupasem . Co znaczy ciepła posadka tez nie wiem nie znam takich. Jeśli myślisz ze gdzieś na produkcji zarabia sie więc niż 2000 zł to sie chyba z choinki urwałeś. A jak wam się firma nie podoba to wasz problem. Możecie sobie pisać te głupoty i tak to nie ma wpływu na nic. Pozdrawiam wszystkich którzy myślą pozytywnie o firmie Aves.

z sieradza

Tak myślałem miro, że jesteś przydupasem nowego dyrektota handlowego, albo nawet nim samym, bo po za Tobą nikt z pracowników nie wypowiada się tu pozytywnie na temat tej firmy. Dzięki za konkretne i wyczerpujące odp na moje pytania, śwaidczą tylko tyle, że masz dobrą fuchę i ciepłą posadkę nie sądzę, aby na rozbiorze, produkcji, czy kotletach mieli pensję powyżej 3000 zł, nie sądzę , że mają więcej niż 2000 zł, no chyba, że kierownicy. Nie mam więcej pytań do Ciebie i dzięki.

Obserwator

He he he jacy ludzie - taka firma. :) A teraz siedzicie tam na garnuszku jak pijawki i nic nie robicie, właściciele powinni Was wylać na zbity pysk.

Obserwator

Skoro jesteście taką super firmą i super pracownikami to dlaczego nie ma Was na rynku??? Konkurencję widać a Avesu nie widać. Chyba że Aves zmienił branżę i sprzedaje napoje energetyczne.

max
@Obserwator 28.10.2015, 13:24
Skoro jesteście taką super firmą i super pracownikami to dlaczego nie ma Was na rynku??? Konkurencję widać a Avesu nie widać. C...

Obserwator, a gdzie nas niby nie widać konkretnie ?Nie pisz głupot jeśli nie masz pojęcia o handlu. Rozumiem że powinniśmy sprzedawać na każdym rynku w mieście do kiosku ruchu i każdego sklepu osiedlowego. Śmiechu warte!!! Tak to by każdy chciał. Pozdrawiam fachowca od napojów energetycznych!!!

z sieradza

Miro mam do Ciebie tylko dwa pytania: 1. W jakim dziale i na jakim stanowisku pracujesz? 2. Jaką masz wypłatę netto (na rękę): a. od 1500 do 2000, b. od 2000 do 2500, c. od 2500 do 3000, d. powyżej 3000. Nie powinieneś mieć problemu z odp. na te pytania skoro jesteś zadowolny z pracy i płacy w najlepszej firmie wędliniarskiej w Polsce, a mianowicie Aves. Czekam na odp. i pozdrawiam.

pypeć

mało wiesz i o niczym nie masz pojęcia pewno pracujesz zbyt krótko abyś wogóle mógł cos powiedziec najmniej to się odzywają ci co pracują najdłużej a najwięcej mają do powiedzenia ci co ledwo przyjdą a już by chcieli żądzić dużo takich w avesie !

miro
@pypeć 19.10.2015, 18:40
mało wiesz i o niczym nie masz pojęcia pewno pracujesz zbyt krótko abyś wogóle mógł cos powiedziec najmniej to się odzywają ci...

Pypeć mylisz się mam więcej pojęcia niż Ty. Ja wierzę w potencjał tej firmy. Oczywiście trzeba wprowadzić pewne zmiany np. zmniejszyć ilość dyrektorów i zacząć płacić im od wyników czyli od zysku. Ale to już jest w gestii zarządzających. Druga odpowiedz dla osoby z Sieradza. Jeśli chodzi o politykę firmy to zarobki są sprawą poufną -ale Ci odpowiem mieszczę się w przedziale od A-D. Ja czekam na efekty, a te mam nadzieję nastąpią już niedługo. I jeszcze jedno ja uważam że pracuję w najlepszej firmie wędliniarskiej -tj. AVES. Pozdrawiam

miro

Pypec ja Ciebie i innych nie mam zamiaru przekonywać . Ja osobiście uważam inaczej i mam do tego prawo. Jesli dużo widziałeś to dobrze gratuluje. D€polizem nie jestem i nie znam takich. Zawsze najwiecej do powiedzenia maja Ci którzy z firma maja najmniej wspólnego...

pypeć

temu z sieradza gratuluję odpowiedzi trafna a dla mira ty pewno jesteś z rodziny i nie masz prawa narzekac prawda jest taka że pracowałem w tej firmie kupenascie lat i niestety nie przekonasz mnie w żaden sposób dużo widziałeem na własne oczy tego się nieda poprostu opowiedziec i mówię że zarobki są dobre i były dobre ale dla d€polizów od zawsze

miro

Odpowiedz dla sieradza. Myśle ze już dawno nie pracujesz w tej firmie. I masz mylne pojęcie, oczywiście wszędzie sa jakieś problemy ale trochę przesadzasz . Jesli zaś uwazasz ze jest tak złe to szoda twojego czasu na pisanie. Ja obecnie pracuje w tej firmie i mam inne zdanie. Jestem zadowolony i nie jestem z góry. A narzekać to każdy potrafi i jesli ktoś jest niezadowolony to zmienia prace .

z sieradza

miro do Ciebie: ad pkt 1 - te rodzinne tradycje to fakt,natomiast kryje się tu więcej pod pojęciem rodzinne tradycje i Ci co pracowali i pracują będą wiedzieć o czym mówię he he, ad pkt 2 - dobra atmosfera w pracy była do momentu śmierci Pana Bartosza, po tym fakcie wyścig szczurów, spycholopgia, donosicielstwo, po trupach do celów, ad pkt 3- od wypadnięcia z biedronki nie ma tu odpowiednich wynagrodzeń, chyba że dyrekcja, ktorej liczebność jest teraz bardzo duża, ad pkt 4- zgrany zespół ciekawe, który he he, adpkt 5- na temat tego można dużo powiedzieć, ale nie chcę wnikać w szczegóły, aby komuś nie zrobiło się przykro, nie ma prawidłowej polityki kadrowej, jest rodzina, znajomi i pozostali- oczywiście pozostali do roboty he he ad pkt 6- jak muszą to współpracują, bo co innego mają do gadania, a każdy sobie rzepkę skrobie, ad pkt 7- to są banialuki, takie teksty ala kampanii przedwyborczej. Miro tobie chyba ktoś z dyreckji zlecił napisanie tego, albo jesteś jednym z tychco zajmują wyższe stanowiska , albo kolega, albo ktoś z rodziny- co? Gdybyś pracował na rozbiorze, produkcji, czy w mwg to zachwytu chyba by nie było.

miro

Pypec nie wiem co ci ktos nagadal ale ja słyszę same dobre opinie o zakładzie. Jesli myślisz ze nagradza sie ulubieńców to jesteś w błędzie. Ja osobiście jestem zadowolony z pracy. I mnie traktują poważnie. Może wcześniej było inaczej

pypeć

miro powiem ci tak nie masz racji firma rodzinna która ludzi nie traktóje ludzi poważnie dobrych pracowników nie nagradza dobrze tylko swojch ulubienców tych co się migają od roboty o atmosferze tez byśmy mogli dużo podyskutować bo chyba mało wiesz zgranych zespołów tam nigdy nie było a działy współdziałają tylko pod rozkazem wyższych szczebli bo taki jest rozkaz z góry a zwykły robol poprostu musi mało jest też ludzi w cokolwiek zaangażowanych bo gdyby tak było to i o zakładzie by się inaczej mówiło

pypeć

podstawowe pytanie do sieradza mysle że nie pracowałeś w avesie imasz mylne pojęcie o pracy w avesie a wiesz tylko to co ci gadają inni którzy nie chcą pisać prawdy bo tak lepiej

miro

Dlaczego warto pracować w tej firmie: 1. Firma rodzinna z tradycjami, a nie korporacja. 2. Dobra atmosfera pracy. 3. Za pracę odpowiednie wynagrodzenie chyba, że inni płacą za bycie i siedzenie przed komputerem. 4. Zgrany zespół 5. Prawidłowa polityka kadrowa i rozwojowa firmy. 6. Umiejętność współdziałania poszczególnych działów. 7. Ludzie utożsamiający się z firmą i zaangażowani w realizację postawionych im zadań. Mam nadzieję, że tyle wystarczy konkretów. Oczywiście nie wszystkim to pasuje zawsze jakiś kret się znajdzie. Trzeba tylko włączyć myślenie i mieć ochotę do pracy i zaangażowanie w rozwój firmy.

z sieradza

Jeżeli o mnie chodzi pypeć to ja nie zmieniam zdania, a nie wiem do kogo pijesz. Mam swoje zdanie na temat tego zakładu i ludzi w nim pracujących, sposobu zarządzania oraz samych zarządzających. Kilka osób napisało tu jak teraz jest pięknie i fajnie, ja bym tylko chciał usłyszeć kila konkretów, kilka konkretnych argumentów, które powiedzą dlaczego warto w tej firmie pracować, ponieważ stwierdzenie typu: "warto bo warto" to chyba za mało - wszystko.

pypeć

najpierw piszesz tak potem gosciu zmieniasz zdanie ze nie można liczyć na podwyżki to gdzie ty pracowałeś w tym aveśie w biurze?.A morze dobrym lizusem byłeś skoro tak ci dobrze .dobrze wiesz o jaki dział chodzi ale wszyscy jakoś boją się mówić

z sieradza

"teraz słyszałem że jest inny kierownik i inne życie " o kogo Ci chodzi i w jakim dziale?

pypec

pewno że tak ale są działy gdzie pod wpływem brzydkich słówek byłych kierowników trza było robic więcej niż było sił kto nie musiał to się opieprzał a wiadomo kto teraz słyszałem że jest inny kierownik i inne życie

z sieradza

Nikt nikogo nigdzie nie zmusza do pracy na siłę. Jednak nie trzeba coś przeskrobać,aby wylecieć, można pracować latami nie chodząc na zwolnienia, a i tak nie można być pewny dnia, ani godziny. Jeżeli wszystko zmienia się na dobre to gratki, ale nie jestem do końca tak tego pewien. Co do zwyżkowej kondycji firmy i rosnących wynagrodzeń to chyba raczej życzenie niż real.

pypec

napewno masz racje,a najczęsciej jak ktos cos przeskrobie i niema wyjscia musi uciekac jak tchórz na zwolnienie aby uniknąc nieprzyjemnosci wmawiając innym że jest się ciężko chorym

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

max

Nikt na siłę nie zmusza do pracy w Avesie. Jeśli ktoś jest niezadowolony to droga wolna. Ja osobiście uważam, że atmosfera się poprawia i jeśli kondycja firmy zwyżkuje to i wynagrodzenia rosną. Tak jak mówił przedmówca jak jest jakiś problem to trzeba iść do p. Marka Z. obecnie zarządzającego.

z sieradza

Porozmawiać zawsze można. Pytanie do Sokratesa napisałeś: "Firma w której warto pracować." Jeżeli możesz uzasadnij w kilku zdaniach, dlaczego warto w niej pracować?

Sokrates

Firma w której warto pracować. W sprawach spornych można porozmawiać z właścicielami czyli siostrami po śp. seniorze lub też p. Markiem Z. obecnym zarządzającym i prezesem.

z sieradza

Panie max nie tylko zwalniają nierobów, ale i też tych co chcą pracować i dobrze pracują, wszystko zależy od widzi mi się władz.

max

Ja osobiście uważam że jeśli wykonuje się plany sprzedaży i chce się pracować to polecam tą firmę. A jeśli się jest nierobem to szkoda czasu. Pewnie tego bolo wywalili bo ściemniał w robocie.

Bolo

Człowieku, jeśli życie Ci miłe to omijaj tą firmę z daleka, no chyba, że podpiszesz umowę i od razu na chorobowe. Powodzenia w szukaniu innej firmy.

Zostaw opinię o Aves - Gajewniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aves